Asiat tärkeysjärjestykseen uupumisen keskellä

seitsämänyliyhdeksän

Olen nyt 3v tehnyt töitä eräässä kauppaketjussa ilman ainuttakaan lomaa, jollei pakollisia juhlapyhiä lasketa, esimerkkinä jouluaatto meni töiden parissa, 25. ja 26. päivä olivat vapaat, eipä tuntunut viikonloppua kummemmalta. Työtä on 5-6 päivää viikossa, 8 tuntia päivässä, työmatkoihin menee tunti suuntaansa.

Olen jo pitkään tuntenut itseni väsyneeksi, tekemistä työn ulkopuolella kertyy yhä enemmän ja kaikki on aina vaiheessa, tuntuu siltä ettei saa mitään aikaiseksi vaikka kaiken ajan uhraisi, tuntuu että kokoajan on kiire, eikä valmista silti tule koskaan.

Kaveri sekä naisystävä valittelevat kun heille ei riitä tarpeeksi aikaa ja ihmekös tuo, vuorokaudesta 10 tuntia menee työhön ja matkoihin, aikaa pitäisi riittää myös rakkaalle, kaverille, harrastuksille sekä itselleni. Olen nimittäin erakkoluontoinen ihminen ja kaipaan usein omaa aikaa.

Vasta tänään tajusin kuinka väärin olen toiminut rakastani kohtaan sillä aiemmin olen kritisoinut häntä siitä, etten saa tarpeeksi omaa aikaa kun hän haluaisi viettää kaiken vapaa-ajan yhdessä, niin kuin kyseessä olisi huono asia?

Ongelman ydin on siis työ, joka vie kaiken aikani, eikä ole kovinkaan palkitsevaa. Työtä ja vastuuta kertyy yhä enemmän ja enemmän, pomo valittaa turhasta jatkuvasti ja tuntuukin ottaneen minut silmätikukseen ylennyksen saatuaan, edellinen pomo kun sai potkut konsernista kun ei tehnyt tarpeeksi hyvää tulosta, hän sentään oli todella mukava kaveri. Palkka on suoraan sanottuna huono, 1200e kuussa jää käteen verojen jälkeen, tästä menee 300e kuussa bensoihin, josta osan saa toki verotuksessa takaisin, mutta vasta joulukuussa.

Työtä olenkin etsinyt lähempää jo jonkin aikaa, avoimia työpaikkoja vaan on heikonlaisesti vaikka haen muitakin kuin oman alan töitä. Osa-aikatyö omalta paikkakunnaltakin riittäisi, jäisipä sitä aikaa paremmin muuhun.

Nyt olen alkanut pohtimaan jopa lopputilin ottamista, olin onnellisempi jopa työttömänä vaikka rahasta tiukkaa tekikin, tällöin aikaa riitti hyvin kaikkeen eikä ollut turhaa stressiä työstä.

Oikeastaan ainoat syyt jotka pitävät minut edelleen töissä ovat taloudelliset seikat, autossa on velkaa 3000e, kulutusluottoa 1000e ja luottokortillakin 1000e.. Näistä en selviäisi työttömänä. Nyt alankin laittamaan rahaa syrjään jotta saan kaikki velat maksettua pois. Tämän jälkeen otan lopputilin, löytyi uutta työtä taikka ei, asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen!

PS. Kuinka pitkä olikaan Kelan karenssi irtisanoutumisen jälkeen?

0

501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

        ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
        Ikävä
        87
        4688
      2. Ei sinussa ollut miestä

        Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
        Ikävä
        134
        4203
      3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

        Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
        Ensitreffit alttarilla
        36
        2785
      4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

        Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
        Maailman menoa
        209
        1817
      5. Olet elämäni rakkaus

        On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
        Ikävä
        37
        1357
      6. Missä Steffe hiihtää?

        Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
        Kotimaiset julkkisjuorut
        25
        1339
      7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

        Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
        Lappajärvi
        12
        1316
      8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

        Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
        Sinkut
        67
        1278
      9. Milloin nainen, milloin?

        Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
        Ikävä
        61
        1233
      10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

        Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
        Suomalaiset julkkikset
        2
        1212
      Aihe