Miten saisi vaimon ajamaan

karva vastainen

Vaimon alapääkarvoitus tuntuu kaikin puolin vastenmieliseltä. Aiheesta on asiallisesti keskusteltu ja rouva on muutaman kerran varovasti asiaa kokeillut.
Tulokset on olleet kovin laihoja. Kuulema tullut näppyjä, kirvelyä, jne, kaikin puolin tuntuu saha puoltavan asiassa.
Milläs pirulla sais asian korjattua ja rouvan innostumaan.
Rouva on muutenkin aika nihkeä kaikessa alaan liittyvässä.

32

5866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n--

      No kannattaisi olla edes kunnon ajolaite (Ei epilaattori, vaan naisten ajoon tarkoitettu hyvä vehje ja lukea ohjeet tarkasti) niin ei kirvele. Sjan kanssa osaa varovaisemmin ajaa. Näppyjä voi vähän tulla jos on kireitä vaatteita ja muutenkin, mutta paperi on keksitty jos ongelmaa. Ajon jälkeen vesihuuhtelua ja ehkä voidetta jonkin ajan päästä. Hajusteetonta voidetta voi laittaa ettei kuivu iho, limakalvoille ei. Limakalvoihin ei kosketa juurikaan yleensä ajaessa ja ajoon ei saa eikä tarvitse aineita käyttää.

      Välillä voi olla ihan kiva ajaa.

      • delfyne

        tekisitte niin, että SINÄ ajelisit rouvan (henk koht olen tykännyt ihan kertakäyttöhöylällä ja kuivana karvankasvusuuntaan). Karvojen poiston jälkeen runsaasti suuseksiä ja sen jälkeen perusvoidetta(itseasiassa ihon voi ennen ajoa pyyhkiä desinfiointiaineella). Iho tottuu muutaman kerran jälkeen. Olen poistanut karvat vuosia ja ei ongelmia.


    • Maisa Daisa

      Juu, meidän rouva kerran ähelsi karvojen kanssa ja sen jälkeen ei ole suostunut ajelemaan. Kaikki siinä tais mennä pieleen.

    • tekniikkas

      eli, koneella voi ajella sielt' sivummalta, mutta paa saantoisesti levitat vaan Veetia kuivalle karvotukselle ja kevyt hieronta niin etta Veet menee karvotuksen juureen saakka. Tata voi tehda vaikka vahan kerrallaan parin paivan valein ja karvat lahtee suihkussa melkein itsekseen, ei tuu nappyja eika tuu sankee.

      Kannattaa kokeilla, vihreeta Veetia.

    • ........................

      Tuota noin, näppylät ja kirvely ovat kyllä _erittäin_ pätevä syy olla innostumatta pillukarvojen ajelusta - se kutina, kihinä ja kirvely on helvetillistä ja sietämätöntä eivätkä ne tulehtuneet näppylätkään juuri silmää hivele.

      Ja kaikki eivät tosiaan välttämättä ikinä onnistu ajelussa niin, että iho-oireita ei tule. Itse esimerkiksi olen koittanut lähestulkoon jokaisen kotikonstin niin ajelussa kuin ihon hoidossa ja lopputulos on aina sama. Että paska reissu mutta tulipahan tehtyä ja sheivaamiset saavat minulta jäädä siihen asti kun tulot sallivat käydä kokeilemassa ammattilaisen käsittelyä, vaikka veikkaisin että siinäkin menevät rahat hukkaan.


      Voiko seksi muka oikeasti olla karvoista kiinni? Ihmettelen kyllä että miten ennen vanhaan on seksiä harrastettu, kun ei ole sheivauksista sun muista ollut tietoakaan? Mutta ilmeisesti miehet eivät olleet silloin näitä nykypäivänä tutuksi tulleita mikkihiiriä, jotka itkeä tihuuttavat milloin mistäkin.

      • kerranki joku sanoo sen

        Näin juuri:"Voiko seksi muka oikeasti olla karvoista kiinni? Ihmettelen kyllä että miten ennen vanhaan on seksiä harrastettu, kun ei ole sheivauksista sun muista ollut tietoakaan? Mutta ilmeisesti miehet eivät olleet silloin näitä nykypäivänä tutuksi tulleita mikkihiiriä, jotka itkeä tihuuttavat milloin mistäkin."

        Mä olen niin samaa mieltä, mikä vittu, kun nykymiehet on sellasia saatanallisia inisijöitä ja karvatkin häiritsee ja voit hitsi, ku vitsi kun vitsin hitsi!
        Sellasta ininää, ettei mitään rajaa!
        Jättäsivät ne seksihommat sitten taksimiehille, jotka ajaa kelissä kun kelissä ja autolla kun autolla, noi pikku-ruikuttajat on todennäkösesti muutenkin surkeita sängyssä, sori vaan.
        Mä ymmärrän, että voi kokeilla ja vois ehdottaa ja vois olla sillai rennosti, mutta tuntuu tosiaan että miehille pitäs olla ensin kolme tuntia suihkussa, ja sitten sänkykin desifioida ja parfymoida valmiiksi, kun muuten ei tuppaa pili seisomaan.
        Eiks naisten pitänyt olla niitä neitejä?

        Että kyllä mä kovasti vaan ihmettelen.


      • ..............

        jes, itse olen nelikymppinen nainen ja omalla miehelläni kyllä seisoo aina tarpeen tullen karvoistani huolimatta. Mun mies sanoi et "olis se aika karseeta, jos sulla ei olis karvoja". Tämä on terveen aikuisen miehen kommentti. Toki itse siistin bikinirajan , ei tarvi olla revohka vaan voi siistiä, se on eri asia kuin posliini. Enkä kyllä kunnon maalaisemäntä ymmärrä sitäkään että mennään siis pillunkarvojansa ajattamaan jollekkin kosmetologille, hah hah , kaikkea tää länsimaisuus saakin aikaan, kun asiat on liian hyvin....joo mikkihiiriä ovat..


    • tekee mitä haluaa

      Et kai luule että voit Suomi-naisellesi sanella näitä ala-pään
      asioita miten lystää.

      Ei kaikki halua näytää persvärkiltään pikkutytöiltä. Lisäksi
      vanhemille naisille on opetettu että karvoja ei ole hyvä ajella. Siistiä toki voi.. Jos alat ajella niitä saat ajaa niitä alvariinsa riesaksi asti. Perse on näppylöillä koko ajan kuin murrosikäsen poskut. Aika tautisen näkönen on lopputulos.

      Lisäksi joku tolkku sullakin noissa vaatimuksissasi on oltava. Kukka aukeaa jos on auetakseen, yönkunigataarkin aukeaa vain kerran vuodessa. Hoidat oman tonttisi kuin mies pää uljaasti pystyssä itkemättä ja lopetat ton älyttömän ruikuttamisen.

      Rouvan nihkeydessä saat kotsoa peiliin ja korjata puutteet.

    • vastakarvainen..

      Eihän sitä välttämättä tarvi posliiniksi raapia, sekin on jo plussaa kun ajelee lyhyemmäksi ja siistimmäksi niin ettei näytä ihan Jimi Hendrixin tukalta...

    • zannaah

      näyttäisit rouvalle mallia ajelemalla omat karvasi? Vai oletko jo niin tehnytkin, kun kerta olet karva vastainen?

    • Shaver-Man

      Minä en pitä lainkaan naisen tuuheasta alatukasta ja olen painiskellut tuon ongelman kanssa melko paljon.

      Ensimmäinen vaimoni, josta erosin jo noin 10 vuotta sitten, oli todellinen nihilisti niin ajelun kuin kaiken muunkin vähänkin perinteisestä seksistä poikkeavan suhteen. Pari kertaa jaksoin houkutetella hänet "tiheikön harvennukseen", jonka tein oman partakoneeni rajainterällä.

      Kerran hankin erityisen hyväksi mainostettua karvanpoistovoidetta ja kokeilin sitä omaan tuherooni, karvat lähti, eikä kirvellyt yhtään. Pitkän ja hartaan suostuttelun jälkeen hän lupasi kokeila sitä saunassa. Tuhersi ja lotrasi siellä noin vartin ja hänen pois tullessaan olin intoa täynnä näkemään lopputuloksen. Pettymyshän se oli, tiheikkö rehotti suunnilleen ennallaan. Ohjeen vastaisesti hän oli huuhdellut aineen melkein heti pois.

      Nykyinen avovaimoni suhtautu asiaan selvästi paremmin. Melko säännölisesti houkuttelen hänet "tiheikön harvennukseen", mutta koskaan hänkään ei ole sitä itse ehdottanut. Monta kertaa olen joko ajellut tai voiteella putsannut tuon herkun ihan posliiniksi, (mikä on ehdottomasti parasta mitä tiedän seksin alueella), mutta välillä vain "trimmataan" sinne mukava siilitukka. Olen ihan varma, että myös avovaimoni pitää ajelusta, vaikkei hän sitä erityisesti mainostakaan. Paljaaksi ajelu tai trimmaus johtavat meillä aina reippaaseen seksiin.

    • totajoo :;)

      Ajatko itse karvojasi? miehenkin karvat voivat olla ällöjä :) joten sheivaamaan vaan !

      • zannaah

        "miehenkin karvat voivat olla ällöjä"

        Ne OVAT ällöjä!


      • brankkis69

        ehdotttomasti sheivaan kassini ja kyrpärini, ehkä vaimoani varten ehkä en??? Ei vaimoa kiinnosta sheivattu kyrpä???!!!??! kai??


    • yks nainen

      On se kumma juttu kun aikuiset ihmiset luulevat, että toista ihmistä voi muuttaa. Tuotan sinulle suuren pettymyksen sanomalla, että niin ei käy. Jos vaimoasi ei kiinnosta alapään ajelu niin se ei kiinosta häntä. Piste. Sinun on joko opittava elää vaimosi toiveiden kanssa tai sitten pakattava kimpsusi ja kampsusi ja muutettava pois. Jos vaimoasi kiinnostasi alapään ajelu hän tekisi sitä ilman että sinä häntä siihen erittyisesti rohkaiset.

    • kylpyhuoneeseen kiinni

      ja uhkaa tuikata paikat tuleen ellei ajele, eiköhän ala paikat siistiytymään

    • mirris

      ehdota, että voisit itse ajella vaimosi alueen... ?

    • werty

      Osta vaimolle lahjakortti brasilialaiseen sheivaukseen. Vai mikä se nyt on, mutta kosmetologin tekemä karvanpoisto kuitenkin (itse ajan itse, joten termit on hakusessa). Tosin vähän epäilen, että voi olla nihkeä menemään.

      Toinen vaihtoehto sitten on, että käyt nauttimassa posliinia kodin ulkopuolella. Vähän hankalaa toista on mihinkään pakottaa. Mielestäni parisuhde ei oikeuta toisen pakottamiseen, mutta jos kotona ei saa, niin sitä saa hakea muualta.

      Jos pelkät häpyhuulet siistii ajelemalla ja päältä saksii, niin saa jo paljon siistimmäksi. Jatkuvasti kun ajelee, niin ei kauheasti kutita. Ajeluun tottuu. On helpompi hoitaa alapäähygieniakin. Mutta seksuaalisuuden rajat ovat erilaisia, ja joillekin jo sheivaus on siveetöntä touhua. Minkäs sille voi.

      Keskustelemalla voi yrittää jotain kompromissia. Missä annat itse periksi, jos vaimo tekee sinulle mieliksi?

    • tri_outolempi

      Ihmettelen suuresti ettei tiede tai naisten kauneudenhoitotuotteita valmistavat yritykset ole keksineet tähän ratkaisua. Karvojen ajelu on ollut jo pitkään alalla vallitseva standardi ja usein kuulee ja lukee ikävistä kokemuksista mirrin kiilotuksessa.

      • saisi kotikäyttöön

        Rahaa ei ole kosmetologille mennä, ja voin sanoa, että jos sheivaa, se kutina alkaa jo seuraavana päivänä kun karva käy kasvamaan, se on kamala tunne kun pitäisi raapia koko ajan. Olen kyllä karvan lyhentänyt ja siistinyt, joten ei se kovin paha ole, posliinissa viihtyisi, jos se ei heti kasvaisi pois. Sokerointi kosmetologilla olisi se juttu nyt vissiin, mutta laita nyt 40 € johonkin, mikä pitää tehdä vähän väliä.


    • tonguea

      Jos vaimosi ei vakituisesti ajele karvojaan, sheivailun jälkeiset vaivat ovat ihan tuttuja.
      Miesten ajolaitteet ja partavaahdot ovat parhaita näihin puuhiin.. Ensin peseytyy hyvin ja mieluiten kuumassa suihkussa niin iho on pehmeää.. jos karvat ovat pitkiä niin kannattaa ensin saksilla lyhentää niitä. Sen jälkeen laittaa partavaahtoa ja rupeaa höylällä ajelemaan ylhäältä alaspäin. Kun tämä on tehty, vetää sivulta sivulle. Huuhtelee ihon vedellä ja katsoo onko jotain jäänyt... jos on niin vetää tämän saman duunin vielä kerran. Häpyhuulet saa sheivattua hyvin istumalla ja levittämällä jalat ja varovasti vedellen .. itse en käytä häpyhuulilla partavaahtoja tms.. pelkään tulehduksia :D
      Ajelun jälkeen kannattaa levittää häpykummulle bepanthenia.. ja toinen hyvä vinkki.. seuraavana päivänä tekee tän systeemin vielä kerran niin tulee sileämpi lopputulos.

      Toinen vaihtoehto tietenkin on se että saksilla siistii nätin kolmion häpykummulle ja ottaa vaikkapa pois karvat häpyhuulilta... ei saa nääs painostaa liikaa!

      • mies35

        Asiaa tonguea ! Usein naiset väittää että miesten ja naisten iho on erilaista, mut tuskin se niin kovin erilaista on alapäässä. Ja on ainakin pallit aika ohutta ihoa..

        Kun viimein uskaltauduin kokeilemaan omaa 3-teräistä Gilletten partahöylää myös alapäälle, en ole muuta enää kokeillutkaan. Partatrimmerillä tuli haavoja yms. ikävää jos yritti ottaa kovin iholta; toki sitä voi käyttää pidempien karvojen trimmaamiseen esim 'kolmion' alueella.

        Näin se menee:
        Otan ensin lämpimän suihkun, suihkuttelen kalleudet pitkään, sitten märälle iholle partageeliä reilusti (vaahtoutuu samalla). Sitten vain vetelen höylällä myötäkarvaan, tarvittaessa toisella kädellä ihoa pingottaen. Välillä terän huuhtelu. Jos terät on terävät, katkee mun tummat ja karkeat karvatkin hyvin vaivattomasti.

        Jälkeenpäin voi laittaa jotain ihoa rauhoittavaa voidetta, mutta jos en ajele vastakarvaan, mulla ei ole tällä metodilla koskaan tullut ihoärsytystä. Oon joskus erehtynyt kokeilemaan vaimon alapäähöylää ja se ei oo minusta toiminut ollenkaan yhtä hyvin.

        Mun resepti siis lyhyesti:
        1. Laadukas miesten höylä, esim Gillette 3-terä
        2. Lämmin suihku
        3. Partageeliä
        4. Ihoa venyttäen myötäkarvaan

        Tulee ah niin sileetä ett melkein heteromiestä hävettää.. ;)


    • posliinipimppa

      Ajatuskin siitä, että koska pääsen taas mieheni alapääkampaamoon hoitoon, saa sellaiset tutinat aikaiseksi, että...

      Siksi ehdotankin, että kannattaisi seksin tiimellyksessä ehdottaa, josko rouva suostuisi sinun ajeltavaksesi.
      Näppylät, kutina yms ON todella ikävää ja veetit yms aineet polttaa ainakin minulla limakalvot niin ettei pissalla pysty käymään moneen päivään. Siksi asiassa kannataisi edetä pikkuhiljaa. Ensin hiukan hellää siistimistä (mielellään kiihottuneessa tilassa, niin on rouvakin suopeampi) ja joka kerta sitten hiukan enemmän.
      Homma pitää höylällä tehdä niin usein ettei ehdi sähki pistelemään ja samalla iho tottuu. Jos nyt sitten näppyjä pukkaa, niin heti kirvelemätön puhdistusaine peliin ja bepanthenit iholle. Rasvaaminen sheivauksen jälkeen tunteella tehtynä saa vielä varsin onnistuneet jälkilöylytkin aikaiseksi.
      Välineiden puhtaudella voi estää paljon harmia, joten höylä (myös uusi) kannattaa aina puhdistaa haavanpuhdistuaineella ennen ja jälkeen käytön.

      Miesten karvoista pitänee todeta, että itse tykkään enemmän parrakkaasta ja muna/kevyen alavatsa/rintakarvoituksen omaavasta miehestä (karvat tuntuu varsin mukavalta posliinia vasten ;) parta kannattaa kyllä sitten pestä ennen ihmisten ilmoille menoa :D ) mutta jos joku haluaa ajella ne niin ei ole minulta pois. Jokainen tyylillään.

    • ------

      on oikeus omaan kehoonsa. Jos hän ei halua ajaa karvojaan, hänen ei tarvitse sitä tehdä. Hän on kuitenkin yrittänyt sitä eli tullut sinua vastaan. Kokemus oli hänelle vastenmielinen eikä hän halua tehdä sitä uudestaan. Sinun tulisi kunnioittaa sitä. Sen sijaan voisit miettiä, miksi karvoitus on sinulle vastenmielinen. Mitä voisit tehdä asialle?

    • fgjgfjfgjfg

      Jätä koko horo!

    • osittain

      ajelua. painiskelen saman ongelman kanssa ja olen ratkaissut sen niin, että lyhennän karvat häpyhuulista sekä kummulta ja rajaan ettei tursua housuista. Minä siis leikkaan vaimolta karvoja saunassa. en ole edes ehdottanut kokonaan posliinia koska oletan sen olevan aika työläs. sellainen siistiksi lyhennetty on musta ihan hyvän näköinen eikä lyhyet karvat haittaa nuolemista.

    • järkiaikuinen

      Eli siis on aivan oikeassa ettei karvoja voi ajella ilman tuskaa. Ja sitten pitäisi antaa vielä pillua tuollaiselle idiootille joka ei todellakaan osaa ajatella kyrpäänsä pitemmälle. Toivottavasti vaimosi jättää tuollaisen aivottoman idiootin.

    • porkkanamehu

      Nyt vaan kipin kapin varaatte molemmat ajan ja meette poistattamaan ne inhot karvat ammattilaiselle joka tekee poiston sokeroinnilla. ei tuu näppyjä tai muutakaan, ja pysyy sileänä jopa 4viikkoa. suosittelen :)

    • nainen 18-vuotta

      Mikä ihme ongelma teillä miehillä oikeen on nuitten karvojen kans?? Oma poikakaverini kerran otti suorastaan pakolla karvat pois eli alko vaan leikkeleen.

      Pyytäkö naiset koskaan teitä sheivaamaan?? Ei kovin usein! Ja teidän miesten karvat ne vasta vastenmieliset on ku ne haisee niin paljon virtsalle ja sitte ku se vielä hautuu siellä boxereissa ni on kyllä oikeen unelma ottaa suihin teiltä joka on kyllä toinen asia jonka kans teillä miehillä näyttää olevan nii iso ongelma.

      Jos ei ota suihin nii heivataan melkeen pois!

      Jos vaimo ei halua (mitä en kyllä yhtään ihmettele) nii sitten ei halua So What?

      Haluatko muka oikeasti mielummin katsella ärsyyntynyttä punaistä näppyistä raapivaa (sänkien takia) kuin karvaista??

      Enkä oo mikään feministi! ärsyttää vaan.

      • nainen 18-vuotta

        P.S. Itse tykään kyllä siistitystä eli joku kolmio tai viiva tai jtn... Mutta ilman tuskaa ja ärsyynnystä siitä ei selviä kun ei ole varaa ammatilaiselle mennä. :(


      • miehenä ajattelen näin..
        nainen 18-vuotta kirjoitti:

        P.S. Itse tykään kyllä siistitystä eli joku kolmio tai viiva tai jtn... Mutta ilman tuskaa ja ärsyynnystä siitä ei selviä kun ei ole varaa ammatilaiselle mennä. :(

        En ymmärrä oikein mitään kommenttia täällä,... Olen mies ja en kyllä todellakaan tykkää, jos naisella on yhtään sänkeä pidempi karvoitus.. Vaikka olen mies ja hyvin karvainen muuten, niin kyllä sheivailen kainalot sekä alaosan lähes karvattomaksi.. Aivan posliinista en kyllä itsellä tykkää, mutta naisella se ei ole mikään huono juttu. Alaosaan itse jätän ainoastaan sängen ja aivan intiimit alueet kokonaan pois... Katselen sellaisia miehiä aika ihmetellen, jotka antavat karvansa kasvaa miten sattuu.. Esim. Yleisurheilijoilla, jotka pitää hihattomia trikoita, niin täytyisi olla järkeä sen verran, sheivaisivat kainalokarvansa pois, koska näyttävät aivan kauhealta, jos kainaloista paistaa hillitön viidakko!

        Se voi kirvellä muutamilla ensimmäisillä kerroilla, mutta menee sekin puolen tunnin aikana ohitse ja kun on monesti tehnyt niin ei kyllä tunnu enää missään! Ei tuo ainakaan minulla mitenkään kivulias homma ole ja hyvin mielelläni ajelen paikkani ja näytän siistityltä..

        Kyllä nykymaailmaan sheivailu kuuluu.. Seksistisesta yhteiskunnasta tämä malli luultavimmin tullut, mutta onko kaikki pornosta/tai muusta mainonnasta tulleet asiat aina niin huonoja?...


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe