Oen tekemässä siideriä ohjeella, johon tulee omenia, vettä, sokeria, askorbiinihappoa sekä sitruunahappoa. Kiinnostaisi tietää mihin alkoholin muodostuminen perustuu, kun ohjeessa ei käytetä hiivaa lainkaan. Ja missä vaiheessa se tulee. Siiderin pitää olla viikko astiassa ennen pullottamista, tuleeko käymisreaktio siis silloin? Lisäksi juoman pinnalle on muodostunut sellaista vaaleaa sakkaa, mitähän se on? Siideri on nyt ollut 5 päivää astiassa.
kotitekoinen siideri
keittelijä
1
1213
Vastaukset
- Tanskalainen maajuss
Hedelmät alkavat käymään myös kuin myös marjat ilman hiivaa
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke673384- 1432370
- 921888
- 1711619
- 891500
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?761454- 651446
- 711226
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771150Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t351118