Naisiin kohdistuva väkivalta

- Elovena -

Olen kiinnostunut naisten kaltoin kohtelusta Suomessa ja muuallakin maailmassa.

Katselin aiheesta erilaisia kuvia ja piirroksia netistä käyttäen Googlea hakuohjelmana. Asiaa koskevia kuvia löytyi lähes joka puolelta maailmaa. Kuvien katselu vaati hermoja.

Naisiin kohdistettua väkivalta-, raiskaus- ja perheväkivaltakuvia ja -piirroksia, -julisteita, yms. löytyi kasapäin eri kielillä haettuna monista maista. Afganistan, Iran, Pakistan, Bosnia, Kongo, Bangladesh, Dubai, USA, Ranska, Italia, Espanja, Ruotsi, Tanska ja Norja olivat ainakin maita, joista materiaalia löytyi.

Suomen kielellä ja Suomessa naisiin kohdistuvasta väkivallasta olevia kuvia ei ole olemassakaan!!! Mikä ja kuka näitä kuvia sensuroi maassamme? Onko yksityisyyden suoja Suomessa levinnyt koko maan ja kaiken kattavaksi piilotteluksi ja salailuksi?

Onko Suomessa joitakin määrääviä tahoja ja valtaapitäviä ihmisiä, jotka pitävät parhaana ja terveimpänä näyttää ulkomaailmalle pelkkää kulissia Suomesta, kun kyseessä on moni- ja erimuotoinen naisiin kohdistuva väkivalta? Tilastojakin näistä asioista on vaikea löytää. Naistenlehdet tekevät asian eteen tärkeän osuutensa, mutta se ei riitä mihinkään, jos maan linja on kuitenkin vaikenemista, välttelyä, asioihin puuttumattomuutta, estämistä, salailua ja kätkemistä. Lainsäädännössäkin, esim. koskien raiskauksia, olemme pitkälti jäljessä muuta Eurooppaa.

Mitä hyötyä naisia tukevilla yhteisöllä tai yksityishenkilöillä on kirjoitella alle kaiken maan ja maailman julkilausumia, kun maassamme on vallassa kulttuuri, joka pyrkii aineistojen salailuun ja kulissien ylläpitoon? Amnestyn Suomen osasto on tehoton toimija Suomen ihmisoikeusrikkomuksissa, joita riittää. He ovat aikoja sitten pudonneet kärryiltä Suomen todellisuuksista. Heidän tukemisensa on kuin heittäisi rahansa Kankkulan kaivoon.

Kysykää tavallisilta ihmisiltä ehdotuksia, millä naisiin kohdistuva väkivaltaa saadaan kitkettyä, mitä konkreettisia puolustusvälineitä naisille voi tarjota ja miten naisrauha saadaan maahan.

Toivon jonkun nörtin tekevän ohjelman kuvamateriaalin kera, joka reaaliajassa päivittää erilaiset naisiin kohdistuvat väkivallan teot Suomessa. Tällainen laskuri olisi hyvä olla raksuttamassa itse kullakin omalla näytöllään ja omilla sivuillaan eri verkkoyhteisöissä, joita käyttää. Se on hyvä sitten jakaa käyttöön ympäri maailmaa, jotta Suomen tilanne tässä asiassa tulee muillekin selväksi.

Näiden asioiden ja kuvien salailu juontuu porvarillisen ja suomenruotsalaisen kulttuurien pimeistä puolista. Niitä ei ole kenenkään ihmisen tai yhdenkään maan syytä ihailla, matkia, jäljitellä tai levittää enää yhtään laajemmalle. Nämä tavat ja piirteet on päinvastoin saatava pois tuomalla asiat päivänvaloon, näkyville, kohdattavaksi ja puhuttavaksi.

Elämme taantumaa tai lamaa. Kesään mennessä kymmenettuhannet naiset saavat taas turpaansa ja sadat tai tuhannet tulevat taas raiskatuksi suloisessa Suomessamme, väkivallan luvatussa maassa.

Avoimuudesta höpistään eduskunnassa. Toimikaa ja laittakaa asiat etenemään. Heidän paikkansa kuuluisi olla vankiloissa, jotka vastustavat asiaa koskevia muutoksia ja edistyksiä.

2

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivustaseuraaja

      Ei suomessa voi keskustella avoimesti, jos on joutunut perheväkivallan uhriksi.
      Täällä uhri syyllistetään ja leimataan vähän tyhymäks ja suljetaan yhteesön
      ulkopuolelle. Väkivaltaan syyllistynyt saa kaiken tuen, kun on joutunut joutavan
      parjauksen uhriksi.

    • 11

      Suomessa on sanavapaus. Näihän me luulaan. Jos 1 10 ei ole 11 niin mitä sitten. Tietääkö joku mistä tämöinen johtuu. Onko takana joku sensuuri ja se haluaa ensin lukea mitä laitat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. 249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe