Linja-auto vertauksena

Uskovat istuvat linja-autossa matkalla määränpäänhän (taivaaseen). Adventistit huutelevat ohikulkevan linja-auton kyydissä istuville: ”te parjaajat, te vääränmerkkiset, te tuomitsijat, te riitelijät, te ette linja-autoa tunne, liittykää meihin, meillä on oikea tieto linja-autosta”.

Pysäkeillä adventistit potkivat, tökkivät ja nojailevat linja-autoon.

Joku adventisti on joskus ollut linja-autossa matkustajanakin, mutta sitten jäänyt pysäkillä pois kuultuaan, että totuus on linja-auton ulkopuolella yhteydessä olevien piirissä.

Joku adventistikin on astunut linja-autoon, mutta sitten nähnyt sukulaistensa, tuttaviensa ja juuriensa olevan linja-auton kylkiä potkimassa ja astunut ulos muutaman pysäkin jälkeen ja palannut entisiin nojailu- ja potkimishommiinsa entistä tarmokkaampana.

Jotkut adventistit eivät jaksa huudella linja-autossa matkustajille, tai ovat niin kaukana linja-autosta, ettei se heitä edes liikuta, heillä on vain muisto siitä. He saattavat sanoa jopa, että ihan sama nyt onko linja-autossa vai sen sisäpuolella, mutta tulevaisuudessa tulee aika, että on valittava linja-auton ulkopuolisuus ja sen potkiminen vaikeissa olosuhteissa linja-autossa istuvien syytäessä kidutuksia adventistien niskaan linja-auton ikkunoista (sunnuntaipedonmerkkiset kiduttavat ellensapatinsinettisiä).

Mutta linja-auto jatkaa matkaansa ja matkustajat huutavat ikkunoista ulkona oleville varoituksia siitä, että he eivät ole kyydissä ja kuinka he kyytiin pääsisivät. Ulkopuolella olevat tietävät kuitenkin mitä oikea linja-autoilu on, se on linja-auton läheisyydessä hääräämistä, sen mainitsemista puheista, sen potkimista, työntelemistä ja sen matkustajien käskemistä ulos vedoten oikeaan tietoon linja-autosta.

Lopulta linja-auto häipyy kokonaan näkyvistä, se on päässyt päämääräänsä (taivaseen) matkustajineen. Linja-auton oikeaoppiset tuntijat ovat jääneet ilman linja-autoa, vaikka tiesivät siitä mielestään kaiken paremmin kuin sen sisällä matkustavat. Mutta kyyti meni jo, millään ei enää taivaaseen pääse.

34

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx likainen, syljetty adventisti

      ylpeänä ja omahurskaana kuljettajan pallilla? Mutta onneksi jokainen, jonka sydämen Jeesus on saanut rakaudellaan täyttää kelpaa Jumalalle,ilman Uskova 1.deltä hankittua lupakirjaa.
      Ainoa pääsylippu taivaaseen ei ole sinun kyytisi, vaan Kristuksen vanhurskaus. Ainoastaan sinä kelpaan Jumalalle. Jesus on jo tehnyt kaiken puolestani.

    • alex-kasi

      tyypillinen uskova_1:den kiihkoilun tulos, missä evakeliumi supistetaan uskova_1:den kapeaan harhailuun.

      Tuollaiset "vertaukset" ovat vain lahkolaisen puoluepolitiikkaa ja vailla päätä ja häntää.

      Uskova yhden linja-auton "me" on koostunut anti-adventisteista - se tarkoittaa - että siellä istuu anti-adventisteja, yhtä paljon ateisteja kuin kiihkolahkolaisista. Tien vieressä olemme me muut, me jotka hyväksymme adventistit samanlaisina Jumalan lapsina kuin me muutkin. Me emme ole parempia (niinkuin uskova_1 uskoo olevansa) me olemme vain syntisiä ihmisiä jotka emme usko olevamme kuolemattomia jos ei Jumala Pojassaan armahda meitä.

      Me ymmärrämme yhden asian yhteisesti, että ainoastaan Jumalalla on kuolemattomuus ja että se johtuu siitä että että Jumala on täydellinen elämä ja vain täydellisyydessä voi iankaikkinen elämä olla mahdollista.
      Siksi me ymmärrämme että vain tämän täydellisen Jumalan täydellisessä tahdossa voi kukaan elää iankaikkisesta.
      Meidän välimiehemme on hän joka eli siinä ja siksi hän on ARVOLLINEN siihen tehtävään mihin hänet on ylösnousemuksessa asetettu.
      HÄN on meidän Kuninkaamme, opettajamme ja tiemme kohti sitä iankaikkista elämää minkä voi saada vain itse elämällä Jumalan tahdossa. uskova_1 uskokoon anti-adventismin siinä linja-autossaan jos niin haluaa - me emme anti-adventismia kaipaa - meille riittää Jeesus Kristus Jumalan Poika.

      Tätä asiaa ei uskova_1 tunnusta oikeaksi Jumalan edessä, vaan väittää olevansa yhtä ku-olematon kuin kaiken elämän Luoja ja Herra itse.

      Totuus on kuitenkin että ei kukaan ihminen ole ku-olematon ... vaan vain -olematon Jumalan edessä.

      alex

      • Sälli sepän

        Oikea huomio, hän puhui vertauksin niin kuin Jeesuskin puhui. Olla Kristuksessa,tai olla Kristuksen ulkopuolella. Ulkopuolella Kristuksen voi tietää Kristuksesta,vaikka ei ole hänessä.

        Sepän-sälli oli tullut uskoon...häneltä kysyttiin...mitä muka se uskossa olo tarkoittaa,kun hän ei osannut muuta sanoa,hän sanoi: "Niin kuin rauta on tulessa,ja tuli on raudassa,minäkin olen Jeesuksessa"

        Sepän-sälli puhui vertauksin...se joka ei ole Jeesuksessa...eipäs pystykään näin todistamaan.


      • Onko alex-kasi
        Sälli sepän kirjoitti:

        Oikea huomio, hän puhui vertauksin niin kuin Jeesuskin puhui. Olla Kristuksessa,tai olla Kristuksen ulkopuolella. Ulkopuolella Kristuksen voi tietää Kristuksesta,vaikka ei ole hänessä.

        Sepän-sälli oli tullut uskoon...häneltä kysyttiin...mitä muka se uskossa olo tarkoittaa,kun hän ei osannut muuta sanoa,hän sanoi: "Niin kuin rauta on tulessa,ja tuli on raudassa,minäkin olen Jeesuksessa"

        Sepän-sälli puhui vertauksin...se joka ei ole Jeesuksessa...eipäs pystykään näin todistamaan.

        Linja-autossa, eli Jeesuksessa vai Jeesuksen ulko-puolella, huutelemassa. Nyt on otollinen päivä tulla Jeesuksen luokse.


      • alex-kasi
        Onko alex-kasi kirjoitti:

        Linja-autossa, eli Jeesuksessa vai Jeesuksen ulko-puolella, huutelemassa. Nyt on otollinen päivä tulla Jeesuksen luokse.

        harhautuneen mielikuvituksen tulos.

        Ja sinulle joka hionkuat muykaan sanon varoituksen että siinä käy nopeasti niin että kun olet istunut linjaautoon niin vasta myöhemmin tajuat että että sinua on vedetty huulesta - mutta valitettavasti auton kuljettaja ei laske sinua hevillä ulos.. joten saat istua ja kuunella anti-adventistien pikkaa mikä meille tavallisille Jumalaan luottaville uskoville olisi aika rasittavaa pidemmän päälle - mutta jos viihdyt siellä nauramassa ja ivailemassa adventisteja, sillä siitähän tässä(kin) uskova_1:den kijoituksessa ajetaan takaa. niin niin huomaatkin istuvasi oikeassa seurassa - tosin siellä on luullakseni vain anti-adventisteja.. eri uskonnoista ja uskonlahkoista.. niin ja sitten luonnollisesti kaikki ateistit.. ja Jumalan pilkkaajat.


    • 9

      Mahtaakohan linja-autosi olla tulenkestävä?

    • 20

      Kuules, se lavea tie mitä linja-autosi huristelee, ei se vie taivaaseen, vaan kadotukseen.

      Nuo ulkopuolella olevat linja-auton oikeaoppiset tuntijat pystyvät lukemaan linja-auton otsasta sen päämäärän; KADOTUS. He yrittävät kaikin keinoin kiinnittää auton sisälläolijoitten huomion potkimalla ja tyrkkimällä ja kehoittamalla heitä tulemaan ulos ja katsomaan itsekin minne auto on menossa.

      Mutta tuon linja-auton kuski, meikattu vanhempi naisihminen hienoissa vaatteissa, heittelee vain herjoja auton ikkunasta näyttäen keskisormeaan. Ja muut matkustajat kaikuna perässä huutelevat: kyllä xxx niin oikeassa on.

      Auto huristelee tiehensä laveaa tietä ilman jarruja...

      • Ahaa vai uusi strategia linja-auton potkijalta: tappaa linja-auton kyydissä istujat nauruun. Aijaijai nauru pidentää ikää.


      • alex-kasi
        uskova_1 kirjoitti:

        Ahaa vai uusi strategia linja-auton potkijalta: tappaa linja-auton kyydissä istujat nauruun. Aijaijai nauru pidentää ikää.

        teille iankaikkista elämää.


      • uskova_1 kirjoitti:

        Ahaa vai uusi strategia linja-auton potkijalta: tappaa linja-auton kyydissä istujat nauruun. Aijaijai nauru pidentää ikää.

        ### Kuules, se lavea tie mitä linja-autosi huristelee, ei se vie taivaaseen, vaan kadotukseen. ###
        (tuntematon suuruus)

        Ennenkuin unohdan, vastaan sinua, Uskova, kommentoineelle ... Eihän uskova linja-autoa valitse, vaan linja-auto
        valitsee kulkijansa. Uudestisyntymätön ei käsitä näitä hengellisiä asioita. Muistaakseni psykiatri
        kirjailija Tommy Hellsten erään runonsa lopussa toteaa vasta iäkkäänä oppineensa, että
        - en minä valinnut tietä, Tie valitsi minut.

        Profetoin, miten pettyneet Ellen-fanit rohkaisevat toisiaan, kun huomaavat linja-auton huristelleen ohi,
        kun he olivat vasta menossa öljyä ostamaan lamppuunsa tai heijastinta pimeään öh .. pimeässä otsaansa:
        Eihän linja-autoa ole olemassakaan, se on vain vertausta.

        Tosiasiallisesti adventistit (=Ellenin sanoja uskovat) seisovat väärällä pysäkillä ja lisäksi odottavat aivan
        väärää linja-autoa. He seisovat käytöstä poistetulla EGW-pysäkillä ja odottelevat sennäköistä bussia,
        jonka kyljessä komeilee pedonmerkki ja sapattimerkki (Daavidin tähti?) yhdessä rinnakkain.

        Mikaeljeesuksesta ...
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikkelinpäivä 29.9.2009 taisi mennä se adventtijuna.
        On Mikkeli ja timoteus ja on Miikael ja Mikkelinpäivä ja se päivä on ohi (4.10.2009) eli ovi suljettu.
        Kyllä tässä on
        niin paljon MELKEIN yhteensopivia nimiä ja aikamääreet että jospa se mikaeljeesus sittenkin olisi totta.
        Niin ajattelisin jos olisin itäsuomalainen adventisti.


      • alex-kasi kirjoitti:

        teille iankaikkista elämää.

        Me nauramme viimeksi ja tosi makeasti. Kun Herra kääntää Siionin kohtalon, me nauramme yhdessä heidän kanssaan.

        Ps. 126:1-4
        1 Matkalaulu. Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, niin me olimme kuin unta näkeväiset.
        2 Silloin oli meidän suumme naurua täynnä, ja kielemme riemua täynnä; silloin sanottiin pakanain keskuudessa: "Herra on tehnyt suuria heitä kohtaan".
        3 Niin, Herra on tehnyt suuria meitä kohtaan; siitä me iloitsemme.
        4 Herra, käännä meidän kohtalomme, niinkuin sadepurot Etelämaassa.

        Vaikkapa 70 x 7 elikkä 490 kertaa Herra kääntää Siionin kohtalon jos tarvis on.


      • Siionissa
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Me nauramme viimeksi ja tosi makeasti. Kun Herra kääntää Siionin kohtalon, me nauramme yhdessä heidän kanssaan.

        Ps. 126:1-4
        1 Matkalaulu. Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, niin me olimme kuin unta näkeväiset.
        2 Silloin oli meidän suumme naurua täynnä, ja kielemme riemua täynnä; silloin sanottiin pakanain keskuudessa: "Herra on tehnyt suuria heitä kohtaan".
        3 Niin, Herra on tehnyt suuria meitä kohtaan; siitä me iloitsemme.
        4 Herra, käännä meidän kohtalomme, niinkuin sadepurot Etelämaassa.

        Vaikkapa 70 x 7 elikkä 490 kertaa Herra kääntää Siionin kohtalon jos tarvis on.

        Mutta jos uskosi mukaan isienperinnäissäänöt ovat kirkkaampia, mitäpä sitä Herra silloin voi Siionia kääntää, ellei sitten hivutustaudin kautta saa mieltä kääntymään.


      • Siionissa
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Me nauramme viimeksi ja tosi makeasti. Kun Herra kääntää Siionin kohtalon, me nauramme yhdessä heidän kanssaan.

        Ps. 126:1-4
        1 Matkalaulu. Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, niin me olimme kuin unta näkeväiset.
        2 Silloin oli meidän suumme naurua täynnä, ja kielemme riemua täynnä; silloin sanottiin pakanain keskuudessa: "Herra on tehnyt suuria heitä kohtaan".
        3 Niin, Herra on tehnyt suuria meitä kohtaan; siitä me iloitsemme.
        4 Herra, käännä meidän kohtalomme, niinkuin sadepurot Etelämaassa.

        Vaikkapa 70 x 7 elikkä 490 kertaa Herra kääntää Siionin kohtalon jos tarvis on.

        Mutta jos uskosi mukaan isienperinnäissäänöt ovat kirkkaampia, mitäpä sitä Herra silloin voi Siionia kääntää, ellei sitten hivutustaudin kautta saa mieltä kääntymään.


      • helluntaissa
        Siionissa kirjoitti:

        Mutta jos uskosi mukaan isienperinnäissäänöt ovat kirkkaampia, mitäpä sitä Herra silloin voi Siionia kääntää, ellei sitten hivutustaudin kautta saa mieltä kääntymään.

        Kun tuli perimmäisten kysymysten äärelle keskusteluissamme, totesi raamatullisuuden asiassani.
        Mutta mihin se johti? Ei Siionin kääntymiseen, koska hän ei aikonut sitä kääntää, sanomansa mukaan hauikset eivät riitä, mutta toiseen asiaan kyllä puhtia riitti.
        No, Herra otti hänet kesken työpäiviensä pois, ettei enempiä vahinkoja pääse tapahtumaan, eikä tästä kovin pitkää aikaa olekaan, vaimoni kuunteli, kuinka hälytysajoneuvot kiisivät onnettomuuspaikalle.
        Oli se pysäyttävä kokemus ja muistelu asian tiimoilta. Taitaapa löytyä vielä sähköpostistani hänen asiaakoskeva viesti, mutta olkoon Herra hänelle armollinen, että ilo olisi kuitenkin vajaamittaisuudesta huolimatta todellisuutta. Niin Sana tulee tuomariksi uskovallekin, emme me toisiamme voi tuomita oikealla mitalla.


      • Siionissa kirjoitti:

        Mutta jos uskosi mukaan isienperinnäissäänöt ovat kirkkaampia, mitäpä sitä Herra silloin voi Siionia kääntää, ellei sitten hivutustaudin kautta saa mieltä kääntymään.

        Room. 9:15
        Hän sanoo Moosekselle: "Minä armahdan kenet tahdon ja osoitan laupeutta kenelle tahdon." [2. Moos. 33:19]

        Joh. 15:16
        Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte.

        Joh. 6:44
        Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka minut on lähettänyt, vedä häntä. Sen, joka tulee, minä herätän viimeisenä päivänä.


    • Kuka vielä väittää että Riitta mukamas olisi ns. tiukkapipoinen! Tuossa on viisauden kyljys mehevässä
      kastikkeessa kaikilla mausteilla ...

      ### Lopulta linja-auto häipyy kokonaan näkyvistä, se on päässyt päämääräänsä (taivaseen) matkustajineen. Linja-auton oikeaoppiset tuntijat ovat jääneet ilman linja-autoa, vaikka tiesivät siitä mielestään kaiken paremmin kuin sen sisällä matkustavat. Mutta kyyti meni jo, millään ei enää taivaaseen pääse. ###

      Onkos muuten täällä Mikkeliin menijöitä - nyt on kiire, sillä juna men justiinsa?!
      Biljetti (pedonmerkki) kuulemma tulee "aivan lähitulevaisuudessa".
      Miikael viittoo laiturilla: kiirettä, kiirettä, juuri tältä 1844 pysäkiltä se evankeliumi-juna vihelsi ohi
      Mikkelinpäivänä. Juoskaa aika kiinni, 1844-2009, timo odottaa.

      Kuinkas sattuikaan, tulee tässä mieleen enkeli Miikael. Kova riitelijä. Mutta ei uskaltanut herjata eikä
      tuomita. Tuo hyvä palvelija tiesi että Yksi on Tuomari ja kaikkien Herra - Jeesus Kristus.

      Juud. 1:9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"

      • alex-kasi

        sisään linjautoon (nauramaan ja pilkkaamaan adventisteja - niinhän tuossa uskova_1 sanoi ja väitti sen jopa pidentävän ikää) niin siinä linja-auton ovenpielessä oli lappu jossa luki "AINOASTAAN ANTIADVENTISTIT OVAT TERVETULLEITA".. sillä ajattelehan nyt jos mukana olisi joku jota ei nauratakaan ja joka ei nautikaan adventistien pilkkaamisesta - koko bussimatkasta tulisi aika vaiva - istua siellä kaikkien pilkkaajien keskellä.. huh huh. Minia ei ainakaan kiinnosta istua samassa Bussissa uskova_1:kanssa.


      • alex-kasi kirjoitti:

        sisään linjautoon (nauramaan ja pilkkaamaan adventisteja - niinhän tuossa uskova_1 sanoi ja väitti sen jopa pidentävän ikää) niin siinä linja-auton ovenpielessä oli lappu jossa luki "AINOASTAAN ANTIADVENTISTIT OVAT TERVETULLEITA".. sillä ajattelehan nyt jos mukana olisi joku jota ei nauratakaan ja joka ei nautikaan adventistien pilkkaamisesta - koko bussimatkasta tulisi aika vaiva - istua siellä kaikkien pilkkaajien keskellä.. huh huh. Minia ei ainakaan kiinnosta istua samassa Bussissa uskova_1:kanssa.

        Eikös olekin virkistävää naurahtaa samassa hengessä kuin Herra Jumala!
        Alex-kasin suurta taistelua adventtilinja-auton puolesta, vaikka itse on jäänyt pysäkille seisomaan.
        Myötätuntoisesti vilkuttelee perään ja mielessään siunailee, että ihan oikeaan bussiin astuitte.
        Haukkuu meitä muita tietoisesti pysäkille jättäytyneitä siitä että emme toivota onnea matkaan.

        Yhdessäpä tässä odottelemme. Alex tähyilee sitä pedonmerkittyä helakanpunaista bussia, jossa lukee:
        ei helvettiä ole ja kyljessä on mainos: ku-olemattomuus, mitä sitten tarkoittaneekin. Toinen kylki musta.
        Ja me uskovat odotamme sitä valkoista bussia, jossa lukee: "Jumalan puutarhaan".
        Kyljessä komeilee valkoinen uljas hevonen. Toisessa kyljessä lukee: Tervetuloa Isän kotiin, lapsukaiset.

        Kaikki seisomme samalla pysäkillä, mutta kun ylöstempausbussi tulee, Jeesus kutsuu jokaisen omansa
        nimeltä ja nousemme kyytiin. Nousemme vain sellaiseen bussiin, jonka ovella Jeesus on kutsumassa nimeltä.


      • alex-kasi
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Eikös olekin virkistävää naurahtaa samassa hengessä kuin Herra Jumala!
        Alex-kasin suurta taistelua adventtilinja-auton puolesta, vaikka itse on jäänyt pysäkille seisomaan.
        Myötätuntoisesti vilkuttelee perään ja mielessään siunailee, että ihan oikeaan bussiin astuitte.
        Haukkuu meitä muita tietoisesti pysäkille jättäytyneitä siitä että emme toivota onnea matkaan.

        Yhdessäpä tässä odottelemme. Alex tähyilee sitä pedonmerkittyä helakanpunaista bussia, jossa lukee:
        ei helvettiä ole ja kyljessä on mainos: ku-olemattomuus, mitä sitten tarkoittaneekin. Toinen kylki musta.
        Ja me uskovat odotamme sitä valkoista bussia, jossa lukee: "Jumalan puutarhaan".
        Kyljessä komeilee valkoinen uljas hevonen. Toisessa kyljessä lukee: Tervetuloa Isän kotiin, lapsukaiset.

        Kaikki seisomme samalla pysäkillä, mutta kun ylöstempausbussi tulee, Jeesus kutsuu jokaisen omansa
        nimeltä ja nousemme kyytiin. Nousemme vain sellaiseen bussiin, jonka ovella Jeesus on kutsumassa nimeltä.

        Antti luulee että Jumala alentuu vaikka mihin?

        Antti kun on kysymys adventisteille nauramisesta: "Eikös olekin virkistävää naurahtaa samassa hengessä kuin Herra Jumala!" ..

        Väärä bussi Antti - ja väärää iloa - sillä pilkkanauru ja vahingon ilo eivät todellakaan ole Herrasta Jumalasta. Joka sellaista luulee ei todellakaan tunne Jumalaa.


      • alex-kasi kirjoitti:

        Antti luulee että Jumala alentuu vaikka mihin?

        Antti kun on kysymys adventisteille nauramisesta: "Eikös olekin virkistävää naurahtaa samassa hengessä kuin Herra Jumala!" ..

        Väärä bussi Antti - ja väärää iloa - sillä pilkkanauru ja vahingon ilo eivät todellakaan ole Herrasta Jumalasta. Joka sellaista luulee ei todellakaan tunne Jumalaa.

        ### No voi mun päiviäni
        alex-kasi 6.10.2009 02:22
        Antti luulee että Jumala alentuu vaikka mihin? ###

        En ainoastaan luule vaan tiedän että Jumala alentuu vaikka mihin - olen itse siitä oiva esimerkki!

        Fil. 2:5
        Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli,
        6 joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7 vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;

        Room. 8:32
        Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme,
        kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?


      • sanoissasi, toden totta.
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ### No voi mun päiviäni
        alex-kasi 6.10.2009 02:22
        Antti luulee että Jumala alentuu vaikka mihin? ###

        En ainoastaan luule vaan tiedän että Jumala alentuu vaikka mihin - olen itse siitä oiva esimerkki!

        Fil. 2:5
        Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli,
        6 joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7 vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;

        Room. 8:32
        Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme,
        kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?

        Ettet käy puheinesi syvälle syntiin, josta ei ole paluuta, se voi olla tuhon tie.

        Siitäkin on kokemusta henkilökohtaisesti, kun kaksi oikein hyökkäsi ja profetian henki laskeutui siihen paikkaan.
        Siinä tuli sanoma, joka sisälsi sanat, "ettei pidä koskea Jumalan silmäteriin".

        Mikä oli lopputulos, oli valitettavasti se, että toinen ei tehnyt parannusta ja kuoli henkensä saattelemana aika pian tapauksen jälkeen ja toinen teki parannuksen.
        Hänelle tuli siunaus elämään ja taitaa olla nyt kohta eläkkeellä huumepuolen komisarion tehtävästä.
        Pääsi ohjaamaan sielunvihollisen leiristä ihmisiä ja laittamaan ojennukseen väärämieliset myyjät.

        Vaara on, että lihassa aletaan pilkaamaan itse Pyhää Henkeä ja se kyllä käy itselle vahingoksi.


      • sanoissasi, toden totta. kirjoitti:

        Ettet käy puheinesi syvälle syntiin, josta ei ole paluuta, se voi olla tuhon tie.

        Siitäkin on kokemusta henkilökohtaisesti, kun kaksi oikein hyökkäsi ja profetian henki laskeutui siihen paikkaan.
        Siinä tuli sanoma, joka sisälsi sanat, "ettei pidä koskea Jumalan silmäteriin".

        Mikä oli lopputulos, oli valitettavasti se, että toinen ei tehnyt parannusta ja kuoli henkensä saattelemana aika pian tapauksen jälkeen ja toinen teki parannuksen.
        Hänelle tuli siunaus elämään ja taitaa olla nyt kohta eläkkeellä huumepuolen komisarion tehtävästä.
        Pääsi ohjaamaan sielunvihollisen leiristä ihmisiä ja laittamaan ojennukseen väärämieliset myyjät.

        Vaara on, että lihassa aletaan pilkaamaan itse Pyhää Henkeä ja se kyllä käy itselle vahingoksi.

        Ei käy oikeus kohdalleen, jos kiven päähän saaneen juttuja aletaan pitämään profetian henkenä.

        Ja sitten vielä tämän väärän profeetan sanomalla uhkaillaan ja tuomitaan, ja mikä pahinta, että tätä tehdään vielä kiristittyjä kohtaan.


      • sanoissasi, toden totta. kirjoitti:

        Ettet käy puheinesi syvälle syntiin, josta ei ole paluuta, se voi olla tuhon tie.

        Siitäkin on kokemusta henkilökohtaisesti, kun kaksi oikein hyökkäsi ja profetian henki laskeutui siihen paikkaan.
        Siinä tuli sanoma, joka sisälsi sanat, "ettei pidä koskea Jumalan silmäteriin".

        Mikä oli lopputulos, oli valitettavasti se, että toinen ei tehnyt parannusta ja kuoli henkensä saattelemana aika pian tapauksen jälkeen ja toinen teki parannuksen.
        Hänelle tuli siunaus elämään ja taitaa olla nyt kohta eläkkeellä huumepuolen komisarion tehtävästä.
        Pääsi ohjaamaan sielunvihollisen leiristä ihmisiä ja laittamaan ojennukseen väärämieliset myyjät.

        Vaara on, että lihassa aletaan pilkaamaan itse Pyhää Henkeä ja se kyllä käy itselle vahingoksi.

        ### Siitäkin on kokemusta henkilökohtaisesti, kun kaksi oikein hyökkäsi ja profetian henki laskeutui siihen paikkaan.
        Siinä tuli sanoma, joka sisälsi sanat, "ettei pidä koskea Jumalan silmäteriin". ###

        Vai tarkoititko tätä:

        Sak. 2:8 (2:12)
        Herra Sebaot on oman kunniansa tähden lähettänyt minut niiden kansojen luo, jotka ovat ryöstäneet teitä. Hän sanoo niille näin: -- Joka koskee minun kansaani, se koskee minun silmäterääni.
        [5. Moos. 32:10; Ps. 17:8]

        Käsittääkseni Jeesus palaa silmäteräkansansa luokse, eikä petä lupausta astua Öljymäelle, Apt. 1:11-12.
        Sillä profeettani Sakarja jatkaa:

        9 (2:13) Minä kohotan käteni noita kansoja vastaan, ja ne joutuvat omien orjiensa ryöstösaaliiksi. Silloin te tiedätte, että Herra Sebaot on minut lähettänyt.
        10 (2:14) -- Iloitse ja riemuitse, tytär Siion! Katso, minä tulen ja asetun asumaan sinun luoksesi, sanoo Herra. [Jes. 12:6; Sef. 3:14; Sak. 9:9]
        11 (2:15) Tuona päivänä monet kansat liittyvät Herraan, ja niistäkin tulee hänen kansaansa. Hän itse asettuu asumaan sinun luoksesi. Silloin sinä ymmärrät, että Herra Sebaot on lähettänyt minut sinun luoksesi. [Jes. 14:1]


      • Ihan kaikkensa Jumala antoi ja antaa
        sanoissasi, toden totta. kirjoitti:

        Ettet käy puheinesi syvälle syntiin, josta ei ole paluuta, se voi olla tuhon tie.

        Siitäkin on kokemusta henkilökohtaisesti, kun kaksi oikein hyökkäsi ja profetian henki laskeutui siihen paikkaan.
        Siinä tuli sanoma, joka sisälsi sanat, "ettei pidä koskea Jumalan silmäteriin".

        Mikä oli lopputulos, oli valitettavasti se, että toinen ei tehnyt parannusta ja kuoli henkensä saattelemana aika pian tapauksen jälkeen ja toinen teki parannuksen.
        Hänelle tuli siunaus elämään ja taitaa olla nyt kohta eläkkeellä huumepuolen komisarion tehtävästä.
        Pääsi ohjaamaan sielunvihollisen leiristä ihmisiä ja laittamaan ojennukseen väärämieliset myyjät.

        Vaara on, että lihassa aletaan pilkaamaan itse Pyhää Henkeä ja se kyllä käy itselle vahingoksi.

        Ps. 40:2 Ja hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni.

        Jaak. 4:5
        Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"?


    • Raamattumies*

      Sillä Jumala tosiaan on myös koston Jumala - ainoa jolla on OIKEUS kostaa ja hänellä riittää huumoria
      naureskella väärämielisille!

      SNL 1:26

      23 Kääntykää minun nuhdeltavikseni. Katso, minä vuodatan teille henkeäni, saatan sanani tiedoksenne.
      24 Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut,
      25 vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini,
      26 niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte;
      27 kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus.
      28 Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä.
      29 Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa

      Taitaa kuule olla Riitan ja Antin nauru ihan paikallaan tässä linja-autoasiassa. Sinä vänkäät väärän puolesta
      ja ihan naurettavalla tavalla. Ihminen muka voisi vapaasti valita mihin linkkariin ...
      Paholainen vetää väärään ja Jumala oikeaan. Jumala nauraa niille jotka tahalten tekee omavalinnan.

      Ps. 18:26

      (18:27) puhdasta kohtaan sinä olet puhdas, mutta kieroa kohtaan nurja.

      Isällinen neuvo: lopeta kieroilu, alex!

      • alex-kasi

        ei Jumala pilkkaa adventisteja. Se on varma joten liity sinäkin meihin jotka eivät halua pilkata ja nauraa - meillä on hyvinvointi ja rauha sydämmessä.. ja Jumalan oikeudenmukaisuus kyllä toteutuu - mutta ei se tee sinusta kuolematonta.


      • alex-kasi kirjoitti:

        ei Jumala pilkkaa adventisteja. Se on varma joten liity sinäkin meihin jotka eivät halua pilkata ja nauraa - meillä on hyvinvointi ja rauha sydämmessä.. ja Jumalan oikeudenmukaisuus kyllä toteutuu - mutta ei se tee sinusta kuolematonta.

        ### Ei Antti -
        alex-kasi Käyttäjän viestit 6.10.2009 03:51
        ei Jumala pilkkaa adventisteja. Se on varma joten liity sinäkin meihin jotka eivät halua pilkata ja nauraa - meillä on hyvinvointi ja rauha sydämmessä.. ja Jumalan oikeudenmukaisuus kyllä toteutuu - mutta ei se tee sinusta kuolematonta. ### (alex-adventisti)

        Ei tietenkää Jumala voi pilkata adventisteja kun ei edes tunne heitä.

        Enkä ollenkaan epäile etteikö sinulla olisi, kun sen itse sanot - "hyvinvointi ja rauha sydämessä".
        Mutta jos Jumala pääsee panssarisi läpi niin omatekoinen rauhasi on mennyttä. Sitten sinun on vaikea vängätä.

        Paavalin kirje Tiitukselle
        3:9
        Mutta vältä mielettömiä riitakysymyksiä ja sukuluetteloita ja kinastelua ja kiistoja laista, sillä ne ovat hyödyttömiä ja turhia.
        10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
        11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.

        1.Timot. 3:3
        Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen,
        4 niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja,
        5 alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.


    • tilausajo

      Kyllä näkyy olevan kaikista suunnista.
      En usko, että parhaimpia olisi siinä bussissa, jossa rahastaja tyttö taka-ovella kertoo mikrofoniinsa taivaspaikoista, jonka onnen yksi osa olisi sapattijuhla helvetin kidutusosan seuraaminen.

      Tällaisia toiviomatkalaisia on ja uskon, että potkii siinä moni autonrenkaita, koska matkaohjeessa kuitenkin lukee, että

      Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!" 23. Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu. 24. Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä.

      tuossa vaiheessa ihmiskunta putosi iankaikkisen elämän tieltä, sitä ei ole, ilman jotakin.

      Siksi lipussa lukee.

      16. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh 3:16

      50. Mutta tämä on se leipä, joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi. 51. Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta." Joh 6:50;51

      ts. iankaikkisen elämän lippukirjaan on kirjoitettu Jeesuksen nimi eli ehto iankaikkiseen elämään, jonka perustalle luodaan Uusi taivas ja Uusi maa ja kaikki entinen on mennyt...

      ....

      Uskon varmasti, että Riitan rahastajabussiin on vähän kävijöitä, jotka lukevat Sanaa, äläkä ihmettele, jos tuntuu renkaanpotkijoita olevan, Raamattua ovat lukeneet, ei maistu toiviotilausajo, sitä bussia ei ole huollettu ja voideltu taivaallisilla voideaineilla, eikä penkkejä raikastettu Pyhän Hengen todellisilla tuulilla.
      Ihmisopin tunkkainen haju hieman tuoksastaa penkiltä.

      • alex-kasi

        ei tuohon paljon ole lisättävää. Kyllä näitä linja-autoja on menossa vaikka minhin suuntaan ja luvataan ties minkälaista ikuista kesälomaa mutta AINOA todellinen tie on Jumala Pojassaan. Se on se leipä, joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi.

        Jeesus sanoo: Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta."

        Oikein kirjoitit...

        Sanon vain ison

        AAMENEN

        alex


      • Minä ymmärrän jo nyt

        Sak. 2:8 (2:12)
        Herra Sebaot on oman kunniansa tähden lähettänyt minut niiden kansojen luo, jotka ovat ryöstäneet teitä.
        Hän sanoo niille näin: -- Joka koskee minun kansaani, se koskee minun silmäterääni.
        [5. Moos. 32:10; Ps. 17:8]
        9 (2:13) Minä kohotan käteni noita kansoja vastaan, ja ne joutuvat omien orjiensa ryöstösaaliiksi.
        Silloin te tiedätte, että Herra Sebaot on minut lähettänyt.
        10 (2:14) -- Iloitse ja riemuitse, tytär Siion! Katso, minä tulen ja asetun asumaan sinun luoksesi, sanoo Herra.
        [Jes. 12:6; Sef. 3:14; Sak. 9:9]
        11 (2:15) Tuona päivänä monet kansat liittyvät Herraan, ja niistäkin tulee hänen kansaansa.
        Hän itse asettuu asumaan sinun luoksesi. Silloin sinä ymmärrät, että Herra Sebaot on lähettänyt minut sinun luoksesi.
        [Jes. 14:1]


    • Tutkiva huomio

      Olipa osuva vertaus Uskova_1:llä.

      • Eikös ollutkin!


      • hännännosto

        Riitalle maistuu kehu.


      • hännännosto kirjoitti:

        Riitalle maistuu kehu.

        Näytti olevan "tutkiva huomio" se, joka kantaa otti tällä kertaa, enkä minä. Ja jos Riitta kehujen perään
        olisi, ei hän tällä foorumilla kävisi.

        Tiedätkös, muuten, mikä oli Jaako´bin poikain isän nimi? En minäkään tiedä.
        Entäs Jaakobin poikain äidin nimi, pystytkö yhdellä sanalla vastaamaan En minäkään, samanlaisia ollaan.

        Pojat: Ruben, Simeon, Leevi, Juuda, Daan, Naftal, Gaad,
        Asser, Isaskar, Sebulon, Joosef ja Benjamin. Kansakoulussa tarttui tuo litania mieleeni, niin kai sinunkin.

        Katsotaanpa Herran sanasta ...

        Äidit: Lea synnytti Jaakobille 6 poikaa, Lean orjatar yhden, Raakelin orjatar yhden, Raakel 4 poikaa.

        1. Moos. 29:30
        Jaakob yhtyi myös Raakeliin, ja Raakel oli hänelle rakkaampi kuin Lea.
        Näin Jaakob palveli Labanin luona vielä toiset seitsemän vuotta.

        Yllättävää, että Juudan suku on Jaakobille vähemmän rakkaasta Leasta:

        1. Moos. 29:35

        Ja Lea tuli taaskin raskaaksi, synnytti pojan ja sanoi: "Vihdoinkin saan ylistää Herraa." Siksi hän antoi pojalle nimeksi Juuda*. Sitten hän ei enää synnyttänyt.
        [Juudan nimen hepreankielinen muoto Jehuda muistuttaa sanaa hoda, josta muoto ode on suomeksi 'saan ylistää'.]

        Mielenkiintoista rukoustaistelua Jumalan edessä lasten saamiseksi, joko itse tai orjattaren kautta ...

        1. Moos. 29:31
        Kun Herra huomasi, että Jaakob syrji Leaa, hän antoi Lean tulla raskaaksi, mutta Raakel pysyi lapsettomana. [1. Moos. 11:30, 25:21]

        1. Moos. 30:1
        Kun Raakel näki, ettei hän saanut lapsia, hän alkoi kadehtia sisartaan ja sanoi Jaakobille: "Auta minua saamaan lapsia, tai muuten minä kuolen!"

        1. Moos. 30:3
        Raakel sanoi: "Tuossa on orjattareni Bilha. Tee hänen kanssaan lapsia, jotka tulevat minun omikseni.
        Näin minustakin voi tulla äiti." [1. Moos. 16:2]

        1. Moos. 30:4
        Raakel antoi orjattarensa Bilhan Jaakobille vaimoksi, ja Jaakob yhtyi häneen.

        1. Moos. 30:6
        Silloin Raakel sanoi: "Jumala on ratkaissut asian minun hyväkseni. Hän on kuullut rukoukseni ja antanut minulle pojan." Sen vuoksi Raakel antoi pojalle nimeksi Dan*. [Nimi Dan merkitsee 'hän on tuominnut', 'hän on ratkaissut asian'.]

        Lähde: Raamattu 1. Moos. 29-35. luvut


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      193
      4566
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2853
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2274
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      133
      2260
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1526
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1441
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1362
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe