onko olemassa vitamiinivalmisteita jotka eivät olisi synteettisiä? lähes tulkoon kaikki mitä on vastaan tullut, on synteettisiä. ainut luonnollinen taitaa olla PIIMAX C, joka sisältää c-vitamiinia, kromia ja biotiinia. siihen on käytetty acerola kirsikkaa ja hernejauhetta.
mutta mitä muita valmisteita tai valmistajia mahtaa olla olemassa?
ei-synteettiset vitamiinivalmisteet
33
992
Vastaukset
- D3 vit
harvassa on
mitä tarvitset?
http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm- FineBody
http://tinyurl.com/yhy3279
Tosin itse tilaan Hollannista, niin saan erikoishintaan edullisesti kotiin kuljetettuna (LifePak Marine Omega) ja siinä on kaikki tarvittava pohja terveelliseeen lisäravinteeseen. Tuotteesta on tehty yli 1000 kliinistä tutkimusta, parikymmentä vuotta markkinoilla, valmistettu lääkkeen valmistusta vastaavilla vaatimuksilla (S6-metodi), tehty kaksoissokkotestejä, 98 %:sti ORGAANINEN eli kuivattua, puristettua ruokaa (D-vitamiiniä ei saa helposti orgaanisena pusymään "kasassa", jne...
Laita viestiä, niin kerron kuinka saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon sekä 30-60 % alennusta.
[email protected] - kertomastasi
FineBody kirjoitti:
http://tinyurl.com/yhy3279
Tosin itse tilaan Hollannista, niin saan erikoishintaan edullisesti kotiin kuljetettuna (LifePak Marine Omega) ja siinä on kaikki tarvittava pohja terveelliseeen lisäravinteeseen. Tuotteesta on tehty yli 1000 kliinistä tutkimusta, parikymmentä vuotta markkinoilla, valmistettu lääkkeen valmistusta vastaavilla vaatimuksilla (S6-metodi), tehty kaksoissokkotestejä, 98 %:sti ORGAANINEN eli kuivattua, puristettua ruokaa (D-vitamiiniä ei saa helposti orgaanisena pusymään "kasassa", jne...
Laita viestiä, niin kerron kuinka saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon sekä 30-60 % alennusta.
[email protected]Anna linkki noihin yli 1000 tutkimukseen. PubMedin tuntemat ensisijaisesti. Niitä ilmeisesti on satoja. Jos ei niitä ala tulla, niin tiedämme kertomasi tason.
Miksi noin tehokas vitamiini on pelkän verkostomarkkinoinnin voimalla olemassa? Eikö se todista jo sen pätemättömyydestä?
Äläkä luikerele tästä. - aloittaja::
...laitoin oikein suosikeihin.
ainut asia mitä en oikein usko on tuo väite että pillerit eivät imeytyisi. jos ihminen ottaa vaikkapa buranan päänsärkyyn ja huomaa tehon noin 30-60min kuluttua, niin pakkohan sen oli silloin imeytyä, vai kuinka? no miten sitten joku c-vitamiinipilleri voi olla eri asia? - lääketehdas
aloittaja:: kirjoitti:
...laitoin oikein suosikeihin.
ainut asia mitä en oikein usko on tuo väite että pillerit eivät imeytyisi. jos ihminen ottaa vaikkapa buranan päänsärkyyn ja huomaa tehon noin 30-60min kuluttua, niin pakkohan sen oli silloin imeytyä, vai kuinka? no miten sitten joku c-vitamiinipilleri voi olla eri asia?ravinto nyt on hiukan eri asia kuin lääke
ja jos tuota ei ymmärrä, niin ... - FineBody
kertomastasi kirjoitti:
Anna linkki noihin yli 1000 tutkimukseen. PubMedin tuntemat ensisijaisesti. Niitä ilmeisesti on satoja. Jos ei niitä ala tulla, niin tiedämme kertomasi tason.
Miksi noin tehokas vitamiini on pelkän verkostomarkkinoinnin voimalla olemassa? Eikö se todista jo sen pätemättömyydestä?
Äläkä luikerele tästä.http://www.darleneshearer.com/nss-folder/scannerinfo/LifePak Clinical Studies.doc
http://healthwealthandwisdom.net/products/articles/LifePakabstract.pdf
http://www.consumerlab.com/results/lifepak.asp
http://www.fasebj.org/cgi/gca?sendit=Get All Checked Abstract(s)&SEARCHID=1&FULLTEXT=LifePak&FIRSTINDEX=0&hits=10&RESULTFORM...
http://www.scannerscience.com/LifePak.html
Jatka siitä sitten eteenpäin intoasi puhkuen... ja jos lukeminen on vaikeaa, niin videoitakin löytyy googlaamalla, ja vähän selkokielisempää tekstiä myös, esim: http://whathealthproducts.blogspot.com/
Etpä todellakaan ole tutustunut erilaisiin yritystoimintoihin. Mietitäänpä nyt vähän. Yritys on ollut toiminnassa 25-vuotta ja kasvanut Nokiaakin nopeammin, parempi riskiluokitus, Fortune -lehti suosittelee osakkeen ostamista jne... Sitä paitsi, yritys on TUTKIMUSYRITYS (mm. 125 tohtoritasoista huippututkijaa), ei markkinointiyritys, kuten "normaalit" yritykset. Jos jakelu olisi "normaali" ja markkinointi myös olisi tuotteen hinta moninkertainen... - FineBody
aloittaja:: kirjoitti:
...laitoin oikein suosikeihin.
ainut asia mitä en oikein usko on tuo väite että pillerit eivät imeytyisi. jos ihminen ottaa vaikkapa buranan päänsärkyyn ja huomaa tehon noin 30-60min kuluttua, niin pakkohan sen oli silloin imeytyä, vai kuinka? no miten sitten joku c-vitamiinipilleri voi olla eri asia?Vitamiinien ja hivenaineinen dynamiikka on kompleksinen. Juuri siksi onnistuneen lisäravinteen luominen vaatii lukuisia eri alojen tiedemiehiä ja vuosien tutkimustyötä. Jos nyt ajatellaan vaikka LifePak-tuotetta, niin siinä on nerokas, patentoitu valmistumenetelmä, jossa voidaan varmistua jokaisen antioksidantin oikeasta muodosta ja formaatista, jolloin jokaiseen tablettiin saadaan juuri se oikea määrä - kaikkiin tableteihin.
Toinen merkittävä seikka on se, että vitamiinien pintaan on lisätty ohut proteiinikuori, jolloin kehon solut tunnistavat nämä erittäin hyvin ja mm. siksi antioksidanttien keskimääräinen imeytymisaste on erittäin korkea: 60 % (esim. rauta imeytyy 100 %:sti). Normaalisti (synteettiset) vitamiinit imeytyvät vain 10 %:sti.
Lisätietoja saa myös kysymällä suoraan yrityksen tutkijoilta - he osaavat vastat täsmällisesti miksi mikäkin ainesosa on tuotteessa; jokaisella niistä on joku funktio - mitään ei ole laitettu turhaan eikä sisällä mitään keholle vahingollista. - ruokaaaa
FineBody kirjoitti:
Vitamiinien ja hivenaineinen dynamiikka on kompleksinen. Juuri siksi onnistuneen lisäravinteen luominen vaatii lukuisia eri alojen tiedemiehiä ja vuosien tutkimustyötä. Jos nyt ajatellaan vaikka LifePak-tuotetta, niin siinä on nerokas, patentoitu valmistumenetelmä, jossa voidaan varmistua jokaisen antioksidantin oikeasta muodosta ja formaatista, jolloin jokaiseen tablettiin saadaan juuri se oikea määrä - kaikkiin tableteihin.
Toinen merkittävä seikka on se, että vitamiinien pintaan on lisätty ohut proteiinikuori, jolloin kehon solut tunnistavat nämä erittäin hyvin ja mm. siksi antioksidanttien keskimääräinen imeytymisaste on erittäin korkea: 60 % (esim. rauta imeytyy 100 %:sti). Normaalisti (synteettiset) vitamiinit imeytyvät vain 10 %:sti.
Lisätietoja saa myös kysymällä suoraan yrityksen tutkijoilta - he osaavat vastat täsmällisesti miksi mikäkin ainesosa on tuotteessa; jokaisella niistä on joku funktio - mitään ei ole laitettu turhaan eikä sisällä mitään keholle vahingollista.Ruoka tulee halvemmaksi kuin laadukkaat lisäravinteet. Ja elimistö kiittää.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm - EiRuokaa
ruokaaaa kirjoitti:
Ruoka tulee halvemmaksi kuin laadukkaat lisäravinteet. Ja elimistö kiittää.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htmRuuan ravintoarvo on alentunut 80-90 % viimeisen 15-vuoden aikana. Tästä on lukuisia tutkimuksia. Syötkö viisinkertaisen (tai jopa 10-kertaisen) määrän vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kun mitä minimisuoritukset suositteleva? Nämä Suomessa vielä voimassa olevat suositukset ovat 60-luvulta, kun silloin Vitnamin sodan aikaan tutkittiin mikä on vitamiinien ja hivenaineiden MINIMIMÄÄRÄT, jotta ihmiset eivät sairastuisi PUUTOSTAUTEIHIN. Tästä on sitten pitkä matka vielä optimaaliseen tasoon, jolloin elimistösi toimii optimaalisesti ja vastustaa sairauksia sekä solut uudistuvat tervehdyttävästi.
Tsemppiä laadukkaan ruuan nauttimiseen - tosi vaikeaa se ainakin tulee olemaan, jos ostat ruokasi kaupoista. Huom! Viljellyssä kalassa ei ole esim. Omega 3-rasvahappoja ollenkaan, joten varmaankin kalastelet ja viljelet sitten päivät pitkät... ja tietty marjastat... ;=) - häh..
EiRuokaa kirjoitti:
Ruuan ravintoarvo on alentunut 80-90 % viimeisen 15-vuoden aikana. Tästä on lukuisia tutkimuksia. Syötkö viisinkertaisen (tai jopa 10-kertaisen) määrän vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kun mitä minimisuoritukset suositteleva? Nämä Suomessa vielä voimassa olevat suositukset ovat 60-luvulta, kun silloin Vitnamin sodan aikaan tutkittiin mikä on vitamiinien ja hivenaineiden MINIMIMÄÄRÄT, jotta ihmiset eivät sairastuisi PUUTOSTAUTEIHIN. Tästä on sitten pitkä matka vielä optimaaliseen tasoon, jolloin elimistösi toimii optimaalisesti ja vastustaa sairauksia sekä solut uudistuvat tervehdyttävästi.
Tsemppiä laadukkaan ruuan nauttimiseen - tosi vaikeaa se ainakin tulee olemaan, jos ostat ruokasi kaupoista. Huom! Viljellyssä kalassa ei ole esim. Omega 3-rasvahappoja ollenkaan, joten varmaankin kalastelet ja viljelet sitten päivät pitkät... ja tietty marjastat... ;=)ai viljellyssä kalassa ei ollenkaan omegarasvoja? miten niin muka ei olisi? kuka ne sieltä on pois ottanu?
ja mitä vikaa kaupan ruoassa on? on siellä luomutuotteita. riittävästi vaan kananmunia, kananlihaa, normaalia lihaa, kalaa ja sitten kasviksia sekä jonkin verran viljatuotteita. tulee kaikki. ainut mitä pitää ottaa lisäravinteena on b-vitamiinit sekä d-vitamiinia. - apteekissa
lääketehdas kirjoitti:
ravinto nyt on hiukan eri asia kuin lääke
ja jos tuota ei ymmärrä, niin ...kuulemma juuri siksi koska se luokitellaan tarvittaessa myös lääkkeeksi.
- juttu...
häh.. kirjoitti:
ai viljellyssä kalassa ei ollenkaan omegarasvoja? miten niin muka ei olisi? kuka ne sieltä on pois ottanu?
ja mitä vikaa kaupan ruoassa on? on siellä luomutuotteita. riittävästi vaan kananmunia, kananlihaa, normaalia lihaa, kalaa ja sitten kasviksia sekä jonkin verran viljatuotteita. tulee kaikki. ainut mitä pitää ottaa lisäravinteena on b-vitamiinit sekä d-vitamiinia."ai viljellyssä kalassa ei ollenkaan omegarasvoja?"
Käytännössä juuri noin. Villissä kalassa omega-kolmosia on reilusti, mutta viljellyssä kalassa vain vähän. Nuo omegathan ei ole kalassa syntyään vaan niitä tulee ravinnon mukana ja ne kertyvät ajan myötä. Villit kalat syövät toisia kaloja ja muita vedeneläviä joista niille sitä (EPA) omega-3 -rasvahappoa kertyy. Viljellyt kalat syövät rehuja jotka sisältävät yhä enemmän ja enemmän viljaa. Viljasta ei viljeltyihin kaloihin (EPA) omega-kolmosia kerry lainkaan, niiden ainoat omega-kolmoset ovat alfalinoleenihappoa (kasvikunnan omega-3) josta ihmiset pystyvät käyttämään vain n. 5-7 %. Oikeiden omega-kolmosten sijaan viljeltävät kalat saavat rehusta runsaasti omega-6 -rasvahappoja jotka entisestään vääristävät ihmisten saamien omegojen suhteen vääräksi ja vaaralliseksi.
Luonnossa lohet eivät syö viljaa lainkaan. Vai onko joku nähnyt lohia viljapellossa syksyisin? - järki päässä
EiRuokaa kirjoitti:
Ruuan ravintoarvo on alentunut 80-90 % viimeisen 15-vuoden aikana. Tästä on lukuisia tutkimuksia. Syötkö viisinkertaisen (tai jopa 10-kertaisen) määrän vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kun mitä minimisuoritukset suositteleva? Nämä Suomessa vielä voimassa olevat suositukset ovat 60-luvulta, kun silloin Vitnamin sodan aikaan tutkittiin mikä on vitamiinien ja hivenaineiden MINIMIMÄÄRÄT, jotta ihmiset eivät sairastuisi PUUTOSTAUTEIHIN. Tästä on sitten pitkä matka vielä optimaaliseen tasoon, jolloin elimistösi toimii optimaalisesti ja vastustaa sairauksia sekä solut uudistuvat tervehdyttävästi.
Tsemppiä laadukkaan ruuan nauttimiseen - tosi vaikeaa se ainakin tulee olemaan, jos ostat ruokasi kaupoista. Huom! Viljellyssä kalassa ei ole esim. Omega 3-rasvahappoja ollenkaan, joten varmaankin kalastelet ja viljelet sitten päivät pitkät... ja tietty marjastat... ;=)Missä ne lukuisat tutkimukset ovat?
Ei köyhässä maassa mikään kasva.
Valhtelet niin, että silmät ja korvat heiluu.
D-vitamiinin puutos on kaikilla ja sen puutos aiheuttaa sairauksia.
Metsämarjoja on metsät täynnä. Mene sinne. Niitä minäkin syön. - asldkfjsdkl
järki päässä kirjoitti:
Missä ne lukuisat tutkimukset ovat?
Ei köyhässä maassa mikään kasva.
Valhtelet niin, että silmät ja korvat heiluu.
D-vitamiinin puutos on kaikilla ja sen puutos aiheuttaa sairauksia.
Metsämarjoja on metsät täynnä. Mene sinne. Niitä minäkin syön.meni hiukan ohi nyt tämä.
minähän nimenomaan sanoin että d-vitamiinia kuuluukin ottaa. - kassilohi.
EiRuokaa kirjoitti:
Ruuan ravintoarvo on alentunut 80-90 % viimeisen 15-vuoden aikana. Tästä on lukuisia tutkimuksia. Syötkö viisinkertaisen (tai jopa 10-kertaisen) määrän vihanneksia, marjoja ja hedelmiä kun mitä minimisuoritukset suositteleva? Nämä Suomessa vielä voimassa olevat suositukset ovat 60-luvulta, kun silloin Vitnamin sodan aikaan tutkittiin mikä on vitamiinien ja hivenaineiden MINIMIMÄÄRÄT, jotta ihmiset eivät sairastuisi PUUTOSTAUTEIHIN. Tästä on sitten pitkä matka vielä optimaaliseen tasoon, jolloin elimistösi toimii optimaalisesti ja vastustaa sairauksia sekä solut uudistuvat tervehdyttävästi.
Tsemppiä laadukkaan ruuan nauttimiseen - tosi vaikeaa se ainakin tulee olemaan, jos ostat ruokasi kaupoista. Huom! Viljellyssä kalassa ei ole esim. Omega 3-rasvahappoja ollenkaan, joten varmaankin kalastelet ja viljelet sitten päivät pitkät... ja tietty marjastat... ;=)Itse ostan talvella kotimaisia juureksia kaupasta ja kaiken muunkin.
Kalaa syön villinä eli kassilohta en syö.
Ruuan ravinteet eivät ole mihinkään alentuneet.
Ihmiset vain syövät täyttä p...aa, kun ovat niin helvetin laiskoja.
Sinulla taitaa olla järki kadonnut, kun tuollaista väität.
Kassilohelle syötetään nyt mitä sattuu eikä siinä ole juurikaan edes D-vitamiinia ja ihan järjettömän rasvasta muutenkin. Niile syötetaan soijaa, ei viljaa. - 12+17
kassilohi. kirjoitti:
Itse ostan talvella kotimaisia juureksia kaupasta ja kaiken muunkin.
Kalaa syön villinä eli kassilohta en syö.
Ruuan ravinteet eivät ole mihinkään alentuneet.
Ihmiset vain syövät täyttä p...aa, kun ovat niin helvetin laiskoja.
Sinulla taitaa olla järki kadonnut, kun tuollaista väität.
Kassilohelle syötetään nyt mitä sattuu eikä siinä ole juurikaan edes D-vitamiinia ja ihan järjettömän rasvasta muutenkin. Niile syötetaan soijaa, ei viljaa.Oikea tapa onkin saada ruoasta mahdollisimman paljon tarvitsemaansa. Kuitenkin riittävän D-vitamiinin saanti on vaikeaa, vaikka söisi joka päivä kalaa. Itse syön yhden kala-aterian päivässä jonkin verran kalalajia vaihdellen. Välillä tulee mieleen, että toivon mukaan ei onnistu saamaan ajan mittaan kaloista liikaa ympäristömyrkkyjä.
- kirjolohi,,
12+17 kirjoitti:
Oikea tapa onkin saada ruoasta mahdollisimman paljon tarvitsemaansa. Kuitenkin riittävän D-vitamiinin saanti on vaikeaa, vaikka söisi joka päivä kalaa. Itse syön yhden kala-aterian päivässä jonkin verran kalalajia vaihdellen. Välillä tulee mieleen, että toivon mukaan ei onnistu saamaan ajan mittaan kaloista liikaa ympäristömyrkkyjä.
mutta ilmeisesti tämä norjasta pyydetty lohi mitä niin monessa kaupassa myydään, on ihan normaalia villiä lohta jossa on kaikki ravinto tallella?
- varmaan...
kirjolohi,, kirjoitti:
mutta ilmeisesti tämä norjasta pyydetty lohi mitä niin monessa kaupassa myydään, on ihan normaalia villiä lohta jossa on kaikki ravinto tallella?
"...norjasta pyydetty lohi mitä niin monessa kaupassa myydään, on ihan normaalia villiä lohta jossa on kaikki ravinto tallella?"
Norjasta ei suomeen tuoda kuin viljeltyä lohta. Et kai tosissasi luule, että täällä myytävät Norjan lohet olisivat villejä? En varmaan vaan huomannut ironiaasi... - omegat
häh.. kirjoitti:
ai viljellyssä kalassa ei ollenkaan omegarasvoja? miten niin muka ei olisi? kuka ne sieltä on pois ottanu?
ja mitä vikaa kaupan ruoassa on? on siellä luomutuotteita. riittävästi vaan kananmunia, kananlihaa, normaalia lihaa, kalaa ja sitten kasviksia sekä jonkin verran viljatuotteita. tulee kaikki. ainut mitä pitää ottaa lisäravinteena on b-vitamiinit sekä d-vitamiinia.Samahan pätee villieläimiin. Villisiassa on runsaasti omega-3, kotipossussa ei lainkaan. Hirven- ja peuranlihassa on omega-3, lehmässä ei. Riistahan on sen vuoksi niin kovin paljon terveellisempää ravintoa.
- sinulla
kassilohi. kirjoitti:
Itse ostan talvella kotimaisia juureksia kaupasta ja kaiken muunkin.
Kalaa syön villinä eli kassilohta en syö.
Ruuan ravinteet eivät ole mihinkään alentuneet.
Ihmiset vain syövät täyttä p...aa, kun ovat niin helvetin laiskoja.
Sinulla taitaa olla järki kadonnut, kun tuollaista väität.
Kassilohelle syötetään nyt mitä sattuu eikä siinä ole juurikaan edes D-vitamiinia ja ihan järjettömän rasvasta muutenkin. Niile syötetaan soijaa, ei viljaa.Eipä pidäkään paikkansa. Ruoan ravinteet OVAT alentuneet. Tehomaatalous on yksi syy. Maahan pumpataan multaa ja ravinteita, joissa on vain muutamia (5-7 erilaista muistaakseni) hiven- ja kivennäisaineita verrattuna esim vanhoissa maakerrostumissa (esim kivihiilikausi) ravinteita on runsaasti enemmän (noin 70 eri mineraalia). Sen lisäksi maa on köyhynyt, ravinteet huuhtoutuneet pois maaperästä. Porkkanassa on paljon vähemmän vitamiineja kuin 100 vuotta sitten. Samoin on käynyt muille vihanneksille ja kasviksille. Virustaudit leviävät kun seleeniä ei ole riittävästi maaperässä. Seleenin vähenemistä on myös ajateltu yhdeksi syyksi, että sellaiset sairaudet kuin AIDS, maksavirukset ja verenvuotokuumeet ovat tämän ajan vitsaus. Vehnä on köyhtynyt, vrt esim nykyvehnä ja speltti. Kromosomisto on erilainen, samoin hivenainepitoisuudet. Maissi jota intiaanit aikoinaan söivät, oli ravintoarvoltaan paljon rikkaampi kuin tämä meidän nykyajan maissi. Nämä vain esimerkkeinä.
Minä olisin varmaan jo haudassa jos olisin tavalliseen ruokaan luottanut, mutta paransin itseni purkkihivenaineilla ja purkkivitamiineilla. - kassilohi
varmaan... kirjoitti:
"...norjasta pyydetty lohi mitä niin monessa kaupassa myydään, on ihan normaalia villiä lohta jossa on kaikki ravinto tallella?"
Norjasta ei suomeen tuoda kuin viljeltyä lohta. Et kai tosissasi luule, että täällä myytävät Norjan lohet olisivat villejä? En varmaan vaan huomannut ironiaasi...niin
suomesta EI saa villiä lohta, jos ei itse lähde sitä kalastamaan
ei ole saanut vuosiin
http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/lohi
http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2003597
Itse syön silakkaa
Ruuassa D-vitamiinia on pääasiassa rasvaisessa kalassa (kuha, siika, silakka) n.22 µg/100g. Muissa kaloissa huomattavasti vähemmän. Kasvatettu lohi sisältää D-vitamiinia vain neljänneksen siitä, mitä villissä lohessa on eli n. 2 µg/100g. Tehokasvatuksen huonot puolet näkyvät siis tälläkin alueella (myös Omega 3 suhde on huono, johtuen huonosta halvasta rehusta). Suomessa EI ole saatavilla villiä lohta lainkaan. Myös siika on kasvatettu. - ei kassilohta
sinulla kirjoitti:
Eipä pidäkään paikkansa. Ruoan ravinteet OVAT alentuneet. Tehomaatalous on yksi syy. Maahan pumpataan multaa ja ravinteita, joissa on vain muutamia (5-7 erilaista muistaakseni) hiven- ja kivennäisaineita verrattuna esim vanhoissa maakerrostumissa (esim kivihiilikausi) ravinteita on runsaasti enemmän (noin 70 eri mineraalia). Sen lisäksi maa on köyhynyt, ravinteet huuhtoutuneet pois maaperästä. Porkkanassa on paljon vähemmän vitamiineja kuin 100 vuotta sitten. Samoin on käynyt muille vihanneksille ja kasviksille. Virustaudit leviävät kun seleeniä ei ole riittävästi maaperässä. Seleenin vähenemistä on myös ajateltu yhdeksi syyksi, että sellaiset sairaudet kuin AIDS, maksavirukset ja verenvuotokuumeet ovat tämän ajan vitsaus. Vehnä on köyhtynyt, vrt esim nykyvehnä ja speltti. Kromosomisto on erilainen, samoin hivenainepitoisuudet. Maissi jota intiaanit aikoinaan söivät, oli ravintoarvoltaan paljon rikkaampi kuin tämä meidän nykyajan maissi. Nämä vain esimerkkeinä.
Minä olisin varmaan jo haudassa jos olisin tavalliseen ruokaan luottanut, mutta paransin itseni purkkihivenaineilla ja purkkivitamiineilla.mistä sinä paranit purkkivitamiineilla ja mistä ne ravinteet sinne purkkiin on saatu?
ja saisiko tieteellistä dokumenttia noista ravinteiden vähyydestä
40-luvulla oli ihan saman verran ravinteita ruuassa kuin tänä päivänä
välttää viljaa, niin pysyy terveempänä ja purkista D-vitamiinia - on näyttöä
ei kassilohta kirjoitti:
mistä sinä paranit purkkivitamiineilla ja mistä ne ravinteet sinne purkkiin on saatu?
ja saisiko tieteellistä dokumenttia noista ravinteiden vähyydestä
40-luvulla oli ihan saman verran ravinteita ruuassa kuin tänä päivänä
välttää viljaa, niin pysyy terveempänä ja purkista D-vitamiiniahttp://www.yourhealthbase.com/foodandmedicine.htm
Jos sinun mielestä tieteellistä on vain pubmedissä niin voin huomauttaa, että useat tutkimukset siellä ovat vääristeltyjä (esim tuloksia on sormeiltu toivottuun suuntaan) tai kehnosti toteutettuja. Kaksoissokkotutkimukset mm esim eivät useinkaan sovi ravintoaineiden tutkimiseen. Ja kuka viitsii tallentaa kaikki artikkeleit, jotka on lukenut? Itse tallennan oleelliset asiat muistiini. - ei kassilohta
on näyttöä kirjoitti:
http://www.yourhealthbase.com/foodandmedicine.htm
Jos sinun mielestä tieteellistä on vain pubmedissä niin voin huomauttaa, että useat tutkimukset siellä ovat vääristeltyjä (esim tuloksia on sormeiltu toivottuun suuntaan) tai kehnosti toteutettuja. Kaksoissokkotutkimukset mm esim eivät useinkaan sovi ravintoaineiden tutkimiseen. Ja kuka viitsii tallentaa kaikki artikkeleit, jotka on lukenut? Itse tallennan oleelliset asiat muistiini.En lue pubmedia,mutta olet ihan omasta päästäsi keksinyt, jotta suomalaisessa ruuassa ei olisi ravinteita.
Söisit kotimaista ruokaa eli kasviksia, hedelmiä, marjoja, proteiinia, pähkinöitä, maitotuotteita jne...
Ja kotimaisia.
Syksyllä oli metsät täynnä marjoja ja omenoita saa edelleenkin ilmaiseksi.
D-vitamiinia tarvii kaikki purkista,mutta muun saa ruuasta.
D-vitamiin puutos aiheuttaa kaikenlaista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm - täytynee
kassilohi kirjoitti:
niin
suomesta EI saa villiä lohta, jos ei itse lähde sitä kalastamaan
ei ole saanut vuosiin
http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/lohi
http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2003597
Itse syön silakkaa
Ruuassa D-vitamiinia on pääasiassa rasvaisessa kalassa (kuha, siika, silakka) n.22 µg/100g. Muissa kaloissa huomattavasti vähemmän. Kasvatettu lohi sisältää D-vitamiinia vain neljänneksen siitä, mitä villissä lohessa on eli n. 2 µg/100g. Tehokasvatuksen huonot puolet näkyvät siis tälläkin alueella (myös Omega 3 suhde on huono, johtuen huonosta halvasta rehusta). Suomessa EI ole saatavilla villiä lohta lainkaan. Myös siika on kasvatettu.olla ihan normaalia, "villiä tonnikalaa", eikö :) ?
ainakin tämä uusi rainbow tuotemerkin albacore valkotonnikala joka on pyydetty tyyleltä mereltä, vähemmän saastuneilta ja kalastetuilta alueilta.
ja tonnikalassakin on d-vitamiinia, muistaakseen 8 mikrogramaa / 100 g - auta...
täytynee kirjoitti:
olla ihan normaalia, "villiä tonnikalaa", eikö :) ?
ainakin tämä uusi rainbow tuotemerkin albacore valkotonnikala joka on pyydetty tyyleltä mereltä, vähemmän saastuneilta ja kalastetuilta alueilta.
ja tonnikalassakin on d-vitamiinia, muistaakseen 8 mikrogramaa / 100 g"...tonnikalassakin on d-vitamiinia, muistaakseen 8 mikrogramaa / 100 g "
Eipä tuosta tonnikalastakaan taida paljoa olla apua. Tuo määrä D-vitamiinia nimittäin löytyy vain tuoreesta tonnikalasta. Ja sen kilohinta taitaa olla vähintään siellä kolmenkympin tietämillä.
Ja sitten tuo D-vitamiinin määrä. 8 µg riittää vuorokaudeksi nykyisten virallisten suositusten (7,5 µg/vrk) mukaan Suomessa, mutta oikeiden asiantuntijoiden mukaan päivittäinen D-vitamiiniannos tulisi olla vähintään 50 µg. Tuollaisen määrän saaminen tonnikalasta tai ylipäätään ruoasta tulisi erittäin kalliiksi ja mikä tärkeintä, se vääristäisi ruokavalion epäterveelliseksi tai vähintääkin puutteelliseksi ja yksipuoliseksi kun nuo kalat hallitsisivat sitä.
Sikainfluenssan ehkäisyyn suositellaan 100 - 125 µg D-vitamiinia vuorokaudessa.
Tietenkin kalaa pitää syödä, mutta valitettavasti se ei riitä D-vitamiinin tarpeemme tyydyttämiseen vaan siihen tarvitaan vitamiinipurkkia. Vaikka se joillekin tuntuu erityisen vastenmielistä olevankin... - Imeyttäjä
apteekissa kirjoitti:
kuulemma juuri siksi koska se luokitellaan tarvittaessa myös lääkkeeksi.
Eikä Multitabs muuten imeydy... joten ei sen käyttämisessä ole yhtään mitään järkeä.
- 14+6
Imeyttäjä kirjoitti:
Eikä Multitabs muuten imeydy... joten ei sen käyttämisessä ole yhtään mitään järkeä.
Mistä tiedät, että se ei imeydy? Onko sinulle tehty verikokeita sen nauttimisen jälkeen?
- orion kertoo
14+6 kirjoitti:
Mistä tiedät, että se ei imeydy? Onko sinulle tehty verikokeita sen nauttimisen jälkeen?
Orion vastaa.
Kysy Orionilta.
Eivät kerro, koska kyseessä paska tuote. - Imeyttäjä
14+6 kirjoitti:
Mistä tiedät, että se ei imeydy? Onko sinulle tehty verikokeita sen nauttimisen jälkeen?
Kyllä. Minulle on tehty mittaus ja monille muillekin. Itse asiassa noin 5 viidelle miljoonalle pelkästään USA:ssa. Suomessa muutamille sadoille.
Myös perheen piirissä tehtiin pienimuotoinen testi vaimon kanssa (joka on muuten lääketieteen tohtori): ensin mitattiin tarkasti molempien antioksidanttitaso ja sitten hän nautti Multitabsia ja minä LifePak-valmistetta 3 kk ja arvot mitattiin sen jälkeen uudestaan. Söimme samaa ruokaa ja emme sairastelleet ko. testin aikana yms. Hänen arvonsa pysyivät täysin samana ja minun arvot nousivat 31 %. Tämän jälkeen vaimoni alkoi myös syömään LifePak-valmistetta ja hänen arvonsa kohosivat 2 kk:n ajanjaksolla 27 %. Fakta on faktaa vaikkakin pienimuotoista. Toki niitä kymmenille ja sadoille henkilöille tehtyjä kliinisiä tutkimustuloksia (ja kaksoissokkotestejä) voi sitten lukea itse kukin. - marjajauhe
Imeyttäjä kirjoitti:
Kyllä. Minulle on tehty mittaus ja monille muillekin. Itse asiassa noin 5 viidelle miljoonalle pelkästään USA:ssa. Suomessa muutamille sadoille.
Myös perheen piirissä tehtiin pienimuotoinen testi vaimon kanssa (joka on muuten lääketieteen tohtori): ensin mitattiin tarkasti molempien antioksidanttitaso ja sitten hän nautti Multitabsia ja minä LifePak-valmistetta 3 kk ja arvot mitattiin sen jälkeen uudestaan. Söimme samaa ruokaa ja emme sairastelleet ko. testin aikana yms. Hänen arvonsa pysyivät täysin samana ja minun arvot nousivat 31 %. Tämän jälkeen vaimoni alkoi myös syömään LifePak-valmistetta ja hänen arvonsa kohosivat 2 kk:n ajanjaksolla 27 %. Fakta on faktaa vaikkakin pienimuotoista. Toki niitä kymmenille ja sadoille henkilöille tehtyjä kliinisiä tutkimustuloksia (ja kaksoissokkotestejä) voi sitten lukea itse kukin.Multitabsissa ei ole antioksidantteja.
Ja ne tieteelliset tutkimukset puuttuu.
Lääkäreillä ei ole mitään koulutusta ravitsemuksesta. - Jaahass
Imeyttäjä kirjoitti:
Kyllä. Minulle on tehty mittaus ja monille muillekin. Itse asiassa noin 5 viidelle miljoonalle pelkästään USA:ssa. Suomessa muutamille sadoille.
Myös perheen piirissä tehtiin pienimuotoinen testi vaimon kanssa (joka on muuten lääketieteen tohtori): ensin mitattiin tarkasti molempien antioksidanttitaso ja sitten hän nautti Multitabsia ja minä LifePak-valmistetta 3 kk ja arvot mitattiin sen jälkeen uudestaan. Söimme samaa ruokaa ja emme sairastelleet ko. testin aikana yms. Hänen arvonsa pysyivät täysin samana ja minun arvot nousivat 31 %. Tämän jälkeen vaimoni alkoi myös syömään LifePak-valmistetta ja hänen arvonsa kohosivat 2 kk:n ajanjaksolla 27 %. Fakta on faktaa vaikkakin pienimuotoista. Toki niitä kymmenille ja sadoille henkilöille tehtyjä kliinisiä tutkimustuloksia (ja kaksoissokkotestejä) voi sitten lukea itse kukin.Veritesti-tuloksiin vaikuttaa muukin kuin pillerin imeytyvyys,esim. aikaisempi korkea ravinnetaso veressä jolloin imeytyminen vähenee.Myös matalat pitoisuudet (etenkin tämä)monivitamiini-hivenainepillereissä häivyttävät nostovaikutusta.Jo EU vaatii näyttöä biosaatavuudesta näille valmistajille.
- Jaaja
marjajauhe kirjoitti:
Multitabsissa ei ole antioksidantteja.
Ja ne tieteelliset tutkimukset puuttuu.
Lääkäreillä ei ole mitään koulutusta ravitsemuksesta.10mg E-vitamiinilla ei ole käytännössä mitään vaikutusta ja ne ovat myös vuorovaikutuksessa keskenään,esim. E-vitamiini C-vitamiinin kanssa ja seleenikin E-vitamiinin kanssa.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1384078- 892009
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap151911Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi571527Haluaisin jo
Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos541452Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.
Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat1331405VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia
Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu991322- 741226
- 971104
- 691063