Terrorisminvastainen sota.

PAX-EU

Koko maailma on ollut sodassa 9/01 lähtien. PAX-EU17.10.2009 22:52 Sotatoimialue: Globaali
Sotatoimien kohteet: Terroristit, tarvittaessa vaikka koko maan armeija tai "suunsoittaja Suomesta".

Sota on kivaa, kun se pysyy vain hiirellä ja näppäimistöllä leikittelynä, toisin kuin kissa ja monta hiirtä, kumpi voittaa kun kissa saa aina yhden käpäliinsä?

Pahin ongelma on myös se, ettei tarkoin tunneta CIA-kissojen kriteereitä valita kohde, tätä epämääräisyyttä ovat edesauttaneet USA -mieliset, ikään kuin CIA:lta ja muilta Jenkeiltä saataisiin painostusapua - noin teoriassa halutaan tällaisen mielikuvan joskus leijua keskusteluissa....

Se ei ole hyväksyttävää kannatti Natoa tai EI.

Ikään kuin CIA:n kohde voi olla kuka vaan - noin teoriassa - ei ole selkeitä pelisääntöjä tai ne on tahallaan vihjauksin ja tiedoin / tiedon puuttumisen vuoksi hämärtyneet.... Tämä ilmiö on onneksi lieventynyt ja melkein loppunutkin, kun se ei silloin pure kun kansa "haistattaa vitut" koko "Tiedustelubandiitti" porukalle.

Jos minä päättäisin bandiitteja ne olisivat ja bandiitteina ne kokisivat loppunsa, - olisivatpa tulleet aivan mistä osoitteesta tahansa.... nyt tässä päin vastoin jotkut ehkä veljeilevät liikaa,... se on vähän tapauskohtaista milloinka mennään yhteistyössä petturuuden puolelle, mutta esim. kenelläkään poliisijohtajista tuskin on valtuuksia yksin sitä määritellä kuulematta eduskuntaa, hallitusta ja vähän presidenttiäkin....

Kuinka monta miljoonaa terroristia niitä taas nyt olikaan? Jos on terroristi EI VÄLTTÄMÄTTÄ PÄÄSE MATKUSTAMAAN VAPAASTI USA:SSA (näin kirjoitti HS reilut 2 vuotta sitten, Toki sekin on mahdollista aivan luvalla) toisessa ääripäässä on ne jotka lähetetään suoraan CIA:n hukutuskoneeseen - jonne pääsevät me vittuilijat ensi rivissä... :) USA kriittinen on ehdottomasti terroristi listoilla. Jos vielä vittuilee ihanan särmikkäästi ja kyselee sellaisia yksinkertaisuuksia joihin ei löydy järkevää vastausta tai niin, että se olisi aukoton...

esim.

Miksi USA ARMY on Euroopassa? Minun puolestani voisivat lähteä pois täältä, siihen mennessä kun EU valitsee Presidenttinsä!!

En ole koskaan erityisesti pitänyt Jenkeistä – no ehkä kakarana 1970-luvulla, mutta jo 1980-luvulla pidin niitä harmittomina juntteina. Kylmän Sodan jälkeen siinä 1995 – 1996 aloin ihmettelemään, että mitä ne Jenkit vielläkin tekevät täällä? Kirjoitinkin siitä erään iltapäivälehden toimitetulle mielipide sivulle. ” Milloin Setä Samuli riisuu silkkihansikkaansa?”

No niin onko aivan välttämätöntä, että Jenkit ovat täyttäneet Euroopassa melko ronskisti sotilaallista tyhjiötä omilla joukoillaan ja aseillaan?

Heillähän on täsmäaseet, strategiset ilmavoimat, pitkänkantamanydinohjukset sekä mannertenväliset ohjukset sotateollisuuden siellä kukoistaen saaden vielä EU: mailtakin vinon pinon dollareita. Kyllä se näin on toiminutkin, mutta kenen armoilla sitten ollaan kun kurssia aletaan taas kääntämään? Ja jos uusi kurssi jonakin päivänä sattumalta onkin meille (eurooppalaisille) mitä epäsuotuisin, sekin vaihtoehto tulisi ottaa huomioon...

USA ei ole valmis keskustelemaan asiallisesti joukkojen vetäytymisestä hitaasti mutta varmasti, tilalle tullen vastaavia Eurooppalaisia yksiköitä, myöhemmin myös mahdollisesti eurooppalaisin asein.

Kyllä nyt Euroopassakin on kaikki mahdollisuudet tehdä aseemme ja myydäkin jonnekin Japaniin jne. Nyt on omaehtoisesti tehty itsesensuuri, että jenkit aseita vaan saa "lännessä "valmistaa. En nyt tarkoita jos tällä joitakin panssareita ja pikku eriä tai pikku juttuja tehdään. Kyllä ne suuret valmistajat pääsääntöisesti ovat laaja-alaisesti edustettuina USA:ssa.

Jee, Jee ja Jee? Miksi on ainoa vaihtoehto, että Jenkit ovat Euroopassa ja eurooppalaiset eivät voi korvata näitä Jenkkejä, jos kerran ne aseetkin voitaisiin Euroopassa kehittää ja valmistaa? Varmasti pystytään.

Roomaa ei Rakennettu Päivässä, tänne se kuuluu ei Jenkeille tai pitäköön omansa, me omamme, sitä paitsi USA:laiset ovat uudisraivaajia. Pax-EU, EI Pax-America TÄÄLLÄ EUROOPASSA!! Perverssiä ajatellakkin. hyh... emme tule kyllä rajoja rikkomaan.:) Sitä samaa toivomme Yhdysvalloilta, noin niin kuin pitkällä aikavälillä. Saksan kysymys EI OLE ENÄÄ SAKSAN JA USA:n välinen kysymys ja vaikka se olisikin se vaikuttaa positiivisesti ja mahdollisesti negatiivisestikin myös tänne Suomeen.

Jee, jee ja jee. Millään "statuksella" ei pysty kääntämään tätä ongelmaa tai alkamalla asiaa kiertelemään vähän vierestä ja lopulta kokonaan ohi....

ELI MIKSI KAIKKI ASEET TEHDÄÄN JENKEISSÄ JA MIKSI JENKIT OVAT EUROOPASSA??!

PAX-EU

EUROOPAN RAUHA

4

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EI Euvostoliitolle

      Yrität olla muka kantaaottava ym paistaa läpi, kuin persposki kulkurin housuista. Pidät sä ihmisiä vielä tyhminäkin. Oikein Pax vielä, joopa joo. Ei ansaitse enempää kommenttia.

      • (-Piste) ei sulle.

        , mikä Roomassa oli tärkeintä? Se oli Rooman Kansalaisuus.

        Ilman USA:n kansalaisuutta tai työlupaa, et voi vaikuttaa Supervalta Yhdysvaltojen päätöksentekoon, kyllä voit hyviä neuvoja sinne antaa, mutta voi tulla aika ettei Sinua enää kuunnella, jos joskus on edes kuunneltu...

        Tässä ei ole mitään epäselvää.


        PAX ROME = Rooman rauha

        PAX AMERICA = Amerikan rauha

        PAX EU = Euroopan rauha, siten että sotilaallinen päätöksenteko on Euroopassa, eurooppalaisten käsissä.

        (-Piste)


    • eri-mies
    • "Soft-Powerilla." Täytyy olla myös eurooppalaista omatekoista rautaa, muuten diblomatialla ei ole katetta ja siitähän eurooppalaiset ovat olleet ylpeitä, mutta voi osittautua pelkäksi kangastukseksi. Näin yksinkertaistettuna, mutta asia ei ole monimutkainen, kenellä on ylivertainen voima maailmalla (USA) tulee jossain vaiheessa alistamaan liittolaisensakin, eräänlaisiksi enemmän tai vähemmän Vasalleiksi, mutta eihän tällaisesta ole ollut politiikassa kyse, suunta on väärä.

      Tarvitsemme Uuden Suunnan Euroopassa.

      Euroopan on otettava itsenäisempi rooli puolustuksestaan, se vaatii pitkällä aikavälillä myös sotateollisuuden kehittämisohjelmaa ja varustelua omin asein.

      -masson

      http://saulmasson.org

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe