Pienessä kylässä tapahtuu

emmerda

Onkohän tämä normaalia Englannin maaperällä, että 300 asukkaan kylässä on noin paljon toimijoita. On pub (toinenkin?), kauppa, kahvila, majatalo, ompelimo, siivousyritys, hevoshoitola ja olipa vasta antiikkiliikekin. Voi olla, että joku unohtui. Koulua ei sentään ole.

Kun vertaa suomalaiseen 300 asukkaan kylään, niin korkeintaan on jotain kerhotoimintaa lakkautetulla koululla tms, läheisellä tien P-alueella matkamuistomyyntiä tai savukalan myyjä. Koulu on lakkautettu ja kauppa yms. lopetettu jo 80-luvulla.

Jos Emmerdalen kylässä ei olisi kaikkea edellä mainittua, niin olisipa tylsää seurata "nukkuvan kylän" tapahtumia. Kyseessä on toki TV-sarja, mutta kuitenkin.

10

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tm37vm.

      Onhan Emmerdalessa innokas lehtimies keräämässä tietoja päivän tapahtumista :) PS. Itsekin olen asunut tuppukylässä nuoruuteni vuodet, lähimpään "kaupunkiin" oli 32km matkaa, jossa oli peräti katuvalot muttei liikennevaloja vielä. Lähimmät liikennevalot oli 70km päässä :)

    • emmerda

      Voisi jatkaa tähän viime viikkoisen jätehuoltoepisodin. Kahden jätehuoltoyhtiön keskuspaikka on pikkuisessa Emmerdalessa. Pienen Emmerdalen kylän jätekasat vaikuttavat ratkaisevasti jäteyritysten toimintaan. Luulisi jätteitä kerättävän muuallakin. Nopeastipa Emmerdalen väelle kertyy jätettä.

      • emmerda

        luulis Englannissakin kaatopaikkojen olevan kunnallisia. Perjantain Emmerdalen mukaan yksityisiä, kaatopaikkavaihtina Matthew!


    • Takaisinluontoon

      Emmerdalessa on murhia, ryöstöjä, pahoinpitelyjä jne. enemmän kuin suurkaupungissa... Silti monet valittavat täällä, ettei kylässä tapahdu mitään. Tuollaisessa pikkukylässä ei tapahtuisi oikeasti mitään.

    • Toimittaja_katosi

      Tuolla jonkun jo 2010 kirjoittamassa kommentissa mainitaan se toimittaja, joka aina ennen pyöri innokkaana kyläläisten kimpussa kärttämässä tietoja ja paljastuksia lehtijuttuihinsa. Nykyiset tuottajat on unohtaneet koko äijän, koska häntä ei näy enää missään.
      Ei kai emmerdalessa tapahdu enää mitään niin kuohuttavaa, että se toimittajia ja paikallisia lehtiä kiinnostaisi. Vaikka itse asiassa on tapahtunut vaikka mitä, sen jälkeen kun tuo toimittaja häipyi maisemista. Nykyään kylällä käy vain poliiseja ja rikostutkijoita.

    • Dgjlljhhjj

      Normaali tapa emmerdalessa olisi elää tavallista arkea... mentäisiin sitten vaikka syvemmälle henkilöhahmojen sielunelämään... nyt tapetaan ja tapahtuu ja kaikki tietävät toistensa asiat... tuntuu, ettei kylässä ole montaakaan täysjärkistä.

    • oeiuroeruoerueor

      Kirjoitetaas nyt sitten tännekin oma mielipiteeni nykyisestä Emmestä...tämä sarja on tullut tietyllä tavalla ns. tiensä päähän...nyt haetaan sitä sisältöä väkivallasta, seksistä, omituisen häiriintyneistä ihmisistä, joita myös lapset tässä sarjassa nykyisin edustavat. Kun ei ole kunnon juonta, niin alennutaan näihin typeriin juttuihin; parisuhdeongelmiin, ikuisiin sellaisiin...Emmessä on paljon naimattomia jo kohta yli keski-iän edustavia teinejä esittäviä kuten vaikka Chas jne., joiden nyt olisi jo luullut viisastuvan ja löytäneen elämälleen jonkin muunkin tarkoitukset kuin tuoppien laskemisen...Ohjelma on synkkä ja takertunut menneisyyteen ja tulevaisuus ei oikein kenenkään kohdalta näytä valoisalta...vaikeaa on tuossa kylässä, onneksi ei ole totta......

      • Eskapismiatarvitaan

        Olen täysin eri mieltä. Sarja on kiinnostavampi kuin koskaan ja seuraan myös Englannin ajassa. Robert ja Aaron pitkä tarina on kaikkein kiinnostavin juuri vaikeuksien kautta. Katsoin juuri YTubesta heidän ensi kohtaamisiaan. Miten Aaron katsoo jo ensi näkemältä Robertia kiinnostuneena ja mitä Aaron puhuu,ei halua osallistua Rossin rötöstelyyn. Robert huomioi heti Aaronin mutta peittää sen. Paljon tapahtuu heille ja muille hahmoille mutta onko mikään lopullista? Mikä oli heidän tilanne vuosi sitten ja mikä nyt? Sarjan kesä ja syksy ovat vauhdikkaita. Monet asiat selviää ja uusi vuosi tuo uusia tarinoita. Jännittäviä hetkiä. Pidän Robert näyttelijää R.Hawleyn koko sarjan parhaimpana ja hyvä on Danny Miller Aaronin osassa.


      • oieuroeruoerueor

        Katsomme sarjaa eri kulmista ja hyvä niin, että on erilaisia mielipiteitä. Yksilösuorituksissa varmaan nämä ko. henkilöt yltävät parhaaseen. Itse katson asiaa jonkinlaisena läpileikkauksena, kokonaisuutena, jossa en ole nähnyt positiivista kehitystä tai edes sellaista juonta, joka olisi kiinnostava, ellei katsota juuri näitä henkiöiden suhtautumista esim. Katien kuolemaan, joka tietyllä tavalla on kiinnostavaa...Aaron on mielestäni synkkyydessään aina ollut erinomainen näyttelijä ja siksi toivoisin myös, että näkisin hänet myös rennommissa suorituksissa...Toisaalta sarja kertoo totuuksista, mielenterveyshäiriöistä, joita on paljon....mutta sen lisäksi voisi olla jo muutakin..Tässä nyt on ollut alkoholiongelmaa, väkivaltaa, pervoilua, ahdistelua, peliongelmaisia, useita kuolemantuottamuksia tai suoranaisia murhia...on elämässä nyt paljon muutakin kerrottavaa...


      • batmani

        Eri ketjuista olen lukenut jo useamman kuukauden ajan, miten tämä ohjelma tulee muuttumaan. Ja nimenomaan Robertin ja Aaronin ansiosta.
        Mutta koska se ihmeellinen muutos oikein tapahtuu? Nyt junnataan täysin paikallaan. Aluksi jonkun sortin suhde, nyt Aaron pelkästään hikoilee ja juoksee. Ei kovin kiinnostavaa.
        Ennemmin katselen näitä alkoholi-, mielenterveys ja suhdeongelmia


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe