Naton tärkeys korostuu

Yrjö Valkeapää

Venäläiset ja samoin venäjää puhuvat* tulevat tänne varastamaan vartavasten linja-autoilla. Sivistysmaat eivät saa jättää Suomea yksin. Viro, Saksa, Ruotsi, Italia, Espanja, Japani ja Israel JNE kaikki lyövät paholaista yhdessä. Nato on itsenäisten ja vapaiden kansojen puolustusjärjestö paina se mieleesi!

Me emme tarvitse stalinisteja. Stalin ja Putin ovat sama paska eri paketissa! Esim. Putin on pelle.

*Äsken vapailla kanavilla! (Stalinin ja Leninin patsaat ovat aina olleet naurunalaisia).

Saksalle kuuluvalla Königsbergillä on Leninin muistomerkit hakattu jo murskaksi. Karjala haluaa vapautua roskaväen Leninin patsaasta jne.

Puolustusvoimamme toimivat kansainvälisen yhteisön (Nato) kanssa puolustamalla ihmisoikeuksia ja demokratiaa. Meillä on Amerikan Yhdysvalloissa yhteinen Vapaudenpatsas ja äärimmäisen tärkeä YK.

1

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...Stalinisteja, emmekä USA:n asian agentteja.

      Talvisota ja Jatkosota velvoittavat meidät olemaan valppaina, viimekerralla siellä ryssien takapiruina olivat amerikkalaiset. Eristäytymispolitiikan kannattajalta Herbert Hoover, Yhdysvaltain 31. presidenttin kautta tuli se kaikki tuki Talvisodanaikana Pohjois-Amerikan-yhdysvaloista, jonka Hänen ansiosta saimme. Ilman häntä sitäkään tukea ei olisi tullut, Roosevelt ei lähettänyt mitään lukuun ottamatta joitakin sähkösanomia, mutta suurin osa hänen tekemistään 'diileistä' ovat leimattu 'erittäin salaisiksi' viellä tänäkin päivänä, kuten myös hieman paremman miehen Churchillin arkistojen salailu jatkuu, eikä niitä sellaisenaan tulla tutkijoille koskaan luovuttamaankaan vaan ensin britit asiakirja kerrallaan käyvät läpi aineiston.

      Herbert Hoover,oli tuolloin Talvisodan aikana senaattorin virka US-senaatissa ja oli tiukan linjan Konservatiivi, joka ei voinut sietää Rooseveltin vehkeilyitä ryssien kanssa, kaikista hän ei edes tiennyt, vaan nämä jäivät Rooseveltin sisäpiirin ytimen tietoon. Tästä näkökulmasta Herbert Hoover oli suomenasialla, Rooseveltin suomenasia jäi parille käsinkirjoitetulle paperilapulle ja samaan aikaan oli vireillä jo aikaisemmin Stalinin kanssa sovittuja sotilasteknologian hankkeita.

      Talvisodan aikana saimme sen mitä suurvallalla oli auttaa asiaamme, laihat olivat heidän eväänsä, tästä avustamisesta ei istuva Presidentti Roosevelt välittänyt vain teki yhtälailla kauppaa Talvisodan aikana Suomalaisten ja Neuvostoliittolaisten kanssa, vaikka se lainaaminen ja antaminen Neuvostoliitolle ja sen Puna-armeijalle oli jo alkanut 1930-luvulla. Ei 1941 kesällä, sitä paitsi kesällä 1941 USA:n olisi tullut noudattaa poliittista puolueettomuutta, sodan Julistukset Saksalta ja Japanilta, sekä akselivaloilta tuli vasta Joulukuussa 1941, joten ennen tätä ei se USA ollut niin puolueeton, kuin he itse väittävät. Supervallan vitsi on laittaa tuleva vastustaja kulmaan, jolloin ei ole muuta mahdollisuutta, kuin yrittää iskeä sotilaallisesti.

      Saksa ja Japani olisivat viimeiseen asti halunneet välttää sotaa Pohjois-Amerikan Yhdysvaltojen kanssa, mutta Japani oli pakotettu toimimaan heitä vastaan sotilaallisesti raaka-ainesaarron vuoksi, jota yhdysvaltalaiset nykyäänkin käyttävät ulkopolitiikassaan: he pyrkivät saarrostamaan taloudellisesti ja materiallisesti, pyrkien tyrehdyttämään mahdollisen saaliinsa ennen voimien mittelyä..

      USA EI OLE NIIN OMAVARAINEN, ETTÄ SE KESTÄISI SEN, ETTÄ KAIKKI MAAILMAN VALTIOT LOPETTAISIVAT KAUPANKÄYNNIN SEN KANSSA, PURKAISIVAT SOPIMUKSET JA LIITOT, KEHOTTAISIVAT YHDYSVALTAIN JOUKKOJA VETÄYTYMÄÄN JAPANISTA, SAKSASTA JA ITALIASTA YHTEISELLÄ EUROOPPALAIS-JAPANILAISELLA ULTIMAATUMILLA. TARKOITAN VAIN SITÄ, ETTEIVÄT YHDYSVALTALAISET VOI GLOBAALISTI KÄYTTÄYTYÄ, EDES VIHOLLISIAAN VASTAAN MITEN TAHTOVAT. KANSAINVÄLISIÄ SOPIMUKSIA ON NOUDATETTAVA JA SOTARIKOKSIIN SYYLLISTYNEET SOTILAAT SOTAMIEHESTÄ KENRAALIIN ON JULKISESTI TUOMITTAVA, ERITTÄIN RASKAUTTAVIN ASIANHAAROIN.

      1941 joulukussa taktisen aloitteen ja tästä sodan julistuksen teki Japani johon Saksa yhtyi olihan USA:n sotilastarvikkeita tullut pilvinpimein liukuvana hihnalla USA:sta Neuvostoliittoon, myös Saksan U-veneitä kohtaan Angloamerikkalaiset olivat hyökänneet kesästä ja syksystä 1941 lähtien.

      Epäilen myöskin näitä väitteitä, kuinka nopeasti Yhdysvallat saivat siviilituotannon muunnettua sotilasteollisuutta palvelemaan. Eiväthän he väittämänsä perusteella olisi voineet 11 kuukauden jälkeen iskeä kyntensä Pohjois-Afrikkaan, koska sota riehuin myös Kaukoidässä. Ne on todennäköisesti varustelleet toisin kuin väittävät - koko ajan - ja niin ne tekevät nytkin.

      Eivät amerikkalaiset meille demokratiaa tuoneet, he kumppaniensa kanssa olivat vähällä viedä sen. Poliittista tukea ei myöskään riittävästi tullut Kylmän Sodan aikaan Suomelle, päinvastoin meitä herjattiin ja pilkattiin, jolloin asemamme vain tuli entistäkin tukalammaksi. Niin ikään Angloamerikkalainen ja Anglosaksinen sotahistorian kirjoituksella ollut juuri sanomista Talvisodan torjunta voitoista, he kuvailivat (jos ylipäätään kirjoittivat aiheesta) sotaa ennemminkin Neuvostoliiton näkökulmasta, hyvin suppeasti vielä 1950-60 luvuilla.

      1970-luvulla tämä hieman muuttui ja varsinainen Suomen sotien renessanssi on myös elänyt ainakin määrätyissä piireissä 1980 luvulta meidän päiviimme saakka saaden kokoajan suuremman merkityksen ja palstatilan.

      Isänmaalinen

      http://www.saulmassn.org

      -masson

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe