Ilmestyykö Jeesus nykyäänkin ihmisille?

4+19

Olen tavannut muutamankin henkilön jotka ovat olleet hyvin varmoja siitä että Jeesus on ilmestynyt heille, on jutellut heidän kanssaan tai muuten vain näyttäytynyt.

Olenkin jäänyt miettimään että onko se ihan jonkin uskonsuunnan oppeja että Jeesus voi itse henkilökohtaisesti ilmestyä ihmisille vai onko kyseessä olleet yksittäiset ihmiset ja heidän mielipiteensä/uskonsa?

Itse uskon että Jeesus voisi ehkä ilmestyä jollekin todella tärkeälle henkilölle kuten profeetalle jolla on jo valmiiksi todella vakaa ja järkkymätön usko ja jolla on jokin tärkeä tehtävä Jumalan suunnitelmassa. Enkelit ennemmin voisivat olla niitä jotka näyttäytyvät "tavallisille" ihmisillekin.

Onko siis yleistä se että Jeesus ilmestyy ihmisille/he uskovat näin käyneen? Itselle henkilökohtaisesti näistä henkilöistä on kyllä tullut hieman epätasapainoinen vaikutelma, tosin enpä ole ihmeemmin kiihkokristittyihin tutustunutkaan niin että voisin sanoa millaisia he yleisesti ottaen ovat.

22

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja tulemuksestaan

      Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias. (Ilm 1:7-)

      Enkelit ovat sanansaattajia Jeesuksen ja ihmisen välillä, lisäksi Pyhä Henki on annettu Opettajaksi ja Puolustajaksi. Sen sijaan taivaassa kävi Paavali ja sen jälkeenkin voi siellä Isän Jumalan tahdon mukaan käydä, jos näkee tarpeelliseksi, näin uskon, mutta tietenkään en sitä voi tietää, koska asiasta ei ole kirjoitettu tai kerrottu käsittääkseni.

      Herra tulee ajallaan, kunhan kirjoitukset täyttyvät viimeistä jaetta ja sanaa myöten, sen jälkeen kaikki saavat hänet nähdä, niin sillä hetkellä elävät kuin kuolleinna olleetkin.

      • Anonyymi

        Sitä minäkin että pöllyssä sen pitää olla jos tänne takas meinaa.


    • .Anne.

      "Onko siis yleistä se että Jeesus ilmestyy ihmisille/he uskovat näin käyneen?"

      Voih, kun ei edes vilpitön, luottava usko ole YLEISTÄ, ikävä kyllä! En ota kantaa, ovatko kertomasi ihmiset todella saaneet Jeesus-ilmestyksen; paljon on sielullista ja ihmisen omaa kuvittelua.
      MUTTA: Jeesus ja enkelit voivat kyllä halutessaan näyttäytyä ihmisille. Eikä Jumala katso henkilöön, kun arvelit että 'ehkä saattaisi ilmestyä' jollekin profeetalle tai hartaalle tosi-tosi-uskovalle!! Jumala saattaa nimenomaan kutsua ilmestyksellä suurta uskonvastustajaa tai ateistia. Muista vain mitä kävi Saulille Damaskoksen tiellä!
      Itse olen kuullut ja lukenut monen vanhuksen nähneen Jeesuksen kuolivuoteellaan, juuri ennen poislähtöään.

      • Maruanne*

        kun hän kuollessaan näki Jeesuksen. Mummo oli kysynyt häneltä: "Tuleeko Jeesus sinua hakemaan?" Johon tätini oli vastannut: "Jeesus tuli jo." Tätini tuli uskoon kuolinvuoteellaan kun evankelistat kävivät häntä katsomassa. Heidän nimensä olivat Elsa Luukkanen ja Aino Lehtoluoto.


      • kuulija

        Harvinasta on enkelin ilmestyminen,Jeesus ilmestyy toisenkerran palatessaan,silloin kaikki sen näkevät kuntulee noutamaan omansa täältä.


      • Anonyymi
        Maruanne* kirjoitti:

        kun hän kuollessaan näki Jeesuksen. Mummo oli kysynyt häneltä: "Tuleeko Jeesus sinua hakemaan?" Johon tätini oli vastannut: "Jeesus tuli jo." Tätini tuli uskoon kuolinvuoteellaan kun evankelistat kävivät häntä katsomassa. Heidän nimensä olivat Elsa Luukkanen ja Aino Lehtoluoto.

        En tiedä, miksi tämän kommentin oli tarkoitus tulla silmieni eteen juuri tänään, mutta tuo Maruannen mainitsema Aino Lehtoluoto oli isotätini, eli äitini täti.


    • Anonyymi

      Pidän itse kiinni kaikesta siitä, mikä vahvistaa minulle Raamatun totuuksia (niitä totuuksia jotka koskevat minua, kaikki Raamatussa ei koske kaikkia ihmisiä kaikkina aikakausina). Näin unen jossa olin taivaassa, paikassa jossa pyhien uudet ruumiit odottivat asukkaitaan, ja näin siellä Jeesukseen ristiinnaulittuna. Ymmärsin että Jeesuksen verellä meille on ostettu nuo uudet ruumiit, joissa saamme asua tulevassa taivaassa ja maassa. Miksi pidän tuota unta arvokkaana? Koska se ei kertonut minulle mitään mitä en kirjoituksista voisi lukea.

      Kartan kaikkia turhia ilmestyksiä jotka eivät millään tavoin tuo esille ristinsanaa. Jumalan tahto on tässä ajassa että Jeesuksen sovitustyötä julistetaan.

      Se että ei ole nähnyt Jeesusta, on täysin normaalia. Muuten Paavali ei luettelisi erikseen niitä jotka olivat nähneet Jeesuksen ylösnousseena (1 Korint 15:1-11). Näin unessa Jeesuksen ristiinnaulittuna, en kuolleista nousseena. Eikä hän antanut minulle mitään ilmoitusta, vahvisti vain uskoani siihen, mihin jo uskon: että hän kuoli meidän syntiemme tähden, hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista.

      Jumala on pelastanut meidät uskovat armostaan uskon kautta, ei näkemisen kautta. Ei hän ilmesty meille kaikille henkilökohtaisesti ja sano:"Minä olen Jeesus, ja koska minä olen sinulle näkyvästi ilmestynyt, niin sinä pelastut." Jeesus oli kaikkien nähtävillä Israelissa. Silti vain pieni osa israelilaisista uskoi ja pelastui. Eivätkä ne ihmiset pelastu, jotka eivät tule Jumalan armoa tuntemaan ja näkevät hänet valtaistuimellaan tuomitsemassa, tai ne joille hän ilmestyy kadotustuomioksi antikristuksen vallan lopussa.

    • Anonyymi

      Ilmestyy vain Niuvaniemessä.

    • Anonyymi

      paahtoleivässä 🤣

      • Anonyymi

        Dallaspullassa voi tulla 😃


    • Enkeli joka voi ilmestyä ihmiselle, Jeesusen valtuutamana koska enki on palveleva olento.

      • Anonyymi

        enkelin pieru oli kova juttu pienenä


    • Anonyymi

      Käytännössä orja.

    • Anonyymi

      selvästi pekkuli ja tubi ovat nykyajan profeettoja. Vääriä prohveettoja.
      Vihreä, rkp folktinget apartheid ehdokkaita, jotka jeesustellee asiassa kuin asiassa ja ovat trendikkäästi homo bi setiä. opetuslapsineen. pahoja paimenia siis.

    • Anonyymi

      Harhoja on pienempiä ja pahempia.
      Usein kuolemanrajakokemukset syntyvät hapenpuutteesta.

    • Anonyymi

      Tarpeeksi kun ryyppäilee ja rellestää.niin on kasi vaihtoehtoa, tulla hulluksi tai uskovaiseksi tai molempia.

      • Anonyymi

        uskovainen=hullu


    • Anonyymi

      Kyllä Henki voi ilmoittaa ihmisille asioita.

      Mutta jos se tuo mukanaan persoonaan AHHD-piirteitä, niin silloin on syytä epäillä. Ei niinkään tarvitse ladella miljoonaa Raamatun jaetta sen todetakseen, vaan puhdas järki riittää siihen.

    • Anonyymi

      Pyhän hengen hajuun ei kyllä sisälly mitään viestiä paitsi eilisen aterian haju.

    • Anonyymi

      Ehkä he ovat tavanneet vain enkelin, hyväntahtoisen henkilön josta säteilee rauha ja toisen ihmisen aito kunnioittaminen? Sukupuolella ei ole väliä. Enkeli on uskonnolinen sana, ei sillä ole sen enempää merkitystä. Uskonnoton voi olla myös enkeli. Terapeuttinen ihminenkin on enkeliä.

    • Anonyymi

      Niuvaniemen hoitajatkin ovat enkeleitä.

    • Anonyymi

      Jos työnnät pääsi ulkohuussin aukosta niin näet jeesuksen ilmestyneen kuvana eteesi.
      Jos ei heti näy niin lausu isä teidän rukous.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1902
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1363
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1250
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 13
      1010
    Aihe