Muistakaa Lootin vaimoa!

Jeesuksen opetuslapsi

Pietari kehottaa ihmisiä Jeesuksen tulemukseen liittyen:

´Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä. Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte, vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi. Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä."´

Paavali kehottaa ja opettaa Jeesuksen ilmestymisestä:

´Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.´

Herra Jeesus Kristus opetti tulemuksestaan:

"Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy. Sinä päivänä älköön se, joka katolla on ja jolla on tavaransa huoneessa, astuko alas niitä noutamaan; ja älköön myös se, joka pellolla on, palatko takaisin. Muistakaa Lootin vaimoa! Joka tahtoo tallettaa elämänsä itselleen, hän kadottaa sen; mutta joka sen kadottaa, pelastaa sen."

12

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eläisi enään

      itsellemme.
      Elihuhan joutui jopa Jobia oikaisemaan asiasta:

      2 "Pidätkö sitä oikeutena, sanotko sitä vanhurskaudeksi Jumalan edessä,
      3 että kysyt, mitä se sinua hyödyttää: 'Hyödynkö siitä sen enempää, kuin jos syntiä teen?'
      4 Siihen minä vastaan sinulle sekä ystävillesi, jotka luonasi ovat.
      5 Luo silmäsi taivaalle ja näe, katsele pilviä, jotka ovat korkealla pääsi päällä.
      6 Jos sinä syntiä teet, mitä sillä hänelle teet; ja vaikka sinulla paljonkin rikoksia olisi, mitä sillä hänelle mahdat?
      7 Jos olet vanhurskas, mitä sillä hänelle annat, tahi ottaako hän mitään sinun kädestäsi?
      8 Ihmistä, kaltaistasi, koskee jumalattomuutesi ja ihmislasta sinun vanhurskautesi.

      • nykyisinhän

        lähinnä kisaillaan, kuin opetuslapset konsanaan, kuka on vanhurskaampi ja oikeammassa.Tahi tuntee Raamattua enempi ja oikeammin. Ja siten saapi olla Jeesuksen ,oikein oikealla puolella.
        Vaikka Raamattu sanookin, että turhaan touhuilevat, niiden mukaan kukaan ei saa mitään. Ystävilleen kuitenkin on Jumala luvannut antaa, jopa heidän nukkuessaan. Ihan ilman mitään, tosta vaan.
        Yksihän vain on vanhurskas, joka sitten antaa sen lahjaksi. Mitäpä sellaisesta kerskumaan, minkä on lahjaksi saanut, varsinkin, kun luulisi kaikkien tietävän, että tuon lahjan saavat vain erityisen syntiset.
        Vaan olkoon meidän kerskailumme Herra Jeesus Kristus.


      • Jeesuksen opetuslapsi
        nykyisinhän kirjoitti:

        lähinnä kisaillaan, kuin opetuslapset konsanaan, kuka on vanhurskaampi ja oikeammassa.Tahi tuntee Raamattua enempi ja oikeammin. Ja siten saapi olla Jeesuksen ,oikein oikealla puolella.
        Vaikka Raamattu sanookin, että turhaan touhuilevat, niiden mukaan kukaan ei saa mitään. Ystävilleen kuitenkin on Jumala luvannut antaa, jopa heidän nukkuessaan. Ihan ilman mitään, tosta vaan.
        Yksihän vain on vanhurskas, joka sitten antaa sen lahjaksi. Mitäpä sellaisesta kerskumaan, minkä on lahjaksi saanut, varsinkin, kun luulisi kaikkien tietävän, että tuon lahjan saavat vain erityisen syntiset.
        Vaan olkoon meidän kerskailumme Herra Jeesus Kristus.

        > Vaan olkoon meidän kerskailumme Herra Jeesus Kristus.

        Amen. Jumalan tahto on kuitenkin aina, että se on teossa ja totuudessa. Suokoon Jumala meille armoansa, että voisimme kaikessa seurata hänen tahtoaan, sillä se on hyvä Jeesuksen nimessä.

        Isä Jumala johdattakoon jokaista yltäkylläiseen Elämään Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Amen.


    • Kulttari

      Ikuisuus on Jumalan asettama ihmisen sisimpään. Hän haluaa että tahdomme ikuisuuden olevan Hänen yhteydessään. Yhteytensä on Rakkautta joka on ilmituotu Jeesuksessa. Hän on Jumalan Rakkauden Voimassa voittanut Jumalasta erottavat asiat: "sovitti maailman synnin". Joka välittää tästä pitäytyen ensisijaisesti kaikessa Jumalan Sanan kuuliaisuuden Armo- tarjoukseen tahtoen siinä edetä pysyy ikiElämässään joka on Hänessä. Olemassaolo ilman Jumalaa ei ole elämää. Tänään onkin edullisinta seurata Jeesusta. Tälläinen on Jumalan antama uskollisuus joka ei ole uskonto. Ihmiset ja Paholainen rakentavat uskontoja. Usko Jeesukseen on ylhäältä ja vastaanotettava Jumalan lahja ja Hänen kalliisti maksamansa evankelio, Jumalan Viisaus, Tämä on ikiedullinen vaikka maailmassa monet hyvyyttään vastustaa. Tarjouksestaan kiitämme Jeesusta.

    • AamenkiitosJeesus

      "Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin."
      Matt 25:10

    • tietoalisää

      Liian paljon puhutaan raamatun tunnetuista lauseista, entä tuntemattomammista? Ei ihme, että kirkot tyhjenee kun ei jakseta sitä samaa kuunnella, kun ei ole mitään uutta.

      Kristityt muistakaa tämä:

      Jouko Piho on sanonut, että profeettojen sanan on oltava raamatun mukaista.
      Silloinhan hän alistaa Jumalan raamatun alaiseksi. Jos näky ei ole raamatun mukainen,
      se eikö sitten pitäisi olla Jumalalta?
      Piho itse sanoo monien kaavamaisten ilmoitusten perään: "vahvistan, näin tulee tapahtumaan",
      ikäänkuin Piho olisi myös nähnyt näyn. Tässä Piho ylentää itse itsensä suorastaan profeetaksi.

      Muistakaa, että uskovat ovat nyt lähes samassa tilanteessa, kun juutalaiset ja kirjanoppineet Jeesuksen aikana. Juutalaisilla oli Mooseksen laki ja perinnäissäädökset, joita halusivat noudattaa, ja syyttivät Jeesusta Jumalanpilkasta ja riivatuksi yms.
      Nyt Kristityillä on Jeesus ja hänen sanomansa, mutta taas tulee tapahtumaan sama asia:
      Kristityt heittäytyvät kirjan(raamatun)oppineiksi, ja jatkavat siitä, mihin kirjanoppineet jäivät 2000 vuotta sitten: ihmisen älyn kehityksen ja älyn/viisauden ruokinnan tuomitsemiseen!

      Eikö jo Paavali sanonut:
      "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan,
      tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."
      Mutta mitä tekevät kristityt? He eivät ole 2000:een vuoteen halunneet kehittyä tuonaikaisia kirjanoppineita kummemmiksi, vaan edelleen puhuvat taikuudesta, noituudesta ja sellaisesta, joka tuomitsee toisen henkilön, ihmisen, joka haluaa vain tuoda uutta ymmärrystä. Tuomitseminen tapahtuu, vaikka viesti olisikin raamatun mukaista.

      Mitä raamatussa on perinnäistapoihin viitaten:
      "...Älkää antako kutsua itseänne rabbiksi (opettajaksi), sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki (uskon)veljiä.
      Isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa.
      Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus."

      Mitä tekevät perinnäistapoihin nojaavat? Papit ovat isiä, opettajat ovat opettajia ja mestareita (mm. itämaisissa kamppailulajeissa tämä on hyvin tiedossa, mutta perinäistavat ja itsensä ylentämisen tarve...)

      Mihin perustuu kristittyjen tuomitseminen? Tietämättömyyteen ja haluttomuuteen etsiä vastauksia. Jeesus ei sanonut: "hokekaa minun nimeäni, ristiä, kuolemaa ja verta", vaan hän sanoi: "uskokaa sanani".
      Otetaan esimerkiksi raamatussa usein toistuva kristittyjen parjaama astrologia, joka näyttäisi olevan kristittyjen ihmisten parjauksen kulmakivi:

      Miksi Jumala kirosi käärmeen jo paratiisissa? Mitä sanotaan käärmeluonteesta?
      "Monikaan asia maailmassa ei vedä vertoja käärmeen vihalle. Se on totaalista, jäätävää ja heltymätöntä, ja hänellä on aikaa ja malttia odottaa sopivaa kostonhetkeä. Tämä on yksi käärmeen heikko puoli, kun toinen voi olla jo unohtanut asian, ja antanut käärmeelle anteeksi."

      En väitä kaikkien käärmeiden olevan samanlaisia, mutta miksi raamatussa ilmenevät eläinhahmot on löydettävissä myös astrologiasta, niin itämaisesta kuin länsimaisestakin?
      Koska astrologia oli tunnettu raamatun aikana.

      Edellinenkö roskaa? Sitten on raamatunkin sana:
      "He (jumalattomat) kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta..
      "He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion..
      "...tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, mutta hän synnyttää pettymyksen...
      edeltä tunnettua on ollut, mitä ihmisestä on tuleva (astrologiaa). Ei voi hän riidellä väkevämpänsä kanssa. (kuka siis keksi "tasa-arvon"? "paholainen pukeutuu valkeuden enkeliksi...")
      Tähdet taivaalta kävivät sotaa, radoiltaan ne sotivat Siiseraa vastaan... (astrologia on siis raamatun mukaista)
      ..Vankeudesta tulleet pakkosiirtolaiset uhrasivat polttouhreiksi... kaksitoista härkää (härän aikakausi) koko Israelin puolesta, yhdeksänkymmentä kuusi oinasta (oinaan aikakausi, Mooses), seitsemänkymmentä seitsemän karitsaa (Jeesuksen aikakausi, Jumalan karitsa) ja kaksitoista syntiuhrikaurista... (vesimies jäänyt välistä, jonka jälkeen tulee kauriin aikakausi)
      Entiset ovat toteen käyneet, ja uusia minä ilmoitan; ennenkuin ne puhkeavat taimelle, annan minä teidän ne kuulla...

      Mutta Jumalaa ei pidä unohtaa, eikä taivaan tähtiä palvoa jumalina, kuten aikoinaan tehtiin:
      "...Siksi tulee teille yö, näkyjä vailla, teille tulee pimeys, ennustelua vailla (astrologiaa, koska tähdet ei näy).
      Aurinko laskee näiltä profeetoilta, ja päivä heiltä pimenee... Näkijät joutuvat häpeään, ja ennustelijat punastuvat, sillä taivaan vastausta ei tule."

      Huomatkaa, että näitä ihmisiä kutsutaan profeetoiksi.
      Tuo viesti sättii niitä näkijöitä, jotka ennustavat rahasta, kuten raamatussa sanotaan, ettei niin pidä tehdä. Ainoa vastaus tulee olemaan Jeesuksen paluun merkki.

      • tietoalisää

        Ja vielä:



        Mitä Jeesus sanoi astrologiaan viitaten?:
        Jeesus puhui vettä kantavasta miehestä (vesimiehen aika), ja merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä. Astrologiaa taas.
        Jos siis kristityt tuomitsevat astrologian, he tuomitsevat myös raamatun ja messiaansa,
        aivan kuten kirjanoppineet tuomitsivat Jeesuksen perinnäistapojen ja Mooseksen lain takia.
        Jeesus ei tuonut mitään lakia, vaan elämän ohjeita ja varoituksia tulevaisuuden ongelmista.

        Mitä kristityt nykyään saarnaavat? Jeesuksen verta ja kuolemaa. Onko ihme, että kirkot tyhjenevät?
        Sillekin heillä on selitys valmiina: Ei kristityt itse, mutta vääräuskoiset, suuri luopumus, paholainen yms... Pitäisikö taputtaa?
        Kristityt tuomitsevat muut, eli navetan lehmät, mutteivät itseään. He toimivat kuin narsistit.
        Jopa paavi syytti paholaista katolisen kirkon pedofiilisotkuista ennemmin, kuin toteaisi edes epäilevänsä, että katolinen kirkko on solutettu.

        Oletteko miettineet, te jotka ette tätä vielä tiedä: Miksi urantia kirjassakin tuomitaan astrologia?
        Siksi, koska (näin arvelen) sen ovat kirjoittaneet ne porukat, jotka käyttävät astrologiaa.
        Urantia kirjaa ei ole paha lukea. Siellä on totuuksia, mutta se kirja on harmaata tietoa. Siellä on totuuksia ja valheita.
        Selvää on, että kirjasta käy ilmi se, että Mooseksen laki ei pidä paikkaansa.
        Nk. synti on täysin luonnollinen erheistä oppimisen prosessi. Syntiä ei pidä tehdä tahallaan, mutta kun lapsi tekee erheen,
        hän kyllä tietää tehneensä väärin, ja katuu myöhemmin, ja antaa itselleen anteeksi, ja hänelle annetaan anteeksi.

        Jos ei tätä joku kristitty usko, niin kysyn: oletteko niitä, jotka uskovat raamatun olevan kaikki Jumalan sanaa,
        mutta sitten sanovat, että "tuo kuuluu niihin, jotka ottavat tietyt kohdat raamatusta ja eksyttävät..."
        Jos siis koko raamattu olisi Jumalan sanaa, niin miten sitä lukiessa voisi eksyä?

        Raamattu voidaan jakaa ainakin neljään osaan sisältönsä perusteella:
        1. Perinnäistavat
        2. Tulevaisuuden ennustukset
        3. Moraaliset opetukset
        4. Astrologiset vertauskuvat (mm. luvut 12 (eläinrata) ja 70 (tähdistöt), eläinuhrit)

        Muussa tapauksessa, uskovat, teidän Jumalanne on tässä:

        Ahdistuksessani minä rukoilin Herraa, Jumalaani minä rukoilin; ja hän kuuli minun ääneni temppelistänsä (Jumala ei asu ihmiskätten rakennelmissa), minun huutoni kohosi hänen korviinsa (Jumala ei tarvitse korvia). Silloin maa huojui ja järisi, taivaan perustukset järkkyivät; ne horjuivat, sillä hänen vihansa syttyi (onko Jumala tunteellinen kuten ihminen?).
        Savu suitsusi hänen sieraimistaan (Jumala tarvitsee biologisia ulokkeita?), kuluttava tuli hänen suustansa (Jumalalla ei ole suuta), palavat hiilet hehkuivat hänestä... Ja hän ajoi kerubin kannattamana ja lensi, ja hän liiti tuulen siivillä. (Jumala tarvitsee apua lentämiseen?)"

        Lainatakseni Kati Sinenmaan ajatusta uskonnosta ja pyhyydestä:
        "Missään pyhässä kirjassa ei puhuta "väärintuntijoista", mutta kaikki uskonnot ja ideologiat kieltävät "väärinajattelun". Mielestäni valtio on ihmisvastainen, jos valtio tuomitsee ihmisiä "väärintuntemusten" perusteella, sillä uskonnot eivät kiellä "väärintuntemuksia".
        Negatiiviset tunteet, "väärintuntemukset" ovat jopa edellytys uskontojen ajalliselle jatkumiselle: Kun uskovaiset ovat vihaisia jonkun ihmisen "väärinajattelusta", niin silloin uskovaiset pitävät itseään "oikeauskoisina". Ihmisiä tuomitaan siis siitä, että heitä syytetään uskovaisten niistä tunteista, jotka pitävät yllä uskovaisten "oikeaoppisuutta"?
        Melkoisen mielipuolinen laki.

        Uskovaiset tarvitsevat joka päivä jonkun uhrin.
        Kun veriuhrit on uskovaisilta kielletty, niin nyt uskovaiset vaativat ajatusuhreja, jotta uskovaiset voisivat huomata uskontonsa olevan edelleen voimissaan. Jos uskovaiset eivät olisi saaneet maalliseen lakiin jumalanpilkkaa ja uskonrauhaa, niin heidän uskontonsa olisi kuihtunut pois.
        Laki uskonrauhasta korvaa uskontojen veriuhrin, mutta uskonnot vaativat silti ihmisuhreja.
        Jokainen ihminen, joka on tuomittu uskontoa miellyttävään tuomioon, on suorastaan Kristus.

        "Väärinajattelijat" ovat ammoisina aikoina tuottaneet maailmaan juuri ne oikeat sanat, joiden loukkaaminen nykyisellä "väärinajattelulla" synnyttää "väärintuntijoita", joiden "väärät tunteet" pitää sovittaa kostamalla ne "väärinajattelijalle", jonka sanat saattaisivat olla alku jollekin uudelle uskomussysteemille.
        "Väärinajattelijoita" tarvitaan uusien ideologioiden ja uskontojen syntymiseen, mutta vanhat ideologiat ja uskonnot ovat monopolisoineet omat uskomuksensa väittämällä, että vanhoja uskomuksia ei saa tuomion uhalla pilkata eikä kyseenalaistaa.

        B, 6.12. 2016: Pyhyys ei asu kirjoissa, vaan harhaopissa.


      • tietoalisää

        "Mihin perustuu kristittyjen tuomitseminen?"

        Täsmennän: kristittyjen harjoittama toisten tuomitseminen.


      • tietoalisää
        tietoalisää kirjoitti:

        "Mihin perustuu kristittyjen tuomitseminen?"

        Täsmennän: kristittyjen harjoittama toisten tuomitseminen.

        https://www.iltalehti.fi/pinnalla/a/6dfb72e1-eca5-4e73-9154-026d9e9b3387

        "Sain huonommat kortit jo kohdussa"

        Samana päivänä tällainen. Mutta kristityt eivät usko edes tähän merkkiin. He haluavat valoilmiöitä ja ristejä taivaalle.


      • tässäptämä

        "Mitä sanotaan käärmeluonteesta?"

        Täytyy muistaa, että kaikki käärmeluonteiset eivät ole samanlaisia, mutta tämä luonne on alttiimpi vihasta johtuvaan vahingoittavaan toimintaan.
        Olen tutkinut eri vuosiluonteita ja todennut, että käärme oli murhien tekemisissä kärkijoukossa ykkösenä. Ei kuitenkaan ole pitkä matka sitäkään seuraavilla luonteilla käärmeeseen, joten asiaa ei voida käsitellä "sormella osoittaen" yksinomaan käärmeen johtopaikan takia.
        Yksi, jossa ilmeni todella suuri ero, oli poliisia vastaan tehdyt hyökkäykset. En nyt muista montako niitä oli kukon vuonna syntyneillä, mutta 5:n vuoden ajalta esim. vuohen vuonna syntyneillä niitä oli vain yksi.
        Pedofiilejä oli eniten koiran vuonna syntyneissä, ja seksuaalirikokset yleensä olivat yleisiä sian vuonna syntyneillä.
        Sietää siis miettiä sitä, mitä tarkoitetaan raamatussa, kun sanotaan, että jumalaton kantaa kohdussaan petosta. Vai tarkoittaako se yksinomaan sitä, että jumalaton on mennyt panemaan lähisukulaista, ja lapsesta sen takia syntyy sairas, jonka ei pitäisi antaa lisääntyä?


    • tietoalisää

      Siispä sanon: Muistakaa todellakin Lootin vaimoa. Taakse ei ole enää katsominen. Teille tulee käymään kuten kävi kirjanoppineille Jeesuksen aikaan. He tuomitsivat Jeesuksen, kuten te tulette tuomitsemaan vesimiehen ajan messiaan.
      Mitä Jeesus sanoi kirjanoppineille? "En ole tullut teitä tuomitsemaan. Teillä on tuomitsijananne Mooses, johon laitatte toivonne".
      Kun uusi messias tulee, onko taas sama homma? Ei hän ole kristittyjen herrra, joilla on jo oma herransa: Jeesus, johon he laittavat toivonsa?

      Onko näin? Muistakaa polttouhrien järjestys.

    • tässäptämä

      Kristityt, ymmärtäkää tämä:

      "Jeesus kääntyi lainopettajien ja fariseusten puoleen ja kysyi: "Onko sapattina lupa parantaa vai ei? (koska perinnäissäännöksen mukaan työn tekeminen sapattina on kielletty)"
      He eivät sanoneet siihen mitään. Silloin Jeesus kosketti miestä, paransi hänet ja lähetti hänet pois.
      Sitten hän taas kysyi: "Miten te itse teette? Jos jonkun poika tai härkä putoaa kaivoon, niin eikö hän heti nosta sen sieltä, vaikka olisikin sapatti?"
      Tähän he eivät kyenneet vastaamaan."

      Jos jo 2000 vuotta sitten ihmiset olivat näin sidotut perinnäissäädöksiin, niin kuinka sidottuna kristityt haluavat pitää itseään Jeesuksen opetuksiin sallien yhden osan, mutta kieltäen tai sivuuttaen toisen, kuitenkin niin, että siitä ei vain puhuta?
      Yritän tässä ajaa takaa hieman sitä, että kristityt unohtavat, ettei hyvä puu voi tehdä huonoa hedelmää, kuten Jeesus sanoi. Jos siis Jeesus puhui vettä kantavasta miehestä, jos teurasuhrijärjestys noudattelee prekessiota ja aikakausia, jos Jeesus puhui merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä, siitä samasta, josta astrologitkin, miten tämän puun tämä hedelmä voisi olla huono?
      Ongelma oli siinä, kun näitä taivaankappaleita alettiin pitää jumalina. Aivan kuten Barnabaan evankeliumissa sanotaan: "Jumala ei liiku, ei syö, ei juo, ei muutu, kaikki on hänessä... ja vaikka Jumala haluaisikin syödä, eikö hänellä olisi paratiisin yltäkylläisyys luonaan?"

      Se, että raamatun lopussa lukee, että "joka lisää tai poistaa tästä kirjasta..."
      Se ymmärtääkseni koskee Johanneksen ilmestystä, ei koko raamattua. Raamattu koottiin satoja vuosia Jeesuksen maan päällä toimimisen jälkeen. Ja ketkä sen kokosivat? Tämä on se kysymys, josta kristityt eivät halua puhua. Miksi?
      Miksi raamatun alkuperäinen kappale on vatikaanissa?

      Onko pappien "velvollisuus" uskoa, että Jumala esiintyi raamatussa?
      Eräs henkilö (Jouko Pihon sivuilla) näki näyn, missä kansat vaelsivat Jeesuksen luokse ikäänkuin lasista käytävää. Mutta joukossa oli myös juutalainen, joka sanoi, ettei hän voi tulla "koska hänen uskontonsa kieltää tällaisen tapahtuman olevan mahdollista".

      Olen itse nähnyt samankaltaisen unen, liittyen suomen ja israelin lippujen yhdistämisen tulokseen, jota häneltä kysyin. Juutalainen pudisti päätään ja viitattuaan asialle kädellään, lähti pois.

      Lopuksi sanon: Uskokaa Jeesuksen sanaan. Tapahtui mitä tapahtui. Ja muistakaa, että on yksi Jumala. Toista ei ole. Jumala ei ole ihminen, ei laji, hänessä ei ole ulokkeita, hän ei liiku, hän ei tarvitse ravintoa. Hänessä on rakkaus. Hän on meissä kaikissa. Meistä riippuu se, haluammeko kuulla häntä, vai yksinomaan ruumiin tarpeitamme. Amen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe