nokia vs samsung??

eli kumpi nokia vai samsung?? miksi??

127

5702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vahva valinta

      Nokia.

      Yksinkertaisesti siitä syystä, että kyseessä on maailman 5. arvotetuin brändi:
      http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/09/26230

      Vaikka softapuoli aina Noksuissa takkuaa ennen päivityksiä, niin Nokian mallit on eräänlaisia de-fakto -standardeja eli uusimmat sovellukset (kuten vanhemmatkin) toimii niissä varmasti ja ensimmäisinä. Ja hinta/laatu on yleisesti kohdallaan. Sitäpaitsi Nokian ostajat tukee edes hiukan kotomaatamme, Samsungin ostajat ei siitä asiasta huolta kanna! Kyllä Nokialta aina joku sentti Suomeen kilahtaa vaikka kännyt olisikin Made in Hungary tms...

      On mulla toki muita Samsunginkin vempeleitä kotona, mutta kännyissä Nokia on varmin valinta, jos ei nyt sitten mennä ihan noihin uusimpiin ja hienoimpiin älypuhelimiin. Jos mulla olisi joku 500 ... 1000 egeä tarvis sijoittaa kännyyn niin sitten siellä olisi muitakin Nokian kilpailijoita ehdolla, kuten HTC tai Apple. Mutta ei Samsung missään luokassa.

    • Nokia on paskaa

      Samsung on paljon parempi kun nokian paskalaatikot esimerkiks ko Nokian luurit on hitaita paskoja mitkä maksaa kaupassa 600e mut valmistaminen maksaa noin 2e. Samsungin kosketusnäytötkii on paaaljo parempia.

      -Jos laitat Nokian luurin taskuu, niin se ois sama ko tunkisit paskaa sinne.

    • *Samsung**

      haha :D ... mul oli joskus nokia mut sit vaihdoin samsungiii. Meijä perhees on kestäny paremmin samsungin kosketusnäytöt kun nokian. Nokian peruspuhelin kestää. Samsungis on enemmä kaikkee ja ne on muotoilultaan parempii, nokian kännykät on aika pottia vieläkin :o.

    • mm...

      Expertissä sanottiin että nokioita tuodaan enemmän korjattavaksi kuin samsungeja. Samsungit ovat kestävämpiä siis.

    • 5230,.

      http://www.paikannus.com/satelliittipaikannus

      muutama metri(a-gps) sanotaan tuossa yllä linkissä minkä käytännössä huomannukin,tukiasemiin(sisäinen navig.) perustuva navigointi sen 200m,eli tosi tarkka tuo a-gps

    • 5230,.

      2-3 m tuossa sanotaankin mitä itsekin ajattelin kävely navig sen huomaa hyvin miten tarkka a-gps se on ehkä jopa alle 2m, tuntuu välillä että se tietää sentilleen missä kulet

      • John Holmes

        uNavi ilmoittaa sängyssä sisällä ulkona 2 cm on tarkkus...


    • Samsung viee

      samsung. kestyvyyessä parempi ja kosketusnäytöt toimii moitteettomasti. nokia lagii hidastelee.. nokian ainut hyvä puoli on nokia ovi auki!

    • ei nokia ikinä

      jos mahdollista, vältä nokian puhelimia. mulla tähän asti ollut aina nokia, mini 97 jälkeen sorruin N8:iin, ja se on sitten viimenen nokia. nyt samsung galaxyn onnellisena omistajana voin suositella, ja laatu ainakin softassa, ja esim netin käytössä aivan eri planeetalta, kuin nokian "käyttäjätestatut" paskat. nokia on oikeasti jäänyt jälkeen yli 10 vuotta sitten kun tuotekehitys jäi ekan 3610 tasolle.

      • LG98

        Jos saisin valita nokia tai samsung nii ottaisin ennemmi samsung mut ennemmi ottasin lg ja nyt mul on lg ja oon ollu tosi tyytyväinen (:


    • Samsungg <33 :)

      Samsung mun kaikki nokiat on meny sekasin ;s Nyt mul on Samsung s5230.
      Tyytyväinen oon ollu ;))

    • 9t98

      s5230 mistä puuttuu 3g semmoseenko pitäis tyytyä,ostakaa hyvät ihmiset joku muu kuin s5230 lasten puhelin

    • iizie
    • Apple Iphone 4

      Nokia on parempi mitä Samsung,Nokialla paljon enemmän laadukaita puhelinmalleja mitä Samsungilla.
      N9,N8,C7,C6-01,X7 ....

      Samsung Galaxy S,Galaxy Ace,Galaxy S II ...

      • Samsung

        Tuossa ei ollut läheskään kaikki Samsungin uusimmat puhelimet. Samsungilla on myös: Nexus S, Galaxy S Plus, Galaxy Note, Galaxy Nexus, Galaxy Xcover, Wave III, Galaxy R, Galaxy Y Ja Omnia W.


      • Aikon C2-01
        Samsung kirjoitti:

        Tuossa ei ollut läheskään kaikki Samsungin uusimmat puhelimet. Samsungilla on myös: Nexus S, Galaxy S Plus, Galaxy Note, Galaxy Nexus, Galaxy Xcover, Wave III, Galaxy R, Galaxy Y Ja Omnia W.

        Tiiliskiviä.


      • Laatukallis

        Täh?
        Ei nokialla ole vieläkään yhtään laadukasta puhelinta.
        Vai tarkoitatko että kallis on laadukas?


      • Laatu-saippuakotelot
        Laatukallis kirjoitti:

        Täh?
        Ei nokialla ole vieläkään yhtään laadukasta puhelinta.
        Vai tarkoitatko että kallis on laadukas?

        En nyt ymmärtänyt miten tuon laadukkuuden määrittelet, mutta Lumia 800:n unibody-kuoret ovat kyllä kestävemmät, kuin esim. Samsungin natisevat saippuakotelot. Muotoilukin on huomattavasti vakuuttavampaa.


      • Ei aivan...
        Laatu-saippuakotelot kirjoitti:

        En nyt ymmärtänyt miten tuon laadukkuuden määrittelet, mutta Lumia 800:n unibody-kuoret ovat kyllä kestävemmät, kuin esim. Samsungin natisevat saippuakotelot. Muotoilukin on huomattavasti vakuuttavampaa.

        Itse en kyllä ole huomannut Samsungien kuorissa koskaan natinaa eikä ole mitään saippua koteloita. Samsung pysyy hyvin kädessä ja siitä saa tukevan otteen ellei nyt ole täysin rähmäkäpälä. Ja kokemusta on monesta samsungista eikä vain yhdestä.


      • Nokia is gone

        Laatu? kaikissa noissa paskat symbianit ja noi mitä sä luettelit hajoo helpommin kun ykskää samsung ja Samsungin laatumalleihin kuuluu myös S III ja Gio ja vähemmissä määrin myös Galaxy Xcover:)


      • es manne
        Nokia is gone kirjoitti:

        Laatu? kaikissa noissa paskat symbianit ja noi mitä sä luettelit hajoo helpommin kun ykskää samsung ja Samsungin laatumalleihin kuuluu myös S III ja Gio ja vähemmissä määrin myös Galaxy Xcover:)

        NE ON IHAN PASKOJA !!!!


    • 5230,.
    • Saa nähnä Onko Nokian Winkkari puhelimen käyttistä parempi käyttää kuin tuota LG. Kyseessä on siis sama käyttis, mutta valmistaja saattaa olla muokannut sitä.

    • Samsungit surkeita?

      En tajua näitä nokia faneja kun haukkuvat samsungia paskaksi vaikka tuskin niitä ovat edes koittanutkaan mikä muuten tekee samsungista niin paskan?

    • Nokia.

      Paskasta en tiedä, mutta Nokian puhelimet tuntuvat yksinkertaisesti paljon laadukkaammilta kuin Samsungin räpellykset. Lumia 800:ssa on ehkäpä kaikista paras muotoilu, mitä olen ikinä puhelimessa nähnyt. Rakenne on mietitty tarkkaan pieninpiä yksityiskohtia myöten.

      Vastaavasti Samsung keskittyy tuomaan puhelimet mahdollisimman nopeasti markkinoille, jolloin toteutus on huono ja halvan näköinen. Muiden valmistajien Windows-puhelimet eivät juuri herätäkään kiinnostusta ruman muotoilunsa ansiosta.

      • wp4ewer

        ei ihme että lumiat viedään käsistä

        esim iphonella txt viestin kirjoittamiseen pitää olla nahkapää sormi eikä kynsi ja on muutenkin hidasta hommaa iifoneilla


      • Samsung

        Muotoilu Nokioissa onkin vain paras asia. EIhän puhelimessa muotoilu ja ulkonäkö ole tärkein vaan ohjelmisto mikä on Samsungeissa paljon edellä Nokiaa. Enkä nyt moittisi Samsungien ulkonäköäkään joka on sekin ulkoisesti tyylikäs eikä mikään huonoiten kestäväkään.


    • Samsung

      Voi olla, että Samsungit ovat rakeenteltaan halpoja ja muovisia, mutta Samsung keskittyykin enemmän ohjelmistoon ja tehoihin. Muotoilu Nokiassa onkin varmaan paras asia.

    • Nokia.

      No tehoja se Android tarvitseekin. Vaikkapa Galaxy S II:ssa tapahtuu lagimista edelleen vaikka olisi tuplaydinprosessori ja hertsejä 1200.

      Windows Phone- käyttis oli Nokialta hyvä valinta. Se toimii sulavasti ja nopeasti, eikä vaadi edes suuria tehoja. Lumia 800 on yksiytiminen, mutta se on silti nopeampi kuin kaksiytimiset Android-puhelimet.

      • Niinkö?

        Oletko edes testannut molempia luureja?


      • Nokia.
        Niinkö? kirjoitti:

        Oletko edes testannut molempia luureja?

        No, Galaxy S II:n minä omistan ja olen testannut kaverini Windows-puhelinta. Myös Youtube-videoista näkee, että se on nettiselailussa yhtä nopea, ellei hieman nopeampikin.


    • Samsung

      Se on totta koska ei noista Symbian käyttiksistä ole mihinkään lagaamista on aivan liikaa. Itselläni kokemusta Nokia E7:sta. Nykyinen puhelimeni on Galaxy S plus jossa ei juurikaan lagaamista ole ollut 3 kuukauden käytön jälkeen.

    • Lumia 800 hitaampi

      Enpä nyt sanoisi että Lumia 800:ssa olisi nopeampi netti kuin Galaxy S II:ssa. Nykyinen puhelimeni on Galaxy S II ja netti siinä on toiminut moitteettomasti.

      • es manne

        mulla on nokia lumia 800 eikä netti pätki yhtään !!! et TURPAKIINNI !!!!!!


    • NOKiaa

      samsung on paskempi kuin nokia itelläni on ollut samsung ja sen akku hajosi heti puhelin oli minulla noin 3kk

      • hmm...

        Minkähän sunnuntai kappaleen olet sitten saanut.


      • samsung on baras
        hmm... kirjoitti:

        Minkähän sunnuntai kappaleen olet sitten saanut.

        Tarkotat varmaan maanantaikappaletta :D

        Ittellä lumia 610 joka ihan ok mutta puhelimessa on monia puutteita ja muutenkin vähän tylsä ja yksinkertainen.

        Ennen omistin Samsung galaxy s2 ja se ei lagannu ollenkaan. Oli huippu! Sen onistuinkii sitten pudottamaan sillalta jokeen ja nyt valitettavasti omistan nokian joka lagaa ja on muutenkin puutteellinen. Olen onneton nokian omistaja!


    • jormaerkki

      Nokia. Nokias parempi kuuluvuus molempiin suuntiin mikä on aika tärkeä tekijä.,ihan halvemmista malleista lähtien,toimivuus ym.. Samsungin muotoilu hyvä mut kuuluvuus jopa 200€ puhelimis ei yhtä hyvä ku nokian halvin esim. Kokemusta on. Siksi tilasin tänään C2-01 noksun simppeli peli. On täällä 3 samsungia olkoot varapuh..

      • Samsung

        Sitten kun mennään noihin 500-600 euron luureihin niin kyllä samsung on aivan tosielta planeetalta mitä nokia. Samsung voittaa selvästi nokian tehoissa, ohjelmistossa ja käytettävyydessä.


    • Suomi<<

      Nokia. Parempi kuuluvuus molempiin suuntiin,käyttöjärjestelmä kaikilla alustoilla,käytettävyys,kestävyys.
      Ei tarvii etes ihmetellä kumpi.

      • Samsung

        Ehkä noista oikein oli kestävyys mutta ei mikään muu.


      • N O K S U V A
        Samsung kirjoitti:

        Ehkä noista oikein oli kestävyys mutta ei mikään muu.

        Nokia. Oikein oli kaikki. Mulla molempia merkkejä täällä. äly/peruspuh. Monen vuoden kokemus.Jokainen hommaa mieleisensä. Naiset ostaa enempi desingin perusteella.


    • hmm...

      Entinen puhelimeni oli Nokia N8 joka jumitteli melkein koko ajan. Kestävyys tosiaan oli hyvä mutta muuten oli puhelin sieltä minne aurinko ei paista.
      Nykyinen puhelimeni SGSII joka on toiminut moitteettomasti.

      • Lisäystä

        Enkä ollut ainoa jolla oli jumittamista. Myös kaverini Nokia C7 jumitteli.


      • aaaaaaarg
        Lisäystä kirjoitti:

        Enkä ollut ainoa jolla oli jumittamista. Myös kaverini Nokia C7 jumitteli.

        Mullakin jumittaa, taas istun lukemassa näitä.


    • .................

      nokia tietenkin......... nimi näyttää paremmalta.

      • Täh

        ...? :D


      • ....................
        Täh kirjoitti:

        ...? :D

        Väitätkö ettei näytä?


      • Kyllä
        .................... kirjoitti:

        Väitätkö ettei näytä?

        Kyllä väitän eikä nyt sen perusteella voi merkkiä valita.


      • ....................
        Kyllä kirjoitti:

        Kyllä väitän eikä nyt sen perusteella voi merkkiä valita.

        No, minä ainakin valitsen merkin juuri sen merkin perusteella. Kerro ihmeessä minkä perusteella sinä sen valitset.


      • Hmm...
        .................... kirjoitti:

        No, minä ainakin valitsen merkin juuri sen merkin perusteella. Kerro ihmeessä minkä perusteella sinä sen valitset.

        Ohjelmiston, käytettävyyden ja tehojen mikä on Samsungissa Nokiaa edellä.


      • ....................
        Hmm... kirjoitti:

        Ohjelmiston, käytettävyyden ja tehojen mikä on Samsungissa Nokiaa edellä.

        Ohjemistoista voin sanoo sen verran, että Windows Phone voittaa Androidin käytettävyydessä selvästi. Tehoja ei myöskään tarvita yhtä paljon kuin Androidissa.


    • anymoz

      kysehän on yhäkin puhelimista eikä kameroista/tietokoneista

    • Nokiaaaaa

      Kyllä se Nokia voittaa kun se on kuitennii Suomesta lähtösi.

      • On vai

        Paitsi että sitä ei täällä rakenneta.


    • jeejeemoi

      Vähän sama kysymys ku kumpi on parempi mersu vai bmw. Täysin turha kysymys. Molemmis on omat hyvät ja huonot puolensa

    • lagaava samsung

      nokia on ehdottomasti parempi!!!

    • sek-

      Nokia ei ainakaan minun käyttööni sovi joten samsung on parempi. Tykään käyttää kännykällä nettiä ja nokiaan ei saa ilmaiseksi edes kunnon twitteriä, samsungiin saa mielestäni parempia app:seja

    • Nokiat paskapönttöön

      Mull oli kerra Nokia mut ku se tippu 15 cm korkeudesta se meni mäsäks.
      Nyt ku mull on Samsung Gio ja se tippu melkeen metrin korkeudesta ni ei
      tapahtunu muuta ku taka kansi irtos.Samsung on best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • SAMSUNG IS SUCCLCKCC

        gio on vitun paska ei prossu kestä ees 15asteen kylmyyttä ja androidii pystyy murtautuu ja lagii vituisti myös joss poistat kuvan ni sen pystyy sitt kattoo häkkeröimällä sun android 2.3 tai3.2 ni ei hyvin mee samsungilla ja kyllä nokia nousee viällä ja ei samsungin mallit nedä vertoi näille n9&n8nokia808&c7&lumia610&lumia710&lumia800&lumia900& tulevaan lumia1000


    • erkki

      Nokia on perseestä.

    • nokia is best

      vittu te ootte tyhmiä samsung on vitun paska siitä että siinä pystyy häkkää androin ja kattoo viestii ja lumia on parempi koska microsoft kehittää lumiA1000 winows9:siin

    • -tadaa-

      Ehdottomasti nokia, laatu on eri planeetalta kun Samsungin rimpuloissa ja pienen totuttelun jälkeen lumiaa ei tahdo enää vaihtaa mihinkään muuhun puhelimeen. Ei enää Androidit ja Applet kiinnosta, kun voi säästää niihin verrattuna 200€ ja ei tarvitse tinkiä mistään. Lisäksi raha tulee suomeen toisin kun Samsungin kanssa.

    • Vanha ketju, mutta itse olen ollut erittäin tyytyväinen SGS3 puhelimeeni! Ostin sen 3-4 päivää sitten ja hyvin on toiminut tähän asti. Eli kyllä Samsung tekee laadukkaita puhelimia/laitteita,

      • ...

        Kyllä se viikon tai kaksi kestää, mutta ennen kun vuosi on täynnä, se on jo vieraillut pajalla, se on onnesta kiinni maksaako Samsung vai maksatko itse.


      • ... kirjoitti:

        Kyllä se viikon tai kaksi kestää, mutta ennen kun vuosi on täynnä, se on jo vieraillut pajalla, se on onnesta kiinni maksaako Samsung vai maksatko itse.

        Eipä puhelimen rikkoutuminen pahemmin haittaa, koska ostin samaan kauppaan Expertin vakuutuksen:

        http://www.expert.fi/Expert-Palvelut/Expert-Huoleton-Turva


      • ...
        vapunen kirjoitti:

        Eipä puhelimen rikkoutuminen pahemmin haittaa, koska ostin samaan kauppaan Expertin vakuutuksen:

        http://www.expert.fi/Expert-Palvelut/Expert-Huoleton-Turva

        Joo, vakuutuksen jota et edes tarvitsisi, jos puhelimesi olisi kunnolla suunniteltu ja toteutettu...Teitä Samsungin asiakkaita on näköjään helppoakin helpompi viilata linssiin.


    • Nokia N9

      en ihmettelekkää jos SGS3 on hyvä, jos maksaa600€, nii sietääki olla hyvä :D

      • Nokskeps

        Samaan hintaanhan N9:iä yritettiin ryöstömyydä vielä syksyllä.
        Nyt vaan tajuttu realiteetit ja loppuja myydää varastoista 200€:lla.


    • vm24

      nokia tottakai

    • kerrotaas totuus

      *Eli kyllä Samsung tekee laadukkaita puhelimia/laitteita,*

      Alkaa tosiasiassa "halvalla hyvää" näkyä Samsungissa, laatu alkaa jäädä nyt jälkeen kokemuksien perusteella.
      Vuosi sitten olisin samsungin ostanut ilman muuta mutta nyt se jääpi kolmanneksi jos merkeistä katsotaan sekä hinta/laatu suhdetta.
      Itse asiassa alkaa sovelluksetkin oleen tasoissa jos vertaa nokialaiseen kunhan laskee ne turhat pois mitä keskiverto käyttäjä ei ikinä tarvitse.
      Nokian kartta/navigaatio onkin ihan eri planeetalta kun samsungin tms..rävellykset.

    • Samsung

      Samsung

    • n9 best

      Kyllä Nokia on paljon parempi kuin samsung. Periaate: aina suomalaista

      • Mennyttä

        Suomalaista se Nokia ei ole kuules ollut pitkään aikaan...


    • mo

      Samsung ♥♥♥♥ NOKIAT ON PERSIESTÄ!! itellä on galaxy s 2 (:

    • nokiat paskapönttöön

      Samsung galaxy s3:mea on myyty enemmän ku yhtäkää Nokian kännykkää.Että nokia fanit saa mietti vähä:):)

      • Nokia roskiin!!!!

        Itellä on tässä tämä Galaxy s3, jolla nytkin kirjoittelen. Paljon myydympi kuin nokia ja paljon kätevämpi. Samsung myös voittanut kaikki testit ja nokia jääny viimeiseksi. Suosittelen Samsungia ja Samsungin jälkeen HTC:ta.


      • Nokia roskiin!!!!

        Itellä on tässä tämä Galaxy s3, jolla nytkin kirjoittelen. Paljon myydympi kuin nokia ja paljon kätevämpi. Samsung myös voittanut kaikki testit ja nokia jääny viimeiseksi. Suosittelen Samsungia ja Samsungin jälkeen HTC:ta.


      • ;)
        Nokia roskiin!!!! kirjoitti:

        Itellä on tässä tämä Galaxy s3, jolla nytkin kirjoittelen. Paljon myydympi kuin nokia ja paljon kätevämpi. Samsung myös voittanut kaikki testit ja nokia jääny viimeiseksi. Suosittelen Samsungia ja Samsungin jälkeen HTC:ta.

        miten se voi olla kätevämpi jos se on hitaampi ja kömpelömpi?

        Ja ainoastaan heikkoluonteiset ostavat "suosittua" ja "testivoittajaa" koska eivät uskalla olla yksilöllisiä ;)


      • -.-
        ;) kirjoitti:

        miten se voi olla kätevämpi jos se on hitaampi ja kömpelömpi?

        Ja ainoastaan heikkoluonteiset ostavat "suosittua" ja "testivoittajaa" koska eivät uskalla olla yksilöllisiä ;)

        Harvinaisen totta!


      • hahaha

        Nokia 3310 myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Oli myös toinenkin yli sata miljoonaaa myynyt malli. Olisiko ollut 1110. Tämä kumoaa väitteesi aika nopeasti


      • es manne

        Nokia 1100 on Nokian mustavalkonäytöllä varustettu vuonna 2003 julkaistu matkapuhelin, jonka hinta on pyritty viemään mahdollisimman alas. Puhelimen hinta oli vuonna 2006 noin 50 euroa. 1100 on kaikkien aikojen myydyin puhelin, ja sitä on myyty jo yli 200 miljoonaa kappaletta. [1]

        Suomessa olevasta 4 000 000 matkapuhelimesta Nokia 1100-tyyppisiä oli syyskuun 2007 lopussa 5,0 %. Tarkastelu kattoi noin 80–90 % Suomen matkapuhelimista.lähde?

        Myöhemmin vanhoja 1100-puhelimia on myyty verkossa jopa 25 000 euron hintaan. Syynä puhelimen Bochumissa valmistetun tuotantosarjan ohjelmiston vika, jonka ansiosta sillä voi kaapata toisen liittymän puhelinnumeron. Tämän avulla rikolliset ovat kaapanneet pankkien Keski-Euroopassa tekstiviesteinä lähettämiä nettipankkien tunnuslukuja.[2]


    • -x.x-

      Nokia, ei noista Samsungin rimpuloista ole kun harmia. Sellainen matopurkki että ongelle lähtiessä ei tarvitse enää ottaa lieroja mukaan kun niitä tulee luuriin ihan tarpeeksi.

      • Toteaja

        Sanoo henkilö, joka ei ole Samsungiin koskenutkaan...


      • -x.x-
        Toteaja kirjoitti:

        Sanoo henkilö, joka ei ole Samsungiin koskenutkaan...

        Olen koskenut, kokeilin sgs3 puhelinta 3 minuuttia, ja totesin että se on kömpelö ja hidas käyttää verrattuna WP 7.5 puhelimiin. Sinne jäi.


      • Toteaja
        -x.x- kirjoitti:

        Olen koskenut, kokeilin sgs3 puhelinta 3 minuuttia, ja totesin että se on kömpelö ja hidas käyttää verrattuna WP 7.5 puhelimiin. Sinne jäi.

        Hyvin vaikea uskoa, että SGSIII on sinun kätösissäsi ollut, kun teksti on niin ennakkoluuloista. SGSIII voittaa WP 7.5 puhelimet joka lähtöön.


      • Toteaja
        Toteaja kirjoitti:

        Hyvin vaikea uskoa, että SGSIII on sinun kätösissäsi ollut, kun teksti on niin ennakkoluuloista. SGSIII voittaa WP 7.5 puhelimet joka lähtöön.

        Ja niinhän se usein on, että tänne tullaa haukkumaan aina jotain tiettyä puhelinta, vaikka tosiasiassa ei olla kyseistä luuria kokeiltukkaan...


      • -x.x-
        Toteaja kirjoitti:

        Ja niinhän se usein on, että tänne tullaa haukkumaan aina jotain tiettyä puhelinta, vaikka tosiasiassa ei olla kyseistä luuria kokeiltukkaan...

        Mikä siinä on niin vaikea uskoa? Aika moni muukin on tullut samaan johtopäätökseen siitä päätellen, että Lumia myy suomessa hyvin. Se että sinä pidät samsungista, ei tarkoita että kaikki pitävät siitä. Kuten sanottu, se ei ole intuitiivinen ja sujuva käytettävä. Se on sen tuntuinen että systeemiin on liimattu päälle pala sinne ja toinen tänne.


      • KSHA
        -x.x- kirjoitti:

        Mikä siinä on niin vaikea uskoa? Aika moni muukin on tullut samaan johtopäätökseen siitä päätellen, että Lumia myy suomessa hyvin. Se että sinä pidät samsungista, ei tarkoita että kaikki pitävät siitä. Kuten sanottu, se ei ole intuitiivinen ja sujuva käytettävä. Se on sen tuntuinen että systeemiin on liimattu päälle pala sinne ja toinen tänne.

        Jep, mulle tuli galaxya kokeillessa sellainen olo että se on vanha. Siis se käyttis. En mä tahdo ostaa vanhaa vaan uutta.


      • Toteaja
        -x.x- kirjoitti:

        Mikä siinä on niin vaikea uskoa? Aika moni muukin on tullut samaan johtopäätökseen siitä päätellen, että Lumia myy suomessa hyvin. Se että sinä pidät samsungista, ei tarkoita että kaikki pitävät siitä. Kuten sanottu, se ei ole intuitiivinen ja sujuva käytettävä. Se on sen tuntuinen että systeemiin on liimattu päälle pala sinne ja toinen tänne.

        Galaxy S III:n omistajana, voin kertoa, että yksikään kertomistasi seikoista ei ole tullut minun eteeni...


    • surkea Samsung

      korealainen tekee aina sutta ja sekundaa.

      • -x.x-

        Aivan, vähän sama kun Korealaiset autot. Ei niitäkään kukaan osta siksi että tahtoo laadukkaan kärryn.


    • Tajutkaa jo

      Nokia on niille jotka eivät uskalla kokeilla ulkomaalaista puhelinta, koska pelkäävät rahan menevän hukkaan... vaikka ei se kyllä mene. Nokia taas on niille jotka piileksivät suomessa koko elämänsä with Nokialaiset pask*t. SAMSUNG rulees. Ottakaa järki kätee ja ostakaa SGS3.

      • Tajutkaa jo

        Omistan myös itse SGS3:n, ja se on kyllä nopea ja älykäs jne... Olen kokeillut myös Nokiaa ja se on ihan ****. Ja se ei vastaa mihinkään nuihin huonoihin kommentteihin, koska ne ovat kirjoittanut selvästi sellaiset, jotka eivät ole kokeillut SGS3.


      • Age of mobiles
        Tajutkaa jo kirjoitti:

        Omistan myös itse SGS3:n, ja se on kyllä nopea ja älykäs jne... Olen kokeillut myös Nokiaa ja se on ihan ****. Ja se ei vastaa mihinkään nuihin huonoihin kommentteihin, koska ne ovat kirjoittanut selvästi sellaiset, jotka eivät ole kokeillut SGS3.

        Itseäni häiritsee liiallinen silmäkarkki ja muu höyste, joka tekee käyttöliittymästä epäselvän ja virhekosketuksille herkän. Olin jokin aika sitten kännykkää ostamassa, ja vaikka olisin voinut hinnan puolesta ostaa minkä tahansa kaupassa olleen puhelimen (mukaan lukien SGS3 tai Iphone) niin tyydyin Nokia 701 malliin, jonka sain DNA-kaupasta hintaan 185€ (ei kytkysopimuksia, vaan pelkkä laite). Miksi?
        Siksi, että käyttöliittymä (Belle) on nopea, selkeä, ei liian "karkkimainen" ja itselleni sopiva. Puhelin on myös kooltansa riittävän pieni ja se sopii kivuttomasti kaikkien housujen taskuun. Ennen kaikkea hintaansa nähden tässä on kaikki tarvitsemani ominaisuudet ja sovellukset.

        Toki monille juuri hyperinteraktiiviset aloitusnäytöt, efektit ja muut höysteet ovat hankinnassa ratkaisevia asioita. Mutta on hyvä, että on myös puhelimia, joista löytyvät kaikki olennaiset ominaisuudet ilman turhaa höystöä.


    • quntsi

      Itse omistan Lumia 800, siihen ostin Nokia Monster Purity kuulokkeet ja Nokia tabi on ollut hankintalistalla jo kauan.

      En tule ostamaan Samsungia koskaan vaikka Korea mielestäni mielenkiintoinen maa on. Kyllä rahat suomeen vien.

      • gfdjj

        lumia tehdas on meksikossa


      • Age of mobiles
        gfdjj kirjoitti:

        lumia tehdas on meksikossa

        Kyllä Lumia 800 on valmistettu Kiinassa, Compalin tehtaalla. Syynä se, että kireän aikataulun takia Compal oli paras valmistaja, sillä se tuottaa myös muiden puhelinmerkkien WP-puhelimet. Kustomointi ja pakkaus saatettiin vielä osittain tehdä Suomessa.


    • samsung is best

      NOKIA o PASKA!!!

    • !!!!!!

      Nokia. Siksi!

    • kjhmhj
    • mee vtuun kjhmhj

      oot kirjottanu ite et ole koskenutkaan samsungiin.

      • viisas mies

        Mulla on Olli monia Samsung galaxxy puhelimia hajos viikoss yks xcouer kirjotin tän tekstin mun nokia lumia800 mun vanha nokia c2-01 kesti ku heitti ilmaa 70metristä ja ei joskus es menny kansi irti mulla on toi ipad2 ottaisin mielummin nokia lumia920 ku sen samsung xcouer


      • viisas mies
        viisas mies kirjoitti:

        Mulla on Olli monia Samsung galaxxy puhelimia hajos viikoss yks xcouer kirjotin tän tekstin mun nokia lumia800 mun vanha nokia c2-01 kesti ku heitti ilmaa 70metristä ja ei joskus es menny kansi irti mulla on toi ipad2 ottaisin mielummin nokia lumia920 ku sen samsung xcouer

        Oli virhe ostaa xciuer ois oottanu vähän aikaa ja ostanu nokia lumia 920 tällä hetkellä mulla on nokia lumia 800


    • jepulis9

      Mun mielestä samsung on miljoona kertaa parempi koska se on helpompi käyttää. Nokia lumiassakin on niitä ruutuja ja ne on monimutkaisia. Mä oon kokeillu molempia ja nyt mulla on samsung galaxy s3 mini ja se on tooosi hyvä ja yksinkertainen. Siispä SAMSUNG IS BEST 4 EVER!!!!!!! samsung, samsung, samsung, samsunggggg!!!

    • cam-mera

      There is only one phone for me, and it is NOKIA LUMIA 920.

    • sgs3 johtaa..

      SGS3 on vielä Lumia 920 parempi.

      Lumian kameraa turha hehkuttaa, kun se ei kuitenkaan ole mikään ylivoimainen. Jos olis ollut se alkuperäinen purevie..? 41mpix? Niin asia vois olla toisin.

      Myöskään tää uusi windows ei ole androidin veroinen läheskään.

      • viisas mies

        Nokia kumoat
        on paljo helpompii käyttää et sä tiedä mitää lumiasta ja et varmaa edes tiedä et Samsung on takana Nokiaa nokia c2-01ki on parempi ku Samsung galaxy ICE mulla oli kummatki ja huomasin et ei samsungeja kannata enää ostaa ku ne on hitaita yli hinnotettuja rumia ja menee heti rikki ja ei kestä akku


      • viisas mies
        viisas mies kirjoitti:

        Nokia kumoat
        on paljo helpompii käyttää et sä tiedä mitää lumiasta ja et varmaa edes tiedä et Samsung on takana Nokiaa nokia c2-01ki on parempi ku Samsung galaxy ICE mulla oli kummatki ja huomasin et ei samsungeja kannata enää ostaa ku ne on hitaita yli hinnotettuja rumia ja menee heti rikki ja ei kestä akku

        Ha ha expertisä sanottii et nokia on edellä samsungia ja et nokia on parempi 50-400euron puhelimisa ja et paras Nokian puhelin ericson versio sonystä ja laadukkaampi ku Sony mallina eli nokia on parempi puhelin ku Samsung nokia ericson on paras puhelin mitä voi olla se paras nokia ericson on 800euroo


        ekana tulee nokia sit iphone sit Sony sit Samsung sit htc eli nokia on paras





        Ha ha ha ha


      • heheheheeee
        viisas mies kirjoitti:

        Ha ha expertisä sanottii et nokia on edellä samsungia ja et nokia on parempi 50-400euron puhelimisa ja et paras Nokian puhelin ericson versio sonystä ja laadukkaampi ku Sony mallina eli nokia on parempi puhelin ku Samsung nokia ericson on paras puhelin mitä voi olla se paras nokia ericson on 800euroo


        ekana tulee nokia sit iphone sit Sony sit Samsung sit htc eli nokia on paras





        Ha ha ha ha

        ompa vuodatus erkkikään ota selvää


    • fijrewojfiow4jniofnw

      Samsungia ei voi edes verrata nokiaan, sillä nokia on paljon parempi ja luotettavampi. Samsung on yhtä koiranoksennusta.

      • neropatti

        Olet aivan oikeassa, taidat olla oikein neropatti. Nokialaiset on kestäneet kaikilla tuntemillani , mutta samsungeja on hajonnut itse kullakin, joka on mennyt sellaisen maksamakkaran ostamaan.


      • Nokia is best
        neropatti kirjoitti:

        Olet aivan oikeassa, taidat olla oikein neropatti. Nokialaiset on kestäneet kaikilla tuntemillani , mutta samsungeja on hajonnut itse kullakin, joka on mennyt sellaisen maksamakkaran ostamaan.

        Kyllä lumia kestää!
        http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4


      • Nokia is best

    • Nokia is best

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe