Simpsonit on paskaa!

6915

Simpsonit. En voi tajuta mikä siinä sarjassa viehättää. Neljä syytä mitkä saa minut välillä vihaamaan Simpsoneita todella paljon:

1) Hassu-klovni. Mikä siinä paskaläjässä voi naurattaa? Rehellisesti, tykkääkö kukaan siitä hahmosta?

2) Hullu kissa-nainen. Miks se edes on Simpsoneissa? Puhuis edes joskus jotain, mutta ei, räkii ja sylkee vaan. Ihan turha hahmo, joka yksinään jo pilaa sarjaa todella paljon.

3) Musikaali-jaksot. Voi vittu! Päivä on pilalla tämän takia! Miksi niitä edes tehdään, täyttä paskaa alusta loppuun koko musikaalihomma!

4) "Vitsi" ei lopu, ei edes kulumalla. Esimerkki: Homer istuu sohvalla, sairaana, vieressään oksennus-vati. Hän ottaa vadin syliinsä. "Ooh, oksennan!" "Enpäs oksennakkaan!" "Oksennan sittenkin!" "Väärä hälytys, he he!" Tätä jatkuu n. 7,5 minuuttia. Mikä siinäkin voi naurattaa?? Todella ideaköyhää! Saadaanpa ainakin jakson minuutit täyteen. Kuivaa, köyhää huumoria. Ei jaksa naurattaa, ei sitten millään.

Simpsoneissa on kuitenkin joskus todella osuvaa läppää, se vaan on valitettavan harvassa. Siksi en jaksa millään ymmärtää mistä johtuu tämä maailmanlaajuinen hypetys koko sarjaa kohtaan. Onko ihmiset todella vaan niin tyhmiä että niihin uppoaa tälläinen yliarvostettu roska...?

13

1063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ;-)

      1) OKei se ei naurata mua paskanvertaa, mut muute se on hyvä hahmo.

      2) Öhm se on yks hahmo, joka ei ees näy kaikis jaksois. Miten se voi sua niin helvetisti haitata? :-D

      3) Noit sun ''musikaali-jaksosja'' on tehty vaan yks ja ainut. Hui kamala.

      4) EN muista yhtään jaksoa, jossa olis käytetty 7,5 min siihen, kun katotaan just esim Homeria sohvalla. Huono esimerkki sulta, kun tollasia ei oo ollu ;-)


      Simpsoneita kattoo mielummin, kun jtn salkkarisuomipaskaa, mitä säkin varmaan katot ja naurat joilleen Ismoille (voihan olla että et kato, mutta joo yleisesti)

      • berbero

        samaistun kaikkiin kommentteihin! tuo oksennusämpäri-efekti on yleistynyt nyt viimeisien 4-5 tuotantokausien aikana, taitaa olla ideat jo vähän lopussa.

        Tykkään silti.


      • ;-)
        berbero kirjoitti:

        samaistun kaikkiin kommentteihin! tuo oksennusämpäri-efekti on yleistynyt nyt viimeisien 4-5 tuotantokausien aikana, taitaa olla ideat jo vähän lopussa.

        Tykkään silti.

        Joo no se pitää myöntää, et toi simpsoneiden taso laskee, kun lehmän häntä. AInakin nää 17 --> jaksot on aivan syvält.


    • Simpson-fani vm.86

      Kaudet 1-10 ovat oikeasti hyviä. Sen sijaan siitä uudemat tuotantokaudet muutamia yksittäisiä jaksoja lukuunottamatta ovat ihan PASKOJA!. Yhdellä vitsillä yritetään naurattaa useampaan kertaan, ja nekin väännetään nykyään niin rautalangasta, jotta tyhmempikin tajuaisi sen.

      Simpson-elokuva oli aivan perseestä! Justiinsa sitä samaa paskaa kuin uusimmissa kausissa. Ei naurattanut ei.

    • UUDET SIMPSONIT

      Uudet jaksot on ihan perseest!!!!!!!. Vanhoja katsellessa oikeasti nauratti ja niissä oli opettavaisia tarinoitakin. Nää uudet on tyylii repästy 3 vuotiaan päästä esim jakso jossa Homer liukastuu banaaniin ja löytää itsensä Mongoliasta, kun Bart ja Lisa jahtaavat apinaa jolla on liput huvipuistoon. SIIS MITÄ HELVETTIÄ!!!??????

    • simpponi

      ite pidän simpsoneista mutta täytyy myöntää että 10 kauden jälkeen on alkanu taso laskee hieman ja 17 kauden jälkeen rajusti mutta tulee katottua

    • simpsonlover

      Siis ei v***u. Simpsonit on hyvä sarja. Ei sitä vihaa muut kun ne luuserit jotka ei tajuu huumorista mitään. Ette ilmeisesti oo nähny ihan
      uusimpia jaksoja 20-22 tuotantokausista. Okei Hassu-klovni ja muut urpot kuten ukki ärsyttää joskus mutta Simpsonit on jokatapauksessa hyvä sarja.

    • sxdfg

      Mustakin nää uudet Simpsonit on mennyt ihan huonoksi. Niissä on niin ihme vitsejä et alkaa naurattaa niitten kummallisuus. Esimerkiks se, missä Homer oli jossain kuplassa ja meni menneisyyteen, se oli tosi sekava jakso, en tajunnut yhtään :D

    • voi ***** sun kanssa

      Tiedoksi vaan. Makuasioista ei voi kiistellä !!!!

      Minäkään en henkilökohtaisesti yhtään tykkää mistään Salkkari-paskasta, mut ei se oo mulle mikään ihmetys silti että jotkut siitä tykkää.

    • realistisuus

      Ja uusimmissa tuotantokausissa eritoten maanläheisyyttä ei ole juuri nimeksikään. Vanhojen tuotantokausien tapahtumat olivat oikeasti paljon realistisempia, ja monet ideat jokapäiväisestä elämästä keksittyjä.

    • voi jumala...

      Aivan *********** tää on mennyt, kun joka jaksossa suurinpiirtein puhutaan
      jostain makkari hommista k 7 ikärajalla. Ne vaan mainostaa juttujen avulla, joka on säälittävää, kun ajattelee ikärajaakin. Eli 1lk saisivat katsella näitä.... Minne tämä maailma on mennyt?

      • se ikäraja on tämä..

        Ainakin noissa DVD-boxeissa on silleen, että niissä vanhimmissa tuotantokausissa ikäraja oli se K 7... mut myöhemmissä kausissa sitten K 11 tai K 12... niissä vanhemmissa kausissa tietysti kun ei ollut niin "mehukkaita" juttuja vielä


    • minaajj

      No ompa sulla harvinaisen paska elämä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe