Hienot ja riemukkaat kohtaukset

Tavernan haamu

Kun Serranon kaikki jaksot on Suomessakin saatu viimein näytettyä, on syytä muistella joitakin niistä hienoista kohtauksista, joita huvittaa katsoa DVD:ltä useampaankin kertaan.

- Candelan ja Lucian rutiininomainen juoruilu aviomiesten seksielämästä opettajainhuoneessa tupakanpolton ja kokeidenkorjauksen lomassa.

- Fiti: "Diego... otatko oluen?" Jäyhä, ehkä hieman suomalaistyylinen anteeksianto miesten kesken. Jakso 145 (?).

- African ja Raulin raivoisa riitely kimppakämpässä. Jakso 94.

- Candelan kuolleesta henkilöstä esittämät kommentit, jotka väärinkäsitysten jälkeen kuulostavat uuden miesystävän korvissä siltä kuin Candelalla viiraisi pahasti. Jakso 55.

- Hollywood-elokuvista kopioitu koululaisten mielenosoitus Fernando-psykologin puolesta. Jakso 47 (?).

- Guillen muistilapuille kirjoittama kosiokirje Tetelle. Jakso 140.

- Guillen ja kavereiden viidennen tason ketjureaktiojäynä Lourditasille (tuoliin liimaa, paukkupommin vieritys opettajanpöydän alle). Jakso 27.

Muita?

6

872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lellura

      Hauska tilanne oli, kun perhe lähti eläintarhaan, paitsi Eva, joka huijasi olevansa kipeä, sekä Marcos joka huijasi, että pitää lukea tärkeään kokeeseen. Eva ja Marcos pukeutuivat Diegon ja Lucian asuihin, ja päätyivät Diegon ja Lucian aviovuoteeseen. Samalla koko perhe ryntäsi huoneeseen ja siitä keityi varsinainen riita.

      • Serraano

        Se oli hyvä jakso missä Tete lähetti Guillelle "rakkauskirjeen" että pääsis takas SJK-bändiin. Sitte se huomas että se oikeesti välitti siitä.

        Ja se kun Guille ja Tete kavereineen oli koululla kun siellä ei ollut ketään ja ne piiloutu sinne vessaan. jos joku muistaa....

        Ekassa jaksossa oli hyvä kohta kun ne tuli sieltä häistä, ja sitten Eva ja Tete sano et Diegon pitää kantaa Lucia kynnyksen yli, muu tuottaa huonoaonnea. sitten Guille heitti niitten päälle riisiä ja Diego kopautti Lucian pään seinään.


      • Wilzen
        Serraano kirjoitti:

        Se oli hyvä jakso missä Tete lähetti Guillelle "rakkauskirjeen" että pääsis takas SJK-bändiin. Sitte se huomas että se oikeesti välitti siitä.

        Ja se kun Guille ja Tete kavereineen oli koululla kun siellä ei ollut ketään ja ne piiloutu sinne vessaan. jos joku muistaa....

        Ekassa jaksossa oli hyvä kohta kun ne tuli sieltä häistä, ja sitten Eva ja Tete sano et Diegon pitää kantaa Lucia kynnyksen yli, muu tuottaa huonoaonnea. sitten Guille heitti niitten päälle riisiä ja Diego kopautti Lucian pään seinään.

        Eva odotti Marcosta kai ekoilla treffeilllä, ja Marcos tuli paikalle kovin myöhässä. Evaa alkoi itkettää kaikki suuret tunteet, ja samaan aikaan Santi ilmestyy paikalle autollaan ja huutaa nuoret kyytiin. Evaa itkettää vielä takapenkilläkin ja Santi kysyy Marcosilta mikä Evalla on. "Ulkonäköongelmia, Eva epäonnistui mielestään valokuvassa." Ja Santi uskoo - ne naiset.

        Paras kohtaus on kun Marcos tuo Evan silmät sidottuina ylhäältä alakertaan, ja pyytää laskemaan kymmeneen ennenkuin ottaa siteen pois silmiltään. Eva näkee kynttilöistä tehdyn käytävän jota pitkin lähtee kävelemään. Käytävä johdattaa pihavajaan (joka myös on koristeltu monin palavin kynttilöin) suoraan Marcoksen syliin... Sitä kohtausta katsoo ilokseen aina vain uudestaan.


      • Tavernan haamu

        Tuossa kohtauksessa lisäksi Eva parodioi äitinsä elekieltä, joten ei ihme, että Diegolta ja Lucialta paloivat hihat täydellisesti.


    • Tavernan haamu

      Neljännen tuotantokauden kuudes jakso (alusta lukien 51. osa) nimeltään Lahjoitus on silkkaa ilotulitusta alusta loppuun:

      - Santi simputtaa tavernaan töihin mennyttää Evaa kuin armeijan vääpeli.
      - Afrin poliisi-isä yllättää Afrin asunnosta Raulin, joka ei pysy tolpillaan, koska jalkoihin vedetyt kondomit luistavat sinne tänne.
      - Guillen jengi äänittää demon samaan aikaan kun tenavien kasettisoitinviritelmä syöttää koulun keskusradioon nauhalta heidän hengellistä lauluaan. Valitettavasti mikrofoni ottaa mukaan myös Raulin ja Chukyn ilmavaivat samaan aikaan kun keskusradio on auki ja uskonnollisen lahjoittajan pitää luovuttaa koululle shekki.

      Samassa jaksossa Candela asettaa koululaiset seinän viereen riviin ja tekee ruumiintarkastuksen juuri kun African poliisi-isä astuu kouluun sisään.

      • hihihihihihi

        Vähänkö repesin, kun Diego yhdessä jaksossa tuli Lucían luo ja ihan pokkana vaan sano, että "Lucia, tahrasin aviovuoteen toisen naisen kanssa".

        Ja kun Emilia ja sen ex-mies meni vahakabinettiin ja Lucia, Fiti ja Choni vakoili niitä. Choni vaan oli siellä nukkien seassa.

        Sit kans kun Fiti ja Fernando oli vakoilemassa Diegoa jossain paikassa, missä niinku tutustutaan ihmisiin ja aina vaihdetaan paikkaa. Niin ku Diego meinas huomata ne, niin Fiti vaan tönäs Fernandon jostain matalasta kaiteesta alas.

        HAHAHAHAHAHAAAAAAAA!! XD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe