Vain täydellinen moukka

Rogeri

voi ostaa suomalaisia tärkkelyspikahiiva"oluita". Kaupasta löytyy kyllä oikein tehtyjä oluitakin, esim. Urquell, Löwenbräu ja vaalea Kozel. Lidlistä löytyy myös pari kelpo saksalaisolutta. Suomalaispanimot voisivat lopettaa toimintasa, koska ainoa päämäärä on tuottaa mahdollisimman halvalla.

6

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J.L.

      Tottahan tuo. Ymmärrän toki sen että opiskelija, työttömällä tai eläkeläisellä ei välttämättä ole parempaan varaa, mutta toisaalta jos keskittyisi laatuun määrän sijasta.

      Toinen asia on se että edelleen lukemattomat jurpot pitävät A-olutta automaattisesti parempana kuin keskiolutta. Haloo?! Kunnon olutmaissahan kukaan ei edes kyttää niitä prosentteja. Vahvat olut on itse asiassa usein huonompaa kuin mieto koska alkoholin maku peittää makuvirheet alleen.

    • alestoutlagerpils

      Suomalaista panimoteollisuutta riivaa sama piru kuin suomalaista elintarviketeollisuutta ylipäätään - tehdään ruokaa/juomaa pula-ajan parhaita perinteitä kunnioittaen. Eipä tarvinne kauaa odottaa sitä kun joku keksii lanseerata kahvin, johon on lisätty sikuria tai viljaa.

      • Grogi

        Siis meinaako herra nyt ihan että jopa suomalaisten pienpanimoidenkin pitäisi lopettaa? Jopa niiden minkä oluet on palkittu kansainvälisissä kisoissa? Jopa niiden mitkä ovat ihan aikuisten oikeasti hyviä?
        Mitä vittua?

        Jos itkettää noin helvetisti maitokauppojen oluen laatu niin painele lähimpään pitkäripaiseen tai oluisiin erikoistuneeseen (anniskelu)ravintolaan/myymälään.


      • diblomaattit
        Grogi kirjoitti:

        Siis meinaako herra nyt ihan että jopa suomalaisten pienpanimoidenkin pitäisi lopettaa? Jopa niiden minkä oluet on palkittu kansainvälisissä kisoissa? Jopa niiden mitkä ovat ihan aikuisten oikeasti hyviä?
        Mitä vittua?

        Jos itkettää noin helvetisti maitokauppojen oluen laatu niin painele lähimpään pitkäripaiseen tai oluisiin erikoistuneeseen (anniskelu)ravintolaan/myymälään.

        Suomalaista panimoteollisuutta, poislukien pienpanimoteollisuus, riivaa sama piru kuin suomalaista elintarviketeollisuutta ylipäätään - tehdään ruokaa/juomaa pula-ajan parhaita perinteitä kunnioittaen. Eipä tarvinne kauaa odottaa sitä kun joku keksii lanseerata kahvin, johon on lisätty sikuria tai viljaa.

        - tyydyttäneekö julkilausuma tarkennettuna paremmin Teitä, arvoisa Groki? Onko se nyt julkaisukelpoinen siten, että kaikki relevantit poliittiset näkemykset ovat julkilausumaan oikein kirjattuna? Pyydän Teitä, arvon Groki, korjaamaan ne seikat, jotka ovat näkemyksenne mukaan virheellisiä sekä lähettämään vastaehdotuksenne julkilausumaksi.


    • Dark Horizon

      Eivät nuo suomibulkit nyt NIIN huonoja ole ulkomaiden vastaaviin verrattuna. Itselläni ylivoimaisesti isoin osa juodusta oluesta on juuri noita peruskarjaloita sun muita. Sitten kunnon herkutteluhetkiin myös saman tien sellaiset oluet missä on makuakin (kestosuosikkeina IPA, vehnikset ja belgialaisten keitokset) eikä mitään hifistelylageria jossa on suomalaisiin peruskeittoihin nähden lähinnä vivahde-eroja ja triplahinta.

      Suomalaispanimoiden halpoja tuotteita dissaavien kannattaa muuten uhrata vajaa pari euroa Koffin portteriin.

      • Rogeri

        keskusteltu, että perusoluetkin voi tehdä hyvin ja raikkaanmakuisiksi. Ihmisiä suoranaisesti huijataan näillä tärkkelyslitkuilla. Eli Suomen panimot voisivat alkaa tehdä perinteisellä menetelmällä ja kunnon aineista oluitaan! makuero saksalaisen ja suomalaisen perusoluen maussa on todella tyrmistyttävä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe