Oen tekemässä siideriä ohjeella, johon tulee omenia, vettä, sokeria, askorbiinihappoa sekä sitruunahappoa. Kiinnostaisi tietää mihin alkoholin muodostuminen perustuu, kun ohjeessa ei käytetä hiivaa lainkaan. Ja missä vaiheessa se tulee. Siiderin pitää olla viikko astiassa ennen pullottamista, tuleeko käymisreaktio siis silloin? Lisäksi juoman pinnalle on muodostunut sellaista vaaleaa sakkaa, mitähän se on? Siideri on nyt ollut 5 päivää astiassa.
kotitekoinen siideri
keittelijä
1
1225
Vastaukset
- Tanskalainen maajuss
Hedelmät alkavat käymään myös kuin myös marjat ilman hiivaa
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 853617
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)813260Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683092On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle702740Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442242- 651822
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,271799- 351755
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181709- 601668