Retkahdin taas kerran. Paska olo!

fdghh

Minun syömishäiröilyni alkoi kun muutin omaan asuntoon. Silloin tuli syötyä paljon ulkona ja muutenkin epäterveellisesti. Lihoin vuoden aikana n. 8kg. Tästä alkoi mieletön laihdutus. Aluksi terveellisesti, kunnes havaitsin, että kilot lähtevät parhaiten kun jätän lähes tulkoon kokonaan syömättä. Paino laski todella nopeasti alkupainoon.

Nyt olen pelottavassa kierteessä. Suurimman osan ajasta syön miltei anorektisen niukasti, mutta n. viikon kahden välein saan ahmimiskohtauksia. Syön kaiken mahdollisen, mitä kaapeistani löydän, voin niin pahoin etten saa edes nukuttua, ja seuraavana päivänä kärsin krapulanomaisista oireista. Morkkiksesta seuraa, että seuraavat 2-3 päivää olen käytännössä syömättä. Yleensä uskallan vaa'alle vasta kolmantena päivänä ahmimisesta, jolloin olen syömättömyyden ansiosta päässyt takaisin lähtölukemaan.

Olin tsempannut jo miltei kaksi viikkoa. Edellisestä ahmimisesta oli jo sen verran aikaa, että tällä viikolla sain syötyä suhteellisen normaalisti, melkein joka päivä kaksi lämmintä ateriaa! Luulin, että suunta on parempaan päin. Jouduin käymään tänään nälkäisenä kaupassa ja ostin aivan liikaa syömistä. Söin lounaaksi tonnikalapastaa. Tämän jälkeen en vain pystynyt lopettamaan, vaan aloin ahmia. Olen syönyt aamiaisen ja lounaan lisäksi:
- 450g leipää
- 500g muroja
- litra jugurttia
- 0,5 litraa mustikoita
- 5 omenaa
- kilo porkkanoita
- paketillinen rusinoita

Voin niin pahoin, että istuminen sattuu. Näytän siltä kuin olisin 7. kuulla raskaana. En saa oksennettua. Tiedän kokemuksesta, että kroppa menee äkillisestä ruokamäärästä aivan sekaisin eli huominen kuluu vessassa istuen. Olo tulee olemaan paskempi kuin pahimmassakaan krapulassa... Nyt häpeän ja silti tekisi mieli syödä lisää (luojan kiitos en pysty!).

Olen normaalipainoinen, hoikemman puoleinen. Ongelmani ei näy päälle päin, enkä ole kehdannut kertoa kenellekään. Nyt on vain taas kerran todella paska olo. Seuraavat päivät kuljen löysässä hupparissa, koska vatsani on niin turvoksissa.

Mitä tehdä? En kehtaa mennä lääkäriin. En kehtaa kertoa kenellekään. Onko jollain kokemuksia, miten tästä syömättömyys-ahimimis-kierteestä pääsee yli?

2

839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fruzi

      Kuulostaa typerältä, mutta onpa lohduttavaa lukea, että joku muu ajattelee täsmälleen kuten minä. Olen kärsinyt BEDistä jo vuosia erilaisina aikakausina, usein sen on laukaissut elämänmuutos.
      Nyt olen 165cm/68,5kg, mutta pari vuotta sitten painoni kohosi vuodessa 20kg jatkuvan ahmimisen takia. Inhosin itseäni ja sain jostain sen kurin - laihduin parhaimmillaan 60 kiloon. Nyt olen muuttanut uudelle paikkakunnalle ja parissa viikossa kiloja on tullut 5 lisää. Olo on kauhea, masentaa, en halua tavata ketään, en halua vierailla ystävien/perheen luona, sillä tiedän, että he huomaavat muutoksen.

      Yritän ostaa kevyttä ruokaa kotiin, mutta jos jäljellä ei ole kuin pussikeittoja ja hilloa, pystyn myös ahmimaan niitä yhdessä vuorotellen. En muista, koska olisin viimeksi ollut aidosti nälkäinen, tuntenut vatsan olevan tyhjä. Nyt inhoan itseäni ja peilikuvaani, jopa enemmän kuin sillon 85-kiloisena. Tiedän, että pystyn laihduttamaan, mutta en saa sitä itsestäni irti.

      Mä tahtoisin puhua tästä jollekin ammatti-ihmiselle, mutta en tiedä miten ottaa ko. ihmiseen yhteyttä tai uskaltaisinko edes loppujen lopuksi mennä vastaanotolle. Jos vielä pari viikkoa koittaisin saada itseni kuriin - jos en, tarvitsen oikeasti apua, ennenkuin tämä lähtee totaalisesti käsistä.

      • nbl

        Hei...

        Minulla on mys hirveän paha ahmimishäiriö...en muista, milloin olen syönyt normaalisti...enää en edes tiedä, mitä tarkoittaa normaalit ruokamäärät. Pystyn ahmimaan mitä vain, kun kohtaus tulee: kuivia weetabixejä oliiviöljyn kanssa tai pelkkää kuivaa mysliä...Painoin elokuun lopussa n.67 kg ja nyt 75 kg...lihoi todella paljon ja nopeasti. Joka päivä olen kamppaillut syömiseni kanssa ja ahmimiskohtausten jälkeen päätän, että nyt oikeasti lopetan...mutten vain pysty. Jokainen syömiskertani päättyy ähkyyn. En voi lopettaa ennen kuin räjähdän. Käyn paljon salilla, mm. spinningissä, mutta silti lihon, koska ahmin...irtokarkkeja menee 800g kerralla...ja päivittäin syön karkkia ym. moskaa. En haluaisi ahmia, haluaisin taas olla kaunis ja laiha, mutten löydä ulospääsyä ahmimiskierteestä. Soitin syyskuussa lääkäriin ja sain sanottua, että minulla on sylmishäiriö. Sain ajan terveydenhoitajalle...mikä peruuttiin..sain uuden ajan,mkä myös peruttiin...en enää jaksanut soittaa uutta aikaa vaan ahmi suruuni. Todella säälittävää, että ruoka ja herkut hallitsevat elämääni...auttakaa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe