Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KHL-LIIGASTA...

pablo83

mun mielestä se että KHL liigasta saatais kehitettyä euroopan oma nhl...olis pelkästään hyvä asia..koko euroopan kiekkoilulle,enää ei tarvis lähteä välttämättä nhllään vaan olis vaihtoehtona KHL toinen kova liiga..ja liigojen välille syntyis kovaa kilpailua pelaajista.. ja mikäli KHL liigasta tulisi euroopan oma NHL niin sekin on pelkästään hyvä asia ajatellen suomen nuorien pelaajien kehittymistä,tulisi paljon kovatasoisia pelejä,mikäli he pääsisivät pelaamaan KHL-liigaan..ja näinollen se heijastuisi suoraan suomen maajoukkueeseen..olisi kaksi liigaa joista valita pelaajia.. mutta kuitenkin säilytettäisiin smliiga ns kasvatusliigana jossa kehitettäisiin pelaajia näihin kahteen kovaan liigaan.. ja sitten mun mielipide mitkä joukkueet pitäisi suomesta ottaa KHL-liigaan: OULUN KÄRPÄT(2000 LUVUN DYNASTIA,ILMAN KUULUU KHL-LIIGAAN) ESPOON BLUES(LOISTAVAA TYÖTÄ OVAT TEHNEET VIIMEISEN KAHDEN VUODEN AIKANA,CHLPAIKKA KAHTENA VUOTENA PERÄKKÄIN,ILMAN MUUTA MYÖS MUKAAN) HELSINGIN HIFK(MYÖS MUKAAN,PARHAIMMILLAAN HIFK PELAA LOISTAVAA KIEKKOA,JA MYÖSKIN KOVAA) HELSINGIN JOKERIT(RAHAA OSALLISTUA KHL-LIIGAAN AINAKIN LÖYTYY,PELAA PARHAIMMILLAAN HYVÄÄ KIEKKOA) eli näiden joukkueiden pitäis ilman muuta liittyä KHL-liigaan.

11

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • V as vendetta

      En usko että suomesta löytyy rahaa niin paljon että pystyttäisiin kilpailemaan venäläisseurojen kanssa pelaajista. Pitkässä runkosarjassa Suomalaiset joukkueet olisivat keskikastin joukkueita. Sitäpaitsi en pidä ajatuksesta, että vain tietyt seurat "edustaisivat Suomea". CHL on siitä hyvä, että millä tahansa pääsarja joukkueella on avoin pääsy pelaamaan. Ja jos joku euroopan laajuinen KHL liiga perustetaan ja sinne suomesta joukkueita lähetetään niin olisi hienointa, kun koko Suomi pystyisi yhtenäisesti kannattamaan edustajaansa, maajoukkueen tapaan. Eli paras systeemi tässä tapauksessa olisi PERUSTAA JOUKKUE joka olisi kaikkien sm-liiga seurojen yhteistyön tulos ja jossa pelaisi kaikkien sm-liiga joukkueiden parhaimmisto. Näin Sm-liiga toimisi aidosti "kasvattaja sarjana".

      • pablo83

        toi olis ihan hyvä idea..rahaakin varmasti löytyis ja sponsoreita yhteen joukkueeseen kun laitettais varat yhteen..


      • siis...

        eikös liigan parhaat jo nyt osteta Kärppiin ja Jokereihin isolla rahalla, että mitä sillä väliä millä nimellä kulkee..


      • V as vendetta
        siis... kirjoitti:

        eikös liigan parhaat jo nyt osteta Kärppiin ja Jokereihin isolla rahalla, että mitä sillä väliä millä nimellä kulkee..

        Sillä nimellä juuri on merkitystä! Vanhat seurat on niin näkyvästi jonkin tietyn alueen porukkaa ja sama pätee sponsoreihin ja yhteistyökumppaneihin, eli tuetaan omia. Lisäksi en itse olisi KalPan kannattajana valmis kannustamaan jokereita suomen edustajana. Eli toisinsanoen olisi hienointa kun KHL-joukkueella olisi koko Suomen taloudellinen tuki sekä kannustus takanaan.


      • pablo83
        V as vendetta kirjoitti:

        Sillä nimellä juuri on merkitystä! Vanhat seurat on niin näkyvästi jonkin tietyn alueen porukkaa ja sama pätee sponsoreihin ja yhteistyökumppaneihin, eli tuetaan omia. Lisäksi en itse olisi KalPan kannattajana valmis kannustamaan jokereita suomen edustajana. Eli toisinsanoen olisi hienointa kun KHL-joukkueella olisi koko Suomen taloudellinen tuki sekä kannustus takanaan.

        HC LIONS..


      • suostuu muuttamaan
        pablo83 kirjoitti:

        HC LIONS..

        nimeään ja uuden sponsorin myötä se on sama kuin sm-liigan all stars joukkue. Kannattaako tosissaan lähettää joku koottu sakki Suomea edustamaan, kun siihen saataisiin vaan liigaseurojen ylijäämäpelaajia.


    • ohikulkuri

      En tiedä, lukeeko tätä ketjua enää kukaan. Varsinkaan sinä aikana, kun itse vielä muistan kirjoittaneeni tänne. Haluaisin kuitenkin tuoda oman näkemykseni julki.

      Mielestäni on nimittäin jotenkin koomista, kun nyt jo entisten Jugoslavian ja Tšekkoslovakian alueilta aletaan viedä joukkueita KHL:ään. Itselläni ei siis ole mitään esimerkiksi Kroatiaa, Tšekkiä ja Slovakiaa vastaan sen enempää kuin muitakaan maita vastaan. Eikä KHL:ää vastaan sen enempää kuin muitakaan jääkiekkoliigoja vastaan. Mutta viimeistään tässä kohtaa herää kysymys siitä, kannattaisiko kuitenkin pyrkiä luomaan Pohjoismaiden ja läntisemmän Euroopan potentiaalisille joukkueille oma EHL-liiga. Ei siis mitään korkeintaan muutaman viikon mittaista turnausta, vaan ihan massiivinen EHL.

      Yhtäkkiä en nyt lähde nimeämään, mitkä seurat pitäisi saada mukaan tuohon EHL:ään. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että suurin piirtein 32 seuraa voisi olla maksimimäärä seuroja. Hankala uskoa, että ainakaan sitä useammalla seuralla olisi yhdellä kaudella varaa osallistua liigaan. Varsinkin, kun KHL on viemässä osansa seuroista. Toki jos menee radikaalisti alle 24 seuran, kannattaako edes harkita?

      Mikäli tämmöinen EHL saataisiin toimimaan, voitaisiin kuvitella NHL:n, KHL:n ja EHL:n yhdessä järjestämiä MM-kisoja joka syksy. Joka toinen vuosi vaikkapa parhailla seurajoukkueilla. Joka toinen vuosi maajoukkueilla. Mikäli siis saataisiin kaikki osapuolet kiinnostumaan hankkeesta.

      • uto pia

      • ohikulkuri
        uto pia kirjoitti:

        Onko tämä ihan tuntematon ?

        http://en.wikipedia.org/wiki/Euro_Hockey_League

        On tuntematon. Näyttänee olevan enemmänkin niin sanotuille pienemmille kiekkomaille suunnattu turnaus. Itse tarkoitin European Hockey League -nimistä liigaa, jossa olisi niin sanotuista Euroopan isommista kiekkomaista seuroja. Huomautan, ettei massiivisen EHL:n puuttuminen ainakaan itseäni haittaa. Oli vain jonkinlainen heitto siihen, kun kerta koko Euraasiaa pyritään saamaan KHL:n alaisuuteen. Saapi nähdä, mihin suuntaan lätkä kehittyy...


    • Muoviliigaan vain

      K ylläpä
      H omot
      L eikkii

      • ohikulkuri

        N e
        H omot
        L äpsyttelee

        heh heh heh!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe