Vain täydellinen moukka

Rogeri

voi ostaa suomalaisia tärkkelyspikahiiva"oluita". Kaupasta löytyy kyllä oikein tehtyjä oluitakin, esim. Urquell, Löwenbräu ja vaalea Kozel. Lidlistä löytyy myös pari kelpo saksalaisolutta. Suomalaispanimot voisivat lopettaa toimintasa, koska ainoa päämäärä on tuottaa mahdollisimman halvalla.

6

844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J.L.

      Tottahan tuo. Ymmärrän toki sen että opiskelija, työttömällä tai eläkeläisellä ei välttämättä ole parempaan varaa, mutta toisaalta jos keskittyisi laatuun määrän sijasta.

      Toinen asia on se että edelleen lukemattomat jurpot pitävät A-olutta automaattisesti parempana kuin keskiolutta. Haloo?! Kunnon olutmaissahan kukaan ei edes kyttää niitä prosentteja. Vahvat olut on itse asiassa usein huonompaa kuin mieto koska alkoholin maku peittää makuvirheet alleen.

    • alestoutlagerpils

      Suomalaista panimoteollisuutta riivaa sama piru kuin suomalaista elintarviketeollisuutta ylipäätään - tehdään ruokaa/juomaa pula-ajan parhaita perinteitä kunnioittaen. Eipä tarvinne kauaa odottaa sitä kun joku keksii lanseerata kahvin, johon on lisätty sikuria tai viljaa.

      • Grogi

        Siis meinaako herra nyt ihan että jopa suomalaisten pienpanimoidenkin pitäisi lopettaa? Jopa niiden minkä oluet on palkittu kansainvälisissä kisoissa? Jopa niiden mitkä ovat ihan aikuisten oikeasti hyviä?
        Mitä vittua?

        Jos itkettää noin helvetisti maitokauppojen oluen laatu niin painele lähimpään pitkäripaiseen tai oluisiin erikoistuneeseen (anniskelu)ravintolaan/myymälään.


      • diblomaattit
        Grogi kirjoitti:

        Siis meinaako herra nyt ihan että jopa suomalaisten pienpanimoidenkin pitäisi lopettaa? Jopa niiden minkä oluet on palkittu kansainvälisissä kisoissa? Jopa niiden mitkä ovat ihan aikuisten oikeasti hyviä?
        Mitä vittua?

        Jos itkettää noin helvetisti maitokauppojen oluen laatu niin painele lähimpään pitkäripaiseen tai oluisiin erikoistuneeseen (anniskelu)ravintolaan/myymälään.

        Suomalaista panimoteollisuutta, poislukien pienpanimoteollisuus, riivaa sama piru kuin suomalaista elintarviketeollisuutta ylipäätään - tehdään ruokaa/juomaa pula-ajan parhaita perinteitä kunnioittaen. Eipä tarvinne kauaa odottaa sitä kun joku keksii lanseerata kahvin, johon on lisätty sikuria tai viljaa.

        - tyydyttäneekö julkilausuma tarkennettuna paremmin Teitä, arvoisa Groki? Onko se nyt julkaisukelpoinen siten, että kaikki relevantit poliittiset näkemykset ovat julkilausumaan oikein kirjattuna? Pyydän Teitä, arvon Groki, korjaamaan ne seikat, jotka ovat näkemyksenne mukaan virheellisiä sekä lähettämään vastaehdotuksenne julkilausumaksi.


    • Dark Horizon

      Eivät nuo suomibulkit nyt NIIN huonoja ole ulkomaiden vastaaviin verrattuna. Itselläni ylivoimaisesti isoin osa juodusta oluesta on juuri noita peruskarjaloita sun muita. Sitten kunnon herkutteluhetkiin myös saman tien sellaiset oluet missä on makuakin (kestosuosikkeina IPA, vehnikset ja belgialaisten keitokset) eikä mitään hifistelylageria jossa on suomalaisiin peruskeittoihin nähden lähinnä vivahde-eroja ja triplahinta.

      Suomalaispanimoiden halpoja tuotteita dissaavien kannattaa muuten uhrata vajaa pari euroa Koffin portteriin.

      • Rogeri

        keskusteltu, että perusoluetkin voi tehdä hyvin ja raikkaanmakuisiksi. Ihmisiä suoranaisesti huijataan näillä tärkkelyslitkuilla. Eli Suomen panimot voisivat alkaa tehdä perinteisellä menetelmällä ja kunnon aineista oluitaan! makuero saksalaisen ja suomalaisen perusoluen maussa on todella tyrmistyttävä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      268
      2974
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2434
    3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      127
      1775
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      20
      1713
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      99
      1495
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1320
    7. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      23
      1250
    8. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1073
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1063
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      1018
    Aihe