Päätösjakso

Yks fani

Heippa!

Kertokaa hyvät ihmiset, että miten te ymmärsitte tuon päätösjakson. Kysyn tätä vaikka vähän gallupin omaisesti. Eli ymmärsittekö niin, että 1.) Diego kuoli ja meni taivaasen, joka Diegolle oli Serranon perhe silloin kun kaikki oli vielä hyvin ja Lucia eli vai 2.) Diego oli nähnyt vain unta eli kaikki tapahtumat Lucian ja Diegon häiden jälkeen oli vain unta? Tosi tyhmä loppu ihanalle sarjalle! Lopussa myös tyhmää se, että olivat olevinaan monia vuosia nuorempia vaikka näyttelijät oli tosi paljon vanhemtunu. Huomasi varsinkin lapsista.. No mut mut takaisin aiheeseen. Eli vastatkaa galluppiin, mua jäi vaivaa toi loppu tosi paljon!

15

1775

Vastaukset

 • oon ollu vähän hämilläni ja yrittänyt miettiä miten se meni, mutta kuitenkin kallistun siihen, että diego oikeasti meni taivaaseen. Siihen oli sen verran viitteitä Lucian ja Diegon keskustelussa, kun se heräs.... mutta tiedä sitten. kuitenkin petyin tosi karvaasti tuohon viimeiseen jaksoon. Todella todella tyhmä lopetus hemmetin hienolle sarjalle :(

  • Että harmittaa tollanen typerä loppu! Mä kans oon sitä mieltä että Diego kuoli, siinä kun tuli se valkonen tausta hetken aikaa, luulen että se viittaa siihen... surullista...


  • harmistunut kirjoitti:

   Että harmittaa tollanen typerä loppu! Mä kans oon sitä mieltä että Diego kuoli, siinä kun tuli se valkonen tausta hetken aikaa, luulen että se viittaa siihen... surullista...

   Se valkonen tausta on siinä ihan vaan sen takia että se näyttäisi aluksi taivaalta jottei ihmiset huomaisi heti että diego makaakin omassa sängyssään.


 • Pitää ikävä kyllä todeta, että sarjan loppu oli mielestäni tehty todella typerästi. Jos sarja kerran oltiin lopettamassa olisi lopusta tosiaankin voinut tehdä sellaisen, ettei jää jossittelun varaa, satsata siihen, eikä sählätä tälläista tökeryyttä. Lopusta olisi oikeasti voinut tehdä hyvän. Kuitenkin Serranomaisen.
  En tiedä mitä tekijät olivat ajatelleet, mutta eri lähteiden mukaan kuitenkin kyseessä olisi ollut uni. Itse en jaksa ajatella mistä oli kyse.

 • Lopetusjakso oli kyllä todella surkea. Jäi niin monta juttua avoimeksi. Itse ymmärsin lopun niin, että se oli unta.

  • joo, itse käsitin sen niin, että kaikki hääyön jälkeinen on ollut vain diegon unta. Itseeni itketti kun näin sen vikan jakson. se oli niin surullinen;( En tiiä miten pärjään ilman serranoit!!!


  • En muuten tajunnut yhtä juttuu. Ku tete ja guille oli just lähössä, nii niille soitettiin, et curro on joutunu vankilaan. Sithän ne sano lähtevänsä heti kattoo sitä, mut unohtivat sen lapun pöydälle, jossa luki et he ovat lähteneet pois kotoa. Nii että lähtiks ne sit koskaan sinne Barcelonaan vai ei???


  • Raul ja Afri myönsivät rakkautensa toisiinsa, Santin perheeseen syntyi tyttövauva, vaikka isukki pyörtyikin, eikä siten syntymää pystynyt seuraamaan, Fiti ja Ana löysivät toisensa, Guille ja Tete saivat luvan seurustella ja muuttaa pois kotoaan, jos pystyvät asumiskustannukset maksamaan, Choni ja Jose sopivat riitansa ja lähtevät yhteiselle kiertueelle ja mitä muuta. No, Diego luovutti, koki itsensä huonoksi kasvattajaksi, koska sosiaaliviranomaiset ottivat Curron huostaansa, vaikka Curro ei ollut syypää mokomaan tyhmyyteen, vaan Elenan pojankoltiainenhan se puhui Diegon pojan pahantekoon. Tuo Curron syyllistäminen vähän jäi kaivelemaan, kun todellinen vintiö päästettiin pälkähästä.

   Jotenkinhan tuo sarja piti lopettaa, että kelaamalla mennyttä ja koettua iloista elämää kohelluksineen, sanoivat hyvästit katselijoille, sillä selvä.


  • Barcelonaan? kirjoitti:

   En muuten tajunnut yhtä juttuu. Ku tete ja guille oli just lähössä, nii niille soitettiin, et curro on joutunu vankilaan. Sithän ne sano lähtevänsä heti kattoo sitä, mut unohtivat sen lapun pöydälle, jossa luki et he ovat lähteneet pois kotoa. Nii että lähtiks ne sit koskaan sinne Barcelonaan vai ei???

   ymmärsin niin, et ne oli menossa katsoon sitä Curroa tai Diegoa ja vahingossa unohtivat sen lapun pöydälle, eivätkä siis enää olleet lähdössä sinne Barcelonaan. Mäkin taidan kääntyä ajattelemaan niin, että se oli vain unta, vaikka eilen ajattelin, että se Diego kuoli ja meni taivaaseen. Meni melkein yöunet, kun jäi niin vaivaamaan tuo sarjan loppu. Ensimmäinen ajatus jakson loppumisen jälkeen oli, et jos olisin tiennyt kuin tuo loppuu, en olis halunnut viimeistä jaksoa edes katsoa. Taidan vähän liian tosissaan ottaa, kun kyseessä on kuitenkin vain tv-sarja, mut eläydyin hyvin voimakkaasti tuon sarjan ihaniin henkilöhahmoihin. Olishan tuo saanut vielä jatkua..


 • Itse pidin loppua hyvänä ratkaisuna, vaikka Diegom hyppääminen sillalta olikin radikaali ratkaisu. Itse tapahtumasta on esitetty monenlaisia teorioita; on itsemurha teorioita, iloinen jälleenäkeminen taivaissa, pelkkää unta..? Telecincon virallinen kanta on kuitenkin se, että se koko juttu oli unta. Uskomatonta? Usko tai älä.

  No seuraavaksi mietit varmaan, että miten Diego pystyi uneksimaan 3,5h kaiken? Puhumattakaan siitä, että se uneksi jostain Evan ja Marcosin sänkyleikeistä, Teten ja Guille suhteesta tmv. Toisaalta, millä muulla järkevällä tavalla oltaisiin saatu Lucia sarjaan mukaan? Tai ylipäätänsä koko perhe koolle? Vaikka itse perheen elämää saatiin seurata lopusta se pari minuuttia, kerto se jo enemmän kuin tarpeeksi. Olisihan sitä tietysti ollut muitakin tapoja päättää sarja.

 • http://www.serranonperhe.info/jaksot/kahdeksas-tuotantokausi/#more-214

  Ilmeisesti Diego vaan herää ja tajuaa nähneensä unta.

 • Ensi kerran kun tuon lopun näin, niin se oli mielestäni kamala. Mutta uudemman kerran, kun olen sarjaa katsellut... Sehän oli loistava lopetus. Näin lopun niin, että Diego kyllä periaatteessa kuoli, mutta sai uuden elämän, uuden mahdollisuuden. Sen ansiosta, mitä on tapahtunut, Diego osaa tässä toisessa elämässä käyttäytyä paremmin, sallivammin, korjata tekemänsä virheet.

 • Sarja kokonaisuudessaan on yksi huonoimpia teoksia ikinä.

 • Typerä loppu hyvälle sarjalle. Ja jos tuollainen loppu nyt oli pakko tehdä, niin itse olisin leikellyt sen alkupään jaksoista, jolloin ne lapset olivat vielä lapsia. Ei olisi vaikeaa nykytekniikalla.

 • Virallinen kanta on, että Diego näki unta kaikesta häiden jälkeen. Mutta tietääkö joku espanjaa osaava sanoa, että onko sarjan tekijät ottaneet mitään kantaa siihen, että voisiko se jossain määrin olla enneuni?

  Ei tietenkään täysin, vaan jotkut yksityiskohdat voisivat mennä eri lailla. Esim lapset voisivat oikeasti rakastua joskus keskenään. Ja tuosta kaikesta ei voi nähdä yhdessä yössä unta, vaan suuri osa on tehty katsojia varten. Vähän vaikea selittää mitä tarkoitan.

  Itse haluaisin ajatella että se jollain tavalla on enneuni. Muuten tuntuu aika turhalta katsoa sellaista, mitä ei "oikeasti" tapahdu. :( Siis sarjassa oikeasti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3470
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1045