Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

HUONO OHJELMA!

huonooooo

X-Factor on kerta kerran jälkeen huonompi! Ohjelma huokuu tylsyyttä ja innottomuutta (tuomarit eivät ole yhtään energisiä tai innostavia!). Ainoa energiapilkku on ohjelman juontaja! Läpi pääsee täysin tumpeloita laulajia (jotka olisi vastaavassa Amerikan ohjelmassa lähetetty kiireesti kotiin) ja joitakin todella hyviä on lähetetty takaisin kotiin. En oikein ymmärrä aina tuomareiden pointteja. Lisäksi ohjelma nostatti heti kohun, koska Rene on mukana skinikuvioissa. Koko ohjelma on täys floppi! En katso kyllä enää. Tämän illan jaksossa näki, että Renne oli ihan vaikeena kun laulamaan tuli tummaihoinen mies. Yritti sönköttää jotain positiivista, mutta kasvoista näki mitä Renne ajattelee tatuointiensa kera. Peeeetä koko show kaikin puolin!

9

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!!!

      Aivan käsittämättömän huono ohjelma. Tuo punkkarituomari on ihan naurettava. Näköjään vielä kolmikon pomo. Tämäkö mies laulajapotentiaalisten asiantuntijana, give me a break. Taas yliyrittämistä tuottajalta valita tuollainen skini tohon hommaan...

      • V***uuntunut

        Pop-jazz-musiikki-pedagogi ei päässyt jatkoon, vaikka oli hyvä, Sen sijaan joku perkeleen transu Pertti-Anneli päästettiin jatkoon tuosta vaan....voi hyvää päivää.

        Tuomarit on tylsääkin tylsempiä, aina samat jorinat. Ero on VALTAVA jos vertaa juuri ennen X-factoria subilta tulevaan American idoliin.

        Ja sama se on kilpailijoiden tasossakin, vähissä on lahjakkaat laulajat.


    • Roosamaaria

      Mielestäni ohjelma on nyt parempi kuin alussa eikä tuomarit ole niin ilkeitä kuin Idols-tuomarit. Linda ainakin on kiva siitä huolimatta, että on musiikin ammattilainen. Vaikka ohjelmassa on kaikenlaisia kahjoja yrittämässä, tuomarit eivät silti sylje päälle, ohjelman tarkoitushan kuitenkin on etsiä tähtiä eikä solvata ihmisiä maanrakoon ilkeämielisten iloksi. Ihan hauskaa katsottavaa.

      • erikoistakin

        Olen kyllä samaa mieltä ettei viihdettä tarvitse aina repiä ilkeydestä vaikka ollaan tosi tv:ssä. Juontajat ovat ihan ok, mutta jotenkin voisi koelauluja ehkä näyttää muutaman jakson vähemmän. Toivoisin että jatkossa kilpailijat pakotettaisiin muusikillisesti vähän sen mukavuusalueen ulkopuolelle. Ja kappaleiksi valittaisiin myös muitakin kuin tyypillisiä hittirenkutuksia. Vaikka Tuomarin Nurmion Valo Yössä tapaisia kappaleita. :) Tykkäsin eniten Nicolasta ehkä hänellä on eniten ollut sitä X-factoria kilpailijoista.


    • Ola-hola

      Ohjelma herättää näköjään tunteita ja se on aina hyvä, ainakin luulen niin. Jännää, että nämä kiivaimmat haukkujat ei oo kummiskaan jättäny ohjelman katsomista, vaikka pitävät sitä NIIN paskana. Viikosta toiseen ne kirjoittavat tänne haukkuja, mutta silti pitää se katsoa... Voi teitä ;)

      • tytt17vuotias

        Kukaan ei täällä kato ees x factorii en mäkään mutta kyllä sen siitä mainoksestakin jo näkee miten surkeita tuomarit ovat ja kilpailijat siinä samalla.


    • MAHTAVAA PASKAA

      TÄMÄHÄN ON MAHTAVAA PASKAA

      • V***uuntunut

        Kai se on sitten niin, että odottaa että ohjelma kehittyisi parempaan suuntaan, eikä siinä kasin ja ysin välillä mitään muutakaan parempaa ohjelmaa oikein tule. Mutta lattea mikä lattea, ei voi mitään....


    • afljs

      onpas jännä, kun pystyt lukemaan Rennen ajatuksia, varsinainen meedio! sun kommenttis kertoo enempi omista asenteistasi kuin Rennen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe