Älä pelkää häntä

’Älä pelkää häntä’ sanoo Raamattu väärästä profeetasta (5 Moos 18:22)!

Te adventistit kuitenkin yritätte saada kristittyjä pelkäämään häntä, Ellen Whiteä, väärää profeettaanne. Levitätte tuota Kolmen enkelin sanomaa = Ellen Whiten sanomaa ja pelottelette kristittyjä, että he joutuvat kadotukseen, jos eivät ota tuota teidän vaihtoehtoevankeliumianne vastaan.

Tämä on teidän Raamatun vastainen Kolmen enkelin viestinne:

1. enkeli:
- Raamattu
"Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet." (Ilm 14:6-7)

Ellen Whiten, ja sitä myötä adventismin, mukaan tämä on viesti 22.10.1844:stä ja siitä, että Jeesus tuolloin meni taivaassa huoneesta toiseen ja sulki oven ja aloitti tutkivan tuomion ja taivaassa olevien uskovien syntien puhdistamisen.

2. enkeli
Raamattu
"Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat."(Ilm 14:8)

Ellenin, ja sitä myötä adventismin, mukaan muut kirkot ja seurakunnat ovat Babylon, joka kukistuu ja Seitsemännen Päivän Adventtikirkko on pieni lauma, jäännös, joka ainoastaan pelastuu.

3. enkeli
Raamattu
"Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm 14:9-12)

Ellenin, ja sitä myötä adventismin, mukaan pedon merkki on sunnuntain vietto lepopäivänä ja lauantaisapatti on sinetti, jolla ainoastaan pääsee taivaaseen. Ja tulikivillä vaivaaminenkaan ei kestä iankaikkisesti, jolloin ei ole lepoa päivällä eikä yöllä - vaan vain hetken.

Lakatkaa pelkäämästä väärää profeettaanne Ellen Whiteä ja hänen näkyjään ja opetuksiaan, Jumala ei ole noiden näkyjen ja opetuksien lähde. Uskokaa Jumalaa, kun hän sanoo: ”Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa: kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä." (5 Moos 18:22-22)

Ja ottakaa huomioon, että kaikille sanoille ja sanomille teillä on iskostettu aivoihin eri sisältö kuin kristinuskossa: Jumala, Jeesus, Miikael, taivas, tulijärvi, sovitus, tuomio, pelastus, sinetti jne. merkitsevät eri asiaa kuin mitä Raamattu opettaa ja minkä kristityt kaikkina aikoina ovat Pyhän Hengen johdossa Raamatusta ymmärtäneet. Saati sitten ne kokonaan Raamatusta löytyvät Tutkivan tuomion ja Pyhäkköopit, joiden ainoa lähde on Ellen White, väärä profeetta.

2

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä se semmoinen on

      Raamatun sanan mukaan pelkurit eivät peri taivasten valtakuntaa. Mikä se semmoinen kristitty on tosiaan joka on pelkuri, eihän hänestä ole kenenkään auttajaksi ja tukijaksi.

      Siloin mitään pelkää en Jeesuksehen turvaten jne... Ihminen joka totuudessa vaeltaa ei hänen tarvitse pelätä ja säikkyä mitään.

    • Kukaan ihminen ei ole niin suuri että sitä pitäs pelätä.
      Ne jotka pelkäävät Ellen Whitea niin etteivät uskalla ajatella häntä vääräksi profeetaksi, ne todennäköisesti
      tulevat petoakin aikanaan pelkäämään niin paljon, etteivät uskalla todeta sitä antikristukseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      324
      3446
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      213
      2862
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2524
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2039
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2035
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1786
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1682
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1600
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1296
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1231
    Aihe