"Tehkää pahaa niin saatte hyvää"

Pax Rome- Rooman Rauha - Pax-America sota on rauhaa
Kirjoittanut: saulmasson / Tänään / klo 23:18 Muut valtiot ovat "Pax-Jenkistänilaisille" vain pelkkiä pelinappuloita. Pelissä voidaan vedota omille ja muille kuloistakin toimintaa puolestaa sitä puolesta tai vastaan.

Sen sijaan Israel saa mekastaa vuosikymmenet toistensa perään - saamatta sanktioita. He saavatkin vain häiriköimiseen tarkoitettuja aseita. He ovat ylimielisiä, välillä taas vedoten omia vaikeuksiaan toisille.

Olen pahoillani myös siitä, että osa jenkkimielisestä Suomen oikeistosta on tukenut näitä.

Israelin ongelmana on nimenomaan ne samat, kuin yhden lapsen lperheen lellity kakara ja välillä sitten kansallisesti / etnisesti täytyy päteä. Juutalainen sitä, Juutalainen tätä.

Minä en sellaisiin juutalaiskeskusteluihin yleensä osallistu ollenkaan. Se on viisainta ja nämä antisemiit tekevät asian vieläkin vaikeammaksi, kuin myös heidän vastakohtansa erityisesti Yhdysvalloissa toimivat eri ns. lahkolaiset, joita on siellä kymmeniä miljoonia ja ovat kristillisiä ”Judisteja” ja tämä äärimäisyyteen vietynä on epäjumalan palvontaa Heidän Herransa ei ole Jeesus Kristus vaan, joku täysin maalinen Israelin valtio, joka poimii miiellään rahalahjoitukset näiltä "hihhuleita". Tässä on "Saastanaliset säkeet" kysymyksessä, ottaen huomioon, että he tukevat väärämielistä toimintaa joten heille voidaan myöhemmin vastata jo nakin päivän: ” Menkää pois te vääryyden tekijät, en tunne teitä!! ” ja ”He vastaavat Sinun nimeesi me rukoilimme, teimme ihemtekoja jne."

Ei minulla ole juutalaisia mitään vastaan sin''nsä, niitä on miljoonia, usein miten ei edes tiedä, kua on juutalainen ja kuka ei ole - siis Suomessa kyllä tiedetään, mutta ei aina muualla. Sanoi n ei aina vaikea ta arvioida no se ei tässä ole pointti.... Joten eteenpäin -> Arvosteluni on oikeutettu, jokainen sitten itse miettii nämä asiat . Täytyy pyrkiä oikeamielisyyteen, mutta se päähään silittäminen ja "Tehkää pahaa niin saatte hyvää" voisi jo loppua nyt jo kokonaan. Kristituille minä sano n tämän: He pääsääntöisesti nyt elävät täysi n ulkopuolella evankeli umin. Sanoi n NYT, tule va on sitten joskus jotain muut a Herrat tietää, minä sensijaan en tiedä kuin tämän.

TÄMMÖISTÄ EI TULE SIETÄÄ, OTTAEN HUOMION NYKYISEN KONTEKSTIN, JOSSA ISRAEL ON ENEMMÄN, KUIN VAHAVA KUTEN ESIMERKIKSI SEURAAVAA: ”Taas Sionisteja tapetaan kuin koiria” jne.….

Sen sijaan Eurooppa ON TÄYSIN LAIMINLYÖNYT ITSENÄISEN PUOLUSTUKSENSA JENKEILLÄ MEIHIN ON FYYSINEN SEKÄ LIIAKSI POLIITTINEN VALTA. Jota anglofiiliaan taipuvat poliitikkomme vielä kilpailuttivat esim. Millaisen huomion Bush-II antoi kellekin, he siis eivät pelanneet Suomen pussiin, koska he syövät ja haluavat että kaikki muutkin tekevät näin suoraan Jenkkien käsistä, nuollen vielä sormetkin puhtaiksi. Tämä missään mielessä ei ole pelkästään suomalainen ongelma ja tämä tulee tuottamaan verta ja kyyneliä ellei Euroopassa pystytä jo nyt kun kello näyttää 5 minuuttia vaille 12 – merkin, että olemmeko Eurooppalaisia, jotka vastaavat omista tekemisistään ja joilla on fyysinenkin valta täällä Euroopassa siis itsenäiset asevoimat ilman mitään Nato-jenkillistä alisteisuutta.

Jenkit pois Euroopasta! Toimittajat väittää, että siitä tulee sotilaallinentyhjiön- Ei tule, koska Venäjällä ei ole siihen nyt täytettä. Toiseksi meidän tulee alkaa itsenäisemmin varustautumaan, jotta olemme oman itsemme herroja, myös fyysisesti ja enemmän poliitisesti, kuin aikaisemmin. Emme halunne et liittyä mihinkään USA ali steiseen Unioniin vaan oman arvon sa ja itse itsestää n vastaavaa n yhteisöön.

Http://saulmasson.org

-masson

0

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Moi vaan vielä kerran

        Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
        Ikävä
        348
        4584
      2. Naiselle varatulle

        Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
        Tunteet
        27
        2856
      3. Naisiin ei ole luottamista

        Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
        Ikävä
        93
        1945
      4. Herätys nyt vittu!

        Laihduta hyvänen aika
        Ikävä
        134
        1885
      5. Minun täytyisi lopettaa

        Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
        Ikävä
        31
        1815
      6. Olet niin lähellä

        .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
        Ikävä
        39
        1703
      7. Mies miten reagoisit jos

        satuttais näkemään sattumalta?
        Ikävä
        31
        1613
      8. Hävetkäämme!

        Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
        Perussuomalaiset
        110
        1424
      9. Tänään onkin hyvä päivä

        Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
        Sinkut
        61
        1319
      10. Miksi rikkaiden pitäisi

        maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
        Maailman menoa
        177
        1292
      Aihe