mellertistit, tässä lisää

ällötys

ja mikä saavutus on joltain, nimeltä tässä nyt mainitsemattomalta, tyypiltä huijata itseään vuosikymmeniä nuorempia uskomaan itseensä ja juttuihinsa, hinkua alle 10v lasten seuraan ja saada poliisilta vaarallisen (psykiatrien ja poliisin toteamus) talousrikollisen (poliisin tuttu) titteli. Muistaakseni esimerkiksi sellaiset asiat kuin valehtelu, varastaminen ja niiin edelleen ovat paheksuttavia asioita kristinuskossa.

25

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OTAPPAS ASIOISTA..

      . . . paremmin selvää, ennenkuin kirjoittelet kunnianloukkausta hipovalla tavalla 'nimeltämainitsemattomasta' henkilöstä.

      • ____

        Leo Meller, taivaan sisäpiirikauppias

        Saarnaja Leo Meller on yhdelle Jumalan voideltu, toiselle lähes piru

        Jos haluat kuulla tuoreimmat taivasuutiset, viritä radio Lähiradion Taivaskanavalle 100,3 megahertsiä. Saarnaaja Leo Meller, Jumalan luottomies maan päällä, kertoo sinulle lopun ajan tapahtumista, joista hänellä on sisäpiirin tietoa, paljastaa lentävien lautasten arvoituksen ja pedon salaliiton.
        Liukkaan karismaattinen ääni liittää lainaukset Raamatusta saumattomasti ja ilman epäilyä saarnaajan näkyihin. Kuten huippupoliitikolla Mellerilläkin on varma vastaus elämän kaikkiin kysymyksiin.
        Meller johtaa Patmos Lähetyssäätiötä. Hän on yksi maan tunnetuimmista uskonnollisista johtajista. Hän tavoittaa radiolähetyksillään satojatuhansia ihmisiä. Hän on kirjoittanut 70 kirjaa ja julkaissut satoja saarnojaan äänitteinä.
        Säätiön toiminta on pitkälle riippuvainen Mellerin saarna- ja myyntimiehen taidoista. Meller tuli Patmos ry:n johtoon 1971 ja nosti lähes konkurssikypsän yhdistyksen jaloilleen Yhdysvalloissa opituilla keinoilla. Yhdistyksen toimintaa jatkavalla Patmos Lähetyssäätiöllä on tänään peräti 18 000 rekisteröityä tukijaa.
        Mellerin mukaan hän oli ensimmäisiä, jotka toivat maahan amerikkalaistyylisen hengellisyyden ja sen myyntikeinot. Meller puhuu tukijoilleen enkelin kielin ja myy siinä sivussa saarnakasetin tai kirjasen.
        Vaikka et ostaisikaan tänään mitään, kai muistat laittaa kymmenyksesi kolehtiin. Hätä ei maailmasta lopu, mutta Jumala taivaassa näkee, kuka hellittää kukkaronsa nyöriä.
        Patmoksen tilaisuuksissa tunnetaan vanha pariskunta, joka kiertää samana päivänä kolmessakin Mellerin puhetilaisuudessa ja antaa jokaisessa rahaa kolehtiin, koska Meller puhuu niin kauniisti.
        Patmos keräsi viime vuonna yli 28 miljoonan markan lahjoitukset, joista se käytti avustustyöhön 25 miljoonaa markkaa. Avustusta saivat muun muassa Albania, Romania ja Etiopia.
        Mellerin lisäksi patmostyö perustuu joukkoon uskollisia. Uskossa karaistuneimmat Mellerin tukijat ovat valmiita seuraamaan saarnaajaa vaikka tuliseen järveen. Eikä Meller salaa armonlahjaansa. Hän pitää itseään Jumalan voideltuna, johon kukaan ei saa kajota.

        Yksinhuoltajaperheeseen Helsingissä 1942 syntynyt Meller kertoo saaneensa ensimmäisen kosketuksen hyvään henkimaailmaan jo viisivuotiaana.
        Köyhän yksinhuoltajaäidin lapsi näki kirkastetun Jeesus-hahmon kotiaan vastapäätä olevassa puistossa. Hahmo sanoi: "Tule ja seuraa minua." Sen jälkeen Leo-poika alkoi käydä kirkoissa ja veti mukaansa myös muita poikia. Murrosikäisenä hän jo kirjoitti raamatullisia selityksiä ja lehtijuttuja.
        Näihin aikoihin hän löysi Patmoksen ja otti sen perustajan Ensio Lehtosen oppi-isäkseen. Muutaman vuoden kuluttua Meller lähti raamattukouluun Yhdysvaltoihin. Lehtosen kuoltua Meller siirtyi johtamaan Patmosta. Hän oli jo nuorena huomannut, että sai ihmiset kiintymään itseensä. Kannattajajoukko kasvoi nopeasti.
        Kaikki eivät kuitenkaan pidä Melleriä hyvänä paimenena - edes hänen omassa laumassaan. Mellerin menneisyydessä on kieltämättä tahra, johon arvostelijoiden on helppo kiinnittää huomionsa. Meller istui 80-luvulla tutkintovankilassa kolme kuukautta ja hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen Patmos ry:n rahojen kavalluksesta ja veropetoksesta.
        Mellerin tulkinnan mukaan kyse oli ajojahdista: hän sai maksaa siitä, että oli järjestämässä Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon. Hän käänsikin tuomion voitokseen esiintymällä marttyyrina.
        Mellerin asema vahvistui niin, että häntä arvostelevat oli helppo leimata saatanan kätyreiksi. Melleriä itseään on arvosteltu lähinnä rahankeruutavoista, maineen tavoittelusta ja naissuhteista.
        Mellerin kanssa suhteeseen ajautunut patmoslainen nainen moitti saarnamiestä jo 1980-luvulla rahankeräyksen keinoista, joita hän piti vastenmielisinä. Nainen piti päiväkirjaa jokaisesta päivästään Patmoksessa.
        Kaikki keinot olivat naisen mukaan Mellerille sallittuja, jopa lahjoittajille kirjoitetut väärät laskut. "Leo vastasi, että kyseessä oli pyhä lasku. Leon mielestä saatanalta pitää kerätä kaikki raha ja kaikki keinot ovat luvallisia."


      • _____

        Patmoksen omistama toimitalo sijaitsee arvoalueella Etelä-Haagassa. Rakennuksessa on myös Kuvan ja Sanan tilat sekä studio, jossa tehdään radio-ohjelmia. Meller ottaa haastattelijan vastaan neuvotteluhuoneessa, joka on kuin minkä tahansa menestyvän yrityksen. Kahvitermos ja viineri ovat valmiina.
        Meller ei hätkähdä rahankeruupuheita vaan sanoo, että rahan kerääminen on yksi hänen tärkeimpiä tehtäviään Patmoksessa. Hän ei näe keruutavoissa mitään moitittavaa, sillä rahat menevät vähäosaisten ja kärsivien auttamiseen. Eikä hän totisesti ujostele pyytää rahaa:
        Ja siksi uskallan anoa sinulta Joulun edellä syntymäpäivälahjaa Jeesukselle itselleen, osoitteena hänen vähäisimmät veljensä ja sisarensa. Muistathan: 190 markalla saamme perhepaketin. . . evankelioivan perhepaketin.
        Viime vuonna Patmos keräsi rahaa Tshetshenian pakolaisille. Tilisiirtolomakkeen takana luki: Kun käytät tätä PSP:tä, Jeesus sen tietää . . . ja sinäkin kerran taivaassa.
        Ingushian keräyksen avaajaksi Meller sai Jeesuksen itsensä. "Joulukuun ensimmäisenä päivänä Herra puhui minulle näistä vähimmistä."
        Jeesus kertoi Mellerille myös tarvittavan summan. Patmos Lähetyssäätiön tuli auttaa Ingushian pakolaisia 50 000 dollarilla.
        Rahaa Patmos kerää myös hengellisissä kokouksissa myymällä Mellerin kymmeniä teoksia ja satoja saarnaäänitteitä. Eräs patmoslainen sai lähteä huomautettuaan Mellerille, että Jumalan huoneesta oli tehty markkinapaikka.
        Kirjojen julkaisusta vastaa Patmos Lähetyssäätiön määräysvallassa oleva Kuva ja Sana, joka julkaisee myös Uusi Kipinä -lehteä. Meller on Kuvan ja Sanan hallituksessa ja Uusi Kipinä -lehden päätoimittaja.
        Meller saa lähetyssäätiöltä palkkaa. Hänen tulonsa olivat viime vuonna noin 280 000 markkaa. Omaisuuttakin on kertynyt jonkin verran, sillä Mellerillä on oma asunto Etelä-Ranskassa ja toinen Vantaan Tikkurilassa.

        Lampaat ovat moittineet paimentaan myös maineen tavoittelusta.
        "Leo korosti keulakuvan tärkeyttä yhdistyksen toiminnassa tarkoittaen itseään, siinä piilee Patmoksen menestyksen salaisuus. Tällaisen keulakuvan puuttumisen vuoksi muilla vastaavilla järjestöillä menee huonommin", entinen patmoslainen sanoo.
        Hänen mukaansa Mellerille on vanhemmiten käynyt kuten monelle muulle uskonnolliselle johtajalle ennen häntä: vilpitön usko on kadonnut, kun Meller on antanut vallan sokaista itsensä.
        "Moitimme Leoa myös siitä, että hän ottaa kunnian itselleen eikä siirrä sitä Jumalalle, ja siitä, että hän antaa ihmisten palvoa itseään ja nauttii siitä. Näistä puheista Leo suuttui ja tunnusti raadollisuutensa, mutta lausui hampaittensa välistä, että työmuotoon ette koske."
        Meller voi lyödä vastustajiaan armottomasti Raamatulla:
        Muistettakoon että voideltuun koskettaminen on kauheinta: edes David ei uskaltanut koskea Saulia tämän tultua riivatuksi. Oman puhtautenne kohdalle on lisäksi kaksinaamaisuutenne kautta tullut sellainen tahraisuus, ettei puhtaita käsiä vaativan Jumalan edessä teistä nähdäkseni ole minkään pesän valvojaksi.
        Eräältä arvostelijalta Meller kysyi erikseen, tietääkö hän, että Jumala ottaa ennenaikaisesti ihmisiä pois, jos he koskevat Herran voideltuun.
        Meller kertoi saaneensa profeetallisen hengen kautta kaikki syntinsä anteeksi ja lupauksen, että Jumala murskaa jokaisen, joka panettelee häntä.
        Mellerin oma armo ei aina riitä maailman vähäisille.
        "Kerran toimistoon tuli huumeita käyttävä nainen suuressa hädässä ja pyysi meitä rukoilemaan hänen puolestaan. Soitin Mellerille ja pyysin häntä tulemaan rukoilemaan. Meller käski katsoa, että se nainen on poissa, kun hän tulee sinne", patmoslainen muistelee.
        Meller myöntää inhimillisen heikkoutensa myös maineen suhteen. Hän on pyytänyt sitä anteeksi Jumalalta.

        Mellerin on selvästi vaikea vastata kysymykseen, onko hän profeetta. Hän pohjustaa vastauksen perusteellisellä selvityksellä profetoinnin kolmesta eri lajista ja paljastaa lopuksi, ettei hänellä ole tätä armolahjaa. Hän määrittelee itsensä vain opettajaksi, joka tutkii Raamatun tekstejä ja saarnaa niistä. Meller kertoo kokeneensa kymmenkunta profeetalliseksi tulkittavaa elämystä. Ulkopuolisen arvion mukaan osaa niistäkin voi pitää maallisen päättelyn hedelmänä.
        "Yksi 1970-luvulla saatu koski punaisen pedon eli Neuvostoliiton tuhoa ja nousua. Olen saarnannut myös pankkikriisiä ja pankkijärjestelmän kaatumista ja varoittanut ihmisiä velanotosta."
        Patmoslainen nainen muistaa kuinka Meller vuoden 1981 lopulla näki, että syksyllä 1982 Suomea koettelee valtava nälänhätä. Nainen merkitsi profetian muistiin. Nälänhätää ei tullut.
        Meller tunnustaa myös, ettei keskustellut Jeesuksen kanssa Ingushian keräyksestä, vaikka keräysesitteen perusteella näin luulisi. Esitteessä Meller sanoo saaneensa keräyskäskyn suoraan Herralta ja kertoo sanasta sanaan mitä Jeesus hänelle sanoi.


      • ___

        Venäjä on yhä Mellerin erityisessä tarkkailussa. Venäjä on Mellerin käsityksen mukaan yksi tulevan petovallan keskuspaikkoja. Toinen keskeinen tekijä on EU:n ympärille muodostuva valtioliitto. Mellerin raamatuntulkinnoissa esiintyy myös pedon tuleva maailmanvalta Rooma.
        "Jälleensyntyvään Roomaan kuuluu neljännes asutusta maanpiiristä. Keskipisteen muodostavat kymmenen valtion ja niiden edustajien liitto. Liiton keskuspankki tuo yhden ainoan rahan, joka sitoo ihmiset ja kansat yhdeksi kokonaisuudeksi. Se hallitsee ostamista ja myymistä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei kuulu pedon numerosarjaan."
        Kun Meller johti Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon, hänet leimattiin poliittisesti. Häntä pidettiin Neuvostoliiton vihollisena. Hänen epäiltiin myös toimivan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laskuun.
        Meller kiistää koskaan tehneensä politiikkaa Neuvostoliittoa koskevilla ennustuksillaan, vaikkei suojelupoliisi häntä uskonutkaan. Hän myöntää myös menettäneensä paljon siitä Amerikan ihailusta, joka häneen opiskeluaikana tarttui.

        Meller väistää helposti moitteet rahan ja maineen tavoittelusta, mutta kun keskustelu kääntyy naisiin, luistavuus katoaa. Hän valpastuu.
        Entisen patmoslaisen päiväkirja kertoo yhdestä Mellerin lankeemuksesta yksityiskohtaisesti. Tiina (nimi muutettu) oli aluksi vastahakoinen Melleriä kohtaan. Suhtautuminen kuitenkin muuttui kokouksessa Joensuussa. "Kokouksen päätyttyä menimme kaupungille syömään hampurilaiset. Leo kiusoitteli, oli vitsikäs, tunsin olevani keskipisteenä ja koin yhdessäolomme hauskaksi."
        Muutaman päivän kuluttua Meller soitti Tiinalle kotiin. Aluksi keskusteltiin Tiinan tyttären sairaudesta.
        "Sen jälkeen hän alkoi puhua minulle rakkaudesta, sen neljästä eri lajista, ja erityisesti eros-rakkaudesta, millaista se voisi olla, ikään kuin en olisi sellaista koskaan kokenut. Myös hän halusi neuvoa minua avioliittoni suhteen, että ei siitä välttämättä koskaan hyvää tule, että minun pitäisi ottaa se myös huomioon."
        Tiina päätti erota ja kertoi siitä Mellerille jo seuraavana iltana. "Leo tuntui säikähtävän ja sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus viekoitella minua, päiväkirja kertoo."
        Muutaman päivän kuluttua, kesken Oulussa pidetyn herätyskokouksen, Meller pyysi Tiinan hotellihuoneeseensa. Kun amerikkalaispuhujan vuoro oli loppumassa, Mellerin piti kiirehtiä takaisin saliin. "Tarjouduin hoitamaan hänet ja niin tein. Leo pahoitteli, kun on niin itsekäs."
        Suhde jatkui, mutta Tiina huomasi, että Melleriä kiinnostivat jo muut naiset. "En saattanut uskoa silmiäni, kun näin että oli menossa uusi romanssi."
        Päiväkirjaa pitänyt nainen ajautui avioeroon. Mies löysi hänen päiväkirjansa ja haastoi Mellerin avioero-oikeudenkäyntiin todistamaan aviorikosta.
        Mellerin todistuksen mukaan hän ei ollut Tiinan kanssa sukupuoliyhteydessä, "mutta kylläkin erogeenisessa ja hyväilysuhteessa. Tällaisiä tapaamisia oli ollut vähemmän kuin viisi ja ne olivat tapahtuneet keväällä 1983 matkaolosuhteissa tai auto-olosuhteissa."
        Myös Meller itse erosi pian tämän jälkeen. Hänellä on kaksi aikuista lasta.
        Mellerin lankeemukset jatkuivat. Keväällä Mellerin taustoja selvittämään palkattiin yksityistetsivä. Etsivän raportissa nimettiin muun muassa viisi naista, joilla oli ollut suhde Mellerin kanssa.

        Naiset ovat vaikea pala Mellerille. Hän ei halua kuulla edes listalla olevia nimiä. Meller ei näe syytä, miksi Helsingin Sanomat käsittelisi hänen kaltaisensa sananjulistajan ihmissuhteita.
        "Ensinnäkin, nyt ei puhuta murhasta tai varastamisesta, vaan asiasta, jossa kaksi ihmistä vastaavat jostakin, mitä heidän elämässään tapahtui, ehkä hyvin suurten unelmien, toiveiden ja rukousten puitteissa. Liikumme sellaisen emotionaalisen kentän puitteissa, jossa pelkästään kirkollisten auktoriteettien ohjeistukset ovat joskus aika shokeeraavia. Et kohtaa tätä dilemmaa, kun raportoit pastorista, joka tyhjentää seurakunnan kassalippaan."
        "Mikset anna ihmiselle myöskin sitä mahdollisuutta mikä Raamatussa on, että laki on tullut Mooseksen kautta ja armo ja totuus Jeesuksen kautta."
        Helsingin Sanomat haastatteli Melleriä keskiviikkona 23. elokuuta. Meller peruutti lauantaiksi ja sunnuntaiksi sovitut saarnansa ja matkusti ulkomaille. Hän ilmoitti pitkässä kirjeessään Patmoksen tukijoille päättäneensä irrottautua muutamaksi kuukaudeksi työstään säätiössä etsiäkseen Herraa:
        Haluan palata kun herrani suo, hänen voimassaan. Jääden Herran käsiin. Veljesi vaivassa ja valtakunnassa. Hänen tähtensä.
        Leo Meller.

        HARRI NYKÄNEN / Helsingin Sanomat
        [email protected]


      • Helsingin Sanomista
        ___ kirjoitti:

        Venäjä on yhä Mellerin erityisessä tarkkailussa. Venäjä on Mellerin käsityksen mukaan yksi tulevan petovallan keskuspaikkoja. Toinen keskeinen tekijä on EU:n ympärille muodostuva valtioliitto. Mellerin raamatuntulkinnoissa esiintyy myös pedon tuleva maailmanvalta Rooma.
        "Jälleensyntyvään Roomaan kuuluu neljännes asutusta maanpiiristä. Keskipisteen muodostavat kymmenen valtion ja niiden edustajien liitto. Liiton keskuspankki tuo yhden ainoan rahan, joka sitoo ihmiset ja kansat yhdeksi kokonaisuudeksi. Se hallitsee ostamista ja myymistä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei kuulu pedon numerosarjaan."
        Kun Meller johti Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon, hänet leimattiin poliittisesti. Häntä pidettiin Neuvostoliiton vihollisena. Hänen epäiltiin myös toimivan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laskuun.
        Meller kiistää koskaan tehneensä politiikkaa Neuvostoliittoa koskevilla ennustuksillaan, vaikkei suojelupoliisi häntä uskonutkaan. Hän myöntää myös menettäneensä paljon siitä Amerikan ihailusta, joka häneen opiskeluaikana tarttui.

        Meller väistää helposti moitteet rahan ja maineen tavoittelusta, mutta kun keskustelu kääntyy naisiin, luistavuus katoaa. Hän valpastuu.
        Entisen patmoslaisen päiväkirja kertoo yhdestä Mellerin lankeemuksesta yksityiskohtaisesti. Tiina (nimi muutettu) oli aluksi vastahakoinen Melleriä kohtaan. Suhtautuminen kuitenkin muuttui kokouksessa Joensuussa. "Kokouksen päätyttyä menimme kaupungille syömään hampurilaiset. Leo kiusoitteli, oli vitsikäs, tunsin olevani keskipisteenä ja koin yhdessäolomme hauskaksi."
        Muutaman päivän kuluttua Meller soitti Tiinalle kotiin. Aluksi keskusteltiin Tiinan tyttären sairaudesta.
        "Sen jälkeen hän alkoi puhua minulle rakkaudesta, sen neljästä eri lajista, ja erityisesti eros-rakkaudesta, millaista se voisi olla, ikään kuin en olisi sellaista koskaan kokenut. Myös hän halusi neuvoa minua avioliittoni suhteen, että ei siitä välttämättä koskaan hyvää tule, että minun pitäisi ottaa se myös huomioon."
        Tiina päätti erota ja kertoi siitä Mellerille jo seuraavana iltana. "Leo tuntui säikähtävän ja sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus viekoitella minua, päiväkirja kertoo."
        Muutaman päivän kuluttua, kesken Oulussa pidetyn herätyskokouksen, Meller pyysi Tiinan hotellihuoneeseensa. Kun amerikkalaispuhujan vuoro oli loppumassa, Mellerin piti kiirehtiä takaisin saliin. "Tarjouduin hoitamaan hänet ja niin tein. Leo pahoitteli, kun on niin itsekäs."
        Suhde jatkui, mutta Tiina huomasi, että Melleriä kiinnostivat jo muut naiset. "En saattanut uskoa silmiäni, kun näin että oli menossa uusi romanssi."
        Päiväkirjaa pitänyt nainen ajautui avioeroon. Mies löysi hänen päiväkirjansa ja haastoi Mellerin avioero-oikeudenkäyntiin todistamaan aviorikosta.
        Mellerin todistuksen mukaan hän ei ollut Tiinan kanssa sukupuoliyhteydessä, "mutta kylläkin erogeenisessa ja hyväilysuhteessa. Tällaisiä tapaamisia oli ollut vähemmän kuin viisi ja ne olivat tapahtuneet keväällä 1983 matkaolosuhteissa tai auto-olosuhteissa."
        Myös Meller itse erosi pian tämän jälkeen. Hänellä on kaksi aikuista lasta.
        Mellerin lankeemukset jatkuivat. Keväällä Mellerin taustoja selvittämään palkattiin yksityistetsivä. Etsivän raportissa nimettiin muun muassa viisi naista, joilla oli ollut suhde Mellerin kanssa.

        Naiset ovat vaikea pala Mellerille. Hän ei halua kuulla edes listalla olevia nimiä. Meller ei näe syytä, miksi Helsingin Sanomat käsittelisi hänen kaltaisensa sananjulistajan ihmissuhteita.
        "Ensinnäkin, nyt ei puhuta murhasta tai varastamisesta, vaan asiasta, jossa kaksi ihmistä vastaavat jostakin, mitä heidän elämässään tapahtui, ehkä hyvin suurten unelmien, toiveiden ja rukousten puitteissa. Liikumme sellaisen emotionaalisen kentän puitteissa, jossa pelkästään kirkollisten auktoriteettien ohjeistukset ovat joskus aika shokeeraavia. Et kohtaa tätä dilemmaa, kun raportoit pastorista, joka tyhjentää seurakunnan kassalippaan."
        "Mikset anna ihmiselle myöskin sitä mahdollisuutta mikä Raamatussa on, että laki on tullut Mooseksen kautta ja armo ja totuus Jeesuksen kautta."
        Helsingin Sanomat haastatteli Melleriä keskiviikkona 23. elokuuta. Meller peruutti lauantaiksi ja sunnuntaiksi sovitut saarnansa ja matkusti ulkomaille. Hän ilmoitti pitkässä kirjeessään Patmoksen tukijoille päättäneensä irrottautua muutamaksi kuukaudeksi työstään säätiössä etsiäkseen Herraa:
        Haluan palata kun herrani suo, hänen voimassaan. Jääden Herran käsiin. Veljesi vaivassa ja valtakunnassa. Hänen tähtensä.
        Leo Meller.

        HARRI NYKÄNEN / Helsingin Sanomat
        [email protected]

        Olet todellakin nähnyt paljon vaivaa mustamaalataksesi Leo Mellerin maineen. Miten se lause olikaan :

        # Meller kertoi saaneensa profeetallisen hengen kautta kaikki syntinsä anteeksi ja lupauksen, että Jumala murskaa jokaisen, joka panettelee häntä. #

        Etkö pelkää, että se sinun kohdallasi toteutuu ? Sinä kirjoitat -83 ja muista menneistä tapahtumista ottamatta huomioon, että hän, ilmeisesti, on vastannot mahdollisista rikkeistään. Hänen 'tilivälinsä' Jumalan kanssa ovat varmasti kunnossa.

        Miten on sinun laitasi ? Vitko sanoa samaa itsestäsi ?

        Onko niin, että toimittajan tehtävä on mustamaalata itselleen vaaralliset henkilöt ? Ymmärrän hyvin, että Mellerillä on 'vihamiehiä'. Hän puhuu sellaista, mitä monetkaan EIVÄT halua kuulla, saatikka uskoa.

        Toivottavasti Jumala antaa sinulle anteeksi ja myös sille päiväkirjaa pitäneelle naiselle, sillä sinä ja hän ette ilmiselvästikään ymmärrä/tiedä, mitä olette tehneet.


      • turhaantunut
        ___ kirjoitti:

        Venäjä on yhä Mellerin erityisessä tarkkailussa. Venäjä on Mellerin käsityksen mukaan yksi tulevan petovallan keskuspaikkoja. Toinen keskeinen tekijä on EU:n ympärille muodostuva valtioliitto. Mellerin raamatuntulkinnoissa esiintyy myös pedon tuleva maailmanvalta Rooma.
        "Jälleensyntyvään Roomaan kuuluu neljännes asutusta maanpiiristä. Keskipisteen muodostavat kymmenen valtion ja niiden edustajien liitto. Liiton keskuspankki tuo yhden ainoan rahan, joka sitoo ihmiset ja kansat yhdeksi kokonaisuudeksi. Se hallitsee ostamista ja myymistä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei kuulu pedon numerosarjaan."
        Kun Meller johti Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon, hänet leimattiin poliittisesti. Häntä pidettiin Neuvostoliiton vihollisena. Hänen epäiltiin myös toimivan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laskuun.
        Meller kiistää koskaan tehneensä politiikkaa Neuvostoliittoa koskevilla ennustuksillaan, vaikkei suojelupoliisi häntä uskonutkaan. Hän myöntää myös menettäneensä paljon siitä Amerikan ihailusta, joka häneen opiskeluaikana tarttui.

        Meller väistää helposti moitteet rahan ja maineen tavoittelusta, mutta kun keskustelu kääntyy naisiin, luistavuus katoaa. Hän valpastuu.
        Entisen patmoslaisen päiväkirja kertoo yhdestä Mellerin lankeemuksesta yksityiskohtaisesti. Tiina (nimi muutettu) oli aluksi vastahakoinen Melleriä kohtaan. Suhtautuminen kuitenkin muuttui kokouksessa Joensuussa. "Kokouksen päätyttyä menimme kaupungille syömään hampurilaiset. Leo kiusoitteli, oli vitsikäs, tunsin olevani keskipisteenä ja koin yhdessäolomme hauskaksi."
        Muutaman päivän kuluttua Meller soitti Tiinalle kotiin. Aluksi keskusteltiin Tiinan tyttären sairaudesta.
        "Sen jälkeen hän alkoi puhua minulle rakkaudesta, sen neljästä eri lajista, ja erityisesti eros-rakkaudesta, millaista se voisi olla, ikään kuin en olisi sellaista koskaan kokenut. Myös hän halusi neuvoa minua avioliittoni suhteen, että ei siitä välttämättä koskaan hyvää tule, että minun pitäisi ottaa se myös huomioon."
        Tiina päätti erota ja kertoi siitä Mellerille jo seuraavana iltana. "Leo tuntui säikähtävän ja sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus viekoitella minua, päiväkirja kertoo."
        Muutaman päivän kuluttua, kesken Oulussa pidetyn herätyskokouksen, Meller pyysi Tiinan hotellihuoneeseensa. Kun amerikkalaispuhujan vuoro oli loppumassa, Mellerin piti kiirehtiä takaisin saliin. "Tarjouduin hoitamaan hänet ja niin tein. Leo pahoitteli, kun on niin itsekäs."
        Suhde jatkui, mutta Tiina huomasi, että Melleriä kiinnostivat jo muut naiset. "En saattanut uskoa silmiäni, kun näin että oli menossa uusi romanssi."
        Päiväkirjaa pitänyt nainen ajautui avioeroon. Mies löysi hänen päiväkirjansa ja haastoi Mellerin avioero-oikeudenkäyntiin todistamaan aviorikosta.
        Mellerin todistuksen mukaan hän ei ollut Tiinan kanssa sukupuoliyhteydessä, "mutta kylläkin erogeenisessa ja hyväilysuhteessa. Tällaisiä tapaamisia oli ollut vähemmän kuin viisi ja ne olivat tapahtuneet keväällä 1983 matkaolosuhteissa tai auto-olosuhteissa."
        Myös Meller itse erosi pian tämän jälkeen. Hänellä on kaksi aikuista lasta.
        Mellerin lankeemukset jatkuivat. Keväällä Mellerin taustoja selvittämään palkattiin yksityistetsivä. Etsivän raportissa nimettiin muun muassa viisi naista, joilla oli ollut suhde Mellerin kanssa.

        Naiset ovat vaikea pala Mellerille. Hän ei halua kuulla edes listalla olevia nimiä. Meller ei näe syytä, miksi Helsingin Sanomat käsittelisi hänen kaltaisensa sananjulistajan ihmissuhteita.
        "Ensinnäkin, nyt ei puhuta murhasta tai varastamisesta, vaan asiasta, jossa kaksi ihmistä vastaavat jostakin, mitä heidän elämässään tapahtui, ehkä hyvin suurten unelmien, toiveiden ja rukousten puitteissa. Liikumme sellaisen emotionaalisen kentän puitteissa, jossa pelkästään kirkollisten auktoriteettien ohjeistukset ovat joskus aika shokeeraavia. Et kohtaa tätä dilemmaa, kun raportoit pastorista, joka tyhjentää seurakunnan kassalippaan."
        "Mikset anna ihmiselle myöskin sitä mahdollisuutta mikä Raamatussa on, että laki on tullut Mooseksen kautta ja armo ja totuus Jeesuksen kautta."
        Helsingin Sanomat haastatteli Melleriä keskiviikkona 23. elokuuta. Meller peruutti lauantaiksi ja sunnuntaiksi sovitut saarnansa ja matkusti ulkomaille. Hän ilmoitti pitkässä kirjeessään Patmoksen tukijoille päättäneensä irrottautua muutamaksi kuukaudeksi työstään säätiössä etsiäkseen Herraa:
        Haluan palata kun herrani suo, hänen voimassaan. Jääden Herran käsiin. Veljesi vaivassa ja valtakunnassa. Hänen tähtensä.
        Leo Meller.

        HARRI NYKÄNEN / Helsingin Sanomat
        [email protected]

        Minusta on erittäin rumaa kaivaa vanhoja jo ajat sitten esille tuotuja asioita. Mitähän Harri Nykäsen takaa löytyy, jos aletaan kaivella ja myös vähän lisää sepittääkin niitä ei taitaisi kivalta tuntua. Ja kaikkien pahanilman lintujen pitäisi myös katsella välillä peiliin- ei taida sieltäkään aivan puti puhtaat pulmusen kasvot katsella.
        Ja sitäpaitsi yllä oleva lainaus hesarista on jo vuosia vanha juttu. Eikö uskovaiset ymmärrä mitä anteeksianto todella merkitsee.
        Minusta Meller on todella hyvä opettaja ja tekee valtavasti hyvää myös eri maissa.
        Hedelmistään puu tunnetaan ei juoruista.
        Siunausta Mellerille ja hänen johtamiinsa työmuotoihin.


      • gratis
        ___ kirjoitti:

        Venäjä on yhä Mellerin erityisessä tarkkailussa. Venäjä on Mellerin käsityksen mukaan yksi tulevan petovallan keskuspaikkoja. Toinen keskeinen tekijä on EU:n ympärille muodostuva valtioliitto. Mellerin raamatuntulkinnoissa esiintyy myös pedon tuleva maailmanvalta Rooma.
        "Jälleensyntyvään Roomaan kuuluu neljännes asutusta maanpiiristä. Keskipisteen muodostavat kymmenen valtion ja niiden edustajien liitto. Liiton keskuspankki tuo yhden ainoan rahan, joka sitoo ihmiset ja kansat yhdeksi kokonaisuudeksi. Se hallitsee ostamista ja myymistä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei kuulu pedon numerosarjaan."
        Kun Meller johti Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon, hänet leimattiin poliittisesti. Häntä pidettiin Neuvostoliiton vihollisena. Hänen epäiltiin myös toimivan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laskuun.
        Meller kiistää koskaan tehneensä politiikkaa Neuvostoliittoa koskevilla ennustuksillaan, vaikkei suojelupoliisi häntä uskonutkaan. Hän myöntää myös menettäneensä paljon siitä Amerikan ihailusta, joka häneen opiskeluaikana tarttui.

        Meller väistää helposti moitteet rahan ja maineen tavoittelusta, mutta kun keskustelu kääntyy naisiin, luistavuus katoaa. Hän valpastuu.
        Entisen patmoslaisen päiväkirja kertoo yhdestä Mellerin lankeemuksesta yksityiskohtaisesti. Tiina (nimi muutettu) oli aluksi vastahakoinen Melleriä kohtaan. Suhtautuminen kuitenkin muuttui kokouksessa Joensuussa. "Kokouksen päätyttyä menimme kaupungille syömään hampurilaiset. Leo kiusoitteli, oli vitsikäs, tunsin olevani keskipisteenä ja koin yhdessäolomme hauskaksi."
        Muutaman päivän kuluttua Meller soitti Tiinalle kotiin. Aluksi keskusteltiin Tiinan tyttären sairaudesta.
        "Sen jälkeen hän alkoi puhua minulle rakkaudesta, sen neljästä eri lajista, ja erityisesti eros-rakkaudesta, millaista se voisi olla, ikään kuin en olisi sellaista koskaan kokenut. Myös hän halusi neuvoa minua avioliittoni suhteen, että ei siitä välttämättä koskaan hyvää tule, että minun pitäisi ottaa se myös huomioon."
        Tiina päätti erota ja kertoi siitä Mellerille jo seuraavana iltana. "Leo tuntui säikähtävän ja sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus viekoitella minua, päiväkirja kertoo."
        Muutaman päivän kuluttua, kesken Oulussa pidetyn herätyskokouksen, Meller pyysi Tiinan hotellihuoneeseensa. Kun amerikkalaispuhujan vuoro oli loppumassa, Mellerin piti kiirehtiä takaisin saliin. "Tarjouduin hoitamaan hänet ja niin tein. Leo pahoitteli, kun on niin itsekäs."
        Suhde jatkui, mutta Tiina huomasi, että Melleriä kiinnostivat jo muut naiset. "En saattanut uskoa silmiäni, kun näin että oli menossa uusi romanssi."
        Päiväkirjaa pitänyt nainen ajautui avioeroon. Mies löysi hänen päiväkirjansa ja haastoi Mellerin avioero-oikeudenkäyntiin todistamaan aviorikosta.
        Mellerin todistuksen mukaan hän ei ollut Tiinan kanssa sukupuoliyhteydessä, "mutta kylläkin erogeenisessa ja hyväilysuhteessa. Tällaisiä tapaamisia oli ollut vähemmän kuin viisi ja ne olivat tapahtuneet keväällä 1983 matkaolosuhteissa tai auto-olosuhteissa."
        Myös Meller itse erosi pian tämän jälkeen. Hänellä on kaksi aikuista lasta.
        Mellerin lankeemukset jatkuivat. Keväällä Mellerin taustoja selvittämään palkattiin yksityistetsivä. Etsivän raportissa nimettiin muun muassa viisi naista, joilla oli ollut suhde Mellerin kanssa.

        Naiset ovat vaikea pala Mellerille. Hän ei halua kuulla edes listalla olevia nimiä. Meller ei näe syytä, miksi Helsingin Sanomat käsittelisi hänen kaltaisensa sananjulistajan ihmissuhteita.
        "Ensinnäkin, nyt ei puhuta murhasta tai varastamisesta, vaan asiasta, jossa kaksi ihmistä vastaavat jostakin, mitä heidän elämässään tapahtui, ehkä hyvin suurten unelmien, toiveiden ja rukousten puitteissa. Liikumme sellaisen emotionaalisen kentän puitteissa, jossa pelkästään kirkollisten auktoriteettien ohjeistukset ovat joskus aika shokeeraavia. Et kohtaa tätä dilemmaa, kun raportoit pastorista, joka tyhjentää seurakunnan kassalippaan."
        "Mikset anna ihmiselle myöskin sitä mahdollisuutta mikä Raamatussa on, että laki on tullut Mooseksen kautta ja armo ja totuus Jeesuksen kautta."
        Helsingin Sanomat haastatteli Melleriä keskiviikkona 23. elokuuta. Meller peruutti lauantaiksi ja sunnuntaiksi sovitut saarnansa ja matkusti ulkomaille. Hän ilmoitti pitkässä kirjeessään Patmoksen tukijoille päättäneensä irrottautua muutamaksi kuukaudeksi työstään säätiössä etsiäkseen Herraa:
        Haluan palata kun herrani suo, hänen voimassaan. Jääden Herran käsiin. Veljesi vaivassa ja valtakunnassa. Hänen tähtensä.
        Leo Meller.

        HARRI NYKÄNEN / Helsingin Sanomat
        [email protected]

        Kovin on mielenkiintoinen henkilö Leo Meller, voisi sanoa että oikein julkkis. Hänen sanomansa taitaa kolahtaa ihmisiin, kun niin suuri häly nousee.
        Eiko sitä sanota, että keneen kalikka kolahtaa, hän siitä älähtää.
        Jatka vaan Leo- meitä on paljon, jotka siunaamme sinua ja rukoilemme puolestasi.


      • ____
        gratis kirjoitti:

        Kovin on mielenkiintoinen henkilö Leo Meller, voisi sanoa että oikein julkkis. Hänen sanomansa taitaa kolahtaa ihmisiin, kun niin suuri häly nousee.
        Eiko sitä sanota, että keneen kalikka kolahtaa, hän siitä älähtää.
        Jatka vaan Leo- meitä on paljon, jotka siunaamme sinua ja rukoilemme puolestasi.

        Teidänkaltaisiinne umpisokeisiin ja -kuuroihin on perustunut tuhansien lipeväkielisten saarnamiesten makea elämä jo vuosisatoja. Sääli, mutta kuten joku suustaan hyvä vääräleuka joskus jossain, en muista missä, sanoi, ei ole väärin kerätä rahat pois tyhmiltä.


      • fuck you...
        Helsingin Sanomista kirjoitti:

        Olet todellakin nähnyt paljon vaivaa mustamaalataksesi Leo Mellerin maineen. Miten se lause olikaan :

        # Meller kertoi saaneensa profeetallisen hengen kautta kaikki syntinsä anteeksi ja lupauksen, että Jumala murskaa jokaisen, joka panettelee häntä. #

        Etkö pelkää, että se sinun kohdallasi toteutuu ? Sinä kirjoitat -83 ja muista menneistä tapahtumista ottamatta huomioon, että hän, ilmeisesti, on vastannot mahdollisista rikkeistään. Hänen 'tilivälinsä' Jumalan kanssa ovat varmasti kunnossa.

        Miten on sinun laitasi ? Vitko sanoa samaa itsestäsi ?

        Onko niin, että toimittajan tehtävä on mustamaalata itselleen vaaralliset henkilöt ? Ymmärrän hyvin, että Mellerillä on 'vihamiehiä'. Hän puhuu sellaista, mitä monetkaan EIVÄT halua kuulla, saatikka uskoa.

        Toivottavasti Jumala antaa sinulle anteeksi ja myös sille päiväkirjaa pitäneelle naiselle, sillä sinä ja hän ette ilmiselvästikään ymmärrä/tiedä, mitä olette tehneet.

        lapsen hyväksikäytön yrityskin on rikos. lasten ei tarvitse antaa anteeksi, vai kehtaatko mennä heill kitisemään jotain sen suuntaista?


      • 071 877 0111
        turhaantunut kirjoitti:

        Minusta on erittäin rumaa kaivaa vanhoja jo ajat sitten esille tuotuja asioita. Mitähän Harri Nykäsen takaa löytyy, jos aletaan kaivella ja myös vähän lisää sepittääkin niitä ei taitaisi kivalta tuntua. Ja kaikkien pahanilman lintujen pitäisi myös katsella välillä peiliin- ei taida sieltäkään aivan puti puhtaat pulmusen kasvot katsella.
        Ja sitäpaitsi yllä oleva lainaus hesarista on jo vuosia vanha juttu. Eikö uskovaiset ymmärrä mitä anteeksianto todella merkitsee.
        Minusta Meller on todella hyvä opettaja ja tekee valtavasti hyvää myös eri maissa.
        Hedelmistään puu tunnetaan ei juoruista.
        Siunausta Mellerille ja hänen johtamiinsa työmuotoihin.

        No, antakaa te "sedälle" anteeksi. Minä olen alaikäisten lasten äitinä luonnollisesti tehnyt tukimuspyynnön poliisiviranomaisille. Perästä kuuluu.


    • §§§

      §§§ "...hinkua alle 10v lasten seuraan...". Nyt alkaa vihjailu pyhää Jumalan miestä kohtaan olla jo sitä luokkaa, että faktaa pitää jo tulla näytille! §§§

      • syntinen maalainen

        Nyt pitää muistaa, että jos on Jumala, on myös saatana, ja saatanan tarkoitushan on vetää ihminen lokaan, mustamaalata häntä ym. Mitä enemmän ihminen kääntyy Jumalan saarnamieheksi, sitä enemmän saatana riehuu ja raivoaa. Meller on varmasti virheitä tehnyt - itsekin myönsi jossain haastattelussa, ettei enää tekisi joitain asioita samoin, joita on tehnyt nuorempana. Mellerin elämä on kuitenkin Mellerin elämä. Jos hän uskoo sovittaneensa tekonsa Jumalan kanssa, niin Jumalan silmissä hän on tahraton, olivatpa ihmiset kuinka anteeksiantamattomia tahansa ja jatkaisivat hänen asioidensa kaivelua. Ihmiset kun eivät sitä loppupeleissä päätä, kuka meistä on Jumalan mielestä tarpeeksi hyvä! Samaan pitäisi jokaisen meistä pyrkiä, siis pyytämään omia tekosiaan, sanojaan ja ajatuksiaan anteeksi, jotta olisimme puhtaita Jumalan mielestä. Emme ole tilivelvollisia muille. Ja vaikka Meller vieläkin tahallaan jatkaisi syntien tekoa, luottaen siihen, että hän aina saa kuitenkin anteeksi, niin sekin on Mellerin oma valinta. Kannattaisi varmaan kantaa enemmän huolta siitä omasta pelastuksesta. Niin teille mitataan kuin te mittaatte toisille.


      • oh really?

        Ai nyt Meller on jo pyhäkin? Kas kun ei autuaaksijulistettu?

        Te uskovat ette näýtä edes ymmärtävän, mitä käsite pyhä edes tarkoittaa. Voi teitä.


      • really yeah!
        oh really? kirjoitti:

        Ai nyt Meller on jo pyhäkin? Kas kun ei autuaaksijulistettu?

        Te uskovat ette näýtä edes ymmärtävän, mitä käsite pyhä edes tarkoittaa. Voi teitä.

        Meller on ihminen, tavallinen tallaaja, joka on lukenut raamattunsa kannesta kanteen ja selittää sitä oman näkemyksensä mukaisesti. Jokainen ihminen on itse vastuussa siitä, jos tekee miehestä jollain tavalla pyhän itselleen tai uskoo vain hänen näkemyksensä. Ei ole pakko uskoa Melleriä tai ketään muutakaan.

        Mellerillä on tenhoava radioääni, ihmiset tykkäävät jo senkin vuoksi kuunnella häntä. Onhan esim. Taivaan ja maan väliltä- radiolähetyksessäkin aina uskovia soittajia, jotka eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan kaikesta.


      • fuck you

        todistajat ovat elossa, fuck you


      • haista paska!

        kuule, todistajat ovat olemassa. kehtaat vähätellä, fuck you!


      • f y

        siis pitääkö lasten tulla vielä nolaamaan itsensä tuollaisen paska takia. siis kuule, heillä on jo oma elämä.


      • Jumala on PYHÄ
        f y kirjoitti:

        siis pitääkö lasten tulla vielä nolaamaan itsensä tuollaisen paska takia. siis kuule, heillä on jo oma elämä.

        Joh 10:
        7. Niin Jeesus vielä sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: minä olen lammasten ovi. 8. Kaikki, jotka ovat tulleet ennen minua, ovat varkaita ja ryöväreitä; mutta lampaat eivät ole heitä kuulleet. 9. Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen. 10. Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

        Hävetkää te tämän palstan valehtelijat ja pilkkaajat - Pilkaatte Jumalaa, koska pilkkaatte hän palvelijaansa Leo Melleriä, joka on tehnyt kallisarvoista työtä Jumalan valtakunnassa jo vuosikymmeniä!!!

        Lukekaa Matt 5 - Jeesuksen vuorisaarna ja HÄVETKÄÄ!!!

        Sen jälkeen voittekin pyytää Jeesusta antamaan syntinne anteeksi, pyytää että hänen PYHÄ verensä voima pesisi teidät puhtaaksi saatanallisuuksistanne ja antakaa elämänne 100 %:sti Jeesukselle, niin te pelastutte iankaikisesti tässä ajassa ja koko ikuisuuden saatte viettää Isän luona taivaassa ilossa ja riemussa!!!


      • the äiti

        Toki olen tietoinen viranomaisten olemassaolosta ja olen luonnollisesti poliisin ollutkin yhteydessä.


      • the lasten äiti
        Jumala on PYHÄ kirjoitti:

        Joh 10:
        7. Niin Jeesus vielä sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: minä olen lammasten ovi. 8. Kaikki, jotka ovat tulleet ennen minua, ovat varkaita ja ryöväreitä; mutta lampaat eivät ole heitä kuulleet. 9. Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen. 10. Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

        Hävetkää te tämän palstan valehtelijat ja pilkkaajat - Pilkaatte Jumalaa, koska pilkkaatte hän palvelijaansa Leo Melleriä, joka on tehnyt kallisarvoista työtä Jumalan valtakunnassa jo vuosikymmeniä!!!

        Lukekaa Matt 5 - Jeesuksen vuorisaarna ja HÄVETKÄÄ!!!

        Sen jälkeen voittekin pyytää Jeesusta antamaan syntinne anteeksi, pyytää että hänen PYHÄ verensä voima pesisi teidät puhtaaksi saatanallisuuksistanne ja antakaa elämänne 100 %:sti Jeesukselle, niin te pelastutte iankaikisesti tässä ajassa ja koko ikuisuuden saatte viettää Isän luona taivaassa ilossa ja riemussa!!!

        Poliisi halusi oma-aloitteisesti tutkia asiaa - Jeesushan sen jon tietääkin.


    • Tehkää parannus!!!

      Kaikki tuo on KAUHEAA valhetta; Leo Meller istui Pirkko Säilän kanssa vankilassa RAAMATTUJEN salakuljetuksesta silloiseen Neuvostoliittoon, siinä hänen SUURI rikoksensa. Hän halusi, että Venäjän kansa tulisi tuntemaan totuuden, joka on Jeesus Kristus - vain Hänen kauttaan on Pelastus, kaikille jotka häneen uskovat.

      Sinä itse palvelet saatanaa, joka ei osaa muuta kuin valehdella ja pilkata Jumalaa ja Jumalaan pyhiä.

      HÄPEÄ!!!!

      • Jeesus on herra

        Säilä olikin yksi katalammista tyypeistä puljusta, jotka johtivat lapseni pedofiilin käsiin.


      • the lasten äiti
        Jeesus on herra kirjoitti:

        Säilä olikin yksi katalammista tyypeistä puljusta, jotka johtivat lapseni pedofiilin käsiin.

        Lasten hyväksikäyttäjät eivät ole pyhiä. Lasten, (sic, ortodoksijuutalainen) isä on todella katkera, vihainen ja järkyttynyt Patmoksen edustajien touhuista. Samoin koko suku, suuri juutalainen suku. So. Hävetkää te "kristityt".


      • the lasten äiti

        Välitänkö perinteiset, kristilliset helvetin toivotuksenne myös Israeliin?


      • 4+12

        Tietosi on väärä. Meller istui vankilassa mm. petoksesta ja kavalluksesta (esim. Israel-keräyksen kassan kavallus), vääryydellä hankituilla rahoilla (yhteensä satoja tuhansia markkoja) hän osti asunnon, mihin Pirkko Säilä muutti (jos oikein muistan). Tämä asia on ollut julkisesti esillä Kirkko ja Kaupunki-lehdessä ja selvitetty Helsingin käräjäoikeuden asiakirjoista. Syynä siis ei ollut Raamattujen vienti Neuvostoliittoon. Väärä tieto löytyy myös Wikipediasta, mutta sitä voikin editoida kuka tahansa, eli se ei ole luotettava lähde.
        Myös 2006 oikeudenkäynnin kuvaus Wikipediassa on väärä: Meller väittää, että halusi sopua, mutta ajoi kuitenkin sivulliselle ihmiselle tuomion, vaikka tämä pyysi anteeksi 'uhkaustaan', katui ja olisi sopinut asian. Patmoksesta/Melleristä pitäisi kirjoittaa paljastuskirja, että 2006 oikeudenkäynnin todelliset taustat tulisi julkisesti esille. Ne johtavat mm. 80-90 lukujen seksuaalisiin ja taloudellisiin väärinkäytöksiin Patmoksessa.
        Kuljin itse sen verran 90-luvulla Helsingin uskovien piireissä, että näin osan kulissien takana. Minut vei niihin 'pikkutytöksi' sanottu aikuinen nainen, joka osti vaatteitaan lastenosastolta (mm. Mikkihiiripaita). Tämä nainen pyydettiin Harjukadulle kokoukseen, mutta kokouksen jälkeen häntä hyväksikäytettiin takahuoneen sohvalla ("mä luulin että se menee mun kanssa naimisiin", sanoi nainen minulle). Hyväksikäyttäjä ei silloin ollut Meller, vaan alainen. Myöhemmin, kun menin yksin Harjukadulle, ko mies ilmeisesti häiriintyi siitä, että tiedän (hän oli nähnyt meidät), niin että käänsi namikat täysille, kun Klimenko esiintyi. Seurauksena oli korvasärky. Muuten, kun tulin maininneeksi hyväksikäytöstä Mellerin järjestössä eräälle sivulliselle, joka tiesi tämän naisen, hän tuli 3 sekunnin kanssa pesäpallomailan kanssa ja kysyi "Missä se saatana on?" (tarkoitti Melleriä). Hän ei ole edes uskossa, mutta erotti heti oikean ja väärän! Eli kyllä normaali oikean ja väärän erottava ihminen reagoi vääryyteen, uskossa tai ei, ja niin pitääkin että vastaavat väärinkäytökset estetään!
        En voi olla ihmettelemättä, että Patmoksessa KUKAAN ei silloin näyttänyt erottavan oikeaa ja väärää (ei puuttunut vääryyksiin, vaikka niistä huudettiin ja kirjoitettiin vähän joka puolella)! Meller kirjoitti jopa kirjan katolisen kirkon vääryyksistä, mutta sitten teki kuitenkin omassa 'seurakunnassaan' samalla tavalla vääryyksiä (ja vielä tämä alainenkin)!?
        Lopuksi: kaikki vääryydet tulee selvittää, jos sellaisia on, tämäkin: onko pedofilia tai ei.Jumalan pyhän koskemattomuuteen ei tule vedota, jos vääryyttä epäillään, mutta tähän sanaan voi: Älä ota huomioon seurakunnanvanhimmasta esitettyä syytöstä, ellei sitä tue kaksi tai kolme todistajaa. (Kuten sanottu, näissä Patmoksen aiemmissa tapauksissa on monta todistajaa, ja esim. Harri Nykästä pidän rikosten asiantuntijana)
        PS. Toivon, että Patmokseen vihdoin saadaan johto, mikä erottaa oikean ja väärän ja TOIMII sen mukaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe