Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

The Twilight saga:New Moon(2009)

Veteranfan

Huippu nopeasti tehty jatko-osa "Uusikuu" Stephanie Meyersin kirjoittamaan vampyyrisaagaan Twilight-Houkutus.Ensimmäisen osan ohjannut Catherine Hartwicke on korvattu Chris Weitziin.Yltiöromanttista vampyyrielokuvaa voisi huoletta syytellä plagioinnista.Mutta läheskaiken vampyyriKAUHUn nähneenä sitä aina odottaa jotain uutta nähdäkseen,ja sitä uutuuden viehätystä tarjoaa Uusikuu.Romanttisessa vampyyri-ihmissusielokuvassa on tyylitajua esittää kuluneet ideat dramaattisemmin.Vaikka kaikki on tehty viimeisenpäälle siististi ja kauniisti Hollywoodtyyliin kaikkinemausteineen,se onnistuu olemaan omassa kategoriassaan ainutlaatuinen.

Teini-iän kriisejä käsittelevä tarina on kolmiodraamana tietenkin siloiteltu tiettyyn kohderyhmään teinitytöille tai sen henkisille katsojille.Niitä kun ei olla osattu tehdä aiemmin joka osaisi tällä tavalla koskettaa nuoriennaisten perimmäisiä tuntoja valkokankaalla.Bella Swan(Kristen Stewart) tuntuu olevan kiinnostunut vaarallisista pojista.Eetterisen tuntuisesti roolinsa vetävä Kristen Stewart tuntuu olevan pienessä nirvanassa koko elokuvan ajan.Rakkaudessa on jotain huumaavan tuntuista,jota haetaan kuolemaa uhmaten.

Kokonaisuutena Uusikuu filmatisointi on kiehtovampi kuin edellinen "Houkutus" elokuva.Olen aina katsonut kaikki vampyyri ja ihmissusi leffat jotka olen käteeni saanut,vaikkei tässä ole KAUHUa juuri nimeksikään onnistuu se kuitenkin olemaan keskivertoa parempi fantasiaelokuva.Poikia tämä ei varmasti kiehdo,jossa pussaillaan,halaillaan ja uneksitaan rakastetusta.Mutta naisille tämä onkin suunnattu varsikin teinitytöille.

TÄHTIÄ ¤¤¤

5

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ?+?++

      onko toi mistään kotoisin?? -

    • Mr. Edward

      Katselin tuon jokunen aika sitten eikä tässä elokuvassa ollut mielestäni päätä eikä häntää. Paljon rahaa tehnyt elokuva on lähinnä kertomus teinirakkaudesta eikä vampyyreistä ja ihmissusista vaikka niitä piti siihen rinnalle pakosti pistää. Vampyyrit ovat hentoja lihapaloihin, anteeksi ihmisiin, rakastuvia kimaltavia ihanuuksia, jotka tekisivät kaikkensa rakkautensa vuoksi? Ja sieluton voi rakastaa noin syvästi? Ja sieluton vampyyri olisi valmis uhrautumaan kuolevaisen lihanpalan vuoksi?

      Löysin netistä arvostelun, joka kertoo omat mielipiteeni aika hyvin:
      http://leffaraati.blogspot.com/2010/01/twilight-new-moon.html

      • Twilight in me<3

        Okej, joo ehkä se kuulostaa tolta tollee hätäsesti selitettynä ja yhen kerran katottuna! Musta Twilight saaga on parasta kirjojen antia, toisin kuin niistä tehdyt elokuvat. Jos olisit lukenut sarjan läpi, tajuaisit että siinä on paljon muutakin kuin nuo äsken mainitsemanne seikat!!! Ja Stephenie Meyerin muuhunkin tuotantoon kannattaa tutustua!!! Ei huohh kun kaikki jaksaa jauhaa vaan siitä että teinidraamaa ei jaksa enää kukaan katsoa!!!!


    • Killer Beast

      Yksi huonoimmista leffoista mitä olen koskaan nähnyt. Uskomatonta tuubaa koko leffa täynnä. Rakastutaan, jätetään, toinen mies tilalle heti ja taas jätetään. Lopuksi huomataan, että Edwardia ei näytetty tarpeeksi niin piti raiskata Romeo&Julia-tarina kaupan päälle. Eikä sovi unohtaa sitten ihmissuhden ja vampyyrin välistä taistoa jostain lihapalasta. Ei hyvää päivää mitä shittiä.

      Löysin arvostelun mikä kertoo hyvin minunkin mielipiteeni:
      http://leffat.winku.fi/2010/01/twilight-new-moon.html

    • DVD-katsoja

      Jep, huonot näyttelijät. Bella pikkutyttö, jopa teiniksi. Lapsellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe