Suomen sijoitus Vancouverissa

Aina osuu

1.Kanada
2.Suomi
3.Usa
4.Ruotsi
5.Venäjä
6. Sveitsi
7. Kiina
8. Slovakia

3

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kova

      Missäs puskassa sää oikein elät?! Ootko yhtään käynyt katsomassa Suomen naisten pelejä C-poikia vastaan? Suosittelen, niin tiedät missä mennään! ;) Kanadan ja USA:n sijoitusta ei tarvitse edes selitellä, olit varmaan katsomassa MM-pelejä Hämeenlinnassa viime keväänä... Ruotsilla kookas, voimakas ja nopea joukkue olympialaisiin.

      Kolmen vuoden päästä tulee hopeelle nouseva naisten maajoukkueporukka. Venäjällä ja Tanskassa ei suomalaiset kehity, USA:n yliopistosarjoissa nojaa suomalaisten kehitys. Saas nähdä nyt.

      1.USA
      2.Kanada
      3.Ruotsi

      PS. Tää maajoukkueen pelisarja C-poikia vastaan on suurin uudistus maajoukkueen reenaamiseen, joka poikii tulevaisuudessa paljon hyvää, jos saa jatkua.
      4.Suomi

    • Hokispecialist

      Hienoa, täällähän joku vielä uskoo Suomen mahdollisuuksiin. Toivotaan, että unelmapeli pelataan 22.2.2010 ja että selviäisimme välierästä voittajana jatkoon. Suomessa pelaavien pelaajien tulee kuitenkin selvitä helvetillisestä kuormituksesta ennen sitä. Onneksi tuon mankelin käyvät läpi vain muutamat runkopelaajat.

      Maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvien pelaajien työmäärä on ollut jo nyt mittava. C-juniorikiertue ja päällekkäinen pihapeliksikin kutsuttu Naisten SM -sarja on vienyt energiaa varmasti huimasti osastolta Laaksonen, Hiirikoski etc. Toivon sydämestäni, ettei heidän rasituksensa nousisi liian kovaksi. Että he joulun pyhinä pystyisivät lepäämään kunnolla ja siitä laskettelemään & herkistelemään kohti uuden vuoden haasteita.

      Joka neljäs vuosi Jääkiekkoliitto tekee aina uusia ennätyksiä leiripäivissä, pelien ja testien määrässä. Toivotaan, että Pohjois-Amerikassa pelaavat Venäjän Rantamäki saisivat valmistautua täydellisesti ja sopivalla kuormalla kevättalven koitoksiin. Hehän eivät kierrä ihan kaikkia MJ-tapahtumia tällä kaudella. Heidän panoksensa tulee olemaan ratkaiseva, varsinkin jos suomessa pelaavien jalat eivät olisikaan ihan palautuneet loppuvuoden karstoista. Tietenkin toivon, että kunnon ajoitus osuisi kohdilleen kotimaassakin. Jääkiekko on siitä hankala laji, että siinä on vaikea ottaa huomioon pelaajan henkilökohtaisia kunto-ominaisuuksia ja palautumiskykyä.

      Toivotaan ettei mene överiksi. Uskotaan myös se mitä P.Hämäläinen on kertonut runkopelaajiemme kehityskäyrästä c-junnujen kiertueella. Siellä ollaan noustu uudelle tasolle. Numerot ei sitä heti tulostaululla näytä, mutta näkyköön se sitten Vancouverissa. Suomen sijoitus saa mielihyvin olla toinen.

      • Pojissa pelaavat

        Ja Chigagosta tulee ainakin pronssia tytöt todella hienossa iskussa, pärjäävät hyvin C-poikien kyydissä. Jihuuu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe