Laitoin windows 2000proo:ssa yhden käyttäjän(A) tilin "disable" mutta en poistanut mitään.
Kun nyt hiihtoloman jälkeen palasin koneelle niin laitoin A tilin jälleen käytettäväksi niin käyttäjä "A" kansiota ei enää löytynyt document & settings kansiosta. Eli tekikö tilin merkitseminen disable niin, että se samalla poisti kaikki A tekemät asiat. Itse en usko niin mutta???
Kun nyt hiihtoloman jälkeen palasin koneelle niin laitoin A tilin jälleen käytettäväksi niin käyttäjä "A" kansiota ei enää löytynyt document & settings kansiosta. Eli tekikö tilin merkitseminen disable niin, että se samalla poisti kaikki A tekemät asiat. Itse en usko niin mutta???
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.