Mainosta virtuaalitalliasi!!

Jenny98

Eli tähän voitte mainostaa virtuaalitallejanne. Käyn jokaisessa tallissa mitä mainostatte ja voin jopa otta hoitsun. Eli mainostakaa!!

Itse mainostan tätä virtuaalitalliani. Tallin nimi vtgalope ja se on aika uusi. Talli on vielä vähän kesken, koska sieltä puuttuu hepat ja pari kuvaa, mutta voit jo pyytää hoitsun. Päivittelen sivujani ainakin 4 kertaa viikossa. Tallissa on 30 karsinaa ja 10 on yksäreille.

Osoite on: http://vtgalope.suntuubi.com/?cat=1

- Jenny ja hepat

58

975

  Vastaukset

  • Santiaq on uusille ideoille avoin ja rento virtuaalitalli, josta löytyy tällä hetkellä n. 40 karvakorvaa. Niiden joukosta löytyy jos jonkinlaista persoonaa ja jokainen niistä on omanlaisensa. Suurin osa niistä on kuitenkin vailla hoitajaa, joten suosittelen ainakin edes vilkaisemaan hevosia.

   Toiminta tallilla on aktiivisinta hoitajatoiminnan ja kasvatuksen saralla, mutta järjestämme myös valmennuksia, kisoja ja muita kivoja tapahtumia. Tuomme ja myymme myöskin tuontihevosia, joten niitä kannattaa aina välillä käydä vilkaisemassa. Hoitajille pyrimme järjestämään aktiivista toimintaa niin paljon kuin vain on mahdollista, esimerkiksi valmennuksia ja kisoja, jotta hoitaminen olisi entistäkin kivempaa.

   Otamme oikein mielellämme myös yksityisiä tallille ja yksäreitten omistajille järjestetään myös kaikenlaista aktiviteettia. Tallin hevosista vielä sen verran, että täältä löytyy aika montaa erilaista ja harvinaista rotua mm. darashouri, basutonponi ja pari kappaletta hackneyjä. Tervetuloa visiitille!

  • moi! tulkaa kaikki käymään tallillani. talissa on 13 hevosta ja falabellakin löytyy. talli on siisti ja selkeä jos tulet katsomaan niin toivottavasti sinä viihdyt! tässä on osoite: http://www.webbisivu.com/virtuaalitalli-silkkiturpa ps: kaikki ovat tervetulleita! :)

  • shettistallikuusikossa on kaikenlaisia poneja ja hevosia . Vaikka pyrimme kasvattamaan shettiksiä . Kyllä niitäkin on mutta tulkaa käymään

   www.shettistallikuusikko.webs.com


  • Hei, haluatko nähdä hevosia? Entäpä piirrettyjä sellaisia? Entäpä luonteen omaavia ja hiukan erilaisia hevosia? No et? No mitä väliä, lyödät sellaisia kuitenkin jos tulet käymään Devil's Love Songissa!
   Kavereiden kesken Devilsiksi kutsutussa piirrostallissa, ja arvaas mitä; sileä pyörii juuri nyt AVAJAISKISAT!

   Siis tervetuloa sekoilemaan, ja odotan innolla ensimmäsitä vierailuasi ;D

   - Ven -

   http://devilovesong.webs.com/

  • Oletko kiinnostunut hevosista ja niiden hoitamisesta ? Nyt se on mahdollista ! Tervetuloa Lastumaentallille!
   täällä on vuoniksista lähtien hevosia myös varsoja ja tietenkin koiria. Saat tietää lisää VAIN jos tulet käymään tallillani eli osoite on: --> http://lastumaentalli.suntuubi.com/

  • Tervetuloa uudistuneeseen haitarintalliin!!! Olemme ystäväni Aman kanssa uudistaneet sivumme niin, että kasvatamme vain arabeja ja tinkereitä! Tallimme toiminta perustuu suurimmaksi osaksi siitokseen, eli ruunia ei tallillamme ole... Jos arabi- tai tinkertammasi kaipaa varsalleen isää, tahdot hoitsun tai Y-työläiseksi laukkaa osoitteeseen http://www.haitarintalli.nettisivu.org

  • TERVETULOA LASTUMAENTALLILLE! TALLILLAMME ON HEVOSIA JA PONEJA MONEEN OTTEESEEN MYÖS KOIRIA LÖYTYY ENIMMIKSEEN BERNEJÄ! TALLIN OSOITE ON SIIS --> http://lastumaentalli.suntuubi.com  

  • Bohelia on juuri perustettu virtuaalitalli, jonka ensimmäiset kisat on juuri käsillä. Aktiivista toimintaa ja hauskaa seuraa, mahtavia kisahevosia ja hoitajatoimintaa. Mitä vielä?

   Hevosiamme kilpailutetaan ahkerasti, ja toivon, että hoitajatkin voisivat niillä kilpailla. Majoitamme yksityisiä viisi kappaletta, eikä tällä hetkellä yksityisiä olekaan yhtään. Hevoset eivät ole ihan niitä ratsastuskoulun pullahevosia, joten kokeneita hoitajia tarvitaan! ( : Yhteistyö ja ystävyys ovat tärkeitä meille, samoin kisojen ja valmennuksien järjestäminen.

   TERVETULOA!
   http://www.boheliastable.webs.com/virtuaalitallibohelia.index.html

  • Virtuaalitalli Rilo avasi ovensa 4.6. muutaman tunnin tekemisen jälkeen. Kaikki hevoset vielä ilman hoitajia, joten kipaisethan hakemaan itsellesi hoitsun!
   http://rilo.suntuubi.com


   • Susikallion väki kirjoitti:

    Lämpimästi tervetuloa Susikallioon!

    http://www.freewebs.com/susikallio

    Osallistun avajaiskisoihin, ja ota hoitsu! talli on este- ja siitospainoitteinen talli, jossa on 15 karsinaa, mutta tällä hetkllä 15 ponia. Sivut ovat tosin hieman kesken. talli kasvattaa shettiksiä!

    TERVETULOA!

    www.ponitalliduello.webs.com


  • Moi!
   Tervetuloa Hopeatuulen tallille. Talllilla on 10 hevosta ja 4 varsaa.
   Talli on uusi joten vähän kesken mutta toiminnassa.
   http://hopeatuuli.webs.com

  • Tervetuloa Mindralantilalle. Koska tallillani on hoitaja pula kaikki uudet hoitajat saavat 10e ilmaista rahaa. lisää tietoa etusivulla

   www.mindralantila.suntuubi.com

  • Mulla on tallini.fi:ssä talli nimetä:Niceland.
   Visiittii sinne?


  • minulla on talli osoitteessaa www.niittyvilla.suntuubi.com. Tarvitsen sinne hoitajia! =)

  • Tervetuloa Hulmuharjaan! Hulmuharjassa kasvatetaan issikoita ja suokkeja. Talli on piirretty! Jos kiinnostaa tule hoitamaan;)
   Tässä osoite: http://routakavio.suntuubi.com/

  • www.mansikkamaa.nettisivu.org

   Hevoset tarvitsevat hoitajia =) Jätä edes kavionjälkesi viekkoon =)

   • siis viekkuun.. :D


  • Tervetuloa uuteen sheltti-virtuaalikenneliin!

   Jätä jälkesi viekkuun, anna palautetta ja ota hoitsu! :)

   http://www.fada.sivut.in

   ♥;llä Avelina

  • Snow White on vasta aloittanut virtuaalitalli ja kaipaamme kipeästi uusia hoitajia mukaan. Tallimme järjestää monenlaista toimintaa ja sitä tulee enemmän hoitajien löytäessä tiensä meille. Hevosia löytyy moneen makuun. Talli on täysin piirretty.

   Osoite:
   http://snowhite.nettisivu.org

  • www.webbisivu.com/virtuaalitalli-Carmelli

   TALLITILAT:
   siistit ja avarat. Löytyy juomakone, wc, tallihuone, satulahuone...

   HOITAJAT:
   aktiivisia hoitajia etsitään!

   RATSASTUSTUNNIT YMS:
   maasto,-este-ja kouluratsatustunteja ammattilaisten valmennuksessa. Nyt myös kesän hoito-ja ratsastuskurssit, vapaita paikkoja!

   HENKILÖKUNTA:
   iloinen ja auttavainen, kysy mitä vaan!

   HEVOSET:
   laidasta laitaan, on poneja, on hevosia ja myös varsa! Kilttejä, eritasoisia ruunia ja tammoja. Löydä suosikkisi, monia rotuja!

   TALLILAISTEN HAUSKAA:
   kirjoita tallipäiväsi nettisivuille osioon "tallipäivä".

   MUUTA:
   käykää edes katsomassa ja kirjoittamassa vieraskirjaan, jos ei muuta, mutta kaikki TeRvEtUlOa!

  • Hei ! Olen perustanut uuden virtuaalitallin , kun vanha ei oikein edistynyt. Tallilla on 10 hevosta ja 3 ponia . HOITAJAPULA on kova, ja tarvitsisin hoitajia/ ratsastajia. Tallilla toimii rahana greeterit, joita saat aloitukseksi 5 ja JOKA VIIKKOkunhan olet edes kerran hoitanut saat 15 . Tallin kauppa on myös käytössä josta voit ostaa, hoitohepallesi herkkuja ja muuta hoitoon ja ratsastukseen kuuluvaa. Valmennan myös . Kesäisin pidän kesäleirejä, joihin kuuluu leirikisat. Kilpailuja on ajoittain . Tallia vielä parantelen, ja päivittelen PÄIVITTÄIN. Hoitopyynnöt ja hoito- ja ratsastusraportit vieraskirjaan, johon nimimerkki ja sähköposti joka ei näy muille kuin minulle.
   http://metsniityntalli.nettisivu.org/

   terv; heidikingi

  • Hei,

   virtuaalitallini Pellavalilja on uusi, ja kaipaa hoitajia. Hevosia, ja muutakin sinne tulee kokoajan lisää. Olet tervetullut! (:

   -Heissan

   http://pellavalilja.nettisivu.org/

  • Hei! (Jennylle) (muillekkin)
   Tervetuloa tallillemme! (ruusuvuorentalli.suntuubi.com) Toivottavasti otat hoitsun. Talli on aika uusi, mutta kaikilla hepoilla on tiedot ja kuvat! Osoite on: ruusuvuorentalli.suntuubi.com

   T: Lily, Ada, Senni ja Julia

   Tervetuloa!

  • kannattaa käydä vilkaisemassa tätä:
   http://www.warranratsutila.webs.com

   Warran tila on saarella sijaitseva pienen pieni piirretty virtuaalitalli, jossa asuu issikoita ja pari muutakin ponia ja heppaa :) Tallin pitäjät Katrina ja Jonna ottavat kaikki mahdolliset hoitajat maan ja taivaan välillä, mukaan talliporukkaan. Tilalla on mahtavat maastot, ja maastoilu pörröisillä issikoilla on jokapäiväistä huvia. tallille voi tulla myös yksäreitä, ja tunneille ratsastajia:) ja eikun mukaan!

  • www.truefriend.suntuubi.com

   Talli on juuri avattu, joten hoitajapula! Tallissa asuu erilaisia hevosia sekä poneja, joten kaikille löytyy varmasti mieluisa :) Tallilla järjestetään ajan kanssa paljon erilaisia ekstra ohjelmia hoitajille!

   Jätä edes kavionjälkesi viekkuun :)

   -Geisha

  • Tallin nimi on nopsakavio ja se on vasta pystyttetty.
   Talille kaivataan hoitajia!

   TERVETULOA!

  • www.amorilla.suntuubi.com

   Amorillaan kaivataan paljon ahkeria hoitajia, joilla on mahdollisuus päästä hoitsunsa kanssa kokemaan uskomattomia hetkiä niin este-, koulu-, kuin maastoratsastuksenkin parissa. Tallissa on tällä hetkellä 8 hevosta, ja lisää on tulossa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin !

   Otamme sinut ilomielin vastaan myös oman hevosesi kanssa, tervetuloa porukkaan !

   Iloisin terveisin, tallinomistaja Hanna-Kaisa, tallityöntekijät sekä asukkaat :)

  • Tuu kurkkaamaan:
   www.kavioniemi.suntuubi.com

   Piirretty virtuaali talli. On kaneja ja koiriakin (Tietysti hepojakin)
   Aktiivista porukkaa. Käyn ehkä n. 3kertaa päivässä.

  • Tervetuloa Kukkaniityn ratsutilallle!


  • Tervetuloa tutustumaan Ompeliuksen Virtuaalitalliin. Tallin omistajalla on kokemusta virtuaalitallin pitämisestä.
   Jos kirjottaisin kunnon esittelyn, luulisimpa ettei se tähän mahtuisi, osoite on; http://ompeliuksenvrt.nettisivu.org/
   PS. Nyt käyn jo paljon useammin tsekkaamassa sivut koska pistin ilmoituksenkin tänne!

  • Tervetuloa virtuaaliseen ratsastuskouluu. Sarastus on rauhan tyyssija tulkaa ihmeessä katsomaan. www.sarastus.proboards.com sarastuksella on myös ihan sivut sivut. Jotka löytyvät foorumilta.

  • Tervetuloa uuteen Schleich/virtuaalitalliin Viherniittyyn! Täällä asustelee joukku heposia ja poneja, jotka odottelevat hoitajia. Tallilla on tuntitoimintaa ja kisoja, ja talli toivoisi toista yp:tä Reetan lisäksi.
   Tervetuloa!

  • Heippa, tulkaapas katsomaan virtuaalitalliani! Olen vasta aloittelija tallin omistajana ja hevosjutuissa muutenki, mutta ois tosi kivaa jos joitakuita liittyisi sinne :) http://tallitahtisumu.webs.com

  • Hei!
   Minulla on kaksi virtuaalitallia ja molempiin kaikki ovat tervetulleita. Molemmat tallit on rekisteröity VRL:ään.

   Ensimmäinen on ratsastuskoulu. Sieltä löytyy jos jonkin moista karvakorvaa ja tallilla olevat ihmiset ovat todella mukavia. Talli pitää myös säännöllisiä ratsastustuteja, valmennuksia ja kilpailuja. http://virtuaalitalli-minitiikeri.webs.com/

   Toinen tallini on siittola/kilpatalli. Se kasvattaa shetlanninponeja ja welsh mountaineja. Niillä saa kilpailla ja niiden hoitajiksi saa pyytää. http://tallimestari.suntuubi.com

   Kuten sanoin molemmat tallini järestävät kilpailuja. Tässä tulevia kilpailuja:

   22.6.2012

   Koulukisat - http://virtuaalitalli-minitiikeri.webs.com/

   Tallin etusivulla lisätietoja. Luokkia 1. Ohjelma julkaistu etusivulla.

   24.6.2012
   Estekisat - http://tallimestari.suntuubi.com

   Tallin etusivulla on lisätietoa. Luokkia on 4. Ilmottautuminen päättyy 23.6.2012

  • Tervetuloa vastavalmistuneelle virtuaalitallille. Osoite on 4kaviota.suntuubi.com
   Hevosia on tulossa lisää, jos vain hoitajia löytyy. Voit myös kysyä jotain tiettyä rotua. Talli on sen verran kesken, että tallikauppa puuttuu ja tunnit osio voi myös tulla. Tulkaahan edes vilkaisemaan ja jättäkää jälkenne vieraskirjaan.

   Tallin ylläpitäjä Lumihiutale

  • Tervetuloa Karkkilan tallille!

   Karkkilan tallilla on eri rotuisia hevosia ja poneja. Voit valita niistä hoitsun. Tallia ylläpitää Karoliina. Osoite on www.karkkilantalli.suntuubi.com

  • Hei

   Tervetuloa vierailemaan virtuaalitalli Raindropsiin. Tallissa asustaa tällä hetkellä 10 hevosta. Järjestämme ratsastustunteja neljä kertaa viikossa. Lisäksi hevosille otetaan myös hoitajat.
   Tärkeintä ovat iloinen mieli ja hevoset.

   Tule tutustumaan!

   http://virtuaalitalliraindrop.webs.com
   ~Karo

  • Tervetuloa Ponilaakson Virtuaalitallille!

   Hoitajapula alkaa uhkaamaan talliamme! :( No, tallimme toimintaan kuuluu siis hoitajatoimintaa, ratsastustuntitoiminta alkaa nyt syksyllä, kuten myös leiri ja kurssi toiminta.

   Järjestämme myös vaelluksia ja kilpailuja säännöllisin väliajoin...

   Mikset ottaisi siis hoitsua tai rupea Y-työhön? Me odotamme sinua mukaan talliporukkaamme! :)

   www.ponilaaksontalli.webs.com

  • Uusi virtuaalitalli avattu! Tervetuloa tutustumaan talliin, jossa tuntien lisäksi on muutakin toimintaa. Tallilla on hevosia, jotka kaipaavat hoitajia. Tule tutustumaan ja jätä viestiä vieraskirjaamme. http://kultainenpalatsi.suntuubi.com/?cat=1

  • Oathill's Equestrian on virtuaalinen harrastetalli, joka painaa värikkäällä talliporukallaan, monipuolisella toiminnallaan ja persoonallisilla hevosillaan jokaiselle kävijälle mieleen painuvan virtuaalisen elämyksen!

   Ota itsellesi hoitohevonen ja ratsasta arjen tahtiin!
   Käy kauniina kesäpäivinä uittamassa hoitsuasi lähellä olevalla Kaurajärvellä, osallistu kisoihin tai köpöttele vaikkapa auringonlaskuun upeiden korpimetsien keskellä!

   http://oathills.suntuubi.com
   http://oathills.suntuubi.com

  • Emme ole kylläkään virtuaalitalli, mutta virtuaalihevosiin liittyy silti ;)

   www.horsevillage.suntuubi.com

   Kaipaatko jotain erilaista? Sitä meiltä löytyy!
   Tervetuloa Horse Villageen! Ei se ei ole vain virtuaalitalli, eikä hoitola, eikä roolipeli, vaan meillä voit luoda ihan oman tallisi, järjestää kilpailuita, treenata hevosiasi! Tämä on meidän ylläpitäjien itse alunperin polluxin hevoskorteista keksitty ns. "peli" joka on vasta avattu ja tarvitsisimme paljon liittyjiä, että nähdään miten tämä toimii. Tule ja kokeile, et menetä mitään! Johda oma tallisi meillä maineeseen ja kunniaan!
   Kesäisin hörähdyksin: Team Horse Village

  • "Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

   Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen!

   Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
   Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!

   Krista-Melina, www.taikausko.weebly.com
   VRL-13715

  • Virtuaalisessa Keski-Suomessa, kauniiden maisemien ympäröimänä sijaitsee rento ja rempseä virtuaalitalli, Pihlajärven Ratsastuskoulu. Pihlajärvellä on ympäri vuoden upea värikäs miljöö, joka vetää kävijöitä puoleensa.

   Tallille houkuttelee myös useat muut tekijät, kuten kattava valikoima hevosia, hilpeät aktiviteetit sekä ahkera ja avulias henkilökunta ja tallinväki.

   Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan, osallistumaan ratsastustunnille tai vaikka hoitajaksi! :)

   http://pihlajarven.suntuubi.com

  • Suosittelen kaikkia piirrosvirtuaalitalleista kiinnostuneille vierailemaan Yläkokon ratsastuskoululla! :) huippu paikka.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18216
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   328
   3471
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   167
   1616