Oen tekemässä siideriä ohjeella, johon tulee omenia, vettä, sokeria, askorbiinihappoa sekä sitruunahappoa. Kiinnostaisi tietää mihin alkoholin muodostuminen perustuu, kun ohjeessa ei käytetä hiivaa lainkaan. Ja missä vaiheessa se tulee. Siiderin pitää olla viikko astiassa ennen pullottamista, tuleeko käymisreaktio siis silloin? Lisäksi juoman pinnalle on muodostunut sellaista vaaleaa sakkaa, mitähän se on? Siideri on nyt ollut 5 päivää astiassa.
kotitekoinen siideri
keittelijä
1
1249
Vastaukset
- Tanskalainen maajuss
Hedelmät alkavat käymään myös kuin myös marjat ilman hiivaa
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 372280
- 551307
- 841303
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...361246- 631181
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä39894Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.122779- 31731
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi21582Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan55565