Atomikäyttöinen Sätkäkone...

nooanarkki

Eilen tein hienon keksinnön.Kävin tupakalla myöhään illalla ja huomasin tyhjän lasipurkin rappusten vierellä.Purkissa ei ollut kantta ja siitä kuului pientä sirinää.Vein sen keittiön pöydälle sekä hain suurennuslasin.Kun sitten katsoin oikein tarkkaan niin näin kuinka hillopurkkiin oli eksynyt pieni atomi!Mieleeni tuli oitis nämä atominhalkaisemiset.Koska se liikkui siellä purkissa niin mieletöntä vauhtia ja oli niin pikkuinen tuli tenkkapoo.Hain maustekaapista kuivahiivapussin ja kippasin siitä reilusti atomin päälle.Kohta se jo paisui niin että sen pystyi paljaalla silmällä näkemään.Onneksi muistin jääkaapissa olevan piimäpurkin.Kaadoin purkin puolilleen kirnupiimää jolloin atomin liike hidastui huomattavasti.Mutta vieläkin se oli liian vilkas.Leikkasin vanhasta Seura-lehdestä kuvan ja asetin sen purkin vierelle.Toiselle puolelle laitoin Valtion Tulo&Menoarvion vuodelta 2006.Heti kun atomi huomasi tekstin se jähmettyi hetksksi paikoilleen.Sitten se käännähti mutta näkyviin tullut Timo T A Mikkosen kasvokuva lamaannutti sen täysin.Sitä hetkeä mä käytin heti hyväkseni ja otin kaapista ison ja terävän leipäveitsen.Yksi ainoa nopea viilto ja atomi oli halkaistu!Ja koska mulla ei ollut mitään käsitystä siitä mitä tapahtuu puolikkaiden koskettaessa toisiaan laitoin palasen voipaperia atominpalojen väliin.Kannen kiersin kiinni ettei vaan tulisi mitään ketjureaktiota.Turvallisuus ennen kaikkea...Oli se pirun mukava siinä katsella kun hiivan turvottamat atominpuolikkaat metkasti kelluivat kirnupiimän varassa.Päähäni tuli sitten hieno ajatus:Jos mä laitan 2 metrin mittaista johtoa purkkiin kiinni ja yhdistän toiset päät sätkäkoneeseen niin mun ei enää koskaan tarvitse itse kiertää sätkiä.Nythän se hoituu atomivoimalla.Jukoliste kun ihminen on ovela otus!Sehän tekee uuden ihmisen vaikka toisen sisään...Mutta nyt mulla on rauhallista tehdä kokeita.Aamulla soi ovikello ja kun kävin avaamassa niin rappusilla seisoi nukkavierun näköinen mies.Kohteliaasti se esitteli itsensä ja sanoi mulle:Onkohan sulla mitään sellaista tavaraa jota et enää itse käytä?Vanhoja lumppuja olen mieluusti ottanut.-Tottahan toki mulla oli annettavaa!Kohta lumppukauppias kiitteli mua oikein kädestä pitäen.Sitten se lähti onnellisena kävelemään maantielle päin...vaimoni kainalossaan! :-)

11

752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • imalamaika

      mennä vallan sanattomaksi... Ihmettelen nerouttasi yön yli - josko aamuun mennessä sanat olisivat jo löytyneet. Olet sinä hurja! Että atomifysiikkaakin.

    • ja taas menen

      tarinasi oli niin hauska, et mä meen mieluusti nauru huulillani ny petiin... :D (kiitti) :)

    • ...millainen purkki on kyseessä? laittelin hillo- ja sillipurkkeja syötiksi mutta ainuttakaan atomia niissä ei ole pörräämässä,yhteen purkkiin toki meni ampiainen,ja osaapa olla vangittuna melko kiukkuinen,huutelee purkista säädyttömyyksiä ja vannoo kostoa niin rumasti ettei sitä uskalla edes vapauttaa

      • vadelmahillopurkki.Ilmeisesti atomiparvi oli ollut kevätmuuttoa tekemässä ja sitten yksi oli varmaan tipahtanut suoraan avonaiseen hillopurkkiin.


      • nooanarkki kirjoitti:

        vadelmahillopurkki.Ilmeisesti atomiparvi oli ollut kevätmuuttoa tekemässä ja sitten yksi oli varmaan tipahtanut suoraan avonaiseen hillopurkkiin.

        ...olla selitys, minulla oli vain mansikka- ja tyrnihillopurkkeja syöttinä, sillipurkit vain siksi jos sattuisi olemaan islantilaisia atomeja ilmakehässä Jos kyse oli kevätmuutosta niin odottelen syöttieni kanssa syksyyn, silloin niillä kesän ilakoinnin jälkeen on kunto juhlittu niin alakanttiin ja atomeja tipahtelee taivaalta kuin sorsia...


      • mitäs anoi sokea
        Kadunmies kirjoitti:

        ...olla selitys, minulla oli vain mansikka- ja tyrnihillopurkkeja syöttinä, sillipurkit vain siksi jos sattuisi olemaan islantilaisia atomeja ilmakehässä Jos kyse oli kevätmuutosta niin odottelen syöttieni kanssa syksyyn, silloin niillä kesän ilakoinnin jälkeen on kunto juhlittu niin alakanttiin ja atomeja tipahtelee taivaalta kuin sorsia...

        kun kauppaan asteli ja tiskin päässä oli avonainen sillitynnyri? Päivää, tytöt.Ja nosti hattua.


    • imalamaika

      huolissani... Etkös ole kuitenkin noita Vanhan Liiton aikakauden miehiä - ettei vaan itse Vihtahousu olisi purkkiin luiskahtanut? Se se vasta ovela iljetys onkin! Muuntuu vaikka atomiksi, kertovat sen olevan niin muuntautumiskykyinen. Mutta voittajanpa on siinä tapauksessa sekin löytänyt, jos kerran tulo- ja menoarvio (jopa vanhentunut sellainen) saa sen hiljaiseksi ja entisajan kiiltokuvapoika vallan pystähtymään. Onhan purkin kansi nyt kiinni? hrrrr - ihan kauhistuttaa ajatuskin!

    • imalamaika

      kone toimii? Jos ei, niin toivottavasti uudet innovaatiot jo kehitteillä! Jään odottamaan.

      • Mutta tän koneen kanssa ongelmia.On varmaan hymiösäiliö tyhjä.Kaadan päivällä taas ämpärillisen koneen huoltoluukusta joten eiköhän pelaa kun hymiösäiliö saa täyden paineen! :-)


      • imalamaika
        nooanarkki kirjoitti:

        Mutta tän koneen kanssa ongelmia.On varmaan hymiösäiliö tyhjä.Kaadan päivällä taas ämpärillisen koneen huoltoluukusta joten eiköhän pelaa kun hymiösäiliö saa täyden paineen! :-)

        Käytän säiliötä säästeliäästi )


    • tupakka-mies

      Mutta kova peli on tuo sätkäkone!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe