Sytem Recovery hävitti käyttäjän - auttakaa amatööriä

Itsellä tuli eilen tuo samainen herja (koneena HP:n pöytä PC esiasennetulla XP:llä). Siitä sitten HP:n mukana tullutta trouble shootingia selaamaan ja päättelin, että pitää tehdä System Recovery.

Nyt kun tein System Recoveryn on pääkäyttäjä hävinnyt (ei löydy Documents&Settingseistä) ja kaikki sen käyttäjän luomat tiedostot ovat myös kadonneet. Kokeilin Searchilla muutamia tuttuja fileitä, mutta eipä löytänyt. System Recovery ilmoitti että mitään luotuja tiedostoja ei hävitetä. Minne lie sitten ovat menneet?

Mielenkiintoista tässä on se, että luomani lisäkäyttäjä on säilynyt ja sen desktop ja kaikki luomat tiedostot löytyvät koneelta.

Onko mitään keinoa saada tuo alkuperäinen pääkäyttäjä ja sen tiedostot palautettua?
5205
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 5

Vanhimmat

Lisäyksenä vielä, että tein System Recoveryn ilman mitään boot-diskejä tms.

Äänestä

Ja vielä unohtui kirjoittaa, että se herja oli "hal.dll puuttuu tai on vioittunut".

Äänestä

Ei ilmeisesti ole ollut tapana ottaa varmuuskopioita omista tiedostoista?
Vaikea mennä sanomaan mitä asennus on tehnyt ja mitä jättänyt tekemättä. Ilmeisesti joissain kohdassa palautusta on tullut virhe ja käyttäjäprofiili on jäänyt kopioimatta.

Äänestä

On peli pelattu. Koko systeemi on mennyt uusiksi, eikä vanhaa enää löydy.
Recovery palauttaa koneen ostokuntoon.

Äänestä
  • No ei se nyt kyllä sitä ihan ostokuntoon palauttanut jos toinen luomistani käyttäjäprofiileista jäi eloon..

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


PC-vammainen kirjoitti:

Itsellä tuli eilen tuo samainen herja (koneena HP:n pöytä PC esiasennetulla XP:llä). Siitä sitten HP:n mukana tullutta trouble shootingia selaamaan ja päättelin, että pitää tehdä System Recovery.

Nyt kun tein System Recoveryn on pääkäyttäjä hävinnyt (ei löydy Documents&Settingseistä) ja kaikki sen käyttäjän luomat tiedostot ovat myös kadonneet. Kokeilin Searchilla muutamia tuttuja fileitä, mutta eipä löytänyt. System Recovery ilmoitti että mitään luotuja tiedostoja ei hävitetä. Minne lie sitten ovat menneet?

Mielenkiintoista tässä on se, että luomani lisäkäyttäjä on säilynyt ja sen desktop ja kaikki luomat tiedostot löytyvät koneelta.

Onko mitään keinoa saada tuo alkuperäinen pääkäyttäjä ja sen tiedostot palautettua?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu