USA lopetettava Euroopan miehitys

Ennen ei voida puhua

mistään puolustusliitosta tai muusta!

Jaka vitun jenkki kotiin tältä mantereelata!

2

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nato on Rauha

      Venäjä on todettu syylliseksi Suomisotaan. Venäjän on lopetetettava Suomen miehitys Petsamossa ja Karjalassa. Sotakorvaukset takaisin korkoineen. Ja jättikorvaukset 60000 Suomalaisen murhaamisesta.

      Joka vitun Venäläinen pois tältä mantereelta.

      • ....häpeään Saksan pommittamisesta?

        - jolla oli tarkoitus tappaa mahdollisimman monta siviiliä, ettei siviilit kykenisi käymään tehtailla ...asevarustelu pommitukset ja ponistukset olivat valtavat, mutta näillä pommituksilla murhattiin yli pari miljoonaa saksalaista siviiliä, yli kolme miljoonaa kaiken kaikkiaan.

        On kiusaus ollut valtava, ettäon alettu sotien jälkeen sepittää - siis voitetun sodan jälkeen - kaikki ja kaiken liitotuneille parhainpäin. Ainoastaan tässä pieni särö vain.

        Niin historiaa on arvioitava.

        Pelkällä virallisella ,- siis itse asiassa poliittisin voimin kontrolloiduilla ja ”Lobatulla” historialla ei tee YKSIN yhtään mitään!! Se on vain jonkinlainen runko, tapahtuneille asioille.

        Natsismia ja Kommunisimia ei vakavasti ottaen enää tarvitse pelätä. Sen sijaan muualla eräät muut ihmisryhmät ristiin rastiin oirehtivat nyt smankaltaisesti. Plaestiinalaisista ja Israelilaisista molemmat osapuolet.

        - kun on joudut toteamaan niin moni asia on salattu ja jäljet peitetty ja on ilmoitettu, mm. ettei Churchillin arkistoakaan täällä "vapaassa lännessä" aukaista kokonaisuutenaan ennen 2020 lukua, jos silloinkaan. Vähintään yhtä mielenkiintoiset olisivat Rooseveltin ja Stalinin salaiset arkistot ja asiakirjat. Millainen mies todella oli Roosevelt?

        Pidän selviönä, että Natsi-saksa on vuosikymenestä toiseen pidetty turhankin demonisena, politiste houkuttimien johdosta. Ei ne kulta-possukerholaisia ollut, mutta kiusaus oli käydä liiankin lännen omia motiiveita hyvistelevä, pitkä kappanija, joka ei ole vieläkäään loppunut.

        On ollut poliittinen tarve mustamaalata Mannermaista mahtia Saksaa, siihen on tietysti pätevät syynsä, mutta että he yksin Neuvostoliiton kanssa, joka tappoi 6 miljoonan sijaan kaikkeen kaikkiaan ylisi 70 miljoonaa ihmistä 1917-1991 ja Stalin näistä sellaiset pyöreät 50 miljoonaa, joka oli hyvä liittolainen erityisesti USA:n kanssa.

        Tiedättekö mitä tämä merkitsee?

        Tämä merkitsee sitä, että Stalin Yhdysvaltojen liittolainen vuodesta 1930-1945 tappoi sellaisen määrän ihmisiä, kuin kuoli koko toisessa maailmansodassa.

        Selittäkää se moraalipohja miksi Saksa piti tuhota ehdottomaan antautumiseen asti jyrätä aivan tasaiseksi. Kieltämättä rasismi, syrjintä viidakonlait ovat iljettäviä, mutta näitä harrastettiin tässä järjestyksessä myös muualla kuin saksassa. Sen ajan Länsi oli täysin sietämättömän rasistinen. Pahin ehkä juuri Yhdysvallat, joka on kyllä onneksi parantanut tarpojaa 1960 luvulta lähtien.

        Kylä yli 300 vuotta kestänyt Transatlattinen orjakauppa oli sietämättömämpää, vailla toivoa, kuin muutaman vuoden raivonnut Holokaustui sen hirveyden me kuitenkin tiedämme varsin hyvin.

        Orjakaupan uhrien lukumäärä tulee suhteuttaa, silloiseen maailmaan jossa oli huomattavasti vähemmän ihmisiä. Sitä harrasti eniten Britit ja heistä myöhemmin itsenäistyneet jenkit, sekä portugalialaiset Euroopalla on paljon puhtaammat paperit.

        -masson


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4644
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      30
      2932
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      95
      1999
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      135
      1965
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1845
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      41
      1767
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1653
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      114
      1438
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1329
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1302
    Aihe