Pullukka

Maarit86

Olen aina kai ollut hiukan pyöreä.
Koulussa olin aina pulska tyttö
Yläasteella muka tukeva
Lukiossa minua ei pyydetty vanhojen tanssiin. Kuka ny tollaisen blöson veisi näytille, sain kuulla.
Sen jälkeen painoni on alkanut nousta
Opiskelupaikassanikin saan kuulla kautta rantain huomatuksia.

8

1149

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BBW fani

      Älä hätäile, minä ainakin tykkään vähän muhkummista tytöistä, voitko kertoa painon ja pituuden?

      • Sanni S

        auttaa lahjakkuus ja sitä kautta syntyvä ylivertaisuus muihin.

        Itsetuntoa ei kannata sitoa seksuaalisuuteen, vaan tekojen laatuun. Menestyminen koulutuksessa takaa ihmisten mielenkiinnon ja tasapainoisemman itsetunnon, kun tekee sitä missä on hyvä. Huomauttelu katoaa, kun olet paras jossakin muussa kuin ulkonäössä.

        Tietenkin maailma on raaka ja ihmiset: seurustelukumppani on usein toisen maineen kehittäjä tai jatke. Lahjakkaat ihmiset, jotka eivät ole kauniita, jäävät kyllä maailmaan. Ajattele vaikkapa Marie Curietä.

        Turha masentua koulutansseista.


      • heellu

        Yriya vaihtaa ruoka tottumuksia.Enemman kasviksia ja hedelmia.Valta rasvaa ja sokeria.Minulta on nain pudonnut kilo kuukaudessa.


    • De soto

      Ei kai tämä ole Tukiainen kun kirjottaa?Aamulla katon kahvin jälkeen onks tuksu tehny jotain ja jos on,päivä on pelastettu.Pojanperkele oli juottolassa ja siäl oli semmonen blondi joka kerto olevas ainutlaatunen.Tämä jätkänpaskiainen kysy et kuin pitkä sää olet.Se sano pituutes(sälli on 189cm) ja poika kysy, kuinpal sää painat.Se blondi kysy et mitä sää sil tiedol teet.Poika sano et äiti kaupas töis ja on opettanu laskemaan kilohinnan.San nyt painos niin mää lasken.Mul on iso muija,mää tykkään isoista muijista mut paskantärkeitä mää vihaan.

    • Jumalarakastaasua

      On kurja kuulla että sua on kohdeltu noin huonosti. Toivottavasti olet itsesi kanssa sujut ulkomuotosi suteen. On kyllä ihan normaalia olla iso eikä kannata käydä muuttamaan ulkonäköään ihan himona, jokainen saa ihan rauhassa olla oma ainutlaatuinen itsensä.

    • Jyrkkänen

      Ei edes vanhojen tanssiin!?

    • makkaratäti

      Painan noin 80 kiloa ja se on liikaa kun pituus on vaan 162.

      Lapsena olin liian laiha,koska vanhemmille oli tärkeämpää juominen kuin lastenhoito.
      Eli käytännöllisesti katsoen kerjäämällä ja talvella kouluruualla.

      Ehkä siksi vieläkin haen lohtua ja turvaa ruuasta. Vihanneksi en juuri syö,olen varsinainen A-luokan lihansyöjä ja makkara maistuu kylmiltään,suoraan paketista.
      Makeaan en ole niinkään mieltynyt.
      Olen myös hyvin peruslaiska,vaikka periaatteessa tykään ulkoilusta.

      Ja kun en myöskään ole koskaan meikannut niin ulkonäkökään ei ole häävi.
      Yleensäkin,kenellä on varaa meikata???
      Noihin tökötteihinhän menee kymmeniä euroja??
      Silläkin rahalla saan taas laatikon kaljaa ja makkaraa päälle.....

      Viime aikoina olen alkanut tosin oikeasti huolestua terveydestäni. Tutkimattakin lienee selvää,että maksa on rasvouittunut ja sydän ei tykkää kun verenpaineet ja kolesterolit on korkealla.
      Suvussa on sydänvikaa ja vaikka mitä syöpää.
      Kaksi serkkua on saaneet aivoverenvuodon...
      Itselläni on mm paha Refluksitauti (närästys) ja mahdollisuus kuolla vaikkapa vatsa-aortan repeämään (äitini kuoli juuri näin).

      Eli ei hyvältä näytä. Mistä saada intoa laihduttamiseen ja vihannesten syöntiin???

      • uudet tuulet

        "Skottilääkärin mukaan runsasrasvainen ruokavalio ei vaikuta kolesterolitasoon, myyttiä pitää yllä lääketeollisuus. Sen sijaan stressi tappaa.
        Kuvaaja: LEHTIKUVA/SARI GUSTAFSSON

        Runsasrasvaisella ravinnolla ei ole vaikutusta veren kolesterolitasoon. Kohonnut kolesterolitaso ei lisää sydäntautien riskiä. Kolesterolitasoa alentavien statiinilääkkeiden teho sydäntautien ehkäisyssä ei perustu niiden kolesterolitasoja alentavaan vaikutukseen vaan muihin mekanismeihin.

        Kolesterolimyyttiä pitävät yllä lääketeollisuus ja sen myyntimiehiksi maksetut sydäntautispesialistit. Stressi sen sijaan aiheuttaa sydäntauteja. Stressi tappaa.

        Skottilääkäri Malcolm Kendrickin väitteet ovat kovia. Mutta puoltaako väitteiden tueksi esitetty todistusaineisto näin äärimmäisiä väitteitä?

        Täytyy sanoa, että todistusaineisto antaa ainakin hyvät eväät epäillä vallitsevaa näkemystä. Kendrick turvautuu kymmeniin kansainvälisiin tutkimuksiin ja tilastoihin useiden kymmenien vuosien ajalta osoittaakseen, että kolesterolitasojen ja sydäntautien, tai kolesterolin ja nautitun ravinnon, yhteys ei todellakaan ole niin itsestään selvä yleensä oletetaan. Toisaalta yksilön kokeman stressin (esim. sodan tai vastaavan kriisitilan aikana) ja sydäntautiin sairastumisen yhteys on tilastojen valossa vahva.

        Esimerkiksi kyseenalaistamaan vallitsevan ortodoksian kelpaavat esimerkiksi afrikkalaisen maasai-heimon tai eskimoiden ravintotottumukset, Britannian sodanaikainen -ja jälkeinen ruokasäännöstely, ranskalaisten matala sydäntautikuolleisuus, Englannin intialaisten maahanmuuttajien korkea sydäntautisairastuvuus, Israelin korkeat sepelvaltimotautilukemat sekä useat länsimaissa tehdyt seurantatutkimukset.

        Maasai-heimon ruokavalio koostuu lähes yksinomaan lihasta, maidosta ja rasvasta, mutta sydäntautia ei esiinny juuri lainkaan. Sama pätee eskimoihin. Britannian ruokasäännöstelyssä tyydyttyneen rasvan kulutus oli tiukasti säänneltyä 12 vuoden ajan, hedelmiä ja kalaa sai syödä niin paljon kuin halusi - mutta sydäntautien määrä kolminkertaistui.

        Ranskalaiset tunnetaan herkuttelijoina, mutta sydäntautia esiintyy merkittävästi vähemmän kuin maissa, joissa tyydyttyneen rasvan käyttö on vähäisempää. Syy tähän on Kendrickin mukaan ennemminkin tavassa, miten ranskalaiset ruokailevat, kuin mitä panevat suuhunsa.

        Englannin intialaisilla maahanmuuttajilla esiintyy paljon sydäntauteja, sen sijaan sydäntaudin klassisia riskitekijöitä ei juuri lainkaan. Israelissa monityydyttämättömien rasvahappojen saanti on huippuluokkaa, silti sepelvaltimotautia ja esimerkiksi diabetesta on runsaasti.

        Massachusettsin Framinghamissa käynnistettiin 1948 seurantatutkimus, joka jatkuu edelleen. Tutkimuksen johtaja, William Castelli totesi v. 1992 seuraavaa: "?ihmisten seerumin kolesteroli oli sitä alhaisempi, mitä enemmän tyydyttynyttä rasvaa he söivät, mitä enemmän kolesterolia he söivät, mitä enemmän kaloreita he nauttivat."

        Jos rasvan syöminen ei aiheuta sydäntauteja, mikä sitten? Kendrickin vastaus:HPA-akselin toimintahäiriö. Kun hypotalamuksesta, aivolisäkkeestä ja lisämunuaisrauhasista koostuvan kolminaisuuden toiminta häiriintyy esimerkiksi stressin tai jonkin sairauden (Cushingin tauti), veren kortisolitaso nousee.

        Veren kortisolitason nousun seurauksena kaikenlaisen kolesterolin määrä - HDL, LDL, VLDL - veressä nousee, insuliinin ja sokerin määrä lisääntyy ja verenpaine kohoaa. Samalla veren hyytymistekijöiden määrä lisääntyy, jolloin esimerkiksi suonia tukkivien hyytymienkin muodostumiselle tulee suotuisammat olot.

        Tuhon kaava on siis Kendrickin mukaan stressi-kortisoli-sydäntauti. Kohonnut kolesterolikin olisi merkki sydäntaudin riskistä, mutta ei sen syy. Kolesterolin alentaminen sydäntaudin ehkäisemiseksi olisikin sama kuin yrittäisi alentaa ilman lämpötilaa kaatamalla kylmää vettä lämpömittarin päälle.

        Kendrickin elämäntapasuositukset tiivistettynä: Sydäntä suojaa rento elämänasenne, liikkuminen ja mukavat ihmiset ympärillä. Sillä mitä laittaa suuhunsa, ei ole niin väliä, kunhan syö kalaa pari kertaa viikossa."

        http://www.esaimaa.fi/Kulttuuri---Kirjat/2008/12/30/Ei se mit%E4 sy%F6, vaan se miten sy%F6/200816371664/173

        Eläinrasva pitää ihmisen solakkana. perunalla, ohorajauholla ja rasvattomalla maidolla porsaallekin saadaan rasvakerros.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe