Miksi noin nihkeää tuo toisillensa pisteiten antaminen?

Yx monesta

minäpä arvostelen näin sivusta vaan kirjautumattomana. Minun mielestäni parhaiten perustelee asiat täällä "alex-kasi." Olen alkanut ymmärtää asioita oikeassa valossa hänen kirjoituksia luettuani. "Uskova 1" taas on lähtenyt syyttäjän linjalle ja koroittanut itsensä tuomarin asemaan, joka ei kuulu yhdellekään ihmiselle. Koska vain Jeesus yksin on tuomarimme. "Antti V Kantola" toistaa aina vain sitä lausetta että "mato ei kuole";), mitä sitten sillä tarkoittaneekin? Hän myöskin kopioi ahkerasti raamatun lauseita, ymärtäneekö sitten itsekkään kaikkea? "Stork" on syvällinen uskova ja kirjoittaa AINA OIKEAA ASIAA! "Anne-Elina" on palstan helmi ja hyvyyden, pitkämielisyyden, anteeksiantavaisuuden, armahtavaisuuden ja oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja. Jeesuksen rakkaus heijastuu hänessä. Hän ei suuttu, eikä muutu. "Hermanni" on huumori simäkulmassa kirjoittava velikulta, jolla on paljon myöskin tietoa. Maruanne tuo neitsyt Marian mieleen olemuksellaan. Hänen paikkansa on Jeesuksen jalkojen juuressa. Utulia kompuroi vielä opinkysymyksissä, ymmärrys syvllisempään uskonelämään on kesken kehityksen. Veli-vapaa haluaa olla vapaa myöskin Jumalan kunnioittamisesta ja pyhityksestä, hän heittää käskyt romukoppaan. Oma paremmuus näkyy, samoin kuin Uskova yhdenkin viesteistä. "Una_Fortuna" kirjoittaa veitikka silmäkulmassa, vaikka joskus asiaakin. "Annu 42"teksteistä näkyy uskon kasvu ja sen tuoma hedelmä. "Virsu" kirjoittaa aina lyhyesti, mutta sydämen uskolla."Timo Flink" on asiallinen kaveri, jonka kirjoituksista näkyy koulutuksen tuoma vastuu. "Kolme-enkeliä "on valitettavasti vaiennut, syytä en tiedä, ei vaan ole enää näkynyt aikoihin, vai olisiko vaihtanut nimimerkkiä? "Yks tämmönen" elää uskosta Jeesukseen Kristukseen. Suokaa anteeksi, sillä en nyt muista läheskään kaikkia, joten älä pahastu, jos en maiinnut nimeäsi. Nyt kun ajattelen ja katselen tätä "meidän monen kirjavaista joukkoamme,"niin en voi muuta kuin todeta, että: Te KAIKKI, jotka uskotte Jumalan armoon Kristuksessa, olette kaliisti Jeesuksen verellä lunastettuja, siis sisaria ja veljiä Kristuksessa.

12

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinäpä ooi adventistien perinteinen Pienen jäännöksen kuvittelu omasta porukastaan pelastuvana jäännöksenä ja kristityistä babyloniana.

      • oli eikä ooi


    • ulkoa

      osui nääs nuo analyysit melko kohdilleen!

    • vanha ihminen täällä

      minäkin olen alexin kirjoituksia seurannut niin monta vuotta että ovat hyviä. Ei kukaan muu toista itseään niin perusteellisesti kuin alex.Viikosta viikkoon samaa kirjoittaa rakkaudella meille.Alex on ehtottomasti paras itsensä toistaja jonka juttuja lukee mieluuusti koska ne on tuttuja ja turvallisia.Aina kun alexin viestin avaa niin jo ennen avaamista tietää sen että mitä on tulossa koska se on sitä samaa ja tuttua ja turvallista ja samaa alexia vuodesta toiseen.Kyllä se alex on oikea uskova ja eppäilisin että se on profeetta koko alex kun se on niin jotenkin sellainen lutunen ja se on niin turvallinen että ei sitä voi ihminen muuta kuin mielelläänn lukea sellaisen ihmisen kuin alex on niin kirjoituksia kerta kaikkiaan se on niin hieno ihminen että taivaaseen on menossa ykkösluokassa varmasti tuo alex kun se niin koko ajan hienoja kirjoittaa.kyllä anne-elina myös on mahtava kun se jaksaa vuodesta toiseen kopioda tänne niitä mahtavia ellen whiten kirjoituksia joita se aina vain jaksaa kopioda uskollisesti kun se on niin hieno ihminen kerta kaikkiaan että melkein voisin sanoa että on hienompi kuin alex mutta ei sitä saa ihmistä verrata toiseen kun syntiä on se varmasti uskoisin näin.ylifariseus on kanssa mahtava kun se jaksaa siitä paavista aina vain vuodesta toiseen ja sunnuntaistakin se meille joka viestissä jaksaa kirjoittaa niin että melkein on kyynel silmäkulmassa siitä ilosta kun niin on ihanata lukea moisten suurten ihmisten yleviä viestejä.Että kyllä vanhaa ihmistä ainakin kuten itse olen niin sellainen on hienoa että nämä juuri vanhalle ihmiselle jaksaa aina samoja tarinoita kertoa kun vanhemmiten on tuo muisti vähän reistaillut niin ei sitä aina muista että kuka on mitäkin jos koko ajan tulisi eri juttua mutta ei näiltä koskaan tule kun niitä samoja juttuja niin ei tementiankaan kanssa ole sitten niin vaikeaa kun aina tietää mitä tulee eikä tarvitse erikseen alkaa miettimään vanhan ihmisen että uskaltaako avata viestiä vaiko eikö uskalla sitä tehdä.

      • alex-kasi

        ja tottakin siinä että minä olen ottanut esiin sen omaan kuolemattomuuteen uskon ja sen seurauksena - lähes automaattisesti tulevan ikuiseen piinaan uskon.

        Asia on (mielestäni ja kokemuksestanikin) siten että kun ihminen tajuaa ja TUNNUSTAA että mitään iankaikkista elämää ei ole olemassakaan kuin Jumalan yhteydessä ja että tie sinne on Jeesus Kristus silloin hän alkaa ymmärtämään Raamattua paljon paremmin - siitä tulee todellinen aarre aitta.

        Joten mukava että kuitenkin luet mitä kirjoittelen ja hyvä jos ajatteletkin joskus niitä seurauksia joita omaan kuolemattomuuteen uskoa seuraa - se kun romuttaa melkein koko Raamatun. Sellainen usko tekee Jumalasta ikuiseen piinaan elämää luovan luojan !! lupaa jotain mikä ei koskaan voi toteutua (omiin kykyihin perustuvan iankaikkisen elämän) ja tekee Jeesuksen antamasta uhrista vain verisen näytelmän koska kenenkään iankaikkinen elämä ei omaan kuolemattomuuteen uskovilla ei heidän uskossaan riipukaan Kristuksesta. Uskotaan vain että Jeesus on jomkilainen "pääsylippu" sinne paremmalle puolelle. Sitä paitsi sellaiseen uskoon kuuluu kovin usein hurmostiloja, kaatumisia, ihmeparantajia (jotka eivät todellisuudessa ole parantaeet ketään, mutta kaahivat suuria summia omiin taskuihinsa kuolemaan tuomituilta ihmisiltä) ..

        Joten näitä oppeja vastaan minä kirjoittelen ja samalla yritän kertoa että se ei ole Raamatun vika että näitä oppeja on maailmassa vaan ne ovat epäraamatullisia "kehistysoppeja" :) -(

        http://www.youtube.com/watch?v=8A85s0-4ZaA

        http://www.youtube.com/watch?v=76ohvqwsNkk&feature=related

        Mitä ajattelet tuosta laulussa olevasta kysymyksestä?

        alex :)


    • vanha ihminen täällä

      tuon annu42 koska sekin niin ihanasti aina on jotenkin sitä ellen whiteä meille tuomassa kun se ellen ehite niin mahtavalla tavalla tosiaan kertoo kaikesta mahtavasta että ihan herkistyy vanha ihminen tässä nyt tällaista kirjoittamaan.annu42 aina hienosti kertoo ja kopioi meille sanassta sanaan ellen whiten kirjoja kun se tuo raamattu on niin vaikea ainakin minulle että en ole vuosi kausiin sitä jaksanut avata kun ei vanha ihminen sitä ymmärrä niin elleniä minäkin luen vain.aamusta heti aina aloitan.en ole muuta lukenutkaan kuin sitä ellenia kun se meidän pastorikin sanoo että elä vanha ihminen raamatulla päätä sekoita kun siellä on niin vaikeata se teksti että ellen white sanoo asiat niin selkeästi kuin annu42 sitä samaa elleniä tänne kopio niin se minun kyllä aina herkistää ihan että kyynel meinaa aina ilosta tulla kun annu42 viestin näen.sama pastori se sanoi minulle kun tuo ukko kuoli että elä rahojasi haaskaa vaan anna minulle niin minä kyllä anna jumalalle ja toki sitä pastoria uskoin kun se on jumalan mies ja kaikki rahat sille annoin.hyvää huolta se varmasti piti niistä kun ainakin itse sanoi niin kyllä sitä pitää vanhan ihmisen jumalan asialla olevaa miestä uskoa.muihin en luota mutta näihin kyllä luotan koska niin se on elämä opettanut vanhaa ihmistä.muuta en nyt halua tässä sanoa koska kaikki tuli nyt kuten haluan sanoa vaikka olisi paljon sanoja ja sanomista mutta tässä nyt tärkeä omasta mielestäni niin ettei muuta puutu niin rauhaa kyllä sydämeen kaikille ja joulun odotusta.

      • IDENEB

        \\\ annu42 aina hienosti kertoo ja kopioi meille sanassta sanaan ellen whiten kirjoja
        kun se tuo raamattu on niin vaikea ainakin minulle
        että en ole vuosi kausiin sitä jaksanut avata kun ei vanha ihminen sitä ymmärrä
        niin elleniä minäkin luen vain.
        aamusta heti aina aloitan.en ole muuta lukenutkaan kuin sitä ellenia
        kun se meidän pastorikin sanoo että elä vanha ihminen raamatulla päätä sekoita
        kun siellä on niin vaikeata se teksti
        että ellen white sanoo asiat niin selkeästi kuin annu42 sitä samaa elleniä tänne kopio
        niin se minun kyllä aina herkistää ihan että kyynel meinaa aina ilosta tulla kun annu42 viestin näen. \\\

        Voi miksen ole syntynyt adventistiksi


    • [][][] en voi muuta kuin todeta, että: Te KAIKKI, jotka uskotte Jumalan armoon Kristuksessa,
      olette kaliisti Jeesuksen verellä lunastettuja, siis sisaria ja veljiä Kristuksessa. [][][]

      Niinhän se on, että jotka ovat saaneet tarpeekseen anekaupasta ja sapattisinettibisneksestä, ne
      turvautuvat yksin armoon Kristuksessa.

      Jumala muistaa meidät tomuksi ja armahtaa meitä heti, kun emme enää luota omavanhurskauteen.
      Laki näyttää itsellemme rikkomuksemme, sen että olemme "ansainneet helvetin tulen", kuten Jeesuksella on tapana todeta.

      Joh. 9:39
      Jeesus sanoi: "Minä olen tullut tähän maailmaan pannakseni toimeen tuomion:
      sokeat saavat näkönsä ja näkevistä tulee sokeita."

      Kaikki he nosuevat haudoistaan, mutta hengellisesti sokeat kauhun paikkaan ja saastaisuutensa nähneet
      Jumalan yhteyteen.

      oona! [Joona 3:5-9]

      Joh. 5:29
      He nousevat haudoistaan -- hyvää tehneet elämän ylösnousemukseen, pahaa tehneet tuomion ylösnousemukseen.

      Apt. 24:15
      ja yhtä lailla kuin nämä tässä minä toivon ja odotan, että Jumala herättää kuolleista
      niin hurskaat kuin jumalattomat.
      16 Siksi teen kaikkeni, että minulla aina olisi puhdas omatunto Jumalan ja ihmisten edessä. (Paavali)

      Dan. 12:2
      Monet maan tomussa nukkuvista heräävät, toiset ikuiseen elämään, toiset häpeään ja ikuiseen kauhuun.

      • Nii,ih

        Kun elät iankaikkista elämääsi ilman Kristuksen herättämistä helvetissä. Me kristinuskovat saamme iakaikkisen elämän ainoastaan Kristuksessa,mutta sulle se lankeaa kuin manulle ilallinen itsestään, olman Jeesuksen eläväksi tekevää voimaa.


    • >>Utulia kompuroi vielä opinkysymyksissä, ymmärrys syvllisempään uskonelämään on kesken kehityksen.>>

      Sinäkö kehityksestäni jotain arvioimaan, ethän edes tunne minua. Minä olen huolissaan monen muun pinnallisesta osallisuudesta Kristukseen. mm. monet adventistit nojaa enemmän itseensä kuin Kristukseen. Monelle on tietynlainen opinkappale tärkeämpi kuin itse Kristus.
      Kristus on kaikkeudessaan päämäärämme ja tarkoituksemme löytää, ei ihmiset, epäjumalat tai merkityksettömät tahot.
      Kristuksen osallisuus ollaksemme yhtä Hänen kanssaan. On tärkeintä.

      Minusta arviosi kaikista osoittaa mihin olet kallellaan. Sen jokainen osaa päätellä..

      • -123321-

        Kallellaan tai ei niin aika nappiin meni ainakin sinun kohdallasi ..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2192
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1294
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      985
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      972
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      850
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe