Uusi harrastus elämään

Lola68

Hei,

haluaisin jonkun uuden ilon elämääni? Olisiko jollain ehdottaa jotain kivaa Helsingissä mahdollista harrastusta? Kuntosaleja ja uimista en kaipaa, mutta ryhmäliikuntaa kuitenkin. Ehdotuksia kaivataan!

35

7554

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minulleko

      Samoin etsisin saman tapaista harrastetta, mieluiten mitä voisi päivisin harrastaa (eli ennen 16).

    • Helppoa

      Alappa vaikka pyöräilemään, helppoa halpaa.
      Pyöräilystä saa ilmaiseksi sen kaiken mistä sisäliikunnassa joutuu maksamaan.
      Lisäksi tulee maisemat ,kavereita,uudet paikat ja rajattoman liikunnan mahdollisuudet.

      • entä tanssi?


      • turdus pilaris
        ewa kirjoitti:

        entä tanssi?

        kesällä onkiminen ja talvella pilkkiminen on kiva harrastus.


    • Se on selvä.

      Aloita Airsoft. Se on kivaa.

    • m.alta

      Osta ens multa prätkä.

    • Lajin löytänyt

      Melonta on parasta, mutta on tosin lähinnä kesäharrastus.

    • Helsingissäkin

      Onhan noita henkilökohtaiset palstoja ja muita seuranhakusivustoja joilla parit hakee seuraa ryhmäliikuntasessioihin. Varsinkin naisilla tuntuu olevan kysyntää.

    • Ancilla

      En ole itse Helsingin suunnalta, joten en valitettavasti voi tarkempia neuvoja antaa. Mutta lajeina voin ehdottomasti suositella aikidoa ja afrotanssia :). Googlettamalla lisätietoa :).

    • Suora lainaus osoitteesta: www.geocache.fi

      Geokätköily on maailmanlaajuinen ulkoiluharrastus, jossa etsitään satelliittipaikannusta hyödyntäen geokätköiksi kutsuttuja rasioita.
      Geokätköily on monipuolista: voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, jokainen kätkö on omanlaisensa ja voit piilottaa myös itse uusia geokätköjä. Geokätköily on myös oiva liikuntamuoto (mikäli niin itse haluat) ja voit itse valita liikkumisen määrän.

    • poleD

      Ehdottomasti kannattaa ainakin käydä kokeilemassa!

    • Liikunnan ilo...

      Moi!
      Miten olisi tanssiminen? Se on kuitenkin ns.ryhmäliikuntaa. Ja Helsingissä on ihan varmasti päiväryhmiä. Siinä saat olla ihmisten kanssa yhdessä ja tanssilajista riippuen jopa toista ihmistä lähellä. Paritanssissa sinulla ei tarvitse olla omaa pariakaan. Eikä se vaadi hirveätä rahallista panostusta alkuun. Se on mukavaa! On muuten hyvä liikunta muoto! Koko kroppa joutuu liikkumaan ja kaikki lihasryhmät joutuu käyttöön! Itselläni löytyi lihaksia joita en tiennyt edes olemassa olevankaan!;) Olen saanut paljon uusia tuttuja ja jopa muutaman hyvän ystävänkin tanssin parista. Suosittelen kokeiltavaksi!

      • Höhkis

        Ehdottomasti laskuvarjourheilu, sitä voi harrastaa kesät talvet ja kaverit ovat mukavia, niin kuin yhtä perhettä oltaisiin.


    • Kannattaa tutustua!

      monenlaista ryhmäliikuntaa, josta suurin osa tosin iltapainotteista, mutta aamu- ja päiväryhmiäkin on. On pilatesta, erilaista ryhmäjumppaa, musiikkiliikuntaa, joogaa, afrikkalaista tanssia, brassitanssia ym., eri puolilla Helsinkiä. Ilmoittautuminen alkaa ensi viikolla. Ilmoittautumisaikojen kanssa kannattaa olla tarkkana; kiinnostuneita on paljon.

      Työväenopiston katalogin saat kirjastoista ilmaiseksi. Kurssit ovat kohtuuhintaisia. Jos satut olemaan työtön, saat toimeentulotukea tms, kuulut johonkin "erityisryhmään" (eläkeläiset tms.), saat muutenkin halvoista kursseista vielä 50% alennuksen.

      Ainakin itse olen T-opiston tarjonnasta löytänyt mm. itämaisen tanssin - ja liikunnan ilon lisäksi ystäviäkin. Tänä vuonna juuri it. tanssia ei näyttäisi olevan tarjolla, paljon muuta kylläkin.

      Vauhdikasta syksyä!

    • Bongalonga

      on loistava harrastus. Ratsastustunneilla ollaan ryhmissä, on paljon samanhenkisiä ihmisiä, tasapaino, reaktiokyky ym kehittyy huomattavasti. Ja saa keskittyä täysillä siihen mitä tekee, pääsee tavallaan omaan maailmaansa.

      • ratsastusta minäkin

        ajattelin oitis ehdottaa. Ja onhan niitä vaikka mitä; baletti, perhosidonta, postimerkkeily, vaellukset, vuorikiipeily, entisöinti, laulutunnit etc....


    • ghkkfuj

      Kitaran soitto on kiva harrastus ja takuulla haastava, tuskin oppii koskaan soittamaan täydellisesti. Voi myös opetella ihan hyvin itsenäisesti mutta jossakin vaiheessa olisi hyvä ottaa myös tunteja mikäli kiinnostusta piisaa.

    • pelaan..

      golfia (tapanilaan), käy edes kattoos.

    • lajit

      Olisiko kellää taistelulajien harrastajilla tietoa olisiko vantaalla tai helsingissä päivisi, harjoituksia? esim. Judo.

    • axa-1

      ala harrastaan rata golffia hesassa useita seuroja,yksilö laji mut kivat kaverit iso ikä haarukka sopii liki kaikille,kohtuu halpa,kurkkaappa suomen ratagolf liiton sivuja

    • Www.steelnuts.klaanit.fi

      Paintball... Kovaa kuntoilua ulkoilmassa ja kavereiden kanssa oloa. Suosittelen.

    • tuotanoinnuan
    • sanoit ettet kaipaa kuntosaleja, mut saleillahan on just noita ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan, niihin jää koukkuun;D En itekkään hirveesti ihan salilla viihdy vaan just noissa jumpissa missä sitä valinnanvaraa riittää ja siellä on se ohjaaja tsemppaamassa ni pakko tehä! Sitten esim. sulkapallo ja tennis on musta kivoja, mutta siinähän sitten pitää olla kaveri mukana.

    • nn

      varmaan löytyy jotain sinullekkin :)

    • *kesäheinä

      Hei!

      Jos jotain vauhdikasta kaipaat niin palloilulajit kuten jalkapallo ja sähly ovat kivoja... pk-seudulla on runsaasti eritasoisia porukoita ja monenmoisia "mammajoukkueita" jossa taitoa tärkeämpää on hauskan pito... eli kaiken tasoiset pelaajat pääsevät mukaan ja liikuttua tulee kuin itsestään hyvässä seurassa =)

    • Seppo Kettunen

      Hei Lola!

      Oletko koskaan saanut nigerialaiskirjettä?
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Nigerialaiskirjeet

      Tässä loistava sivusto, jota alan harrastajat pitävät:
      http://www.scamorama.com/

      Tässä vinkkejä, joilla pääset uuden harrastuksesi kanssa vauhtiin:
      http://www.scamorama.com/pointers.html

      Ennen kuin lähdet harrastamaan, niin pari sanaa turvallisuudesta:
      1. ÄLÄ käytä oikeaa nimeäsi.
      2. ÄLÄ käytä oikeaa osoitettasi tai kenenkään muunkaan.
      3. ÄLÄ käytä oikeaa puhelinnumeroasi.
      4. ÄLÄ käytä luottokortti-, pankkikortti- tai henkilötietoja.
      5. ÄLÄ lähetä oikeaa valokuvaasi
      6. OLE TIETOINEN kaikista liitännäistiedoista mitä lähetät viestisi mukana. Esim. Photoshopilla viimeistellyn huijauskuvasi tiedoston ominaisuudet, joista voi Matti Meikäläinen paljastuakin ohjelman omistajaksi.
      7. ÄLÄ KOSKAAN TAPAA huiputettavaa oikeassa elämässäsi.

      No niin, näitä ohjeita kun noudattaa, niin toiminta on erittäin turvallista.

      Sitten 8 perustelua harrastaa huiputtamista:
      1. KULUTAT AIKAA, eli harrastat.
      2. Erittäin hyvää HUMANITÄÄRISTÄ toimintaa. Esimerkiksi säästät monen syyttömän hölmön pennoset.
      3. Parantaa ENGLANNIN KIELEN TAITOJASI.
      4. Parantaa TAITEELLISIA KYKYJÄSI. Muun muassa MIELIKUVITUKSESI kehittyy aivan uusiin ulottuvuuksiin, koska joudut keksimään mitä hullunkurisimpia tarinoita huiputtaaksesi huijareita.
      5. Ja sitten suosikkikohtaani. Se on erittäin HAUSKA HARRASTUS. Saat monet ILOT ja MAKOISAT NAURUT, ja tämän voin sitten taata. :-D
      6. Kehittää KONEKIRJOITUSTEKNIIKKAASI.
      7. Voit harrastaa AINA milloin sinua huvittaa, MISSÄ sinua huvittaa ja MILLÄ SÄÄLLÄ sinua huvittaa; poissuljettuna tietenkin alueet, joissa ei ole nettiyhteyttä.
      8. Harrastus on TÄYSIN ILMAINEN!

      Jaaha, pitääpäs vastata sähköpostiin, heh-heh! ;-D

      Ystävällisin terveisin monet makeat naurut saanut
      Seppo Kettunen

    • ja just joo

      jos toi nimes peräs oleva luku tarkoittaa jotain ikääsi liittyvää niin en voi muuta kuin todeta että etkö sinä aikuinen ihminen osaa itse etsiä sopivia kivoja harrastuksia ? Nojoo ehkä nykymaailmassa ei osa ihmisistä osaa etsiä mitään itse vaan kaikki halutaan valmiina mutta kaikesta kirjoitukseni julmuudesta huolimatta toivotan sinulle aurinkoista jatkoa ja kyllä sie jonkin harrastuksen löydät, kunhan kokeilet kaikkea helppoa ensin, niin löytyy se mieluisin.

      • lola68

        Hei,

        kyllä osaan itse etsiä kaikenlaista harrastuksiin liittyvää. Mutta näin sain paljon tietoa sellaisistakin harrastuksista, joista en ole edes koskaan kuullut, toki mukana tuli nämä tavanomaisetkin. Miten siis olisin osannut esimerkiksi googlettaa tällaisia, joista ei ole edes tietoa. Tähän minä pyrinkin, että tulee jotain uutta. Kyllä itse löytää salit ja sun muuta tavalliset harrastukset. Mutta kiitos kuitenkin mielenkiinnosta!


    • Kitys

      Okeei no kuinkas vanha olet? Ajatelin että joku tanssi voisi olla kiva itse käyn napatanssissa. Kannattaa kokeilla todella liikunnallinen mutta hauskaa =)

    • lookatdance

      sivut ovat vielä englanniksi mutta suomennoksen saa googlen kautta

      tarjolla on tanssia netin kautta .. ihan kaiken tasoisille aloittelijoista ammattilaisiin!!!


      löytyy lookatdance.com

    • Uskosta onnea

      Rupea harrastamaan Jumalaa. Se on niin, niin kivaa. On hellareita, vapiksia, mormooneja, jehovia, baptististeja, metodislaisia, körttisläisiä vai mitä ne onkaan, lestatsiooneja, evenkelikaaleja, luteriaaneja, roomankatolislaisia, kreikankatolislaisia, moskovankatolislaisia, ynnä muita, ynnä muita. Kyllä sieltä varmaan joku hyvä jumala löytyy onnea ja iloa tuomaan sunkin elämääsi. Voisit vaikka päästä oikein hihhulistiseen sielunelämään ja tosi uskoon. Se on onnellista elämää. Pääset todistamaan toisillekin uskostasi. Voi jee, jee, jees!

      • Seppo Kettunen

        Ymmärrän kyllä, että olet ns. "hyvällä asialla" - olen sitä itsekin - , mutta ivan tulee olla tällaisissa tapauksissa paljon, PALJON suorempaa.

        Uskonnoilla höpöttely ja leikkiminen on ERITTÄIN VAARALLISTA toimintaa. Uskontoja EI tule KOSKAAN edes leikillään tarjota kenellekään harrastukseksi, koska joku matalat prossutehot omaava voi ottaa tällaisen ivailun täydestä todesta ja pimahtaa uskoon - sanalla sanoen, hän voi saada ERITTÄIN VAKAVAN HENKISEN SAIRAUDEN.

        Viestisi oli kyllä erittäin hauska, mutta muista vastaisuudessa AINA huomioida kaikki seuraukset.

        Uskonnot ovat ehkäpä yksi aikamme suurimmista vitsauksista ja meidän tulee auttaa kaikin voimin sairastuneita siskojamme ja veljiämme tervehtymään tästä orjuuttavasta pirulaisesta; ja pitää uudet tartunnat minimissään.
        Meidän tulee ottaa järki käteen, heittää vanhat "pyhät" höpötykset menemään ja ruveta ajattelemaan itse sitä, mitä elämältä haluamme.
        Sokea usko subjektin ulkopuolelta tulevaan pelastukseen turmelee moraalin, pitää ihmiset passiivisina, vieraannuttaa ihmisen itsestään ja luo kurjuutta.

        Jaaha, pitääpä vastata sähköpostiin. heh-heh...

        T: Seppo


    • saada kuin antaa

      Rupea harrastamaan seksiä. Siinä saa ystäviä ja sielun täyteistä onnea.

    • ei kaikki missää hel

      hei haloo ei kaikki missää vtu tyhmässä helsingissä asu

    • Pönde

      Itsepuolustus alkeiskurssit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe