uustuotannot ovat paskoja kaikki

uutuudet haisevat

Star warsin uudet episodit olivat kaikki kolme aivan uskomatonta paskaa. Jar jar Binks pilasi heti ensimmäisen episodin, kaksi seuraavaa epäonnistuivat nekin surkeasti. Samoin Star Trek 2009 oli ihan täysi katastrofi Star Trek elokuvana. En edes noteerannut koko leffaa osaksi Star trekin maailmaa. Star Trek Nemesis oli viimeinen oikea Star Trek elokuva. Sekä Star wars että Star Trek pitäisi molemmat haudata ennen kuin uudet leffat tuhoavat alkuperäisten sarjojen ja elokuvien maineen täydellisesti.

Nyt puuhataan elokuvaa Battlestar Galacticasta. Toivottavasti elokuvaa ei koskaan tehdä, leffa kun pilaa alkuperäissarjan maineen taatusti heti.

Babylon 5:n jätin väliin kokonaan, koska sarja on tietokoneanimoitua kökköä paskaa, vieläpä huonolla käsikirjoituksella. Uudes scifit ovat järjestäen täyttä tuubaa poikkeuksetta. Enää ei osata tehdä hyvää scifiä viihdyttävällä käsikirjoituksella ja edes siedettävillä näyttelijöillä. Niinpä katson Star Trek the next generationia ja Deep space ninea sekä vanhoja Star Trek ja Star wars leffoja.

5

663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      ...pettymykseen.Babylon 5 sarja on kokonaisuudessaan ylittämätön scifisarjana.Koska se yhdistää viiden tuotantokauden jaksot yhdeksi kokonaisuudeksi,mikä taasen on tv-tuotannoissa edelleen ennennäkemätön idea.Ehkäpä et ole nähnyt kokonaisuudessaan kyseistä sarjaa?

      Star Warsin esiosat ovat taasen fantasia aiheisia seikkailuja,joissa vilisee toista kymmentä persoonallista henkilöhahmoa,jos tuosta määrästä yksi hahmo(Jar Jar)on hieman räikeämpi kuin muut hahmot,niin eihän se koko elokuvaa voi täysin pilata.

      Star Trekistä olen sitä mieltä että se "Nemesis" on tylsin Star Trek leffa mitä koskaan on tehty.
      Uusin Trek elokuva oli sata kertaa kiehtovampi kuin Nemesis.
      Mutta tämähän on vain meikäläisen mielipide.

    • luke solo

      Star wars uudet kolme ovat loistavia! Saisia vanhemmatkin tehtyä uudelleen ja kaikki bluray tasoisena!

      Uusi star trek 2009 on mahtavan hyvä elokuva ja sen on voinut kastoa jo useasti kyllästymättä.

      babyloneja ei ole tullut katsottua kuin pätkiä on sen verran kauniit ja rohkeat tyyliä en kyllä katso sitäkään.

    • KyleKatarn(1987)

      tuo aloitusviesti oli kirjoitettu, sillä olin toisinaan huomaavinani jotain rivien välissä, mutta täytyy nyt tähän kommentoida, että tuo kyseinen Galactica-elokuva siis pohjautuu tähän uuteen tv-sarjaan, joka onnistui aivan täydellisesti luomaan uudelleen koko Galactican tarinan, ja tällä kertaa, myös viemään sen kunnialla loppuun saakka ja minusta tämä sarja tai siihen liittyvät elokuvat eivät millään muotoa pilaa alkuperäisen sarjan mainetta vaan pikemminkin tekevät sille suurta kunniaa. Uuden sarjan suurimpina vahvuuksina nimenomaan taitavat näyttelijät, sekä osuva yhteiskunnallinen/poliittinen kritiikki ja sen myötä aikuismaisempi ote, kuten myös intensiivinen käsikirjoitus eikä ihme, sillä pääkäsikirjoittajana häärii eräs Ronald Moore, joka aikoinaan käsikirjoitti myös DS9:ää ja vielä pisteenä iin päälle Richard Hatch (alkup. Apollo), jonka päästä ajatus Galactican uudelleen filmaamisesta alunperinkin sai alkunsa. Tuloksena eräs onnistuneimmista scifi-sarjoista tv:n historiassa. Todellinen helmi, jota voi suositella kaikille aiheesta kiinnostuneille.

      En tiedä onko tuleva Galactica-elokuva nyt kovin oleellinen lisä tähän kaikkeen, mutta tuskin se Galactican mainetta on pilaamassa. Itse suhtaudun positiivisella mielenkiinnolla tähän projektiin.

      Babylon 5:ttä en osaa mitenkään kommentoida, sillä en ole sarjaa oikeastaan koskaan seurannut vaikka on se kyllä työn alla, varsinkin nyt kun sarjan kaudet ovat alkaneet ilmestyä kotimaisina julkaisuina. Paljon kehuja olen kumminkin kuullut B5:ttä koskien, että en ihan kyllä usko että se surkea sarja on.

      Star Warsin etko-osat nyt ovat mitä ovat ja sille ei mitään voi, aika keskinkertaisiahan ne elokuvina loppujen lopuksi ovat, mutta ihan katottavia silti. Olen sitä mieltä että kaikki kolme osaa olisi pitänyt antaa Steven Spielbergin ohjattavaksi eikä Georgen, mutta tehty mikä tehty.

      Lopuksi vielä nämä Star Trekit. En ole nähnyt uusinta Star Trek pätkää, mutta se hakkaa varmasti Nemesiksen, joka oli kyllä Trek-elokuvien pohjanoteeraus. Tylsempää elokuvaa saa toden totta hakea ja ohjaajan täydellinen asiantuntemattomuus Star Trek universumin suhteen sai kyllä monessa kohtaa minut syvän myötähäpeän valtaan. Elokuva oli kyllä visuaalisesti siihenastisista huikeinta tykitystä, mutta siihen se valitettavasti sitten jääkin, mikä on todellinen sääli sillä mukana oli paljon hienoja yksityiskohtia ja aineksia jotka olisivat toimineet hyvin toisella lailla tehdyssä elokuvassa ja jopa Wil Wheatonkin tuli uusimaan roolinsa Wesley Crusherina, mutta tuntuu että ohjaaja yritti vain kerätä mahdollisimman paljon erilaisia aspekteja yhteen tietämättä lopulta lainkaan mitä niillä tekisi. Todellinen mahalasku-lopetus siis muuten hyvin toimineelle leffasarjalle, sillä elokuva saa jopa Insurrectionin vaikuttamaan huippujännittävältä.

      Toisaalta onneksi kömmähdettiin vasta tämän viimeisen elokuvan kohdalla, sillä sitä ennen tulleet 9 elokuvaa ovat kaikki pidettäviä ja jokaisesta löytyy jotain hienoa ja Trekin henkeen sopivaa. Kaikkein aliarvostetuin kaikista lienee paljon parjattu Generations, joka oli oikeastaan Star Trekiä puhtaimmillaan.

      Nemesiksen valossa ymmärrän kuitenkin hyvin miksi Star Trek-brändi haluttiin uudistaa, mutta jotain totuutta on toki siinä, että kaikkea ei ehkä pitäisi tehdä uusiksi...

      • .......

        Star Trek 2009 on aika pilipalileffa verrattuna vaikka Pandorumiin. Sekin tosin on aika kökkö kun vertaa Tetsuo 3:een (on jo taiteellinenkin ja tunnelmaltaan loistava, samanlainen kuin vanhatkin tetsuot). Kyllä 2009 on tullut paljon hyviä scifi-leffoja (star trekkiä parempia vielä ainakin moon ja avatarkin ehkä).


    • DVD-katsoja

      Babylon 5 on ihan hyvä sarjana välillä, mutta siihen on tungettu ylimääräisiä jaksoja, jotka eivät vie "Varjojen sota"- juonta eteenpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe