Dollari devalointi IRAN, AUSTRALIA

tobbew

ennustus perustuu internetin käyttötilastoon, hakuihin yms. jotka ennakoivat tulevia tapahtumia 3-6 kk eteenpäin.
en paljasta kuitenkaan sivustoa jota käytän jolla ohjelma sijaitsee koska kokemattoman käyttäjän käsissä arevaamaton.

1. USA devalvoi dollarin lokakuussa todennäköisesti 25.lokakuu 2009

2. USA hyökkää tai iskee IRANIIN Ramadanin jälkeen

3. Jokin massiivinen terrori-isku Australiassa

Devalvaatioon viittaa kullan hinnan nousu koska joku/jotkut vaihtavat pääomaansa dollarikannasta kultakantaan

Öljyn hinta noussut, jossakin varastoidaan ja ostetaan öljyä tulevan IRANIN kriisin varalle. Viittaa sodankäyntiin.

Varastoin tällä hetkellä itselleni hätäruokaa: säilykkeitä, riisiä, jauhoja noin kuukauden tarpeiksi koska ennustuksen mukaan pahin kriisi alkaa vasta loppuvuonna. Se mitä nyt koemme on vasta alkua...

33

1962

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ottamatta kantaa ennustuksiesi luotettavuuteen, tai siihen tapahtuuko noin ja vieläpä kyseisinä päivinä, sanon kuitenkin seuraavaa. Kaikki "ennustamasi" tapahtumat ovat mahdollisia. Devalvaatioon on vaikea uskoa Esim Jos USA hyökkää Iraniin, se itsessään jo vahvistaa dollaria ja devalvaatio on silloin tarpeeton. Sota on aina vahvistanut Amerikan taloutta. Wilkerson on ennustanut jo 70-luvun alussa, että ennen suurta romahdusta Amerikan dollari vahvistuu.

   Kullan hinta on noussut koko 2000-luvun, mutta jyrkempi nousu on tapahtunut vasta parin vuoden aikana. Joskin yleensä suurtä piikkiä ylöspäin seuraa lähes yhtä jyrkkä pudotus alaspäin. Kulta ei tuo turvaa vaikka itsekin olen siihen jonkin verran sijoittanut. Jeesuksessa Kristuksessa on ainoa turva.

   Kuitenkin myönnän itsekin varastoivani: pakastin täynnä leipää ja marjoja, kaapissa paljon säilykkeitä, käteistä tallelokerossa jonkin verran ja jonkin verrran varoja siirretty kultaan ja hopeaan. Etenkin hopeaan koska se on järkevämpi maksuväline kuin kulta. Tiedän, että kaikki tämä voi olla turhaa, mutta suurperheen isänä sitä täytyy ajatella perhettään eikä vain itseään. Nyt meillä on hakusessa maatila tietynasteisen omavaraisuuden saavuttamiseksi. ( Huom. En ole jyväjemmari enkä aio alkaa viljellä, mutta oma maatila sallisi perunan, porkkanan, ym. kasvattamisen. Omista omanapuista saisi omenat ja marjapensaista marjat ja lähimetsistä mustikat. Omasta porakaivosta saisi vettä jos kunnallinen vedensaanti ehtyisi.

   Jodipillereitä ja kaasunaamareita minulla ei ole eikä tule koska uskon etten niitä tarvitse. Muutoinkaan en ole paniikissa enkä "hamstraa" mitään kiireellä. On vain tullut sellainen tunne, että pitäisi ainakin kuukauden parin ruokavarasto olla olemassa.

  • Niin saatte nähdä..

   Kyllä se niin on että nämä kaikki tapahtumat ovat ennalta harkittuja. Rahan nimellisarvon muokaminen tapahtuu niiden pankkirien ja suurituloisten eduksi jotka sen aikaansaavat. Ihan perusjuttua. On ymmärrettävää jos dollari devalvoituu ja kokee inflaation. Syy on ilmeinen: tehdään ihmisten olo tukalammaksi, ja osoitetaan sormella syntipukkia, joka tässä tapauksessa on omien rajojensa sisällä asuva Iran. Näin hekumanrakastajain maa on löytänyt syyllisen globaalisaation ja yhden maailmanhallituksen eteenpäinviemiseksi. Ihmiset vain ajattelevat ja huokailevat maallisten asioiden perään. En pääse leffaan ja teatteriin, en pääse lomamatkalle en ehdi tuijottaa töllöstä pornoa ja väkivaltaa kun pitää tehdä entistä enemmän työtä jotta saan ruokaa, ja senkin hintaa saadaan nostetuksi keinotekoisesti.

   Nuo pyrkivät orjuuttamaan ihmisen ja hyväksymään oman väkivaltansa kaikessa. meidän tulisi voida avata silmämme ja paljon yksinkertaisemmin keskittyä siihen mikä on oikein mikä ei. Älkää kiinnittäkö huomiotanne rahaan vaan katsokaa mitkä ovat eräiden tahojen motiivit.

   Austraalia voi hyvinkin pelata oman roolinsa asiassa jotta se miten tuo devalvaatio todellisuudessa aikaansaadaan jäisi ihmisten voivottelujen alle. Se joka sen iskun aikaansaa uskon olevan se sama taho joka istuu hallituksissa ja rahavaroijen päällä. Tuo hekumanhimoinen portto joka vihaa elämää. Enkä usko että se on vain siellä missä niin moni sen luulee olevan eli Islamissa, vaan siellä "meidän" keskuudessamme jonka Sanakin meillee ilmaisee. Niiden jotka ovat varastaneet tiedon avaimen ja orjuuttavat kaksinaamaisuudellaan heikkouskoisia.

   Valvokaa - hedelmistä te heidät tunnette. Älkääkä uskoka mitä media teille syöttää, sillä se toimii vastoin yleistä uskomusta niiden talutusnuorassa jotka sen omistavat, ja se ei ole kansa, vaan nuo harvat (bilderberg - NWO - Illuminati - Jesuiitat ymym..) Tutkikaa mitä todellisuudessa tapahtuu. hakusanalla bohemian grove esim saatatte löytää mielenkiintoisia asioita. He etsivät sitä antikristusta, tuota laitonta..

   Siunausta teille.

  • Web.Bot ennustuksia

   - Ison luokan kriisi alkaa 25. Lokakuuta 2009. Joka voi tarkoittaa että Israel aloittaa pommitukset Iraniin ja että sikainfluenssa luokitellaan maailmalla WHO:N toimesta pandemiaksi. 10 päivän päästä tämä laajenee yhdysvalloissa kaaokseksi asti.

   - Dollari tuhoutuu hyperinflaation toimesta vuonna 2010 ja pankkikriisi jatkuu elokuussa 2009 ja jatkaa laajenemistaan Marraskuulle asti.

   - 2010-2011 aikana tullaan näkemään lukuisia mellakoita ympäri maailmaa.

   - Ultraviolettisäteily lisääntyy vakavasti.

   - 2010 kesällä Etelä-Afrikassa nähdään ufojen massahavainto.

   • Huhahhhei

    -2009 eteenpäin foliohattujen kysyntä tulee räjähtämään.


   • jos joku

   • Rommia pullo.
    Huhahhhei kirjoitti:

    -2009 eteenpäin foliohattujen kysyntä tulee räjähtämään.

    tulee alumiinin maailmanmarkkinahinta nousemaan ennätyskorkeaksi. Viisas raha ostaa nyt alumiinin valmistajien osakkeita, kehoitan ottamaan mahdollisimman suuret pankkilainat tuohon tarkoitukseen. Onnittelut jo etukäteen voittajille, tähän loppuun ei muuta kuin Huhahhei ja Rommia pullo.


   • WEB BOT

    - Ison luokan kriisi alkaa 25. Lokakuuta 2009. Joka voi tarkoittaa että Israel aloittaa pommitukset Iraniin ja että sikainfluenssa luokitellaan maailmalla WHO:N toimesta pandemiaksi. 10 päivän päästä tämä laajenee yhdysvalloissa kaaokseksi asti.

    Lue!

    Obama julisti hätätilan sikainfluenssan takia!

    http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Obama julisti hätätilan sikainfluenssan takia/1135250271391


   • Spiral.

    Kannattaa muistaa että Web Bot on ollut ennenkin väärässä. Eilenkään 25.10.2009 ei tapahtunut sen kummempa kuin pommi-isku Irakissa, joka ei ole tässä maailman tilanteessa edes mikään suuri uutinen.


   • WEB BOT
    Spiral. kirjoitti:

    Kannattaa muistaa että Web Bot on ollut ennenkin väärässä. Eilenkään 25.10.2009 ei tapahtunut sen kummempa kuin pommi-isku Irakissa, joka ei ole tässä maailman tilanteessa edes mikään suuri uutinen.

    mikäli oon oikein ymmärtänyt niin eihän web bot oo ees mitään ydin iskua ennustanut vaan aivan muuta toksi päiväksi eli 25.10.2009


   • vuosille 2010-2020

    Web botin mukaan kohta alkaa tapahtua, sillä nykyinen TALOUSJÄRJESTELMÄ alkaa kaatumaan totaalisesti MARRASKUUSSA 2010 ja vaikutukset tulevat olemaan yhtä laajoja kansainvälisesti kuin 9/11 terrori-iskut.

    III-MAAILMANSOTA saattaa sitten alkaa web botin mukaan 14. JOULUKUUTA 2010

    2011 vuonna alkaa taas vallankumousliike kasvaa yhdysvalloissa.

    2012-2013 Nykyinen sähköjärjestelmä lakkaa toimimasta johtuen auringon toiminnasta.

    2017-2020 Kapitalistinen järjestelmä muuttuu ja tämän uskotaan tarkoittavan uutta maailmanjärjestystä (NWO/NEW WORLD ORDER).


  • !!!

   Kun Jumala jotakin haluaa maailmalle kertoa, Hän ei totisesti salaile mitään! Sinä et ole Jumalan asialla, kun noin lipevästi salailet lähdettäsi. Siispä kyseessä täytyy olla joku jumalanvastainen, saatanallinen lähde. Esimerkiksi kanavoijaspiritistin demoneilta saamat sanomat jonkun meedion sivulla.

   • mielenkiintoista

    tietää, mikä lapsuudessasi on mennyt pieleen. Sen verran omituisista asioista päästelet.


   • ei siis mitään

    "Kun Jumala jotakin haluaa maailmalle kertoa, Hän ei totisesti salaile mitään!"

    No kylläkyllä. Tästähän on jumalan sana eli raamattu oikein hyvä esimerkki. Siinähän kerrotaan ihan kaikki niin yksiselitteisen suorasti ja selkeästi, ettei kenellekään voi jäädä mitään epäselvää tai tulkinnanvaraista? Ja juuri tämän vuoksi kristityt ovat jakaantuneet tuhanteen toisiaan verisesti vihaaviin eri porukkaan, joilla jokaisella on se ainoa oikea alkuperäinen usko ja ainoa armo sekä pelastus...

    Hehheehhehhee....


   • ??????

    Kukakohan jätti kertomatta lähteensä.
    Todella merkillinen väite tuo. Väittikö joku olevansa Jumalan asialla?

    Kerroppa sinä mikä on lähteesi kun väität ettei tuo voisi olla Jumalan. Jos tunnet sanan nin voit huomata että Danielkin huomasi asioita tutkiessaan kirjoituksia. Teeppä sinäkin samoin?!

    Kun tämä jättää lähteensä ilmoittamatta sen tarkemmin ja vieläpä perustelee miksi niin mikä siinä saa sinut älähtämään? Käytöksesi osoittaa mielestäni joko huuhailusta pää pyhähenkipilvessä, tai toisinpäin joka on Jumalan kieltäminen kokonaan. On kehoitettu tutkimaan, joten tee se. Kaivannet ihmislähteenilmaisua tai ilmiantoa. Ei Jumala sanassaan vaadi sellaista antamaan.

    Jos lähde on Jumala?


    -kala nimeltä vedessä-


   • tämän seikan?

    "ennustus perustuu internetin käyttötilastoon, hakuihin yms. jotka ennakoivat tulevia tapahtumia 3-6 kk eteenpäin.
    en paljasta kuitenkaan sivustoa jota käytän jolla ohjelma sijaitsee "

    eli ennustukset on laatinnu tietokone joka on samanlainen ja toimii samalla periaatteella kuin WEB BOT!!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6317554377562185425


   • mistä tiedätte

    tässä tapauksessa kummalta taholta ennustuksen on, kun tietokone on laatinut ne???

    Jumalata vai Saatanalta???


   • tämän seikan?
    tämän seikan? kirjoitti:

    "ennustus perustuu internetin käyttötilastoon, hakuihin yms. jotka ennakoivat tulevia tapahtumia 3-6 kk eteenpäin.
    en paljasta kuitenkaan sivustoa jota käytän jolla ohjelma sijaitsee "

    eli ennustukset on laatinnu tietokone joka on samanlainen ja toimii samalla periaatteella kuin WEB BOT!!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6317554377562185425

    "koska kokemattoman käyttäjän käsissä arevaamaton." Eli jos se on arvaamaton, se antaa eri käyttäjille erilaisia vastauksia samasta aiheesta! Hän ei halua, että hänen lähdettään testataan. Niin ei Jumala toimi, hän käskee koettelemaan kaiken.


   • Päästä!
    mistä tiedätte kirjoitti:

    tässä tapauksessa kummalta taholta ennustuksen on, kun tietokone on laatinut ne???

    Jumalata vai Saatanalta???

    Sieltä ne tulee. Ovat tulleet aina ennenkin.


   • takana!

   • SOTIA JUURI

    aiheuttaa! Sinäkin "topi" taidat kuulua johonkin kiihkoilevaan lahkoon, joka teroittaa miekkojaan seuraavaa viatonta uhriaan varten?
    -Hommaa edes uusi foliohattu, koska vanhassa on näköjään pahoja vuotoja! ;-))))


   • tämän seikan
    tämän seikan? kirjoitti:

    "koska kokemattoman käyttäjän käsissä arevaamaton." Eli jos se on arvaamaton, se antaa eri käyttäjille erilaisia vastauksia samasta aiheesta! Hän ei halua, että hänen lähdettään testataan. Niin ei Jumala toimi, hän käskee koettelemaan kaiken.

    että ennustukset on laatinnut tietokone???????

    kun kerran tietokone on laatinnu ennustukset, niin niihin pitää suhtautua varauksella!!!

    laatihan tietokoneet veikkauksen ja fintoton peleihinkin peli rivit jos niin haluaa ja jopa lottoonkin!!!

    tiesitkös sitä??? :)

    eikös jo tämäkin ole jonkinmoista ennustelua itsessään kun koittaa tietää tulevat rivit ennakolta saati lottorivit!

    niin mitäs kummallisempaa tässä on????

    kuka on sanonut niin että nämä ennustukset olisivat Jumalalta????


    kertokaapa mistä tiedätte, tässä tapauksessa kummalta taholta ennustuksen on, kun tietokone on laatinut ne???

    Jumalalta vaiko Saatanalta vaiko itse tietokoneelta???


   • unforeseen
    mistä tiedätte kirjoitti:

    tässä tapauksessa kummalta taholta ennustuksen on, kun tietokone on laatinut ne???

    Jumalata vai Saatanalta???

    - eivät toteutuneet..samat varmat tietäjät täällä voisivat nyt ruveta selittämään omia selityksiään..


  • 111111111112

   Kopio maailmanmenoa palstalta

   ---------------------
   Sikaflunssan varjolla SOTATILA!
   Kirjoittanut: Breaking news / Tänään / klo 19:59
   ...ing news-Ylimääräinen uutislähetys-Breaking news-Ylimääräinen uutislähetys-Breaking n...

   Washingtonissa pidettiin pari päivää sitten kansainvälinen sikainfluenssakonferenssi. Mukana oli osallistujia monista länsimaista... Puhujina oli eri alojen asiantuntijoita, lääkäreitä, tutkijoita, suojelualojen johtajia. Suuret mediatalot jättivät konferenssista uutisoinnin vähälle, eikä ihme.

   Tarkoituksena oli opettaa yhteiskuntien valtaapitäville, miten toimitaan sitten, kun sikapandemia riehuu täydellä tehollaan. Kokouksen aiheet käsittelivät mm. joukkojenhallintaa, kokoomaleirien perustamista, sairastuneiden lasten hakemista suoraan kouluista hoitoon pakkohuostaanottona, ruoan, veden ja bensiinin säännöstelyä, pakkorokotuksia, sotatilan hallinnoimista...

   Sikapandemian varjolla aiotaan julistaa sotatila, jonka vallitessa yhteiskunnan päättäjillä on rajoittamattomat oikeudet tehdä kansalaisille mitä tahansa.

   http://www.new-fields.com/ISFC/brochure.pdf

  • ydinaseiskua ?

   CNN:llä pyöri vähän aikaa sitten kovanluokan propagandauutinen jonka mukaan Pakistanissa majailevat terroristit ovat suunnitelleet iskevänsä Washingtoniin ydinaseilla. Tästä myös kertoi eräs uskonnollinen amerikkalainen radiotoimittaja joka kertoi päivämäärän olevan 11. Lokakuuta 2009 ja että ydinpommit oltaisiin jo asennettu maan alle Washingtoniin. Hän kertoi myös että CIA:n porukka tyhjennettäisiin myös ennen iskuja Virginiasta.

   http://www.youtube.com/watch?v=VnoDjEy4NEc

   Normaalistihan näistä maailmaneliitin suunnittelemista terrori-iskuista ei kerrota etukäteen valtamediassa mitään. 9/11 terrori-iskut kyllä kuitenkin haistettiin monessa paikassa ja niistä ehti kertoa etukäteen mm. Alex Jones, joka soitti 2-viikkoa ennen 9/11 terrori-iskuja suoraan valkoiseen taloon ja sanoi sinne että; "me tiedämme mitä te suunnittelette siellä. Että aiotte lentää lentokoneilla päin rakennuksia ja syyttää siitä CIA:n luomaa fiktiivistä al-qaidaa".

   Samoin Bill Cooper varoitti ihmisiä 9/11 terrori-iskuista radio-ohjelmassaan kesäkuussa 2001. Myöhemmin hänet tapettiin hänen omalle kotipihalleen paikallisen sheriffin toimesta. Kyseessä oli puhdas maailmaneliitin tilaama palkkamurha, jolla heidän piti saada Cooper pois päiviltä. Olihan hän jo ehtinyt yli 10-vuotta pitää julisia luentoja, joissa hän paljasti hallituksen salaisia hankkeita. Phil Schneider koki saman kohtalon kuin Cooper. Hänet löydettiin kuolleena asunnostaan muovinen vesiletku edelleen kaulansa ympärille kiedottuna. Joidenkin lähteiden mukaan, häntä oli kidutettu julmasti ennen kuolemaa. Phil Schneider oli entinen hallituksen insinööri joka oli mukana maanalaisten tukikohtien rakentamisessa.

  • juu nou

   Taitaa olla web bot project -sivusto kyseessä.

  • kirjoittamaa,

   koska tekstissä esiintyy sana "DEVALOINTI", jota ei osaa suomentaa hieman rahatalouteen perehtyneet henkilöt tai monikielinen sanakirjakaan.

   • obimiä

    tänään Barrrack Obama puhuu amerikan tvssä. Netissä olevan ennustukoneen mukaan puhuu tärkeää tietoa pankkilaitoksille ja rahoituspankkiireille. Dollarin devalointi siisi ilmoitetaan tänään.


   • Huhahhhhei
    obimiä kirjoitti:

    tänään Barrrack Obama puhuu amerikan tvssä. Netissä olevan ennustukoneen mukaan puhuu tärkeää tietoa pankkilaitoksille ja rahoituspankkiireille. Dollarin devalointi siisi ilmoitetaan tänään.

    jos kokeilisit huviksesi kirjoittaa Googleen sanan "DEVALOINTI". Jospa sitten uppoaisi. Pikku vinkki: Nollissa olevaa uskottavuutta voisi kokeilla parantaa esimerkiksi kirjoittamalla sanoja oikein. Kannattaa kokeilla.


   • Opex
    Huhahhhhei kirjoitti:

    jos kokeilisit huviksesi kirjoittaa Googleen sanan "DEVALOINTI". Jospa sitten uppoaisi. Pikku vinkki: Nollissa olevaa uskottavuutta voisi kokeilla parantaa esimerkiksi kirjoittamalla sanoja oikein. Kannattaa kokeilla.

    ei devalointi vaan devaluointi !! Opetelkaa ihmiset suomen kieleä


   • juupajoojaaha
    Opex kirjoitti:

    ei devalointi vaan devaluointi !! Opetelkaa ihmiset suomen kieleä

    tarkoitit varmaan DEVALVOINTI


  • Galvanoija.

   No,onko tapahtunut mitään sellaista mitä eräät NWO-hörhöt aikoinaan odottelivat tapahtuvaksi???

  • Ööööh.....

   Mitenkäs näiden asioiden suhteen on käynyt koska nyt eletään jo vuotta 2012?
   Vai olenko missannut jotain?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   7667
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   41
   2274
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   139
   2234
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   130
   2078
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1578
  6. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1272
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   62
   1263
  8. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   127
   1210
  9. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1202
  10. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   154
   1154
  Aihe