Löysin poikaystäväni seksilelut

minävainnnnn

Juu eli otsikossahan se tulikin jo. Löysin siis poikaystävältäni jotain väriseviä anaalijuttuja tekovaginan... ei tuossa vaginassa mitään mut anaalijutut on vähän ehkä tabu, ja vieras juttu mulle vielä. Miten mun tulisi suhtautua nyt? En aio ottaa asiaa kuitenkaan esille enkä mitään. Lähinnä vaan itseäni mietityttää ja "järkyttää". :\ Ällöttää ajatus kakkosreiästä...

26

5196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oksettaa kun ajatteleekin

      Samoin, hyi helvetti, lähtisin heti pois ja laittaisin nettiin tietoa tästä mielenvikaisesta hintistä, hyi, muuta äkkiä pois kun kerkeät vielä!

      • Pepputappi

        Täällä reagoivat yleensä ensin se suvaitsemattomat ahdasmieliset tyypit. Tai sitten siinä oli sarkastinen provo.

        Kyllähän sitä nyt leluilla saa leikkiä, eiköstä jookosta?


    • jepujees

      Tekovagina antaa kuvan siitä että tyttöystävä (sinä) pihtaa tai sitten on liian löysä tavara? Ja poikaystävä on ratkaissut ongelman mielummin tekovaginalla kuin vieraissa käynnillä. Anaalilelut kertovat, että miehesi tykkää muustakin kuin lähetyssaarnaaja asennosta pimeässä, eli pitäisköhän olla enemmän huolissaan itsestä vai poikaystävästä?

      • åpåpå

        Erittäin hyvin sanottu!

        Aloittajan kannattaa olla huolissaan itsestään koska poikaystävä on paljon vapaampi nauttimaan seksistä ja jos aloittaja vain alkaa pihtailemaan omia halujaan, niin se on satavarma että mies ottaa ja lähtee ja hankkii itselleen kunnon naisen eikä mitään siveää pihtaria.


      • ei huolta
        åpåpå kirjoitti:

        Erittäin hyvin sanottu!

        Aloittajan kannattaa olla huolissaan itsestään koska poikaystävä on paljon vapaampi nauttimaan seksistä ja jos aloittaja vain alkaa pihtailemaan omia halujaan, niin se on satavarma että mies ottaa ja lähtee ja hankkii itselleen kunnon naisen eikä mitään siveää pihtaria.

        Aikamoisia oletuksia täällä tehdään kovin vähillä tiedoilla.

        Ensinnäkään kirjoittaja ei aloitusviestissään kerro miten kauan hän on nykyisessä suhteessa ollut, on olemassa sekin mahdollisuus että poikaystävä on hankkinut lelunsa ennen nykyistä suhdetta.

        En väitä että näin olisi, mutta mahdollisuus on kuitenkin olemassa.

        Toinen mahdollisuus on, että lelut ovat, miten sen nyt sanoisi, ikävää varten... Siis sellaisia tilanteita varten joissa joutuu olemaan erossa.

        Seksilelut eivät missään nimessä ole selvä oire tyytymättömyydestä seksielämään. Ja vaikka kyse olisikin tyytymättömyydestä, kumppanin ei kannata tuntea itseään riittämättömäksi, ei edes siinä tapauksessa että olisikin tavallaan oikeassa, eri ihmisillä kun voi olla erilaiset tarpeet, ainakin minun mielestä on hyvä jos nämä tarpeet voidaan sovittaa yhteen tavalla joka ei toista loukkaa tai häiritse.

        Sanoisinkin, että mikäli kirjoittaja itse on tyytyväinen asioiden nykytilaan, niin sittenhän asiat ovat hyvin. Toisaalta, suosittelisin kuitenkin puhumaan asiasta, sellaisista kun voi olla vaikea kertoa kumppanilleen, ja toisaalta, salaisuuden pitäminenkään ei välttämättä tunnu hyvältä.


    • EX HOMO

      Kundikaverisi taitaa olla ex homo, kun tykkää peräsuolen väristyksestä.

      • Anonyymi

        Ei ole homo. Kokeileppa itse eturauhaskiihotinta (mikäli olet mies) ja runkkaa.


    • heterovaan

      Älä vaan ota suihin mieheltäsi, se voi silloinkin ajatella että se on joku mies joka imee sitä. Hyi. Inhottava tilanne sulla. Jätä se ja homma joku tosimies

      • Anonyymi

        Olen tuossa samaa mieltä että ei suhde toimi, mutta täysin eri syystä. Kuinka idiootti voi olla että tuollaista sanoo? Homofoobinen juntti...


    • vapun alla

      Mikä ihmeen kakkonen, miehellä on vain yksi reikä eli ykkönen.
      Sinun on aika yhdessä poikaystäväsi alkaa tutustumaan seksin maailmoihin oikean aikuisesti.
      Aikuiset saavat yhdessä tehdä KAIKKEA mitä kumpikin haluaa yhdessä sopien, kunhan eivät aiheuta pysyviä ruumiillisia tai henkisiä vammoja.

      • vnfgh

        Aina miehen persereikään jonkun tunkeminen tekee mielenvikaisuutta.


      • hallelujaa-a-a
        vnfgh kirjoitti:

        Aina miehen persereikään jonkun tunkeminen tekee mielenvikaisuutta.

        Joku-sanaa käytetään viittaamaan ihmiseen, eli siis ketä sinne anukseen nyt tungetaan? Vai olisiko edellisellä kirjoittajalla sitä itsellään? Sitä vikaisuutta?


      • jonah fowl
        hallelujaa-a-a kirjoitti:

        Joku-sanaa käytetään viittaamaan ihmiseen, eli siis ketä sinne anukseen nyt tungetaan? Vai olisiko edellisellä kirjoittajalla sitä itsellään? Sitä vikaisuutta?

        on vaikka kääpiö?


      • Anonyymi
        vnfgh kirjoitti:

        Aina miehen persereikään jonkun tunkeminen tekee mielenvikaisuutta.

        Olet idiootti, täydellinen idiootti...


    • 13+14=?

      Jospa keskustelisit poikakaverisi kanssi siitä, mitä sinä haluat ja mitä poikakaverisi haluaa. Tåssä olisi hyvä alku. Ette kumpikaan ole mielenvikaisia, mutta teidän täytyy löytää toistenne seksuaalisuus. Ota sinäkin rennosti. Nauttikaa!

    • hetero mies

      Muista että sinun ei ole pakko suostua mihinkään hänen pyllyreikä leikkeihinsä, ei edes rakkaudesta. Vähän arvelluttavaa toden totta.

      • hutera mies

        gey??? Hmm... vaikuttaa todella arveluttavalta... auttaiskohan penisilliinikään tuohon sinun tautiisi!?!


      • Anonyymi

        Tekstistäsi päätellen kuvittelet homojen olevan fantasioittesi kaltaisia seksipetoja, jotka tarraavat kiinni ja panevat missä ja milloin vain. Mutta keskustelun aloittajan poika/miesystävä ei ole tuosta päätellen homo, vaan nautiskelija.
        Oletko nainen? Käytätkö dildoa? todella arvelluttavaa siis. Varmaan olet yllyttämässä kumppaniasi kaiken maailman outoihin leikkeihisi vaikkei hän sitä haluaisi.
        Oletko mies? Oletko kokenut yhtään mitään?


    • jeppe 69

      että myös toiset naiset nauttivat pepa seksistä? Ei tartte olla homo jos nauttii oman puolison kanssa miellyttävästä seksistä.Seksi pitää olla haukaa ja sellaista mikä sopii molemmille.Seksi ei ole pelkää lapsen tekoa.

      • Vapaa ajattelija

        ja mieli tekisi sanoa, että nuo jotka kirjoittelevat tänne homoutta peläten, vetävät kuitenkin salaa sukkahousut jalkaansa ja runkkaavat.


      • Anonyymi
        Vapaa ajattelija kirjoitti:

        ja mieli tekisi sanoa, että nuo jotka kirjoittelevat tänne homoutta peläten, vetävät kuitenkin salaa sukkahousut jalkaansa ja runkkaavat.

        Erittäin hyvin sanottu arvon Vapaa ajattelija. He pelkäävät ja puolustelevat typerää imagoaan.


    • spider pthyi.

      Jätkä on bii-seksuaali,täysiverinen hetero ei voi sietää perseen ronklaamista usko se!
      Pahinta mitä nyt voisit tehdä olisi sitoutua häneen ja tehdä lapsia, nimittäin niistä lapsista tulee sitten homoja, mistä luulet että homot on saaneet alkunsa? Bii seksuaaleilta vanhemmilta ja tämä on vitun tosi.
      Jumalan nimeen pyydän ÄLÄ, ÄLÄ tee sitä. PLEACE.

      • XY

        Aika paksua tekstiä... Että homous vaatisi homot vanhemmat.

        Älkää nyt hyvät ihmiset unohtako, että genetiikka ei ole ihan rautalangasta väännettyä. Ensinnäkään ei ole ihan sanottua että homous olisi periytyvää ensinkään, ja toisekseen, joidenkin teorioiden mukaan homous periytyisi pojille heidän äideiltään, naisessa pojan homous, esiintyy kuitenkin melko luonnollisella tavalla, siis kiinnostuksena miehiin. Homon äiti saattaa siis olla epätavallisen kiinnostunut miehistä, mikä nyt on melko vaikeasti määriteltävissä oleva asia edes henkilölle itselleen, kun jotakuinkin kaikki äidit ovat vähintään jossain määrin kiinnostuneita miehistä...

        Lisäksi lienee syytä muistuttaa, että mies kantaa sisällään sekä naisen että miehen geneettistä koodia. Sukupuoli määräytyy kromosomiparin mukaan, naisella on XX, ja miehellä XY. Lapsi saa kummaltakin vanhemmalta yhden kromosomin, ja se saako lapsi isältään X- tai Y-kromosomin määrää lapsen sukupuolen. Äidiltä lapsi saa aina ja poikkeuksetta X kromosomin, koska naisilla ei muunlaisia olekaan. Tavallaan mies on siis aina ja poikkeuksetta puoliksi nainen. Tietenkään naiselliset piirteet ja toiminnot eivät yleensä ilmene miehessä, sillä Y kromosomi on hallitseva ominaisuus. Mutta kuten sanottu, perinnöllisyys ei ole kuitenkaan ihan niin yksinkertaista.


      • Repesin...

        Suurin osa tänne kirjoittavista on näemmä rajoittuneita homopelkoisia peeloja. Vai että oikein PLEACE. Ja bii.

        Todella hauska teoria tuo, että jos mies haluaa kokea ennakkoluulottomasti nautintoja kaikilla ruumiinosillaan, niin siitä seuraa, että lapsista tulee homoja. Heh heh heh heh buh hah hah hah. Blääh.

        Laittakaa vaan lisää hauskoja juttuja.


      • Anonyymi

        Kukaan ei usko paskan jauhantaasi. Täysiveristä heteroa ei ole, se paska on syötetty meille lapsesta asti että millainen miehen muka kuuluisi olla. Kunnon juntti.


    • Anonyymi

      Et ota puheeksi, mutta huudat kaikille asiasta. Millainen salaisuuksien suhde teillä on? Oletteko kuulleet luottamuksesta edes sanalla? Minulla on värisevä eturauhaskiihotin sekä tekopillu ja olen mies.

      Tulee mieleen, että suhteenne on vain jotain trendi paskaa, eli lähtekäähän jo eri suuntiin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe