Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pyhä Henki on ihmis-keksintö

PH = Gabriel

Jeesus tarkoitti Jumalan Sanalla enkeli Miikaelia, eli itseään, sillä se on nimi jolla Miikaelia kutsutaan.
Jeesus tarkoitti Pyhällä Hengellä enkeli Gabrielia, sillä se on nimi jolla Gabrielia kutsutaan. Gabriel on se toinen todistaja, totuuden henki, eli lopun ajan viimeistä profeettaa.

Kristinuskon ilmassa leijuvaa Pyhää Henkeä ei ole olemassa.

Tässä Pyhä Henki tulee huoneeseen ja saa aikaan eheyttävää iloa:

http://www.youtube.com/watch?v=1SgByE0pX1M


Mene liukunapin avulla kohtaan 30 min 40 sek. Sielä näet kuinka ihmiset joutuvat hurmostilaan Pyhän Hengen vaikutuksesta:


http://video.google.com/videoplay?docid=-1309655344938122063&q=texe marrs



Pyhän Hengen vaikutuksesta muita videoita on paljon

http://www.youtube.com/watch?v=whpHwKlM_8M

4

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertkk

      Nuilla aiheen kirjoittajan sepityksillä ei aiheen kirjoittaja pelastune! Kristinuskossa nuo asiat ovat olleet oikein jo lähes 2000 vuotta ilman lisukkeita!

    • PSARI

      Raamatun Pyhä henki tarkoittaa ylipappia saddukeusten temppelissä ja Henki oli tavallinen pappi, joka toimi eri tehtävissä temppeleissä. Jumala tarkoittaa hallitsijaa ja joissakin tapauksissa ylempiarvoista. Kuoltua ei taideta päästä taivaaseen, koska meillä Suomessa haudataan maahan. Varsinkin Herodesten hallintokaudella oli tapana kuljettaa kuollut taivaaseen elikä 3 päivän suruajan jälkeen kolmantena päivänä kuolleista vainaja kuljetettiin käärinliinoissaan ylös taivaaseen elikä kalliohautaan. Kukkulaa sanottiin taivaaksi, koska se oli korkeammalla kuin laaksoalueet. Nousi kolmantena päivänä kuolleista tarkoittaa ainoastaan, että nukuttuaan 2 yötä, joku nousi ylös vuoteestaan kolmannen päivän aamuna ja teki sitten jotain, mitä oli suunnitellut. Raamattua lukiessa pitää käyttää järkeä ja ajatella, että kirja perustuu huonoon Mikael Agricolan käyttämään suomeen ja käännökset on tulkitttu monesti väärin alkuperäisteksteistä. Agricolakin osasi huonosti kreikkaa ja hän opiskeli Saksassa Martti Lutherin johdolla ja toi Suomeen hänen oppejaan katolilaispohjaisista teksteistä.

    • PSARI

      Sitä sanotaan joukkohypnoosiksi. Ihminen menee hurmokseen pitämällä esimerkiksi käsiään ylhäällä, jolloin aivojen verenkierto muuttuu ja aivot kärsivät ravinnon ja hapen puutteesta. Se on halpa keino hallusinaatioille ja harhoille ilman huumeita. Huojunnalla ja heilumisella kädet ylhäällä hurmosta voidaan syventää ja tehostaa. Asialla on puhtaasti lääketieteellinen selitys.

      Pyhän hengen todistajat tai hengen todistajat ja todistelut ovat Raamatussa ainoastaan oikeudenkäynneissä olleita pappis-todistajia tuomioistuimissa. Saddukeuksilla, jotka uhrasivat ja söivät pieniä vastasyntyneitä esikoislapsia, oli tapana lahjoa todistajia Sanhedridissä eli Korkeimmassa tuomioistuimessa. Sitä johti Makkabealaisten veljesten aikaan kuvernööri-ylipappi elikä jumala-pyhä henki.

    • PSARI

      Jumalan sana enkeli Miikalein ja Gabrielin välityksellä tarkoittavat kuninkaan/kuvernöörin antamaa viestiä sanansaattajan/viestinviejän tai -tuojan välityksellä vaikkapa naapurimaan kuninkaalle, että julistan sodan sinua vastaan ja kokoa joukkosi tai tehdäänkö yhteistyötä ja hyökättän jonkun kolmannen maan kimppunn. Enkeli tarkoittaa sanansaattajaa tai viestinviejää tahi -tuojaa ja tulee kreikan sanasta evangelion. Evankeliumi sana on samaa alkuperää ja tarkoittaa sanansaattajan ilmoittamaa ilosanomaa tai hyvää uutista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe