Venäjän tilanne

Medialähetysjärjestö IRR-TV tekee lähetystyötä mm. Venäjällä ja sieltä kuuluu hälyttäviä uutisia. Itsekin olen rukoillut Venäjän lähetystyön, asukkaiden ja siellä olevien uskovien puolesta - ja pari viikkoa sain siitä vielä Herralta suuremman rukoustaakan kuin ennen. Rukoilkaa tekin! "Missiotiimi pidätettiin Orenburgissa 28.4.2009 Kevään ensimmäisessä missiokaupungissa Orenburgissa Venäjällä mission kolmas viikko oli myrskyisä. Kaksi viikkoa missio oli edennyt esteittä, kunnes 23.4. aamulla missiotiimi sai soiton, että missiokirjoja Nizhni Novgorodista kuljettanut kuorma-auto on pysäytetty poliisin tarkastuspisteeseen Orenburgin rajalle. Missiotiimiläiset ajoivat tarkastuspisteelle, missä viisi heistä pidätettiin. He olivat kahdeksan tuntia kuulusteluissa Orenburgin sisäasiainministeriön rakennuksessa. Kuulustelijoina toimivat alueen turvallisuuspoliisin eli FSB:n miehet. Leimaavat uutislähetykset People in streetPari päivää ennen pidätystä Orenburgissa kahden TV-kanavan paikallisissa uutisissa alkoi evankelisia kristittyjä vastaan kohdistettu hyökkäys, jonka taktiikka muistutti neuvostoaikaa. Kohteena olivat kaikki kristilliset kirkkokunnat paitsi ortodoksikirkko. - Ruutuun haettiin nuoria ortodoksipappeja, jotka pursuivat evankelisten kirkkokuntien vastaista lietsontaa. Asialle lähetettiin nuoria tutkivia TV-journalisteja. Esiin metsästettiin kaupungin kiihko-ortodoksinen hallituksen jäsen, joka oman ilmoituksensa mukaan teki kyselyn kaupunkimissiosta hallitukselle, Hannu Haukka kuvailee. Uutisissa evankelisten seurakuntien edustajien puheita oli leikelty mielivaltaisesti. Välillä esitettiin kaupunkimissiosta ja taantumuksellisista lahkoista varoittavia yhteenvetoja. Venäjän uskontopolitiikka kiristyy Ennen ortodoksien hyökkäyksen alkua Orenburgin missio oli ehtinyt kantaa hyvää hedelmää. Yli 3000 soittoa ja tekstiviestiä oli kirjattu missiotoimistolla. Keskimäärin kolme soittajaa on tullut päivittäin uskoon puhelinkeskustelujen aikana. Samalla viikolla Orenburgin 300 hengen Evankelisen uskon kristittyjen seurakunta menetti kokoontumistilansa Sojuz-elokuvateatterissa, kun nimetön viranomaistaho oli vaatinut vuokraisäntää purkamaan sopimuksen tiloista. Orenburgin tapahtumat ovat oire uskontopoliitiikan kiristymisestä maassa. - Nyt on selvää, että uskontopoliittinen tilanne Venäjällä kiristyy selkeästi – kovaa tahtia. Venäjän seurakuntien mahdollisuuden päivät evankelioida oma kansansa vapaasti ovat lasketut, Hannu Haukka painottaa." http://www.irrtv.fi/aikaisempia_uutisia.html#20090428_Missiotiimi_pidatettiin_Orenburgissa

15

1241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinne

      suuntautuvia ulkomaalaisten ristiretkiä. Ehkä missiolaiset eivät viisumia anoessaan olleet ilmoittaneet millä asialla he olivat. Siksi ilmeisesti heidät pidätettiin. Venäjällä on omat perinteiset kirkkonsa. Ei siellä kaivata protestanttista lähetystyötä. Menkää pakanoiden, muslimien ja juutalaisten pariin tekemään käännytystyötä!

      • No eipä ollut sinusta venäläisten auttajaksi. Et soisi heidän tulevan uskoon ja pelastuvan taivaaseen. Muistatkos, miten uskovia vietiin Neuvostoliiton aikana Siperiaan, suljettiin mielisairaaloihin ja vankiloihin?


      • Kristuksen kuningaskuntaa r...
        uskova_1 kirjoitti:

        No eipä ollut sinusta venäläisten auttajaksi. Et soisi heidän tulevan uskoon ja pelastuvan taivaaseen. Muistatkos, miten uskovia vietiin Neuvostoliiton aikana Siperiaan, suljettiin mielisairaaloihin ja vankiloihin?

        Taidat hieman sotkea asioita. Ensimmäinen viestisi kertoi nimenomaan siitä, että ortodoksit eivät halua sinne lännestä kilpailijoita, jotka useimmat sinne tulevatkin muitakin tarkoitusperiä kuin Kristuksen kuningaskuntaa edistäen. Toinen viestisi taas viittaa valhejuutalaisten pyörittämään keskitysleiriin nimeltä Neuvostoliitto, jossa vainottuina olivat myös ortodoksiuskovat ehkä luopioita lukuunottamatta. Lännestä tulkoon kristittyjä auttamaan venäläisiä hädässä, mutta Babylonin huoraoppia ei tarvitse kukaan eikä sillä kukaan pelastu, ei myöskään lännessä. Länsi itsessään on jo täysin sekasortoisessa tilassa ja tuhoutumassa, mistä osasyyn kantavat läntiset porttoseurakunnat ja muut uskonnolliset organisaatiot. Liki jokainen Venäjälle lännestä tuleva taho opettaa Jumalan Pyhän Lain ja Järjestyksen rikkomista edistäen samalla läntistä siionistikristillistä demo(ni)kratiaa Jumalalta oikeuden ja vallan saavan Venäjän autokraattisen tsaarikunnan sijaan. Kuten tunnettua, sotilaallista valloitusta edeltää uskonnollinen ja tajunnallinen valloitus. Yhtenä työvälineenä ovat tietenkin käännytykset. Venäjän ortodoksikirkko on kyllä sekin puhdistettava Jumalan Sanan ja lain rikkomuksista kuten tuosta älyttömästä kuvanpalvonnasta, mutta se onkin sitten toinen asia.


      • ja kuulun
        uskova_1 kirjoitti:

        No eipä ollut sinusta venäläisten auttajaksi. Et soisi heidän tulevan uskoon ja pelastuvan taivaaseen. Muistatkos, miten uskovia vietiin Neuvostoliiton aikana Siperiaan, suljettiin mielisairaaloihin ja vankiloihin?

        ortodoksiseen kirkkoon. Venäläiset voivat pelastua oman kirkkonsa piirissä. Venäjälle ei kaivata protestanttista lähertystyötä sekottamaan asioita. Neuvostoaikana ortodoksit Venäjällä kärsivät eniten, koska bolshevikkien tarkoitus oli hävittää koko näkyvä Kirkko Venäjältä. Protestantit taas hyötyivät aluksi vallankumouksesta ja heitä suosittiin. Protestantteja vainotiin vasta Hrustsevin ajasta alkaen. Mielisairaaloihin suljettiin paljon myös ortodoksisia uskovaisia esim luostarinvanhimpia.


    • oiuyui

      Ortodoksien ja protestanttien. Kaikkien. Rakkaus pitäisi olla välillämme. Niinkuin Jeesus sanoi.

      • Nyt kaikki yhteiseen rukousrintamaan venäläisten puolesta, että siellä saisi herätys jatkua ja ihmisiä tulisi suuria määriä uskoon, kasvaisi uskossa ja pääsisi taivaaseen.


      • ortodoksien reviirille

        vaan pysykää omissa maissanne.


      • tai...
        ortodoksien reviirille kirjoitti:

        vaan pysykää omissa maissanne.

        voivathan he tulla tänne meitä suomalaisia käännyttämään oikeaan uskoon mikä se sitten lienekin, kuten amerikkalaisetkin tekevät... Venezuelassa mentiin jo eri tavalla http://www.logosmedia.fi/uutisarkisto/1448.html


      • ongelmia
        uskova_1 kirjoitti:

        Nyt kaikki yhteiseen rukousrintamaan venäläisten puolesta, että siellä saisi herätys jatkua ja ihmisiä tulisi suuria määriä uskoon, kasvaisi uskossa ja pääsisi taivaaseen.

        ei ratkota tunkemalla sinne uskovaisten paskaa. Ihan oikein että heittivät hihhulit ulos.


      • ja Suomessa

    • Atte Ateisti

      Vittuako menette tyrkyttämään paskaanne maahan joka omasta mielestään on ihan tarpeeksi kristitty ja oikealla tavalla?

      • käännytys

        pitää viedä venäjälle? Siellähän jo kunnon luterilaiset ovat rakentaneet kirkoja vaikka kuinka paljon. Eiköhän kirkkorakennusten hinnalla voisi auttaa köyhyydessä eläviä ja orpolapsia?
        Kirkoilla on sitä turhaa rahan heittelyä ja puutteessa elävien hyljeksintää ihan tarpeeksi.


      • hyvä idis
        käännytys kirjoitti:

        pitää viedä venäjälle? Siellähän jo kunnon luterilaiset ovat rakentaneet kirkoja vaikka kuinka paljon. Eiköhän kirkkorakennusten hinnalla voisi auttaa köyhyydessä eläviä ja orpolapsia?
        Kirkoilla on sitä turhaa rahan heittelyä ja puutteessa elävien hyljeksintää ihan tarpeeksi.

        >Eiköhän kirkkorakennusten hinnalla voisi auttaa köyhyydessä eläviä ja orpolapsia?>

        Tuollaista lähetystyötä voisi suunnata jopa Yhdysvaltoihin, siellä kun on miljoonia köyhiä ja kaduilla asuvia.


    • pasuna

      Ymmärrätkö että karhussa (venäjä)on tulossa vallankaappaus.Googin pitää lähteä sotimaan.Pitää ymmärtää kirjoitukset oikein.Ei auta vaikka koko maailman puolesta rukoilisit.Kyllä Raamatun profetiat täyttyvät viimeistä piirtoa myöden.Siksi se tärkeä ymmärtää oikein,koska tietää mitä tuleman pitää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe