Haarajoen lapset/nuoriso!

Kyrpiintynyt asukki

On tässä nyt pari vuotta tullut seurattua haarajokisten herranterttujen elämöintiä paikallisen Siwan ja K-Kaupan pihalla. Jollakin tapaa vielä sietää mopon päryyttämisen AUTOteillä ja satunnaiset graffitit siltojen alla varjoisilla teillä mutta nyt alkaa olla ämpäri täynnä. Pari päivää sitten joku nappulanassikaporukka on saanut päähänsä taiteilla n. metrin halkaisijaltaan olevan HAKARISTIN UFF:n vaatekeräyskonttien kylkeen. Samoissa sessioissa myös mm. sähkökeskus on saanut uutta väriä kylkeensä. Joka viikonloppuinen pahvinkeräyspisteen särkeminenkin näyttää olevan jo tuttu perinne.

Mitä helvetttiä noiden tenavien päässä oikein liikkuu??!! Eikö kotona saada penskoja mihinkään kuriin ja nuhteeseen? Jos vaan joskus satun paikalle em. toimintaa todistamaan, lupaan raahata pennun vaikka väkisin niskalenkillä himaansa selostamaan tekemisiään vanhemmilleen. Ihan sama vaikka siitä syytteen saisin!

38

2018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfxzv

      kyseiset herrantertut on lainsuojattuja, jos hipasetkin, saat syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja joudut putkaan vuosiksi. antaa kullannuppujen sotkea, vandalisoida ja häiriköidä, kuuluuhan se nuoruuteen!

      • jotain ´suurta

        Joo, niistä tulee vielä jotain suurta.


      • erwydsfh

      • Sdpkakarat

        Se on sitä sosiaalidemokratiaa(sdp), josta on aikoja sitten kadonnut terve järki, jos sitä on koskaan ollutkaan.


    • Smilla6

      Minäkin suosittelisin jättämään ne tenavat rauhaan. Vanhemmille on toki erittäin aiheellista mainita tällaisesta käytöksestä. Mikäli lasten urpoilu ei lopu ja ilkivalta on jatkuvaa, myös ystäväämme poliisia lienee viisasta informoida Haarajoen menosta. Heidän saapuessaan ovelle antamaan palautetta lasten puuhista luulisi vanhempien heräävän viimeistään todellisuuteen...

    • Philosoffi

      "I see no hope for the future of our people if they are dependent on
      frivolous youth of today, for certainly all youth are reckless beyond
      words... When I was young, we were taught to be discreet and
      respectful of elders, but the present youth are exceedingly disrespectful and impatient of restraint"
      -Hesiod, 800 ekr

    • OK

      Painukaa oikeesti vitt*un ketä kiinnostaa teijä paskan jauhanta me ei pöllitä kaupoista tai poltella koului joo sori ei oo meijä ammatti. okei ollaan tehty tyhmyyksii ja kaikkee mut mitä VIT*UU sitte nii ootte teki joten pää kii ja painukaa poliisilaitokselle valittamaan jos kiinnostaa meit nuorii kato ei kiinnosta onhan meitäki uhattu ''tappaa'' jnejne esim siwan vieres asuvat kelt. talon asukkaat ja se joku harmaa sprinu kuski mut tulkoo koittaa. fuck OFF

      • not ok

        etkö voi vaan vetästä ittees jojoon niin säästyttäis muut vaivalta? sitähän vanhempasikin odottavat, niitä tympii jakaa viinarahojaan sulle.


    • j

      Ite ne luki kotona raamattua ja harjotteli yhtälölaskuja ku oli 15 kesäsii!

    • Adiha$la

      ''Haistakaa paska koko valtiovalta ette osaa muuta kun verottaa, muutenkin touhu tuntuu holtittomalta, kaikki pitäis kerralla erottaa'' -irwin goodman

    • lahen_jussi

      Jöö okei, mennää sit himaa syömää lihapullii.
      "kyseiset herrantertut on lainsuojattuja, jos hipasetkin, saat syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä" Ehei, se saa palloo.

    • täyttä pask...

      toi kirjottaja on oikee idari. missä vitussa sillä mopol sit pitäis ajaa. kumminki kaikkien mopot kulkee vittu kovempaa ku sen vitun paska auto. jysäyttää siit keulien ohi nii et menee vittu ikkunat paskaks. muutenki iha täyttä paskaa toi kirjotus.

    • loisille kuria

      Paras nuoriso on pamputettu nuoriso. Loisiviin räkänokkiin pitää takoa kuria nokialaisella nuoriso-ohjaajalla, ei näihin velttoihin lökäpöksyihin muuten yhteiskuntakelpoisuutta saada iskostettua.

    • lahen_jussi

      ^ Antaa palaa sitte, mitä sä tääl foorumil mussutat?

    • Entinen yrittäjäkin

      Esimerkki: 1990 luvulla, Järvenpään päiväkodin pihalla tapasin joukon nuoria tupakalla ja pakotin kerämään tumpit, ennen häätämistä. Siinä sitten valitettiin,ettei kakki tumpit olleet heidän, mutta ei auttanut.

      Samaisen päiväkodin aitaa oli purettu ja sitä kysyin alueen vieressä olevilta tenavilta ja vastaus tulikin pian. Yksi pojista näytti mien kätevästi se kävi ja en voinut muuta kuin ihailla tekniikkaa. Kehoitin kuitenkin lopettamaan puuhat ja ilmottautumaan vanhemmille, jonka nöyrästi lupasivat tehdä. (Tulevaisuuden urakoitsioita)

    • j

      EI VITTU NAURAN :DDDDD tulkaa vaa koittamaan, me tultiin voittamaan...

    • Entinen Haarislainen

      Ah, kylä pahasen meininki ei ole muuttunut tippaakaan kymmenessä vuodessa. Pitäkää nuoret lippu korkealla!

    • Heheheh

      Heheee, tän langun alottaja voi vetää ittensä jojoks :::::::D

    • Haarajogi

      En näistä 15-kesäsistä tiiä, mutta Haarajoella on n. 10v poikia jotka leikkii helvetin kirkkaalla vihreellä "ledillä". Samainlaisellahan häiritään lentokoneita ja odotetaan, että jos pilotti sokaistuisi ja kone tippuisi maahan.
      Pari päivää sitten itseäni osoitettiin silmiin tälläsellä valolla melkein 100m päästä ja pojat otti heti jalat alleen. Kuka muu kun jompikumpi vanhempi voi tälläsiä ostaa pikku mussukoilleen? Järki käteen!!

    • herraKoivu

      Tähän pisteeseen mennään kun ei saa enää edes tukkapöllyä antaa ettei poliisit vie koppiin vanhempia mitkä yrittää edes jotain tapoja saada pikku mopoauto-martin päähän taottua. Omassa nuoruudessa tuollaiset loisevat räkäpallot olisi koivuniemen herra kouluttanut kunnioittamaan vanhempia ja tekemään kotitöitä. Joka kerta veri kiehahtaa päässä kun näkyy noita maleksevia lökäpöksyjä mopoautoihin nojailemassa, menisivät vaikka töihin.

    • 0800_adi

      lopettakaa nyt hyvät ihmiset turha paskanjauhanta ja jonnet lopettaa ulvomisen nyt. on se jännä et näillä foorumeilla uhotaan et tukkapölly sitä korvatillikka tätä minun nuoruudessani mitä vittua? tulkaa vitun pirkot ja esapetterit antamaan sitä palautetta sinne !

    • Tamer

      Saatanan touka ole hilja mä suutun sulle.

    • Majava

      Kuumakinku on paras

      • no se kuumakinku

        olen.


    • Pappa

      Kyllä voi kyseinen kirjoittaja kokeilla käydä kokeilemassa sitä niskalenkkiä. On nää nuoret kuitenki nykyää etulyöntiasemassa tämmösissä tilanteissa.. Nykyähän yks puh. soitto ni on koko kaupungin kööri paikalla. En suosittele!

    • vwq vrgm

      ...........

    • Jonnet hirteen

      Tuli jonnet aukomaan, sanoin, lähdet säkissä, jos astut tänne yksityispuolella, soitti poliisit.

      No poliisit ei tulleet. Säkissä lähdet jonne edelleen, jos tulet.

    • Ex asukas

      Haarajoen pitäis olla ns "hyvää asuinseutua". Miten hemmetissä sinne on kasaantunu sellanen sakki ääliökakaroita jotka ei osaa tippaakaan käyttäytyä. Ihmettelen vaan. Kun katselee esim kentän ympäristöä, näyttää vähän samalta kun venäjän slummi, sen verran on roskia maassa ja silleen. Ehkä vanhemmilla on niin kova uraputki päällä ettei ne kerkee ojentaa kakaroitaan. Ja sitten on ne kaupan edessä hengaajat ! AAAArrrrg !

    • Riisipuuro

      Vähän myöhässä kirjotat tänne.... :D

    • kuka on "herra"?

      Kuka on se "herrojen" lapsi? Se jonka äiskä on jossakin päällikkönä ja äiti ollut kotiäitinä vailla mitään koulutusta. Ei ole mikä arvaamaton tulos, että Suomi menetti tuon ison telakkatarjouksen ranskalaisille.

      Ei Suomessa nykyisellä toimintaperiaatteella nuo valtion omistamat yritykset tulee menestymään kun ei käytetä mitään koulutettuja, taitaavia henkilöitä.

      Valtion omistamissa yrityksissä melkein kaikki päälliköt ja itsestään selvänä myös nuo esimiehet ovat entisiä yksinkertaisia duunareita, jotka eivät edes ole kyenneet lähtemään opiskelemaan tai jos joskus ovat lähteneet, sitten heillä ei ole ollut kykyä, kestävyyttää viedä nuo opinnot loppuun asti.

      Jos näillä päälliköillä ei edes ole ollut kykyä tehdä omia opintoja loppuun asti, millä lailla he sitten pystyvät vetämään niissä isoissa valtion omistamissa yrityksissä vaativia projekteja, edes puhumatta siitä, että heillä olisi myös mitään käsitystä talouselämän teorioista, kehityksestä etc.

      Ja he ovat niitä erittäin isopalkkaisia päälliköitä, esimiehiä, jotka eivät tee mitään ja joillakin enimmäkseen työajasta kulkee kotona vaimonsa ja lapsien kanssa.

      Ei ihmettä ettei Suomi saa isoja kansainvälisiä tilauksia kun ei edes ole päteviä henkilöitä hoitamassa näitä töitä.

    • Nimierkkimerkki

      Vuosi on 2016 ja ongelmat on samat. Mopot ja mopoautot ajaa rallia koulun pihalla ja häiritsee koko koulun ympäristön asukkaita. Samat pirkko-einarit hajottaa paikkoja ja sotkevat ja tuhruavat kaiken, minkä kerkiävät.

      Koulu ei ole vastuussa, vanhemmat eivät ole vastuussa, poliisi ei kerkiä paikan päälle ja asukasyhdistys panee tässäkin asiassa silmät kiinni. Eikä ole eka kerta. Nyt on varmaan kunnon riitakin saatu aikaan, koska on pitänyt kaksi eri FB-sivustoakin perustaa yhdistykselle. Perustakaa kaksi eri sähköpostiakin, jos edes toisesta tulisi niitä posteja, joita on luullut tilanneensa eikä jonkun toisen posteja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe