Ilmestyskirjassa mainitun pedon tuntomerkit

ylifariseus_1

Kumpi on tärkeämpää tälle ajalle, tunnistaa peto vaiko hänen merkkinsä.
Jos tunnistetaan jalan jäljet, mutta ei kulkijaa, on rosvo merkeistä huolimatta karkuteillä. Jos tunnistetaan peto, mutta ei tunnisteta hänen tapojaan merkitä askeleitaan, voidaan joutua pedon merkitsemäksi saaliiksi.
- Monet pitävät mikrosirua pedon merkkinä, ja monelle raha on paholaisen verta, joka merkitsee omistajansa paholaisen merkille.
Yhtä kaikki, heille ei selviä, kuka on paholaisen merkin takana oleva peto ja kuinka se tunnistetaan.. Vastauksia etsitään kaikkialta muualta kuin Raamatusta, vaikka Raamattu on itsensä tulkki.
Mikrosirut ja erilaiset valvontavälineet, ovat kyllä pedon hallussa olevia välineitä, mutta niiden avulla kumarretaan muutakin kuin petoa. Tekniikka on aina ollut pedon etsijöiden hampaissa, mutta junakaan ei ollut peto, vaikka radan päästä löytyikin hirviö.
Mikrosiru ei ole peto ja rahakin on vaihdon väline, jolla peto hallitsee kaupan, työelämän ja kirkollisen toiminnan aikatauluja omalla jumalattomalla tavallaan. Kuitenkaan kansa ei tunnista petoa, sillä se pukeutuu karitsan vaatteisiin, ja rakentelee sille kirkkoja, saaden sen kumartamaan itseään.
Raamatun tuntomerkit pedosta löytyvät Raamatusta ja Lutherin kirjoituksista. "Ompa paavi, eli antikristus rohjennut muuttaa Jumalan kymmentä käskyäkin muuttaen sapatin sunnuntaiksi".

Kahdeksan Raamatun kohtaa Danielin kirjasta ja Ilmestyskirjasta vahvistaa Lutherin käsitykset oikeiksi. Paavi ei ole Kristuksen viransijainen maan päällä, vaan Pyhä Henki, sen pitäisi olla kaikille selvä asia: Vicarivs Filii Dei= 666 kirjainten numeroarvot Ison tietosanakirjan mukaan.
Historia ja Raamattu kertovat pedosta ja sen merkistä samalla tavalla, eikä Jumalan ikuinen merkkikään sapatti ole salassa Raamatun sivuilta.
1. Ensimmäiseksi peto menee Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
2. Toiseksi peto muuttaa ajat ja lait ja surmaa Jumalan pyhiä.
3. Kolmanneksi pukeutuu helakan punaan ja purppuraan, joka on katolisen kirkon tunnus väri.
4. Neljänneksi asuu kaupungissa, jossa on seitsemän kukkulaa, eli Roomassa.
5. Viidenneksi peto sai kuolinhaavan Napoleonin sotapäälikkö Berthierin marssiessa Roomaan ja viedessään paavin vankina Ranskaan. Katolisen kirkon kuolinhaava on parhaillaan paranemassa Euroopassa ja paavin valta voimistuu Euroopassa, Euroopan palatessa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä paavin sanojen mukaan. Ranskan vallankumouksen jälkeen oli voimassa 10-päiväinen työviikko, ja motto lauseena oli "Eläköön järki".
6. Kuudenneksi hallinta-aika 1260 vuotta ennen kuolinhaavaa, jolloin säkkipukuiset todistajat, Vanha ja Uusi-testamentti levitettiin omalla kielellä Latinan sijasta, joka on pedon kieli nykyäänkin.
7. Seitsemänneksi on maan porttojen ja kauhistusten äiti, eli äitikirkko, joka on Rooma.
8. Kahdeksanneksi saa kaikki pienet ja suuret kumartamaan itseään, sen jonka kuolinhaava paranee parhaillaan EU:ssa, eli paavin... Nykyinen Eurooppa todistaa kaiken oikeaksi katolisen kirkon vaikutusvallan kasvaessa ja sunnuntailakien korostuessa.
Vertailukohteet: 2.Moos.31:12-18. 5.Moos.6:1-8 ja Ilm.13:11-18. Jumalan merkki "Sapatti" ja pedon merkki "Sunnuntai" vastakkain, rangaistuskin sama, eli kuolemantuomio.

Petokirkon muuttama lepopäivä "sunnuntai" on ollut pedon merkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli vuodesta 321 jKr. lähtien.
Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun asti.
Jumalan merkkin "Sapatin" rikkomisesta tuomio on iankaikkinen, mutta pedonmerkin "sunnuntain" kohdalla se on aikakauteensa liittyvä rangaistus erilaisine sanktioineen, mutta lopullinen muoto on kuolemanrangaistus, viimeisen lainsäädännön mukaan, ennen Jeesuksen toista tulemista.
Sunnuntai kauppojen aukiolo on aiheuttanut ja aiheuttaa erimielisyyttä Luterilaisen ja katolisen kirkon välillä, koska katolinen kirkko vaatii sunnuntain pyhittämistä lepopäivänä. Pohjoismaiden katoliset piispat ottavat kielteisen kannan kauppojen sunnuntain aukioloille, josta Luterilaiset ovat poikkeamassa.

233

5462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppsan!

      ....ja väärä profeetta. Kaikki kolme tulevat esiintymään.
      Teillä adventisteilla ei ole mitään muuta kuin sapatti mielessä. Te menette juuri tämän takia harhaan kun ette näe kokonaisuuksia. Paavi toki on yksi antikristillisyyden ilmenemismuoto ja Rooma saattaa olla se suuri portto. Mutta antikristus tulee olemaan paljon ovelampi ja paljon julkeampi kuin paavi.
      Ilmestyskirjassa ilmoitetut tapahtumat eivät ole vielä kunnolla alkaneet eikä ensimmäistäkään vihan maljaa ole vielä vuodatettu. Tuhatvuotinen valtakunta ei ole alkanut ja on olemassa ylöstempaus joka kohta tapahtuu. Eikä kuolinhaavakaan ole tuo mistä mainitsit. Säkkipukuiset profeetatkaan eivät ole vielä tulleet esille, eikä pedon merkkiä ole laitettu vielä kenellekään eikä kukaan vielä ole kumartanut antikristusta kun hän ei ole vielä ilmestynyt.
      Jeesus on sapatinkin herra. Lakihenkisyys ja lahkohenki ovat adventistien työkaluaja. Katsokaapa miten Jeesus paransi sapattinakin ihmisiä....... Adventistit ovat harhaoppisia mutta saattavat pelastua koska kuitenkin uskoavat Jeesukseen Kristukseen heidän syntiensä sovittajana. Minut on vihkinyt avioon adventistipappi, hän oli koko kirkon johtaja ja kuoli 90-luvun alussa. Hän oli vaimoni sukulainen (hyvin läheinen sukulainen ) ja arvostin häntä suuresti, mutta silti emme ole vaimoni kanssa adventisteja. Olemme helluntailaisia ja vaikkei meilläkään ehkä ole sitä taydellisesti "oikeaa oppia", on se kuitenkin lähempänä kuin adventistien höpinät.

      • on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.


      • no just joo!
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Kyllä on mies metsässä. Mulla ei ole sirua kortissa eikä kädessä, mutta sun kannattas välillä mennä jonnekin missä saisit tervettä ja raitista opetusta niin sinunkin silmäsi aukeisivat. Kyllä on mies metsässä!


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.


      • kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.

        Kissalleni olisin sirun laittanut, jos minulla olisi sellainen ollut.
        Noista ennustuksista-
        Kun kerta jumala on antanut kaikelle aikansa.
        Vaikka taivaassa ei aikaa tunneta samoin kun meillä täällä. niin minäkin ennustan.
        Kaksi Paavia tulee vielä viimeinen on musta ja siihen kaatuu katolilaisuus. Ehkäisy ja vapaa avioero, tulee voimaan. Rippi lopetetaan.
        Katolilaiset alkavat ajattelemaan omalla päällään - eikä tähän lisätä muuta kuin hallelujaaa ja amen.
        Omaisuus minkä ovat haalineen museoidaan, mitkä on taiteina. tallennetut varat jaetaan työttömille munkeille ja nunnille, uudelleenkoulutusta varten.


      • no just joo! kirjoitti:

        Kyllä on mies metsässä. Mulla ei ole sirua kortissa eikä kädessä, mutta sun kannattas välillä mennä jonnekin missä saisit tervettä ja raitista opetusta niin sinunkin silmäsi aukeisivat. Kyllä on mies metsässä!

        Kotini onkin metsän keskellä ja saan raitista metsä ilmaa, joka pitää aivot hereillä. Kyllä mikrosirut pankkikorteissa on niin yleistyneet, että tuntuu ihmeeltä missä korvessa sinä itse kulkenet. Jos sinä olisit uskonut mikrosiru pedonmerkkiin, niin sinun olisi jo pitänyt mennä tuuliin ja pilviin, mutta koska ennustuksesi on väärä, niin ei väärällä tavalla, eikä ajalla voi nousta tuuliin ja pilviin.

        Olet ollut täysin tietämätön pedonmerkkien lukumäärästä, joita on useita, kuten Lestadiolaisilla televisio, jossa pedon kuva, sekä puhuu, että näkyy ainakin Italian televisiossa jossa paavi puhuu ja näkyy lähes päivittäin... Myöskin Eurolipussa on kaksitoista tähteä renkaana, joka on Marian päässä olevassa seppeleessä, joka tekee katolisesta kirkosta äitikirkon. Myöskin raha on pedonmerkki, sillä Euro-seteleissä on kuvattuna myöskin silta, joka kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä, sillä katolinen kirkko sanoo olevansa sillan rakentaja maan ja taivaan välillä.
        Pedonmerkki "sunnuntai" on vastakohta Jumalan merkille, joka on "sapatti". Joidenkin mielestä Pyhä Henki on Jumalan merkki ja niin onkin, sillä Jumala on siunannut ja pyhittänyt sapatinpäivän. Vastakkaisuus tulee esiin molemmissa tapauksissa, sillä Pyhää Henkeä pedolla ei voi olla, koska omavaltaisesti peto on syrjäyttänyt sapatin ja ottanut sunnuntain sapatin tilalle.

        Petokirkon kumartajia tulee olemaan paljon näinä päivinä, sillä tullaan luomaan Uusi Maailmanjärjestys, jossa porttokirkolla on tärkein osuus pedonmerkin ylläpitämisessä, sillä paavi sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Kumman sinä valitset pyhäpäiväksesi, siitä riippuu myöskin ikuinen kohtalosi.


      • ilmankos
        maagikko kirjoitti:

        Kissalleni olisin sirun laittanut, jos minulla olisi sellainen ollut.
        Noista ennustuksista-
        Kun kerta jumala on antanut kaikelle aikansa.
        Vaikka taivaassa ei aikaa tunneta samoin kun meillä täällä. niin minäkin ennustan.
        Kaksi Paavia tulee vielä viimeinen on musta ja siihen kaatuu katolilaisuus. Ehkäisy ja vapaa avioero, tulee voimaan. Rippi lopetetaan.
        Katolilaiset alkavat ajattelemaan omalla päällään - eikä tähän lisätä muuta kuin hallelujaaa ja amen.
        Omaisuus minkä ovat haalineen museoidaan, mitkä on taiteina. tallennetut varat jaetaan työttömille munkeille ja nunnille, uudelleenkoulutusta varten.

        ne sirut tulevat vuodenvaihteessa, että katsotaan kenelle jaetaan ja kenelle ei.


      • maagikko kirjoitti:

        Kissalleni olisin sirun laittanut, jos minulla olisi sellainen ollut.
        Noista ennustuksista-
        Kun kerta jumala on antanut kaikelle aikansa.
        Vaikka taivaassa ei aikaa tunneta samoin kun meillä täällä. niin minäkin ennustan.
        Kaksi Paavia tulee vielä viimeinen on musta ja siihen kaatuu katolilaisuus. Ehkäisy ja vapaa avioero, tulee voimaan. Rippi lopetetaan.
        Katolilaiset alkavat ajattelemaan omalla päällään - eikä tähän lisätä muuta kuin hallelujaaa ja amen.
        Omaisuus minkä ovat haalineen museoidaan, mitkä on taiteina. tallennetut varat jaetaan työttömille munkeille ja nunnille, uudelleenkoulutusta varten.

        Sillä katolinen kirkko hyväksyy kaiken mikä johtaa luopumukseen tällä hetkellä, sillä kurinpalautus voi alkaa jo tämän paavin aikana. Porttokirkon kaatuminen tulee olemaan tosi-asia ajan lopulla, sillä tullessaan Jeesus tuhoaa, sekä antikristuksen, että sen kannattajat.
        Mikrosiru voi olla vaikkapa sotilaan kypärän otsan päällä, tai vaikkapa kissan pangassa, mutta se on kuitenkin vain yksi monista pedonmerkeistä, joita "Uusi Maailman Järjestys" tuo mukanaan ja niistä merkittävin on sunnuntai pedon merkkinä, jota EU puolustaa katolisessa kehyksessään.
        Kannattaa seurata aikaansa, ja tehdä huomioita, sillä kaikkina aikoina Jumalan pyhät ovat katsoneet, mihin ja millaiseen aikaan, heissä oleva Jumalan Henki viittaa.


      • on profeetallinen

        on profeetallinen sanoma: 1800-luvun kirkkokansan tietoisuudesta Rooman paaviudesta Ilmestyskirjan antikristuksena on sen ajan virsikirja, vuodelta 1845. Virren numero 240. Säkeistö 4. Jumalan sijaan ja Christuksen, Epäjumalan nostit ilkiän, Sen kauhian Antichristuksen, Kuin Raamattu sanoo selkiäst'. Its' teki jaloks', Maailman waloks', Itsens' pyhimmäks' kutsuu antoi, ja teki niinkuin kirjoitettiin, Prophetain kautta ennen.
        6. Nuori , wanha, waimo ja mies, Sen tietämän pitää sangen, Ett' lesabel' ja Babylon myös, On maahan langenn', Kuin oli kunnias', tek' itsens wiisaaks', Wallits' ylpeytens' wallas', JUMALAN KÄSKYI WASTAAN RÄYSKYI, Rauwenn' on jo itese altans'.
        12. Me rukoilem' sua, Jesu Christ', Pääst' meit' pahan Paawin orjuust', Kuin on se Antichristus wissist', Meit' kerit' sen kowast' koiruust: O Herra Christ'! Sinä olet wissist', Kuin yksinäs woit meit' auttaa ! Synnist' estä, hädäst' päästä, Piinas ja kuolemas kautta!


      • * * * * * *
        kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.

        Tri Eck
        "Kirkko on muuttanut sapatin viettämisen sunnuntaille omalla vallallaan, ilman kirjoituksia".
        - Tri Eck, Lakimies ja roomalaiskatolisen kirkon esitaistelija väittelyssään Martti Lutherin kanssa.

        Convert's Catechism
        Katolinen, käännynnäisen katekismus, Reverend Peter Geiermann C.Ss.R., joka sai 25.1.1910 paavi Pius X:nen "apostolisen siunauksen", sanoo sapatin muuttamiskysymyksestä:
        "Kysymys: Mikä päivä on sapatti? Vastaus: Lauantai on sapatti.
        Kysymys: Miksi vietämme sunnuntaita lauantain sijaan ? Vastaus: Vietämme sunnuntaita lauantain sijaan siksi, että KATOLINEN KIRKKO LAODIKEAN KIRKOLLISKOKOUKSESSA (364 jKR.) SIIRSI SEN PYHYYDEN LAUANTAILTA SUNNUNTAILLE. - 2. painos, s.50.


      • = = = = = =

        Sunnuntailiike.
        Nykyinen maailman tilanne osoittaa selvästi, että sunnuntailiike on alkanut maailmassa.
        Vahvat uskonnolliset liikkeet USA:ssa, kuten The Lord's Day Alliance ja The Christian Coalition, tekevät kovasti tyätä saadakseen sunnuntain hyväksytyksi kaikille yhteiseksi lepopäiväksi.
        Moraalisen rappeutumisen, talouden romahtamisen uhan ja kristinuskoon kohdistuvan mielenkiinnon vähenemisen vuoksi ajatellaan, että kansan tulisi jälleen noudattaa kymmentä käskyä saadakseen Jumalan siunauksen. Mutta samalla ne haluavat vahvistaa väärän lepopäivän lailla.

        EU:ssa halutaan saada sunnuntaista kaikille yhteinen lepopäivä. EU:n komission entinen puheenjohtaja katolinen Jacgues Delors toivoi Euroopan instituutioihin yhtä sielua, yhtä näkemystä ja yhtä hengellisyyttä. Tätä mallia kehitetään EU:ssa, ja tarkoituksena on, että sunnuntai lepopäivänä yhdistäisi hengellisesti. Siellä yritetään löytää yhdistäviä tekijöitä, jotta päästäisiin yksimielisyyteen.
        - Sunnuntai yhteisenä lepopäivänä on sellainen asia, josta katoliset ja suurin osa protestanteista ovat yksimielisiä. Tämä on katolisilta ovela veto, sillä sunnuntain korottaminen lepopäivänä on tosiasiassa yritys vahvistaa heidän vallanmerkkiään "sunnuntaita" kaikissa maissa.


      • harri veijonen
        = = = = = = kirjoitti:

        Sunnuntailiike.
        Nykyinen maailman tilanne osoittaa selvästi, että sunnuntailiike on alkanut maailmassa.
        Vahvat uskonnolliset liikkeet USA:ssa, kuten The Lord's Day Alliance ja The Christian Coalition, tekevät kovasti tyätä saadakseen sunnuntain hyväksytyksi kaikille yhteiseksi lepopäiväksi.
        Moraalisen rappeutumisen, talouden romahtamisen uhan ja kristinuskoon kohdistuvan mielenkiinnon vähenemisen vuoksi ajatellaan, että kansan tulisi jälleen noudattaa kymmentä käskyä saadakseen Jumalan siunauksen. Mutta samalla ne haluavat vahvistaa väärän lepopäivän lailla.

        EU:ssa halutaan saada sunnuntaista kaikille yhteinen lepopäivä. EU:n komission entinen puheenjohtaja katolinen Jacgues Delors toivoi Euroopan instituutioihin yhtä sielua, yhtä näkemystä ja yhtä hengellisyyttä. Tätä mallia kehitetään EU:ssa, ja tarkoituksena on, että sunnuntai lepopäivänä yhdistäisi hengellisesti. Siellä yritetään löytää yhdistäviä tekijöitä, jotta päästäisiin yksimielisyyteen.
        - Sunnuntai yhteisenä lepopäivänä on sellainen asia, josta katoliset ja suurin osa protestanteista ovat yksimielisiä. Tämä on katolisilta ovela veto, sillä sunnuntain korottaminen lepopäivänä on tosiasiassa yritys vahvistaa heidän vallanmerkkiään "sunnuntaita" kaikissa maissa.

        Me kirkkoihin kuulumattomat uskovat ainakin minun opetustani seuraavat
        pidämme sapattina lauantaita niinkuin sana hepreasta suomennetaan, muttemme
        missään tapauksessa tee sapatin vietosta pelastuskysymystä emmekä nimitä
        sunnuntain viettäjiä pedon merkin ottaneeksi. Vielä vähemmän sikainfluenssa-
        rokotteen ottajia pedon merkin ottaneeksi niinkuin tällä palstallakin
        hillutaan sekopäisenä "Profeetta otti pedon merkin" kun otin rokotteen!

        http://wwnet.fi/users/veijone/


      • puheenollen
        harri veijonen kirjoitti:

        Me kirkkoihin kuulumattomat uskovat ainakin minun opetustani seuraavat
        pidämme sapattina lauantaita niinkuin sana hepreasta suomennetaan, muttemme
        missään tapauksessa tee sapatin vietosta pelastuskysymystä emmekä nimitä
        sunnuntain viettäjiä pedon merkin ottaneeksi. Vielä vähemmän sikainfluenssa-
        rokotteen ottajia pedon merkin ottaneeksi niinkuin tällä palstallakin
        hillutaan sekopäisenä "Profeetta otti pedon merkin" kun otin rokotteen!

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Katoliset itse sanovat sunnuntai on valtamme "merkki". Vuonna 321 jKr. Keisari Konstantinus sääti kuuluisan sunnuntai lakinsa, joka kuului seuraavasti "auringon kunnioitettavana päivänä asettukoot kansa lepoon jne....
        Jumalan merkki on sapatti.
        Ahdas portti.
        Raamattu vuodelta 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.
        Yhtäkään käskyä ei tule purkaa. Käskyt ovat kasvattaja Kristukseen.


      • kyselijä..
        harri veijonen kirjoitti:

        Me kirkkoihin kuulumattomat uskovat ainakin minun opetustani seuraavat
        pidämme sapattina lauantaita niinkuin sana hepreasta suomennetaan, muttemme
        missään tapauksessa tee sapatin vietosta pelastuskysymystä emmekä nimitä
        sunnuntain viettäjiä pedon merkin ottaneeksi. Vielä vähemmän sikainfluenssa-
        rokotteen ottajia pedon merkin ottaneeksi niinkuin tällä palstallakin
        hillutaan sekopäisenä "Profeetta otti pedon merkin" kun otin rokotteen!

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Kysymyshän on ihmisten käskyistä ja Jumalan käskyistä.
        Turhaa on opettaa ihmiskäskyjä.
        Mitä Harri Veijo ajattelee, voiko ihmiskäskyt kadottaa?
        Pelastus taas tulee meidän Jumalaltamme, Voidellulta, Kuninkaalta, jolla on valta ja mahti.

        Jes. 29
        11 Jokainen profeetan näky on teille kuin sinetöity kirjakäärö. Jos se ojennetaan lukutaitoiselle ja sanotaan: "Lue tämä", hän vastaa: "En voi, kun se on suljettu ja sinetöity." [Ilm. 5:1]
        12 Jos taas käärö annetaan lukutaidottomalle ja sanotaan hänelle: "Lue tämä", hän vastaa: "Enhän minä osaa lukea."

        13 Herra sanoi: -- Koska tämä kansa lähestyy minua vain suullaan ja kunnioittaa minua vain huulillaan, koska sen sydän on vetäytynyt minusta kauas ja koska sen kuuliaisuus minua kohtaan on vain opittujen ihmiskäskyjen noudattamista, [Mark. 7:6,7]

        Voiko peto pitää Herran sapatin pyhänä ja niin opettaa?


      • kuka on peto
        kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.

        johon käy numerosarja 666 sehän on ihmisen luku, ja mikä on pedonmerkki ?


      • yksi uskonto

        Tämä kirjoitus on lainaus sanoma-lehti kirjoituksesta noin 10 vuotta sitten.

        Uskonpuhdistajien aloittamassa uskonpuhdistuksessa oli kysymys siitä, kenellä oli kirkossa sananvalta, Kristuksella vai antikristuksella (anti=sijais, vara). Uskonpuhdistajien löytö perustui Raamattuun.
        Erityisesti Luther näki Danielin kirjan ennustuksessa pienessä sarvessa (Dan.7) ja Paavalin mainitsemassa laittomuuden salaisuudessa (2.Tess. 2) antikristuksen tuntomerkit.
        Nämä merkit liitettiin yksiselitteisesti paavikuntaan. Jo paavin virkanimityksetkin kertovat paljon: DOMINIUM DEUM nostrum PAPAM (=Herramme Jumala paavi).
        Vatikaanin postimerkissä lukee Ponmax, Ponifus maximus= sillanrakentaja maasta taivaaseen tai VICARIVS FILII DEI (Jumalan Pojan viransijainen maan päällä). VICARIVS FILII DEI -nimitystä käytetään muun-muassa paavin kruunauksen yhteydessä.
        Ilmestyskirjan profetian mukaan (13. luku) tulee aika, jolloin ihmisiltä vaaditaan uskollisuutta "petoa" kohtaan (antikristus=peto).
        Mikä sitten on tuo Ilmestyskirjan peto ja sen luku 666 (Ilm. 13:18)?
        Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI.

        V=5 I=1 C=100 A=0 R=0 I=1 V=5 S=0 F=0 I=1 L=50 I=1 I=1 D=500 E=0 I=1= Yht. 666

        Jos EU:n vaatimuksina on yhteinen raha, talous, ulkopolitiikka ja armeija, niin miksei olisi myöskin yhteinen uskonto. Silloin ei ehkä merkitse uskonnon vapaus mitään, vaan toteutuu Ilmestyskirjan ennustukset (Ilm. 13:16-18).


      • mikrosiru valvoo
        ilmankos kirjoitti:

        ne sirut tulevat vuodenvaihteessa, että katsotaan kenelle jaetaan ja kenelle ei.

        Mikrosiru valvoo Linnaan saapuvia.
        Kutsukorteissa on nyt elektroninen tunniste johon on koodattu kunkin vieraan henkilötiedot.
        - Kutsuun on liitetty elektroninen tunniste "SIRU", joka pystytään lukemaan elektronisesti. Presidentin lehdistöpäällikkö Eila Nevalainen vahvistaa lehdelle.
        Iltalehti.

        Peto merkitsee parhaimmat palvelijansa pedonmerkillä.


      • otti mikrosiru
        mikrosiru valvoo kirjoitti:

        Mikrosiru valvoo Linnaan saapuvia.
        Kutsukorteissa on nyt elektroninen tunniste johon on koodattu kunkin vieraan henkilötiedot.
        - Kutsuun on liitetty elektroninen tunniste "SIRU", joka pystytään lukemaan elektronisesti. Presidentin lehdistöpäällikkö Eila Nevalainen vahvistaa lehdelle.
        Iltalehti.

        Peto merkitsee parhaimmat palvelijansa pedonmerkillä.

        tunnisteet kouraansa mennessään Linnan juhlille Itsenäisyyspäivänä. Eikös Helluntailaisten olisi pitänyt mennä tuuliin ja piviin, ennenkuin ottavat mikrosikortin tunnisteineen kouraansa ?

        Samassa junassahan ne on toisetkin sunnuntai vapaakirkkoset. Peto tuntee omansa.


      • Yksinkertainen1
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Eivät ne ole Testamentit. Milloin ne olisivat lyöneet maata vitsauksilla tai joutuneet pedon tappamina makaamaan Jerusalemin kadulla ja nousseet sieltä pilviin?


      • Yksinkertainen1
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kotini onkin metsän keskellä ja saan raitista metsä ilmaa, joka pitää aivot hereillä. Kyllä mikrosirut pankkikorteissa on niin yleistyneet, että tuntuu ihmeeltä missä korvessa sinä itse kulkenet. Jos sinä olisit uskonut mikrosiru pedonmerkkiin, niin sinun olisi jo pitänyt mennä tuuliin ja pilviin, mutta koska ennustuksesi on väärä, niin ei väärällä tavalla, eikä ajalla voi nousta tuuliin ja pilviin.

        Olet ollut täysin tietämätön pedonmerkkien lukumäärästä, joita on useita, kuten Lestadiolaisilla televisio, jossa pedon kuva, sekä puhuu, että näkyy ainakin Italian televisiossa jossa paavi puhuu ja näkyy lähes päivittäin... Myöskin Eurolipussa on kaksitoista tähteä renkaana, joka on Marian päässä olevassa seppeleessä, joka tekee katolisesta kirkosta äitikirkon. Myöskin raha on pedonmerkki, sillä Euro-seteleissä on kuvattuna myöskin silta, joka kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä, sillä katolinen kirkko sanoo olevansa sillan rakentaja maan ja taivaan välillä.
        Pedonmerkki "sunnuntai" on vastakohta Jumalan merkille, joka on "sapatti". Joidenkin mielestä Pyhä Henki on Jumalan merkki ja niin onkin, sillä Jumala on siunannut ja pyhittänyt sapatinpäivän. Vastakkaisuus tulee esiin molemmissa tapauksissa, sillä Pyhää Henkeä pedolla ei voi olla, koska omavaltaisesti peto on syrjäyttänyt sapatin ja ottanut sunnuntain sapatin tilalle.

        Petokirkon kumartajia tulee olemaan paljon näinä päivinä, sillä tullaan luomaan Uusi Maailmanjärjestys, jossa porttokirkolla on tärkein osuus pedonmerkin ylläpitämisessä, sillä paavi sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Kumman sinä valitset pyhäpäiväksesi, siitä riippuu myöskin ikuinen kohtalosi.

        Kun nyt sitä ei pyhitä muut kuin vähäväkinen uskovaisten joukko joidenkin uskovaisten joukossa? Muuten sunnuntai on ostospäivä toisten joukossa, muka tehty vielä arkipäiviä paremmaksi eri houkuttimilla. Miten sunnuntain pitämisen merkistä voi tulla ostoväline?
        Miten sapatin tai sen pitämisen merkin voi lyödä otsaan? Enkelithän lyövät ne 144 000:n juutalaista syntyperää olevan uskovaisen otsiin. Nämä ovat esikoisjoukko joka temmataan Jumalan valtaistuimen luo.

        Raamattu sanoo että Pyhä Henki tulee ihmisen sisimpään, uusi sydän uusi henki. Ei Hän voi olla ihmisen otsassa.
        Eikä pedonmerkkejä ole useita, ne olisivat vääriä, ihmisten omia keksintöjä. Raamattu puhuu vain yhdestä ja se näyttää olevan maksuväline, vieläpä pakollinen kaikille. Se on pedon nimi tai sen nimen luku!
        Pedon kuvaa voi kumartaa tai sen voi "tehdä". Miten? Kädellään piirtäen tai kättä nostaen kuten "heil Hitler"-merkin? En tiedä mutta tältä se vaikuttaa.
        Paavi ja paavin kirkko olivat antikristus ja sen valtakunta keskiajalla. Voihan nekin tietysti palata entiseen maailmanvaltaansa, mutta nyt näyttää ainakin sunnuntai-sapattimerkit kaukaa haetuilta.


      • Profeettojen tarkkailia
        harri veijonen kirjoitti:

        Me kirkkoihin kuulumattomat uskovat ainakin minun opetustani seuraavat
        pidämme sapattina lauantaita niinkuin sana hepreasta suomennetaan, muttemme
        missään tapauksessa tee sapatin vietosta pelastuskysymystä emmekä nimitä
        sunnuntain viettäjiä pedon merkin ottaneeksi. Vielä vähemmän sikainfluenssa-
        rokotteen ottajia pedon merkin ottaneeksi niinkuin tällä palstallakin
        hillutaan sekopäisenä "Profeetta otti pedon merkin" kun otin rokotteen!

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Taitaa olla hätä housuissa profeetalla, kun tuli erehtyneeksi ottamaan pedon merkin ruumiiseensa. Etkös sinä jo kehuskellutkin, kuinka sinusta tulee hallitsija tai ministeri tai jotain vastaavaa? Kenenkähän valtakuntaan pääset hommiin? Se jää nähtäväksi. Ei taida pesti yli 7 vuotta kestää :)


      • Yksinkertainen1 kirjoitti:

        Kun nyt sitä ei pyhitä muut kuin vähäväkinen uskovaisten joukko joidenkin uskovaisten joukossa? Muuten sunnuntai on ostospäivä toisten joukossa, muka tehty vielä arkipäiviä paremmaksi eri houkuttimilla. Miten sunnuntain pitämisen merkistä voi tulla ostoväline?
        Miten sapatin tai sen pitämisen merkin voi lyödä otsaan? Enkelithän lyövät ne 144 000:n juutalaista syntyperää olevan uskovaisen otsiin. Nämä ovat esikoisjoukko joka temmataan Jumalan valtaistuimen luo.

        Raamattu sanoo että Pyhä Henki tulee ihmisen sisimpään, uusi sydän uusi henki. Ei Hän voi olla ihmisen otsassa.
        Eikä pedonmerkkejä ole useita, ne olisivat vääriä, ihmisten omia keksintöjä. Raamattu puhuu vain yhdestä ja se näyttää olevan maksuväline, vieläpä pakollinen kaikille. Se on pedon nimi tai sen nimen luku!
        Pedon kuvaa voi kumartaa tai sen voi "tehdä". Miten? Kädellään piirtäen tai kättä nostaen kuten "heil Hitler"-merkin? En tiedä mutta tältä se vaikuttaa.
        Paavi ja paavin kirkko olivat antikristus ja sen valtakunta keskiajalla. Voihan nekin tietysti palata entiseen maailmanvaltaansa, mutta nyt näyttää ainakin sunnuntai-sapattimerkit kaukaa haetuilta.

        Kuinka se nyt niin on, että paavi oli keskiajan antikristus, mutta kuolinhaavan paranemisen jälkeen paavista on tullutkin pyhä isä.
        Jumalan merkki on sapatti, ja vastakohtana on pedon merkki, josta nykyinen paavi sanoo, että Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Katolisen kirkon juuret ovat syvällä Suomenkin maaperässä, eikä niitä Lallin kirveellä katkaistu lopullisesti, vaan Helsingin katolisen kirkon piispaksi valittiin Teemu Sippo, jonka tehtävänä on palauttaa katolisuus takaisin Suomeen.
        Peto hallitsee kaikkia elämän muotoja, eikä mikrosirukaan ole siitä poikkeus, vaan muiden pedon valtamerkkien kanssa hallitsee koko maailmaa.
        Mikäli mikrosiru olisi ainoa pedon vallan merkki, niin silloin on jo myöhäistä nousta tuuliin ja pilviin, ennen sen merkin ottamista. Monilla huoltoasemilla ei enää raha kelpaa maksuvälineeksi tankkaus automaatilla, vaan mikrosiru kortit ovat tulleet yleiseen käyttöön, joka veloittaa ostokset.

        Raamattua ei kirjoitettu muutaman päivän varalle. Vastakohtaisuus Jumalan merkille sapatille ja pedonmerkille sunnuntaille tulee aiheuttamaan lopullisen taistelun kummankin merkin kohdalla. Kuoleman ragaistus on molemmin puolinen tottelemattomuudesta ja rangaistuksetkin ovat saman suuntaisia.
        Tottelemattomuus pedonmerkin kohdalla merkitsee ajallista kuoleman rangaistusta, mutta tottelemattomuus Jumalan merkkiä sapattia kohtaan on ikuinen kuoleman rangaistus, josta Ilmestyskirja puhuu.
        Minkä armeijan merkkiä kantoivat ne sotilaat, jotka seisoivat ristin juurella aseineen ja merkkeineen. Rooma on kaikkien langenneiden kirkkojen äiti, ja Rooman sotilaat ja nyt paavin sotilaat arpovat keskenään Jeesuksen viittaa kirkoissaan.
        Antikristuksen jäljet alkoivat näkyä jo apostolien aikana ja pedon jälkiä ja merkkejä näkyy koko matkalta aina Jeesuksen tulemiseen asti.
        Väitän, että monet vapaat suunnat ovat Lutherin tavoin tunnistaneet antikristuksen erilaisine vaikuttavine merkkeineen.


      • taaksesi..

        Sanot adventisteja harhaoppiseksi, mutta teillä helluntailaisuudessa ei löydy juuri muuta kuin pelkkää harhaoppia. Te käännätte melkein joka kohdassa Raamatun päälaelleen. Etkö ollenkaan sitä huomaa ?


      • mie vua
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kotini onkin metsän keskellä ja saan raitista metsä ilmaa, joka pitää aivot hereillä. Kyllä mikrosirut pankkikorteissa on niin yleistyneet, että tuntuu ihmeeltä missä korvessa sinä itse kulkenet. Jos sinä olisit uskonut mikrosiru pedonmerkkiin, niin sinun olisi jo pitänyt mennä tuuliin ja pilviin, mutta koska ennustuksesi on väärä, niin ei väärällä tavalla, eikä ajalla voi nousta tuuliin ja pilviin.

        Olet ollut täysin tietämätön pedonmerkkien lukumäärästä, joita on useita, kuten Lestadiolaisilla televisio, jossa pedon kuva, sekä puhuu, että näkyy ainakin Italian televisiossa jossa paavi puhuu ja näkyy lähes päivittäin... Myöskin Eurolipussa on kaksitoista tähteä renkaana, joka on Marian päässä olevassa seppeleessä, joka tekee katolisesta kirkosta äitikirkon. Myöskin raha on pedonmerkki, sillä Euro-seteleissä on kuvattuna myöskin silta, joka kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä, sillä katolinen kirkko sanoo olevansa sillan rakentaja maan ja taivaan välillä.
        Pedonmerkki "sunnuntai" on vastakohta Jumalan merkille, joka on "sapatti". Joidenkin mielestä Pyhä Henki on Jumalan merkki ja niin onkin, sillä Jumala on siunannut ja pyhittänyt sapatinpäivän. Vastakkaisuus tulee esiin molemmissa tapauksissa, sillä Pyhää Henkeä pedolla ei voi olla, koska omavaltaisesti peto on syrjäyttänyt sapatin ja ottanut sunnuntain sapatin tilalle.

        Petokirkon kumartajia tulee olemaan paljon näinä päivinä, sillä tullaan luomaan Uusi Maailmanjärjestys, jossa porttokirkolla on tärkein osuus pedonmerkin ylläpitämisessä, sillä paavi sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Kumman sinä valitset pyhäpäiväksesi, siitä riippuu myöskin ikuinen kohtalosi.

        Kyllä on jengi totisesti metsässä että yhden päivän pyhittämisellä mennään helvettiin. Eli toisin sanoen Jumala on kyvytön tekemään järkeviä päätöksiä? Jokaiselle ihmiselle on annetti oikea mitta joka on meidän omatuntomme. Eikö täällä enää kukaan ajattele omin aivoillaan vaan katsoo ensin mitä sanotaan raamatussa? Jeesuskin käski essealaisten rauhanevankeliumissa ihmisiä lopettamaan kuolleiden kirjoitusten tutkimisen ja keskittymään elävään Jumalaan - menemään ulos. Ei Jumalaa palvella kiistelemällä raamatusta vaan elämällä osana maata (kuka siihen enää pystyy?).
        Lukekaa sitten koraanikin joka sekin on kuulemma tullut Jumalalta. Uskonnosta ei ole kyse vaan siitä mikä hyväksytään Jumalan sanaksi. Pidättekö vain toisen puolen siitä ja hylkäätte toisen?


      • mie vua
        mikrosiru valvoo kirjoitti:

        Mikrosiru valvoo Linnaan saapuvia.
        Kutsukorteissa on nyt elektroninen tunniste johon on koodattu kunkin vieraan henkilötiedot.
        - Kutsuun on liitetty elektroninen tunniste "SIRU", joka pystytään lukemaan elektronisesti. Presidentin lehdistöpäällikkö Eila Nevalainen vahvistaa lehdelle.
        Iltalehti.

        Peto merkitsee parhaimmat palvelijansa pedonmerkillä.

        Ei se niin ole. Jokainen siru teillä näköjään on joku pedonmerkki. Viskatkaa sitten pankkikorttinne ja kaikki muukin sirullinen pois. Vasta kun siru laitetaan otsaan tai käteen ihon alle voidaan alkaa katsomaan että homma kusee pahasti. Rikkaat ja isokenkäiset muka kaikki pedon palvelijoita? Ja hitot. Totta tosiaan - mitä enemmän valhetta hoetaan totuutena sen todennäköisemmin se myöskin muuttuu "totuudeksi". Katsotaan mitä uskonnolliset sitten sanovat jos useampaan kymmeneen vuoteen ei tapahdukkaan mitään.
        Tiedättekö te ylipäätään mikä se "peto" on? Helppo sitä on pedoksi sanoa kuten raamatussa joka ilmeisesti jo jo juurtunut joidenkin päähän. Itse en antaisi moisen vallata elämääni. Eikö teille Jeesus riitäkkään ja se että pyritte elämään loukkaamatta Jumalaa?


      • mie vua
        harri veijonen kirjoitti:

        Me kirkkoihin kuulumattomat uskovat ainakin minun opetustani seuraavat
        pidämme sapattina lauantaita niinkuin sana hepreasta suomennetaan, muttemme
        missään tapauksessa tee sapatin vietosta pelastuskysymystä emmekä nimitä
        sunnuntain viettäjiä pedon merkin ottaneeksi. Vielä vähemmän sikainfluenssa-
        rokotteen ottajia pedon merkin ottaneeksi niinkuin tällä palstallakin
        hillutaan sekopäisenä "Profeetta otti pedon merkin" kun otin rokotteen!

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Kerrankin järkevää puhetta! Raamattu oli oikeassa: idiootteja nousee viimeisinä päivinä kuin sieniä sateella! Onko kaiken syy se että ihmiset etsivät laumaa ja kun uskonnollisia ovat niin liittyvät jotakin uskonnollista mielipidettä puoltavaan joukkoon jonka johtajan kanssa about kukaan ei uskalla olla erimieltä? Ku alkaa näkyä uhvoja taivaalla ja rakennuksia räjähdellä niin siitäkin ne syyttää Jumalaa että tuomiot on tullu? Salaliittoteoreetikot ei heitä kiinnosta koska "raamattu kertoo totuuden". Ennemmin seuraisin näitä salis teoreetikkoja kun raamattua ja jos jotain tapahtuu niin katson ensin mitä mieltä he ovat ja sitten verrata sitä uskonnollisten mielipiteisiin jotka eroavat yhtä paljon kuin ihminen ja auto.


      • ............
        mie vua kirjoitti:

        Kyllä on jengi totisesti metsässä että yhden päivän pyhittämisellä mennään helvettiin. Eli toisin sanoen Jumala on kyvytön tekemään järkeviä päätöksiä? Jokaiselle ihmiselle on annetti oikea mitta joka on meidän omatuntomme. Eikö täällä enää kukaan ajattele omin aivoillaan vaan katsoo ensin mitä sanotaan raamatussa? Jeesuskin käski essealaisten rauhanevankeliumissa ihmisiä lopettamaan kuolleiden kirjoitusten tutkimisen ja keskittymään elävään Jumalaan - menemään ulos. Ei Jumalaa palvella kiistelemällä raamatusta vaan elämällä osana maata (kuka siihen enää pystyy?).
        Lukekaa sitten koraanikin joka sekin on kuulemma tullut Jumalalta. Uskonnosta ei ole kyse vaan siitä mikä hyväksytään Jumalan sanaksi. Pidättekö vain toisen puolen siitä ja hylkäätte toisen?

        oman Poikansa.

        Kirjain kuolettaa ja Henki tekee eläväksi. Henki tekee kirjaimen, Sanan eläväksi. Ei tarvitse katsoa kuolleeseen vaan elävään, kuoleman, synnin Voittajaan.
        Jeesus sanoo, itse että Hän ei tullut tuomaan rauhaa maan päälle vaan, eripuran. Miksi eripuran, riidan? Onko Jeesus riidoissa, vai kuka on riidoissa?
        Kuka on tämän maan ruhtinas? Paholainen olisi antanut Jeesukselle kaiken tämän valtapiirin ja loiston, jos Jeesus vaan olisi kumartunut hänen eteensä. Mitä Jeesus vastasi? Vastasiko Jeesus, että minun omatuntoni sanoo näin? Jeesus vastasi, että kirjoitettu on….

        Kirjoitettu on, muista pyhittää lepopäivä. …..
        seitsemäs päivä on Herran sinun Jumalasi, sapatti……….

        Jeesus on Herra! Tänään on Herran sapatti.


      • siru.
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kotini onkin metsän keskellä ja saan raitista metsä ilmaa, joka pitää aivot hereillä. Kyllä mikrosirut pankkikorteissa on niin yleistyneet, että tuntuu ihmeeltä missä korvessa sinä itse kulkenet. Jos sinä olisit uskonut mikrosiru pedonmerkkiin, niin sinun olisi jo pitänyt mennä tuuliin ja pilviin, mutta koska ennustuksesi on väärä, niin ei väärällä tavalla, eikä ajalla voi nousta tuuliin ja pilviin.

        Olet ollut täysin tietämätön pedonmerkkien lukumäärästä, joita on useita, kuten Lestadiolaisilla televisio, jossa pedon kuva, sekä puhuu, että näkyy ainakin Italian televisiossa jossa paavi puhuu ja näkyy lähes päivittäin... Myöskin Eurolipussa on kaksitoista tähteä renkaana, joka on Marian päässä olevassa seppeleessä, joka tekee katolisesta kirkosta äitikirkon. Myöskin raha on pedonmerkki, sillä Euro-seteleissä on kuvattuna myöskin silta, joka kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä, sillä katolinen kirkko sanoo olevansa sillan rakentaja maan ja taivaan välillä.
        Pedonmerkki "sunnuntai" on vastakohta Jumalan merkille, joka on "sapatti". Joidenkin mielestä Pyhä Henki on Jumalan merkki ja niin onkin, sillä Jumala on siunannut ja pyhittänyt sapatinpäivän. Vastakkaisuus tulee esiin molemmissa tapauksissa, sillä Pyhää Henkeä pedolla ei voi olla, koska omavaltaisesti peto on syrjäyttänyt sapatin ja ottanut sunnuntain sapatin tilalle.

        Petokirkon kumartajia tulee olemaan paljon näinä päivinä, sillä tullaan luomaan Uusi Maailmanjärjestys, jossa porttokirkolla on tärkein osuus pedonmerkin ylläpitämisessä, sillä paavi sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Kumman sinä valitset pyhäpäiväksesi, siitä riippuu myöskin ikuinen kohtalosi.

        Laitatin koiramme nahan alle sirun, ei voinut muuten osallistua näyttelyyn.


      • mie vua kirjoitti:

        Ei se niin ole. Jokainen siru teillä näköjään on joku pedonmerkki. Viskatkaa sitten pankkikorttinne ja kaikki muukin sirullinen pois. Vasta kun siru laitetaan otsaan tai käteen ihon alle voidaan alkaa katsomaan että homma kusee pahasti. Rikkaat ja isokenkäiset muka kaikki pedon palvelijoita? Ja hitot. Totta tosiaan - mitä enemmän valhetta hoetaan totuutena sen todennäköisemmin se myöskin muuttuu "totuudeksi". Katsotaan mitä uskonnolliset sitten sanovat jos useampaan kymmeneen vuoteen ei tapahdukkaan mitään.
        Tiedättekö te ylipäätään mikä se "peto" on? Helppo sitä on pedoksi sanoa kuten raamatussa joka ilmeisesti jo jo juurtunut joidenkin päähän. Itse en antaisi moisen vallata elämääni. Eikö teille Jeesus riitäkkään ja se että pyritte elämään loukkaamatta Jumalaa?

        Etsi ensin Raamatusta tuntomerkit ja jos et niitä löydä, joko et ole niitä löytänyt tai löytämääsi ymmärtänyt.

        Tässä näitä muutamia pedonmerkkejä tunnistamisen aikaan saamiseksi: Peto istuu kaupungissa jossa on seitsemän kukkulaa. Peto menee Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa jumala. Petovaltio on erilainen kuin muut valtiot maan päällä ja se surmaa Jumalan pyhiä.
        Peto saa kuolinhaavan ja paranee parhaillaan Euroopassa, peto sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä ja on ottanut käyttöönsä rahayksikön "Euron".
        Peto pukeutuu helakanpunaan ja purppuraan, joka on katolisen kirkon tunnusväri ja Ekumeenisena johtajana on saanut kaikki kirkot panemaan papeille nappulan kaulaansa pappispuvun merkkinä, joka kuuluu pappis-asuun.

        Se saa kaikki suuret ja pienet kumartamaan itseään, sitä jonka miekanhaava paranee Ranskan vallankumouksen jälkeen, jolloin se sai kuolinhaavan vuonna 1798 jolloin peto vangittiin ja vietiin vangittuna Roomaan. Kuolinhaava alkoi parantua Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 jolloin Vatikaani sai v.1870 metettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.
        Me näemme nyt tapahtuman loppuvaiheet EU:ssa.
        Kuinka sokea oletkaan jos et tunne viivakoodi järjestelmää, ja mikrosirua liittyneenä tähän samaan peto yhteiskunnan järjestelmään. Petoyhteiskunnan järjestelmiin kuuluvat myös rahan ohella muutettu lepopäivä ja sitä tukevat valvontavälineet, kuten televisio, ja mikrosirulla varustetut pankkikortit tunnistamistietoineen, jotka liittyvät kaikkiin pedon hallintajärjestelmiin.

        Ilmestyskirjan kolme-enkeliä varoittaa pedosta ja pedonmerkeistä joita on useita, mutta useimmat luulevat niitä olevan vain yksi, eivätkä näe kokonaisuutta ja tunnista petoa.


      • Vanha-uskis
        Yksinkertainen1 kirjoitti:

        Eivät ne ole Testamentit. Milloin ne olisivat lyöneet maata vitsauksilla tai joutuneet pedon tappamina makaamaan Jerusalemin kadulla ja nousseet sieltä pilviin?

        Adventismin nilkuttavimpia tulkintoja ovat todellakin säkkipukuiset todistajat jotka selvästi ovat kaksi henkilöä ruumiineen päivineen ja heille vieläpä sanotaan: "Nouskaa tänne!" Ilm 11: 8-12. Miksi tämä ei sovi adventistioppiin? Siksi että Ellen White tulkitsi toisin.
        Olen muuten lukenut kirjan "Suuri taistelu" ja lopputapahtumien todella kaunis ja runollinen kuvaus vaikuttaa lahjakkaan henkilön mielikuvituksen tuotteelta.

        Vatikaani on osannut sopeutua nykyaikaan ja sen uskonnollisiin virtauksiin menettämättä perusoppiaan niin kuin luterilaiselle on käynyt sen antaessa periksi jumalattomille yleisille mielipiteille.
        Katolisuudessa mystiikalla on aina ollut tärkeä asema ja sitähän nykyajan ihmiset hakevat myös muista uskonnoista. Maailmanuskonnoksi näyttäisi muodostuvan jonkinlainen välimuoto kristinuskosta, new-agesta ja itämaisesta mystiikasta. Paavilla on siinä hyvä asema.


      • Konnakoo
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Etsi ensin Raamatusta tuntomerkit ja jos et niitä löydä, joko et ole niitä löytänyt tai löytämääsi ymmärtänyt.

        Tässä näitä muutamia pedonmerkkejä tunnistamisen aikaan saamiseksi: Peto istuu kaupungissa jossa on seitsemän kukkulaa. Peto menee Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa jumala. Petovaltio on erilainen kuin muut valtiot maan päällä ja se surmaa Jumalan pyhiä.
        Peto saa kuolinhaavan ja paranee parhaillaan Euroopassa, peto sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä ja on ottanut käyttöönsä rahayksikön "Euron".
        Peto pukeutuu helakanpunaan ja purppuraan, joka on katolisen kirkon tunnusväri ja Ekumeenisena johtajana on saanut kaikki kirkot panemaan papeille nappulan kaulaansa pappispuvun merkkinä, joka kuuluu pappis-asuun.

        Se saa kaikki suuret ja pienet kumartamaan itseään, sitä jonka miekanhaava paranee Ranskan vallankumouksen jälkeen, jolloin se sai kuolinhaavan vuonna 1798 jolloin peto vangittiin ja vietiin vangittuna Roomaan. Kuolinhaava alkoi parantua Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 jolloin Vatikaani sai v.1870 metettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.
        Me näemme nyt tapahtuman loppuvaiheet EU:ssa.
        Kuinka sokea oletkaan jos et tunne viivakoodi järjestelmää, ja mikrosirua liittyneenä tähän samaan peto yhteiskunnan järjestelmään. Petoyhteiskunnan järjestelmiin kuuluvat myös rahan ohella muutettu lepopäivä ja sitä tukevat valvontavälineet, kuten televisio, ja mikrosirulla varustetut pankkikortit tunnistamistietoineen, jotka liittyvät kaikkiin pedon hallintajärjestelmiin.

        Ilmestyskirjan kolme-enkeliä varoittaa pedosta ja pedonmerkeistä joita on useita, mutta useimmat luulevat niitä olevan vain yksi, eivätkä näe kokonaisuutta ja tunnista petoa.

        Miksi mulla on kokoajan sellainen tunne, että peto, antikristus on/tulee olemaan sukupuoleltaan nainen? Hän kietoo maailman vaikutusvaltaisimmat miehet sormen ympärilleen ja pääsee siten valtaan. Miehet eivät voi aavistaa mitään, sillä pitävät naisia jokseekin heikkoina olentoina. Ehkä uhriksi joutuu yhdysvaltain presidentti? Ei sitä voi tietää.


      • =======
        Konnakoo kirjoitti:

        Miksi mulla on kokoajan sellainen tunne, että peto, antikristus on/tulee olemaan sukupuoleltaan nainen? Hän kietoo maailman vaikutusvaltaisimmat miehet sormen ympärilleen ja pääsee siten valtaan. Miehet eivät voi aavistaa mitään, sillä pitävät naisia jokseekin heikkoina olentoina. Ehkä uhriksi joutuu yhdysvaltain presidentti? Ei sitä voi tietää.

        ylifariseus_1:sen aloituskirjoitukseen "Ilmestyskirjassa mainitun pedon tuntomerkit". Siitä sinulle selviää peto antikristus.


      • 1234567...

        Kuinka harhassa oletkaan sinä ja seurakuntalaisesi !

        Sinä tulet näkemään, että ylös tempausta ei tule teidän oppien mukaan se on 100% varma, jokainenhan sen jo näkee.... Helluntailaiset ovat harhaoppisia, mutta mahdollisuus on pelastukseen, jos eivät hylkää Jumalan kymmentä käskyä sapatti mukaan lukien, ja uskovat Jeesukseen Kristukseen syntiensä sovittajana.


      • kirjoitukset
        Yksinkertainen1 kirjoitti:

        Kun nyt sitä ei pyhitä muut kuin vähäväkinen uskovaisten joukko joidenkin uskovaisten joukossa? Muuten sunnuntai on ostospäivä toisten joukossa, muka tehty vielä arkipäiviä paremmaksi eri houkuttimilla. Miten sunnuntain pitämisen merkistä voi tulla ostoväline?
        Miten sapatin tai sen pitämisen merkin voi lyödä otsaan? Enkelithän lyövät ne 144 000:n juutalaista syntyperää olevan uskovaisen otsiin. Nämä ovat esikoisjoukko joka temmataan Jumalan valtaistuimen luo.

        Raamattu sanoo että Pyhä Henki tulee ihmisen sisimpään, uusi sydän uusi henki. Ei Hän voi olla ihmisen otsassa.
        Eikä pedonmerkkejä ole useita, ne olisivat vääriä, ihmisten omia keksintöjä. Raamattu puhuu vain yhdestä ja se näyttää olevan maksuväline, vieläpä pakollinen kaikille. Se on pedon nimi tai sen nimen luku!
        Pedon kuvaa voi kumartaa tai sen voi "tehdä". Miten? Kädellään piirtäen tai kättä nostaen kuten "heil Hitler"-merkin? En tiedä mutta tältä se vaikuttaa.
        Paavi ja paavin kirkko olivat antikristus ja sen valtakunta keskiajalla. Voihan nekin tietysti palata entiseen maailmanvaltaansa, mutta nyt näyttää ainakin sunnuntai-sapattimerkit kaukaa haetuilta.

        Tässä kun näitä seuraan.Ettekö usko,että peto on EU.Ei kuitenkaan vielä tässä muodossa.Mutta kun karhu nousee ja ajaa pakolaiset pois.Lähtien Lähi-Itään.Hes.sanoo selväsästi-oletko menossa saalista saamaan.Israelista on löytynyt kaksi öljylähdettä.Venäjän karhun,pitää myöskin vallata takaisin Viro,Latvia ja Liettua.Samalla se antaa pedolle kuolinhaavan-eli hyökäten Saksaan.Pedossa ei ole ollut koskaan kuolinhaavaa Raaamatun mukaan,mutta silloin on.Mutta se on nopeasti parantuvaSilloin syntyy varsinainen peto.Pedolla on hallitsija antikristus-tosin alussa vähäpätöinen.Paavi on väärä profeetta.Helakan punainen nainen pedon selässä on luopunut kristikunta.Odotan tässä että Lähi-Idän sota alkaisi.Damaskoon ydinpommi ilmoittaa Jeremia.Silloin Israelille tehdään pakkorauha.Nämä asiat pitää olla edessä,ennen kuin yhtään mitään tapahtuu Herran puolelta.Odotan talvella karhun vallankaappausta,pakolaisten tuloa.Lyhyttä mutta voimakasta työn aikaa ja ensi vuoden syyskuussa lähden kotiin Isän luo.Siitä alkaa vimeinen vuosiiviikko,koskien myöskin Israelia.Amen


      • kuka on peto ?
        kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.

        nyt, joko olet itse löytänyt kuka on Ilmestyskirjan mainitsema peto ja mikä on hänen merkkinsä. Olen odottanut vastausta jo melko kauan ?


      • kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mitään tietoa Raamatun profetaalisista kirjoituksista.Etkä myöskään ehdi enää löytämään.Ohi,mikä ohi.

        Et sinä pysty historiaa uudelleen kirjoittamaan.

        Sinun omat höpötyksesi kääntyvät sinua itseäsi vastaan. Olet eksynyt niinkuin Junttilan lampaat pedon syötäviksi, koska et tunne kirjoituksia, etkä Jumalan voimaa.


      • yksin armosta
        yksi uskonto kirjoitti:

        Tämä kirjoitus on lainaus sanoma-lehti kirjoituksesta noin 10 vuotta sitten.

        Uskonpuhdistajien aloittamassa uskonpuhdistuksessa oli kysymys siitä, kenellä oli kirkossa sananvalta, Kristuksella vai antikristuksella (anti=sijais, vara). Uskonpuhdistajien löytö perustui Raamattuun.
        Erityisesti Luther näki Danielin kirjan ennustuksessa pienessä sarvessa (Dan.7) ja Paavalin mainitsemassa laittomuuden salaisuudessa (2.Tess. 2) antikristuksen tuntomerkit.
        Nämä merkit liitettiin yksiselitteisesti paavikuntaan. Jo paavin virkanimityksetkin kertovat paljon: DOMINIUM DEUM nostrum PAPAM (=Herramme Jumala paavi).
        Vatikaanin postimerkissä lukee Ponmax, Ponifus maximus= sillanrakentaja maasta taivaaseen tai VICARIVS FILII DEI (Jumalan Pojan viransijainen maan päällä). VICARIVS FILII DEI -nimitystä käytetään muun-muassa paavin kruunauksen yhteydessä.
        Ilmestyskirjan profetian mukaan (13. luku) tulee aika, jolloin ihmisiltä vaaditaan uskollisuutta "petoa" kohtaan (antikristus=peto).
        Mikä sitten on tuo Ilmestyskirjan peto ja sen luku 666 (Ilm. 13:18)?
        Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI.

        V=5 I=1 C=100 A=0 R=0 I=1 V=5 S=0 F=0 I=1 L=50 I=1 I=1 D=500 E=0 I=1= Yht. 666

        Jos EU:n vaatimuksina on yhteinen raha, talous, ulkopolitiikka ja armeija, niin miksei olisi myöskin yhteinen uskonto. Silloin ei ehkä merkitse uskonnon vapaus mitään, vaan toteutuu Ilmestyskirjan ennustukset (Ilm. 13:16-18).

        Tämä yksi täällä puhuu tästä Lissabonin sopimuksesta...

        Kävin SEN VERRAN kurkkaamassa, että huomasin siellä PUHUTTAVAN jo yhteisestä uskonnosta. Jäi itselleni kyllä vielä epäselväksi, mitä se tarkoittaa... (Lissabonin sopimus astunut voimaan 2009 lopussa)


      • Mitä kuuluu ?

        Mitäs oppsan! sinulle tänäpäivänä kuuluu, joko on Ilmestyskirjan sanoma alkanut selviämään ?


      • ei mene noin

        Oppsan! oppsan! ylöstempaus ei tapahdu kohta tuuliin ja pilviin se on 100% varma. Niin se on aika etenee ja näätte sen, moni joka luulee lähtevänsä ylöstempaukseen jääkin tänne.


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Toden teolla sinua ei voi enää palauttaa ja menet sinne,missä on kieletyn ajosuunnan merkki.Kaikenlaisi näemmä on.


      • kirjoitukset
        kuka on peto ? kirjoitti:

        nyt, joko olet itse löytänyt kuka on Ilmestyskirjan mainitsema peto ja mikä on hänen merkkinsä. Olen odottanut vastausta jo melko kauan ?

        Pitää olla siis peto,väärä profeetta ja antikrtisus.Pedon valtakunta kehittyy,mutta ei ole vielä valmis.Ensin pitää karhussakin tapahtua vallankaappaus.daniel ilmoittaa,että karhulla on kolme kylkiluuta suussansa.Nämä ovat Viro,Latvia ja Liettua.Karhu kävelee näiden lävitse.Silloin ei oleenää kolmea kylkiluuta suussa,vaan yhtyneenä karhuun.Karhu antaa myöskin kuolinhaavan pedolle,eli Saksa ja tatkaa eteenpäin lähi-itään.Pedon kuolinhaava parantuu nopeasti,koska maa seuraa ihmetellen petoa.Näin syntyy uusi EU.Siitä vain ovat pudonneet pois pohjoismaat-pohjois Irlanti.10-kuninkaan alue.Jota nousee johtamaan antikristus.Tämä ei kaappaa valtaa,vaan se annetaan hänelle.Mikäli olet seurannut,kuinka epäsopuisa Eu on.Siksi sille on etsitty predenttiä=antikristusta.Raamattu antaa ymmärtää,että se pistää merkin oikeaan käteen.Lukunumero 666 on ihmisen luku.Väärä profeetta ratsastaa ensin EU:lla,kun sen maaomistukset yms.siirtyy antikristuksen johtamalle EU:lle.Siksi Ilmestyk.kertoo -he riisuvat hänet paljaaksi.Eli portto on yhtä kuin väärä profeetta.Ts.Kristuksesta luopununeet uskovat,vain Hänen nimensä on heidän huulillaan.Ko.piisiru tuikataan vastaa n.puolessa välissä vuosiviikkoa.


      • kirjoitukset kirjoitti:

        Toden teolla sinua ei voi enää palauttaa ja menet sinne,missä on kieletyn ajosuunnan merkki.Kaikenlaisi näemmä on.

        Monet ovat menettäneet suuntavaistonsa siihen, mihin Luterilainen kirkko on menossa.

        Oliko kielletyn ajosuunnan merkki Köyliöjärven jäällä, missä Lalli surmasi kirveellä katolisen Piispa Henrikin. Suunta piispa Henrikin jalanjäljistä ei päättynytkään Köyliönjärven jäälle. Hänen seuraajansa ovat jatkaneet matkaansa aina Helsinkiin asti, jossa Teemu Sippo vihittiin Helsingissä Roomalaiskatolisen kirkon piispaksi Pyhän Henrikin Kadetraalissa.

        Martti Lutherin viitoittamaa tietä ei ole enää kuljettu, vaan Luterilainen papisto on alkanut pukeutumaan helakanpunaan ja purppuraan, joka on katolisenkirkon tunnusväri ja pitävät messuja kirkossaan.

        Olet oikeassa suuntaa ei voi enää muuttaa, sillä Raamattu sanoo: Joka on pyhä pyhittyköön edelleen ja joka on saastainen saastukoon edelleen porttokirkon kahleissa.


      • Tempaus..
        kirjoitukset kirjoitti:

        Tässä kun näitä seuraan.Ettekö usko,että peto on EU.Ei kuitenkaan vielä tässä muodossa.Mutta kun karhu nousee ja ajaa pakolaiset pois.Lähtien Lähi-Itään.Hes.sanoo selväsästi-oletko menossa saalista saamaan.Israelista on löytynyt kaksi öljylähdettä.Venäjän karhun,pitää myöskin vallata takaisin Viro,Latvia ja Liettua.Samalla se antaa pedolle kuolinhaavan-eli hyökäten Saksaan.Pedossa ei ole ollut koskaan kuolinhaavaa Raaamatun mukaan,mutta silloin on.Mutta se on nopeasti parantuvaSilloin syntyy varsinainen peto.Pedolla on hallitsija antikristus-tosin alussa vähäpätöinen.Paavi on väärä profeetta.Helakan punainen nainen pedon selässä on luopunut kristikunta.Odotan tässä että Lähi-Idän sota alkaisi.Damaskoon ydinpommi ilmoittaa Jeremia.Silloin Israelille tehdään pakkorauha.Nämä asiat pitää olla edessä,ennen kuin yhtään mitään tapahtuu Herran puolelta.Odotan talvella karhun vallankaappausta,pakolaisten tuloa.Lyhyttä mutta voimakasta työn aikaa ja ensi vuoden syyskuussa lähden kotiin Isän luo.Siitä alkaa vimeinen vuosiiviikko,koskien myöskin Israelia.Amen

        Oliko niinkuin tempaus mielessä ensi syyskuussa ?


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Olet pihalla kuin lintulauta.Eikä auta mikään vaikka kuinka asian todistaisi Raamatulla.Te kunnioitatte jotain kuollutta akkaa,joka oli täysin pielessä.Vielä sinulla on mahdollisuus kääntyä-ei kauaa.Valitettavasti asia on näin.Amen


      • kirjoitukset
        Tempaus.. kirjoitti:

        Oliko niinkuin tempaus mielessä ensi syyskuussa ?

        Kyllä vain.Sikäli,mikäli pian alkaa rytinät.Se tietää karhulla vallankaappausta ja pakolaisten tuloa.Lyhyt,mutta voimakas työn aika odottaa Elia joukkoa.Siis-mikäli tapahtumat alkavat.Jumala pitää kiinni siitä,mitä Hän on ilmoittanut kirjoituksissaan.liioin ei Jeesus ole mikään varas-tosin nukkuville,mutta eivät he ylös lähdekkään.Heille riittää,mikäli selkiävät edes suureen valkopukuiseen joukkon-viimeisen vuosiviikon aikana.Israelille sanellaan pakkorauha ja Elia joukko lähtee ylösottoon.Siitä alkaa viimeinen vuosiviikko.


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Et sinä pysty historiaa uudelleen kirjoittamaan.

        Sinun omat höpötyksesi kääntyvät sinua itseäsi vastaan. Olet eksynyt niinkuin Junttilan lampaat pedon syötäviksi, koska et tunne kirjoituksia, etkä Jumalan voimaa.

        Vaikene vanhan akan kumartaja.Sinulla ei ole mitään oikeaa Raamatun profetaalista opetusta.Siksi olisi hyvin viisaati tehty,mikäli vaikenisit.Sinä et tunne peto,et sen maa-aluetta,etkä merkkiä.Siis vaikene saatana.


      • kirjoitukset
        puheenollen kirjoitti:

        Katoliset itse sanovat sunnuntai on valtamme "merkki". Vuonna 321 jKr. Keisari Konstantinus sääti kuuluisan sunnuntai lakinsa, joka kuului seuraavasti "auringon kunnioitettavana päivänä asettukoot kansa lepoon jne....
        Jumalan merkki on sapatti.
        Ahdas portti.
        Raamattu vuodelta 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.
        Yhtäkään käskyä ei tule purkaa. Käskyt ovat kasvattaja Kristukseen.

        Raamattu ei opeta näin.Koeta edes saada selvää asioista.Vasta silloin kun itse tiedät,mikä on oikein,niin silloin voit kertoa.Tosin sinulla ei ole enää aikaa opetella Raamatun profetiaa.Kuulut viimeisen vuosiviikon ajalle.


      • kirjoitukset
        taaksesi.. kirjoitti:

        Sanot adventisteja harhaoppiseksi, mutta teillä helluntailaisuudessa ei löydy juuri muuta kuin pelkkää harhaoppia. Te käännätte melkein joka kohdassa Raamatun päälaelleen. Etkö ollenkaan sitä huomaa ?

        Tiedätkö,että 1800-luvun lopulla oli kaksi miestä,jotka perustivat seurakunnaan.Toinen Russel,toinen Rutterdoff.Heille tuli riitaa näkemyksistään.Russel erosi ja perusti jehovan todistaja ja väärensi raamatun.Rutterdoff puolestaan perusti adventistit.Nyt kysynkin sinulta;voiko mädäntyneestä kannosta tulla,kuin villiversoja.Ts.molemmat harhassa


      • harhaoppiset
        kirjoitukset kirjoitti:

        Tiedätkö,että 1800-luvun lopulla oli kaksi miestä,jotka perustivat seurakunnaan.Toinen Russel,toinen Rutterdoff.Heille tuli riitaa näkemyksistään.Russel erosi ja perusti jehovan todistaja ja väärensi raamatun.Rutterdoff puolestaan perusti adventistit.Nyt kysynkin sinulta;voiko mädäntyneestä kannosta tulla,kuin villiversoja.Ts.molemmat harhassa

        Harhassa ovat Jumalan käskyjen kumoajat, jotka kumoavat myöskin sapatin. Harhaiset eivät ymmärrä Pietarin näkyä vaan kaikki liha käy ruuaksi vaikka Jumala jaotteli puhtaat ja saastaiset eläimet erilleen. 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa luulevat, etä se vietetään maanpäällä tämäkin on harhaa. Sielun kuolemattomuus oppi on harhaoppia ja monia muita harhaisuuksia löytyy heiltä Helluntailaisilta.


      • kirjoitukset kirjoitti:

        Vaikene vanhan akan kumartaja.Sinulla ei ole mitään oikeaa Raamatun profetaalista opetusta.Siksi olisi hyvin viisaati tehty,mikäli vaikenisit.Sinä et tunne peto,et sen maa-aluetta,etkä merkkiä.Siis vaikene saatana.

        Kuka hyvänsä voi sanoa, sinä et tiedä mitään.

        Tottahan se onkin, sillä ei ylifariseuskaan tiedä muuta kuin sen mitä on muilta oppinut, sillä lumi-ukkokin ja lintulauta ovat muiden keksintöjä ja taidolla rakennettuja.

        Jos osoitat sormella jotakin tietämätöntä, niin montako sormea osoittaa itseäsi vastaan ?

        Suosittelen sinulle lämpimästi kylmiä pyyhkeitä erään oppineen sanoja lainatakseni, että löytäisit tiedon avaimen.
        Tunnettu asia onkin, että viisaat ovat aina olleet yhtä viisaita, eikä tyhmienkään kohdalla ole tapahtunut mainittavaa kehitystä.
        Ellen G. White vanhana ämmänäkin oli viisaampi ja tietävämpi tulevista vitsauksista ja veden peittämistä mantereista kuin nykyviisaat luulevat tietävänsä.
        Montako tieteellistä aksiomaa on kestänyt 7-vuotta pidempään totuutena. Eikö myös Ellen G. White kirjoittanut muiden kirjoittamia totuuksia, joista monet ovat kestäneet pidempään kuin 7-vuotta.

        Peto tuntee sinut ja hänen kanssaan yhdessä sinä käyt niiden kimppuun, jotka vielä pysyvät totuudessa.

        Ilm.3:18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
        Silloin Jeesus antaa sinulle valkoisen kiven ja siihen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä muut kuin sen saaja.


      • tuhat ja yksi
        kirjoitukset kirjoitti:

        Vaikene vanhan akan kumartaja.Sinulla ei ole mitään oikeaa Raamatun profetaalista opetusta.Siksi olisi hyvin viisaati tehty,mikäli vaikenisit.Sinä et tunne peto,et sen maa-aluetta,etkä merkkiä.Siis vaikene saatana.

        uskonsotaa taas sanakopuna vääntämään?

        Voisit kertoa sen harhaoppisi meillekkin kun se niin paljon mieltäsi painaa.


      • KTS (Ei kirj.)
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Ei Jeesuksen tarkoitus ollut koskaan pystyttää mitään maanpäällistä valtakuntaa, vaan hengellinen valtakunta ja se onnistui. Nää maanpäällisen valtakunnan odottajat sai ja saa pitkän nenän.


      • ???????.

        Mitäs oppsanille tänäpäivänä kuuluu vieläkö olet helluntailaisten kanssa samoilla linjoilla Raamatun sanaan nähden ?


      • mammsseliccc
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kotini onkin metsän keskellä ja saan raitista metsä ilmaa, joka pitää aivot hereillä. Kyllä mikrosirut pankkikorteissa on niin yleistyneet, että tuntuu ihmeeltä missä korvessa sinä itse kulkenet. Jos sinä olisit uskonut mikrosiru pedonmerkkiin, niin sinun olisi jo pitänyt mennä tuuliin ja pilviin, mutta koska ennustuksesi on väärä, niin ei väärällä tavalla, eikä ajalla voi nousta tuuliin ja pilviin.

        Olet ollut täysin tietämätön pedonmerkkien lukumäärästä, joita on useita, kuten Lestadiolaisilla televisio, jossa pedon kuva, sekä puhuu, että näkyy ainakin Italian televisiossa jossa paavi puhuu ja näkyy lähes päivittäin... Myöskin Eurolipussa on kaksitoista tähteä renkaana, joka on Marian päässä olevassa seppeleessä, joka tekee katolisesta kirkosta äitikirkon. Myöskin raha on pedonmerkki, sillä Euro-seteleissä on kuvattuna myöskin silta, joka kuvaa yhteyttä maan ja taivaan välillä, sillä katolinen kirkko sanoo olevansa sillan rakentaja maan ja taivaan välillä.
        Pedonmerkki "sunnuntai" on vastakohta Jumalan merkille, joka on "sapatti". Joidenkin mielestä Pyhä Henki on Jumalan merkki ja niin onkin, sillä Jumala on siunannut ja pyhittänyt sapatinpäivän. Vastakkaisuus tulee esiin molemmissa tapauksissa, sillä Pyhää Henkeä pedolla ei voi olla, koska omavaltaisesti peto on syrjäyttänyt sapatin ja ottanut sunnuntain sapatin tilalle.

        Petokirkon kumartajia tulee olemaan paljon näinä päivinä, sillä tullaan luomaan Uusi Maailmanjärjestys, jossa porttokirkolla on tärkein osuus pedonmerkin ylläpitämisessä, sillä paavi sanoo Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Kumman sinä valitset pyhäpäiväksesi, siitä riippuu myöskin ikuinen kohtalosi.

        Sydämen usko Jeesukseen pelastaa ja vie taivaaseen. Ei sapatin viettäminen pelasta ketään.


      • Henget koetellut !
        no just joo! kirjoitti:

        Kyllä on mies metsässä. Mulla ei ole sirua kortissa eikä kädessä, mutta sun kannattas välillä mennä jonnekin missä saisit tervettä ja raitista opetusta niin sinunkin silmäsi aukeisivat. Kyllä on mies metsässä!

        nimimerkille no just joo! Tulkaa te helluntailaiset jo sieltä pimeästä metsästä pois, ettekö te näe. Hankkikkaa silmävoidetta, että näkisitte. Tuossa helluntailainen oppsan kirjoitti että heidän oppinsa on lähempänä oikeaa kuin adventistien höpinät.

        Mitä pidemmälle ajassa etenemme sitä harhaisimmalta tulevat helluntailaisten opit näyttämään. Jo nyt pitäisi silmien avautua.


      • väärät,vanhurskaat..
        mammsseliccc kirjoitti:

        Sydämen usko Jeesukseen pelastaa ja vie taivaaseen. Ei sapatin viettäminen pelasta ketään.

        mammsseliccc
        Uskoa tarvitaan, että uskoo raamatun Sanaan.
        Kalvajasirkka söi ja mikä siltä jäi söi heinäsirkka. Ja mitä heinäsirkalta jäi sen söi syöjäsirkka ja loput söi tuhosirkka. Raamattuun jäi kannet ja sanat, kun sydämeltäsi uskot, että Jeesus pelastaa ja vie sinut synteinesi taivaaseen. niin et ole näkevä kadotusta/VÄÄRIN.

        Hengellinen kallio on Kristus kallio. Hän on sapatin Herra, PYHÄ, PYHÄ, PYHÄ. Ilm. 22:11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.


      • tiopasdklfkld

      • 1234567...
        tiopasdklfkld kirjoitti:

        http://tapsa.ilmainen.net/freivolk/frank/index.html. Lukekaas tuolta sivulta ilmestyskirja. Se on totuus.

        Vastaus nimimerkille tiopasdklfkld.
        Danielin kirjan 7. luvun näyssä Danielille näytettiin, kuinka tämä "pienen sarven" edustama valta tulisi ojentamaan kätensä Jumalan lakia vastaan.
        Tämän se on tehnyt poistamalla kymmenestä käskystä toisen, joka kieltää kuvien kumartamisen ja jakamalla kymmenennen kahdeksi käskyksi, jotta kokonaismäärä pysyisi kymmenenä.

        Edelleen se pani sormensa aivan Jumalan lain sydämeen ja muutti neljännen käskyn asettamalla Jumalan sapatin sijaan sunnuntain. Se tunnustaa, että näin tehtiin, jotta saataisiin enemmän pakanoita kirkkoon.
        Sunnuntai oli näiden aurinkojumalan juhlapäivä, ja pakanoiden "kristillistäminen" oli kirkolle helpompaa, jos jos se vietti pakanoiden päivää.
        Mutta kuka antoi sille oikeuden koskea Jumalan sapattiin, joka annettiin maailmalle LUOMISEN SUUREKSI MUISTOKSI.
        Se itse sanoo:
        Kirkko otti pakanallisen sunnuntain ja teki siitä kristillisen sunnuntain. Ja täten pakanallisesta Balderille (auringon jumalalle) pyhitetystä päivästä tuli kristillinen, Jeesukselle pyhitetty sunnuntai. - Catholic World.

        Historioitsija William Frederick sanoo:
        Pakanat olivat epäjumalan palvelijoita, jotka palvoivat aurinkoa, ja sunnuntai oli heidän pyhin päivänsä.
        Näin saavuttaakseen kansan tässä uudessa tilanteessa tuntuu vain luonnolliselta sekä välttämättömältä TEHDÄ sunnuntaista kirkon lepopäivä. Kirkko luonnollisesti voi saavuttaa heidät paremmin pitämällä heidän päivänsä.

        Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. katolinen kirkko siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille.
        Oikean Jumalan sapatinviettäjät julistettiin pannaan eroon Kristuksesta.
        Ilm.14:12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.


      • 1234567...
        tiopasdklfkld kirjoitti:

        http://tapsa.ilmainen.net/freivolk/frank/index.html. Lukekaas tuolta sivulta ilmestyskirja. Se on totuus.

        tiopasdklfkld Hyvin osaavat kumota Jumalan kymmenenkäskyn lain, joka rikkoo yhtä kohtaa vastaan on syypää joka kohdassa.

        Lakiin ja todistuksiin elleivät he näin sano, ei heillä aamun koittoa ole.
        Vanhan Luterilaisen virren sanoma kymmenestä käskystä Virsikirja v.1886.
        Virsi 136. 1.säkeistö: Nää käskysanaa kymmenen, ne meille kautta Mooseksen Jumala itse ilmoitti, ja Siinailla kirjoitti. Ah Herra armahda.

        Virsi 135. 1. Ken tahtoo olla kristitty ja kristittynä kuolla, ei sille outo peitetty saa Herran laki olla, jonk' antoi itse Jumala.

        Jumalan kymmenenkäskyn laki on kasvattaja Kristukseen, eikä yhtäkään käskyä tule purkaa, eikä kumota.


      • 18+1
        Yksinkertainen1 kirjoitti:

        Eivät ne ole Testamentit. Milloin ne olisivat lyöneet maata vitsauksilla tai joutuneet pedon tappamina makaamaan Jerusalemin kadulla ja nousseet sieltä pilviin?

        Niin minäkin aluksi ajattelin. Mutta nyt tuntuu kuin se voisikin olla niin.
        ILK 4:ssä:
        - taivaassa oli 24 vanhinta, puettuina valkoisiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli päässäänsä kultaiset kruunut.
        -lasimeri
        -4 OLENTOA; 1.olento oli leijonan näköinen, 2. olento oli nuoren härän näköinen, 3.olennolla oli ikäänkuin ihmisenkasvot, 4. oli lentävän kotkan näköinen
        =4 UT:n evankelistaa; Matteus, Markus, Luukas ja Johannes eli myös evankeliumit, jotka he ovat kirjoittaneet. En tiedä evamkelistojen kuolintapaa, mutta helppoa olisi veikata ilman fakta tietoa, että vainon kohteeksi ovat joutuneet ja kuolleet.

        Johdonmukaista on että 24 vanhinta on vanhantestamentin profeetat,Pyhät.
        eli myös siten heidän kirjoittamansa kirjat. Jokainen voi laskea montako heitä on vanhantestamentin puolella.


      • selvää tekstiä !
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        Säkkipukuisista todistajista ylifariseus_1:sellä oikea näkemys.


      • 1234567...
        Henget koetellut ! kirjoitti:

        nimimerkille no just joo! Tulkaa te helluntailaiset jo sieltä pimeästä metsästä pois, ettekö te näe. Hankkikkaa silmävoidetta, että näkisitte. Tuossa helluntailainen oppsan kirjoitti että heidän oppinsa on lähempänä oikeaa kuin adventistien höpinät.

        Mitä pidemmälle ajassa etenemme sitä harhaisimmalta tulevat helluntailaisten opit näyttämään. Jo nyt pitäisi silmien avautua.

        Henget koetellut ! . Sunnuntain pyhänä pitävillä saarnaajilla on vielä peite silmillä, eivätkä näe että Jumalan siunaama ja pyhittämä sapatti pitäisi pitää pyhänä päivä. Sapatin he lukevat kuuluvaksi arkipäivien joukkoon


      • ekumeniaaaaa
        kirjoitukset kirjoitti:

        Pitää olla siis peto,väärä profeetta ja antikrtisus.Pedon valtakunta kehittyy,mutta ei ole vielä valmis.Ensin pitää karhussakin tapahtua vallankaappaus.daniel ilmoittaa,että karhulla on kolme kylkiluuta suussansa.Nämä ovat Viro,Latvia ja Liettua.Karhu kävelee näiden lävitse.Silloin ei oleenää kolmea kylkiluuta suussa,vaan yhtyneenä karhuun.Karhu antaa myöskin kuolinhaavan pedolle,eli Saksa ja tatkaa eteenpäin lähi-itään.Pedon kuolinhaava parantuu nopeasti,koska maa seuraa ihmetellen petoa.Näin syntyy uusi EU.Siitä vain ovat pudonneet pois pohjoismaat-pohjois Irlanti.10-kuninkaan alue.Jota nousee johtamaan antikristus.Tämä ei kaappaa valtaa,vaan se annetaan hänelle.Mikäli olet seurannut,kuinka epäsopuisa Eu on.Siksi sille on etsitty predenttiä=antikristusta.Raamattu antaa ymmärtää,että se pistää merkin oikeaan käteen.Lukunumero 666 on ihmisen luku.Väärä profeetta ratsastaa ensin EU:lla,kun sen maaomistukset yms.siirtyy antikristuksen johtamalle EU:lle.Siksi Ilmestyk.kertoo -he riisuvat hänet paljaaksi.Eli portto on yhtä kuin väärä profeetta.Ts.Kristuksesta luopununeet uskovat,vain Hänen nimensä on heidän huulillaan.Ko.piisiru tuikataan vastaa n.puolessa välissä vuosiviikkoa.

        Kumarrus ja pokkaus.

        Arkkipiispa Kari Mäkinen tapaa Paavi Benedictus XVI:n Roomassa. Hän osallistuu Pyhän Henrikin ekumeeniseen messuun Roomassa 19.1.2013.
        Hänen mukanaan matkusti myös Piispa Teemu Sippo katolisesta kirkosta ja Ortodoksisen kirkon Arkkipiispa Leo.


      • ...
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        on ollut ja mennyt. Säkkipukuiset todistajat olivat Vanha ja Uusi-testamentti, jotka olivat Latinankielisiä keskiajalla, jolloin 1260 vuoden ajan säkkipukuiset todistajat vainottuina käänsivät Raamattua kansankielelle. Tätä merkitsevät ajat 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, 42 kk, 3,5 vuotta merkitsevät kaikki yhtä pitkää ajan jaksoa, ja samaa asiaa keskiaikaisen vainon alla, jota kesti 1260 vuotta.

        Napoleonin sotapäällikkö Berthierin ottaessa paavin vangiksi katolinen kirkko sai kuolinhaavan, jonka alkukohta oli v.538 jKr. jolloin katolisen kirkon valta sai alkunsa ja päättyi v.1798 jKr. ja tästä ajanjaksosta on kysymys.
        Mitä tulee 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan sen aika on mennyt, sen jälkeen kun Israelin kansa hylkäsi Messiaansa, joka ei ristin jälkeen voinut muodostaa 1000-vuotista valtakuntaansa, joka aika on menetetty lopullisesti maan päällä. Jeesuksen tullessa toisen kerran, Jeesus vie pyhänsä taivaaseen 1000-vuodeksi, joten maan päällä ei voi olla sinä aikana 1000-vuotista rauhanvaltakuntaa, ilman Messiasta, joka on pyhinensä taivaassa. Jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen tulemuksessa, maa on autio ja tyhjä ja paholainen sidottuna ne 1000-vuotta, jonka ajan Jeesus ja pyhät ovat taivaassa.

        Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, eikä ylimääräistä tempausta tuuliin ja pilviin, ennen Jeesuksen toista tulemista, vaan kaikki elossa olevat ovat paikalla, joko vainottuina, tai vainoojina antikristuksen vallan vaikutuksen alla.
        Myöskään martyyreiden aika ei ole vielä ohitse mennyt, vaan pedon merkin yhteydessä se tulee toistumaan, niinkuin keskiajallakin. Mitä alttarin alla olevat sielut huutavatkaan ? Eikö se koske pedon vainon aikaa, eikä Jeesuksen tulemisen jälkeistä aikaa, vaan se on edessämme.

        Miksi helluntaiset eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan pedonmerkkinä oleva mikrosiru on heidän kourassaan mennessään nostamaan OTTO-automaatin edessä pedon merkitsemää rahaa, jossa on merkittynä myöskin silta, joka on yhdyssiteenä maan ja taivaan välillä... Helluntalaisten opin mukaan heidän olisi pitänyt mennä jo tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat pedonmerkin käteensä ja kumartelevat OTTO-automaatin edessä, mutta käsittävätkö he, että ovat jälleen erehtyneet, sillä elämme parhaillaan pedon aikaa ja kumartelemme kaikkea mitä peto vaatii, niinkuin sunnuntain pyhittämistä, jota adventistit ja oikeat juutalaiset eivät tule hyväksymään, enempää vanhassa kuin uudessakaan maassa.

        Pian te rakennatte antikristukselle temppeliä Jerusalemiin, jonka te kuvittelette rakentavanne Jeesusta varten, mutta teille ilmestyykin kirkas olento, jonka te luulette olevan Jeesus, joka on tullut rakentamaan 1000-vuotista valtakuntaa, mutta onkin itse paholainen, joka tekeytyy Kristukseksi. Kaikki sakraali välineet veitsineen ovat valmiina kultaista seitsenhaaraista kynttilänjalkaa myöten alttaria varten, jossa 1000-vuotisia uhreja teurastetaan, mutta kaikki on harhaa, sillä ei Jeesusta kahteen kertaan teurasteta.

        Lakihenkisyys on parempi kuin laittomuuden ja kumouksien henki.

        ....


      • tietävä !
        ... kirjoitti:

        ....

        Ylifariseuksella on Raamatun sana hyvin hallussa. Paljon on tutkinut asioita !


    • on selkeä

      ja johdon mukainen kaikelta osin, ja hyvin ymmärrettävissä.

    • Onko tärkeää?

      "Kumpi on tärkeämpää tälle ajalle, tunnistaa peto vaiko hänen merkkinsä."

      Vastaan: kumpikaan ei ole tärkeää. Ei ole tärkeää tunnistaa petoa, eikä hänen merkkiään. Tärkeää on ainoastaan roikkua "kynsin ja hampain" kiinni Jeesuksessa Kristuksessa. Ainoastaan Jeesus voi meidät pelastaa.

      • petoa ja

        hänen merkkiään voi sinusta tulla tietämättäsi pedon kumartaja, on tärkeää tunnistaa pedon merkki. Samoin on tärkeää tunnistaa Jumalan merkki.


      • mievua

        Just joo. Niin sitä pitää... Ajattelu kielletty? Jeesus sitä ja tätä ja vähän totakin? Mitä ilmeisimmin Jeesus on kyllä maailman pelastaja mutta se että joku jaksaa ajatella vain Jeesusta eikä mieti lainkaan miten valtio vedättää niin tulee tekemään juuri ne virheet joista sekä Jeesus että profeetat ovat varoittaneet. Siru käteen ja ajattele Jeesusta ni pelastut? Sen jälkeen ei enää itsenäisesti välttämättä ajatellakkaan.


    • kristian a

      tässä ei kyllä mikään viittaa katolilaisuuteen tai menneeseen, vaan edessäpäin oleviin tapahtumiin.

      4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
      5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
      6 Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.
      7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
      8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.
      9 Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.
      10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.
      11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
      12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
      13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
      14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
      15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

      • Kritik

        Antikristuksen kolme ja puolivuotta kestävästä vainosta. "Sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä (seurakuntaa) vastaan.( koko maailmassa.)


      • Westsider
        Kritik kirjoitti:

        Antikristuksen kolme ja puolivuotta kestävästä vainosta. "Sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä (seurakuntaa) vastaan.( koko maailmassa.)

        ovat seurakunta. Tässä luvussa kerrotaan seurakunnan vaiheet siinä sodassa pyhiä vastaan, aina sen ylösottoon saakka (jae 12). Jae 13 on Jumalan vihan alku.


      • Eikö katolinen kirkko muuttanut ajat ja lain, ja eikö paavi kanna virkanimeä Jumalan Pojan viransijainen maanpäällä, eli antikristus. Jo Luther tiesi kuka tämä herra jumala paavi on, joka käytti itsestään tätä nimitystä. Eikö juuri paavi ja katolinen kirkko saanut kuolinhaavaa, joka nyt ajassamme paranee ja hän onkin sanonut Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Aiotko sinä siirtää Israelin kansalle säädetyn 70-vuosiviikon tapahtumia Jeesuksen toisen tulemisen jälkeiseen aikaan ? Tuon enempää et voi olla harhassa kun et tunne historiallista Raamatun tulkintasuuntaa.


      • Westsider
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Eikö katolinen kirkko muuttanut ajat ja lain, ja eikö paavi kanna virkanimeä Jumalan Pojan viransijainen maanpäällä, eli antikristus. Jo Luther tiesi kuka tämä herra jumala paavi on, joka käytti itsestään tätä nimitystä. Eikö juuri paavi ja katolinen kirkko saanut kuolinhaavaa, joka nyt ajassamme paranee ja hän onkin sanonut Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Aiotko sinä siirtää Israelin kansalle säädetyn 70-vuosiviikon tapahtumia Jeesuksen toisen tulemisen jälkeiseen aikaan ? Tuon enempää et voi olla harhassa kun et tunne historiallista Raamatun tulkintasuuntaa.

        Niin sinäkin. Ilm 11: Temppeli ja säkkipukuiset "kynttilänjalat" ovat seurakunta. (Ilm 1:20)
        Siitä ei pääse yli eikä ympäri, vaikka olisi hyväkin historia tuntija.


      • Westsider kirjoitti:

        Niin sinäkin. Ilm 11: Temppeli ja säkkipukuiset "kynttilänjalat" ovat seurakunta. (Ilm 1:20)
        Siitä ei pääse yli eikä ympäri, vaikka olisi hyväkin historia tuntija.

        ei ole mennyt täysin harhaan, sillä vuosilukumme suhteuttaminen vuosiviikkoihin on Jeesuksen syntymään nähden vähän poikkeava, mutta ei johda kokonaan harhaan.
        TV7 ohjelmissa Daavid Pawson on esitellyt useita tulkintoja historiallisista tulkinsuunnista, mutta yksikään näistä ei kerro koko totuutta, mutta kuitenkin antoivat pohjan vertailulle eri näkemyksissä.
        Tälläisiä näkemyksiä ovat Eskatologiset, Futuriset, Preteriset ja yhdenmukaisuus tulkinnat, jotka sopivat jokaiseen aikakauteen historiallisissa tulkinnoissa.
        Lutherin aikaan saama uskonpuhdistus katolista näkemystä vastaan on saanut aikaan vasta-uskonpuhdistuksen Lutherin näkemyksiä vastaan, ja ajoittaa tapahtumat eri aikoja koskeviksi tapahtumiksi.

        Kaikilla suunnilla on kannattajansa ja lopunaikoja seurataan myöskin Euroopan kehitys-aikataulussa parhaillaan suhteessa historialliseen tulkintasuuntaan.
        Vuosiviikkoihin nähden tähtitieteellisiä ajoituksia ei tähän asti mikään kirkkokunta ole ottanut vakavasti huomioon historiallisessa tulkinta suunnassaan, koska ne vaikuttaisivat nykyiseen vuosilukuumme.
        Lisäksi on otettava huomioon katoliset ja protestanttiset aikalaskelmat, jotka kirkkohistoriallisesti poikkeavat toisistaan tulkintojensa perusteella.
        Luterilaiset, adventistit, sekä jotkut protestanttiset seurakunnat tukeutuvat Luterilaisten hyväksymään Raamatun tulkintasuuntaan, joka on vastakkainen katolisen kirkon näkemykselle kirkkohistoriasta.
        Ehkä ne, jotka haluavat tukeutua tähtitaivaan merkintöihin voisivat lukea Raamatun viimeisen sivun sanoman: Jeesus sanoo, minä olen Daavidin juurivesa, ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.
        Kirkas kointähtihän on Venus aamutähti, ja olisi mielenkiintoista tietää olisiko tällä tähdellä yhteyttä ajoitukseen Itämaan Tietäjien matkasta Jerusalemiin ja Betlehemiin, se toisi lisävaloa kysymykseen historiallisessa ajoituksessa Jeesuksen syntymään nähden.

        Raamattu ei suinkaan heitä romukoppaan tähdistä luettavia ennustuksia, sillä Raamattuhan sanoo, että tähti nousee Jaakopin huoneen yltä ja sieltä on tuleva Hallitsija ja hallitsee kaikkea maata.

        Säkkipukuiset todistajat ovat Vanha ja Uusitestamentti, joita 1260 vuoden ajan julistettiin säkkipukuisena, koska katolinen kirkko säilytti Raamatun Latinan kielisenä ja sitä käännettiin salattuina kansan kielelle vainojen alaisena.
        Nämä säkkipukuiset todistajat ovat olleet ja menneet ja sen ajan tapahtumia kuvataan yhtäpituisina ajan jaksoina, kuten 1260 profeetallista päivää, eli vuotta ja samaa jatkumoa ovat 42 kk ja ajat, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, sekä 3,5 vuotta, ne ovat kaikki yhtä pitkiä aikamääriä.
        Seitsenhaarainen kynttilänjalka kuvaa seurakuntaa, jonka runko juurineen kuvaa Kristusta ja haarat seitsemää seurakuntaa.


      • SamiA
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        ei ole mennyt täysin harhaan, sillä vuosilukumme suhteuttaminen vuosiviikkoihin on Jeesuksen syntymään nähden vähän poikkeava, mutta ei johda kokonaan harhaan.
        TV7 ohjelmissa Daavid Pawson on esitellyt useita tulkintoja historiallisista tulkinsuunnista, mutta yksikään näistä ei kerro koko totuutta, mutta kuitenkin antoivat pohjan vertailulle eri näkemyksissä.
        Tälläisiä näkemyksiä ovat Eskatologiset, Futuriset, Preteriset ja yhdenmukaisuus tulkinnat, jotka sopivat jokaiseen aikakauteen historiallisissa tulkinnoissa.
        Lutherin aikaan saama uskonpuhdistus katolista näkemystä vastaan on saanut aikaan vasta-uskonpuhdistuksen Lutherin näkemyksiä vastaan, ja ajoittaa tapahtumat eri aikoja koskeviksi tapahtumiksi.

        Kaikilla suunnilla on kannattajansa ja lopunaikoja seurataan myöskin Euroopan kehitys-aikataulussa parhaillaan suhteessa historialliseen tulkintasuuntaan.
        Vuosiviikkoihin nähden tähtitieteellisiä ajoituksia ei tähän asti mikään kirkkokunta ole ottanut vakavasti huomioon historiallisessa tulkinta suunnassaan, koska ne vaikuttaisivat nykyiseen vuosilukuumme.
        Lisäksi on otettava huomioon katoliset ja protestanttiset aikalaskelmat, jotka kirkkohistoriallisesti poikkeavat toisistaan tulkintojensa perusteella.
        Luterilaiset, adventistit, sekä jotkut protestanttiset seurakunnat tukeutuvat Luterilaisten hyväksymään Raamatun tulkintasuuntaan, joka on vastakkainen katolisen kirkon näkemykselle kirkkohistoriasta.
        Ehkä ne, jotka haluavat tukeutua tähtitaivaan merkintöihin voisivat lukea Raamatun viimeisen sivun sanoman: Jeesus sanoo, minä olen Daavidin juurivesa, ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.
        Kirkas kointähtihän on Venus aamutähti, ja olisi mielenkiintoista tietää olisiko tällä tähdellä yhteyttä ajoitukseen Itämaan Tietäjien matkasta Jerusalemiin ja Betlehemiin, se toisi lisävaloa kysymykseen historiallisessa ajoituksessa Jeesuksen syntymään nähden.

        Raamattu ei suinkaan heitä romukoppaan tähdistä luettavia ennustuksia, sillä Raamattuhan sanoo, että tähti nousee Jaakopin huoneen yltä ja sieltä on tuleva Hallitsija ja hallitsee kaikkea maata.

        Säkkipukuiset todistajat ovat Vanha ja Uusitestamentti, joita 1260 vuoden ajan julistettiin säkkipukuisena, koska katolinen kirkko säilytti Raamatun Latinan kielisenä ja sitä käännettiin salattuina kansan kielelle vainojen alaisena.
        Nämä säkkipukuiset todistajat ovat olleet ja menneet ja sen ajan tapahtumia kuvataan yhtäpituisina ajan jaksoina, kuten 1260 profeetallista päivää, eli vuotta ja samaa jatkumoa ovat 42 kk ja ajat, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, sekä 3,5 vuotta, ne ovat kaikki yhtä pitkiä aikamääriä.
        Seitsenhaarainen kynttilänjalka kuvaa seurakuntaa, jonka runko juurineen kuvaa Kristusta ja haarat seitsemää seurakuntaa.

        ”Säkkipukuiset todistajat ovat Vanha ja Uusitestamentti”

        Asu todellakin paljastaa, että kyseessä ei voi olla seurakunta, koska seurakunta pukeutuu valkoiseen pellavapukuun ja juhlavaatteeseen. Seurakunnalla ei ole mitään syytä pukeutua säkkiin, vai onko?


      • SamiA kirjoitti:

        ”Säkkipukuiset todistajat ovat Vanha ja Uusitestamentti”

        Asu todellakin paljastaa, että kyseessä ei voi olla seurakunta, koska seurakunta pukeutuu valkoiseen pellavapukuun ja juhlavaatteeseen. Seurakunnalla ei ole mitään syytä pukeutua säkkiin, vai onko?

        koska heitä vainottiin, ja valkeuden sanomaa oli vietävä eteenpäin salattuina vainojen kestäessä. Käännettyjä Raamatun tekstejä oli piiloitettu kangaspaketteihin ja muiden piiloitettujen lähteiden alle, josta ne sopivalla hetkellä otettiin esiin.
        Kuitenkin monet marttyyrit saivat surmansa, ja vainottuna oli myöskin Martti Luther 1483-1546, joka joutui Valtion kiroukseen ja julistettiin myös pannaan.
        Säkkipukuisten todistajien aika on ohi... Älä väärennä historiaa ja sen ajan tapahtumia.


      • SamiA
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        koska heitä vainottiin, ja valkeuden sanomaa oli vietävä eteenpäin salattuina vainojen kestäessä. Käännettyjä Raamatun tekstejä oli piiloitettu kangaspaketteihin ja muiden piiloitettujen lähteiden alle, josta ne sopivalla hetkellä otettiin esiin.
        Kuitenkin monet marttyyrit saivat surmansa, ja vainottuna oli myöskin Martti Luther 1483-1546, joka joutui Valtion kiroukseen ja julistettiin myös pannaan.
        Säkkipukuisten todistajien aika on ohi... Älä väärennä historiaa ja sen ajan tapahtumia.

        Imestyskirjan tapahtumat eivät ole vielä tapahtuneet, joten ilmestyskirja ei voi olla historiallinen kirja. Ilmestyskirja on tulkittava futuristisesti tai muuten sitä ei voi ymmärtää.
        Näin ollen, seurakunnan asu on ilmestyskirjassa täysin selvä, eli pellava- tai juhlapuku. Puku on Jumalan tekemä ja antama.

        Jos säkkipuku olisi seurakunnan asu, niin Jeesus olisi tällä hetkellä taivaassa puettuna säkkipukuun. Seurakunnalla ei ole mitään syytä viettää surujuhlaa tai istua tuhkakasan päällä.
        Juhlatamineet niskaan vaan. ja kiittämään Herraa. Viritä ilolaulu surulaulun sijaan.


      • SamiA kirjoitti:

        Imestyskirjan tapahtumat eivät ole vielä tapahtuneet, joten ilmestyskirja ei voi olla historiallinen kirja. Ilmestyskirja on tulkittava futuristisesti tai muuten sitä ei voi ymmärtää.
        Näin ollen, seurakunnan asu on ilmestyskirjassa täysin selvä, eli pellava- tai juhlapuku. Puku on Jumalan tekemä ja antama.

        Jos säkkipuku olisi seurakunnan asu, niin Jeesus olisi tällä hetkellä taivaassa puettuna säkkipukuun. Seurakunnalla ei ole mitään syytä viettää surujuhlaa tai istua tuhkakasan päällä.
        Juhlatamineet niskaan vaan. ja kiittämään Herraa. Viritä ilolaulu surulaulun sijaan.

        Ilmestyskirjan tapahtumista suurin osa on jo historiaa, ja loputkin ovat täyttymässä.
        Ilmestyskirja on Jeesuksen Kristuksen ilmestys, joka kertoo mitä pian on tapahtuva seitsemän seurakunnan kohdalla. Ilmestyskirja kertoo mitä Jeesuksen sanat tarkoittaa kun Hän sanoo, minä tulen pian, sillä se tarkoittaa tulevia seurakunnan vaiheita, jotka pian alkoivat tapahtua eri seurakuntien keskellä ja jatkuvat aina ajan loppuun asti.
        Elämme nyt viimeisen seurakunnan Laodikean seurakunnan aikaa, joka elää syvässä luopumuksen tilassa ja lähestyy antikristuksen aikakauden loppua, jolloin Jeesus tulee toisen kerran.
        Säkkipukuiset todistajat kuuluivat keskiaikaan, jona aikana antikristuksen kirkko sai kuolinhaavan 1260 vuoden jälkeen, kun paavi vangittiin. Säkkipukuisten todistajien aika on mennyttä historiaa, sillä se koski aikaa jolloin katolinen kirkko julisti Uutta ja Vanhaa-testamenttia Latinan kielellä, jota kansa ei ymmärtänyt.
        Kansa kuitenkin säkkipukuisena käänsi Raamattua kansan kielelle vainojen alaisina, joihin myöskin Martti Luther kuului ja hän joutui pakenemaan, sillä se oli kiljotiinien aikaa.
        50 miljoonaa marttyyriä huutaa yhä kostoa alttarin alta, ja kysyy Jumalalta kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille jotka ovat murhanneet meitä alusta asti.
        Marttyyreille vastataan, että heidän tulisi pysyä levollisena kunnes heidän kanssapalvelijainsa aika oli tulla tapetuksi samalla tavalla kuin hekin.
        Toista marttyyreiden aikaa ei ole vielä tullut, mutta antikristuksen kirkon kuolinhaava on paranemassa parhaillaan EU:ssa, ja mihin kirkollinen kehitys johtaa on sekin Ilmestyskirjan sanomaa tulevista tapahtumista.
        Jos futuroit Raamatun tuntemattomaksi selityksilläsi niin jää sinulle Ilmestyskirjakin tuntemattomaksi.


      • Nykynestori
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Ilmestyskirjan tapahtumista suurin osa on jo historiaa, ja loputkin ovat täyttymässä.
        Ilmestyskirja on Jeesuksen Kristuksen ilmestys, joka kertoo mitä pian on tapahtuva seitsemän seurakunnan kohdalla. Ilmestyskirja kertoo mitä Jeesuksen sanat tarkoittaa kun Hän sanoo, minä tulen pian, sillä se tarkoittaa tulevia seurakunnan vaiheita, jotka pian alkoivat tapahtua eri seurakuntien keskellä ja jatkuvat aina ajan loppuun asti.
        Elämme nyt viimeisen seurakunnan Laodikean seurakunnan aikaa, joka elää syvässä luopumuksen tilassa ja lähestyy antikristuksen aikakauden loppua, jolloin Jeesus tulee toisen kerran.
        Säkkipukuiset todistajat kuuluivat keskiaikaan, jona aikana antikristuksen kirkko sai kuolinhaavan 1260 vuoden jälkeen, kun paavi vangittiin. Säkkipukuisten todistajien aika on mennyttä historiaa, sillä se koski aikaa jolloin katolinen kirkko julisti Uutta ja Vanhaa-testamenttia Latinan kielellä, jota kansa ei ymmärtänyt.
        Kansa kuitenkin säkkipukuisena käänsi Raamattua kansan kielelle vainojen alaisina, joihin myöskin Martti Luther kuului ja hän joutui pakenemaan, sillä se oli kiljotiinien aikaa.
        50 miljoonaa marttyyriä huutaa yhä kostoa alttarin alta, ja kysyy Jumalalta kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille jotka ovat murhanneet meitä alusta asti.
        Marttyyreille vastataan, että heidän tulisi pysyä levollisena kunnes heidän kanssapalvelijainsa aika oli tulla tapetuksi samalla tavalla kuin hekin.
        Toista marttyyreiden aikaa ei ole vielä tullut, mutta antikristuksen kirkon kuolinhaava on paranemassa parhaillaan EU:ssa, ja mihin kirkollinen kehitys johtaa on sekin Ilmestyskirjan sanomaa tulevista tapahtumista.
        Jos futuroit Raamatun tuntemattomaksi selityksilläsi niin jää sinulle Ilmestyskirjakin tuntemattomaksi.

        Ilmestyskirja kertoo viimeisten aikojen tapahtumista ennen Kristuksen paluuta. Sen profetiat ja ennusmerkit vahvistuvat ja täyttyvät loppua kohden, joten mennyttä historiaa siinä ovat oikeasti vain sen alussa olevat seurakunnat joten yhdyn tulkintaasi Laodikean seurakunnasta, mutta muidenkin seurakuntien kirjeissä on ajankohtaista ja tärkeää asiaa nykyseurakunnille.
        Säkkipukuiset todistajat ovat kaksi ihmistä, kaksi öljypuuta Kaikkivaltiaan Jumalan edessä. Löivätkö Testamentit maata vitsauksilla ja viruivatko niiden ruumiit Jerusalemin kaduilla?
        Kaikki ihmiset näkevät nuo ruumiit - tänään se on mahdollista television ja internetin avulla.


      • Nykynestori kirjoitti:

        Ilmestyskirja kertoo viimeisten aikojen tapahtumista ennen Kristuksen paluuta. Sen profetiat ja ennusmerkit vahvistuvat ja täyttyvät loppua kohden, joten mennyttä historiaa siinä ovat oikeasti vain sen alussa olevat seurakunnat joten yhdyn tulkintaasi Laodikean seurakunnasta, mutta muidenkin seurakuntien kirjeissä on ajankohtaista ja tärkeää asiaa nykyseurakunnille.
        Säkkipukuiset todistajat ovat kaksi ihmistä, kaksi öljypuuta Kaikkivaltiaan Jumalan edessä. Löivätkö Testamentit maata vitsauksilla ja viruivatko niiden ruumiit Jerusalemin kaduilla?
        Kaikki ihmiset näkevät nuo ruumiit - tänään se on mahdollista television ja internetin avulla.

        Käsityksesi seurakuntien historiasta pitää suunnilleen paikkansa, sillä kaikista seurakunnista löytyy sekä hyvää, että moitittavaa.
        Etkö ole ihmetellyt miksi Mooses ja Elia panevat säkkipuvun päällensä tullessaan keräämään öljypuun hedelmiä ?

        Sekä Daniel, että Ilmestyskirja ovat sisarkirjoja ja puhuvat aikaan nähden samasta tapahtumasta. Kannattaa tutkia tätä säkkipukuisten todistajien aikaa ja sitä koskevia aikamääriä ja yhdistää ne samaa tapahtumaa koskevaksi ajanjaksoksi.
        Näistä säkkipukuisten todistajien ajoista löytyy yhtenäisiä aikamääriä kuten: Kolme ja puoli vuotta, aika kaksi-aikaa ja puoli-aikaa, 42 kk ja 1260 päivää, jotka kaikki ovat saman pituisia aikamääriä ja koskevat samaa tapahtumaketjua Katolisen kirkon hallinta-ajan kestäessä, ennenkuin Katolinen kirkko sai kuolinhaavan.

        Martti Luther tunsi hyvin historiallisen tulkintasuunnan, jonka hehyksissä hän itsekin liikkui säkkipukuisena vainojen alla ja levitti sanaa kansan kielellä, ja vain vaivoin pelastui marttyyri kuolemalta.
        Ne kaksi öljypuuta todistavat samaa asiaa kautta Raamatun historian, sillä ne ovat Vanha ja Uuusitestamentti, joita on jouduttu vainojen alaisena levittämään salaisesti lopunaikoina kansankielelle käännettyinä. Säkkipukuisten todistajien aikana Raamatut oli käännetty Latinan kielelle ja nuo pitkät aikamäärät koskevat juuri säkkipukuisten todistajien aikaa.
        Kysymyksesi vitsauksista ovat hyvin kuvannollisia vitsauksineen, ja ne tulevat kyllä toistumaan antikristuksen kuolinhaavan paranemisen jälkeen, jolloin toinen marttyyreiden aika alkaa, sillä kirjoitettu on: Kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka ovat surmanneet meitä alusta asti. Alttarin alla oleville sieluille vastataan, että he pysyisivät vielä vähän aikaa levollisina kunnes he joutuvat tapettavaksi samalla tavalla kuin hekin jotka surmattiin vainojen alla.
        Tämä on selkeää tekstiä kun seuraat tarkemmin Danielin ja Ilmestyskirjan yhtenäistä sanomaa, sillä lopunajoista ne kertovat vuosisatojen aikoina.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Käsityksesi seurakuntien historiasta pitää suunnilleen paikkansa, sillä kaikista seurakunnista löytyy sekä hyvää, että moitittavaa.
        Etkö ole ihmetellyt miksi Mooses ja Elia panevat säkkipuvun päällensä tullessaan keräämään öljypuun hedelmiä ?

        Sekä Daniel, että Ilmestyskirja ovat sisarkirjoja ja puhuvat aikaan nähden samasta tapahtumasta. Kannattaa tutkia tätä säkkipukuisten todistajien aikaa ja sitä koskevia aikamääriä ja yhdistää ne samaa tapahtumaa koskevaksi ajanjaksoksi.
        Näistä säkkipukuisten todistajien ajoista löytyy yhtenäisiä aikamääriä kuten: Kolme ja puoli vuotta, aika kaksi-aikaa ja puoli-aikaa, 42 kk ja 1260 päivää, jotka kaikki ovat saman pituisia aikamääriä ja koskevat samaa tapahtumaketjua Katolisen kirkon hallinta-ajan kestäessä, ennenkuin Katolinen kirkko sai kuolinhaavan.

        Martti Luther tunsi hyvin historiallisen tulkintasuunnan, jonka hehyksissä hän itsekin liikkui säkkipukuisena vainojen alla ja levitti sanaa kansan kielellä, ja vain vaivoin pelastui marttyyri kuolemalta.
        Ne kaksi öljypuuta todistavat samaa asiaa kautta Raamatun historian, sillä ne ovat Vanha ja Uuusitestamentti, joita on jouduttu vainojen alaisena levittämään salaisesti lopunaikoina kansankielelle käännettyinä. Säkkipukuisten todistajien aikana Raamatut oli käännetty Latinan kielelle ja nuo pitkät aikamäärät koskevat juuri säkkipukuisten todistajien aikaa.
        Kysymyksesi vitsauksista ovat hyvin kuvannollisia vitsauksineen, ja ne tulevat kyllä toistumaan antikristuksen kuolinhaavan paranemisen jälkeen, jolloin toinen marttyyreiden aika alkaa, sillä kirjoitettu on: Kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka ovat surmanneet meitä alusta asti. Alttarin alla oleville sieluille vastataan, että he pysyisivät vielä vähän aikaa levollisina kunnes he joutuvat tapettavaksi samalla tavalla kuin hekin jotka surmattiin vainojen alla.
        Tämä on selkeää tekstiä kun seuraat tarkemmin Danielin ja Ilmestyskirjan yhtenäistä sanomaa, sillä lopunajoista ne kertovat vuosisatojen aikoina.

        "Näistä säkkipukuisten todistajien ajoista löytyy yhtenäisiä aikamääriä kuten: Kolme ja puoli vuotta, aika kaksi-aikaa ja puoli-aikaa, 42 kk ja 1260 päivää, jotka kaikki ovat saman pituisia aikamääriä ja koskevat samaa tapahtumaketjua Katolisen kirkon hallinta-ajan kestäessä, ennenkuin Katolinen kirkko sai kuolinhaavan."

        Tarkoittaa muuten Syyrian kuninkaan Antiokhos neljäs Epifaneen vaininaikaa jonka Serubbabelin temppelissä palvottiin ZEUS Jumalaa.

        Tuon mitä kerroit on keksitty Ameriikoissa Kristinuskon harhaa elvytelläkseen


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Eikö katolinen kirkko muuttanut ajat ja lain, ja eikö paavi kanna virkanimeä Jumalan Pojan viransijainen maanpäällä, eli antikristus. Jo Luther tiesi kuka tämä herra jumala paavi on, joka käytti itsestään tätä nimitystä. Eikö juuri paavi ja katolinen kirkko saanut kuolinhaavaa, joka nyt ajassamme paranee ja hän onkin sanonut Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä.
        Aiotko sinä siirtää Israelin kansalle säädetyn 70-vuosiviikon tapahtumia Jeesuksen toisen tulemisen jälkeiseen aikaan ? Tuon enempää et voi olla harhassa kun et tunne historiallista Raamatun tulkintasuuntaa.

        Eikö Syyrian kuningas Antiokhos neljäs Epifanes , -Muuttanut ajat ja lait ja eikö hän asettanut juutalaisille vieraan Jumalan palveluksen Jerusalemin temppeliin ?

        Huom! Adventismi on erehtynyt siinä missä muutkin Kristinuskoiset.

        Ja nuo vuosiviikko aikamääritteet ovat pielessä koko Kristikunnassa.


      • tuhat ja yksi
        Westsider kirjoitti:

        Niin sinäkin. Ilm 11: Temppeli ja säkkipukuiset "kynttilänjalat" ovat seurakunta. (Ilm 1:20)
        Siitä ei pääse yli eikä ympäri, vaikka olisi hyväkin historia tuntija.

        Niin ovat menneetkin,

        Lähtökohta on 605 eaa. ja päättyy Syyrian kuninkaan Antiokhos neljäs Epifaneen aikaan. hallitsi n, 175eaa. - 164.eaa.


      • ..........
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Eikö Syyrian kuningas Antiokhos neljäs Epifanes , -Muuttanut ajat ja lait ja eikö hän asettanut juutalaisille vieraan Jumalan palveluksen Jerusalemin temppeliin ?

        Huom! Adventismi on erehtynyt siinä missä muutkin Kristinuskoiset.

        Ja nuo vuosiviikko aikamääritteet ovat pielessä koko Kristikunnassa.

        historiaa.
        Eli sitä, kun viikkojärjestys muutettiin ev.lut. kirkon hyväksymänä 1973.
        Entäpä kellojen vääntämiset? Oletko jo nekin unohtanut?

        Dan. 8:19

        Sitten hän sanoi: "Katso, minä ilmoitan sinulle, mitä on tapahtuva viimeisenä vihan aikana; sillä lopun aikaa tämä tarkoittaa.


      • tuhat ja yksi
        .......... kirjoitti:

        historiaa.
        Eli sitä, kun viikkojärjestys muutettiin ev.lut. kirkon hyväksymänä 1973.
        Entäpä kellojen vääntämiset? Oletko jo nekin unohtanut?

        Dan. 8:19

        Sitten hän sanoi: "Katso, minä ilmoitan sinulle, mitä on tapahtuva viimeisenä vihan aikana; sillä lopun aikaa tämä tarkoittaa.

        Jokohan jokin meni taas pieleen?

        n, 2180 vuotta sitten kirjoitettiin kohdassa;
        Dan.8:20. Meedian ja persian kuninkaista.
        Ja Dan.8:21. Aleksanteri Suuresta.
        Ja Dan.8:23. Antiokhos neljäs Epifaneesta.

        Ja sinä alat keskustella nykyajasta , - niinkuin muka yli 2000 vuotta sitten niistä olisi Danielin kirja kertonut.


      • kirjoitukset
        SamiA kirjoitti:

        Imestyskirjan tapahtumat eivät ole vielä tapahtuneet, joten ilmestyskirja ei voi olla historiallinen kirja. Ilmestyskirja on tulkittava futuristisesti tai muuten sitä ei voi ymmärtää.
        Näin ollen, seurakunnan asu on ilmestyskirjassa täysin selvä, eli pellava- tai juhlapuku. Puku on Jumalan tekemä ja antama.

        Jos säkkipuku olisi seurakunnan asu, niin Jeesus olisi tällä hetkellä taivaassa puettuna säkkipukuun. Seurakunnalla ei ole mitään syytä viettää surujuhlaa tai istua tuhkakasan päällä.
        Juhlatamineet niskaan vaan. ja kiittämään Herraa. Viritä ilolaulu surulaulun sijaan.

        Siinä olet oikeassa,että Ilmestyskirja puhuisi menneistä.Vaan tulevista ja olevista.Mutta Sami,eikö sinun ymmärryksesi käsitä,että ei ne lukumääräisesti ole kaksi-vaan he,kertoo alkukieli.Ts.He ovat Elisa joukkoa,joka tulee Elian työtä jatkamaan.Sen he aloittavat vuosiviikon alussa,koska Elia on viety pilviin.Ymmärrätkö mitä haluan kertoa?Koska olen huomannut sinut aika raitis henkiseksi.Elisa joukko viedään pilveen vuosiviikon puolivälissä.Vielä jää yksi joukko suuri valkopukuinen.Tämä on se viimeinen joukko,jotka tulevat hallitsemaan Kristuksen kanssa tuhat vuotta,näin Ilmestyskirja antaa ymmärtää Ilm.20-luku.Ts.sanoen jotka ovat menettäneet henkensä.Ei tämä ole sen ihmeellisempää.Mutta yli 40-vuotta se on vaatinut,tutkistella Raamattua:Ensinnäkin Raamattu vahvistaa itse itsensä 2-3 kertaa joskin eri sanoin,mutta ajatus on sama.Sanon että se ei ole helpolla tullut.Mutta aion mennä noutamaan sen palkinnon,jonka Herra itse on luvannut.Siunausta


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        "Näistä säkkipukuisten todistajien ajoista löytyy yhtenäisiä aikamääriä kuten: Kolme ja puoli vuotta, aika kaksi-aikaa ja puoli-aikaa, 42 kk ja 1260 päivää, jotka kaikki ovat saman pituisia aikamääriä ja koskevat samaa tapahtumaketjua Katolisen kirkon hallinta-ajan kestäessä, ennenkuin Katolinen kirkko sai kuolinhaavan."

        Tarkoittaa muuten Syyrian kuninkaan Antiokhos neljäs Epifaneen vaininaikaa jonka Serubbabelin temppelissä palvottiin ZEUS Jumalaa.

        Tuon mitä kerroit on keksitty Ameriikoissa Kristinuskon harhaa elvytelläkseen

        Erehdyitkö kirjoista ? Danielin kirja ja Ilmestyskirja puhuvat kumpikin erilaisesta 3,5 vuoden tapahtumista. Danielin kirja kertoo 70-vuosiviikon viimeisestä puolen-vuosiviikon tapahtumasta, jolloin Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa oli kulunut loppuun.

        Viimeinen vuosiviikko alkoi ajanlaskumme mukaan vuonna 27 jKr. jolloin Jeesus kastettiin Jordanilla ja puolen- vuosiviikon mentyä tuhottiin Voideltu v.31 jKr. ja siitä edelleen toiset 3,5 vuosiviikkoa vievät vuoteen 70 jKr. jälkeen Kristuksen, ja Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa tuli täyteen ja evankeliumia alettiin julistamaan pakanoille.

        Näitä viimeisen vuosiviikon puolikkaita ei voi mitenkään yhdistää Ilmestyskirjan tulkintoihin Danielin kirjan vuosi-viikoista, jotka alkoivat 457 eKr. historiallisen tulkinta-suunnan mukaan.

        Ilmestyskirja ei puhu vuosi-viikoista, vaan vuosipäivistä, kuten profetioissa ilmaistaan: Päivän kutakin vuotta kohden minä olen sinulle laskenut kerrottiin profeetalle tulevista aika-määristä.

        Antiokhos Epifane ei herättele kuolleita, vaan Danielin 12:2. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät toiset iankaikkiseen elämään toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Tähän ei pysty Antiokhos Epifane, vaan Miikael, eli "kuka on Jumala" .
        Jos Mikael ei ole Jeesus, niin kuka muu kuin Jeesus voi herättää maan tomussa makaavat ?

        Dan.12 luku kertoo viimeisistä päivistä, mutta Epifanes puhuu Jeesusta aikaisemmista ajoista, jotka olivat vielä kaukana viimeisistä päivistä.
        Profeetalliset päivät josta minä kirjoitin kuuluvat säkkipukuisten todistajien aikaan, jota kesti 1260 vuosi-päivää, eli 3,5 vuotta ja siihen aikaan kuuluu myöskin Martti Lutherin naulaamat todisteet Wittenbergin kirkon oveen keskiaikaisten marttyyreiden vainojen kestäessä.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Erehdyitkö kirjoista ? Danielin kirja ja Ilmestyskirja puhuvat kumpikin erilaisesta 3,5 vuoden tapahtumista. Danielin kirja kertoo 70-vuosiviikon viimeisestä puolen-vuosiviikon tapahtumasta, jolloin Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa oli kulunut loppuun.

        Viimeinen vuosiviikko alkoi ajanlaskumme mukaan vuonna 27 jKr. jolloin Jeesus kastettiin Jordanilla ja puolen- vuosiviikon mentyä tuhottiin Voideltu v.31 jKr. ja siitä edelleen toiset 3,5 vuosiviikkoa vievät vuoteen 70 jKr. jälkeen Kristuksen, ja Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa tuli täyteen ja evankeliumia alettiin julistamaan pakanoille.

        Näitä viimeisen vuosiviikon puolikkaita ei voi mitenkään yhdistää Ilmestyskirjan tulkintoihin Danielin kirjan vuosi-viikoista, jotka alkoivat 457 eKr. historiallisen tulkinta-suunnan mukaan.

        Ilmestyskirja ei puhu vuosi-viikoista, vaan vuosipäivistä, kuten profetioissa ilmaistaan: Päivän kutakin vuotta kohden minä olen sinulle laskenut kerrottiin profeetalle tulevista aika-määristä.

        Antiokhos Epifane ei herättele kuolleita, vaan Danielin 12:2. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät toiset iankaikkiseen elämään toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Tähän ei pysty Antiokhos Epifane, vaan Miikael, eli "kuka on Jumala" .
        Jos Mikael ei ole Jeesus, niin kuka muu kuin Jeesus voi herättää maan tomussa makaavat ?

        Dan.12 luku kertoo viimeisistä päivistä, mutta Epifanes puhuu Jeesusta aikaisemmista ajoista, jotka olivat vielä kaukana viimeisistä päivistä.
        Profeetalliset päivät josta minä kirjoitin kuuluvat säkkipukuisten todistajien aikaan, jota kesti 1260 vuosi-päivää, eli 3,5 vuotta ja siihen aikaan kuuluu myöskin Martti Lutherin naulaamat todisteet Wittenbergin kirkon oveen keskiaikaisten marttyyreiden vainojen kestäessä.

        Mikael on jutalaisen kansan suojelusenkeli.

        Jeesus on Jeesus Nasaretilainen.
        Ja kukaan ihminen ei oo Jumala. Näin ei myöskään Jeesus Nasaretilainen ei OO.

        "Maan tomussa makaavat" - herätti tieto siitä ,jotta juutalainen kansa sai palata takaisin Assurian ja Babylonian vankeudesta.
        Te uskotte uskonnon luomiin dokmeihin ja näin olette kadottaneet noilta ajoilta säilyneen historiallisen tiedon.

        Danielin kirjan vuosiviikot tulkitsette Kristinuskon vääristämän totuuden valheessa.

        Siinä olen samaa mieltä jotta Danielin kirja ja Ilmestyskirja puhuvat erilaisista asioista . Danielin kirjan unet ilmaisevat juutalaisten elettyä historiaa , Ilmestyskirja on sen tulkintaa tietämättömyyden harhassa.
        Antiokhos neljäs Epifanes kylläkin esiintyy Danielin kirjassa, mutta Jeesus Nasaretilainen ei laisinkaan.


      • KK
        SamiA kirjoitti:

        ”Säkkipukuiset todistajat ovat Vanha ja Uusitestamentti”

        Asu todellakin paljastaa, että kyseessä ei voi olla seurakunta, koska seurakunta pukeutuu valkoiseen pellavapukuun ja juhlavaatteeseen. Seurakunnalla ei ole mitään syytä pukeutua säkkiin, vai onko?

        (seurakuntaa) Ilm 1:20


      • tuhat ja yksi
        kirjoitukset kirjoitti:

        Siinä olet oikeassa,että Ilmestyskirja puhuisi menneistä.Vaan tulevista ja olevista.Mutta Sami,eikö sinun ymmärryksesi käsitä,että ei ne lukumääräisesti ole kaksi-vaan he,kertoo alkukieli.Ts.He ovat Elisa joukkoa,joka tulee Elian työtä jatkamaan.Sen he aloittavat vuosiviikon alussa,koska Elia on viety pilviin.Ymmärrätkö mitä haluan kertoa?Koska olen huomannut sinut aika raitis henkiseksi.Elisa joukko viedään pilveen vuosiviikon puolivälissä.Vielä jää yksi joukko suuri valkopukuinen.Tämä on se viimeinen joukko,jotka tulevat hallitsemaan Kristuksen kanssa tuhat vuotta,näin Ilmestyskirja antaa ymmärtää Ilm.20-luku.Ts.sanoen jotka ovat menettäneet henkensä.Ei tämä ole sen ihmeellisempää.Mutta yli 40-vuotta se on vaatinut,tutkistella Raamattua:Ensinnäkin Raamattu vahvistaa itse itsensä 2-3 kertaa joskin eri sanoin,mutta ajatus on sama.Sanon että se ei ole helpolla tullut.Mutta aion mennä noutamaan sen palkinnon,jonka Herra itse on luvannut.Siunausta

        Minä tulin lyhyemmässä tutkisteluajassa selvyyteen " Danielin unet" merkityksestä.
        Ja sen jälkeen eivät Kristinuskon harhaennustukset ole saaneet otettaan, kaikki uskossa sepitetyt kertomukset ovat harhakertomuksia niin kuin tuo sinunkin esitys.

        ÄLÄKÄ yritä harhauttaa ihmisiä.
        >>>,,.Mutta yli 40-vuotta se on vaatinut,tutkistella Raamattua:Ensinnäkin Raamattu vahvistaa itse itsensä 2-3 kertaa jo,,, >>>
        Palkinto pokaalit saat lunastaa vaikka kuinka komeat , mutta täällä ei nyt niitä jaeta , - täällä on jaossa vain häpeä harhaennustelijoille ei sen kummallisempaa pokaalia tule.


      • kirjoitukset
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Minä tulin lyhyemmässä tutkisteluajassa selvyyteen " Danielin unet" merkityksestä.
        Ja sen jälkeen eivät Kristinuskon harhaennustukset ole saaneet otettaan, kaikki uskossa sepitetyt kertomukset ovat harhakertomuksia niin kuin tuo sinunkin esitys.

        ÄLÄKÄ yritä harhauttaa ihmisiä.
        >>>,,.Mutta yli 40-vuotta se on vaatinut,tutkistella Raamattua:Ensinnäkin Raamattu vahvistaa itse itsensä 2-3 kertaa jo,,, >>>
        Palkinto pokaalit saat lunastaa vaikka kuinka komeat , mutta täällä ei nyt niitä jaeta , - täällä on jaossa vain häpeä harhaennustelijoille ei sen kummallisempaa pokaalia tule.

        Ei mahda mitään pöllkky,mikä pölkky.Ennen kalliotkin halkeavat ennen kuin teidät saa oikealle tielle.Mutta sitten kun on lämmin,niin on hyvä muistella.


      • yksin armosta
        kirjoitukset kirjoitti:

        Ei mahda mitään pöllkky,mikä pölkky.Ennen kalliotkin halkeavat ennen kuin teidät saa oikealle tielle.Mutta sitten kun on lämmin,niin on hyvä muistella.

        "Vielä ei ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee"
        Sitä odotellessa...


    • altavastaaja

      koska Ilmestyskirjassa on kaksi petoa, joista ensimmäinern nousee merestä joka tarkoittaa kansojen suurta ahdinkoa. Tulee suuri mylläkkä, josta Ilm. 5. ja 9. luku kertovat. Meripeto kuvaa valtioiden yhdistymistä, karhun jalat viittaavat Venäjän kukistumiseen, koska jalat ovat vain jäljellä, leopardi kuvannee saksalaisuutta ja leijona jotakin kolmatta valtaa ja lohikäärme mahdollisesti Aasiaa. Maasta, eli kirkolliselta pohjalta nousee karitsansarvinen peto, eli Kristuksen sijainen eli antikristus, joka edustaa porttokirkkoa valtiopedon suuna ja samalla helakanpunaisen pedon selässä ja saa ihmiset kumartamaan yhtä meripedon johtohenkilöä, joka lienee saksalaista alkuperää, Jumala tietää tarkemmin. Ydinsota vie ihmiskunnasta 1/3 tuhoon ja tuhoaa myös juomavesistä 1/3 ja kaiken vihannan ruohon ja 1/3 puista ja pensaista ja 1/3 meren eläimistäö ja 1/3 laivoista ja niin saadaan aikaan osto- ja myyntijärjestelmä petojen hallitessa, mutta Jumala haluaa silti johdattaa omiansa, niin etteivät he ota vastaan pedon merkkiä tai sen nimen lukua.

      Rukoile, että Jumala johdattaa Hengellään kaikkeen totuuteen, koska kukaan ei vielä tiedä tarkoin, miten kaikki tulee tapahtumaan.

      • Inhottava realisti

        Ilmestyskirja on vertauskuvallisesti tulkittava. Sitä on tutkittava historiallista taustaansa vasten.

        Kun Ilmestyskirja kirjoitettiin, kristittyjä vainottiin ankarasti. Asioista ei uskallettu puhua niiden oikeilla nimillä. Tämän vuoksi Ilmestyskirjan tekstit eivät aukene nykypäivän lukijoille millään tavoin. Vertauskuvat merkitsivät aikalaisille tyystin eri asioita kuin meille, jos alamme niitä kirjaimellisesti tulkitsemaan.

        Ilmestyskirja on myös niin sekava kokonaisuus, että sieltä löytää mitä haluaa. Jankutus pedoista ja monipäisistä hirviöistä sopi aikoinaan hyvin keskiaikaisen ihmisen maailmaan, mutta nykypäivänä se tuntuu l'ähinnä lapselliselta. Valitan.


      • Daniel selvitti Kuningas Nebukadnessarille mitä hänen unensa savijalkaisesta jättiläisestä merkitsee ajan loppuun asti.
        Patsaan pää oli puhdasta kultaa ja se merkitsi häntä Babulonian Kuninkaana. Tämä valtakunta ei ollut ikuinen, vaan sitä seurasi valtakunta, joka oli halvempi kuin sinun valtakuntasi, eli hopeinen Medo Persia.
        Kuvapatsaassa tätä valtakuntaa seurasi vaskiset lanteet, joka tarkoitti Kreikkaa vaski jakkuisine Kreikkalaisineen, jotka hallitsivat maailmaa.
        Tämäkään valtakunta patsaasta rautaisine jalkoineen ei ollut vielä viimeinen päätepiste Nebukadnessarin unessa, vaan sitä seurasivat jalkoterät varpaineen, jossa oli sekoittuneena rautaa ja savea sekaisin yhdessä kymmenen varpaan kanssa. Patsaan kymmenen varvasta edustivat viimeistä maailman valtaa, eli Roomaa.

        Kansainvaelluksen aikana rautainen Rooma hajosikin kymmeneen osaan, jotka jakautuivat läntisen Euroopan osiin Rooman hallitessa kunnes Katolinen kirkko sai kuolinhaavan hallittuaan 1260 vuotta vainoineen kunnes Naboleonin Sotapäällikkö Berthier otti paavin vangiksi ja vei vankina Ranskaan. Näin viimeiset kymmenen varvasta saivat kuolinhaavan kuvapatsaassa, joka parhaillaan paranee EU:ssa, jonka jälkeen kuvapatsas tuhoutuu Jeesuksen tullessa.
        Juuri tätä merkitsee Nebukadnessarin uni savijalkaisesta jättiläisestä varpaineen, sillä se kivi, jonka Nebukadnessari näki putoavan alas taivaasta onkin se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, eli Jeesus Kristus, joka tuhoaa maalliset järjestelmät patsaineen.
        Kuva patsas kertoo juuri sen mitä sinun tarvitsee tietää viimeisistä päivistä, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Mitä taas tulee pedon merkkeihin niiden haltijana on koko ajan ollut se sama varvasjärjestelmä, jota Roomalaiskatolinen kirkko on hallinnut aina vuodesta 321 jKr. lähtien, jolloin Rooman kirkon vaikutusvalta alkoi kasvaa ja pedon moninaiset merkit ovat tulleet esiin eri aikoina ja myöskin kuolinhaavan paranemisen jälkeen. Näitä pedon merkkejä ovat, sunnuntai petokirkon pyhäpäivänä, jota kaikki langenneet kirkot seuraavat. Seuraaviksi pedon merkeiksi ovat tulleet erilaiset valvonta ja hallintojärjestelmät kirkollisissa ja maallisissa sopimuksissa työn ja kaupankin osalta pyhäpäivien vietossa.
        Jatkona seuraa eri seurakuntien uskomat pedonmerkit, kuten televisio, jossa peto sekä näkyy, että puhuu kuvaruudussa, joten Lestadiolaisetkin ovat tässä asiassa oikeassa.
        Yksi pedonmerkeistä on myös mikrosiru, jota monet vapaat suunnat pitävät viimeisenä pedon merkkinä ja uskovat nousevansa tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat tuon merkin oikeaan käteensä, tai otsaansa.
        Kuitenkin he tänä päivänä kumartavat pedon järjestelmää mikrosiruineen OTTO-automaatin edessä, eivätkä voi kaikilta huolto-asemilta ostaa polttoainetta ilman mikrosiru korttia, joten se ei ole viimeinen pedonmerkki.
        Nyt joutuukin kysymään miksi he eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan kumartavat petoa siinä missä toisetkin aina Jeesuksen toiseen tulemiseen asti, ja tulevat olemaan, joko vainoojia tai vainottuina pedon vainojen aikana, joka kestää vain vähän aikaa, eikä seitsemää vuotta, josta Raamattu ei puhu halaistua sanaa.
        Ei Jumala tee mitään ilmoittamatta sitä ensin kansalleen, sillä jo Martti Luther tiesi kuka on antikristus ja mikä on hänen pyhänsä, sillä se on pedonmerkki "sunnuntai".


      • Inhottava realisti
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Daniel selvitti Kuningas Nebukadnessarille mitä hänen unensa savijalkaisesta jättiläisestä merkitsee ajan loppuun asti.
        Patsaan pää oli puhdasta kultaa ja se merkitsi häntä Babulonian Kuninkaana. Tämä valtakunta ei ollut ikuinen, vaan sitä seurasi valtakunta, joka oli halvempi kuin sinun valtakuntasi, eli hopeinen Medo Persia.
        Kuvapatsaassa tätä valtakuntaa seurasi vaskiset lanteet, joka tarkoitti Kreikkaa vaski jakkuisine Kreikkalaisineen, jotka hallitsivat maailmaa.
        Tämäkään valtakunta patsaasta rautaisine jalkoineen ei ollut vielä viimeinen päätepiste Nebukadnessarin unessa, vaan sitä seurasivat jalkoterät varpaineen, jossa oli sekoittuneena rautaa ja savea sekaisin yhdessä kymmenen varpaan kanssa. Patsaan kymmenen varvasta edustivat viimeistä maailman valtaa, eli Roomaa.

        Kansainvaelluksen aikana rautainen Rooma hajosikin kymmeneen osaan, jotka jakautuivat läntisen Euroopan osiin Rooman hallitessa kunnes Katolinen kirkko sai kuolinhaavan hallittuaan 1260 vuotta vainoineen kunnes Naboleonin Sotapäällikkö Berthier otti paavin vangiksi ja vei vankina Ranskaan. Näin viimeiset kymmenen varvasta saivat kuolinhaavan kuvapatsaassa, joka parhaillaan paranee EU:ssa, jonka jälkeen kuvapatsas tuhoutuu Jeesuksen tullessa.
        Juuri tätä merkitsee Nebukadnessarin uni savijalkaisesta jättiläisestä varpaineen, sillä se kivi, jonka Nebukadnessari näki putoavan alas taivaasta onkin se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, eli Jeesus Kristus, joka tuhoaa maalliset järjestelmät patsaineen.
        Kuva patsas kertoo juuri sen mitä sinun tarvitsee tietää viimeisistä päivistä, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Mitä taas tulee pedon merkkeihin niiden haltijana on koko ajan ollut se sama varvasjärjestelmä, jota Roomalaiskatolinen kirkko on hallinnut aina vuodesta 321 jKr. lähtien, jolloin Rooman kirkon vaikutusvalta alkoi kasvaa ja pedon moninaiset merkit ovat tulleet esiin eri aikoina ja myöskin kuolinhaavan paranemisen jälkeen. Näitä pedon merkkejä ovat, sunnuntai petokirkon pyhäpäivänä, jota kaikki langenneet kirkot seuraavat. Seuraaviksi pedon merkeiksi ovat tulleet erilaiset valvonta ja hallintojärjestelmät kirkollisissa ja maallisissa sopimuksissa työn ja kaupankin osalta pyhäpäivien vietossa.
        Jatkona seuraa eri seurakuntien uskomat pedonmerkit, kuten televisio, jossa peto sekä näkyy, että puhuu kuvaruudussa, joten Lestadiolaisetkin ovat tässä asiassa oikeassa.
        Yksi pedonmerkeistä on myös mikrosiru, jota monet vapaat suunnat pitävät viimeisenä pedon merkkinä ja uskovat nousevansa tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat tuon merkin oikeaan käteensä, tai otsaansa.
        Kuitenkin he tänä päivänä kumartavat pedon järjestelmää mikrosiruineen OTTO-automaatin edessä, eivätkä voi kaikilta huolto-asemilta ostaa polttoainetta ilman mikrosiru korttia, joten se ei ole viimeinen pedonmerkki.
        Nyt joutuukin kysymään miksi he eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan kumartavat petoa siinä missä toisetkin aina Jeesuksen toiseen tulemiseen asti, ja tulevat olemaan, joko vainoojia tai vainottuina pedon vainojen aikana, joka kestää vain vähän aikaa, eikä seitsemää vuotta, josta Raamattu ei puhu halaistua sanaa.
        Ei Jumala tee mitään ilmoittamatta sitä ensin kansalleen, sillä jo Martti Luther tiesi kuka on antikristus ja mikä on hänen pyhänsä, sillä se on pedonmerkki "sunnuntai".

        Tosiasiassa sen kummemmin Kreikka kuin kaikesta huolimatta edes Roomakaan eivät hallinneet lähellekään KOKO maailmaa. Merkittäviä kulttuureja eli ja asui muillakin mantereilla ja sekä Rooma että Kreikka vaikuttivat enimmiltä osin Välimeren ympäristössä.

        Tähän kiteytyy koko Raamatun pohjimmainen ongelma, jos sitä halutaan lähteä pitämään historian oppikirjana tai kaiken inhimillisen viisauden lähteenä: Raamatun kirjoittaneiden ihmisten maailmankuva oli tyystin erilainen kuin meidän. Raamatun kirjoittajilla ei viisaudestaan huolimatta ollut aavistustakaan siitä, millainen maailma on ja mitä kaikenlaista maailmasta löytyy; mukaanlukien vaikkapa suuret erilliset Amerikan ja Australian mantereet!

        Maailma on muuttunut Raamatun ajoista niin paljon, että MITÄ TAHANSA nykypäivän keksintöä voidaan pitää merkkinä pahojen voimien toimista. Erittäin mieluusti monet niin tekevätkin. Tuomionsa saavat kaikenlaiset keksinnöt, kuten edelläkin näkee. Paholainen on kiireinen kaveri, jos jutut paikkansa pitäcvät ja ehtymätön on fundamentalistikristityn mielikuvitus. Ehkäpä oikeamielisen kristityn ei pitäisi siis käyttää lainkaan OTTO-automaatteja tai ostaa tuotteita, joissa on viivakoodi, tuo Paholaisen välikappale??

        Jos HALUAMME tulkita Raamatun valossa nykypäivää, lyömme päämme kiveen. Meillä ei ole aavistustakaan siitä, olisivatko profeetat tuominneet vaikkapa autot tai lentokoneet tai tietokoneet tai esim. sähkölämmityksen, maalämmöstä puhumattakaan! Öuoja varjelkoon; Helvetin syvyyksistä lämpöä... Ilonamnme riittää kuitenkin ennustajia, joiden mielikuvitus on ehtymätön. Heitä on riittänyt jo tuhansia vuosia. Ja kenellekään ei tulkinnoissa ole ikinä erheitä tullut!


      • Inhottava realisti kirjoitti:

        Tosiasiassa sen kummemmin Kreikka kuin kaikesta huolimatta edes Roomakaan eivät hallinneet lähellekään KOKO maailmaa. Merkittäviä kulttuureja eli ja asui muillakin mantereilla ja sekä Rooma että Kreikka vaikuttivat enimmiltä osin Välimeren ympäristössä.

        Tähän kiteytyy koko Raamatun pohjimmainen ongelma, jos sitä halutaan lähteä pitämään historian oppikirjana tai kaiken inhimillisen viisauden lähteenä: Raamatun kirjoittaneiden ihmisten maailmankuva oli tyystin erilainen kuin meidän. Raamatun kirjoittajilla ei viisaudestaan huolimatta ollut aavistustakaan siitä, millainen maailma on ja mitä kaikenlaista maailmasta löytyy; mukaanlukien vaikkapa suuret erilliset Amerikan ja Australian mantereet!

        Maailma on muuttunut Raamatun ajoista niin paljon, että MITÄ TAHANSA nykypäivän keksintöä voidaan pitää merkkinä pahojen voimien toimista. Erittäin mieluusti monet niin tekevätkin. Tuomionsa saavat kaikenlaiset keksinnöt, kuten edelläkin näkee. Paholainen on kiireinen kaveri, jos jutut paikkansa pitäcvät ja ehtymätön on fundamentalistikristityn mielikuvitus. Ehkäpä oikeamielisen kristityn ei pitäisi siis käyttää lainkaan OTTO-automaatteja tai ostaa tuotteita, joissa on viivakoodi, tuo Paholaisen välikappale??

        Jos HALUAMME tulkita Raamatun valossa nykypäivää, lyömme päämme kiveen. Meillä ei ole aavistustakaan siitä, olisivatko profeetat tuominneet vaikkapa autot tai lentokoneet tai tietokoneet tai esim. sähkölämmityksen, maalämmöstä puhumattakaan! Öuoja varjelkoon; Helvetin syvyyksistä lämpöä... Ilonamnme riittää kuitenkin ennustajia, joiden mielikuvitus on ehtymätön. Heitä on riittänyt jo tuhansia vuosia. Ja kenellekään ei tulkinnoissa ole ikinä erheitä tullut!

        Danielin kirjoituksiin nähden.
        Danielin kirja kertoo ajasta jolloin annettiin käsky Jerusalemin jälleen rakentamisesta voideltuun Ruhtinaaseen asti, ja siihen oli kuluva 7-vuosiviikkoa temppelin rakentamiseen, ja 62-vuosiviikkoa voideltuun Ruhtinaaseen asti, eli 69-vuosiviikkoa yhteensä. Ja 70-vuosiviikkoa oli säädetty Israelin kansalle, jolloin synti sinetillä lukitaan ja pahat teot sovitetaan ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan.
        70-vuosiviikko alkoi vuonna 27 jKr. ja 3,5 vuoden jälkeen tuhottiin Voideltu ja viimeinen 3,5 vuotta jolloin Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa tuli täyteen vuonna 34 jKr. jolloin evankeliumia alettiin julistamaan pakanoille.
        Käskyn Jerusalemin rakentamisesta antoi Arthakserkses kolmannen käskyn mukaan vuonna 457 eKr. joka historiallisesti sopi yhteen vuosilukuumme ja historiallisten tapahtumien mukaan ajasta Jeesuksen syntymän, kasteen ja ristiin-naulitsemisen suhteen.
        Tämä on historiallinen tulkinta suunta tapahtumista, jossa viimeistä 70-vuosiviikkoa ei ole siirretty Ilmestyskirjan tapahtumiin irrallaan Danielin kirjan vuosiviikkojen tapahtumista.
        Vasta uskonpuhdistus on tuonut esille erilaisia historiallisia tulkintoja sotkemalla keskenään Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tapahtumia. Näin saadaan aikaan, että säkkipukuiset todistajat kuvataan Moosekseksi ja Eliaksi, vaikka se tarkoittaa Vanhaa ja Uutta-testamenttia, jota keskiaikaisissa vainoissa levitettiin kansan kielelle painettuina 1260 vuoden ajan marttyyreiden vainoissa, joissa vainon kohteena oli myöskin Martti Luther.
        Monet uskonpuhdistajat kokivat marttyyri kuoleman katolisen kirkon vainoissa, ja niistä vainoista puhuu selkeästi Ellen G. Whiten kirja "Suuri Taistelu", ja siitä johtuukin se viha kirjaa "Suuri Taistelua" kohtaan jota langenneet kirkot nyt harjoittavat yrittäessään lähestyä Roomalaiskatollista kirkkoa.
        Martti Lutherin teokset ja kirja "Suuri Taistelu" avaavat ovet Raamatun todelliseen tuntemiseen nykyisenkin tietämyksen mukaan.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Danielin kirjoituksiin nähden.
        Danielin kirja kertoo ajasta jolloin annettiin käsky Jerusalemin jälleen rakentamisesta voideltuun Ruhtinaaseen asti, ja siihen oli kuluva 7-vuosiviikkoa temppelin rakentamiseen, ja 62-vuosiviikkoa voideltuun Ruhtinaaseen asti, eli 69-vuosiviikkoa yhteensä. Ja 70-vuosiviikkoa oli säädetty Israelin kansalle, jolloin synti sinetillä lukitaan ja pahat teot sovitetaan ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan.
        70-vuosiviikko alkoi vuonna 27 jKr. ja 3,5 vuoden jälkeen tuhottiin Voideltu ja viimeinen 3,5 vuotta jolloin Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa tuli täyteen vuonna 34 jKr. jolloin evankeliumia alettiin julistamaan pakanoille.
        Käskyn Jerusalemin rakentamisesta antoi Arthakserkses kolmannen käskyn mukaan vuonna 457 eKr. joka historiallisesti sopi yhteen vuosilukuumme ja historiallisten tapahtumien mukaan ajasta Jeesuksen syntymän, kasteen ja ristiin-naulitsemisen suhteen.
        Tämä on historiallinen tulkinta suunta tapahtumista, jossa viimeistä 70-vuosiviikkoa ei ole siirretty Ilmestyskirjan tapahtumiin irrallaan Danielin kirjan vuosiviikkojen tapahtumista.
        Vasta uskonpuhdistus on tuonut esille erilaisia historiallisia tulkintoja sotkemalla keskenään Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tapahtumia. Näin saadaan aikaan, että säkkipukuiset todistajat kuvataan Moosekseksi ja Eliaksi, vaikka se tarkoittaa Vanhaa ja Uutta-testamenttia, jota keskiaikaisissa vainoissa levitettiin kansan kielelle painettuina 1260 vuoden ajan marttyyreiden vainoissa, joissa vainon kohteena oli myöskin Martti Luther.
        Monet uskonpuhdistajat kokivat marttyyri kuoleman katolisen kirkon vainoissa, ja niistä vainoista puhuu selkeästi Ellen G. Whiten kirja "Suuri Taistelu", ja siitä johtuukin se viha kirjaa "Suuri Taistelua" kohtaan jota langenneet kirkot nyt harjoittavat yrittäessään lähestyä Roomalaiskatollista kirkkoa.
        Martti Lutherin teokset ja kirja "Suuri Taistelu" avaavat ovet Raamatun todelliseen tuntemiseen nykyisenkin tietämyksen mukaan.

        Voideltuun ruhtinaaseen 7x7= 49 vuotta!
        Laskuna 605 eaa.-49 = 556 eaa. Serubbabel Juudan Ruhtinas!

        Temppelint Salomomin temppelin tuho n,586 eaa. - 70 vuotta = 516 Serrubaabelin temppeli otetiin käyttöön!

        Siinä alkua - ja oot sekaisin Jeesuksesi kanssa koska Danielin kirja ei kerro Jeesus Nasaretilaisesta mitään.


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        Voideltuun ruhtinaaseen 7x7= 49 vuotta!
        Laskuna 605 eaa.-49 = 556 eaa. Serubbabel Juudan Ruhtinas!

        Temppelint Salomomin temppelin tuho n,586 eaa. - 70 vuotta = 516 Serrubaabelin temppeli otetiin käyttöön!

        Siinä alkua - ja oot sekaisin Jeesuksesi kanssa koska Danielin kirja ei kerro Jeesus Nasaretilaisesta mitään.

        Kirjoitin vuosiviikosta ja viikossa on seitsemän päivää, eli 7x7 vuosipäivää, jotka tekevät 49 vuotta.
        Eivätkö Israelin vanhimmat muistuttaneet tästä Jeesukselle, että yli 40 vuotta tätä temppeliä on rakennettu ja sinäkö hävität sen kolmessa päivässä.
        Aloitat nähtävästi laskelmasi Jehovan todistajien tavoin vuodesta 606 eKr. lähtien, jolloin sekään laskelma ei kovin suuresti poikkea nykyisestä vuosiluvustamme tapahtumien suhteen.
        Myöskin Sir Isaac Newton käytti paljon aikaansa tutkiessaan Raamatun historialliseen tulkinta suuntaan kuuluvia kysymyksiä Raamatun historiallisesta toteutumisesta.
        Lue tarkemmin Danielin kirja, kuka herättää kuolleita viimeisenä päivänä ja eikö Jeesus sanonut, että profeetat puhuivat juuri Hänestä ja siihen kuuluu myöskin Danielin kirja.
        Lakkaa jo höpöttämästä, vai oletko eksynyt Epifaaneksien lumoihin.


      • Kritik
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kirjoitin vuosiviikosta ja viikossa on seitsemän päivää, eli 7x7 vuosipäivää, jotka tekevät 49 vuotta.
        Eivätkö Israelin vanhimmat muistuttaneet tästä Jeesukselle, että yli 40 vuotta tätä temppeliä on rakennettu ja sinäkö hävität sen kolmessa päivässä.
        Aloitat nähtävästi laskelmasi Jehovan todistajien tavoin vuodesta 606 eKr. lähtien, jolloin sekään laskelma ei kovin suuresti poikkea nykyisestä vuosiluvustamme tapahtumien suhteen.
        Myöskin Sir Isaac Newton käytti paljon aikaansa tutkiessaan Raamatun historialliseen tulkinta suuntaan kuuluvia kysymyksiä Raamatun historiallisesta toteutumisesta.
        Lue tarkemmin Danielin kirja, kuka herättää kuolleita viimeisenä päivänä ja eikö Jeesus sanonut, että profeetat puhuivat juuri Hänestä ja siihen kuuluu myöskin Danielin kirja.
        Lakkaa jo höpöttämästä, vai oletko eksynyt Epifaaneksien lumoihin.

        Heidät puetaan valkeihin vaatteisiin Jeesuksen tulemuksessa, ei ennen


      • Westsider
        Kritik kirjoitti:

        Heidät puetaan valkeihin vaatteisiin Jeesuksen tulemuksessa, ei ennen

        Täällä: Säkkipuku, risti ja vainot.
        Siellä: Vakeat vaatteet, kruunut.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kirjoitin vuosiviikosta ja viikossa on seitsemän päivää, eli 7x7 vuosipäivää, jotka tekevät 49 vuotta.
        Eivätkö Israelin vanhimmat muistuttaneet tästä Jeesukselle, että yli 40 vuotta tätä temppeliä on rakennettu ja sinäkö hävität sen kolmessa päivässä.
        Aloitat nähtävästi laskelmasi Jehovan todistajien tavoin vuodesta 606 eKr. lähtien, jolloin sekään laskelma ei kovin suuresti poikkea nykyisestä vuosiluvustamme tapahtumien suhteen.
        Myöskin Sir Isaac Newton käytti paljon aikaansa tutkiessaan Raamatun historialliseen tulkinta suuntaan kuuluvia kysymyksiä Raamatun historiallisesta toteutumisesta.
        Lue tarkemmin Danielin kirja, kuka herättää kuolleita viimeisenä päivänä ja eikö Jeesus sanonut, että profeetat puhuivat juuri Hänestä ja siihen kuuluu myöskin Danielin kirja.
        Lakkaa jo höpöttämästä, vai oletko eksynyt Epifaaneksien lumoihin.

        Danielin unet tulkinta


      • tuhat ja yksi
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Danielin unet tulkinta

        lasketaan Jeremia 25.1- kohdan mukaan Niinkuin danielin kirjan 9:25 kertookin "siitä ajsata jolloin sana lähti liikkeelle" on se 49 vuotta johonkin ?

        605-49= 556 keitä historian voideltuja siihen aikaan vaikutti juutalaisten elämään ?


      • Inhottava realisti
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Danielin kirjoituksiin nähden.
        Danielin kirja kertoo ajasta jolloin annettiin käsky Jerusalemin jälleen rakentamisesta voideltuun Ruhtinaaseen asti, ja siihen oli kuluva 7-vuosiviikkoa temppelin rakentamiseen, ja 62-vuosiviikkoa voideltuun Ruhtinaaseen asti, eli 69-vuosiviikkoa yhteensä. Ja 70-vuosiviikkoa oli säädetty Israelin kansalle, jolloin synti sinetillä lukitaan ja pahat teot sovitetaan ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan.
        70-vuosiviikko alkoi vuonna 27 jKr. ja 3,5 vuoden jälkeen tuhottiin Voideltu ja viimeinen 3,5 vuotta jolloin Israelin kansalle säädetty 70-vuosiviikkoa tuli täyteen vuonna 34 jKr. jolloin evankeliumia alettiin julistamaan pakanoille.
        Käskyn Jerusalemin rakentamisesta antoi Arthakserkses kolmannen käskyn mukaan vuonna 457 eKr. joka historiallisesti sopi yhteen vuosilukuumme ja historiallisten tapahtumien mukaan ajasta Jeesuksen syntymän, kasteen ja ristiin-naulitsemisen suhteen.
        Tämä on historiallinen tulkinta suunta tapahtumista, jossa viimeistä 70-vuosiviikkoa ei ole siirretty Ilmestyskirjan tapahtumiin irrallaan Danielin kirjan vuosiviikkojen tapahtumista.
        Vasta uskonpuhdistus on tuonut esille erilaisia historiallisia tulkintoja sotkemalla keskenään Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tapahtumia. Näin saadaan aikaan, että säkkipukuiset todistajat kuvataan Moosekseksi ja Eliaksi, vaikka se tarkoittaa Vanhaa ja Uutta-testamenttia, jota keskiaikaisissa vainoissa levitettiin kansan kielelle painettuina 1260 vuoden ajan marttyyreiden vainoissa, joissa vainon kohteena oli myöskin Martti Luther.
        Monet uskonpuhdistajat kokivat marttyyri kuoleman katolisen kirkon vainoissa, ja niistä vainoista puhuu selkeästi Ellen G. Whiten kirja "Suuri Taistelu", ja siitä johtuukin se viha kirjaa "Suuri Taistelua" kohtaan jota langenneet kirkot nyt harjoittavat yrittäessään lähestyä Roomalaiskatollista kirkkoa.
        Martti Lutherin teokset ja kirja "Suuri Taistelu" avaavat ovet Raamatun todelliseen tuntemiseen nykyisenkin tietämyksen mukaan.

        Kaikki nämä matemaattiset laskelmat ja niihin liittyvät mielikuvitusleikit Raamatun suhteen ovat osoitus yhdestä asiasta: joillakin ihmisillä on liikaa joutilasta aikaa.

        Kun luvuilla aletaan pelaamaan, saadaan riittävän monien laskutoimitusten jälkeen takuuvarmasti erilaisia tuloksia, joiden kanssa sitten voidaan spekuloida ja niillä voidaan osoittaa jotakin. Se, mitä halutaan luvuilla osoittaa, vaikuttaa tietenkin lopputulokseen.

        Ilmestyskirja on vain kirjoituskokonaisuus, jolla vainotuille kristityille puhuttiin vertauskuvin asioista, joista ei uskallettu oikeilla nimillä puhua. Se, että ihmiset läpi historian ovat HALUNNEET tulkita Ilmestyskirjaa erillään historiallisesta taustastaan, on vain osoitus ihmisten omista mielihaluista ja pyrkimyksistä. Kun Ilmestyskirjaa aletaan sotkea muihin profetioihin ja jopa Vanhan Testamentin kirjoituksiin, päästään sekamelskaan, josta "profeetat" aivan varmasti voivat ennustuksiaan takoa!

        Uskonpuhdistus oli monimutkainen tapahtumakokonaisuus. Aikakausi oli tyystin toisenlainen kuin nykyaika ja me modernin maailman ihmiset emme kykene ymmärtämään aikakauden ihmisten maailmaa, vaikka niistä luemmekin. Monille uskonpuhdistuksen ajan tapahtumille on muitakin syitä kuin vain uskonnolliset ja jo tuolloin - ja erityisesti tuolloin! - uskonto oli osa politiikkaa ja vallankäyttöä. "Vainoilla" oli siis monia erilaisia syitä.

        Se, että vanhoista kirjoituksista rakennetaan lisäulottuvuuksia ja etsitään piilomerkityksiä uskonnon suhteen, on varmasti mielenkiintoista. Uskottavuustaso taas on samaa luokkaa kuin se, että analysoitaisiin Ilkka Remeksen uskonnollisuutta hänen kirjojensa perusteella.


      • tuhat ja yksi
        Inhottava realisti kirjoitti:

        Kaikki nämä matemaattiset laskelmat ja niihin liittyvät mielikuvitusleikit Raamatun suhteen ovat osoitus yhdestä asiasta: joillakin ihmisillä on liikaa joutilasta aikaa.

        Kun luvuilla aletaan pelaamaan, saadaan riittävän monien laskutoimitusten jälkeen takuuvarmasti erilaisia tuloksia, joiden kanssa sitten voidaan spekuloida ja niillä voidaan osoittaa jotakin. Se, mitä halutaan luvuilla osoittaa, vaikuttaa tietenkin lopputulokseen.

        Ilmestyskirja on vain kirjoituskokonaisuus, jolla vainotuille kristityille puhuttiin vertauskuvin asioista, joista ei uskallettu oikeilla nimillä puhua. Se, että ihmiset läpi historian ovat HALUNNEET tulkita Ilmestyskirjaa erillään historiallisesta taustastaan, on vain osoitus ihmisten omista mielihaluista ja pyrkimyksistä. Kun Ilmestyskirjaa aletaan sotkea muihin profetioihin ja jopa Vanhan Testamentin kirjoituksiin, päästään sekamelskaan, josta "profeetat" aivan varmasti voivat ennustuksiaan takoa!

        Uskonpuhdistus oli monimutkainen tapahtumakokonaisuus. Aikakausi oli tyystin toisenlainen kuin nykyaika ja me modernin maailman ihmiset emme kykene ymmärtämään aikakauden ihmisten maailmaa, vaikka niistä luemmekin. Monille uskonpuhdistuksen ajan tapahtumille on muitakin syitä kuin vain uskonnolliset ja jo tuolloin - ja erityisesti tuolloin! - uskonto oli osa politiikkaa ja vallankäyttöä. "Vainoilla" oli siis monia erilaisia syitä.

        Se, että vanhoista kirjoituksista rakennetaan lisäulottuvuuksia ja etsitään piilomerkityksiä uskonnon suhteen, on varmasti mielenkiintoista. Uskottavuustaso taas on samaa luokkaa kuin se, että analysoitaisiin Ilkka Remeksen uskonnollisuutta hänen kirjojensa perusteella.

        Danielin unet !


        Jakeista Dan.9:24. ja Dan.9:25-27.

        Mutta kaikki Kristinuskon tulkinnat ovat harhaa!
        ( Niimpä ei uudempaa uskontoa saa sekoittaa vanhempaan,kun vanhempi on jo sekoittanut uudemman. Ja kuitenkin jo Ksistinuskon alussa tuo sekoitus on tehty : Vanha uuteen ja uusi vanhaan ja siitä on syntynyt jon,2000 vuotinen asioiden selittely ja yhä pahemmaksi menee.)


      • Inhottava realisti kirjoitti:

        Kaikki nämä matemaattiset laskelmat ja niihin liittyvät mielikuvitusleikit Raamatun suhteen ovat osoitus yhdestä asiasta: joillakin ihmisillä on liikaa joutilasta aikaa.

        Kun luvuilla aletaan pelaamaan, saadaan riittävän monien laskutoimitusten jälkeen takuuvarmasti erilaisia tuloksia, joiden kanssa sitten voidaan spekuloida ja niillä voidaan osoittaa jotakin. Se, mitä halutaan luvuilla osoittaa, vaikuttaa tietenkin lopputulokseen.

        Ilmestyskirja on vain kirjoituskokonaisuus, jolla vainotuille kristityille puhuttiin vertauskuvin asioista, joista ei uskallettu oikeilla nimillä puhua. Se, että ihmiset läpi historian ovat HALUNNEET tulkita Ilmestyskirjaa erillään historiallisesta taustastaan, on vain osoitus ihmisten omista mielihaluista ja pyrkimyksistä. Kun Ilmestyskirjaa aletaan sotkea muihin profetioihin ja jopa Vanhan Testamentin kirjoituksiin, päästään sekamelskaan, josta "profeetat" aivan varmasti voivat ennustuksiaan takoa!

        Uskonpuhdistus oli monimutkainen tapahtumakokonaisuus. Aikakausi oli tyystin toisenlainen kuin nykyaika ja me modernin maailman ihmiset emme kykene ymmärtämään aikakauden ihmisten maailmaa, vaikka niistä luemmekin. Monille uskonpuhdistuksen ajan tapahtumille on muitakin syitä kuin vain uskonnolliset ja jo tuolloin - ja erityisesti tuolloin! - uskonto oli osa politiikkaa ja vallankäyttöä. "Vainoilla" oli siis monia erilaisia syitä.

        Se, että vanhoista kirjoituksista rakennetaan lisäulottuvuuksia ja etsitään piilomerkityksiä uskonnon suhteen, on varmasti mielenkiintoista. Uskottavuustaso taas on samaa luokkaa kuin se, että analysoitaisiin Ilkka Remeksen uskonnollisuutta hänen kirjojensa perusteella.

        Kaikkina aikoina Jumalan pyhät ovat katsoneet, mihin ja millaiseen aikaan heissä oleva Jumalan Henki viittaa. Jeesus tutki elämänsä aikana Vanhan-testamentin profeettojen kirjoituksia, ja Hän tunnisti, että ne kertoivat Hänestä itsestään.
        Kun aika oli tullut lähetti Jumala ainokaisen Poikansa, että kaikki jotka uskoisivat Häneen Messiaanaan tulisivat saamaan pelastuksen Hänen kauttaan.
        Profeetta Daniel kirjoitti minä vuonna Messias voideltaisiin ja sen jälkeen 3,5 vuoden päästä tuhottaisiin. Ennustus koski viimeistä vuosiviikkoa seitsemästäkymmenestä vuosiviikosta, joka oli säädetty Israelin kansalle, jonka jälkeen evankeliumia alettiin saarnaamaan pakanoille vuonna 34 jKr.

        - Matemaattiset laskelmat eivät ole turhia, vaikkakaan ne eivät tähtitieteellisesti ole tarkasti ajoitettavissa historiallisten tietojen kanssa ristin ajan tapahtumista.
        Profeetat tunsivat myöskin Betlehemin tähden ja sen paikan missä seimen lapsi oli syntyvä, ja mikä oli Hänen alkuperäinen tehtävänsä. Jeesus sanoo itsestään: Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti, ja se onkin suuri arvoitus, kuinka se voidaan ajoittaa ristinajan tapahtumiin. Kointähtihän on Venus eli aamutähti, jota nimitystä käytetään myöskin lusiferista: Kuinka olet taivaalta pudonnut sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty sinä kansojen kukistaja!
        Joissakin Raamatun painoksissa käytetään sanaa lusifer, joka tekee asian mielenkiintoiseksi. Tarkoittaako tämä sitä, että Jeesus lusiferin luojana ottaa vastuun myöskin lusiferin tekemistä ja teettämistä teoista.

        Teologia ei ole yksiselitteinen asia, vaan Asaselin kohdallakaan ei olla varmoja siitä, oliko Asasel lusifer, vaiko Jeesus, sillä mitä eroa on sillä kumpi kantaa teettämänsä ja tekemänsä synnit rangaistuksena tuliseen järveen, ja mitä eroa on sillä joka on sovittanut kaikkien synnit ja kärsinyt siitä rangaistuksen, sillä kantaminen ja rangaistus ovat eri asioita.
        Kaiken voi kääntää ylösalaisin ja kääntää totuuden valheeksi ja päinvastoin ja kaikille löytyy puolustajia.


      • tuhat ja yksi
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Danielin unet !


        Jakeista Dan.9:24. ja Dan.9:25-27.

        Mutta kaikki Kristinuskon tulkinnat ovat harhaa!
        ( Niimpä ei uudempaa uskontoa saa sekoittaa vanhempaan,kun vanhempi on jo sekoittanut uudemman. Ja kuitenkin jo Ksistinuskon alussa tuo sekoitus on tehty : Vanha uuteen ja uusi vanhaan ja siitä on syntynyt jon,2000 vuotinen asioiden selittely ja yhä pahemmaksi menee.)

        MM, Danielin kirjan viimeinen vuosiviikko on Syyrian kuninkaan Antiokhos neljännen Epifaneen juutalaisvainon aikaa.
        Kaikki mikä siihen lisätään on Kristinuskon uudelleen tulkintaa tuosta asiasta.


      • mie vua
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Daniel selvitti Kuningas Nebukadnessarille mitä hänen unensa savijalkaisesta jättiläisestä merkitsee ajan loppuun asti.
        Patsaan pää oli puhdasta kultaa ja se merkitsi häntä Babulonian Kuninkaana. Tämä valtakunta ei ollut ikuinen, vaan sitä seurasi valtakunta, joka oli halvempi kuin sinun valtakuntasi, eli hopeinen Medo Persia.
        Kuvapatsaassa tätä valtakuntaa seurasi vaskiset lanteet, joka tarkoitti Kreikkaa vaski jakkuisine Kreikkalaisineen, jotka hallitsivat maailmaa.
        Tämäkään valtakunta patsaasta rautaisine jalkoineen ei ollut vielä viimeinen päätepiste Nebukadnessarin unessa, vaan sitä seurasivat jalkoterät varpaineen, jossa oli sekoittuneena rautaa ja savea sekaisin yhdessä kymmenen varpaan kanssa. Patsaan kymmenen varvasta edustivat viimeistä maailman valtaa, eli Roomaa.

        Kansainvaelluksen aikana rautainen Rooma hajosikin kymmeneen osaan, jotka jakautuivat läntisen Euroopan osiin Rooman hallitessa kunnes Katolinen kirkko sai kuolinhaavan hallittuaan 1260 vuotta vainoineen kunnes Naboleonin Sotapäällikkö Berthier otti paavin vangiksi ja vei vankina Ranskaan. Näin viimeiset kymmenen varvasta saivat kuolinhaavan kuvapatsaassa, joka parhaillaan paranee EU:ssa, jonka jälkeen kuvapatsas tuhoutuu Jeesuksen tullessa.
        Juuri tätä merkitsee Nebukadnessarin uni savijalkaisesta jättiläisestä varpaineen, sillä se kivi, jonka Nebukadnessari näki putoavan alas taivaasta onkin se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, eli Jeesus Kristus, joka tuhoaa maalliset järjestelmät patsaineen.
        Kuva patsas kertoo juuri sen mitä sinun tarvitsee tietää viimeisistä päivistä, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Mitä taas tulee pedon merkkeihin niiden haltijana on koko ajan ollut se sama varvasjärjestelmä, jota Roomalaiskatolinen kirkko on hallinnut aina vuodesta 321 jKr. lähtien, jolloin Rooman kirkon vaikutusvalta alkoi kasvaa ja pedon moninaiset merkit ovat tulleet esiin eri aikoina ja myöskin kuolinhaavan paranemisen jälkeen. Näitä pedon merkkejä ovat, sunnuntai petokirkon pyhäpäivänä, jota kaikki langenneet kirkot seuraavat. Seuraaviksi pedon merkeiksi ovat tulleet erilaiset valvonta ja hallintojärjestelmät kirkollisissa ja maallisissa sopimuksissa työn ja kaupankin osalta pyhäpäivien vietossa.
        Jatkona seuraa eri seurakuntien uskomat pedonmerkit, kuten televisio, jossa peto sekä näkyy, että puhuu kuvaruudussa, joten Lestadiolaisetkin ovat tässä asiassa oikeassa.
        Yksi pedonmerkeistä on myös mikrosiru, jota monet vapaat suunnat pitävät viimeisenä pedon merkkinä ja uskovat nousevansa tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat tuon merkin oikeaan käteensä, tai otsaansa.
        Kuitenkin he tänä päivänä kumartavat pedon järjestelmää mikrosiruineen OTTO-automaatin edessä, eivätkä voi kaikilta huolto-asemilta ostaa polttoainetta ilman mikrosiru korttia, joten se ei ole viimeinen pedonmerkki.
        Nyt joutuukin kysymään miksi he eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan kumartavat petoa siinä missä toisetkin aina Jeesuksen toiseen tulemiseen asti, ja tulevat olemaan, joko vainoojia tai vainottuina pedon vainojen aikana, joka kestää vain vähän aikaa, eikä seitsemää vuotta, josta Raamattu ei puhu halaistua sanaa.
        Ei Jumala tee mitään ilmoittamatta sitä ensin kansalleen, sillä jo Martti Luther tiesi kuka on antikristus ja mikä on hänen pyhänsä, sillä se on pedonmerkki "sunnuntai".

        Fariseus on totisesti harhateillä. Mikrosiru on monissa paikoissa mutta se tarkoittaa juuri käteen tai otsaan ihon alle laitettavaa. Juuri siksi sitä pitää välttää koska se voi viedä ihmisen vapaan ajattelun. Mutta kuka sitä uskaltaa olla ottamatta? Sama jos heittäisit rahas pois joita ilman et saa mitään? Saapa taas nähdä kuin käy.
        Sitä en tiedä onko katolinen kirkko syyllinen kaikkeen mutta erään tulkinnan mukaan siru tulisi pakolliseksi vasta 3.maailmansodan jälkeen. Se joka onnistuu sodan lopettamaan ja saa kansoille voimaan rauhan tulee hallitsemaan maailmaa. Mutta kuulemma sota jatkuu niiden vainona jotka eivät sirua ottaneet. Onhan maailmassa tuhansittain alkuperäinkansoja jotka eivät mitään kortteja tai siruja omista. Heitä ei saisi unohtaa.


      • mie vua
        Kritik kirjoitti:

        Heidät puetaan valkeihin vaatteisiin Jeesuksen tulemuksessa, ei ennen

        Seurakunta pukeutuu säkkiin koska eivät saa ostettua vaatteita kaupasta ilman sirua? Tuossa voipi olla perää...


      • mie vua kirjoitti:

        Fariseus on totisesti harhateillä. Mikrosiru on monissa paikoissa mutta se tarkoittaa juuri käteen tai otsaan ihon alle laitettavaa. Juuri siksi sitä pitää välttää koska se voi viedä ihmisen vapaan ajattelun. Mutta kuka sitä uskaltaa olla ottamatta? Sama jos heittäisit rahas pois joita ilman et saa mitään? Saapa taas nähdä kuin käy.
        Sitä en tiedä onko katolinen kirkko syyllinen kaikkeen mutta erään tulkinnan mukaan siru tulisi pakolliseksi vasta 3.maailmansodan jälkeen. Se joka onnistuu sodan lopettamaan ja saa kansoille voimaan rauhan tulee hallitsemaan maailmaa. Mutta kuulemma sota jatkuu niiden vainona jotka eivät sirua ottaneet. Onhan maailmassa tuhansittain alkuperäinkansoja jotka eivät mitään kortteja tai siruja omista. Heitä ei saisi unohtaa.

        että mikrosiru asetetaan käden tai otsan ihon alle kiinnitettynä. Raamattu ei näin opeta, vaan yhtä hyvin se voidaan laittaa sotilaan kypärään, jossa se voi olla sijoitettuna kokartina olevaan viisisakaraiseen tähteen otsan kohdalla. Mikrosiru voi yhtähyvin olla pankkikortissa ja oikealla kädelläsi sinä sen pistät OTTO-automaattiin ja olet osana pedon rahajärjestelmää pedonlukuineen 666.

        Näinä päivinä et saa kaikilta huoltoasemilta tankattua polttoainetta, ellei sinulla ole mikrosirulla varustettua pankkikorttia, sillä raha ei enää kelpaa kaikilla huoltoasemille ja käytäntö yleistyy.
        Itselläni on mikrosirulla varustettu pankkikortti, eikä se ole lopullinen pedonmerkki, josta seuraa kuoleman rangaistus.
        Pedonmerkin voi käsittää monilla muilla näköaloilla, sillä otsa voi tarkoittaa ajatusta jolla hyväksytään pedonmerkkien arsenaali kokonaisuudessaan kaikkine valvontavälineineen ja voidaan myöskin ymmärtää, että oikea käsi merkitsee työtä, jonka kautta hyväksytään pedon vaatimukset työn suorittamisesta ehtoineen.
        Jumalan merkki ja pedonmerkki ovat vastakkaisia toisilleen, Jumalan merkki on sapatti ja sunnuntai on pedonmerkki, jonka antikristus eli paavi on ottanut merkikseen pyhäpäivän viettämisessä.
        Pedonmerkkeinä on aikaisemmin pidetty televisiota Lestadiolaisuudessa, sillä siinä kuva sekä näkyy, että puhuu, ja usein siinä nähdäänkin Lutherin pitämän antikristuksen puhuvan ja pitävän messujaan Roomassa.
        Pedon merkkeinä on pidetty myöskin Ammattiyhdistys järjestöjä, jossa petokirkko määrittelee pidettävät pyhä ja juhlapäivät.
        Myöskin Eurolippua pidetään pedonmerkkinä Maria symbooleineen, jossa on kaksitoista tähteä, jotka löytyvät Marian päässä olevasta seppeleestä Ilmestyskirjan tulkintana.
        Myöskin rahaa pidetään pedonmerkkinä, sillä Eurosetelissä on kaksitoista tähteä ja silta, sillä Rooma on sillanrakentaja maan ja taivaan välillä, joka setelissä kuvataan.
        Kaikki nämä yhdessä ovat saman hallinta-orkanisaation hallinnassa, jota johdetaan Roomasta ja EU:sta käsin. On myöhäistä nousta tuuliin ja pilviin, sillä elämme pedon aikakauden päätösvaiheissa, joissa tulemme olemaan mukana, joko vainottuina tai vainoojina, sillä ylimääräisen Jeesuksen tulon aika on jo osittain ohi mennyt ja pian ovat edessä marttyyreiden ajat, ennen Jeesuksen toista tulemista.


      • L.Eivonen
        Inhottava realisti kirjoitti:

        Ilmestyskirja on vertauskuvallisesti tulkittava. Sitä on tutkittava historiallista taustaansa vasten.

        Kun Ilmestyskirja kirjoitettiin, kristittyjä vainottiin ankarasti. Asioista ei uskallettu puhua niiden oikeilla nimillä. Tämän vuoksi Ilmestyskirjan tekstit eivät aukene nykypäivän lukijoille millään tavoin. Vertauskuvat merkitsivät aikalaisille tyystin eri asioita kuin meille, jos alamme niitä kirjaimellisesti tulkitsemaan.

        Ilmestyskirja on myös niin sekava kokonaisuus, että sieltä löytää mitä haluaa. Jankutus pedoista ja monipäisistä hirviöistä sopi aikoinaan hyvin keskiaikaisen ihmisen maailmaan, mutta nykypäivänä se tuntuu l'ähinnä lapselliselta. Valitan.

        Ilmestyskirja avautuu silmien edessä vain niille jotka tuntevat Raamatun ilmoituksen Kristuksesta. He pystyvät tulkitsemaan historiaa sen valossa. Ulkopuoliselle se ei aukea, hän ei kykene sitä ymmärtämään. Valitan.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kaikkina aikoina Jumalan pyhät ovat katsoneet, mihin ja millaiseen aikaan heissä oleva Jumalan Henki viittaa. Jeesus tutki elämänsä aikana Vanhan-testamentin profeettojen kirjoituksia, ja Hän tunnisti, että ne kertoivat Hänestä itsestään.
        Kun aika oli tullut lähetti Jumala ainokaisen Poikansa, että kaikki jotka uskoisivat Häneen Messiaanaan tulisivat saamaan pelastuksen Hänen kauttaan.
        Profeetta Daniel kirjoitti minä vuonna Messias voideltaisiin ja sen jälkeen 3,5 vuoden päästä tuhottaisiin. Ennustus koski viimeistä vuosiviikkoa seitsemästäkymmenestä vuosiviikosta, joka oli säädetty Israelin kansalle, jonka jälkeen evankeliumia alettiin saarnaamaan pakanoille vuonna 34 jKr.

        - Matemaattiset laskelmat eivät ole turhia, vaikkakaan ne eivät tähtitieteellisesti ole tarkasti ajoitettavissa historiallisten tietojen kanssa ristin ajan tapahtumista.
        Profeetat tunsivat myöskin Betlehemin tähden ja sen paikan missä seimen lapsi oli syntyvä, ja mikä oli Hänen alkuperäinen tehtävänsä. Jeesus sanoo itsestään: Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti, ja se onkin suuri arvoitus, kuinka se voidaan ajoittaa ristinajan tapahtumiin. Kointähtihän on Venus eli aamutähti, jota nimitystä käytetään myöskin lusiferista: Kuinka olet taivaalta pudonnut sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty sinä kansojen kukistaja!
        Joissakin Raamatun painoksissa käytetään sanaa lusifer, joka tekee asian mielenkiintoiseksi. Tarkoittaako tämä sitä, että Jeesus lusiferin luojana ottaa vastuun myöskin lusiferin tekemistä ja teettämistä teoista.

        Teologia ei ole yksiselitteinen asia, vaan Asaselin kohdallakaan ei olla varmoja siitä, oliko Asasel lusifer, vaiko Jeesus, sillä mitä eroa on sillä kumpi kantaa teettämänsä ja tekemänsä synnit rangaistuksena tuliseen järveen, ja mitä eroa on sillä joka on sovittanut kaikkien synnit ja kärsinyt siitä rangaistuksen, sillä kantaminen ja rangaistus ovat eri asioita.
        Kaiken voi kääntää ylösalaisin ja kääntää totuuden valheeksi ja päinvastoin ja kaikille löytyy puolustajia.

        Kun Jeesus Nasaretilinen on tulkittu löytyneeksi V.T.n, kirjoituksista ja todellisuudessa V.T. kirjoittaa täysin muusta.

        Tuon harhan ylläpitäminen on ja vaatii yhä uusia tulkintoja ja valheita asian ylläpitämiseksi ja niitä kerrotaan Jumalan ja Jeesuksen nimiin Pyhässä Hengessä.

        Niin karua kuin tämä totuus on ,niin asiat vain ovat et sinäkään sille mahda mitään.


      • kirjoitukset
        L.Eivonen kirjoitti:

        Ilmestyskirja avautuu silmien edessä vain niille jotka tuntevat Raamatun ilmoituksen Kristuksesta. He pystyvät tulkitsemaan historiaa sen valossa. Ulkopuoliselle se ei aukea, hän ei kykene sitä ymmärtämään. Valitan.

        Sanoisin että olet oikeassa.Ilman Jumalan Pyhää Hengeä nämä eivät avaudu.Ei ihmisjärjellä milloinkaan.


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Daniel selvitti Kuningas Nebukadnessarille mitä hänen unensa savijalkaisesta jättiläisestä merkitsee ajan loppuun asti.
        Patsaan pää oli puhdasta kultaa ja se merkitsi häntä Babulonian Kuninkaana. Tämä valtakunta ei ollut ikuinen, vaan sitä seurasi valtakunta, joka oli halvempi kuin sinun valtakuntasi, eli hopeinen Medo Persia.
        Kuvapatsaassa tätä valtakuntaa seurasi vaskiset lanteet, joka tarkoitti Kreikkaa vaski jakkuisine Kreikkalaisineen, jotka hallitsivat maailmaa.
        Tämäkään valtakunta patsaasta rautaisine jalkoineen ei ollut vielä viimeinen päätepiste Nebukadnessarin unessa, vaan sitä seurasivat jalkoterät varpaineen, jossa oli sekoittuneena rautaa ja savea sekaisin yhdessä kymmenen varpaan kanssa. Patsaan kymmenen varvasta edustivat viimeistä maailman valtaa, eli Roomaa.

        Kansainvaelluksen aikana rautainen Rooma hajosikin kymmeneen osaan, jotka jakautuivat läntisen Euroopan osiin Rooman hallitessa kunnes Katolinen kirkko sai kuolinhaavan hallittuaan 1260 vuotta vainoineen kunnes Naboleonin Sotapäällikkö Berthier otti paavin vangiksi ja vei vankina Ranskaan. Näin viimeiset kymmenen varvasta saivat kuolinhaavan kuvapatsaassa, joka parhaillaan paranee EU:ssa, jonka jälkeen kuvapatsas tuhoutuu Jeesuksen tullessa.
        Juuri tätä merkitsee Nebukadnessarin uni savijalkaisesta jättiläisestä varpaineen, sillä se kivi, jonka Nebukadnessari näki putoavan alas taivaasta onkin se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, eli Jeesus Kristus, joka tuhoaa maalliset järjestelmät patsaineen.
        Kuva patsas kertoo juuri sen mitä sinun tarvitsee tietää viimeisistä päivistä, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Mitä taas tulee pedon merkkeihin niiden haltijana on koko ajan ollut se sama varvasjärjestelmä, jota Roomalaiskatolinen kirkko on hallinnut aina vuodesta 321 jKr. lähtien, jolloin Rooman kirkon vaikutusvalta alkoi kasvaa ja pedon moninaiset merkit ovat tulleet esiin eri aikoina ja myöskin kuolinhaavan paranemisen jälkeen. Näitä pedon merkkejä ovat, sunnuntai petokirkon pyhäpäivänä, jota kaikki langenneet kirkot seuraavat. Seuraaviksi pedon merkeiksi ovat tulleet erilaiset valvonta ja hallintojärjestelmät kirkollisissa ja maallisissa sopimuksissa työn ja kaupankin osalta pyhäpäivien vietossa.
        Jatkona seuraa eri seurakuntien uskomat pedonmerkit, kuten televisio, jossa peto sekä näkyy, että puhuu kuvaruudussa, joten Lestadiolaisetkin ovat tässä asiassa oikeassa.
        Yksi pedonmerkeistä on myös mikrosiru, jota monet vapaat suunnat pitävät viimeisenä pedon merkkinä ja uskovat nousevansa tuuliin ja pilviin, ennenkuin ottavat tuon merkin oikeaan käteensä, tai otsaansa.
        Kuitenkin he tänä päivänä kumartavat pedon järjestelmää mikrosiruineen OTTO-automaatin edessä, eivätkä voi kaikilta huolto-asemilta ostaa polttoainetta ilman mikrosiru korttia, joten se ei ole viimeinen pedonmerkki.
        Nyt joutuukin kysymään miksi he eivät ole nousseet tuuliin ja pilviin, vaan kumartavat petoa siinä missä toisetkin aina Jeesuksen toiseen tulemiseen asti, ja tulevat olemaan, joko vainoojia tai vainottuina pedon vainojen aikana, joka kestää vain vähän aikaa, eikä seitsemää vuotta, josta Raamattu ei puhu halaistua sanaa.
        Ei Jumala tee mitään ilmoittamatta sitä ensin kansalleen, sillä jo Martti Luther tiesi kuka on antikristus ja mikä on hänen pyhänsä, sillä se on pedonmerkki "sunnuntai".

        Luulet itsestäsi,että olet opettaja.Sanon sinulle suoraan ei ole ylösottoa vielä ollut.Ilmeisesti ensi syyskuussa-miten maailman tilanteet,joista Raamattu puhuu-menevät.Sinä jäät maan päälle-ei sellainen,joka ymmärtää Raamatun profetian puhu noin löysiä.Jos sitten viimeisen vuosiviikon aikana,teet kääntymyksen-se ei kuulu minulle yhtään mitään.


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kirjoitin vuosiviikosta ja viikossa on seitsemän päivää, eli 7x7 vuosipäivää, jotka tekevät 49 vuotta.
        Eivätkö Israelin vanhimmat muistuttaneet tästä Jeesukselle, että yli 40 vuotta tätä temppeliä on rakennettu ja sinäkö hävität sen kolmessa päivässä.
        Aloitat nähtävästi laskelmasi Jehovan todistajien tavoin vuodesta 606 eKr. lähtien, jolloin sekään laskelma ei kovin suuresti poikkea nykyisestä vuosiluvustamme tapahtumien suhteen.
        Myöskin Sir Isaac Newton käytti paljon aikaansa tutkiessaan Raamatun historialliseen tulkinta suuntaan kuuluvia kysymyksiä Raamatun historiallisesta toteutumisesta.
        Lue tarkemmin Danielin kirja, kuka herättää kuolleita viimeisenä päivänä ja eikö Jeesus sanonut, että profeetat puhuivat juuri Hänestä ja siihen kuuluu myöskin Danielin kirja.
        Lakkaa jo höpöttämästä, vai oletko eksynyt Epifaaneksien lumoihin.

        laskelmat ovat olleet samasta lähteestä lähtöisiä virhetulkintoja ,joitten alkuna on Willian Millerin pettymys 1843-44.
        Onko vuoteen tapahtunut mitään muuta Danielin kirjan tulkinnan suhteen ,kuin Danielin unet tulkinta on vahvistunut?
        Muutko tulkinnat harhaisuudessaan ovat heikenneet?


      • tuhat ja yksi
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Kaikkina aikoina Jumalan pyhät ovat katsoneet, mihin ja millaiseen aikaan heissä oleva Jumalan Henki viittaa. Jeesus tutki elämänsä aikana Vanhan-testamentin profeettojen kirjoituksia, ja Hän tunnisti, että ne kertoivat Hänestä itsestään.
        Kun aika oli tullut lähetti Jumala ainokaisen Poikansa, että kaikki jotka uskoisivat Häneen Messiaanaan tulisivat saamaan pelastuksen Hänen kauttaan.
        Profeetta Daniel kirjoitti minä vuonna Messias voideltaisiin ja sen jälkeen 3,5 vuoden päästä tuhottaisiin. Ennustus koski viimeistä vuosiviikkoa seitsemästäkymmenestä vuosiviikosta, joka oli säädetty Israelin kansalle, jonka jälkeen evankeliumia alettiin saarnaamaan pakanoille vuonna 34 jKr.

        - Matemaattiset laskelmat eivät ole turhia, vaikkakaan ne eivät tähtitieteellisesti ole tarkasti ajoitettavissa historiallisten tietojen kanssa ristin ajan tapahtumista.
        Profeetat tunsivat myöskin Betlehemin tähden ja sen paikan missä seimen lapsi oli syntyvä, ja mikä oli Hänen alkuperäinen tehtävänsä. Jeesus sanoo itsestään: Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti, ja se onkin suuri arvoitus, kuinka se voidaan ajoittaa ristinajan tapahtumiin. Kointähtihän on Venus eli aamutähti, jota nimitystä käytetään myöskin lusiferista: Kuinka olet taivaalta pudonnut sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty sinä kansojen kukistaja!
        Joissakin Raamatun painoksissa käytetään sanaa lusifer, joka tekee asian mielenkiintoiseksi. Tarkoittaako tämä sitä, että Jeesus lusiferin luojana ottaa vastuun myöskin lusiferin tekemistä ja teettämistä teoista.

        Teologia ei ole yksiselitteinen asia, vaan Asaselin kohdallakaan ei olla varmoja siitä, oliko Asasel lusifer, vaiko Jeesus, sillä mitä eroa on sillä kumpi kantaa teettämänsä ja tekemänsä synnit rangaistuksena tuliseen järveen, ja mitä eroa on sillä joka on sovittanut kaikkien synnit ja kärsinyt siitä rangaistuksen, sillä kantaminen ja rangaistus ovat eri asioita.
        Kaiken voi kääntää ylösalaisin ja kääntää totuuden valheeksi ja päinvastoin ja kaikille löytyy puolustajia.

        kun myönnät ettei Jeesusta - ei Lusiferia oikeasti ole olemassakaan.

        Ja silloin sinulle karvas totuus paljastuu uskonkäsitteestäsi.
        Ja alat huomata tuon hienosti laaditun harhaopin tietämättömille herkkäuskoisille laaditun.
        Bisnes on parhaimmillaan kun myydään tuoteta jota ei ole ja se luvataan antaa/saavuttaa vasta kuoleman jälkeen.


      • tuhat ja yksi
        L.Eivonen kirjoitti:

        Ilmestyskirja avautuu silmien edessä vain niille jotka tuntevat Raamatun ilmoituksen Kristuksesta. He pystyvät tulkitsemaan historiaa sen valossa. Ulkopuoliselle se ei aukea, hän ei kykene sitä ymmärtämään. Valitan.

        Harhaoppi avautuu uskonkautta herkkäuskoisille ja tulevaisuus, - teidät havaitsee sellaisiksi , mutta kerron sen jo valmiiksi nyt!

        Ulkopuolisiksi katsot ne, jotka no nyt tietävät teidän asianne olevan enemmän kuin metsässä.


      • tuhat ja yksi
        kirjoitukset kirjoitti:

        Sanoisin että olet oikeassa.Ilman Jumalan Pyhää Hengeä nämä eivät avaudu.Ei ihmisjärjellä milloinkaan.

        "Pyhän Hengen" eksytyksessä ja siinä suljetaan ihmisen vapaa-ajattelu sivuun ja uskossa koetaan asiat ja usko voi olla mikä tahansa.


      • 1234567...
        kirjoitukset kirjoitti:

        Luulet itsestäsi,että olet opettaja.Sanon sinulle suoraan ei ole ylösottoa vielä ollut.Ilmeisesti ensi syyskuussa-miten maailman tilanteet,joista Raamattu puhuu-menevät.Sinä jäät maan päälle-ei sellainen,joka ymmärtää Raamatun profetian puhu noin löysiä.Jos sitten viimeisen vuosiviikon aikana,teet kääntymyksen-se ei kuulu minulle yhtään mitään.

        kirjoitukset . . Kun Jeesus tulee toisen kerran on vain tämä yksi uskovien ylöstempaus. Tempaukseen pääsevät mukaan ne, jotka ovat saaneet voiton pedosta. Ilmestyskirjan mukaan he seisovat lasisella merellä ja he veisaavat Jumalan palvelijan Mooseksen virttä ja Karitsan virttä.

        Pedonmerkki on sunnuntai ja mikrosirut hallintavälineitä. . .Jumalan merkki on sapatti. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon Ilmestyskirjan mukaan.


    • esdkl

      Karitsansarvinen peto kuvaa nykyaikaa, jolloin karitsansarvinen peto(uusnatsismi) jyllää Hitkerin kuvilla ja Hitlerin ajan asioilla, "entisen pedon voimalla". Lieneekö 10.8.2010 uusnatsien vallankumouksen h-hetki!?

      • esdkl

        Ovat uhonneet nettisivuilla kaikkien juutalaisten ja aktiivikriostittyjen tappamisella! Amerikassa lienee jo lukuisia keskitysleirejä ja junilla liikuteltavia kaasukammioita ja polttorovioita!
        Löytynee googlettamalla:Concenration camps


      • ...........

        kuvastaa Karitsaa ja on Karitsan kaltainen, mutta kuitenkin peto?
        Ajateletko, että "uusnatsimi saa kaikki kumartamaan "Hitleriä"? Uskotko, että juutalaiset vielä kerran kumartaa Hitleria ja kaikki muut kansat? Vai pelkästäänkö juutalaiset? Onko juutlaiset, joskus kumartaneet Hitleriä?

        Tietysti kaikenlainen väkivalta lisääntyy ja Israelilaiset joutunee pakenemaan USA;sta omaan maahansa, vai joutuuko? Ketkä on pedon vihollisa, juutalaisetko? Pitääkö juutalaiset Jeesusta karitsa?
        "Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.", siis juutalaistenko?
        Ketä vastaan peto sotii?



        ””Arktiset tuulet Washingtonista Jerusalemiin

        Arktiset tuulet puhaltavat Washingtonista Jerusalemiin näinä päivinä. Kun PM Benjamin Netanjahun toukokuun 18.p vierailu nopeasti lähenee, Obaman hallinto on räikkää käyttäen muuttamassa Israelin vastaista retoriikkaansa ja työskentelee kuumeisesti pakottaakseen Israelin nurkkaan.

        Käyttäen AIPAC-konferenssia taustakulissina, Obaman hallitus käynnisti kovimman hyökkäyksen Israelia vastaan tähän päivään saakka. Se alkoi mediaraporteilla, jotka Kansallinen Turvallisuus Neuvonantaja James Jones kertoi Euroopan ulkoministerille, että US on suunnittelemassa rakentaa Israelin vastainen koaliitio Arabien ja Euroopan kanssa, pakottaakseen Israelin luovuttamaan Juudean, Samarian ja Jerusalemin Palestiinalaisille.”” http://www.reinosav.net/US-cold-wash.htm


      • esdkl
        ........... kirjoitti:

        kuvastaa Karitsaa ja on Karitsan kaltainen, mutta kuitenkin peto?
        Ajateletko, että "uusnatsimi saa kaikki kumartamaan "Hitleriä"? Uskotko, että juutalaiset vielä kerran kumartaa Hitleria ja kaikki muut kansat? Vai pelkästäänkö juutalaiset? Onko juutlaiset, joskus kumartaneet Hitleriä?

        Tietysti kaikenlainen väkivalta lisääntyy ja Israelilaiset joutunee pakenemaan USA;sta omaan maahansa, vai joutuuko? Ketkä on pedon vihollisa, juutalaisetko? Pitääkö juutalaiset Jeesusta karitsa?
        "Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.", siis juutalaistenko?
        Ketä vastaan peto sotii?



        ””Arktiset tuulet Washingtonista Jerusalemiin

        Arktiset tuulet puhaltavat Washingtonista Jerusalemiin näinä päivinä. Kun PM Benjamin Netanjahun toukokuun 18.p vierailu nopeasti lähenee, Obaman hallinto on räikkää käyttäen muuttamassa Israelin vastaista retoriikkaansa ja työskentelee kuumeisesti pakottaakseen Israelin nurkkaan.

        Käyttäen AIPAC-konferenssia taustakulissina, Obaman hallitus käynnisti kovimman hyökkäyksen Israelia vastaan tähän päivään saakka. Se alkoi mediaraporteilla, jotka Kansallinen Turvallisuus Neuvonantaja James Jones kertoi Euroopan ulkoministerille, että US on suunnittelemassa rakentaa Israelin vastainen koaliitio Arabien ja Euroopan kanssa, pakottaakseen Israelin luovuttamaan Juudean, Samarian ja Jerusalemin Palestiinalaisille.”” http://www.reinosav.net/US-cold-wash.htm

        Se käyttää samoja oppeja kuin Hitler! Peto tekee valloitukset korttelitason terrorismilla mustien listojen mukaan. Pitää siis juutalaisia samassa arvossa kuin natsit II maailmansodan aikaan. Eikö olisi aika herrätä huomaamaan vaara. Käyttävät pääkallosormuksia, jotka kummallisesti lumoavat juutalaisten vapaata tahtoa. Golgatalla Jeesus sovitti koko maailman synnit, eikä muuta uhria voi hyväksyä.


        Natsit eivät tunnustaudu edes Aatamin sukulaisiksi. Sanovat olevansa peräisin Atlantiksesta!
        Ovat perkeleen jäännöksiä. Komeetta tippui Unkarin kohdalle perkeleen päähän n. 318, jonka kraateri on Unkarin tasanko. Mutta nuo vaivat ovat perkellen sarvien hajuista, jotka jäivät Alppien Pohjois- ja Eteläpuolelle. Pohjoisessa Normandiaan asti, jossa viikingit asuivat lehmän sarvihattuineen ja eteläpuolella Baskimaahan asti, jossa on yhä levotonta. Intia siis on lehmänsorkan muotoinen ja siten voi piirrellä kartalle tuon paholaisen alueen. Intiassahan palvovat lehmiä vieläkin.

        "Pelastus on juutalaisista!" Jeesus, pakanain valkeus, on juutalainen.

        Ilmestyskirjan sanat tarkoittavat kristittyjä eli juutalaisia ja pakanoita!


      • Inhottava realisti
        esdkl kirjoitti:

        Se käyttää samoja oppeja kuin Hitler! Peto tekee valloitukset korttelitason terrorismilla mustien listojen mukaan. Pitää siis juutalaisia samassa arvossa kuin natsit II maailmansodan aikaan. Eikö olisi aika herrätä huomaamaan vaara. Käyttävät pääkallosormuksia, jotka kummallisesti lumoavat juutalaisten vapaata tahtoa. Golgatalla Jeesus sovitti koko maailman synnit, eikä muuta uhria voi hyväksyä.


        Natsit eivät tunnustaudu edes Aatamin sukulaisiksi. Sanovat olevansa peräisin Atlantiksesta!
        Ovat perkeleen jäännöksiä. Komeetta tippui Unkarin kohdalle perkeleen päähän n. 318, jonka kraateri on Unkarin tasanko. Mutta nuo vaivat ovat perkellen sarvien hajuista, jotka jäivät Alppien Pohjois- ja Eteläpuolelle. Pohjoisessa Normandiaan asti, jossa viikingit asuivat lehmän sarvihattuineen ja eteläpuolella Baskimaahan asti, jossa on yhä levotonta. Intia siis on lehmänsorkan muotoinen ja siten voi piirrellä kartalle tuon paholaisen alueen. Intiassahan palvovat lehmiä vieläkin.

        "Pelastus on juutalaisista!" Jeesus, pakanain valkeus, on juutalainen.

        Ilmestyskirjan sanat tarkoittavat kristittyjä eli juutalaisia ja pakanoita!

        Natsismin kaltainen ääriliike ei ikinä olisi kukoistanut Saksassa, jos maata ei olisi I Maailmansodan jälkeen niin polvilleen ajettu valtavilla sotakorvauksilla.

        Ääriliikkeet kukoistavat aina silloin, kun jollakin alureella on paljon työttömiä ja siis joutilaita nuoria miehiä. Nämä miehet hakevat omille ongelmilleen mieluusti syylliset jostakin ulkopuolelta ja esim. maahanmiuuttajat ja eri rotua edustavat ihmiset ovat helppo maali.

        Melkoinen osa Euroopan uusnatseista on huonosti koulutettuja ja sivistyksestä osattomiksi jääneitä nuoria miehiä. Taustalta löytyy niin päihdeongelmia kuin rikollisuuttakin. Johtajat ovayt onneksi enimmäkseen samaa kaliberia ja missään mielessä oikeistoradikaalinen liike ei onneksi ole ainakaan vielä mikään varsinainen voimatekijä suurimmassa osassa Eurooppaa. Toki taantuman aikoina ääriliikkeet syrjäytyneitä poikia puoleensa vetävät; selvähän se on.

        Natseilla oli oma mytologiansa. Todellisia voitonmahdollisuuksia Akselivalloilla ei Toisessa Maailmansodassa ollut enää siitä lähtien kuin USA sotaan mukaan tuli.

        Hitleriä on joskus Antikristuksenakin tituleerattu. Maailmassa on kuitenkin hirmuhallitsijoita aikaisemminkin ollut ja sodissa aina voittaja määrittelee jälkeen päin sen, kuka oli oikeassa. Yksi ihmiskunnan historian suurista rikollisista Hitler epäilemättä oli. Mutta yksin hän ei ollut. Liikkeen muutki johtomiehet osoittivat uskomatonta pahuutta ja typeryyttä.


      • Westsider
        Inhottava realisti kirjoitti:

        Natsismin kaltainen ääriliike ei ikinä olisi kukoistanut Saksassa, jos maata ei olisi I Maailmansodan jälkeen niin polvilleen ajettu valtavilla sotakorvauksilla.

        Ääriliikkeet kukoistavat aina silloin, kun jollakin alureella on paljon työttömiä ja siis joutilaita nuoria miehiä. Nämä miehet hakevat omille ongelmilleen mieluusti syylliset jostakin ulkopuolelta ja esim. maahanmiuuttajat ja eri rotua edustavat ihmiset ovat helppo maali.

        Melkoinen osa Euroopan uusnatseista on huonosti koulutettuja ja sivistyksestä osattomiksi jääneitä nuoria miehiä. Taustalta löytyy niin päihdeongelmia kuin rikollisuuttakin. Johtajat ovayt onneksi enimmäkseen samaa kaliberia ja missään mielessä oikeistoradikaalinen liike ei onneksi ole ainakaan vielä mikään varsinainen voimatekijä suurimmassa osassa Eurooppaa. Toki taantuman aikoina ääriliikkeet syrjäytyneitä poikia puoleensa vetävät; selvähän se on.

        Natseilla oli oma mytologiansa. Todellisia voitonmahdollisuuksia Akselivalloilla ei Toisessa Maailmansodassa ollut enää siitä lähtien kuin USA sotaan mukaan tuli.

        Hitleriä on joskus Antikristuksenakin tituleerattu. Maailmassa on kuitenkin hirmuhallitsijoita aikaisemminkin ollut ja sodissa aina voittaja määrittelee jälkeen päin sen, kuka oli oikeassa. Yksi ihmiskunnan historian suurista rikollisista Hitler epäilemättä oli. Mutta yksin hän ei ollut. Liikkeen muutki johtomiehet osoittivat uskomatonta pahuutta ja typeryyttä.

        Ilm 11: sen kertoo, että se on Seurakunta, Jumalan temppeli, säkkipukuiset todistajat.
        Ilmestyskirja sanoo Jumalan temppeliksi vain seurakuntaa, Kristuksen omia, pyhiä.


      • KK
        Westsider kirjoitti:

        Ilm 11: sen kertoo, että se on Seurakunta, Jumalan temppeli, säkkipukuiset todistajat.
        Ilmestyskirja sanoo Jumalan temppeliksi vain seurakuntaa, Kristuksen omia, pyhiä.

        on Islami.


      • tuhat ja yksi
        KK kirjoitti:

        on Islami.

        Danielin kirjassa se ainakin on Meedia ja Persia.

        Dan.8:20. " Kaksisarvinen pässi,jonka näit tarkoittaa Meedian ja Persian kuninkaita."


    • kirjoitukset

      Eipä näytä sinunkaan tietosi olevan Raamatun profetian lehdiltä.Mutta opettele ja tulet kyllä näkemään itse saatanan.Silloin on aika luotsata paattiasi oikeampaan suuntaan.Nyt se sitä ei ole!

      • Oletko sinä viemässä Lutheria Roomaan, vai oletko löytänyt sieltä todellisen Messiaan ?

        Herra jumala paavi ei kelvannut Lutherille, vaan hän näki siellä antikristuksen jota sinä ehkä olet pitänyt pyhänä isänä.
        Luterilaisen kirkon piispatkin pukeutuvat nykyisin helakanpunaan ja purppuraan, joka on petokirkon tunnusväri Lutherin näkemysten mukaan.
        Kumpi Herra on muuttanut ajat ja lain, Kristusko vai antikristus ja kummanko meistä olisi vaihdettava käsitystämme Lutherin opetuksista, vaiko porttokirkon vastakkaisista opetuksista ?
        Mistä Baabelista sinä olet paennut, vai oletko itse menossa Baabeliin, jota ohjaa Ylikirkko vetäen kaikki langenneet seurakunnat mukanaan.
        Olet oikeassa siinä, että jomman kumman on vaihdettava Herraansa, jos mielimme päästä tuulien ja pilvien yläpuolelle. Tuulien ja pilvien yläpuolelle et kuitenkaan pääse ennen Jeesuksen toista tulemusta, vaan joudut olemaan, joko mukana antikristuksen vainoissa vainoojana tai vainottuna, riippuen siitä kumpaa Herraa kumarrat.


      • Kritik
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Oletko sinä viemässä Lutheria Roomaan, vai oletko löytänyt sieltä todellisen Messiaan ?

        Herra jumala paavi ei kelvannut Lutherille, vaan hän näki siellä antikristuksen jota sinä ehkä olet pitänyt pyhänä isänä.
        Luterilaisen kirkon piispatkin pukeutuvat nykyisin helakanpunaan ja purppuraan, joka on petokirkon tunnusväri Lutherin näkemysten mukaan.
        Kumpi Herra on muuttanut ajat ja lain, Kristusko vai antikristus ja kummanko meistä olisi vaihdettava käsitystämme Lutherin opetuksista, vaiko porttokirkon vastakkaisista opetuksista ?
        Mistä Baabelista sinä olet paennut, vai oletko itse menossa Baabeliin, jota ohjaa Ylikirkko vetäen kaikki langenneet seurakunnat mukanaan.
        Olet oikeassa siinä, että jomman kumman on vaihdettava Herraansa, jos mielimme päästä tuulien ja pilvien yläpuolelle. Tuulien ja pilvien yläpuolelle et kuitenkaan pääse ennen Jeesuksen toista tulemusta, vaan joudut olemaan, joko mukana antikristuksen vainoissa vainoojana tai vainottuna, riippuen siitä kumpaa Herraa kumarrat.

        Vaan ehkäpä hyvinkin lähitulevaisuutta.
        On tyhmää väittää, että säkkipukuisia olisi kutsuttu historiassa: "Nouskaa tänne ylös" ja että kaikki sen näkivät.
        Pysytään asiassa. Johannekselle sanottiin: "Nouse tänne ylös, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva" Eikä mitä menneisyydessä on tapahtunut.


      • tuhat ja yksi
        Kritik kirjoitti:

        Vaan ehkäpä hyvinkin lähitulevaisuutta.
        On tyhmää väittää, että säkkipukuisia olisi kutsuttu historiassa: "Nouskaa tänne ylös" ja että kaikki sen näkivät.
        Pysytään asiassa. Johannekselle sanottiin: "Nouse tänne ylös, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva" Eikä mitä menneisyydessä on tapahtunut.

        Tänäkin päivänä monet kertovat saaneensa sanoman , -
        "Pysytään asiassa. Johannekselle sanottiin: "Nouse tänne ylös, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva" ."

        Ja hölynpöly ennustusilla ei ole määrää.


      • todistajat
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Tänäkin päivänä monet kertovat saaneensa sanoman , -
        "Pysytään asiassa. Johannekselle sanottiin: "Nouse tänne ylös, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva" ."

        Ja hölynpöly ennustusilla ei ole määrää.

        eivät ole vanha ja uusi testamentti. Raamattu selittää sen itse.
        Raamattu kuvaa nuita todistajia lapunjalkoina ja metsäöljypuina ja nehän ovat seurakunta. J
        Jalo öljypuu on Israel ja metsäöljypuu on pakanat, jotka ovat istutettu jalojen öljypuuun oksien joukkoon ja päässet osallliseksi sen mehevästä juudestä.
        Tästä paavali kirjoittaa ja varoittaa uskovaisia, että jos Jumala hylkäsi oman kansansa, niin Hän hylkää myös pakanat, jos tekevät syntiä tahallaan Isrelilaiset tullaan vielä oksastamaan takaisin, niin kuin raamattu siiitä sanoo.
        Ilm.1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."


      • Westsider
        todistajat kirjoitti:

        eivät ole vanha ja uusi testamentti. Raamattu selittää sen itse.
        Raamattu kuvaa nuita todistajia lapunjalkoina ja metsäöljypuina ja nehän ovat seurakunta. J
        Jalo öljypuu on Israel ja metsäöljypuu on pakanat, jotka ovat istutettu jalojen öljypuuun oksien joukkoon ja päässet osallliseksi sen mehevästä juudestä.
        Tästä paavali kirjoittaa ja varoittaa uskovaisia, että jos Jumala hylkäsi oman kansansa, niin Hän hylkää myös pakanat, jos tekevät syntiä tahallaan Isrelilaiset tullaan vielä oksastamaan takaisin, niin kuin raamattu siiitä sanoo.
        Ilm.1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."

        Lamppu on ihminen, uskoon tulo, uudesti syntyminen, se tuo siihen öljyn ja valon, jota ei panna
        vakan alle, vaan lampunjakaan, (liitetään seurakuntaan) antamaan valoa kaikille, huoneessa oleville.


      • tuhat ja yksi
        todistajat kirjoitti:

        eivät ole vanha ja uusi testamentti. Raamattu selittää sen itse.
        Raamattu kuvaa nuita todistajia lapunjalkoina ja metsäöljypuina ja nehän ovat seurakunta. J
        Jalo öljypuu on Israel ja metsäöljypuu on pakanat, jotka ovat istutettu jalojen öljypuuun oksien joukkoon ja päässet osallliseksi sen mehevästä juudestä.
        Tästä paavali kirjoittaa ja varoittaa uskovaisia, että jos Jumala hylkäsi oman kansansa, niin Hän hylkää myös pakanat, jos tekevät syntiä tahallaan Isrelilaiset tullaan vielä oksastamaan takaisin, niin kuin raamattu siiitä sanoo.
        Ilm.1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."

        Seitsemän seurakuntaa niistähän on tehty myös jos jonkinlaista oppia ;
        MM, niitten enkeleiksi on nimetty kirkkokunnat ja ja saarnaajatkin, - viimeiseksi on nimettu "HELLUNTAILAISTEN harha !


      • tuhat ja yksi
        Westsider kirjoitti:

        Lamppu on ihminen, uskoon tulo, uudesti syntyminen, se tuo siihen öljyn ja valon, jota ei panna
        vakan alle, vaan lampunjakaan, (liitetään seurakuntaan) antamaan valoa kaikille, huoneessa oleville.

        Jos se valo joka teistä loistaa on pimeyttä ,

        Niin mitä se silloin on ?


      • 1234567...
        todistajat kirjoitti:

        eivät ole vanha ja uusi testamentti. Raamattu selittää sen itse.
        Raamattu kuvaa nuita todistajia lapunjalkoina ja metsäöljypuina ja nehän ovat seurakunta. J
        Jalo öljypuu on Israel ja metsäöljypuu on pakanat, jotka ovat istutettu jalojen öljypuuun oksien joukkoon ja päässet osallliseksi sen mehevästä juudestä.
        Tästä paavali kirjoittaa ja varoittaa uskovaisia, että jos Jumala hylkäsi oman kansansa, niin Hän hylkää myös pakanat, jos tekevät syntiä tahallaan Isrelilaiset tullaan vielä oksastamaan takaisin, niin kuin raamattu siiitä sanoo.
        Ilm.1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."

        ovat Vanha ja Uusitestamentti, se on varmaa.


      • Kritik kirjoitti:

        Vaan ehkäpä hyvinkin lähitulevaisuutta.
        On tyhmää väittää, että säkkipukuisia olisi kutsuttu historiassa: "Nouskaa tänne ylös" ja että kaikki sen näkivät.
        Pysytään asiassa. Johannekselle sanottiin: "Nouse tänne ylös, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva" Eikä mitä menneisyydessä on tapahtunut.

        Martti Luther tunsi historiallisen tulkintasuunnan perusteet, ja siihen liittyvät tapahtumaketjut. Monet uskonpuhdistajat joutuivat polttoroviolle säkkipukuisten todistajien aikana, jolloin Raamattuja ei ollut kansankielelle kirjoitettuna, vaan Latinankielellä. Vanhaa ja Uuttatestamenttia oli salaa, eli säkkipukuisena käännettävä kansankielelle 1260 vuoden ajan vainojen alla, jolloin monet marttyyrit menettivät henkensä.

        Kirja "Suuri Taistelu" kertoo näistä uskon marttyyreistä, joista monet joutuivat polttoroviolle, ja etsittyjen joukkoon kuului myöskin Martti Luther, joka näki Katolisessa kirkossa antikristillisiä piirteitä.

        Mitä historiaan tulee, se mitä tapahtui menneisyydessä tapahtuu myöskin tulevaisuudessa, sillä marttyyreiden ajat eivät ole vielä ohi, vaan alttarin alta huutavat marttyyrit: Kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka ovat murhanneet meitä alusta asti, ja heille vastattiin, että olisivat levollisena siihen asti kunnes heidän kanssapalvelijainsa luku tulisi täyteen ja he tulisivat tapetuksi samalla tavalla kuin hekin. Tämä tarkoittaa tulevaa aikaa ennen Jeesuksen toista tulemista, jolloin sama vainoava valta nousee kuolinhaavansa parantumisen jälkeen ja saa aikaan toisen marttyyreiden ajan joka lähestyy.

        Petokirkko haluaa estää kirjan "Suuri Taistelu" levittämisen ja pistämään sen polttoroviolle kätkeäkseen historian hirmuteot, jotka paljastavat historian luotettavuuden säkkipukuisista todistajista.
        Ne kaksi säkkipukuista voideltua, jotka seisovat kaiken kansan edessä, olivat Vanha ja Uusitestamentti, eikä Mooses ja Elia, jotka eivät koskaan vainoa kohdanneet, vaan olivat kansansa hengellisiä johtajia.

        On kuitenkin huomattava, että Katolisesta kirkostakin on aina löytynyt niitä, jotka ovat nähneet antikristillisten voimien vaikuttavan kirkossaan pakanuuden nostaessa päätään Keisari Konstantinuksen ansiosta, joka halusi yhdistää pakanuuden ja kristinuskon keskenään.
        Mitkä ovat meidän uskomme perusteet ?


      • Paholaisen viholline
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Martti Luther tunsi historiallisen tulkintasuunnan perusteet, ja siihen liittyvät tapahtumaketjut. Monet uskonpuhdistajat joutuivat polttoroviolle säkkipukuisten todistajien aikana, jolloin Raamattuja ei ollut kansankielelle kirjoitettuna, vaan Latinankielellä. Vanhaa ja Uuttatestamenttia oli salaa, eli säkkipukuisena käännettävä kansankielelle 1260 vuoden ajan vainojen alla, jolloin monet marttyyrit menettivät henkensä.

        Kirja "Suuri Taistelu" kertoo näistä uskon marttyyreistä, joista monet joutuivat polttoroviolle, ja etsittyjen joukkoon kuului myöskin Martti Luther, joka näki Katolisessa kirkossa antikristillisiä piirteitä.

        Mitä historiaan tulee, se mitä tapahtui menneisyydessä tapahtuu myöskin tulevaisuudessa, sillä marttyyreiden ajat eivät ole vielä ohi, vaan alttarin alta huutavat marttyyrit: Kuinka kauaksi sinä Pyhä Jumala jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka ovat murhanneet meitä alusta asti, ja heille vastattiin, että olisivat levollisena siihen asti kunnes heidän kanssapalvelijainsa luku tulisi täyteen ja he tulisivat tapetuksi samalla tavalla kuin hekin. Tämä tarkoittaa tulevaa aikaa ennen Jeesuksen toista tulemista, jolloin sama vainoava valta nousee kuolinhaavansa parantumisen jälkeen ja saa aikaan toisen marttyyreiden ajan joka lähestyy.

        Petokirkko haluaa estää kirjan "Suuri Taistelu" levittämisen ja pistämään sen polttoroviolle kätkeäkseen historian hirmuteot, jotka paljastavat historian luotettavuuden säkkipukuisista todistajista.
        Ne kaksi säkkipukuista voideltua, jotka seisovat kaiken kansan edessä, olivat Vanha ja Uusitestamentti, eikä Mooses ja Elia, jotka eivät koskaan vainoa kohdanneet, vaan olivat kansansa hengellisiä johtajia.

        On kuitenkin huomattava, että Katolisesta kirkostakin on aina löytynyt niitä, jotka ovat nähneet antikristillisten voimien vaikuttavan kirkossaan pakanuuden nostaessa päätään Keisari Konstantinuksen ansiosta, joka halusi yhdistää pakanuuden ja kristinuskon keskenään.
        Mitkä ovat meidän uskomme perusteet ?

        Oletko nyt ihan varma, sillä luterilaisuus yrittää olla kuin karitsa eli parempi katolista kirkkoa, ja opettaa naispappeutta. Taitaa opit kajahtaa nilkkaa, kun yrittää katareiden oppeja tuoda tähän ja sekoittaa jopa omansa päänsä. Katso ympärille, mitä täällä tapahtuu! Naispappeus, saman sukupuolen avioliitot, näitäkö paavi on kannustanut? Taidat olla yksi paholaisen sekottaja.


      • ei kannata
        Paholaisen viholline kirjoitti:

        Oletko nyt ihan varma, sillä luterilaisuus yrittää olla kuin karitsa eli parempi katolista kirkkoa, ja opettaa naispappeutta. Taitaa opit kajahtaa nilkkaa, kun yrittää katareiden oppeja tuoda tähän ja sekoittaa jopa omansa päänsä. Katso ympärille, mitä täällä tapahtuu! Naispappeus, saman sukupuolen avioliitot, näitäkö paavi on kannustanut? Taidat olla yksi paholaisen sekottaja.

        hyväksy nykyistä luterilaista suuntausta, mutta haluaa kuiten pitää välit hyvänä.
        http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kotimaa Suomen katolinen kirkko pahoillaan naispiispasta/1135257451669


      • Paholaisen viholline kirjoitti:

        Oletko nyt ihan varma, sillä luterilaisuus yrittää olla kuin karitsa eli parempi katolista kirkkoa, ja opettaa naispappeutta. Taitaa opit kajahtaa nilkkaa, kun yrittää katareiden oppeja tuoda tähän ja sekoittaa jopa omansa päänsä. Katso ympärille, mitä täällä tapahtuu! Naispappeus, saman sukupuolen avioliitot, näitäkö paavi on kannustanut? Taidat olla yksi paholaisen sekottaja.

        ylifariseus ei ole yhdessäkään kirjoituksessaan hyväksynyt naispappeutta, eikä homo ja lesboliittoja, eikä myöskään abortteja, sillä näissä asioissa katolinen kirkko on oikeassa.
        ylifariseus ei myöskään syytellyt paavia sunnuntain muuttamisesta sapatin tilalle, vaan sen muutosen teki Keisari Konstantinus v.321 jKr. halutessaan yhdistää kristinuskon ja pakanuuden keskenään. Paavi ainoastaan hyväksyi Konstantinuksen tekemän muutoksen. Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. Katolinen kirkko siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille rikkoen Dekalogin, josta syystä Martti Luther piti Paavia antikristuksena.
        Paavi ei ole muuttanut viikonpäivä järjestystä, eikä ole antanut lupaa Luterilaiselle kirkolle muuttaa sunnuntaita viikon seitsemänneksi päiväksi, jonka Luterilainen kirkko muutti vuonna 1973. Rooman kalenterissa on lauantain kohdalla edelleenkin "sabato".

        Piispa Teemu Sippo on oikeassa arvostellessaan Luterilaista kirkkoa pappeuden muutoksesta koskien Suomessa valittua naispiispaa, sillä kirkollinen perinne ei tunne sitä tapaa Jumalan seurakunnilla koskaan olleen. Kurinpalautus tulee koskemaan enemmän Luterilaisia ja muita langenneita kirkkoja, kuin Katollista kirkkoa, jonka tehtävä on palauttaa järjestys kirkkoihin ja seurakuntiin.

        Onko nykyinen paavi antikristus hänen sanoessaan: Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä ja näin hänkin hyväksyy Keisari Konstantinuksen tekemän muutoksen lakiin, joka yhdisti kristinuskon ja pakanuuden kaskenään.
        Tätä Keisari Konstantinuksen tekemää muutosta lakiin ei yhdenkään paavin olisi tullut koskaan hyväksyä, sillä Jumalan merkki sapatti ja pedonmerkki sunnuntai tulevat joutumaan koetinkiveksi kristinuskon ja pakanuuden välisessä taistelussa ajan lopussa.


      • Kritik
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        ylifariseus ei ole yhdessäkään kirjoituksessaan hyväksynyt naispappeutta, eikä homo ja lesboliittoja, eikä myöskään abortteja, sillä näissä asioissa katolinen kirkko on oikeassa.
        ylifariseus ei myöskään syytellyt paavia sunnuntain muuttamisesta sapatin tilalle, vaan sen muutosen teki Keisari Konstantinus v.321 jKr. halutessaan yhdistää kristinuskon ja pakanuuden keskenään. Paavi ainoastaan hyväksyi Konstantinuksen tekemän muutoksen. Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. Katolinen kirkko siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille rikkoen Dekalogin, josta syystä Martti Luther piti Paavia antikristuksena.
        Paavi ei ole muuttanut viikonpäivä järjestystä, eikä ole antanut lupaa Luterilaiselle kirkolle muuttaa sunnuntaita viikon seitsemänneksi päiväksi, jonka Luterilainen kirkko muutti vuonna 1973. Rooman kalenterissa on lauantain kohdalla edelleenkin "sabato".

        Piispa Teemu Sippo on oikeassa arvostellessaan Luterilaista kirkkoa pappeuden muutoksesta koskien Suomessa valittua naispiispaa, sillä kirkollinen perinne ei tunne sitä tapaa Jumalan seurakunnilla koskaan olleen. Kurinpalautus tulee koskemaan enemmän Luterilaisia ja muita langenneita kirkkoja, kuin Katollista kirkkoa, jonka tehtävä on palauttaa järjestys kirkkoihin ja seurakuntiin.

        Onko nykyinen paavi antikristus hänen sanoessaan: Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä ja näin hänkin hyväksyy Keisari Konstantinuksen tekemän muutoksen lakiin, joka yhdisti kristinuskon ja pakanuuden kaskenään.
        Tätä Keisari Konstantinuksen tekemää muutosta lakiin ei yhdenkään paavin olisi tullut koskaan hyväksyä, sillä Jumalan merkki sapatti ja pedonmerkki sunnuntai tulevat joutumaan koetinkiveksi kristinuskon ja pakanuuden välisessä taistelussa ajan lopussa.

        Niinkuin myllynkiven heitto järveen tapahtuu Babynon kirkon tuo. Eikä sitä enää löytedä.


      • Kritik
        Kritik kirjoitti:

        Niinkuin myllynkiven heitto järveen tapahtuu Babynon kirkon tuo. Eikä sitä enää löytedä.

        tuho.


      • .............
        Kritik kirjoitti:

        tuho.

        kehotetaan sitomaan Jumalan käskyt ja säädökset "merkiksi KÄTEEN ja muistutukseksi tai muistolauseena OTSAAN".

        Tämä viittaa siihen, että pedon merkkikin on jotain muuta kuin siru tai muu esine. Se on jonkinlainen aatesuunta tai muu vastaava, johon Jumalan käskyt eli merkit ja muistutukset vaihdetaan, toisin sanoen se on pedon aatteen kumartamista ja sen uskonsuuntaan liittymistä, joka saatetaan vielä sinetöidä konkreettisella merkillä 666.


      • Politik 77
        ............. kirjoitti:

        kehotetaan sitomaan Jumalan käskyt ja säädökset "merkiksi KÄTEEN ja muistutukseksi tai muistolauseena OTSAAN".

        Tämä viittaa siihen, että pedon merkkikin on jotain muuta kuin siru tai muu esine. Se on jonkinlainen aatesuunta tai muu vastaava, johon Jumalan käskyt eli merkit ja muistutukset vaihdetaan, toisin sanoen se on pedon aatteen kumartamista ja sen uskonsuuntaan liittymistä, joka saatetaan vielä sinetöidä konkreettisella merkillä 666.

        tämän päivän faktaa. Sitä valmistaa useampikin komppania. Tunnetuin lienee
        Foritalainen, joku, Angel co. En muista nyt etuliitettä.
        Merkki on jo käytässä muutamilla ihmisillä ja aika yleinen eläimillä.
        Kolme kuuden numeron sarjaa. Esim 123456 654321 987654 voisi olla tuo 666


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Oletko sinä viemässä Lutheria Roomaan, vai oletko löytänyt sieltä todellisen Messiaan ?

        Herra jumala paavi ei kelvannut Lutherille, vaan hän näki siellä antikristuksen jota sinä ehkä olet pitänyt pyhänä isänä.
        Luterilaisen kirkon piispatkin pukeutuvat nykyisin helakanpunaan ja purppuraan, joka on petokirkon tunnusväri Lutherin näkemysten mukaan.
        Kumpi Herra on muuttanut ajat ja lain, Kristusko vai antikristus ja kummanko meistä olisi vaihdettava käsitystämme Lutherin opetuksista, vaiko porttokirkon vastakkaisista opetuksista ?
        Mistä Baabelista sinä olet paennut, vai oletko itse menossa Baabeliin, jota ohjaa Ylikirkko vetäen kaikki langenneet seurakunnat mukanaan.
        Olet oikeassa siinä, että jomman kumman on vaihdettava Herraansa, jos mielimme päästä tuulien ja pilvien yläpuolelle. Tuulien ja pilvien yläpuolelle et kuitenkaan pääse ennen Jeesuksen toista tulemusta, vaan joudut olemaan, joko mukana antikristuksen vainoissa vainoojana tai vainottuna, riippuen siitä kumpaa Herraa kumarrat.

        Sinulle on aivan turha puhua viisaudesta,joka lähtee Pyhä-Hengen kautta.Olen seurannut sinua,eikä ainuttakaan todellista ehyttä kokonaisuutta ei löydy.Vastaan et halua ottaa,niin menet sinne,minne Jeesus pisti portin kiinni.Selittelet asioita,jotka ovat oman tulostesi saamista.Näillä sivuilla on paljon viisaampia selittjiä,kuin sinä.Siksi tulet kohtaamaan antikristuksen-miten silloin suu pannaan ja keneltä silloin apua etsit.Minä en ole silloin opastamassa sinua,enkä muitakaan.Koska he,jotka ylös lähtevät ovat jo valmiit.He ovat hiljaisuudessa Herran edessä,eivätkä riipu väärissä henkissä kiinni.Toteen käy Jeesuksen sanat-sillä valitutkin pyritään eksyttämään.


      • kirjoitukset kirjoitti:

        Sinulle on aivan turha puhua viisaudesta,joka lähtee Pyhä-Hengen kautta.Olen seurannut sinua,eikä ainuttakaan todellista ehyttä kokonaisuutta ei löydy.Vastaan et halua ottaa,niin menet sinne,minne Jeesus pisti portin kiinni.Selittelet asioita,jotka ovat oman tulostesi saamista.Näillä sivuilla on paljon viisaampia selittjiä,kuin sinä.Siksi tulet kohtaamaan antikristuksen-miten silloin suu pannaan ja keneltä silloin apua etsit.Minä en ole silloin opastamassa sinua,enkä muitakaan.Koska he,jotka ylös lähtevät ovat jo valmiit.He ovat hiljaisuudessa Herran edessä,eivätkä riipu väärissä henkissä kiinni.Toteen käy Jeesuksen sanat-sillä valitutkin pyritään eksyttämään.

        Jos sinun oppisi olisi oikea, olisi sinun ollut jo mentävä tuuliin ja pilviin opetustesi mukaan, ennen pedonmerkin ottamista.
        Jos mikrosirusi on pedonmerkki, niin kumarrat nöyrästi OTTO-automaatin edessä ja nostelet Euro-merkkistä rahaa, jossa on kuvattuna silta taivaan ja maan välillä, sillä Rooma on sillan rakentaja taivaan ja maan välillä.

        Siispä näet rahankin pedonmerkkinä yhtähyvin kuin mikrosirunkin etkä sinä voi monilla huoltoasemilla maksaa rahalla polttoainetta, vaan sinun on maksettava se mikrosirukortilla, joka kantaa päällään petovaltion tunnuslukua 666.
        Jos katsoit televisiosta BBC- uutisia paavin vierailusta Englannista, niin näet mitä ei ennen ole tapahtunut 500 vuoteen Englannissa, jossa Lutherin nimeämä antikristus, eli paavi julisti autuaaksi yhden Englannin Kardinaaleista ja monet polvistuivat paavin eteen saadakseen häneltä siunauksen.

        Vieraillessaan EU:ssa paavi sanoi Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä, ja edellinen paavi vieraili Israelin Gnessetissä vaatimassa Israelia muuttamaan sapattinsa sunnuntaiksi kaupallisen merkityksen vuoksi, ja tämä osoittaa sitä valtaa mihin Katolinen kirkko pyrkii petovaltion ehdoilla.

        Kummanko todistukset tulevaisuudesta pitävät paremmin paikkansa sinunko vai ylifariseuksen, jonka opetuksia voi seurata suoraan toteutuneina ennustuksina televisiosta radiosta ja lehdistä, eikä mikään sanoma ole mennyt pieleen, eikä mene.

        Sinua ei voi eksyttää, sillä sinä olet jo eksynyt, etkä ole mennyt tuuliin ja pilviin ennen pedonmerkin ottamista, josta on kirjoitettu, ettei kukaan voisi ostaa, eikä myydä ellei ota oikeaan käteensä pedonmerkkiä mikrosirua, jota pidät pedonmerkkinä. ... Täällä sinä vain palloilet, etkä lähde mihinkään ennen ylifariseusta, vaan tulet olemaan, joko vainottu tai vainooja, sillä Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, vaan kaikki ovat paikalla Jeesuksen tullessa.

        Marttyyreiden aika ei ole vielä mennyt koska alttarin alta sielut huutavat kostoa niille, jotka marttyyreina tapettiin Martti Lutherin aikoina, ja hänetkin olisi tapettu jos olisi kiinni saatu. Sama kohtalo kohtaa myöhempiäkin marttyyreja, ennen Jeesuksen toista tulemista vähän aikaa. En tiedä oletko sinä tappajien vai tapettujen marttyyreiden joukossa kun Jeesus saapuu, sillä petokirkko johtaa näitä polttorovioita, ellet kumarra petoa ja hänen merkkiään, joka on sunnuntai.

        Pedonmerkki on vastakohta Jumalan merkille, joka on sapatti. Toki muitakin pedonmerkkejä on, kuten televisio ja erilaiset valvontavälineet, raha ja pedon tunnusmerkeillä varustettu passi ja katolisen kirkon määräämät juhlapyhät ja kirkolliset aikataulut, jotka noudattavat tämän taivaallisen sillanrakentajan ohjeita, jotka poikkeavat Jumalan sanasta.

        On hyvä, että seuraat kirjoituksiani, sillä monet ovat löytäneet niistä lopullisen totuuden, joka ei muutu, eikä vanhene minkään viisauden edessä, jota yrität tarjoilla.


      • yksin armosta
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Jos se valo joka teistä loistaa on pimeyttä ,

        Niin mitä se silloin on ?

        Voi kun sä oot ihana!


      • yksin armosta
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Jos sinun oppisi olisi oikea, olisi sinun ollut jo mentävä tuuliin ja pilviin opetustesi mukaan, ennen pedonmerkin ottamista.
        Jos mikrosirusi on pedonmerkki, niin kumarrat nöyrästi OTTO-automaatin edessä ja nostelet Euro-merkkistä rahaa, jossa on kuvattuna silta taivaan ja maan välillä, sillä Rooma on sillan rakentaja taivaan ja maan välillä.

        Siispä näet rahankin pedonmerkkinä yhtähyvin kuin mikrosirunkin etkä sinä voi monilla huoltoasemilla maksaa rahalla polttoainetta, vaan sinun on maksettava se mikrosirukortilla, joka kantaa päällään petovaltion tunnuslukua 666.
        Jos katsoit televisiosta BBC- uutisia paavin vierailusta Englannista, niin näet mitä ei ennen ole tapahtunut 500 vuoteen Englannissa, jossa Lutherin nimeämä antikristus, eli paavi julisti autuaaksi yhden Englannin Kardinaaleista ja monet polvistuivat paavin eteen saadakseen häneltä siunauksen.

        Vieraillessaan EU:ssa paavi sanoi Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä, ja edellinen paavi vieraili Israelin Gnessetissä vaatimassa Israelia muuttamaan sapattinsa sunnuntaiksi kaupallisen merkityksen vuoksi, ja tämä osoittaa sitä valtaa mihin Katolinen kirkko pyrkii petovaltion ehdoilla.

        Kummanko todistukset tulevaisuudesta pitävät paremmin paikkansa sinunko vai ylifariseuksen, jonka opetuksia voi seurata suoraan toteutuneina ennustuksina televisiosta radiosta ja lehdistä, eikä mikään sanoma ole mennyt pieleen, eikä mene.

        Sinua ei voi eksyttää, sillä sinä olet jo eksynyt, etkä ole mennyt tuuliin ja pilviin ennen pedonmerkin ottamista, josta on kirjoitettu, ettei kukaan voisi ostaa, eikä myydä ellei ota oikeaan käteensä pedonmerkkiä mikrosirua, jota pidät pedonmerkkinä. ... Täällä sinä vain palloilet, etkä lähde mihinkään ennen ylifariseusta, vaan tulet olemaan, joko vainottu tai vainooja, sillä Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, vaan kaikki ovat paikalla Jeesuksen tullessa.

        Marttyyreiden aika ei ole vielä mennyt koska alttarin alta sielut huutavat kostoa niille, jotka marttyyreina tapettiin Martti Lutherin aikoina, ja hänetkin olisi tapettu jos olisi kiinni saatu. Sama kohtalo kohtaa myöhempiäkin marttyyreja, ennen Jeesuksen toista tulemista vähän aikaa. En tiedä oletko sinä tappajien vai tapettujen marttyyreiden joukossa kun Jeesus saapuu, sillä petokirkko johtaa näitä polttorovioita, ellet kumarra petoa ja hänen merkkiään, joka on sunnuntai.

        Pedonmerkki on vastakohta Jumalan merkille, joka on sapatti. Toki muitakin pedonmerkkejä on, kuten televisio ja erilaiset valvontavälineet, raha ja pedon tunnusmerkeillä varustettu passi ja katolisen kirkon määräämät juhlapyhät ja kirkolliset aikataulut, jotka noudattavat tämän taivaallisen sillanrakentajan ohjeita, jotka poikkeavat Jumalan sanasta.

        On hyvä, että seuraat kirjoituksiani, sillä monet ovat löytäneet niistä lopullisen totuuden, joka ei muutu, eikä vanhene minkään viisauden edessä, jota yrität tarjoilla.

        Oli aika järkyttävää huomata tuolla muilla palstoilla, kun kävin kurkkimassa, että moni nyt kirkosta eronnut oli valmis suin päin liittymään KATOLISEEN KIRKKOON!


      • kirjoitukset
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Jos sinun oppisi olisi oikea, olisi sinun ollut jo mentävä tuuliin ja pilviin opetustesi mukaan, ennen pedonmerkin ottamista.
        Jos mikrosirusi on pedonmerkki, niin kumarrat nöyrästi OTTO-automaatin edessä ja nostelet Euro-merkkistä rahaa, jossa on kuvattuna silta taivaan ja maan välillä, sillä Rooma on sillan rakentaja taivaan ja maan välillä.

        Siispä näet rahankin pedonmerkkinä yhtähyvin kuin mikrosirunkin etkä sinä voi monilla huoltoasemilla maksaa rahalla polttoainetta, vaan sinun on maksettava se mikrosirukortilla, joka kantaa päällään petovaltion tunnuslukua 666.
        Jos katsoit televisiosta BBC- uutisia paavin vierailusta Englannista, niin näet mitä ei ennen ole tapahtunut 500 vuoteen Englannissa, jossa Lutherin nimeämä antikristus, eli paavi julisti autuaaksi yhden Englannin Kardinaaleista ja monet polvistuivat paavin eteen saadakseen häneltä siunauksen.

        Vieraillessaan EU:ssa paavi sanoi Euroopan palaavan juurilleen sunnuntain pyhittämisessä, ja edellinen paavi vieraili Israelin Gnessetissä vaatimassa Israelia muuttamaan sapattinsa sunnuntaiksi kaupallisen merkityksen vuoksi, ja tämä osoittaa sitä valtaa mihin Katolinen kirkko pyrkii petovaltion ehdoilla.

        Kummanko todistukset tulevaisuudesta pitävät paremmin paikkansa sinunko vai ylifariseuksen, jonka opetuksia voi seurata suoraan toteutuneina ennustuksina televisiosta radiosta ja lehdistä, eikä mikään sanoma ole mennyt pieleen, eikä mene.

        Sinua ei voi eksyttää, sillä sinä olet jo eksynyt, etkä ole mennyt tuuliin ja pilviin ennen pedonmerkin ottamista, josta on kirjoitettu, ettei kukaan voisi ostaa, eikä myydä ellei ota oikeaan käteensä pedonmerkkiä mikrosirua, jota pidät pedonmerkkinä. ... Täällä sinä vain palloilet, etkä lähde mihinkään ennen ylifariseusta, vaan tulet olemaan, joko vainottu tai vainooja, sillä Raamattu ei tunne 7-vuotista vaivan-aikaa, vaan kaikki ovat paikalla Jeesuksen tullessa.

        Marttyyreiden aika ei ole vielä mennyt koska alttarin alta sielut huutavat kostoa niille, jotka marttyyreina tapettiin Martti Lutherin aikoina, ja hänetkin olisi tapettu jos olisi kiinni saatu. Sama kohtalo kohtaa myöhempiäkin marttyyreja, ennen Jeesuksen toista tulemista vähän aikaa. En tiedä oletko sinä tappajien vai tapettujen marttyyreiden joukossa kun Jeesus saapuu, sillä petokirkko johtaa näitä polttorovioita, ellet kumarra petoa ja hänen merkkiään, joka on sunnuntai.

        Pedonmerkki on vastakohta Jumalan merkille, joka on sapatti. Toki muitakin pedonmerkkejä on, kuten televisio ja erilaiset valvontavälineet, raha ja pedon tunnusmerkeillä varustettu passi ja katolisen kirkon määräämät juhlapyhät ja kirkolliset aikataulut, jotka noudattavat tämän taivaallisen sillanrakentajan ohjeita, jotka poikkeavat Jumalan sanasta.

        On hyvä, että seuraat kirjoituksiani, sillä monet ovat löytäneet niistä lopullisen totuuden, joka ei muutu, eikä vanhene minkään viisauden edessä, jota yrität tarjoilla.

        Voi pyhä yksinkertaisuus,kuinka on kroppakaupalla tyhmääkin tyhmempiä selittäjiä.Kun ei ole aikoinaan lähtenyt ottamaan asioista selvää,niin saatana vie kuin pässiä narusta.Sillähän on kiire.Minulla ja Herrallamme ei kiirettä.Raamatun profetiat kun alkavat toteutumaan,niin silloin meillä on kiire-koska pitää kerätä ylösottojoukko.Vaikka se onkin pikkuinen lauma-ei ylifariseusten muodostama-vaan Herran edeltä valmistama joukko.Tällä erää se on Elian luolassa,mutta odotetaan kevääseen ja lähdetään syyskuussa ylösottoon.Siksi Raamattu lupaa arvokkaan palkinnon todellisille kilvoittelijoille.Ei niille,joiden huulia tuuli lerpattaa.


      • hijk..
        kirjoitukset kirjoitti:

        Voi pyhä yksinkertaisuus,kuinka on kroppakaupalla tyhmääkin tyhmempiä selittäjiä.Kun ei ole aikoinaan lähtenyt ottamaan asioista selvää,niin saatana vie kuin pässiä narusta.Sillähän on kiire.Minulla ja Herrallamme ei kiirettä.Raamatun profetiat kun alkavat toteutumaan,niin silloin meillä on kiire-koska pitää kerätä ylösottojoukko.Vaikka se onkin pikkuinen lauma-ei ylifariseusten muodostama-vaan Herran edeltä valmistama joukko.Tällä erää se on Elian luolassa,mutta odotetaan kevääseen ja lähdetään syyskuussa ylösottoon.Siksi Raamattu lupaa arvokkaan palkinnon todellisille kilvoittelijoille.Ei niille,joiden huulia tuuli lerpattaa.

        Te olette aivan sekaisin koko joukko tempauksinenne. Sen vaan tulette näkemään, että tuuliin ja pilviin ette lähde teillä ei ole hajuakaan Ilmestyskirjan sanomasta, senkin te tulette näkemään kun ajassa etenemme. Kyllä ylifariseus on oikeassa mitä tulee Ilmestyskirjaan, te tulette perääntymään harhojenne kanssa häntä koipien välissä.

        Saatte kerätä joukkoja kasaan, mutta ylös ette lähde syyskuussa se on 100% varma.

        Kun Jeesus tulee toisen kerran Hän vie pyhät 1000-vuodeksi taivaaseen, sille matkalle pääsee ne jotka pitävät Jumalan käskyt sapatti mukaan lukien ja Jeesuksen uskon.


      • kirjoitukset
        hijk.. kirjoitti:

        Te olette aivan sekaisin koko joukko tempauksinenne. Sen vaan tulette näkemään, että tuuliin ja pilviin ette lähde teillä ei ole hajuakaan Ilmestyskirjan sanomasta, senkin te tulette näkemään kun ajassa etenemme. Kyllä ylifariseus on oikeassa mitä tulee Ilmestyskirjaan, te tulette perääntymään harhojenne kanssa häntä koipien välissä.

        Saatte kerätä joukkoja kasaan, mutta ylös ette lähde syyskuussa se on 100% varma.

        Kun Jeesus tulee toisen kerran Hän vie pyhät 1000-vuodeksi taivaaseen, sille matkalle pääsee ne jotka pitävät Jumalan käskyt sapatti mukaan lukien ja Jeesuksen uskon.

        Niin mistä tuollainen lause tulee muuta kuin fariseuksien puheista.Mitä sitten teet,kun jäät tänne.Nyt pitäisi löytyä aikamoinen joukko vaipanvaihtajia-sillä näin tämä menee.Ei voi sanoa-muuta kuin tympää,tympääkin joukkoja on liikkeellä.Luulevat jotakin tietävänsä,mutta todilliseesti eivätmitään.


      • tuhat ja yksi
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Seitsemän seurakuntaa niistähän on tehty myös jos jonkinlaista oppia ;
        MM, niitten enkeleiksi on nimetty kirkkokunnat ja ja saarnaajatkin, - viimeiseksi on nimettu "HELLUNTAILAISTEN harha !

        William Banham ja sieltä tuo seurakuntaoppi.


      • ei tuuliin ei ei
        kirjoitukset kirjoitti:

        Niin mistä tuollainen lause tulee muuta kuin fariseuksien puheista.Mitä sitten teet,kun jäät tänne.Nyt pitäisi löytyä aikamoinen joukko vaipanvaihtajia-sillä näin tämä menee.Ei voi sanoa-muuta kuin tympää,tympääkin joukkoja on liikkeellä.Luulevat jotakin tietävänsä,mutta todilliseesti eivätmitään.

        Fariseukset ovat kuule viisaampia, kuin tuuliin ja pilviin lähtijät ennen pedon vainoja, joilla ei Ilmestyskirjasta ymmärrystä ole.

        Kellä viisaus ja ymmärrys on sanotaan Ilmestyskirjassa. Tulet näkemään, että Fariseukset olivat oikeassa, ja kuinkas sitten suu pannaan ??

        Tuuliin ja pilviin ette lähde senkin tulette näkemään.


    • ttkk

      Ilmestykirjan selityksiä
      Ilmestyskirjan 13. luvun peto on natsismi. Sen aika kesti 42 kk hyökkäyksestä Puolaan aina itärintaman luhistumiseen maaliskuun alussa 1943. Hakaristi on pahan tunnus eli pedon merkki.

      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Seitsemän päätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.

      "karitsansarvinen peto" on melko varmaan uusnatsismi, jota rakentavat "entiosen pedon voimalla", eli jäi natseille paljon väärennettyä rahaa, jolla rakentavat uutta ns. neljättä valtakuntaa.
      1. valtakunta oli Kaarle suuren valtakunta.
      2. valtakunta oli 1800 luvun lopulla Bismarkin valtakunta
      3. valtakunta oli Hitlerin valtakuinta
      ja tuo 4. valtakunta on rakenteilla pimeässä ja salaa.

      Munkk fioronelaisen kolmas valtakunta eli Pyhän Hengen valtakunta on eri asia. Tuo on osaksi väärä tulkintakin , sillä Pyhän Hengen aikakausi alkoi jo v. 33 Ensimmäisenä Helluntaina, kun Pyhä henki laskeutui apostolien päälle ja alkoivat saarnata Evankeliumia!
      Muhamettilaiset eksyivät Evankeliumista omille teilleen 600 luvulla.

      Lepopäiväkäskystä
      Itse apostolit eroittivat pakanat viettämään sunnuntaita lepopäivänä, etteivät haaksirikkoutuisi Mooseksen Lakiin! Tuo Löytyy Kahdentoista Apostolin kirjasta ja Barnabaan kirjeestä.
      lepopäiväkäskyn takia kiisteleminen on siis apostolien tuotmitsemista vääräoppisiksi! Ja sellaiseen eivät tosi kristityt lankea milloinkaan!!!

      • 1234567...

        Jumalan kymmenen käskyn laista, jonka Jumala kirjoitti omalla sormellaan kahteen kivitauluun löytyy myöskin sapattikäsky.
        Jumalan laki kymmenen käskyä.


      • herättää ihmetystä
        1234567... kirjoitti:

        Jumalan kymmenen käskyn laista, jonka Jumala kirjoitti omalla sormellaan kahteen kivitauluun löytyy myöskin sapattikäsky.
        Jumalan laki kymmenen käskyä.

        Ev.lut. kirkko jakaa esim. nettipappi-palvelussa vastauksia.

        Palvelussa, jossa varmaan käy paljon nuoria, annettiin esim. luvulle 666, tällainen selitys:
        http://www.nettipappi.fi/?newsid=14228&deptid=10553&showmodul=20&languageid=3&news=1

        Myös profetioista vastattiin, että "lopun ajat eivät ole tällä hetkellä pinnalla".
        http://www.nettipappi.fi/?newsid=13462&deptid=10553&showmodul=20&languageid=3&news=1

        Näinkö siis Raamattua kuuluu todellisuudessa opettaa eli niinkuin esim. tuo luterilainen nettipappi sivuillaan kehoittaa? Mihin luterilaisilla on jäänyt Raamatun kehoitus esim. merkkien seuraamisesta ja valvomisesta?


    • Offlinea

      Ilmestyskirjassa pedonmerkin tunnisteita ei haeta pedosta, vaan merkistä. Siitä sanotaan 3 keskeistä asiaa:
      - se liittyy ostamiseen ja myymiseen
      - se on käytössä kaikkialla maailmassa
      - se laitetaan käteen tai otsaan

      Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa meillä on mahdollisuus sellaiseen teknologiaan, jolla näin tehdään. Se tapahtuisi ihonalaisilla mikrosiruilla. Epäilemättä muunkinlaista teknologiaa voisi tulla tai kehittyneempiä versioita kehoon laitettavista siruista.

      Siruteoriaa on kuitenkin erittäin vaikeaa kumota. Etenkään 10 vuoden päästä, jos elämme siihen saakka näkemään tätä maailmaa.

      • kirjoitukset

        Tämä ko.siru on ollut jo valmiina 20-vuotta.Kehittelijänä oli Amerikkalainen tiedemies.Hän sa sirun valmiiksi aikansa ponnisteltuaan.Tiedätkö miten sitten kävi.Herra Jeesus Kristus pelasti hänet ja antoi tehtävän.Kiertää maan osissa kertomassa mitä on tulossa.Oli mm.Jyväskylässä -91.Hyvin tarkasti selitti mm.sen miksi oikeaan käteen.Siksi koska siru ei tarvitse virtaa,vaan ihmisen oikeassa kädessä oleva verenkierto lataa sen-ei siis vasemmasssa.Samalla hän kertoi,samat tapahtumat,kuin Ilmestyskirjassa.Koska ne,jotka olivat ottaneet merkin halusivat hakata kätensä irti.Mutta rarkaisu oli jo tehty.Miksi Ilm.kirja kertoo ihmisten olevan tuskkiissaan.Koska yksi aine mitä siinä tarrvittiin oli suolahappo.Koska maan piirin akselin kallistuma on edessä,niin se lisää tehoa siruun.Koska tuhat vuotisessa valtakunnassa yö ja päivä ovat yhtä pitkät.Maapallon kiertosuunta aurinkoa kohden on silloin pyereä.Ei niin kuin nyt ellipsi


      • hoituri76
        kirjoitukset kirjoitti:

        Tämä ko.siru on ollut jo valmiina 20-vuotta.Kehittelijänä oli Amerikkalainen tiedemies.Hän sa sirun valmiiksi aikansa ponnisteltuaan.Tiedätkö miten sitten kävi.Herra Jeesus Kristus pelasti hänet ja antoi tehtävän.Kiertää maan osissa kertomassa mitä on tulossa.Oli mm.Jyväskylässä -91.Hyvin tarkasti selitti mm.sen miksi oikeaan käteen.Siksi koska siru ei tarvitse virtaa,vaan ihmisen oikeassa kädessä oleva verenkierto lataa sen-ei siis vasemmasssa.Samalla hän kertoi,samat tapahtumat,kuin Ilmestyskirjassa.Koska ne,jotka olivat ottaneet merkin halusivat hakata kätensä irti.Mutta rarkaisu oli jo tehty.Miksi Ilm.kirja kertoo ihmisten olevan tuskkiissaan.Koska yksi aine mitä siinä tarrvittiin oli suolahappo.Koska maan piirin akselin kallistuma on edessä,niin se lisää tehoa siruun.Koska tuhat vuotisessa valtakunnassa yö ja päivä ovat yhtä pitkät.Maapallon kiertosuunta aurinkoa kohden on silloin pyereä.Ei niin kuin nyt ellipsi

        Tiedätkö mitä. Olet hullu. Hae apua.


      • yhtä kysymysmerkkiä
        hoituri76 kirjoitti:

        Tiedätkö mitä. Olet hullu. Hae apua.

        esität täällä väitteitä, jotka perustuvat mihin....? Höpötät tuhat eri asiaa kymmenessä rivissä. Pitäisikö niistä jonkun jotain tolkkua ottaa? Tai varsinkaan onkeensa, kun et mistään esitä mitään dokumenttia, että mistä hiivatista juttusi oikein ovat peräisin! Ilmeisesti kaikki tuleekin vain omasta päästäsi. No nauti sitten yksinäsi tuloksistakin, ei niiden sisältöä ainakaan kukaan muu ymmärrä kuin sinä. Suolahappoa? Maan akselin kallistuma lisää tehoa? Mitä helkkaria sinä oikein horiset?!


      • kirjoitukset
        hoituri76 kirjoitti:

        Tiedätkö mitä. Olet hullu. Hae apua.

        Itse olet,etkä selviydy tulavasta vihasta.Hoituri hoitakoon vaan iktsensä,eikä liity hänen selviytymisiinsä tulevista ajoista.Olletpa kuitenkin totuuden kuullut sinäkin rassukka.


      • kirjoitukset
        yhtä kysymysmerkkiä kirjoitti:

        esität täällä väitteitä, jotka perustuvat mihin....? Höpötät tuhat eri asiaa kymmenessä rivissä. Pitäisikö niistä jonkun jotain tolkkua ottaa? Tai varsinkaan onkeensa, kun et mistään esitä mitään dokumenttia, että mistä hiivatista juttusi oikein ovat peräisin! Ilmeisesti kaikki tuleekin vain omasta päästäsi. No nauti sitten yksinäsi tuloksistakin, ei niiden sisältöä ainakaan kukaan muu ymmärrä kuin sinä. Suolahappoa? Maan akselin kallistuma lisää tehoa? Mitä helkkaria sinä oikein horiset?!

        Hyvin huomaa,ettet ole lukenut pätkääkään Raamattua.Miksi sen pidät kirjahyllyssä pölyyntymässä?Et ole seurannut,mitä olen kirjoitellut,silloin ehkä olisi jotain väkisinkin jäänyt korviin ja ymmärrykseen.Asiat eivät ole omasta päästäni,vaan Raamatun kirjoituksista.Olen Raamatun profetiat teille selvittänyt.Minä en ole vastuussa vaan lukijat.Minun käsistäni ei vaadita teidän vertanne.Se tietäkää ennen kaikkea.Amen


      • lätyskä
        kirjoitukset kirjoitti:

        Tämä ko.siru on ollut jo valmiina 20-vuotta.Kehittelijänä oli Amerikkalainen tiedemies.Hän sa sirun valmiiksi aikansa ponnisteltuaan.Tiedätkö miten sitten kävi.Herra Jeesus Kristus pelasti hänet ja antoi tehtävän.Kiertää maan osissa kertomassa mitä on tulossa.Oli mm.Jyväskylässä -91.Hyvin tarkasti selitti mm.sen miksi oikeaan käteen.Siksi koska siru ei tarvitse virtaa,vaan ihmisen oikeassa kädessä oleva verenkierto lataa sen-ei siis vasemmasssa.Samalla hän kertoi,samat tapahtumat,kuin Ilmestyskirjassa.Koska ne,jotka olivat ottaneet merkin halusivat hakata kätensä irti.Mutta rarkaisu oli jo tehty.Miksi Ilm.kirja kertoo ihmisten olevan tuskkiissaan.Koska yksi aine mitä siinä tarrvittiin oli suolahappo.Koska maan piirin akselin kallistuma on edessä,niin se lisää tehoa siruun.Koska tuhat vuotisessa valtakunnassa yö ja päivä ovat yhtä pitkät.Maapallon kiertosuunta aurinkoa kohden on silloin pyereä.Ei niin kuin nyt ellipsi

        kerrotko lisää tästä kehittäjästä ym hänen viestistään.


    • urgencias

      Varokaa - peto on Turkki.

      • tunnistettu

        "Historiassa antikristuksena on pidetty muun muassa keisari Neroa ja Domitianusta. Luther katsoi paavin olevan antikristus ja käsitys olikin pienin erotuksin vallalla protestanttisissa kirkoissa 1900-luvun alkuun asti. 1900-luvulla yleistyi futuristinen tulkintatapa jonka mukaan antikristus on aikojen lopussa Eurooppaa ja Lähi-itää tai jopa koko maailmaa hallitseva diktaattori. 1900-luvun aikana onkin pidetty monia silloin hallinneita diktaattoreja antikristuksina, erityisesti Adolf Hitleriä. Kylmän sodan aikaan osassa USA:n vanhoillisista piireistä antikristuksena on pidetty kommunistisia johtajia, kuten Stalinia ja Leniniä."
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Antikristus

        Pedon merkki on sunnuntai.


      • tuhat ja yksi
        tunnistettu kirjoitti:

        "Historiassa antikristuksena on pidetty muun muassa keisari Neroa ja Domitianusta. Luther katsoi paavin olevan antikristus ja käsitys olikin pienin erotuksin vallalla protestanttisissa kirkoissa 1900-luvun alkuun asti. 1900-luvulla yleistyi futuristinen tulkintatapa jonka mukaan antikristus on aikojen lopussa Eurooppaa ja Lähi-itää tai jopa koko maailmaa hallitseva diktaattori. 1900-luvun aikana onkin pidetty monia silloin hallinneita diktaattoreja antikristuksina, erityisesti Adolf Hitleriä. Kylmän sodan aikaan osassa USA:n vanhoillisista piireistä antikristuksena on pidetty kommunistisia johtajia, kuten Stalinia ja Leniniä."
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Antikristus

        Pedon merkki on sunnuntai.

        Kristinuskossa se vastaa sunnilleen samaa kuin ennustajan ennustaminen pelikorteista.

        Kaikki viittaukset todellisuuteen on vaihdettu mielikuvituksellisiin kertomuksiin, - miten Danielin kirja ja Ilmestyskirja tulkittasiin uskottavasti nykyisyyteen ja tulevaisuuteen?
        Siinä tulkinnassaat ovat uskovat "Pyhän Henkensä" johdattamina tehneet jos minkälaisia harharetkiä eikä he ole edenneet todellisuuten vähäisenkään vertaa ,vaan valehtelu ja ihmisten harhauttaminen jatkuu vielä nyky aikanakin vaikka tuota ns, "väärin tulkintaa on jo jatkunut n, 2000 vuotta.

        Antikristus asiassa mennään harhatulkintoihin kun ei oteta asioista selvää;

        1. Ei edes ymmärretä uskovien piirissä jotta , jopa ANTIKRISTUS sanan alkuperä juontuu Syyrian kuninkaasta ANTIOKHOS NELJÄS EPIFANEESTA hallitsi n, 175 eaa. - 164 eaa.

        2. Ei ymmäretä jotta Makkabialaiskirjat kertovat samasta kuninkaasta.

        3. Jos näitäkään kahta asiaa ei osaa yhdistää toisiinsa niin valhetta on heidän kertomuksensa.

        4. Danielin kirja kertoo monissa kohdin myös Antiokhos neljäs Epifaneesta ja jos sitäkään ei tiedä niin , niin ei vaan ymmärrä koko asiaa ja on edelleenkin "Pyhän Hengen" eksytyksen alaisuudessa.

        Tiedätkö yhtään kohtaa Danielin kirjasta joka kertoo Antiokhos neljäs Epifaneesta?


      • hei hei hei huh huh
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Kristinuskossa se vastaa sunnilleen samaa kuin ennustajan ennustaminen pelikorteista.

        Kaikki viittaukset todellisuuteen on vaihdettu mielikuvituksellisiin kertomuksiin, - miten Danielin kirja ja Ilmestyskirja tulkittasiin uskottavasti nykyisyyteen ja tulevaisuuteen?
        Siinä tulkinnassaat ovat uskovat "Pyhän Henkensä" johdattamina tehneet jos minkälaisia harharetkiä eikä he ole edenneet todellisuuten vähäisenkään vertaa ,vaan valehtelu ja ihmisten harhauttaminen jatkuu vielä nyky aikanakin vaikka tuota ns, "väärin tulkintaa on jo jatkunut n, 2000 vuotta.

        Antikristus asiassa mennään harhatulkintoihin kun ei oteta asioista selvää;

        1. Ei edes ymmärretä uskovien piirissä jotta , jopa ANTIKRISTUS sanan alkuperä juontuu Syyrian kuninkaasta ANTIOKHOS NELJÄS EPIFANEESTA hallitsi n, 175 eaa. - 164 eaa.

        2. Ei ymmäretä jotta Makkabialaiskirjat kertovat samasta kuninkaasta.

        3. Jos näitäkään kahta asiaa ei osaa yhdistää toisiinsa niin valhetta on heidän kertomuksensa.

        4. Danielin kirja kertoo monissa kohdin myös Antiokhos neljäs Epifaneesta ja jos sitäkään ei tiedä niin , niin ei vaan ymmärrä koko asiaa ja on edelleenkin "Pyhän Hengen" eksytyksen alaisuudessa.

        Tiedätkö yhtään kohtaa Danielin kirjasta joka kertoo Antiokhos neljäs Epifaneesta?

        Olen sitä mieltä, että sinun selityksiisi uskoo hyvin pieni vähemmistö, mutta tuskin vähemmistökään.


      • tuhat ja yksi
        hei hei hei huh huh kirjoitti:

        Olen sitä mieltä, että sinun selityksiisi uskoo hyvin pieni vähemmistö, mutta tuskin vähemmistökään.

        >> Olen sitä mieltä, että sinun selityksiisi uskoo hyvin pieni vähemmistö, mutta tuskin vähemmistökään. >>

        - On tarkoitettu ennustuksilla harhauttajia vastaan ,jotka valehtelevat tietävänsä nykyisyyttä ja tulevaisuutta, vetoamalla Raamatun profetioihin.
        - On kehoitus ottaa asioista itse selvää!
        - On osoitus siitä ettei tule uskoa uskovaisten totenapitämiin asioihin.
        - Ei tarvitse uskoa koska en rahasta ketään.
        - En etsi enemmistöä en vähemmistöä en tarvitse.
        - Etsin todenperäisyyttä asioitten ymmärtämiseen.

        Mutta sinä et tunnista edes kahta nimimerkkiä toisistaan Huhhahhei ja tuhat ja yhtä.


      • ... ... ... ... .
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        >> Olen sitä mieltä, että sinun selityksiisi uskoo hyvin pieni vähemmistö, mutta tuskin vähemmistökään. >>

        - On tarkoitettu ennustuksilla harhauttajia vastaan ,jotka valehtelevat tietävänsä nykyisyyttä ja tulevaisuutta, vetoamalla Raamatun profetioihin.
        - On kehoitus ottaa asioista itse selvää!
        - On osoitus siitä ettei tule uskoa uskovaisten totenapitämiin asioihin.
        - Ei tarvitse uskoa koska en rahasta ketään.
        - En etsi enemmistöä en vähemmistöä en tarvitse.
        - Etsin todenperäisyyttä asioitten ymmärtämiseen.

        Mutta sinä et tunnista edes kahta nimimerkkiä toisistaan Huhhahhei ja tuhat ja yhtä.

        Olet tullut kertomaan vain pötyä näille palstoille.


      • tuhat ja yksi
        ... ... ... ... . kirjoitti:

        Olet tullut kertomaan vain pötyä näille palstoille.

        Voit eittää vastaväitteen .


    • lukenut

      Pakanoilta Jumala ei vaadi sabatin viettoa! Lahkolaiset vääntelevät nuita asioita. Uusi Testamentti ei vaadi pakanoilta sabatin viettoa!

      • adamin.poika

        Jo heti alkuun, sellaista kuin Pedon Merkki, ei kirjoitusten alkuteksti laisinkaan tunne, sillä sana: HAJJIM ei käänny mitenkään pedoksi, sillä sen tarkka suomennos on ELOLLINEN. Taas TAW, lausutaan TAU, ei käänny sanaksi MERKKI, sillä se itse on MERKKI eli T tai Risti tai Plus. Joten tarkka suomennos kuuluisi olla ELOLLISEN RISTI.
        Mitä tulee säkkipukusiin profeettoihin, niin kirjoitukset sanovat, että ne ovat ne kaksi öljypuuta jotka seisovat HERRAN edessä.Eräiden selitysten mukaan kyseessä olisivat Mooses ja Abraham, toisen mukaan taas Mooses ja Elia. kolmannen mukaan Elia ja Daniel.
        T:Josefus Ben-Adam


      • löytyneekö uskoa

        Olisiko sitten niin, että 90% maapallon väestöstä on pakanoita.

        Vedenpaisumuskin kun tuli vain Nooa perheineen pelastui.


      • Kritik
        löytyneekö uskoa kirjoitti:

        Olisiko sitten niin, että 90% maapallon väestöstä on pakanoita.

        Vedenpaisumuskin kun tuli vain Nooa perheineen pelastui.

        "Läytäneekö hän uskoa"


      • Westsider
        adamin.poika kirjoitti:

        Jo heti alkuun, sellaista kuin Pedon Merkki, ei kirjoitusten alkuteksti laisinkaan tunne, sillä sana: HAJJIM ei käänny mitenkään pedoksi, sillä sen tarkka suomennos on ELOLLINEN. Taas TAW, lausutaan TAU, ei käänny sanaksi MERKKI, sillä se itse on MERKKI eli T tai Risti tai Plus. Joten tarkka suomennos kuuluisi olla ELOLLISEN RISTI.
        Mitä tulee säkkipukusiin profeettoihin, niin kirjoitukset sanovat, että ne ovat ne kaksi öljypuuta jotka seisovat HERRAN edessä.Eräiden selitysten mukaan kyseessä olisivat Mooses ja Abraham, toisen mukaan taas Mooses ja Elia. kolmannen mukaan Elia ja Daniel.
        T:Josefus Ben-Adam

        Temppeli, johon kuuluu, sekä Juutalaiset että pakana kristityt. Se on se eävän Jumalan temppeli,
        jonka rakentaja on Jumala. Ei ihmiskäsin tehty. kulmakivena Kristus Jeesus.
        Ilm 1: 20: "Lampunjalat on seurakunta"


      • Miksi Jeesun meni sapattina tapansa mukaan synägoogaan ? Ja mainitsi myös, etten minä ole tullut kumoamaan lakia ja profeettoja, vaan täyttämään ne viimeistä piirtoa myöten. Ne piirrot näkyvät tuomareiden pöydillä kaikkialla maailmassa.

        Mitä sapattiin tulee se annettiin Paratiisissa, ja Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten, eikä Paratiisissa ollut juutalaisia vaan ihmisiä.
        Jumala antoi Moosekselle kymmenen-käskyn lain-taulut ja niihin sisältyi myöskin sapattikäsky, joka on samalla luomisen muistomerkki.
        Tätä luomisen muistomerkkiä Israelin kansa on levittänyt ympäri maailmaa holokausteista huolimatta ja vienyt sanoman sapatista ja luomisen muistomerkistä kaikkialle maailmaan.

        Jos Israelin kansa ei olisi levittänyt sanomaa sapatista ja luomisen muistomerkistä, niin pakanat viettäisivät auringonpäivää ja kehitysoppia uskonsa perusteena, niinkuin pakanat pitävät vieläkin.

        Jumalan merkki sapatti on vastakohta pedonmerkille, joka on sunnuntai, eikä sununtain sanomaa Israelin kansa julista maailmalle, vaan pitäytyy alkuperäisen sapatin pyhittämiseen.
        Jumala olisi voinut antaa kymmenenkäskyn lain-taulut vaikkapa Levin tunturilla, mutta sapatin ja lain Herra sattuikin syntymään Beetlehemissä ja antoi käskynsä Israelin kansalle levitettäväksi kaikkeen maailmaan, niin, että kaikilla vuorilla ja tuntureilla tunnetaan Jumalan kymmenen-käskyä ja sapatin sanoma maailman luomisesta.

        Paratiisissa ei ollut yhtäkään lahkolaista kumoamassa sapattia, vaan sen kumoajat löytyvät auringonpalvojien joukosta.


      • adamin.poika kirjoitti:

        Jo heti alkuun, sellaista kuin Pedon Merkki, ei kirjoitusten alkuteksti laisinkaan tunne, sillä sana: HAJJIM ei käänny mitenkään pedoksi, sillä sen tarkka suomennos on ELOLLINEN. Taas TAW, lausutaan TAU, ei käänny sanaksi MERKKI, sillä se itse on MERKKI eli T tai Risti tai Plus. Joten tarkka suomennos kuuluisi olla ELOLLISEN RISTI.
        Mitä tulee säkkipukusiin profeettoihin, niin kirjoitukset sanovat, että ne ovat ne kaksi öljypuuta jotka seisovat HERRAN edessä.Eräiden selitysten mukaan kyseessä olisivat Mooses ja Abraham, toisen mukaan taas Mooses ja Elia. kolmannen mukaan Elia ja Daniel.
        T:Josefus Ben-Adam

        Adamin.pojan selityksillä ei päästä puusta pitempään, kun Raamattu sanoo: Sapatti on oleva merkkinä minun ja Israelin välillä, niin kuinka sen nyt ristiksi luokittelet.

        Olipa sapatti sitten risti tai merkki, niin on sillä yhtä merkillinen merkitys, sillä Jumalan merkki sapatti on vastakkainen pedonmerkille sunnuntaille merkitykseltään, selitätpä sen miten hyvänsä. Vastakkaisuudestahan tässä on kysymys, eikä sen arvoa vähennä jokin kirjainkoukero, jota voi tulkita miten tahansa, sellaisiahan ne Hebrean kirjaimet ovat, mutta eivät ne muuta asioita miksikään. Katoliset sanovat sunnuntai on heidän valtansa merkki.

        Israelin kansakin ymmärtää, että sapatti on vastaavasti Jumalan merkki kirjoititpa siitä minkälaisilla koukeroilla tahansa.
        Sitten ne kaksi voideltua, josta kirjoitit on Vanha ja Uusi Testamentti. Sakarias 4:12-14. Jae 14 sanoo: Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken-maan Herran edessä.

        Sekä Vanha, että Uusi Testamentti puhuvat samasta asiasta, ja kysymyksessä on Ilm.11:3-4 kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. Ilmestyskirja kertoo näissä jakeissa kahdesta säkkipukuisesta profeetoista, jotka profetoivat 1260 vuoden ajan. Tämä sama aikamäärä löytyy eri muodoissaan, sekä Danielin kirjasta, Vanhan-Testamentin puolelta ja osaksi myöskin Ilmestyskirjan puolelta.
        Mainittava on vielä kaksi lampunjalkaa, ne seitsemän lampunjalkaa ovat seitsemän seurakuntaa ja kaksi todistajaa ovat Vanha ja Uusi-Testamentti, jotka kertovat vainotuista säkkipukuisista todistajista. Nämä kaksi todistajaa ovat Sana, joka tekee seurakunnasta lampunjalan.

        Mooseksella ja Elialla ei ole valtaa sulkea taivasta ja käyttää tuomiovaltaa, vaan Jumalan Sanalla on valta muuttaa vedet vereksi, niinkuin tapahtuu seitsemän viimeisen vitsauksen aikana, ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla.
        Nämä profeetalliset 1260 vuosipäivää löytyvät seitsemän kertaa eri aikamuodoissaan, jotka merkitsevät samaa aikaa ja samaa tapahtuma yhteyttä Vanhan ja Uuden Testamentin sivuilta.


      • Eroittelija
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Adamin.pojan selityksillä ei päästä puusta pitempään, kun Raamattu sanoo: Sapatti on oleva merkkinä minun ja Israelin välillä, niin kuinka sen nyt ristiksi luokittelet.

        Olipa sapatti sitten risti tai merkki, niin on sillä yhtä merkillinen merkitys, sillä Jumalan merkki sapatti on vastakkainen pedonmerkille sunnuntaille merkitykseltään, selitätpä sen miten hyvänsä. Vastakkaisuudestahan tässä on kysymys, eikä sen arvoa vähennä jokin kirjainkoukero, jota voi tulkita miten tahansa, sellaisiahan ne Hebrean kirjaimet ovat, mutta eivät ne muuta asioita miksikään. Katoliset sanovat sunnuntai on heidän valtansa merkki.

        Israelin kansakin ymmärtää, että sapatti on vastaavasti Jumalan merkki kirjoititpa siitä minkälaisilla koukeroilla tahansa.
        Sitten ne kaksi voideltua, josta kirjoitit on Vanha ja Uusi Testamentti. Sakarias 4:12-14. Jae 14 sanoo: Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken-maan Herran edessä.

        Sekä Vanha, että Uusi Testamentti puhuvat samasta asiasta, ja kysymyksessä on Ilm.11:3-4 kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. Ilmestyskirja kertoo näissä jakeissa kahdesta säkkipukuisesta profeetoista, jotka profetoivat 1260 vuoden ajan. Tämä sama aikamäärä löytyy eri muodoissaan, sekä Danielin kirjasta, Vanhan-Testamentin puolelta ja osaksi myöskin Ilmestyskirjan puolelta.
        Mainittava on vielä kaksi lampunjalkaa, ne seitsemän lampunjalkaa ovat seitsemän seurakuntaa ja kaksi todistajaa ovat Vanha ja Uusi-Testamentti, jotka kertovat vainotuista säkkipukuisista todistajista. Nämä kaksi todistajaa ovat Sana, joka tekee seurakunnasta lampunjalan.

        Mooseksella ja Elialla ei ole valtaa sulkea taivasta ja käyttää tuomiovaltaa, vaan Jumalan Sanalla on valta muuttaa vedet vereksi, niinkuin tapahtuu seitsemän viimeisen vitsauksen aikana, ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla.
        Nämä profeetalliset 1260 vuosipäivää löytyvät seitsemän kertaa eri aikamuodoissaan, jotka merkitsevät samaa aikaa ja samaa tapahtuma yhteyttä Vanhan ja Uuden Testamentin sivuilta.

        Käytätte muotoa Pedon Merkki, alkutekstissä ei ole sanaa PETO, sillä siinä on sana HAJJIM, joka on Suomeksi ELOLLINEN. Puhutte Merkistä. Alkutekstissä on sillä kohden sana TÄW luetaan: TAU, joka ei ole suomennettuna suinkaan MERKKI, vaan se on kuvion nimi ja tuo kuvio on RISTI. eli jos siis ollaan uskollisia sille mitä kirjoitettu on, niin pedon merkin tilasta tulisi käyttää ELOLLISEN RISTI.
        Risti eli TAU on juutalaisille kauhistus ja jopa sitä kutsutaan HÄVITYKSEN KAUHISTUKSEKSI, kun se nousi Jerusalemiin Pyhän Temppelin piha-alueelle ristiretkien aikana, tarkemmin kolmannen ristiretken aikana kun Jerusalemin Kuningaskunnan lipuksi muotoiltiin niin kutsuttu Jerusalemin Risti.
        Tuon kolmannen ristiretken tuloksena oli lopulta se, että Jerusalem tyhjeni kaikista juutalaisista ja Kristityistä kun Islamilaiset valloittivat sen ja Jerusalem joutui antautumaan.


      • Eroittelija
        ylifariseus_1 kirjoitti:

        Miksi Jeesun meni sapattina tapansa mukaan synägoogaan ? Ja mainitsi myös, etten minä ole tullut kumoamaan lakia ja profeettoja, vaan täyttämään ne viimeistä piirtoa myöten. Ne piirrot näkyvät tuomareiden pöydillä kaikkialla maailmassa.

        Mitä sapattiin tulee se annettiin Paratiisissa, ja Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten, eikä Paratiisissa ollut juutalaisia vaan ihmisiä.
        Jumala antoi Moosekselle kymmenen-käskyn lain-taulut ja niihin sisältyi myöskin sapattikäsky, joka on samalla luomisen muistomerkki.
        Tätä luomisen muistomerkkiä Israelin kansa on levittänyt ympäri maailmaa holokausteista huolimatta ja vienyt sanoman sapatista ja luomisen muistomerkistä kaikkialle maailmaan.

        Jos Israelin kansa ei olisi levittänyt sanomaa sapatista ja luomisen muistomerkistä, niin pakanat viettäisivät auringonpäivää ja kehitysoppia uskonsa perusteena, niinkuin pakanat pitävät vieläkin.

        Jumalan merkki sapatti on vastakohta pedonmerkille, joka on sunnuntai, eikä sununtain sanomaa Israelin kansa julista maailmalle, vaan pitäytyy alkuperäisen sapatin pyhittämiseen.
        Jumala olisi voinut antaa kymmenenkäskyn lain-taulut vaikkapa Levin tunturilla, mutta sapatin ja lain Herra sattuikin syntymään Beetlehemissä ja antoi käskynsä Israelin kansalle levitettäväksi kaikkeen maailmaan, niin, että kaikilla vuorilla ja tuntureilla tunnetaan Jumalan kymmenen-käskyä ja sapatin sanoma maailman luomisesta.

        Paratiisissa ei ollut yhtäkään lahkolaista kumoamassa sapattia, vaan sen kumoajat löytyvät auringonpalvojien joukosta.

        Kirjoituksissa on tarkkaan säädetty sapatin vietto joka kuuluu alkaa perjantai-iltana noin kello 18.00 ja päättyy noin kello 18.00 lauantai-iltana, muina aikoina ei sapattia saa viettää. Herralle pyhitettyjä päiviä saa kyllä vapaasti viettää vaikka joka päivä, mutta sapatti on säädetty laissa ja kirjoituksissa eikä siitä saa poiketa. Onko sapatin viettäminen sitten pakollista. Ei ole, sillä sitä ei ole pakoksi säädetty pakanoille, mutta jos pakana haluaa viettää sapattia niin hänen tulee silloin viettää sitä silloin kun se on säädetty, ja sapatin vietto silloinkin on vapaa-ehtoista, ei pakosta tapahtuvaa.


      • niinpä..
        Eroittelija kirjoitti:

        Kirjoituksissa on tarkkaan säädetty sapatin vietto joka kuuluu alkaa perjantai-iltana noin kello 18.00 ja päättyy noin kello 18.00 lauantai-iltana, muina aikoina ei sapattia saa viettää. Herralle pyhitettyjä päiviä saa kyllä vapaasti viettää vaikka joka päivä, mutta sapatti on säädetty laissa ja kirjoituksissa eikä siitä saa poiketa. Onko sapatin viettäminen sitten pakollista. Ei ole, sillä sitä ei ole pakoksi säädetty pakanoille, mutta jos pakana haluaa viettää sapattia niin hänen tulee silloin viettää sitä silloin kun se on säädetty, ja sapatin vietto silloinkin on vapaa-ehtoista, ei pakosta tapahtuvaa.

        kuuluu tämä päivä. Uskovien levon ja ilon päivä.
        Pakanat pyhittelevät vaikka kaikki päivät jumalilleen.
        Haluuako pakanajumalat päiviä kunniakseen?


      • Eroittelija
        niinpä.. kirjoitti:

        kuuluu tämä päivä. Uskovien levon ja ilon päivä.
        Pakanat pyhittelevät vaikka kaikki päivät jumalilleen.
        Haluuako pakanajumalat päiviä kunniakseen?

        Paavalin kirje Roomalaisille sen 14 luku.


      • yksin armosta
        Eroittelija kirjoitti:

        Paavalin kirje Roomalaisille sen 14 luku.

        Hyvä raamatunpaikka! Tack så mycket!


      • niin..
        Eroittelija kirjoitti:

        Paavalin kirje Roomalaisille sen 14 luku.

        hoivata sinua, että vahvistuisit uskossa ja opettaa tuntemaan sapatin Herraa.
        Jos sinusta on joku päivä parempi, kun toinen, niin on sitten, mutta älä niistä pyhiä tee. Pyhä tulee Jumalasta, joka on luonut taivaan ja maan. Monet kuvittelevat, että kun puhtaan päivistä se tarkoittaisi lepopäivää. Eihän se niin ole lepopäivä on sapatti, viikon seitsemäs päivä.
        Herran edessä tulee jokaisen polven notkistuman.


      • Eroittelija
        niin.. kirjoitti:

        hoivata sinua, että vahvistuisit uskossa ja opettaa tuntemaan sapatin Herraa.
        Jos sinusta on joku päivä parempi, kun toinen, niin on sitten, mutta älä niistä pyhiä tee. Pyhä tulee Jumalasta, joka on luonut taivaan ja maan. Monet kuvittelevat, että kun puhtaan päivistä se tarkoittaisi lepopäivää. Eihän se niin ole lepopäivä on sapatti, viikon seitsemäs päivä.
        Herran edessä tulee jokaisen polven notkistuman.

        Kuka voi pyhittää minkä päivän tahansa HERRALLE, ja viettää sitä HERRAN kiitokseksi ja Kunniaksi, sillä juuri sitä Paavali tarkoittaa kirjeessään Roomalaisille. Ei voida rajoittaa ja sanoa, että vain yhden tietyn päivän voi pyhittää HERRALLE, mutta muita ei, sillä sehän olisi rienausta, sillä jokainen päivä on Herran Päivä. Mutta kuten jo sanoin, niin vain Sapatin vietto kuuluu sille päivälle mille se on säädetty eli että se alkaa perjantaina kello 18.00 ja päättyy lauantaina kello 18.00. Sapattina ei voi muita päiviä viettää, mutta Herralle pyhitettyjä päiviä voi ja tuleekin mielestäni viettää vaikka joka päivä, sillä ne kaikki on Hänen.
        Sapatti, eli Lepo on kirjoitusten mukaan Itse POIKA, Hän ei ole vain Sapatin Herra, vaan Hän on Sapatti.


      • kiitos, ylistys...
        Eroittelija kirjoitti:

        Kuka voi pyhittää minkä päivän tahansa HERRALLE, ja viettää sitä HERRAN kiitokseksi ja Kunniaksi, sillä juuri sitä Paavali tarkoittaa kirjeessään Roomalaisille. Ei voida rajoittaa ja sanoa, että vain yhden tietyn päivän voi pyhittää HERRALLE, mutta muita ei, sillä sehän olisi rienausta, sillä jokainen päivä on Herran Päivä. Mutta kuten jo sanoin, niin vain Sapatin vietto kuuluu sille päivälle mille se on säädetty eli että se alkaa perjantaina kello 18.00 ja päättyy lauantaina kello 18.00. Sapattina ei voi muita päiviä viettää, mutta Herralle pyhitettyjä päiviä voi ja tuleekin mielestäni viettää vaikka joka päivä, sillä ne kaikki on Hänen.
        Sapatti, eli Lepo on kirjoitusten mukaan Itse POIKA, Hän ei ole vain Sapatin Herra, vaan Hän on Sapatti.

        että pyhittelemme päiviä hänelle, vaan sitä, annamme itsemme Hänen käyttöönsä. Parempi, joka päivä jättää itsensä Herralle, kun että pyhitän tuon tai tuon päivän kiitokseksi Vapahtajalle, Ei, ei Hän meiltä sellaista halua. Tietysti pidämme Hänen pyhittämänsä päivän sapatin pyhänä.
        Jeesus ei ole sapatti, vaan ylösnoussut Vapahtaja, sapatin Herra. Jeesus ei ole viikon seitsemäs päivä. Päivällä ei ole ylösnousemusvoimaa.

        Ef. 1:11 Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,
        12 että me olisimme hänen kirkkautensa KIITOKSEKSI, me, jotka jo edeltä olimme panneet toivomme Kristukseen.
        13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,
        14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi-hänen kirkkautensa KIITOKSEKSI.
        15 Sentähden, kun kuulin siitä uskosta, joka teillä on Herrassa Jeesuksessa, ja teidän rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan,
        16 en minäkään lakkaa kiittämästä teidän tähtenne, kun muistelen teitä rukouksissani,


      • Kristuksen Kantaja
        kiitos, ylistys... kirjoitti:

        että pyhittelemme päiviä hänelle, vaan sitä, annamme itsemme Hänen käyttöönsä. Parempi, joka päivä jättää itsensä Herralle, kun että pyhitän tuon tai tuon päivän kiitokseksi Vapahtajalle, Ei, ei Hän meiltä sellaista halua. Tietysti pidämme Hänen pyhittämänsä päivän sapatin pyhänä.
        Jeesus ei ole sapatti, vaan ylösnoussut Vapahtaja, sapatin Herra. Jeesus ei ole viikon seitsemäs päivä. Päivällä ei ole ylösnousemusvoimaa.

        Ef. 1:11 Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,
        12 että me olisimme hänen kirkkautensa KIITOKSEKSI, me, jotka jo edeltä olimme panneet toivomme Kristukseen.
        13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,
        14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi-hänen kirkkautensa KIITOKSEKSI.
        15 Sentähden, kun kuulin siitä uskosta, joka teillä on Herrassa Jeesuksessa, ja teidän rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan,
        16 en minäkään lakkaa kiittämästä teidän tähtenne, kun muistelen teitä rukouksissani,

        Kun puhutaan Pojasta Sapattina, vaan kyseessä on se LEPO ja RAUHA joka Poika on itse ja joka HÄNESSÄ on. Huomaat tämän kun luet tarkemmin kirjoituksia ja kuuntelet todellakin mitä niissä sanotaan, sillä kyseessä on Hengelliset, ei maalliset asiat, ja siksi älä maallista hengellisiä äläkä vahingossa vain hengellistä maallista. Opi eroittamaan ne niin näet ihanuuksia.


      • Pojasta
        Kristuksen Kantaja kirjoitti:

        Kun puhutaan Pojasta Sapattina, vaan kyseessä on se LEPO ja RAUHA joka Poika on itse ja joka HÄNESSÄ on. Huomaat tämän kun luet tarkemmin kirjoituksia ja kuuntelet todellakin mitä niissä sanotaan, sillä kyseessä on Hengelliset, ei maalliset asiat, ja siksi älä maallista hengellisiä äläkä vahingossa vain hengellistä maallista. Opi eroittamaan ne niin näet ihanuuksia.

        jos sapattina Pojasta puhutaan, niin eihän silloin puhuta päivästä, vaan Pojasta.
        Ei se siirrä sapattia minnekään puhutaan Pojasta minä päivänä tahansa, eikä silloin puhuta päivästä, kun Pojasta puhutaan.

        Jeesus sanoo, että Hän jättää rauhansa, ei sellaista rauhaa, kun maailma antaa.

        Tottelemattomat synnin tekijät eivät pääse rauhaan, koska se synti muistuttaa ihmismieltä, erottaa hänet Jumalasta, niin kaun kunnes tulee paatumus tai tekee parannuksen ja vie sen syntinä Sovittajalle. Syntiähän on lain rikkomus, johon kuuluu myös lepopäiväkäsky.

        Hepr. 3:18 Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille?

        Jesaja 59:8 Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa; polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy, tunne rauhaa.
        9 Sentähden on oikeus meistä kaukana, eikä vanhurskaus saavuta meitä; me odotamme valoa, mutta katso, on pimeä, aamunkoittoa, mutta vaellamme yön synkeydessä.

        Jes. 28:12 hän, joka on sanonut heille: "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka". Mutta he eivät ole tahtoneet kuulla.

        Jes. 32:17 Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti


      • Kuis on ?

        Oletko sitä mieltä, että Uusi Testamentti ei vaadi pakanoilta sapatin viettoa ? Onko nyt sitten niin, että Uudessa Liitossa ihminen on niin virkeä, että ei ollenkaan tarvitse sapatinlepoa ?


      • 1234567...
        Kuis on ? kirjoitti:

        Oletko sitä mieltä, että Uusi Testamentti ei vaadi pakanoilta sapatin viettoa ? Onko nyt sitten niin, että Uudessa Liitossa ihminen on niin virkeä, että ei ollenkaan tarvitse sapatinlepoa ?

        Nimimerkki kuis on.

        Historioitsija William Frederick sanoo:
        Pakanat olivat epäjumalan palvelijoita, jotka palvoivat aurinkoa, ja sunnuntai oli heidän pyhin päivänsä.
        Näin saavuttaakseen kansan tässä uudessa tilanteessa tuntuu vain luonnolliselta sekä välttämättömältä tehdä sunnuntaista kirkon lepopäivä. Kirkko luonnollisesti voi saavuttaa heidät psremmin pitämällä heidän päivänsä.

        Kirkko otti pakanallisen sunnuntain ja teki siitä kristillisen sunnuntain. Ja täten pakanallisesta Balderille (auringon jumalalle) pyhitetystä päivästä tuli kristillinen, Jeesukselle pyhitetty sunnuntai. - Catholic World.

        Jumalan kymmenen käskyä ovat voimassa myöskin Uudessaliitossa sapatti mukaan lukien. Jeesuskin sanoi: En ole tullut kumoamaan lakia ja profeettoja.


    • E-P Valtonen

      'Raamatun ilmoituksia?

      *****************

      ". Kuudenneksi hallinta-aika 1260 vuotta ennen kuolinhaavaa, jolloin säkkipukuiset todistajat, "

      Millä perusteella 1260 vuotta ennen kuolinhaavaa???


      ********************
      "peto sai kuolinhaavan Napoleonin sotapäälikkö Berthierin marssiessa Roomaan "

      Ei peto saanut kuolinhaavaa, vaan yksi pedon päistä!!

      *****

      Ymmärrätkö, että Ilm. 13:ssa on kaksi petoa ; 1. nousee merestä ja sen pedon yksi pää oli saanut miekanhaavan ja kuollut, mutta virkosi eloon ja 2. peto nousee maasta, karitsansarvinen peto (siis paavi)
      joka saa aikaan uuden järjestelmän, jossa kumarretaan ensimmäisen pedon juuri tuota kuolleistavironnutta päätä.

      **** Miten siis luet Raamattua, adventistisesti varmnaan
      "8. Kahdeksanneksi saa kaikki pienet ja suuret kumartamaan itseään, sen jonka kuolinhaava paranee parhaillaan EU:ssa, eli paavin..."

      Ei karitsansarvinen maasta nouseva toinen peto, saa ihmisiä kumartamaan itseään, vaan juuri sitä pedon päätä, jossa oli kuolinhaava ja joka virkosi

      • Englantilainen historioitsija Thomas Carlyle kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan.
        Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua Lateraanisopimuksen mukaan v.1929 Vatikaani sai v.1870 metettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.

        Nykyisin näemme jo lähestyvän lopullisen kehityksen Amerikan Dollarin ja EU:n Euron välisestä suhteesta toisiinsa ja maailman talousjärjestelmän kehitykseen, joka hakee uusia muotojaan.

        Juuri Amerikkaa on pidettävä kaksisarvisena karitsana, sen jälkeen kun Puritaanit matkasivat Amerikkaan muodostaen uskonnollisen valtiomuodon, jonka rahassa lukee me uskomme Jumalaan.

        Tänään kysytään missä on Roope-Ankan rahalipas pesurahoineen, sillä paavikin on kiinnostunut pankkijärjestelmistään ja hakee uusia muotojaan tilijärjestelmilleen viimeisten tietojen mukaan.

        Uusi Maailman Järjestys ei ole Adventistien päätettävissä, vaan Rockkenfellerit ja vapaamuurarit ovat asioiden takana ja kysytäänkin kenelle kulta ja jalokivet kuuluvat ja kuka ne haluaa itselleen.

        Alkuun kuuluu ihmettely ja niin kuuluu loppuunkin.


    • hjhjh

      lauantai on saturday - MARS - mies - vanha testamentti(juutalaisuus)
      sunnuntai on sunday - Venus - nainen - uusi testamentti (Jeesuksen palvonta)

      Kyseessä on symbolisesti miehen ja naisen palvontaa - eli kumpi määrää kaapin paikan... Jumalan palvonta on ihmisen itsensä palvontaa ja sitä kuvaa risti

      Jeesus tuli ristillä täysin valkoiseksi, eli naiseksi -> sunnuntaista tuli sapatti (Miehestä tuli ristillä Nainen), eli hänestä tuli lammas ja yhtä herran kanssa... Ristillä Jeesus menetti johtajuuden ja sen kaappasi Jumalan pojan sijainen.

      Eli näin syntyi 'helluntai'seurakunta... babylonian portto

      • EräsVaan

        Luetko mustaa raamattua useinkin? Entä New Age -teoksia?


    • sunday pedonmerkki

      Selvät on merkit pedonmerkistä sunnuntaista !

      • 1234567...

        Aina vaan selvemmät merkit lopun lähetessä !


    • Yahushua on Herrani

      Heprean ja kreikan kielissä jokaisella aakkosella on myös lukumerkitys. Jeesuksen alkuperäinen nimi on ollut Yahushua. Kun tämä nimi kirjoitetaan kreikaksi, niin Jeesuksen nimen luku on 888. Uuden testamentin alkukieli oli kreikka, kun vanhan testamentin heprea.

      Kun ilmestyskirjan tarkoittaman pedon erisnimen luku lasketaan kreikan aakkosilla kirjoitetusta, niin tulokseksi tulee 666. Tällä hetkellä emme tiedä, kuka tämä ilmestyskirjassa mainittu paha ihminen tulee olemaan.

      Kristinuskossa luku 7 symboloi täydellisyyttä. Luku 8 on yksi yli täydellisen eli yli täydellisyyden. Luku 6 symboloi alle täydellisyyttä eli epätäydellisyyttä.

      Adventismin perustaja Ellen Gould White on laskenut paavin kruunun latinankielisistä sanoissa esiintyvistä roomalaisista kirjaimista luvun 666, mutta luvun laskijan omastakin nimestä saa 666 samalla tavalla laskien. Sen takia tässä täytyy olla aika huolellinen, mistä ja mitä oikein laskee. Käsitykseni mukaan oikea tapa laskea 666, on laskea luku kreikan kielen aakkosilla kirjoitetusta nimestä samalla tavalla, kuin saamme Yahushua nimestä 888 luvun.

      On sitten aivan eri asia, että kuka on antikristuksen profeetta. Eli sen kirkon profeetta, joka sulattaa kaikki kirkkokunnat yhteen. Antikristus eksyttää ja antikristuksen profeettakin osaa eksyttää. Olkaa varovaisia ja huolellisia. Perehtykää tarkkaan Raamatun Sanaan, jotta tiedätte missä mennään.

      Kannattaa olla huolellinen kun laskeskelee näitä lukuja. Ei liene sattumaa, että Jeesus on halunnut, että jatkossa häntä puhutellaan hänen alkuperäisellä, äidinkielellään lausutulla nimellään Yahushua. Kyllä Hän Jeesus nimen tuntee, mutta on hyvä tietää mikä oli Jeesuksen äidinkielen mukainen nimi.

      Lukujen laskennasta on erittäin mielenkiintoinen Danillo Vallan opetusohjelma 'Raamattu on ihmeellinen' ja Jeesuksen nimen laskentatapa on videossa kohdalla 17 minuuttia ja 45 sekuntia alusta jälkeen:

      Tämä lukujen laskentatapa sekä paljon muuta mielenkiintoista on tässä ohjelmassa:

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5366

      Tästä laskenta-asiasta on jatko-osa täällä:

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5367

      Tässä on ohjelmasarjan kaksi osaa kuudesta, mutta kaikki osat ovat erittäin mielenkiintoisia.

      • KTS (Ei kirj.)

        Jos haluaa viileesti erottua muusta lössistä, kannattaa käyttää Jeesuksesta nimeä Yeshua mutta jos haluaa olla OIKEIN snobi ja olla vielä erottuvankin joukon erikoinen, niin sitten ollaan Yahushushashualaisia...


    • 1234567...

      Ilmestyskirjan tunteminen on hyvä ylifariseuksella ja pedon tuntomerkit selkeät peto 666 on helppo tunnistaa.

    • Tuossa se peto
    • Ilmestyskirjan

      12:9 alkaen lukuun 13 kokonaisuudessaan. Lisäksi Danielin kirjassa ja muissakin pyhissä kirjoituksissa.

    • kirjoitukset

      Pahasti on poika mennyt pieleen ja koukun niellyt jo niin syvälle,ettei se irtoa.Voit käydä katsomassa,mitä olen sinun kirjoituksiisi vastannut-herätysliikkeet osastolla.Vain yksi asia on sinulla oikein,että etelä euroopassa kulkee vuorijono Apelsiinit,jotka lävitävät usean maan.Kaikki muu selvityksesi on täyttä puppua.Mutta katso sieltä.En tule kenenkään kanssa tekemään pienintäkään kompromissia.Näin on.Amen

      • ??????..

        Kenellehän kirjoitukset oikein vastasit ei saa selvää. Laittakaa aina eteen sen nimimerkki kenelle vastaatte muuten on sekavaa !


    • eivät tietysti

      peto ja portto ole samoja ja porttoja on monia ja samoin petoja. Herra Jeesus on Yksi ja häntä kannattaa kaikkien ihmisten rakastaa.

    • toteutuva totuus

      100% totuus on ylifariseuksen kirjoituksessa pedosta ja pedonmerkistä !

    • profetiaproffa

      Barack Hussein Obama II on heprean kielen kirjaimilla 666.

      Huomatkaa, että tuossa nimi on kirjoitettu hepreaksi ja kielen aakkosissa ei ole vokaaleja ollenkaan. Vokaalit merkitään lisäpisteillä.

      Finally, should it surprise us to learn that the name Barack Hussein Obama adds up to 666 in Hebrew? Notice: B(b=2) R(r=200) K(k=20) K(k=20) H(x=5) U(w=6) S(s=300) EI(y=10) N(n=50) O(w=6) B(b=2) M(m=40) H(x=5) = 666

      Toisella tavalla kirjoitettuna:

      There are no vows in hebrew so
      obama= b=2 m=13 (1 3=4) so b=2 m=4 =6
      barack= b=2 r=20 (2 0=2) no c k=11 (1 1=2)
      so b=2 r=2 k=2 =6
      we are very close what about hussein.
      hussein h=5 s=21(2 1=3) n=14(1 4=5) so h=5 s=3 n=5=13
      1 3= 4 two short,where is the other two?
      At the end of his name. he is obama the second. so 664 2 and we get 666

      Gematria is a 3,000 year old Hewbrew practice of assigning certain numerical values to the Hebrew alphabet.
      Barack in Arabic means "blessed"
      Hussein in Arabic means "handsome"
      Obama is an African word meaning "leaning"

      Applying old hebrew gematria values to these english words results in:
      "Blessed" 2 30 5 100 100 5 4= 246
      "Handsome" 8 1 50 4 100 60 40 5= 268
      "Leaning" 30 5 1 50 9 50 7= 152
      246 268 152 = 666

      • KTS (Ei kirj.)

        Viimeistään vuonna 2017 hänkin siirtyy eläkkeelle ja saat taas nolona kerätä kasaan numerolappus...

        Kokeiles muuten omaa nimeäs...


      • profetiaproffa
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Viimeistään vuonna 2017 hänkin siirtyy eläkkeelle ja saat taas nolona kerätä kasaan numerolappus...

        Kokeiles muuten omaa nimeäs...

        Johanneksen ilmestyksen 13:18: "18 Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi."

        Juutalaiset ovat harrastaneet tuhansia vuosia sitä, että laskevat nimistä lukuja. Heprean kielessä ei ole vokaaleja eikä erillisiä numerokirjaimia. Konsonanteilla on myös lukumerkitys. Luku lasketaan nimen kirjainten summana siten, kuin se heprean äänteillä kirjoitettaisiin ylös.

        Nyt Obaman kohdalla kovin mielenkiintoista on se, että hyvin monella tapaa saadaan sama lopputulos, myös tavoila, joita ei ole ole edellä oleva Raamatun kohta tarkoittanut.

        Meille uskovaisille Raamattu on elävän Jumalan puhetta. Hän on kirjannut tuon kohdan Raamattuun sen takia, että me tunnistaisimme tuon kaverin. Toki on mahdollista, että joistain muutamista muistakin nimistä saadaan sama lopputulos, mutta näiden joukosta se herra pahis löytyy.

        Jumala on antanut myös muita profetioita tästä pahiksesta. Tässä yksi: http://www.youtube.com/watch?v=6-lmRtbEnpc&feature=plcp ja tässä toinen: http://www.youtube.com/watch?v=p56pmXW0w_g&feature=plcp

        Obaman pahiksen roolista kertoo pastori Jack van Impe dokkarissa New World Order Rising. Se Obaman juttu on tuon dokkarin loppupuolella: http://www.youtube.com/watch?v=PFgFi9pob0g

        KTS -taidat itse olla NWO kaveri, joten sinua ehkä kiinnostaa katsoa koko dokkari.


      • KTS (Ei kirj.)
        profetiaproffa kirjoitti:

        Johanneksen ilmestyksen 13:18: "18 Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi."

        Juutalaiset ovat harrastaneet tuhansia vuosia sitä, että laskevat nimistä lukuja. Heprean kielessä ei ole vokaaleja eikä erillisiä numerokirjaimia. Konsonanteilla on myös lukumerkitys. Luku lasketaan nimen kirjainten summana siten, kuin se heprean äänteillä kirjoitettaisiin ylös.

        Nyt Obaman kohdalla kovin mielenkiintoista on se, että hyvin monella tapaa saadaan sama lopputulos, myös tavoila, joita ei ole ole edellä oleva Raamatun kohta tarkoittanut.

        Meille uskovaisille Raamattu on elävän Jumalan puhetta. Hän on kirjannut tuon kohdan Raamattuun sen takia, että me tunnistaisimme tuon kaverin. Toki on mahdollista, että joistain muutamista muistakin nimistä saadaan sama lopputulos, mutta näiden joukosta se herra pahis löytyy.

        Jumala on antanut myös muita profetioita tästä pahiksesta. Tässä yksi: http://www.youtube.com/watch?v=6-lmRtbEnpc&feature=plcp ja tässä toinen: http://www.youtube.com/watch?v=p56pmXW0w_g&feature=plcp

        Obaman pahiksen roolista kertoo pastori Jack van Impe dokkarissa New World Order Rising. Se Obaman juttu on tuon dokkarin loppupuolella: http://www.youtube.com/watch?v=PFgFi9pob0g

        KTS -taidat itse olla NWO kaveri, joten sinua ehkä kiinnostaa katsoa koko dokkari.

        Ei ole ensimmäinen kerta kun poliittisin perustein halutaan leimata joku 666:ksi. Tämän kyseisen sylttytehtaan jäljet kulkevat sinne Ameriiikan änkyräoikeistolaiseen siipeen, jonka sätkynukke sinäkin olet.

        Myös Englannin prinssi Charlesin nimestä saadaan 666 kahdella kielellä: hebreaksi ja englanniksi:

        http://www.escapeallthesethings.com/prince-charles-antichrist.htm


      • profetiaproffa
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ei ole ensimmäinen kerta kun poliittisin perustein halutaan leimata joku 666:ksi. Tämän kyseisen sylttytehtaan jäljet kulkevat sinne Ameriiikan änkyräoikeistolaiseen siipeen, jonka sätkynukke sinäkin olet.

        Myös Englannin prinssi Charlesin nimestä saadaan 666 kahdella kielellä: hebreaksi ja englanniksi:

        http://www.escapeallthesethings.com/prince-charles-antichrist.htm

        Niin kuten edellä totesin, niin näitä muitakin nimiä voi osua tuohon 666:een. Tuo Prince Charles of Wales ei ole erisnimi. Muut profetiat eivät tue tämän henkilön osallisuutta ko. asiassa. Jos tuo kaveri osoittautuu muuten toisenlaiseksi pahikseksi, niin silloin tuokin on ollut joku enne, mutta en nyt liittäisi Charlesia täksi pääpahikseksi.

        Antikristus on profetoitu nousevan USA:n presidentin pallilta. H.D. Holvaisen profetia kertoo tuosta: https://docs.google.com/document/d/12sYJJBiJYQHf7wlEJ8pZqR1fP7gIOzBF_cf5CWV0U4c/edit?hl=fi&pli=1

        Holvainen kertoo myös, että antikristus on puoliksi juutalainen. Obaman äidin isä oli irlannin kommunistijuutalainen ja ehkä myös äidin äitikin. Juutalaisuus periytyy äidin puolelta.

        Myös sellainen profetia on, että 44. USA:n presidentti on maan viimeinen presidentti parinkymmenen vuoden takaa. Ja myös sellainen profetia on 1100-luvulta, että nyt järjestyksessä istuvat paavi, "oliivipaavi" on katolisen kirkon viimeinen paavi.

        Sen jälkeen paavin pallin voi ryöstää antikristuksen profeetta, joka saattaa olla tuo Pietari Roomalainen. Holvaisen profetia kertoo tästäkin kaverista. Kaardinaali Tarcisio Pietro (=Pietari) Evasio Bertoneen on kotoisin Romano Canavesesta Piemontesta, joten tästäkin saa väännettyä Petrus Romanus eli Pietari Roomalainen. Tuo kaveri on nykyisen paavin sijainen. Saattaa olla niin, ettei oliivipaavin jälkeen valita enää uutta paavia, vaan hänen sijainen tulee toimimaan sijaisuuden varassa tehtävässään.


      • asffsdsdfa
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Ei ole ensimmäinen kerta kun poliittisin perustein halutaan leimata joku 666:ksi. Tämän kyseisen sylttytehtaan jäljet kulkevat sinne Ameriiikan änkyräoikeistolaiseen siipeen, jonka sätkynukke sinäkin olet.

        Myös Englannin prinssi Charlesin nimestä saadaan 666 kahdella kielellä: hebreaksi ja englanniksi:

        http://www.escapeallthesethings.com/prince-charles-antichrist.htm

        Paavin roolista tässä lisää:

        http://www.youtube.com/watch?v=mNWGZWoob2s&feature=plcp


      • KTS (Ei kirj.)
        profetiaproffa kirjoitti:

        Niin kuten edellä totesin, niin näitä muitakin nimiä voi osua tuohon 666:een. Tuo Prince Charles of Wales ei ole erisnimi. Muut profetiat eivät tue tämän henkilön osallisuutta ko. asiassa. Jos tuo kaveri osoittautuu muuten toisenlaiseksi pahikseksi, niin silloin tuokin on ollut joku enne, mutta en nyt liittäisi Charlesia täksi pääpahikseksi.

        Antikristus on profetoitu nousevan USA:n presidentin pallilta. H.D. Holvaisen profetia kertoo tuosta: https://docs.google.com/document/d/12sYJJBiJYQHf7wlEJ8pZqR1fP7gIOzBF_cf5CWV0U4c/edit?hl=fi&pli=1

        Holvainen kertoo myös, että antikristus on puoliksi juutalainen. Obaman äidin isä oli irlannin kommunistijuutalainen ja ehkä myös äidin äitikin. Juutalaisuus periytyy äidin puolelta.

        Myös sellainen profetia on, että 44. USA:n presidentti on maan viimeinen presidentti parinkymmenen vuoden takaa. Ja myös sellainen profetia on 1100-luvulta, että nyt järjestyksessä istuvat paavi, "oliivipaavi" on katolisen kirkon viimeinen paavi.

        Sen jälkeen paavin pallin voi ryöstää antikristuksen profeetta, joka saattaa olla tuo Pietari Roomalainen. Holvaisen profetia kertoo tästäkin kaverista. Kaardinaali Tarcisio Pietro (=Pietari) Evasio Bertoneen on kotoisin Romano Canavesesta Piemontesta, joten tästäkin saa väännettyä Petrus Romanus eli Pietari Roomalainen. Tuo kaveri on nykyisen paavin sijainen. Saattaa olla niin, ettei oliivipaavin jälkeen valita enää uutta paavia, vaan hänen sijainen tulee toimimaan sijaisuuden varassa tehtävässään.

        Teijän lössi on aina hiirenhiljaa näistä holvaisista sun muista silloin kun USA:ssa on republikaanipresidentti. Silloin se antikristus tulee AINA Euroopasta. Sitten kun on demokraattinen presidentii, niin se tulee vuorostaan USA:sta.

        Älä viitsi kusettaa. Kaikki tietävät mikä poliittinen pelle olet.


      • profetiaproffa
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Teijän lössi on aina hiirenhiljaa näistä holvaisista sun muista silloin kun USA:ssa on republikaanipresidentti. Silloin se antikristus tulee AINA Euroopasta. Sitten kun on demokraattinen presidentii, niin se tulee vuorostaan USA:sta.

        Älä viitsi kusettaa. Kaikki tietävät mikä poliittinen pelle olet.

        Muut lukijat kuin sinä KTS varmaan näkevät selvästi kommenteistani, ettei minulla ole tässä mitään poliittisia tavoitteita. En todellakaan täällä ole puhumassa tai tekemässä politiikkaa. Olen täällä keskustelemassa profetioista ja tällä asialla ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa.

        Jos tuo Obama on ollut sun poliittinen idolisi, niin voi voi. Kaikki viittaa siihen, että tuolla kaverilla tulee olemaan kamala rooli ihmiskunnan historiassa, joten suosittelen, että vaihdat idoliasi.

        Minun ainoa idolini on Jeesus eli alkuperäiseltä nimeltään Yeshua. suosittelen Jeesuksen seuraamista.


      • KTS (Ei kirj.)
        profetiaproffa kirjoitti:

        Muut lukijat kuin sinä KTS varmaan näkevät selvästi kommenteistani, ettei minulla ole tässä mitään poliittisia tavoitteita. En todellakaan täällä ole puhumassa tai tekemässä politiikkaa. Olen täällä keskustelemassa profetioista ja tällä asialla ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa.

        Jos tuo Obama on ollut sun poliittinen idolisi, niin voi voi. Kaikki viittaa siihen, että tuolla kaverilla tulee olemaan kamala rooli ihmiskunnan historiassa, joten suosittelen, että vaihdat idoliasi.

        Minun ainoa idolini on Jeesus eli alkuperäiseltä nimeltään Yeshua. suosittelen Jeesuksen seuraamista.

        Ei ole idolini Yhdysvalloissa mutta sun lössis hiljaisuus aikaisempien presidenttien aikana oli lähinnä liikuttavan toheloa.


    • Glory to God

      Tämä viestin jälkeen on luettelo Raamatun kohdista, jotka Jumala pyytää meitä lukemaan tästä asiasta. Katsokaan miten Jumala on suunnitellut Raamatun ja kiinnittäkää huomioita Raamatun kohdan numerointiin!!!:

      "..AWAKEN! Get ready for the lawless one to enter very soon NOW! Seek Me as never before, My dears, for the Time is close at hand. I shall confirm My Words to you. Come to ME and My SON Yahushua, and hear Our Spirit minister to and comfort you, precious ones. Please...come to us NOW, little ones.

      My Children, this is “MY LAST CALL.”

      Shalom...

      I love you.

      ~Your Abba, Father, YHWH, GOD.

      P.S. Please read and meditate—I have important now messages for you! Gen. 6, Ex. 6, Deut. 6, Judges 6, II Kings 6, Esther 6, Psalm 6, Psalm 66, Prov. 6, Eccl. 6, Isaiah 6, Isaiah 66, Jer. 6, Ez. 6, Amos 6, Micah 6, Zech. 6, Daniel 6, Hosea 6, Matt. 6, Mark 6, Luke 6, John 6, Acts 6, Rom. 6, I Cor. 6, II Cor. 6, Gal. 6, Eph. 6, I Tim. 6, Heb. 6 & Rev. 6. THANK YOU."

      http://www.yhwh-glory-end-time-ministry.com/index.php?p=2_155

    • Rrräyhhhhhh!!

      Täähän on tosi hupaisa ketju!Totista,uskonnollista huumoria ihan parhaasta parhaasta
      päästä liittyen johonkin kuviteltuun petoon ja sen merkkeihin!

    • kjkl

      Raamatussa on kirjoitettuna Bible code:n mukaan, että Elle White on Väärä profeetta! Löytyy hakusanalla googlella: Bible code, Exodux, kohdasta religious. Ja tuohon liittyy tuo toisten Jesuksen seuraajien uhkaamiset pdon merkillä, eli voi olla tuo karitsansarvinen petokin tuo Ellen White!

    • Ajan hermoilla !

      Ajankohtaista luettavaa kaikille !

    • aatu4

      Tärkeämpää on tuntea Jumala. Sitten tulee kaikki muu.

      Opetelkaa käyttämään Jeesuksen hepreankielistä nimeä Yahushua. Suuren ahdingon aikana vain se nimi vastaa. Nimi Jeesus tuli kuvioihin vasta v. 1611 King Jamesin toimesta, ja koko J-kirjain on ollut olemassa vain muutama sata vuotta.

      Antikristuksesta kirjoitetaan mm että Hän on korottava itsensä kaiken jumaluuden yläpuolelle ja julistaa itse olevansa jumala-- eli hän siis väittää olevansa Jeesus Kristus.

      Eli jos sinä huudat suuren ahdingon aikana Jeesusta (ihmisen jälkeenpäin antama nimi), sinulle vastaakin antikristus.

      Siksi opette käyttämään Jeeksuksen alkuperäsistä nimeä Yahushua.
      Lisää aiheesta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ai6NmmrHx5U

      Mutta niitä merkkejä on mm. pakollinen sunnuntaijumalanpalvelus, ei kannata mennä. Eikä kannata mennä kultahammas/kultapölyherätykseen mukaan ollenkaan, siitä ei ole pitkä matka pedon merkkiin.

      Tutustukaa muihinkin: http://www.amightywind.com/finnish.htm

    • informatioos
    • Kaksi todistajaa ovat kaksi lampunjalkaa ja kaksi öljypuuta. Eli ne ovat seurakunta ja Israel. Lampunjalka on seurakunta ja se sanotaan ilmestyskirjassa 1:20 ja öljypuu on Israel ja pakanat ovat metsäöljypuita, jotka vastoin luontoa ovat oksestettu jaloon öljypuuhu, ja saaneet pelastuksen ja lapsioikeuden. kirje Roomalaisille 11 kuku.
      Ilm. 1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."
      Sak. 4:2 Ja hän sanoi minulle: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen, katso: lampunjalka, kokonansa kultaa, ja sen yläpuolella sen öljyastia, ja lampunjalassa sen seitsemän lamppua, ja seitsemän öljyputkea lamppuihin, jotka ovat siinä ylimpänä.
      Matt. 5:15 eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. 2:1 "Efeson seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, joka pitää niitä seitsemää tähteä oikeassa kädessään, hän, joka käyskelee niiden seitsemän kultaisen lampunjalan keskellä:

    • rttkkl

      Paavi ei voi olla antikristus, sillä Paavi tunustaa Jeesuksen Jumalan Pojaksi! Paavi on vain Katolisen Kirkon ylin paimen. Mutta muhamettilaiset eivät tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi ja siis muhamettilaisuus on Antikristus!!
      Natsit ovat IImestyskirjan 13.luvun peto, jonka vallta kesti 42 kk. Kommusistit ovat Ilmestyskirjan 17.luvon peto kymmenen Kesli-Euroopan vasallivaltion kanssa. Karitsansarvinen peto nousee natsismista, v. 2017?!
      Antikristuksen aika voi alkaa syyskuussa 2016, jolloin voi lisätä aktiivisuutta, jos Jumalan sormi ei muuta sitä!

      • historiaaa

        Antikristus "olla jonkun sijata" Kristuksen sijainen.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavi

        Lutheri piti Paavia antikristuksena, että petona, joka Jumalan käskyjä vastaan räyski.


      • filade

        Raamattu sulkee pois Paavin Antikristuksena.
        Raamattu sitävastoin esittää sen useassa kohden kuninkaana, joka pitää pääkaupunkinaan Babylonia, joka on vihanajan alkupuolen porttouskonnon keskus Sinearin maassa (Jes.14:4; Dan.11:36, 45; Sak.5:5-11).

        Israel on itsenäinen, joka mahdollistaa sen naapurivaltiot; Jumalan viholliset häviölle, toteuttaen lopullisesti Ps83 profetian.
        Joka mahdollistaa myös Googin sotajoukkojen tuhoutumisen Jerusalemin edustalla.

        Ylöstempauksen jälkeen viimeisellä vuosiviikolla, tapahtuma etenee; tuolloin viimeistään muodostuu entisen Rooman maailmanvallan alueelle 10 valtioliitto, joka on 7:s Israelia sortava valtakuntapeto.
        Vihanajan alkupuolella, Antikristus yhdistää kuoliaaksi haavoitetun, muinoin neljäksi valtioksi jakaantuneen Kreikan maailmanvallan, joka on yksi 7:stä Israelia jo vainonnut valtakunta, jonka saatanan enkeliruhtinas myös nousee syvyydestä (Ilm.17:8).
        Lopuksi Dan.2 kuvapatsas 10 kuningasten päivinä sortuu, jonka käy niin kuin akanoiden kesäisellä puimatantereella, eikä niistä jää jälkeäkään, Jeesuksen tulemuksessa pyhineen maanpäälle.


      • kaksi-Herraa
        filade kirjoitti:

        Raamattu sulkee pois Paavin Antikristuksena.
        Raamattu sitävastoin esittää sen useassa kohden kuninkaana, joka pitää pääkaupunkinaan Babylonia, joka on vihanajan alkupuolen porttouskonnon keskus Sinearin maassa (Jes.14:4; Dan.11:36, 45; Sak.5:5-11).

        Israel on itsenäinen, joka mahdollistaa sen naapurivaltiot; Jumalan viholliset häviölle, toteuttaen lopullisesti Ps83 profetian.
        Joka mahdollistaa myös Googin sotajoukkojen tuhoutumisen Jerusalemin edustalla.

        Ylöstempauksen jälkeen viimeisellä vuosiviikolla, tapahtuma etenee; tuolloin viimeistään muodostuu entisen Rooman maailmanvallan alueelle 10 valtioliitto, joka on 7:s Israelia sortava valtakuntapeto.
        Vihanajan alkupuolella, Antikristus yhdistää kuoliaaksi haavoitetun, muinoin neljäksi valtioksi jakaantuneen Kreikan maailmanvallan, joka on yksi 7:stä Israelia jo vainonnut valtakunta, jonka saatanan enkeliruhtinas myös nousee syvyydestä (Ilm.17:8).
        Lopuksi Dan.2 kuvapatsas 10 kuningasten päivinä sortuu, jonka käy niin kuin akanoiden kesäisellä puimatantereella, eikä niistä jää jälkeäkään, Jeesuksen tulemuksessa pyhineen maanpäälle.

        On kaksi Herraa, joilla molemmilla on oma pyhäpäivä. Toiset pitävät Herran Jeesuksen sapatin pyhänä ja toiset pitävät Paavin sunnuntain pyhän pyhänä.
        Laittomuuden ihminen, voiko Paavi olla, kun hänellä on oma pyhäpäivä ja hän opettaa muista pyhittää lepopäivä. Hän tarkoittaa sillä tietysi sunnuntai pyhäänsä. Onko hän laiton, kun hänellä on Jumalan käskyt, mutta oma pyhäpäiväkäsky ja oliko se, että kuvanpalvonta käsky poistettu. Pyhimyksiä rukoillaan, kuten neitsyt Mariaa ja Paavi Franciscus julisti uudet pyhimykset, paavit Johannes Paavali II ja Johannes XXIII.

        Luuk. 6:5 Ja hän sanoi heille: "Ihmisen Poika on sapatin herra."

        Paavi on sunnuntain pyhän herra.

        Ylöstempauksen jälkeen ei tähän maahan jää ketään elävää, jos paholaista ei lasketa, joka on sidottu, ei ole enää ketään jota voisi hallita. Hän odottaa sen 1000-vuotta, kun muut kuolleet herätetään tuomiolle ja yrittää vallata heidän kanssaan pyhien leirin.


      • Lutherin-kirjoitukset
        kaksi-Herraa kirjoitti:

        On kaksi Herraa, joilla molemmilla on oma pyhäpäivä. Toiset pitävät Herran Jeesuksen sapatin pyhänä ja toiset pitävät Paavin sunnuntain pyhän pyhänä.
        Laittomuuden ihminen, voiko Paavi olla, kun hänellä on oma pyhäpäivä ja hän opettaa muista pyhittää lepopäivä. Hän tarkoittaa sillä tietysi sunnuntai pyhäänsä. Onko hän laiton, kun hänellä on Jumalan käskyt, mutta oma pyhäpäiväkäsky ja oliko se, että kuvanpalvonta käsky poistettu. Pyhimyksiä rukoillaan, kuten neitsyt Mariaa ja Paavi Franciscus julisti uudet pyhimykset, paavit Johannes Paavali II ja Johannes XXIII.

        Luuk. 6:5 Ja hän sanoi heille: "Ihmisen Poika on sapatin herra."

        Paavi on sunnuntain pyhän herra.

        Ylöstempauksen jälkeen ei tähän maahan jää ketään elävää, jos paholaista ei lasketa, joka on sidottu, ei ole enää ketään jota voisi hallita. Hän odottaa sen 1000-vuotta, kun muut kuolleet herätetään tuomiolle ja yrittää vallata heidän kanssaan pyhien leirin.

        Lokakuussa 1518 Luther kielsi yhdelle kuulustelijalle paavinistuimen auktoriteetin Raamatun opetusten valossa. Samoihin aikoihin hän kirjoitti eräälle ystävälleen: ”Ja tämän sanon sinulle: en tiedä, onko paavi antikristus vai antikristuksen apostoli, sillä niin hän turmelee ja ristiinnaulitsee Kristuksen (totuuden) dekretaaleissaan.”

        Kesäkuussa 1520 paavi Leo X julkaisi bullan, jossa hän vertasi Lutheria Herran viinitarhassa mellastavaan villisikaan. Bullassaan paavi vaati Lutheria perumaan 41 harhaoppista teesiä 60 päivän sisällä kirkon yhteydestä erottamisen uhalla.


      • kysyn-
        Lutherin-kirjoitukset kirjoitti:

        Lokakuussa 1518 Luther kielsi yhdelle kuulustelijalle paavinistuimen auktoriteetin Raamatun opetusten valossa. Samoihin aikoihin hän kirjoitti eräälle ystävälleen: ”Ja tämän sanon sinulle: en tiedä, onko paavi antikristus vai antikristuksen apostoli, sillä niin hän turmelee ja ristiinnaulitsee Kristuksen (totuuden) dekretaaleissaan.”

        Kesäkuussa 1520 paavi Leo X julkaisi bullan, jossa hän vertasi Lutheria Herran viinitarhassa mellastavaan villisikaan. Bullassaan paavi vaati Lutheria perumaan 41 harhaoppista teesiä 60 päivän sisällä kirkon yhteydestä erottamisen uhalla.

        Piispa Huovinen kirjoittaa kolumissaan Paavin vierailusta ruotsiin.
        "Paavi Fransiscus lensi Roomasta Lundiin, Etelä-Ruotsiin. Ovathan paavit ennenkin matkustaneet. Tässä matkassa oli kuitenkin monta poikkeuksellista piirrettä.

        Ensinnäkin paavin ja luterilaisten tapaaminen oli järjestetty yhdessä. Paavi oli yhtä aikaa isäntä ja vieras. Tällaisia tapahtumia ei ole ennen ollut.
        Toiseksi paavi tuli paikalle reformaation eli uskonpuhdistuksen päivänä. Lokakuun 31. päivänä vuonna 1517 Martti Luther naulasi 95 teesiä Wittenbergin linnankirkon oveen. Katolisessa kirkossa on samaan aikaan kaikkien pyhien juhla, Pyhäinpäivä. Pelkkä päivän valinta on iso sovinnon merkki.

        Kolmanneksi tapaaminen oli Lundissa, kaupungissa, jossa Luterilainen maailmanliitto perustettiin vuonna 1947. Paikan valinta kertoo, että luterilaisuus ei ole vain kansallinen asia, vaan globaali juttu. Katolinen kirkko on maailmanlaajuinen ja luterilaisiakin on joka kolkassa. Kristillinen usko on kaikkia varten.
        Neljänneksi paavi toimi toisin kuin edeltäjänsä Leo X, joka oli paavina Lutherin aikaan. Hän ei sietänyt Lutherin teesejä, vaan julkaisi bullan, asiakirjan, jolla Luther erotettiin kirkosta ja ajettiin maanpakoon. Ei Lutherkaan säästellyt sanoja; paavi on Anti-Kristus, Jumalan Pojan vastustaja. Tänään äänensävyt ovat toiset. Lundissa Luther ja paavi ojensivat toisilleen kättä. Puolen vuosituhannen riita loppuu. Maailmanhistoriallinen tapahtuma. "
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001946723.html

        Näin luterilainen kirkko hyväksy täysin katolsisen uskon ja alkavat olla niin yhtä, että jopa arvelevat Lutherinkin hyväksyvän tämän. Toki luterilaisten täytyy ryhdistäytyä, että kelpaavat katolisselle.
        Hyväsyisikö Lutheri enää edes luterilaista kirkkoa naispappeineen ja homoliittojen siunaamisen?

        Ovatko antikristuksia nyt molemmat?


    • filade

      Pedon tuntomerkit on ilmoitettu Ilm.13:2 ja sen laajuus alaviitteen Dan. jakeissa, jonka valtakuntapedon symboli tulee olemaan Antikristuksen valta-alueen merkki, ja Antikristuksen nimestä saatava luku 666. (Ilm.13:17).

      • selkeäkirjoitus

        Hyvin pedon tuntomerkit tulee esille ylifarisus_1 kirjoituksesta. Ei siinä jäänne kenellekkään mitään epäselvää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe