Jokerit- Missä muutokset?

J.O.K.E.R.I.T

Hei lukijat!

Olen pitkään seurannut jokerien jääkiekkoilua. Harmikseni olen havainnut, että puheet paremmasta ovatkin vain sanojen helinää. Miten organisaation henkilöt menevät vuosi vuodelta samalla kaavalla. Herätkää jo! Koska on viimeinen oma kasvatti noussut huipulle? Viimeisin taitaa olla Valtteri Filppula ja hänelläkin oli jo ennen jokereita huippu pohjat vahvan EVU-84 joukkueen ansiosta.

Puhutaan uusista lupauksista kuin Selänteestä, oi voi kun olette sinisilmäisiä. Junioritoimintanne ei voi tuottaa tulosta kun samat valmentajat vuosi toisensa jälkeen tekee samat virheet. Onko Hiiros ja Rönkkö Hjalliksen kavereita vai miksi kyseiset kaverit päästetään ruoriin kun tulosta uusista lupauksista ei näy?

Kävin taannoin katsomassa Jokereitten C-junnujen peliä Pirkkolassa ja oikein hävetti taso. Puolet joukkueen pelaajista ei osannut kunnolla luistella. Ilmenisesti nykyään kun ei ulkojäillä junnut käy niin luistelua ei opita. Mielestäni Jokereiden johdon tulisi nyt keksiä jotain ratkaisuja, jotta saamme omista junnuista tulevaisuudessa pelimiehiä.

Voidaan peilata Blues:in joukkueeseen. Koko ajan nousee esiin hyviä nuoria, jotka lähtevät pohjois amerikkaan palaamaan. Mikä on Bluesin ja Jokerien juniori työn ero? Bluesin on satsannut luisteluvalmennukseen isolla kädellä. Eikö Jokereiden olisi aika seurata tätä, vai mennäänkö seuraavat 10 vuotta samoilla valmennusmetodeilla, kunhan entisille jokeripelaajille saadaan turva työpaikat.

Haluaisin tulevaisuudessa nähdä kun narrit nostavat ilmalassa pojan kattoon omien huippu junioreiden avulla, mutta mistä junnut kun ei ole valmennusta. Panostakaa lisää Virmaseen ym. ja jättäkää juniorivalmennus oman onnen nojaan niin me fanit tykätään.

Kuinka paljon Suomessa on huippu luisteluvalmentajia? Ainakin Bluesin ja Lukon peräsimestä huippuosaamista löytyy. Olisin kiinnostunut löytyykö muita potenttiaalisia valmentajia?

3

287

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Juniorijääkiekko

   Itse olen yrittänyt etsiä omaan seuraan ammattitasoista luisteluvalmentajaa, mutta tiukassa ovat. Parhaat luisteluvalmentajat omaavat ilmeisesti vahvan pikaluistelu taustan?

   Pitää ilmeisesti kysyä suoraan pikaluisteluliiton suunnalta asiaa.

   Toivottavasti tälläinen kaveri löytyy!

  • Reppiy

   Keitä nämä Bluesin Amerikan miehet mahtavat olla? Entäs Bluesin ja lukon luisteluvalmentajat?

   • jjoht.

    Katselin kyseisten seurojen organisaatiota ja luisteluvalmentajat löytyivät( blues: Esa Puolakka ja Lukko: Risto Rosendahl) molemmat ovat ilmeisesti entisiä pikaluistelijoita.

    Onkohan pikaluistelu piireissä muita hyviä luisteluvalmentajia, meidän seuramme olisi erittäin kiinnostunut palkkaamaan luisteluvalmentajan.

    Voisiko joku ketä tietää niin laittaa luisteluvalmentajan yhteystiedot tänne.

    Kiitos etukäteen!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea! Tauski Peltonen ja ex-vaimo Henna ovat menneet uudelleen naimisiin!

   Tauno ”Tauski” Peltosen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Ilman sua, Sinä vain ja Haavemaa. Artisti muistetaan myös kohuotsi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   2837
  2. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   259
   2639
  3. Oikeasti nainen, ei millään pahalla

   Mutta voi hemme tti mikä fiasko tämä keissi on. Ja tiesin silloin kauan sitten että tämä menee näin. Ja tiesin että en v
   Ikävä
   61
   2289
  4. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   1575
  5. Sai pakit! Maajussi-Kalle ei lannistu - Mielii venäjänkielisen Veran perään: "Jos hänet saisi..."

   Yrittänyttä ei laiteta… vai miten se meni… Maajussi-Kalle etsii puolisoa rinnalleen ja on iskenyt silmänsä "merenneito"
   Maajussille morsian
   12
   1349
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   59
   1175
  7. Kauhajoki taas otsikoissa

   Melkoisesti siellä K:joella sattuu ja tapahtuu. Nyt siellä ollaan puukko hippaista !!
   Kauhajoki
   29
   1168
  8. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   198
   1088
  9. Tämä rakkaus sinuun on uskomatonta

   Kun se ei lopu. Olen sinun loppuelämäni ajan, jos sinäkin minut haluat ja jos päästään joskus "käyntiin". Miehelle
   Ikävä
   43
   1065
  10. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   13
   1055
  Aihe