täysajan tapaturmavakuutus

vakuuttelija...!!

Mitä se nyt oikeen sitten sisältää? Esitteessä oli juttuja mitä se ei sisällä, mutta ei juurikaan siitä mitä se sisältää..

Korvaako vakuutus kuluja jos minut pieksetään tuolla kävellessäni ja joudun käymään polilla?
Entä jos tämä tapahtuu jos olen itsekkin humalassa?

Korvaako vakuutus jos tipun kännissä rappuset alas ja minulla murtuu käsi?

Korvaako jos kotona järjestystä vaihtaessa jään esim. kirjahyllyn alle ja saan jonkun vamman siitä?
Tai jos loukkaannun kolarissa jollain tavalla?
Tai jos jään auton alle?

Minun mielestä esim. nuo kuuluu korvata mutta en ottanut esitteestä selkoa..

14

4770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fifi

      Minulla on Tapiolan 24 tunnin vakuutus työ- ja vapaa-ajalle joka ei ole korvannut minun "osumia". Niistä viisastuneena neuvoisin että hankit varman ja vanhan ja viisaan yksityislääkärin jolle menet automaattisesti jokaisesta kolauksesta. Ensimmäisellä kerralla esität kuitin vakuutuksestasi. (TK:n lääkäreiltä et saa muuta kuin buranaa ja he kirjoittavat sekavan lausunnon, jolla vakuutus kaatuu varmasti)
      Muuten luulisin että todistettu alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen antaa vakuutusyhtiölle vapaat kädet ainakin vähentää korvauksia.
      Ai niin, jos sinulla on lääkärinlausunto-historiassasi paljon mainintoja erillaisista vaivoista niin vakuutus voi olla lähes turha. Jos vain mainitaan sana ranne, polvi, oikea , vasen , niska, selkä , yms , niin vakuutusyhtiö evää hyvin herkästi korvauksen kun haet ems korvausta.

    • Vakuuttava Asiamies

      Täysajan tapaturmavakuutus tarkoittaa että vakuutus on voimassa työssä ja vapaa-aikana. Yleensä tuoteselosteessa on kerrottu mitä vakuutus korvaa tapaturman jälkeisen kuten esimerkiksi lääkärinhoidon ja lääkkeet. Sitten myös ne asiat mitä vakuutus ei korvaa, kuten esimerkiksi sairauksia. Sen tarkempaa en osaa ottaa kantaa mitä esitteessä lukee, koska en tiedä mikä esite sinulla on saati vakuutusyhtiötä.

      Jos alholi on vaikuttanut vahingon syntyyn tai sen laajuuteen, niin korvausta voidaan vähentää tai evätä kokonaan.

      Tapaturmavakuutus ei korvaa sairauksia eikä sairauksien aiheuttamia vaivoja. Lisää aiheesta
      http://asiamies.blogspot.com/2009/09/miksi-tapaturmavakuutus-ei-korvaa.html

    • Tapaturma vaatii aina ulkoisen tekijän. Esim kiven joka putoaa päähän tms. Tapaturma on myös äkillinen ja ennalta arvaamaton eli tyypillinen vahinkovakuutuksen kohde. Tapaturmasta aiheutuu sairauskuluja, pysyvä haitta, tilapäinen/pysyvä työkyvyttömyys tai jopa kuolema. Näitä riskejä varten on tapaturmavakuutuksella mahdollisuus varautua.
      Tapaturman ongelma on sen määritelmä ja siitä suoraan aiheutuva kulu. Jos terve olkapää menee tapaturmaisesti sijoitaan ja se laitetaan paikalleen siitä aiheutuu tietty kustannus, koska se todennäköisesti paranee totutussa ajassa ja totutulla vaivalla. Jos vaiva pitkittyy, olkapää on todennäköisesti ollut jo sairas vaikkei oireita olekaan ollut. Silloin tapaturmakorvaus sairauskulujen osalta katkeaa, koska vaivat eivät johdu enää tapaturmasta vaan sairaudesta.
      Tästä rajapyykistä tapellaan ja paljon. Lääkärit tappelee, vakuutettu ja vakuutuksen antaja tappelee jne...
      Olen kyllä sitä mieltä henkilökohtaisesti että tapaturmavakuutuksen korvausalaa tulisi laajentaa tai tapaturmavakuutus pitäisi tehdä kokonaan uudelleen esim. sairauskulumalliin. Koska tämä muutos aiheuttaa vakuutusmaksujen nousua ei siihen tule muutosta ainakaan helposti. Varautukaa siis henkilökohtaisesti ottamalla sairauskuluvakuutus nuorena, niin ei tarvi tapella. Sairauskuluvakuutus ei välitä siitä onko kipu tai vaiva aluperin syntynyt tapaturmaisesti vai ei.
      Vielä alunperin esitettyyn kysymykseen vastausta: Jos jäät liikennevakuutuspakollisen moottoriajoneuvon alle niin liikennevakuutus korvaa hoitokulut ja pysyvän haitan. Jos saat turpaas tai jäät kirjahyllyn alle niin tapaturmavakuutus kattaa ne. Jos kaadut liukkalla kadulla työmatkallasi niin lakisääteinen tapaturmavakuutus korvaa sen tai sitten hiekottamatta jättäneen taloyhtiön vastuuvakuutus.

      • siperia opettaa

        jos jäät auton alle ja halvaannut, vakuutusyhtiö ei korvaa, koska se on loppupeleissä heidän silmissään rappeuma. kaadut, jäät putoavan pianon alle, raitiovaunusta puhkee kumi ja syöksyy sun päälle -kaikki korvaukset evätään, koska sulla on RAPPEUMA!
        tämä helvetin lause pätee nykyään kaikkeen ja kaikkiin, innolla odotan milloin vastaava termi tumpataan autovahinkokorvauksiin, vai käytetäänkö sellaisenaan...?
        auto varastettu, kolaroitu lunastuskuntoon, täyskasko. ei korvausta, lukoissa rappeuma.
        haistakaa ...tu tapiola, fennia sekä JOS "IF"


      • siperia opettaa kirjoitti:

        jos jäät auton alle ja halvaannut, vakuutusyhtiö ei korvaa, koska se on loppupeleissä heidän silmissään rappeuma. kaadut, jäät putoavan pianon alle, raitiovaunusta puhkee kumi ja syöksyy sun päälle -kaikki korvaukset evätään, koska sulla on RAPPEUMA!
        tämä helvetin lause pätee nykyään kaikkeen ja kaikkiin, innolla odotan milloin vastaava termi tumpataan autovahinkokorvauksiin, vai käytetäänkö sellaisenaan...?
        auto varastettu, kolaroitu lunastuskuntoon, täyskasko. ei korvausta, lukoissa rappeuma.
        haistakaa ...tu tapiola, fennia sekä JOS "IF"

        Näitä riittää ja näistä tapellaan ja kummallakin puolella on ongelmia. Jälkiviisaus on aina myöhäistä joten en tee sitä nytkään. Jaksamista "siperia opettaa".


    • kissankavereri

      Siperia OPETTAA. KIRJOITTAJA ON NIIN OIKEASSA.IF VAK.YHTIÖLLE KAIKKI VAIVAT ON RAPPEUMAA.KIERTÄKÄÄ IF"JOS" KAUKAA

    • Poksamo

      Kiertäkää myös LähiTapiola, joka ei maksa mitään ilman valituskierrettä eikä mielellään sittenkään. Vakuutusoikeus palautti vahinkoni uudelleen käsiteltäväksi ja kielteinen päätös tuli heti paluupostissa eli uusi valituskierre päälle ja vasta sitten vakuutusyhtiö heräsi, mutta pienimmällä mahdollisella korvauksella yritti luikerrella eli taas asia Vakuutusoikeudessa ja tällä hetkellä myös kaksi muuta tapaturmaa siellä kierroksella. LähiTapiola yrittää väsyttää ihmisen ja varsinkin kun minulla on kyse myös aivovammasta ja monta kertaa on ollut lähellä periksiantaminen, mutta aina viime hetkellä olen jostain saanut voimaa jatkaa taistelua.

    • seppojaakko

      Olette oikeassa.ainoa vakuutus josta vakuutusyhtiö ei voi livetä maksamasta korvausta on Henkivakuutus.kaikista muista saa vääntää

      • Huhuhuhhhu

        Paitsi, jos kyseessä itsemurha, eikä vakuutus ole ollut voimassa kokonaista vuotta.


    • EhdotKuntoon

      Asia selviää vakuutuksen ehdoista. Esite on vain lyhyt tiivistelmä. Täydet ehdot löytyvät vakuutusyhtiön nettisivuilta.

      • 87123

        Olet oikeassa. Mutta aloittaja kyseli tätä asia about 8 vuotta sitten. Eiköhän ole jo ehtinyt löytää tarvitsemansa tiedot jostakin.


      • NoKappass

        No kappas. Toivotaan että vastauksesta on hyötyä jollekin.


      • Poksamo

        Hei !
        Kirjoittelin viime vuonna mm. aivovammasta ja asia edelleen kesken Vakuutusoikeudessa. Olkapääjutussa sain osavoiton kun joutuivat maksamaan takautuvia Muutoksenhakulautakunnan avulla. Polvijttu meni lumille, mutta aion viedä sen uudelleen Vakuutusoikeuteen eli periksi ei kannata antaa.... Tsemppiä muillekin.... kyse tietysti LähiTapiolasta....


    • Anonyymi

      Tarvitsetko apua tapaturmavakuutuksen hankintaan tai haluatko selvittää tarkemmat hinnat ja ehdot? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2102
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 163
      1234
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe