Poikaystävän runkkailut

jnjhhctyttö

Voinko luottaa siihen, ettei poikaystäväni runkkaa? Onko monien miesten naiset kieltäneet runkkaamisen? Mä kielsin koska mua inhottaa se, ja haluan tuntea riittäväni miehelleni. Poikaystäväni vannoo ettei ole runkannut eikä tykkää kun kyseenalaistan sen. Pelkään kuitenkin että hän tekee sitä. enhän minä sitä saa ikinä tietää jollei hän kerro! joten ihan hyvin voi sitä tehdä... kuinka paljon teille miehille merkitsee lupaus näissä asioissa? lupailetteko tytöillenne ettette runkkaa mutta teette sitä silti koska eihän hän sitä saa tietää?

97

26545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kovajorma

      Minkä ikäisiä olette? Miehen ja hänen kalunsa yhteiselo on varsin läheistä ja varmaan kaikki miehet tekee sitä ainakin jossakin elämänsä vaiheessa. Ei runkkaaminen ole pettämistä ja asian kieltäminen tuottaa vain sulkeutumista. Tehkää sitä yhdessä ja runkkaa sinä miestäsi yllättäen silloin tällöin vaikette muuta seksiä just sillon harrastaisikaan.. Siitä me miehet tykätään. Löytäkää seksin ilot ilman kieltoja ja mustasukkaisuutta.

    • Polla dura

      Kerrankin kun lähdin yksin monen viikon matkalla opiskelun takia, niin huomasin perillä että se oli laittanut mun laukkuun oman fotonsa bikineissä, ja vielä pirskottanut siihen Clarinsin Par amour-kukkaistuoksua, mitä yleensä käytti.

      Joskus kun aamulla sen ei tekis mieli ja mulla seisoa tykkyttää aivan hillittömästi, niin se kääntyy vatsalleen ja mä laukaisen itseni sen yhteen puristuneiden reisien väliin. Se ei kuitenkaan kai ole runkkaamista, jos tarkkoja ollaan?

    • Runkkujamppa

      Käsittämätöntä kieltää mieheltä luonnollista käytöstä. Tuollaisella et kyllä saavuta mitään hyvää pidemmän päälle. Mies runkkaa, jos haluaa, eikä se oikeastaan sinulle edes kuulu.

    • tervettä

      Miehelle on itsensä tyydyttäminen täysin luonnollista ja oikeaa itsestään huolehtimista. Siinä hän oppii tuntemaan sukupuolielimiensä toimintaa. Eturauhanen on miehen elimistä herkin saamaan toimintahäiriöitä ja vain itse tyydyttämällä voi huolehtia sen säännöllisestä toiminnasta. Kun mies tuntee hyvin omat reaktionsa niin silloin hän parhaiten pystyy tyydyttämään vaimonsa.
      Olen mies 75 v ja olemme vaimon kanssa olleet yhdessä jo 50 vuotta ja rakastelemme vielä säännöllisesti. Vaimo kertoo sen olevan ihanaa. Koko yhteiselomme ajan olen lisäksi käyttänyt omaa kättäni eikä se ole tahtia haitannut.

      • poppis83

        Varmasti runkkaa joka tapauksessa ja on vain haitaksi suhteellenne jos hän joutuu asiasta valehtelemaan. Sinun täytyisi miettiä miksi oikeasti koet sen niin vastenmieliseksi. Eihän sillä mitään tekemistä sen kanssa riiitätkö sinä tyydyttämään kumppanisi. Kirjoituksestasi tuli mieleen että olet melkoisen nuori. Ongelma olisi vasta siinä vaiheessa jos hän ei kiinnostunut seksistä kanssasi...


      • Anonyymi

        Aika moni mies tekee sitä samaa,vaikka siitä ei puhuta😍


    • rouva runkkari

      Koskaan ei tulis mieleenkään kiletää omaa miestä runkkaamasta.Mies väittää että ei ole meidän yhdessä olon ainana runkanu kun 2 keraa ja mielestäni se on huolestuttavan vähän.
      Se ei suhdetta huononna,päin vastoin.Mitä enemmän sitä käyttää sen paremmin se toimii.
      Minäkin harrastan itsetyydytystä,eikä se ole mieheltäni pois.Mitä enemmän on seksiä missä vaan muodossa,sen enemmän sitä haluaa.

      • hyi perkele

        Muistakaa myös se että runkkaaminen esileikkien aikana on hyvin kiihottavaa koska siinä näkee kun toinen oikein esittelee nautintoaan.


      • Kokemuspuhuu

        Miehessäsi on jotain vikaa jos ei muka ole kuin 2x suhteenne aikana runkannut. Kieltää runkkaamisen koska ei kehtaa sanoa harrastavansa sitä lähes päivittäin.


      • Kokemuksiaonmonia
        Kokemuspuhuu kirjoitti:

        Miehessäsi on jotain vikaa jos ei muka ole kuin 2x suhteenne aikana runkannut. Kieltää runkkaamisen koska ei kehtaa sanoa harrastavansa sitä lähes päivittäin.

        Että ei me kaikki varattuina runkkailla. Itselläkin on runkkailut jäänyt erittäin vähälle tyydyttävissä parisuhteissa. Parhaimmillaa erääs suhteessa runkkasin pornoa vaan jos typy oli matkoilla, ja muutenki max. kerran kuukaudessa


    • freegay

      samasta pariskunnasta, tai pelkkää vedätystä, niin kuulostaa samankaltaisesta jutusta nim. merkki;"jätkät apuja, kiitos" ja tämä "jnjhhctyttö"..harvoin sattuu niin samanlaiset "ongelmat näin lähekkäin....mutta summs summarum..... runkatkaa akoista välittämättä, se on miehen perusoikeus joka näköjään pitäisi laittaa/kirjoittaa ihan perustuslakiin jos naiset alkavat näinkin radigaalisti mieheltä runkkaamisen kieltämään.

    • Törkeää

      Naisella ei ole mitään okeutta kieltää miestä runkkaamasta!

    • Mies 47 vuotta

      Näin miehen näkökulmasta tiedän kokemuksesta, että on varma keino lopettaa runkkaus. Nimittäin nainen vaatii miehelleen siveysvyön. Nykyään on tosi kätevä malli, jota voi käyttää vaikka jatkuvasti ja se on erittäin varma pois ei saa ilman naisella olevaa avainta. Kyllä sinä olet siinä oikeassa, että ei tee hyvää suhteelle kun mies runkkaa. Minä ainakin siveysvyössä ollessani pyydän ja anelen vaimoltani seksiä kaiken aikaa. Himo kasvaa nopeasti kun ei voi runkata ollenkaan. Lisäksi se että on vaimon kontrolloimana on ihanan alistavaa ja lisää vain haluja vaimoa kohtaan. Mies on myös kuuliaisempi, koska tietää ettei kannata suututtaa avaimen haltijaa, jos haluaa joskus paineensa purkaa.

      Nöyränä siveysvyössä
      Mies 47 vuotta

      • hyi perkele

        Älä sinä saatanan fetisisti ala sekoilemaan ja väittämään että aloittajan vaatimukset on muka normaalia! Sinun touhusi on vapaaehtoista vaikka yritätkin muille ja itsellesi valehdella että muka tekisit sen vastentahtoisesti.


      • Anonyymi

        Onko vaimosi lädy Domina


    • Hyi perkele

      Vaikka runkkaan suht vähän, niin minun naisena olisit saanut samantien kenkää perseelle ja olisin vielä avannut ovenkin jos olisit tullut esittämään sellaista etten saa runkata. Vaikka olisit maailman ihanin nainen ja vielä kauniskin ja olisin ollut aivan umpirakastunut, niin tuollaisen vaatimuksen jälkeen olisit samantien saanut lähtöpassit ja takaisin ei ole tulemista.

      Sinulla ei ole vitunkaan valtaa siihen että mitä poikaystäväsi saa tehdä omalla pippelillään omalla ajallaan, ja vaikka tuntisit ettet muka riitä miehelle jos hän kättelee pikkuveljeänsä, niin mene helvetin ämmä hakemaan hoitoa tuohon helvetin huonoon itsetuntoosi!

      Ainoa joka tässä tapauksessa on sairas, olet sinä ja pahasti oletkin. Sinulla on niin sairaalloisen huono itsetunto että sairautesi vuoksi yrität hallita poikaystävääsikin!

      Kerro miten se on muka sinulta pois jos hän runkkaa? Onko se hänen entinen runkkailunsa muka vähentänyt jotenkin hänen halujaan sinua kohtaan, tai kykyjään tai jotakin muuta? Onko hänellä esimerkiksi karvoja käsissä?

      Ellet sinä ole valmis pidättämään pissaasi silloin kun miehesi ei ole paikalla, niin sinulla ei ole minkäänlaista oikeutta missään tapauksessa päättää siitä ja halllinnoida sitä runkkaako poikaystäväsi vai ei.

      Oletko itse suostunut mihinkään samankaltaiseen vaatimukseen mitä poikaystäväsi on esittänyt? Nyt ei auta mitkään sellaiset vaatimukset minkä olet itse keksinyt, kuten sen ettet sormeile, koska ethän sinä pihtarina sormeile muutenkaan. Vaan nyt poikaystäväsi täytyy keksiä yhtä paha rajoite myös sinulle josta hän saa myös sinua epäillä ja vaatia sinua olemaan ehdottomasti tekemättä sitä mitä hän sitten päättääkin ja sen on myös tunnuttava jossakin. Ellet ole siihen valmis niin sinullakaan ei ole mitään oikeutta vaatia poikaystävältäsi tuollaista vaikka ajatus hänestä runkkaamassa sinua estoista ja mielisairasta pihtaria ahdistaakin.

      Vaikka sinua ahdistaa miesten runkkaaminen niin se on sinun ongelmasi, eikä sinun heikon mielenterveyden vuoksi pidä poikaystäväsi kärsiä! Etkö saatanan huora edes sitä ymmärrä! Ei jumalauta. Pyydä se poikaystäväsi tänne keskustelemaan ja kuunnellaan hänenkin oikea mielpide tästä asiasta ja pidä sinä pääsi kiinni sen aikaa ja hae vaikka terapiaa koska sitä sinä tarvitset.

      • huvittunut631

        Rauhotu nyt hyvä kaveri ettei verta ala vuotamaan nenästä. Sä et tiedä mun pihtauksesta hevon vittuakaan, enhän mä meidän VÄLISESTÄ seksistä mitään kertonut. Kaikille ihmisille ei valitettavasti seksi (yksin tai yhdessä) ole aivan noin iso osa elämää, elämässä on muutakin. toisin kuin mitä ilmeisimmin sinulla. Joten, koita keksiä elämääs muutaki sisältöä ku runkkaus ja seksi ni ei ehkä sit pääse toisten asiat sua noin pahasti järkyttämään ja saamaan pois tolaltasi. Hyvää jatkoa, toivon ettei sun kädet koskaan murru, koska sun mielenterveys sekä -rauha näyttää olevan ainoastaan omasta kädestä kiinni :)


      • hyi perkele
        huvittunut631 kirjoitti:

        Rauhotu nyt hyvä kaveri ettei verta ala vuotamaan nenästä. Sä et tiedä mun pihtauksesta hevon vittuakaan, enhän mä meidän VÄLISESTÄ seksistä mitään kertonut. Kaikille ihmisille ei valitettavasti seksi (yksin tai yhdessä) ole aivan noin iso osa elämää, elämässä on muutakin. toisin kuin mitä ilmeisimmin sinulla. Joten, koita keksiä elämääs muutaki sisältöä ku runkkaus ja seksi ni ei ehkä sit pääse toisten asiat sua noin pahasti järkyttämään ja saamaan pois tolaltasi. Hyvää jatkoa, toivon ettei sun kädet koskaan murru, koska sun mielenterveys sekä -rauha näyttää olevan ainoastaan omasta kädestä kiinni :)

        Kysymys kuului että mistä sinä olet vastaavasti hänen vaatimuksestaan luopunut?


    • runkkari-99

      Miehet runkkaavat. Jos kiellät tai käsket miestäsi olemaan runkkaamatta niin ihmissuhteenne kärsii ja otat turhia riskejä.

      Mieti miksi ajatus miehesi itsetyydytyksestä tuntuu sinusta pahalta. Et kai ajattele, että runkkaavaa miestä ei seksiä pihtaamalla voi hallita? Jos kyseessä on valtapeli niin toivottavasti poikaystäväsi ymmärtää ajoissa lähteä suhteestanne.

      Jos miehesi ei harrasta itsetyydytystä niin kaikki seksiharjoitus tapahtuu teidän välisessä seksissänne. Siinä on aika hankala yrittää esimerkiksi saada itseään kestämään kauemmin kun on tilanne päällä. Sinun oman etusi vuoksi on parempi, että mies runkkailee. Harjoittelu tapahtuu näin sinua häiritsemättä.

      Kun komennat miestäsi olemaan runkkaamatta ja teille tulee syystä tai toisesta seksitön kausi niin mitä arvelet tapahtuvan? Normaalissa suhteessa runkkarimies ottaa onnensa omiin käsiinsä eikä painosta sinua tai edes harkitse sivusuhteita. Runkkaamattomaksi opetettu mies katselee tilannetta aikansa ja sitten saattaa lähteä etsimään apua kassien tyhjennykseen ravintolasta. Parin ekan kerran jälkeen omatunto turtuu ja uskottomuudesta tulee tapa varsinkin, kun "akka pihtaa".

      • Ex-runkkari

        ei kaikille runkkaaminen oo noin sydämmen asia. Mitä enemmän ikää on tullut, niin runkkailla ei enää tarvii, kun muijalta saa tarpeeksi usein. Ihme juttuja täällä, et jos muija ei pidä et mies jatkuvasti on vemputtamassa, niin sitten suhde tuhoon tuomittu.
        Nimim. m-79, runkkailua vaihtelevasti pari kertaa puoles vuodes. Seksiä 3-6 kertaa viikos.


    • Eenokki Enonen

      ihmeellisin mitä olen täältä lukenut, että mies PETTÄÄ NAISTAAN silloin kun runkkaa. Ajatella, mikä uskottomuus! Äijä fantasioi ja RUNKKAA ja on sillä tavalla uskoton vaimolleen.

      Vaan kun se nyt vaan on maailman luonnollisin asia, eikä sillä ole mitään tekemistä minkään asian kanssa. Se ei tarkoita, etteikö vaimo olisi kykenevä tyydyttämään miestään. Se ei tarkoita, että mies kaipaisi jotain toista naista. Se ei tarkoita yhtään mitään. Miehellä on tarpeensa, syöminen, nukkuminen, kusella käynti ja runkkaaminen. siinä se. Piste ja loppu.

    • Oraakikkeli

      Kokemuksesta sanoisin, että miehiä on kahta lajia. Joko ne runkkaa, tai sitten ne pettää. Valitse niistä. Jos kiellät runkkaamisen, niin miehestä tulee ilman muuta pettäjä ennemmin tai myöhemmin. Runkkaaminen ei ole mitenkään sinulta pois, mutta se toinen vaihtoehto on.

      • Känninen apina

        Jos ämmä kieltää runkkaus tuokiot niin siinä vaiheessa saa painua VITTUUN!


    • runkuti

      Et voi luottaa. Miehet on runkkareita ja runkatessaan ajattelee ihan jotain muuta kuin omaa naistansa.

      • emiet

        Oon ihan samaa mieltä. Ja se siinä loukkaakin. Ihan sama onko huono vai hyvä itsetunto.


      • puurosuu10

        Mies tarvitsee muutakin virikettä kuin vaimonsa pelkästään,kyllä kunnon runkkaus ja fantasiointi piristää myös sitä vaimon kanssa käytävää seksielämää.ei kukaan jaksa kaurapuuroakaan jatkuvasti syödä.


    • jyjytjyt

      Jos kiellät mieheltäsi runkkaamisen, sinun tulee antaa tälle 7 kertaa viikossa ;)

      • jöllllli

        Mut ite en kyllä runkkaile joka päivä, edes vaikken saisi pesää. Kyllä se riittää et emäntä antaa kunnolla viikottain, niin ei tarvii tai tee mielikää paljonkaa runkkailla.


    • samaspd

      Mies saa runkata jos haluaa, onko se sinulta jotain pois?

    • 29 v. mies

      Se lopettaa runkkaamisen melko tehokkaasti.

    • kullitettu

      Tekosi on mielestäni väärin, sillä ei naisystäväni minulta runkkausta kiellä, itseasiassa hän tekee sitä itsekin minulle. Kuvittele asia miehen näkökulmasta: Kun sinulla on nälkä sinä syöt, eiks je? Miestä panettaa hän runkkaa eiks ni?

    • viisas nainen

      Ootte selvästi nuoria ja sinulla on huono itsetunto.
      Miehet runkkaa. Piste. Ei sille voi mitään. Ja hyvä että runkkaavat - muuten sitä saa antaa pillua 2xpäivässä 7 päivää viikossa jne.

      Ei se runkkaaminen mitään pettämistä ole. Miehesi kuitenkin ajattelee sinua sen aikana, so what's the deal ;)

      • shit

        Se on satavarma että aloittajan mies ei aloittajaa ajattele runkun aikana.


      • Luulisin..
        shit kirjoitti:

        Se on satavarma että aloittajan mies ei aloittajaa ajattele runkun aikana.

        Että jopa naapurin rouvakin on parempi..


      • näinon...
        Luulisin.. kirjoitti:

        Että jopa naapurin rouvakin on parempi..

        ei se olis ongelma tuo runkkaaminen /pornon katselu jos ukko antas myös omalleen ,vaan kun ei enää anna!!!!!!! sairas runkkari se on ja sika isolla S:llä!!!!!!


      • kyllästynyt pihtaami
        näinon... kirjoitti:

        ei se olis ongelma tuo runkkaaminen /pornon katselu jos ukko antas myös omalleen ,vaan kun ei enää anna!!!!!!! sairas runkkari se on ja sika isolla S:llä!!!!!!

        Ihan samaa mieltä. Mies on alusta saakka väittänyt ettei ole koskaan ollut kovin seksuaalinen ihminen ja silti se porno ja runkkaaminen kiinnostaa... Se on todella väärin että mies pihtaa naiseltaan ja silti runkkaa... Minusta se on miehen velvollisuus pitää nainen tyytyväisenä sängyssä... ei se ole mies eikä mikää joka ei pidä!!!


      • OTSAA olla
        kyllästynyt pihtaami kirjoitti:

        Ihan samaa mieltä. Mies on alusta saakka väittänyt ettei ole koskaan ollut kovin seksuaalinen ihminen ja silti se porno ja runkkaaminen kiinnostaa... Se on todella väärin että mies pihtaa naiseltaan ja silti runkkaa... Minusta se on miehen velvollisuus pitää nainen tyytyväisenä sängyssä... ei se ole mies eikä mikää joka ei pidä!!!

        kotona kuin "lehmä laitumella" ja vielä esittää vaatimuksia.
        Kiimainen vaimo / morsian panee miehen suorastaan pyytämään rakoa , mutta vaan jos
        NAINEN TAJUAA OLLA KIIMAINEN..
        ,
        itse runkkaan kerta päivässä , mutta annan kyrpää ja kielihoitoa yli tunnin joka toinen päivä.


      • w35
        kyllästynyt pihtaami kirjoitti:

        Ihan samaa mieltä. Mies on alusta saakka väittänyt ettei ole koskaan ollut kovin seksuaalinen ihminen ja silti se porno ja runkkaaminen kiinnostaa... Se on todella väärin että mies pihtaa naiseltaan ja silti runkkaa... Minusta se on miehen velvollisuus pitää nainen tyytyväisenä sängyssä... ei se ole mies eikä mikää joka ei pidä!!!

        ...jos seksielämä on suhteessa ykspuolista. Miten mies voi runkata naisen nähden / tiedostamana sen sijaan että rakastelisi naisensa kanssa? En minäkään ymmärrä sitä. Kyllä se rasittaa henkisesti naista. Riittämättömyyden tunne. Taustalla voi toki olla monenlaisia syitä, mutta runkkaamisessa kyse on vallan käytöstä, silloin kun se liittyy pihtaamiseen.


    • M34++

      etten runkkaa ja lupaukseni tehosteeksi ostin siveysvyön jonka avaimenhaltijana tyttöystäväni on :)

      • Nainen 28

        En ymmärrä miksi haluat kieltää poikaystäväsi runkkailun?Mielestäni sinun pitäisi antaa poikaystäväsi runkkailla ja myös kokeilla miltä itsestäsi tuntuu kun tyydytät itseäsi,vain tuntemalla itsesi minkä opit itseksesi runkkaamalla opit tuntemaan mitkä asiat sinua kiihottavat. Runkkailu on täysin normaali asia ja sitä voi myös käyttää esileikkinä. Itse Olen joskus runkkaillut ja ottanut kuvia/videota ja lähettänyt miehelleni materiaalia,kyllä on kummasti piristänyt kun koko päivän on hieman itseään kiusannut ja mies kiimassa kuvia/videoita katsellut ja kun mies tulee kotiin niin voi että sitä nautintoa. Olen myös kerran yöllä vahingossa yllättänyt mieheni katselemassa pornoa,mieheni pelästyi hieman tilannetta mutta mielestäni se oli niin kiihottavaa että halusin mennä mukaan niinpä otin häneltä suihin loppuun asti ja kiusasin itseäni,aamulla seksi oli aivan mahtavaa kun olin yöllä antanut suuseksiä ja kiihottanut itseäni,aamulla mies herätti minut hyväilyllä ja minä ainakin olen sitä mieltä että runkkaaminen parantaa parisuhdetta.Teen sitä itse ja niin tekee miehenikin.Ja jos nyt miehesi sattuu katsomaan pornoa runkkailunaikan tai käyttää mielikuvitustaan niin entä sitten,kyllä kauniita ihmisiä saa kattella ja fantasioida kunhan se jää siihen ja minä saan miehen huomion kun me harrastamme seksiä.Jos alkaa miettimään että se pornotähti sielä leffassa on niin kaunis ym niin siinä menee ikä ja terveys aina on joku kauniimpi ja seksikkäämpi mutta sinua on vain yksi.Ei muuta kun itseluottamusta kehiin ja molemmat käsihommiin,siitä se kunnon parisuhde lähtee!!


    • normi mies!!!

      onneksi minun ihana Vaimo eI ole noin sairaan narsistinen! antaa runkata ihan vapaasti ja ymmärtää sen ETTÄ SE ON NORMAALIA KÄYTTÄYTYMISTÄ VAIKKA OLIS PARISUHTEESSA!!! Ei vittu ihan uskomatonta jos oikeesti joku on noin idiootti. Koita tajuta että tollanen on etäännyttävää! Se ei lähennä teitä tippaakaan pitemmän päälle ellei jätkäsi sitten satu olemaan masokisti joka nauttii tollasesta muijasta. Exällä oli taipumusta vähän kaltaiseesi käyttäytymiseen. Oli siis MUSTIS MUN KÄDELLE!!! No se onkin exä! Koska sillä oli muutenkin ongelmia itsensä kanssa. Ja NIIN ON SINULLAKIN se on ihan sata varmaa koska kerta ajattelet noin! Piste!

      • aloittajajesjes

        Kaikille se ei ole aivan noin välttämätöntä kui sinulle arvon herra näyttää olevan. Joillaki on elämässään muitakin asioita, jotka tuottavat iloa ja antavat onnea. Sinun elämäsi ilot näyttävät koostuvan suurimmilta osin runkkauksesta. Lisäksi poikaystäväni ei elä missään selibaatissa, kyllä me yhdessä harrastamme seksiä. Joskus vain tarvitaan kompromisseja ja "uhrauksia" sekä yhdessä pysymiseksi että myös siitä syystä että toista kunnioitetaan eikä hänelle haluta aiheuttaa negatiivia tunteita. Hyvissä suhteissa jopa niin pitkälti että ollaan valmiita tinkimään omista eduista, (jos runkkaus sitä nyt on), jotta suhde pysyisi kunnossa.

        ps. Me ollaan oltu yhdessä pian kolme vuotta, että revi siitä. Jos hän haluaisi runkata kovemmin kuin olla minun kanssani ni hän varmasti olisi jättänyt minut aikaa sitten. Meidän suhteen sisältöön kuuluu muutakin.
        Nenäverenvuodon välttämiseksi suosittelen herralle rauhoittumista. :) Hyvää kevättä ja kiitos kommentista!


      • hsdfghdfhfhgfsdh
        aloittajajesjes kirjoitti:

        Kaikille se ei ole aivan noin välttämätöntä kui sinulle arvon herra näyttää olevan. Joillaki on elämässään muitakin asioita, jotka tuottavat iloa ja antavat onnea. Sinun elämäsi ilot näyttävät koostuvan suurimmilta osin runkkauksesta. Lisäksi poikaystäväni ei elä missään selibaatissa, kyllä me yhdessä harrastamme seksiä. Joskus vain tarvitaan kompromisseja ja "uhrauksia" sekä yhdessä pysymiseksi että myös siitä syystä että toista kunnioitetaan eikä hänelle haluta aiheuttaa negatiivia tunteita. Hyvissä suhteissa jopa niin pitkälti että ollaan valmiita tinkimään omista eduista, (jos runkkaus sitä nyt on), jotta suhde pysyisi kunnossa.

        ps. Me ollaan oltu yhdessä pian kolme vuotta, että revi siitä. Jos hän haluaisi runkata kovemmin kuin olla minun kanssani ni hän varmasti olisi jättänyt minut aikaa sitten. Meidän suhteen sisältöön kuuluu muutakin.
        Nenäverenvuodon välttämiseksi suosittelen herralle rauhoittumista. :) Hyvää kevättä ja kiitos kommentista!

        Äijäs runkkaa ihan yhtäpaljo ku muutkin miehet ja sä lähinnä nolaat täällä itses noilla paskapuheillas :D:D


      • Puupillu
        hsdfghdfhfhgfsdh kirjoitti:

        Äijäs runkkaa ihan yhtäpaljo ku muutkin miehet ja sä lähinnä nolaat täällä itses noilla paskapuheillas :D:D

        Kuskas miestään LEHMÄLLE säännöllisesti ja ilmeisesti anto lisäksi myös ite. Sitä sanoisin avoimuudeksi.


      • vai mitä
        Puupillu kirjoitti:

        Kuskas miestään LEHMÄLLE säännöllisesti ja ilmeisesti anto lisäksi myös ite. Sitä sanoisin avoimuudeksi.

        Taidat olla kateellinen kun toiset saa ja sinä et.


      • saanio
        vai mitä kirjoitti:

        Taidat olla kateellinen kun toiset saa ja sinä et.

        Kolmesta asiasta mikä olisi tuskallisinta?

        1- Tupakkalakko kuukauden ajan
        2- Alkoholilakko kuukauden ajan
        3- Itsetyydytyksen ja seksin lopettaminen kuukaudeksi
        Olettaen, että kaikkea kolmea on tullut tehtyä.


      • Omakohtaiskokemus
        saanio kirjoitti:

        Kolmesta asiasta mikä olisi tuskallisinta?

        1- Tupakkalakko kuukauden ajan
        2- Alkoholilakko kuukauden ajan
        3- Itsetyydytyksen ja seksin lopettaminen kuukaudeksi
        Olettaen, että kaikkea kolmea on tullut tehtyä.

        Helpointa olisi luopua alkosta kuukaudeksi.
        Toiseksi vaikeinta olisi luopua tupakasta kuukaudeksi. Nykyään en polta, mutta silloin kun poltin niin tuo olisi tuottanut hitonmoisia vaikeuksia mutta ei pahimpia vaikeuksia. Siitä luopumisessa helpottaisi kuitenkin se että tiedän sen että viikossa fyysiset riippuvuusoireet lievenevät nolliin ja sen jälkeen on pelkästään psyykkinen riippuvuus ja se on paha puolen vuoden ajan.

        Ehdottomasti pahinta olisi kuitenkin luopua seksistä tai runkusta kuukaudeksi. Siinä ei pää kestäisi. Ja tuo on tullut armeijassa koettua alokasaikana. Siellä sitä tekemistä oli kuitenkin niin helvetisti ettei seksi kiinnostanut hetkeäkään.


      • tähän käteen
        Omakohtaiskokemus kirjoitti:

        Helpointa olisi luopua alkosta kuukaudeksi.
        Toiseksi vaikeinta olisi luopua tupakasta kuukaudeksi. Nykyään en polta, mutta silloin kun poltin niin tuo olisi tuottanut hitonmoisia vaikeuksia mutta ei pahimpia vaikeuksia. Siitä luopumisessa helpottaisi kuitenkin se että tiedän sen että viikossa fyysiset riippuvuusoireet lievenevät nolliin ja sen jälkeen on pelkästään psyykkinen riippuvuus ja se on paha puolen vuoden ajan.

        Ehdottomasti pahinta olisi kuitenkin luopua seksistä tai runkusta kuukaudeksi. Siinä ei pää kestäisi. Ja tuo on tullut armeijassa koettua alokasaikana. Siellä sitä tekemistä oli kuitenkin niin helvetisti ettei seksi kiinnostanut hetkeäkään.

        Mä harrastan usein, vaimin nähden tai salassa. MUTTA ajattelen aina vaimoani kun tumputtelen, eli periaatteessa olen rakkaani kanssa silloin. Emäntä tykkää myös katsella kun hoitelen hommat itsekseni.


      • turhautunut...
        tähän käteen kirjoitti:

        Mä harrastan usein, vaimin nähden tai salassa. MUTTA ajattelen aina vaimoani kun tumputtelen, eli periaatteessa olen rakkaani kanssa silloin. Emäntä tykkää myös katsella kun hoitelen hommat itsekseni.

        Ihan mielenkiinnosta kysyn nyt aiheeseen liittyen: mun ja miehen seksielämä on tyssähtänyt, lähinnä siihen että miehellä on masennusta ja vähän muutakin ongelmaa, ei niistä sen enempää. Ok, itse olisin valmis seksiin vaikka joka päivä useammankin kerran, mutta nyt kun on saanut tarpeeksi monta kertaa pakit (miestä ei kiinnosta, ei jaksa jne. edellä mainituista syistä), en jaksa tai halua itse enää edes ehdotella mitään. Enkä halua enää edes ajatella, kuinka harvoin seksiä on. Kuitenkin, kuten mieheni joskus aikaisemmin sanoi, miehiset tarpeet on tyydytettävä, eli silloin tällöin on runkattava. Ja sehän on mulle niin kauan ok, kunhan pornolehdet ym. ei mene mun edelle, eli että niille ei ole juuri enempää "käyttöä" kuin mulle. Naisen vaisto kuitenkin tuppaa väkisinkin sanomaan, että nyt kun tyyliin viiden viikon sisällä seksiä on kerran saanut, niin kyllä niille lehdille ja muille on käyttöä löytynyt, tuskin mies noin pitkää aikaa on runkkaamattakaan.. eli pitäisikö se nyt sitten hyväksyä, että vaikka itse olisin valmis tyyliin milloin vain seksiin eikä sitä kuitenkaan saa, niin mies hoitaa itse itsensä, oletettavasti aika paljon useammin mitä itse toivoisin häneltä saavani? Tässä ei siis pitäisi olla mitään ongelmaa oman ulkonäköni kanssa tai muuta, koska muilla osa-alueilla hommat toimii, kunhan miehellä vaan muuten asiat on edes hetkittäin suunnilleen kunnossa.. meneekö kaikki masennuksen piikkiin, myös se että mies runkkaa luultavasti useammin kuin mitä me harrastetaan seksiä? Ja onko se siis tässä tapauksessa ok?


      • puoliksi ja puoliksi
        turhautunut... kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kysyn nyt aiheeseen liittyen: mun ja miehen seksielämä on tyssähtänyt, lähinnä siihen että miehellä on masennusta ja vähän muutakin ongelmaa, ei niistä sen enempää. Ok, itse olisin valmis seksiin vaikka joka päivä useammankin kerran, mutta nyt kun on saanut tarpeeksi monta kertaa pakit (miestä ei kiinnosta, ei jaksa jne. edellä mainituista syistä), en jaksa tai halua itse enää edes ehdotella mitään. Enkä halua enää edes ajatella, kuinka harvoin seksiä on. Kuitenkin, kuten mieheni joskus aikaisemmin sanoi, miehiset tarpeet on tyydytettävä, eli silloin tällöin on runkattava. Ja sehän on mulle niin kauan ok, kunhan pornolehdet ym. ei mene mun edelle, eli että niille ei ole juuri enempää "käyttöä" kuin mulle. Naisen vaisto kuitenkin tuppaa väkisinkin sanomaan, että nyt kun tyyliin viiden viikon sisällä seksiä on kerran saanut, niin kyllä niille lehdille ja muille on käyttöä löytynyt, tuskin mies noin pitkää aikaa on runkkaamattakaan.. eli pitäisikö se nyt sitten hyväksyä, että vaikka itse olisin valmis tyyliin milloin vain seksiin eikä sitä kuitenkaan saa, niin mies hoitaa itse itsensä, oletettavasti aika paljon useammin mitä itse toivoisin häneltä saavani? Tässä ei siis pitäisi olla mitään ongelmaa oman ulkonäköni kanssa tai muuta, koska muilla osa-alueilla hommat toimii, kunhan miehellä vaan muuten asiat on edes hetkittäin suunnilleen kunnossa.. meneekö kaikki masennuksen piikkiin, myös se että mies runkkaa luultavasti useammin kuin mitä me harrastetaan seksiä? Ja onko se siis tässä tapauksessa ok?

        Itse haluaisin seksiä suunnilleen viisi kertaa viikossa, vaimoni suostuu siihen pari kertaa. Itse hän tekee aloitteen ehkä kerran kuussa, pian kuukautisten jälkeen. Niinpä minä sitten vedän käteeni 2-3 kertaa viikossa. Vaimoni tietää tämän ja on vain tyytyväinen kun ole "vähän väliä kinuamassa".


      • mies vaan
        turhautunut... kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kysyn nyt aiheeseen liittyen: mun ja miehen seksielämä on tyssähtänyt, lähinnä siihen että miehellä on masennusta ja vähän muutakin ongelmaa, ei niistä sen enempää. Ok, itse olisin valmis seksiin vaikka joka päivä useammankin kerran, mutta nyt kun on saanut tarpeeksi monta kertaa pakit (miestä ei kiinnosta, ei jaksa jne. edellä mainituista syistä), en jaksa tai halua itse enää edes ehdotella mitään. Enkä halua enää edes ajatella, kuinka harvoin seksiä on. Kuitenkin, kuten mieheni joskus aikaisemmin sanoi, miehiset tarpeet on tyydytettävä, eli silloin tällöin on runkattava. Ja sehän on mulle niin kauan ok, kunhan pornolehdet ym. ei mene mun edelle, eli että niille ei ole juuri enempää "käyttöä" kuin mulle. Naisen vaisto kuitenkin tuppaa väkisinkin sanomaan, että nyt kun tyyliin viiden viikon sisällä seksiä on kerran saanut, niin kyllä niille lehdille ja muille on käyttöä löytynyt, tuskin mies noin pitkää aikaa on runkkaamattakaan.. eli pitäisikö se nyt sitten hyväksyä, että vaikka itse olisin valmis tyyliin milloin vain seksiin eikä sitä kuitenkaan saa, niin mies hoitaa itse itsensä, oletettavasti aika paljon useammin mitä itse toivoisin häneltä saavani? Tässä ei siis pitäisi olla mitään ongelmaa oman ulkonäköni kanssa tai muuta, koska muilla osa-alueilla hommat toimii, kunhan miehellä vaan muuten asiat on edes hetkittäin suunnilleen kunnossa.. meneekö kaikki masennuksen piikkiin, myös se että mies runkkaa luultavasti useammin kuin mitä me harrastetaan seksiä? Ja onko se siis tässä tapauksessa ok?

        kyllä se taitaa mennä masennuksen piikkiin. riippuu siitä kuinka voimakas masennus kyseessä. tiedän kokemuksesta ettei silloin kiinnosta nämä asiat vaan mielessä koko ajan oma vointi ja jaksaminen. yritä keskustella asiasta avoimesti ja ymmärtää häntä. kai hän syö mieliala lääkkeitä jotta tulee entiselleen. kyllä se siitä vielä menee paremmaksi.


      • ajatteleppa ite
        mies vaan kirjoitti:

        kyllä se taitaa mennä masennuksen piikkiin. riippuu siitä kuinka voimakas masennus kyseessä. tiedän kokemuksesta ettei silloin kiinnosta nämä asiat vaan mielessä koko ajan oma vointi ja jaksaminen. yritä keskustella asiasta avoimesti ja ymmärtää häntä. kai hän syö mieliala lääkkeitä jotta tulee entiselleen. kyllä se siitä vielä menee paremmaksi.

        Kun aletaan ohjaamaan ja määräämään toisen elämää, mitä saat tehdä ja mitä et.Kyllä se on jokaisen oma asia runkkaako vai ei, myös aloittajan. Vähän sama asia kuin miten jotkut naiset kiristää pillullaan miestä, eivät anna jos et tee sitä tai tätä. Aloittaja käyttää varmaan sitä konstia kohta mies parkaansa kohtaan joka toivottavasti käy nusamessa vierasta ja sen jälkeen lähteekin lätkimään.


      • kolli1969
        ajatteleppa ite kirjoitti:

        Kun aletaan ohjaamaan ja määräämään toisen elämää, mitä saat tehdä ja mitä et.Kyllä se on jokaisen oma asia runkkaako vai ei, myös aloittajan. Vähän sama asia kuin miten jotkut naiset kiristää pillullaan miestä, eivät anna jos et tee sitä tai tätä. Aloittaja käyttää varmaan sitä konstia kohta mies parkaansa kohtaan joka toivottavasti käy nusamessa vierasta ja sen jälkeen lähteekin lätkimään.

        Vittu,kun joskus se vituttaa,en maata kestä en maailmaa (Juice Leskinen)


    • pihtarin ukko

      eukko antoi viimeksi 15.12.2009. Saanko runkata? ai niin ja sitä ennen joskus kesällä 2009, jos tässä ei vetele hanskaan niin mitä helvettiä sit.?

    • pake-salainen

      Voit olla varma, että kaverisi runkkailee kuten ennenkin.Joka ainoa mies tekee niin, vieläpä useasti päivässä. Miesten on pakko saada spermansa ulos vaikka itse, jos et vähintäinkin päivittäin anna, siitä huolimatta melkein kaikki miehet runkkaavat kerran pari päivässä, vieläpä aika iäkkäinäkin,iän karttuessa poikkeuksia varmaan on.
      Itse en ole enää mikään nuorukainen, silti runkkailen toisinaan 2-3 kertaa pvs,sä. Normaalisti nain lisäksi parikertaa viikossa.
      Miestä ei määrää korvienväli, vaan jalkojenväli !!!

    • mie-s

      Miehesi ei runkkaa, jos on sinulle niin luvannut. Lupaus on miehelle pyhä asia.

      Miehet eivät totta puhuen masturboi juuri lainkaan. Jostain syystä media antaa kuvan, että seksi olisi miehille erityisen tärkeää, ja että miehet masturboivat naisia useammin. Näin ei kuitenkaan ole. Miehet masturboivat keskimäärin todella harvoin, ehkä noin kerran kuukaudessa.

      Huolesi on siis aika turha. Hienoa kuitenkin, että olet kieltänyt runkkauksen mieheltäsi. tuo se vasta on todellista rakkautta. :)

      • mlukku

        ..normaali, niin aivan varmasti runkkaa ja niin pitääkin tehdä.


    • Velipoika

      En ole koskaan runkannut enkä toiste sitä tee

      • pake-salainen

        Hyvä (Velipoika) vastauksesi on ristiriitainen, et ole koskaan runkannut etkä toiste sitä tee?
        Joten ensin kiellät,ja sitten myönnät!
        Ymmärrän asian niin, että ainakin kerran olet runkannut.
        Todennäköisesti teet sitä säännöllisesti,niinkuin yleensä terveet miehet tekevät!!!


    • 3+1

      Annatko aina kun poikaystävä haluaa? Jos et niin turha motkottaa runkkailusta. Onko seksinne kenties tylsää?

    • runkkari--

      Jos ei runkkaa, niin mistä sen tietää toimiiko se silloin kun pitäisi?
      Runkkaamisella on myös hyviä puolia. Runkatessa saat ajatella mitä/ketä haluat, eikä niistä tarvi kertoa. Lisäksi eturauhasen säännöllinen tyhjentäminen ehkäisee eturauhasen syöpää vanhemmiten.

      Aivan paras runkkaus syntyy siten, että selaat pornoarkistoasi, otat muutaman snapsin ja vähän ennen h-hetkeä pistät pari pussia nuuskaa huuleen. Nousuhumala, orgasmi ja nikotiini yhdistettynä tuottaa käsittämättömän voimakkaan mielihyväntunteen. Hyvälläkään panolla ei pääse samaan.

    • Ammamies

      Et voi luottaa poikaystäväsi sanaan. Todennäköisesti hän runkkaa sinulta salassa. Siksi sinun kannattaa hankkia siveysvyö, jota hänen on pidettävä aina. Ja vain sinulla on avain. Se on ainoa keino varmistua siitä, että hän ei tumputa.

      Älä välitä siitä, mitä pieniunaiset homot täällä huutelevat. Vaatimuksesi on täysin oikeutettu. Yksikään todellinen Nainen ei voi hyväksyä sitä, että miehensä pettää häntä runkkaamalla.

      • ...

        mutta runkkaaminen ei ole pettämistä. ja toiseksi ne kaikenmaailman siveysvyöt joutaa romukoppaan.
        Mutta yksikään eukko ei voi mieheltä runkkaamista kieltää ja se on fakta!.


    • jeeeeeeeeeeeeeeeXD

      kai se nyt herranjumala runkkaa jos ei saa sillon kun haluaa. anna sille sillon kun haluaa ni loppuu runkkaaminen. ei miehelle mikää kerran viikossa riitä. jos mun muija kieltäis et en saa runkkaa ni menis muija vaihtoo.

    • HERÄÄ!

      Anna sille sillon ku haluaa ni ei runkkaa enää tai hyväksyt sen et se panee kolmee muuta naista sun lisäks.

    • Matteusko

      Minua ei vaimoni ole 30 v. kieltänyt runkkaamasta. Joskus hän on kysynyt, "hankaanko" itseäni, koska hän ei edes tunne sanaa "runkata". "Älä nyt höpötä", olen vastannut. Sillä sanoohan sen järkikin, että kun vaimo selvästi on sanonut, ettei halua harrastaa seksiä kanssani ja tuntee minun kanssani sekstatessaan kuulemma "huoraavansa", ja niin muodoin harrastamme seksiä korkeintaan 1 krt/kk ja silloinkin humalassa ja korkeintaan 10 min, niin runkkaan 2-4 krt/vko.
      Siveysvyö ei toisi vaimolleni mitään tarvitsemaansa - vain kärtyisän miehen.
      Runkkaamalla jaksan odottaa hyvillä mielin sitä kk:n kohokohtaa, kun vaimo suostuu seksiin.

    • Kelol

      Paras keino olisi varmaan antaa pillua usein... Tosin kehottaisin vain olemaan välittämästä. Varmaan 90% miehistä runkkaa vähintään joka kuukausi.

      • öojöikhlijyuhyli

        Miten voi pillua antaa riittävän usein jos miehellä lopahtaa muna silloin kun riisun vaatteet?

        Hän runkkaa ties kuinka monta kertaa viikossa, en edes halua tietää..
        Todella loukkaavaa ja itsetuntoa alentavaa on se kun mies muka väittää et haluaa mua enemmän kuin mitään muuta. Silti meidän sekstaillessa hänellä lopahtaa ennen kuin keretään edes hommiin.
        Blondeja hän tykkää katsella runkatessaan ja minä ne seksi halut häneltä vien.
        Seksiä PÄÄSEN hänen kanssa harrastamaan varmaan 2-3krt/kk.

        Muuten parisuhteessamme ei ole ongelmia, meillä vaan ei seksiä ole hänen puolestaan.
        Mutta jos vielä jatkuu näin niin pettäjän tiellä käypi hän..

        Jos hän saa toteuttaa seksuaalisen tyydytyksensä runkkauksen ja blondipornon kanssa, niin minä saan myös toteuttaa oman seksuaalisen tyydytyksen, oli hän mukana tai ei!


      • 12 12
        öojöikhlijyuhyli kirjoitti:

        Miten voi pillua antaa riittävän usein jos miehellä lopahtaa muna silloin kun riisun vaatteet?

        Hän runkkaa ties kuinka monta kertaa viikossa, en edes halua tietää..
        Todella loukkaavaa ja itsetuntoa alentavaa on se kun mies muka väittää et haluaa mua enemmän kuin mitään muuta. Silti meidän sekstaillessa hänellä lopahtaa ennen kuin keretään edes hommiin.
        Blondeja hän tykkää katsella runkatessaan ja minä ne seksi halut häneltä vien.
        Seksiä PÄÄSEN hänen kanssa harrastamaan varmaan 2-3krt/kk.

        Muuten parisuhteessamme ei ole ongelmia, meillä vaan ei seksiä ole hänen puolestaan.
        Mutta jos vielä jatkuu näin niin pettäjän tiellä käypi hän..

        Jos hän saa toteuttaa seksuaalisen tyydytyksensä runkkauksen ja blondipornon kanssa, niin minä saan myös toteuttaa oman seksuaalisen tyydytyksen, oli hän mukana tai ei!

        "Mutta jos vielä jatkuu näin niin pettäjän tiellä käypi hän.. "

        Miehesi ei harrasta seksiä muiden kanssa. Jos sinä aloitat niin tiedät olevasi se, joka ensimmäisenä lähti vieraisiin. Puhukaa asiasta. Kerro että homma ei toimi ja että sulle kasvaa sarvi otsaan seksin puutteen vuoksi. Kerro, että hän ei huomioi sinun tarpeitasi ja että tilanne on vaarallinen parisuhteellenne. Jos miestä ei kiinnosta sinun ongelmasi niin kerro että aiot lähteä vieraisiin ja vasta sitten toteuta uhkauksesi. Tuolla tavalla miehelläsi on mahdollisuus reagoida ja yrittää muuttaa käytöstään ennen kuin on liian myöhäistä. Jos et voi tuollaisesta puhua miehesi kanssa ilman pelkoa turpiin saamisesta niin JSS eli jätä se sika.

        Jos haluatte esmes lapsien vuoksi vielä jatkaa yhdessä niin voitte tietty sopia vieraissa käymisen säännöistä eli turvaseksi, kerrotaan treffeistä etukäteen jne. Tunnen pariskuntia, joilla on ns. avoin avioliitto mutta ei enää keskinäistä seksielämää juuri ollenkaan. Jos tuolle tielle lähdette niin sitten selväksi myös se asia että mies käyttää AINA kondomia vieraissa ollessaan. Yhdellä näistä miehistä on ylimääräinen lapsi kun tuttu ja "luotettava" seksikumppani nainen halusikin kakaran eikä kertonut jättäneensä pillerit pois.


    • runkatessa

      Anna poikaystäväsi vain runkata rauhassa. Runkkaus vähintään kerran päivässä on todettu vähentävän miehillä eturauhassyövän riskiä. Ahkera runkkaaminen kertoo vain siitä että mies on terve koska kykenee saamaan stondiksen helposti.

      "Mä kielsin koska mua inhottaa se, ja haluan tuntea riittäväni miehelleni."

      Ihan aikuisten oikeesti. Onko runkkaamien pettämistä? Ja jos on niin kenen kanssa?

    • kyllätäätästä

      Mulla on todella huono itsetunto ja satuttaa ihan hirveästi kun mies runkkaa.
      Olen kuitenkin todella himokas ja seksiä harrastetaan useimmiten joka päivä.
      Lisäksi tykkään imeä ja runkata kultaani ja hän selvästi nauttii molemmista joten miksi tarttee sitä pornoa sitten katsella??
      Muita alastomia naisia.
      Loukkaa ainakin minua naisena todella paljon - varsinkin kun en itse runkkaa.
      Tosin kieltänyt en silti sitä ole.
      Tässä odottelen että itsetunto kohenee eikä tartte olla mustis pornohuorille.
      Pitäisittekö te miehet siitä jos me naiset katseltais muita miehiä runkatessa? Ehkä jopa isompi kaluisia?
      Eikö tulisi mitään tunteita?

      • perts23

        Mies runkkaa jos mies haluaa runkata. Oon ollu parisuhteessa monta saat*nan vuotta, ja silti runkkaan. Vaikka sais tavaraa joka päivä, ni sillon ku tekee mieli, ni sillon runkataan. Ei se tarkoita mitään pettämistä tai muuta. Se vaan menee niin.

        Ei mua ainakaan kiinnosta jos muija kattoo jotain pornoa ja sormettaa itteään sillon kun en oo kotona. Kiihottais vaan saada se joskus rysän päältä kiinni. On täällä sivuhistoriassa pornoa sillonkin katsottu kun en oo himassa, varmaan luulee etten tajuu. Joskus mä jyrsin sitä kostoks viel perseeseen niin et se saa kunnnon orgasmin.

        Oon joskus nähny ku se runkkaa itteään, kun ollaan oltu sängyssä ja sinne se sormi menee peppuun kivasti. Taitaa tykätä...;) Kaikki naiset ei kuitenkaan tykkää, et niitten rectumia hyväillään seksin aikana.
        Mikään ei tosin oo kiihottavamman näköstä kuin se et on molemmat kädet duunissa samaan aikaan.


    • Tasa-arvoako?

      Unelmoit itse täydellisestä miehestä, joka rakastaa ja himoitsee VAIN Sinua ja on täydellisen uskollinen. Itse et kuitenkaan anna HÄNEN unelmoida täydellisestä naisesta, joka on aina valmis juuri sellaiseen seksiin kuin hän haluaa. Onko tässä nähtävissä jotain oikeudenmukaisuusongelmaa?

    • Pillu vinkumaan

      sehän olis sama kun poikaystäväsi sanoisi että et saa katsoa yhtään miestä päivänaikana tai että et saa syödä ellei hän anna siihen lupaa. Aivan yhtä helppoja toteuttaa mutta onko siinä mitään järrkeä tai onko edes terveellistä. Jos pelkäät että et rriitä poikaystävällesi niin harrasta sen kanssa enemän seksiä, niin paljon että varmasti riittää. Sillon ei tavitse miettiä turhia asioita. Jos nyt mietit mahdatko harrastaa tarpeeksi seksiä hän kanssaan niin vastaus on että et varmaankaan harrasta. Jos sitä on todella tarpeeksi ja seksielämä on hyvää, niin ei sitä edes tarvitse miettiä.

      • vanha runkkari

        Ei maailmassa ole kahta ihmistä jotka aina haluaa samaan aikaan ja yhtä paljon.Varsinkin vanhemmiten halut ovat hyvinkin eriaikaiset ja erilaiset.Vaimoni ei ole juuri vaihdevuosien jälkeen halunnut ja niinpä minä runkkaan ja käytän tekopillua.Vieläpä samassa sängyssä vaimon vieressä.Joskus hänkin sentään innostuu ja runkkaa minua tai ottaa suuhun ja minä nuolen ja käsittelen pillua.Varsinaista yhdyntää hän ei enää halua ja minä en halua pakottaa koska se tuntuis raiskaukselta.Kyllä hyvä runkkaus aina huonon panon voittaa.


    • henriikkos

      moi
      joo minä runkkaan ja vaimoni ei siitä tykkää oon parikertaa jääny kiin ja hän on suuttunut ja kieltänyt sen sanoo et eikö hän riitä mutta siitä ei ole kyse se on sellanen tarve vaan..

      • Kysyvaeieksy

        No miksei vaimosi riitä sinulle, kysyn vaan?!


      • Suosittelijavaan

        No eiks sit ois aika kunnioittaa vaimoa, mitäs sä ite tykkäisit jos vaimos runkkailis ja kattelis netistä alastomia miehiä? Tulisko aisankannattajamainen olo, kenties....


    • 15+13

      Meillä se runkkaus on ihan pakkokin, kun miesystävä on niin herkkä, että se laukee muuten
      liian nopeasti yhdynnässä. Jos se runkkaa muutamaa tuntia ennen sekstailua mun kanssa,
      niin se kestää vähän pidempään. Se on välillä niin herkkänä, että siltä tulee jo parin
      työnnön jälkeen. Mä tykkään katsellakin kun se runkkaa itseään sängyssä mun vieressä,
      se on tosi kiihottavaa, mä tuun ihan kiimaiseksi siitä ja tekis mieli istua sen päälle, mutta jos
      se ei runkkaa loppuun asti ihan yksin, niin siltä tulis välittömästi jos istuisin sen kalun
      päälle kesken runkkauksen, enkä pääsis itse nauttimaan siitä lainkaan kuin hetken.

    • ei

      Ei toimi enään

    • Runkkaa tai ei !!!

      Kyllä sen voi arvata tai tietää onko hän runkannut. jos on esim päivää ennen kun saa pillua runkannut ja viimeisestä pano kerrasta jo pari päivää tai pitempään.
      Mälliä ehtii kertymään kasseihin parissa päivässä jo jonkin verran niin kun lasti lentää niin sitä mälliä tulee niin paljon että sitä valuu ihan hyvin pillusta ulos mutta jos on runkannut samana päivänä tai edellisenä päivänä niin mälliä ei juuri lennä. Näin myös voi arvata että onko käynyt vieraissa jos on vaikka ollut reissussa ja kun hän tulee takasin kotiin ja annat hänelle pillua niin ei juuri tule paljon mälliä. Kun sitä ei paljon ole kasseissa sillä hetkellä. Eli jos mies runkkaa paljon panojen välissä sitä et välttämättä huomaa kun mälliä lentää aina aika vähän. mutta jo normaalisti parin päivän päästä mälliä lentää aika lasti. Seuraavana päivä ehkä illalla sitä tulee jo silloin reilummin. !!!

    • jotaintehtävä

      Asenna web-kamera tai hanki jonkinlainen piilokamera, jolla selviää mitä se mussukka tekee sillä koneellaan...sitten vaan monoo perseeseen!

    • ??

      Mä voin vaikka sohvalla vaimon vieressä runkata jos siltä tuntuu ja vaimoo ei just silloin paneta.. yleensä kuitenkin tulee ainakin "auttamaan" käsin tai ottaa suihin. Miten joku nainen voi kieltää miehiltään runkkaamisen - sama kun kieltäis hengittämisen - huh huh..

    • Ihanaa katseltavaa

      Täytyy sanoa naisena, että aika kummallista. Minä ainakin luotan siihen, että mieheni runkkailee ja onpa tuota joskus harrastettu sitten yhdessäkin esim. saunomisen yhteydessä suikun puolella, otetaan ikäänkuin löysät pois iltaa varten ;) Toinen mikä on aivan ihanaa on kun hyväilee miestä oikein varpaista päälakeen niin nähdä kun mies alkaa hyväilemään itseään ja nauttii tilanteestä, tuosta on myös se hyöty, että näin aika vaivattomasti oppii sen minkälaisesta käsitekniikasta mies pitää.

    • i76ti76ti76ti76ti76t

      mä en runkkaa koska se on homoutta.
      siis miehen käsi puristelee mun jormaa? hyi stna.

    • jonttu97

      no mä enny tiedä et missä ikäluokas pitäs kattoo ku mul oli tyyö ystävä luokil 2-6 ja runkkasin 1 luokast tähän seiska luokkaan asti nii mun mielest sen ei pitäs olla millään taval haitallist suhteelle koska miehen oma vekotin tarvitsee oman laista huoltoa.

    • jokke 19

      mää ainakin runka ainaki kun tyttystävä on muuniksetsekin runka mulle

    • rovastin vasen käsi

      Tämä oli varmaan joku pikkutytön tai pojan provo?

      Tyttö jonka mielestä poika ei saa runkata ja että siinä on jotain likaista tai pahaa, niin eiköhän se heteroseksi ole likaisempaa hommaa. Kun mies runkkaa niin tiedätpähän ainakin ettei hän halua sinua vain siksi että löytyy kolo johon laueta, vaan muutenkin.

      Runkkaaminen on miehen tapa pitää huolta ja välittää pikkuveljestään. Mies joka väittää ettei runkkaa, hän joko valehtelee tai hämestä ei ole sängyssä mihinkään.

    • 6kk selibaatissa

      Helou!
      Meillä mies tumputtamassa kokoajan ja kielsin sen häneltä. MUTTA! vain sen takia kun mies ei halua enää seksiä.
      Muissa suhteissa en oo runkkauksesta välittänyt, koska ite harrastan sitä myös. Nyt kuitenkin tämä mies on sitä mieltä että Runkkaus On Helpompaa Kuin Seksi ja päättää pihdata. Tein selväksi että lähden samantien jos löydän koneelta pornosivuja.
      Mun mielestä itsetyydytys molemmin puolin on OK, kunhan seksielämä ei siitä kärsi.

      • ”suhteissa en oo”

        Noi käy kaikille pihtareille joilla on hyvä mies.
        Naisen pihtaamiseen pettynyt mies ei halua lisää pettymyksiä vaan siirtyy korvikkeeseen.
        Sitten kun akka huomaa, että miestä ei voi enää alistaa pihtaamalla alkaakin valitus seksin puutteesta. Ja sitten aletaan uhkailla erolla.

        Parasta miehellesi on, että toteutat uhkauksesi ja lähdet ”saman tien”


    • kyle899

      Hei!

      Etsin anonyymiin haastatteluun nuorta miestä/poikaa, joka on ollut pettävänä osapuolensa suhteessa.

      Haastateltava vastaa sähköpostilla kysymyksiini täysin nimettömästi, ja aiheeseen liittyvät kysymykset julkaistaan kirjassa, jossa käsitellään myös kyseistä aihetta.

      Lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] ja palaan asiaan!

    • 3451

      Sairasta että puoliso kieltäisi itsetyydytyksen ... oma emäntä yllyttää siihen ... tykkää katsoa ja hommailla itsekkin sitten samalla ^^

    • akat.teeminen

      ja höpö, höpö, missä tutkit, missä tutkimuslupa, miknkä tason tukimus grdu - väitös.......... älä kuule ihmisiä narrinas pidä.
      kerro vaan suoraan mitä haluat se on kaikille osapuolille parempi!

    • aka,aka,teemikko

      waine, näitä kyselijöitä täälläkin liikuu, on vähän tutkimusmetodit hukassa näääääs. joten syytä unohtaa, koko juttu.
      onnea opiskeluun, toisten sitten kun on metodi kurssit käyty -tai äo testit yleensä..

    • Anonyymi

      mix vitus tarttis runkat ku pääsee panemaaki

    • Anonyymi

      Kyllä se niin on että melkein kaikki runkkaa , ei kukaan voi toista kieltää runkkaamasta. Minä runkkaan myös useampi kertaa päivässä, ihan nuoruudesta runkkannut , ja homma jatkuu vaikka olen naimisissa.
      M 61 vuotias Runkkari 🙂👍

    • Anonyymi

      Jos nainen kieltää mieheltään runkut niin sitten on parasta antaa sitä persettä aina kun mies pyytää...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe