Uskonto ja huijaus

Huijaus on laitonta ja johtaa rangaistukseen, mutta jos on olemassa pienikin mahdollisuus että huijaus olisikin totta, niin sen nimeksi voi laittaa uskonto, eikä se enää olekkaan huijausta.

Ja kun puhutaan todennäköisyyksistä, niin todennäköisyys sille että jokin uskonto olisi totta on ilmeisesti lottovoittoa vielä paljon paljon pienempi, koska lottovoittajia on todistettavasti olemassa, mutta taivaasta palanneita ei.

Onko uskonnonvapaus sama asia kuin vapaus huijata?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200905259649281_ul.shtml

2

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cybo-ceronimo-cabriel-61

      Pieni hapatus paljastaa hapatetuksi koko taikinan?

      Jos ja kun seuraa uskonnollisia ohjelmia ideologisista ja masokistisista syistä, ei voi olla huomaamatta jutun luonnetta.

      Homma perustuu minä-maailman halujen,toiveiden,pelkojen maximointeihin ja irvokasta tässä on se, että systeemit ja tekniikat ovat suoraa kopiota aivo-pesu-oppaasta, eli täyttä mielenhallintaa.

      Perinteisessä aivopesussa kiusaamisen tarkoituksena on murtaa kohteen psyyke ja nujertaa hänet. "Rakkaus pommituksella" puolestaan yritetään alentaa hänen defenssimekanismejaan niin, että kiusaaminen menee paremmin perille.
      Näin kohteelle annetaan ristiriitaisia emotionaalisia signaaleja ja hän häkeltyy ja hänen defenssimekanisminsa sotkeutuvat.

      Perinteinen aivopesu perustuu aivan kokonaan kiduttamiselle, kiusaamiselle rääkkäämiselle, jolla tehdään esityö ja hajotetaan psyyke. Itse aivopesu perustuu behavioristiselle drillille; ulkoa opettelemiselle ja toistolle. Tyyppiesimerkkejä tästä ovat itämaisten uskontojen mantrat, armeijan alokaskoulutus ja itsepuolustuslajien liikesarjat, katat.

      Nykyaikaisessa aivopesussa kiusaamisen ja kiduttamisen oheiskeino on tuo "rakkaus pommitus", jolla saadaan psyyke tehokkaammin rikki kuin pelkällä kiusaamisella.
      Perinteisen aivopesun ikävä puoli on se, että se kehittää alitajuisen vihan aivopesijöitä kohtaan ja aivopesun vaikutus häviää noin puolessa vuodessa, jos henkilö siirretään takaisin alkuympäristöönsä - perinteinen aivopesu vaatii jatkuvasti vahvistamista, että ehdollistetut refleksit pysyisivät voimassa. Nykyaikainen aivopesu tuottaa paljon voimakkaampia ja pysyvämpiä tuloksia ja "rakkaus pmmituksella" ehkäistään vihan syntyminen kiduttajia kohtaan.

      Kun puhutaan Jumalan rakkaudesta ja samalla pelottellaan iankaikkisella kidutuksella pyritään disorientaatioon sekä psyyken rikkomiseen ja ajatusten indoktrinoimiseen.

      Seuratkaa "nalliksi" kuinka musiikin,joukko-extaasin ja muiden mm. valojen kanssa tehostetaan tunnelmaa ja saadaan ihmiset sopiviin fiiliksiin, jotta "sanoma menisi perille".

      Ja aina se raha on kuvoissa; "Tue herran työtä lahjoituksin", "Anna almusi,Herra palkitsee iloista antajaa" jne.. Tosiaan Naziirin sanoma ja idea on väännelty ihan pää-laelleen, tosin olihan tästä enteitä hänelläkin; "Menkää pois te laittomuuden tekijät, moni sanoo minulle sinä päivänä: emmekö me ja kö,kö,, tehneet sitä sun tätä, niin Naziiripa siihen tokaisee, menkää pois en tunne teitä".

    • .....

      että uskonnolla on helppo huijata herkkäuskoisilta rahaa, eikä laki useimmissa maissa juurikaan hätyyttele.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2024
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1730
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1167
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      2
      1134
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      132
      1078
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      976
    Aihe