"Tehkää pahaa niin saatte hyvää"

Pax Rome- Rooman Rauha - Pax-America sota on rauhaa
Kirjoittanut: saulmasson / Tänään / klo 23:18 Muut valtiot ovat "Pax-Jenkistänilaisille" vain pelkkiä pelinappuloita. Pelissä voidaan vedota omille ja muille kuloistakin toimintaa puolestaa sitä puolesta tai vastaan.

Sen sijaan Israel saa mekastaa vuosikymmenet toistensa perään - saamatta sanktioita. He saavatkin vain häiriköimiseen tarkoitettuja aseita. He ovat ylimielisiä, välillä taas vedoten omia vaikeuksiaan toisille.

Olen pahoillani myös siitä, että osa jenkkimielisestä Suomen oikeistosta on tukenut näitä.

Israelin ongelmana on nimenomaan ne samat, kuin yhden lapsen lperheen lellity kakara ja välillä sitten kansallisesti / etnisesti täytyy päteä. Juutalainen sitä, Juutalainen tätä.

Minä en sellaisiin juutalaiskeskusteluihin yleensä osallistu ollenkaan. Se on viisainta ja nämä antisemiit tekevät asian vieläkin vaikeammaksi, kuin myös heidän vastakohtansa erityisesti Yhdysvalloissa toimivat eri ns. lahkolaiset, joita on siellä kymmeniä miljoonia ja ovat kristillisiä ”Judisteja” ja tämä äärimäisyyteen vietynä on epäjumalan palvontaa Heidän Herransa ei ole Jeesus Kristus vaan, joku täysin maalinen Israelin valtio, joka poimii miiellään rahalahjoitukset näiltä "hihhuleita". Tässä on "Saastanaliset säkeet" kysymyksessä, ottaen huomioon, että he tukevat väärämielistä toimintaa joten heille voidaan myöhemmin vastata jo nakin päivän: ” Menkää pois te vääryyden tekijät, en tunne teitä!! ” ja ”He vastaavat Sinun nimeesi me rukoilimme, teimme ihemtekoja jne."

Ei minulla ole juutalaisia mitään vastaan sin''nsä, niitä on miljoonia, usein miten ei edes tiedä, kua on juutalainen ja kuka ei ole - siis Suomessa kyllä tiedetään, mutta ei aina muualla. Sanoi n ei aina vaikea ta arvioida no se ei tässä ole pointti.... Joten eteenpäin -> Arvosteluni on oikeutettu, jokainen sitten itse miettii nämä asiat . Täytyy pyrkiä oikeamielisyyteen, mutta se päähään silittäminen ja "Tehkää pahaa niin saatte hyvää" voisi jo loppua nyt jo kokonaan. Kristituille minä sano n tämän: He pääsääntöisesti nyt elävät täysi n ulkopuolella evankeli umin. Sanoi n NYT, tule va on sitten joskus jotain muut a Herrat tietää, minä sensijaan en tiedä kuin tämän.

TÄMMÖISTÄ EI TULE SIETÄÄ, OTTAEN HUOMION NYKYISEN KONTEKSTIN, JOSSA ISRAEL ON ENEMMÄN, KUIN VAHAVA KUTEN ESIMERKIKSI SEURAAVAA: ”Taas Sionisteja tapetaan kuin koiria” jne.….

Sen sijaan Eurooppa ON TÄYSIN LAIMINLYÖNYT ITSENÄISEN PUOLUSTUKSENSA JENKEILLÄ MEIHIN ON FYYSINEN SEKÄ LIIAKSI POLIITTINEN VALTA. Jota anglofiiliaan taipuvat poliitikkomme vielä kilpailuttivat esim. Millaisen huomion Bush-II antoi kellekin, he siis eivät pelanneet Suomen pussiin, koska he syövät ja haluavat että kaikki muutkin tekevät näin suoraan Jenkkien käsistä, nuollen vielä sormetkin puhtaiksi. Tämä missään mielessä ei ole pelkästään suomalainen ongelma ja tämä tulee tuottamaan verta ja kyyneliä ellei Euroopassa pystytä jo nyt kun kello näyttää 5 minuuttia vaille 12 – merkin, että olemmeko Eurooppalaisia, jotka vastaavat omista tekemisistään ja joilla on fyysinenkin valta täällä Euroopassa siis itsenäiset asevoimat ilman mitään Nato-jenkillistä alisteisuutta.

Jenkit pois Euroopasta! Toimittajat väittää, että siitä tulee sotilaallinentyhjiön- Ei tule, koska Venäjällä ei ole siihen nyt täytettä. Toiseksi meidän tulee alkaa itsenäisemmin varustautumaan, jotta olemme oman itsemme herroja, myös fyysisesti ja enemmän poliitisesti, kuin aikaisemmin. Emme halunne et liittyä mihinkään USA ali steiseen Unioniin vaan oman arvon sa ja itse itsestää n vastaavaa n yhteisöön.

Http://saulmasson.org

-masson

0

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        356
        4277
      2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        281
        2422
      3. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        136
        1713
      4. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        103
        1504
      5. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        85
        1443
      6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

        En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
        Ikävä
        61
        1297
      7. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        60
        1275
      8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

        Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
        Haapavesi
        57
        1180
      9. Onkohan sulla enää tunteita

        kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
        Ikävä
        36
        1094
      10. Rakkauden riemuvoitto

        Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
        Hindulaisuus
        345
        1040
      Aihe