Lasten aivopesu

uskis

Kaikkein tärkein lähestymistapa lasten kasvatukseen on rakkaus. Jos voisin opettaa vanhemmille vain yhden asian kunnollisen, kristillisen lapsen kasvattamisen taidosta, tuo yksi asia olisi lasten rakastaminen paremmin.
Jos minua pyydettäisiin ratkaisemaan aikamme rikosongelma ja jos minulle annettaisiin konkreettiset mahdollisuudet ratkaisuun, niin päästäisin lapset ulos betonilähiöistä. Minä antaisin heille tilaa, Tutustuttaisin heidät avoimiin niittyihin, joilla he voisivat vapaasti kuljeskella. Antaisin heille vuoret ja virrat ja kedon kukat ja avarat metsäpellot. Lahjaksi annettu tila ja kristityn ,eli harmonisen, tasapainoisen ihmisen turvallinen läsnäolo estäisi rikollisuutta paljon tehokkaammin kuin mikään muu lääke. Mutta me emme vapauta lapsiamme betonilaatikoista, emmekä ateistien ikeestä (sosiaalisesta "vammasta"/ateistin ikuisesta dilemmasta=turha ja merkityksetön elämä) vaan tungemme heidät vieläkin pienempiin laatikoihin, joita kutsumme vankiloiksi, ja heidän vapautuessaan me odotamme heidän oppineen ,kuinka olla olematta sairaita. Ja sitten ateistit ja kommunistit vielä ihmettelevät sitä, että nämä nuoret vapauduttuaan alkavat hyvin usein hyökkäillä muiden kimppuun, jatkavat rötöksiään ja tappavat jopa myös toisiaan.

Lapsuuden ja nuoruuden ikävuosina rakkaus siis merkitsee kaikkein eniten lapsen kasvatuksessa, kurinpito ja ateistinen kasvatus puolestaan on kehnointa ja seurauksiltaan kaikkein tuhoisinta. Siksi ateistien lapsista tuleekin usein omien vanhempiensa surkeita pienoiskuvia.
Jos lapsi on alusta alkaen saanut kunnollisen kristillisen kasvatuksen, mitä vastaan hän nuorena edes kapinoisi?
Siksi onnistuneet vanhemmat (uskovaiset) antavatkin tähän maailmaan lapsen, joka on valmis kohtaamaan maailman uljaana ja myös kukoistamaan siinä.
Miksi nuoren yleensäkään pitäisi kapinoida? Ketä vastaan/mitä vastaan?
Itseäänkö ja terveyttään vastaan (viina, tupakka,huumeet,lävistykset, irtoseksisuhteet,kiroilu,yhteiskunnan normeista poikkeaminen jne.)
Mitä se hyödyttää? Muita kuin viihdeteollisuutta ja alkoholin/tupakan valmistajia?
Ajattelepa tätä(tutkimus:Ruotsi ja Tanska):yli 50% nuorista naisista on usein humalassa ja polttaa päivittäin tupakkaa raskausaikanaan. Uskovainen tuleva äiti ei ikinä voisi toimia niin.

9

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan eri mieltä

      "..ateistinen kasvatus puolestaan on kehnointa ja seurauksiltaan kaikkein tuhoisinta. Siksi ateistien lapsista tuleekin usein omien vanhempiensa surkeita pienoiskuvia."

      Tämä lause jo kertoo, miksei kannata olla uskovainen. Minkälaisen opin antaa uskovainen vanhempi lapselleen tällaisen lauseen ja ajattelutavan kautta: rasistisen, syrjivän, valheellisen ja vihamielisen toisia ihmisiä kohtaan.

      Asumme paritalossa. Naapuriperhe kuuluu kirkkoon, on kastanut lapsensa ja vanhin pääsi hiljattain ripille. Naapurissa ryypätään joka viikonloppu kuin viimeistä päivää ja perheen äiti on juonut ja polttanut raskausaikoina ihan niin kuin ennen ja jälkeen raskauksien. Lapset ovat kasvaneet tupakansavussa ja valvoneet ryyppysakin mukana aamuöihin asti. Rippikoulun käynyt (16v.) polttaa tupakkaa ja ryyppää kavereidensa kanssa, kun vanhemmat ovat poissa. Isompi lapsi on myös käytöshäiriöinen ja väkivaltainen ollut pikkulapsuudesta lähtien. Perhe saastuttaa luontoa kerskakulutuksella, eivät kierrätä edes pantillisia juomapulloja.
      Me olemme ateistiperhe. Emme juo emmekä polta. Joskus me vanhemmat käymme kahden kesken leffassa ja syömässä viinilasin kera, ja silloin lapset ovat turvallisesti hoidossa. Juhlat menevät ilman alkoholia, eikä lapsillamme ole koskaan ollut ongelmia itsensä eikä ympäristön kanssa. Kannatamme kestävää kehitystä ja säästämme luonnonvaroja kuluttamalla vain vähän ja kierrättämällä kaiken. Pyrimme kaikessa tasapainoiseen ja luonnonmukaiseen elämään terveesti ja puhtaasti.

      Mitä tästä voimme päätellä..

      • oikeinmeni

        Aloittaja taisi olla rasistinen ateisteja kohtaan, mutta tämä oli täyttä asiaa. :3


    • lopullisesti.
    • ......

      kristitystä lasten rakastamisesta... pahaksi onneksi näin kova lasten rakastaminen on laissa kiellettyä, mutta tähän sopii muistutukseksi kristillinen lasten kasvatus pastorin toimesta pahimmillaan.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8727436

      Muunlaista lasten uhkailua ja syyllistämistä on myös tiedossa vaikka kuinka paljon uskovaisten opettajien toimesta. Helvetillä uhkaillaan ja saadaan pienet lapset pelkäämään silmittömästi :(

    • eksytyksen uhri

      Olisipa mun vanhemmat olleetkin uskovaisia. Lähes ateisteja ovat vaikka kuuluvatkin kirkkoon. Äiti sanoo että uskoa saa ja rukoilla vaan ei hurahtaa uskoon. Olisin säästynyt nuorena paljolta jos olisi kannustettu isostoimintaan ja srk:n nuorten iltoihin. Nyt tuli kaikkea kokeiltua. Vääränlaiset kaverit jne. , viinat varastamiset ja huumeitakin yritettiin saada kokeilee... ja juuri se paras kaveri niin sanotusti!!
      Terapiassa piti käydä useampi vuosi että löysin itseni uudelleen ja sain takaisin ihmisarvoisen elämän.
      Nyt vuosi sitten tullut uskoon. Seurakunnassakin on paljon sielunhoitajia, diakoneja jotka osaavat auttaa ihmistä kriisissä Tietääkö sitä maallikkouskova.
      Muakin on pelotettu uskovien ääriryhmillä, helvetillä ja Jumalan tuomiolla ja nämä ovat juuri olleet niitä maallikkoja - lähes ateisteja. Äitikin oli sitä mieltä että luusereista tulee uskovia. Mulle usko tuo nykyään paljon iloa, rauhaa ja voimaa jaksaa tässä kovassa maailmassa.

      Rikkinäiset vanhemmat kasvattaa rikkinäisiä lapsia, jotka sitten houkuttavat mukaansa vähän ehjempiä yksilöitä väärille teille.

    • Kommunisti...

      jos olet ateistit sinun täytyy myös olla kommunisti. LOL

    • on sairasta

      Tutkija: Uskonnolliset yhteisöt alttiita hyväksikäyttölle
      Lauantai 16.1.2010 klo 04.06

      Uskonnolliset yhteisöt voivat tutkijan mielestä olla otollinen kasvualusta lasten hyväksikäytölle.


      Lastensuojelun tutkija Johanna Hurtig sanoo, että hyväksikäyttötapausten havaitseminen voi olla uskonnollisissa yhteisöissä vaikeampaa kuin muualla yhteiskunnassa. Syynä ovat muun muassa syvä luottamus ja turvallisuuden tunne yhteisön jäsenten kesken sekä auktoriteettisidonnaisuus, joka voi tehdä lapsesta suojattoman hyväksikäyttäjää vastaan.

      Hurtig on käynnistämässä tutkimusprojektia, jossa tutkitaan lasten asemaa ja mahdollisia suojelutarpeita uskonnollisissa yhteisöissä.


      STT

    • ei.aivopesulle

      Jaa että mikähän on nyt sitten aivopesua? Pelotella helvetilä ja Jumalan tuomiolla joista ei ole minkäänlaisia todisteita. Nyt taitaa olla niin, että uskovaiset tässä nyt niitä lapsiaan aivopesee. :3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe