Muodin huipulle (Suomi)

Ihan vaan minä

Katri ei ansainnut voittoaan, ei vaikka miten asiaa ajattelee. Hänen olisi pitänyt tippua mielestäni jo aikaa sitten, Mertin lisäksi finaalipaikan olisi ansainnut Jarno ja Maria tai Mirkka kolmanneksi. Suomessa ei sitten tajuta yhtään mitään suunnittelijoiden näytöksiin tekemien asujen päälle, eihän sinne suoraan tehdä asua joka voitaisiin myydä kaupan hyllyltä niine päivineen vaan mallistollahan haetaan suuntaa sille mitä tulee olemaan myyntiasut!

12

948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Onhan Katri nätti tyttö ja herkästi kyynelehtivä.

      Mun mielestä Mirkka ja Laura olisivat ansainneet Marian kanssa finaalipaikan.

    • tylli kilpa

      En kyllä yhtään katrin enkä marian fiinaali asua haluais nähdä naisen päällä :D Pussit oli kyl hyvät ja laskostukset :D

    • Niin.

      Oli paras, ehdottomasti.

      • Roosa98

        Mert oli paras


      • bernier
        Roosa98 kirjoitti:

        Mert oli paras

        ns uudet suunnittelijat ovat vasta mahdollisen uransa alkumetreillä.


      • ..
        bernier kirjoitti:

        ns uudet suunnittelijat ovat vasta mahdollisen uransa alkumetreillä.

        Katri ehdottomasti ansaitsi voittonsa.

        Marian mallisto oli erilainen ja "ihan kiva" - silti ehkä liiankin erilainen (monia vaatteita hankala ymmärtää), ja se showstopper oli yksinkertaisesti floppi. Uskon, että Mariasta tullaan kuulemaan erilaisilla markkinoilla, kuin Suomen. Suomessa ei olla totuttu tuollaiseen erilaisuuteen ja tavallaan "epäkauneuteen", joten uskon, että hänen mahdolliset markkinansa ovat ehdottomasti ulkomailla. On siis ehkä hyväkin, ettei hän voittanut tätä kisaa.

        Mert on hyvä. Mutta ei tarpeeksi hyvä. Hän on nuori ja hän tarvitsee vielä harjoitusta. Mm. materiaalien yhdistely, ompeleminen (laskokset, viimeistely) ja omien ajatuksien näyttäminen vaatteen muodossa tarvitsee vielä harjoitusta. Mert ei voittanut nyt, koska ei ansainnut voittoa - hän ei vain ollut tarpeeksi taidokas. Mutta uskon vahvasti, että muutaman vuoden päästä hän voi olla tekemässä tosi suuria juttuja! Sanoinhan nimittäin jo tuossa alussa, että hän silti ON hyvä. Hänen paikkansa voisi olla todellakin enemmän teatterimaailmassa, hän voisi olla enemmänkin puvustaja-tyylinen, kuin suunnittelija. Toivottavasti hänet huomataan pian, ja uskonkin, että huomataan. Mert yritti selkeästi paikata ompelutaidon puutteita erilaisilla metalli/ketju/kuumaliima-viritelmillä. Ne oli hienoja ajatuksia ja hyvin toteutettu, mutta ne kertoivat heti, että ompeleminen on hänelle vielä haastavaa.

        Katri on kaikilla suunnittelun ja ompelun osa-alueilla vahva. Hän osaa yhdistää kankaita, hän tekee upeita laskoksia, hänen värimaailmansa on täydellisen harmonista ja showstopper taas puolestaan oli hieno, räväkkä, lisämauste mallistoon. Katri on huolellinen ja asiantunteva työssään, osaa selkeästi jo nuo hommat, vaikka on vasta nuori. Kun verrataan esim. Mertin ja Katrin taitoja, niin onhan se nyt selvää, että Katrilla on enemmän sitä muodillista näkemystä, näkemystä siitä, miten ihmiset meidän maailmassamme TÄLLÄ HETKELLÄ pukeutuvat ja miten tahtovat pukeutua jarkossakin - Mertin ajatukset kun jäävät enemmänkin sinne show/teatteri-puolelle.

        Marian vaatteita ei varmaan kovin moni pistäisi kyllä päälleen. Jotkut kyllä, mutta ei monet. Marian vaatteet voivat mennä kaupaksi TIETYILLÄ MARKKINOILLA, tai sitten ei missään. Hän ottaa aina suuria riskejä, kun tekee erikoisia tekeleitään. Se voi olla hyvä, tai huono. Ei tiedä vielä.

        Mertin vaatteet ovat hienoja ja "jänniä", mutta eivät kaupallisia. Hänen metallisia korsettejaan ei käytetä arjessa tai edes juhlassa, eikä lateksisia minihameita... Ne ovat sinen teatterin puolelle todellakin, tai sitten esimerkiksi erilaisiin leffoihin puvustusta.

        Katrin vaatteet ovat ehdottomasti kaupallisia. Katrin vaatteita tullaan myymään hyvin. Ja ne ovat kauniita. Suomalaiset naiset, sekä naiset ulkomailla, voisivat heti napata hänen mallistostaan puvun tai kaksi, jotka voisivat pukea päälleen saman tien juhlaan tai arkeen. Hienoa Katrin mallistossa oli myös se, että koska ne eivät olleen kroppaa nuolevan tiukkoja, on vaatteet mukavia pitää päällä ja ne on helppo muuntaa eri kokoisten naisten vaatteiksi. (sx-xl). Vaatteet eivät myöskään olleet liian paljastavia, vaan sopivat myös arkeen. Silti hän osaa tehdä myös upeita juhla-asuja.

        Hienoa Katri!


    • TELANDER

      on hölöpölöä! Katrin asut olivat kaikki suorastaan silmiähiveleviä! Katrin asut ovat sekä näytösasuja, että käyttökelpoisia lähes ja osittain aivan sinällään! Se tekeekin Katrin designista niin poikkeavaa, likka osaa todella hommansa! Monissa Mertin ja varsinkin Marian asuissa ensimmäinen ajatus oli että "haloo"... Marian showstopper oli aivan järkyttävä, en koskaan maailmassa haluaisi nähdä tuota vaatetta kenenkään ihmisen päällä! Yhtä hyvin voisi pukeutua perunasäkkiin, asu oli täsmälleen yhtä istuva ja "kaunis".. Mertin minihameet olivat aikas floppi, valitettavasti, vaikka tietylle naisryhmälle aivan päivittäisiä asuja, mutta kuitenkin ilman mitään ideaa. Mert on tulevaisuuden nimi.
      Katrin kaikissa ohjelman aikana tekemissä asuissa on aina ollut SITÄ JOTAKIN. Ja asut ovat aina olleet naisellisia, mutta myös idearikkaita. Aivan oikein meni voitto!!! ONNEA KATRI!!

    • Mx

      Hyvä Katri ja hyvä Ylä-Savo:) Katri on nääs Vieremältä kotoisin:)

      • syntynyt jossain

        SS.sta jotta on Vieremältä ja kummastelin kun tv:n tekstisivuilla hehkutettiin, että syntyperäinen lahtelainen??? Mikä lie totuus ? Syntyperäinen lahtelainenko vai opiskellut..?


      • Sej

        Koko Vieremä on Katrista ylpeä. Kuten muistakin, urheilun saralla edustavista perheenjäsenistä. Vanhemmille suuri kunnioitus, että mahdollistavat nuorten menestyksen elämän eri saroilla.


      • Sej kirjoitti:

        Koko Vieremä on Katrista ylpeä. Kuten muistakin, urheilun saralla edustavista perheenjäsenistä. Vanhemmille suuri kunnioitus, että mahdollistavat nuorten menestyksen elämän eri saroilla.

        just luin iltasanomien verkkosivuilta ettei malleja järjestänyt yritys ole maksanut palkkoja ajallaan.
        Lisää vaan tälläsiä tosi tv ohjelmiii . ett maksetaan jos muistetaan. Vittu mitä touhuu !!
        todennäkösesti tääkin kommentti sensuroidaan. eihän suomessa saa arvostella mitään. meininki on kun vanhassa neuvostoliitossa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4183
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3784
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2618
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1605
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe