timo ristimäki

täällä kyseltiin mikä mies hän oikein on, valitettavasti en voi kertoa muuta kuin sen joka on kaikkien julkisesti saatavaa tietoa, toisin kuin hän joka levittää minusta täällä valheelisia ja paikkaansa pitämättömiä väitteitä.

timo ristimäki on poliitiikassa mukana kokoomuslaisena , hänen suuri ja kunjakas luottamustehtävänsä on toimia uudenkaupungin srk:n kappelineuvoston jäsenenä. tähän tietoni jäävätkin mutta moni valveutunut henkilö voi jo näistä tiedoista vetää omat johtopäätöksensä hänen aatemaaimastaan ja aikomuksistaan yhteikunnallisena vaikuttajana.

8

2372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Ristimäki

      Jo on ilmoja pidellyt!

      Kun vastasin nimimerkin "markkos64" avauskirjoitukseen, joka oli otsikoitu "avoinkirje"
      [ markkos64 Käyttäjän viestit 24.2.2010 10:25 / Ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8874691 ]

      ... seuraavanlaisella kirjoituksella...

      "On mielipiteidenvaihtoa ja "mielipiteiden vaihtoa"!
      Timo Ristimäki 24.2.2010 11:21

      Kiitokset nimimerkille "markkos64" kiitoksistaan!

      Hän ansaitsee todellakin tunnustusta siitä, että hänen kirjoituksissaan ja kommenteissaan (ainakin yleensä tai toisinaan) käsitellään muitakin asioita kuin vain Teboilin-munkkeja, dreijausta ja DD-kuppeja ymv. Kammelan-kierroksia, erinäisiä Samsung-kauppoja ja/tai kuolinpesien tyhjentämisiä...

      Kiitos myös tuolla toisaalla minulle osoittamastaan & "julkaisemastaan avoimesta kirjeestä", johon kaikessa kiireessä paiskaan muutaman kommentin ja vastauksentynkää tuolla alempana. - -"

      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42759800

      .. samaiset kaverukset "markkos64" (ja alteregonsa) sekä "Lounli-Raideri.." keksivät kehittää kommentistani, että olisin väittänyt nimimerkkiä "markkos64" muka "alkoholin väärinkäyttäjäksi" tai jopa peräti "alkoholistiksi" ynnä muuta vastaavaa.

      Minähän vain ihmettelin sitä, mistä mainitut nimimerkit yhteiskunnallisen ja muunkin tietämyksensä ymv. elämänfilosofiansa oikein näyttävät - omien kirjoittelujensa perusteella - ammentavan ... (Ikiomien kirjoitustensa valossa toinen kaiketi Teboilin-Lännentien-Caribeanin -akselilta ja Samsung- ynv. kaupustelusta ja toinen jostakin WanhanMestarin "pyöreästäpäydästä", tarkasti siteerattuna "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa"!)

      tutkailtakoon nimimerkin "markkos64" ajankäytöllistä tunnustusta esim. tuosta:

      "oikein
      markkos64 Käyttäjän viestit 6.1.2010 00:14

      hyvä että luettelet nämä lait täällä, siis kunnalla on velvollisuus järjästää perusopetus mutta mikään ei estä vanhempia hakkimasta parempaa jos haluavat.
      nyt en ole ollut pyöreänpöydän mietinnöissä kun kuitenkin olen vaan karvaperseduunari, mukavsti meni pyhälisät tänä vuonna, ja tänäänkin tulee pyhäylkää. saatampa tarjota koko kierroksen pyöreänpöydän ritareille. "

      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/41871201

      Tai seuraavasta, jossa siinäkin lienee kai "oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään" :

      "wanhamestari
      markkos 10.2.2010 17:51

      istuskelin tässä taannoin mestarin "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa. meillä oli oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään kun siihen tuli noin plus 60 vuotias naisihminen. jatkettiin juttua ja kohta tuo nainen osoitti minua sormella ja sanoi että olen se ja se ja asun siinä huoneistossa. menin hieman hämilleni kun en ollut koskaan ennen nähnyt kyseistä ihmistä. kysyin miten hän minut tuntee, hän sanoi että käy naapurissani kylässä ja ovat jutellee minusta. minusta aika outoa käytöstä, onko tämä joku ukilainen ilmiö vai aivan tavallista!?"

      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8839505

      Kun "Lounli-Raideri..." kirjoittaa, että "En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena", kummankohan mahdollisesta humaltuneena olosta mahtaa olla kysymys... (Joten enpä kyllä jättäisi Resetelin "maineen" säilymistä moisten veijarien varaan!)

      Ks. "Nyt menit, Timo, liian pitkälle..
      Lounli-Raideri.. 25.2.2010 16:06
      ..Markkua ei kannata ruveta nimittelemään alkoholistiksi. Hän on ennemminkin nuorisolle esikuva, pitämällä kunnostaan huolta. Vai jaksaisitko itse polkea Lyökin Luotsiasemalle ja takaisin ihan tosta noin vaan, työpäivän pääätteeksi. En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena, enkä myöskään usko´, että alkoholi on hänelle ongelma millään muotoa. Itse käytän välillä reilumminkin, mutten sitä kielläkään. Pidä, Timo, vaan huoli omasta lasinkallistelustasi. Näin on meille kaikille parasta. Ja Restelin mainekin säilyy... "

      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8874691/42782489


      "kyllä
      markkos64 Käyttäjän viestit 25.2.2010 17:56
      Vastauksia: 10 Lukukertoja: 62
      näin on! ja yhtään itseäni kehumatta voin mainita että minut valittiin liedon raittiusseuran kesälerillä 1974
      hymypojaksi."

      Tuon siis todistaa kirjoituksellaan nimimerkki alta ilmenevä itse ilmaistu nimimerkki eli "Liedon raittiusseuran kesäleirillä 1974 palkiitu hymypoika" ...
      http://galleria.suomi24.fi/profile.do?alias=markkos64

      JK 1. Joten ei tässä ole ihmetelty muuta kuin sitä, että jotkut uskovat kaiketi sitten löytävänsä (paitsi itsensä myös ) "marnnermaisen alkoholikulttuurin" joistakin ukilaisista ravitsemusliikkeistä...

      JK 2. "Hymypojan" kertomista "julkisesti saatavilla olevista tiedoista" en kyllä suosittelisi vetämään juuri muuta kuin ns. käteen...(Siis en ainakaan ns. johtopäätöksiä"!)

      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42789250

      Sapienti sat!

      • miksi toistat aina samaa jo näkyvillä olevaa kirjoitusta, etkö keksi mitään muuta vai halvennatko lukijoita olettamuksella etteivät he itse ymmärrä lukemaansa keralla.

        ja olet ikävästi katkaissut lauseeni perusopetuksesta kuntalain osalta aivan seiskapäivän toimittajan tyyliin, eli jätämällä kokonaisuuden pois, mutta ei se mitään senhän voivat kaikki kiinostuneet, joita tuskin montaa on lukaista sen tuonnempaa viestiketjusta.

        kyllä moni muu, omaa eri maailmankatsomuksen kuin valtionkirkon ja kokoomuksen edustaja mutta annan ihmisille täyden vapauden omaan ajatteluun, kuulunhan vaapaa ajatteljiohin.

        jatkat yhä halventavaa sävyä ravintoloita kohtaan, on monia yksinäisiä ihmisiä joille se on ainut henkireikä ja mahdollisuus sosiaalisiinkontaksteihin, itse valitsen wanhanmestarin mielumminkuin verorahoin ylläpidettyjä ukin srk:n tilaisuuksia.

        mutta voithan ottaa nämä asiat käsittelyyn siellä kappelineuvostossa ja alkaa puhdistamaan ukis "epäsosiaalisista" aineksista.


    • Puta..

      Ensin luulin näppäilyvirheeksi, mutta toistuu jatkuvasti. Onkohan kieli poskessa kirjoitettu, vertaa espanjan conjo.

      • kirjoituksia seuraav

        Kyllä pitäs teksti ymmärtää ensin kun alkaa kommentoimaan.


      • qanta costa una grande conjo!?


      • Lounli-Raideri..
        markkos64 kirjoitti:

        qanta costa una grande conjo!?

        ..mihin oikeudellisiin seuraamuksiin johtaa Timon suorittama Markun leimaaminen alkoholistiksi ja muutoinkin tolkkua vailla olevaksi ihmiseksi. Tässä ollaan nyt vakavan asian äärellä, koska Markun kuva ja kaikki tiedot ovat nyt julkisia. Miltähän Timosta tuntuisi kulkea pienen kaupunkimme kaduilla, asioida marketeissa sun muualla. Ja muistaa pitää, että tämä on varsinainen kesäkaupunki, jonka väkiluku moninkertaistuu kesän aikana. Monella muun paikkakunnan asukilla on kesäpaikka, vene tai sukulaisia täällä. He lukevat sen vuoksi U:gi palstaa aktiivisesti. Eli tieto leviää tehokkaasti ja laajoille alueille.
        Tässä on yksi syy miksi en laita naamatauluani ja henkilötietoprofiilia tänne kaikkien luettavaksi. Olen saanut jo nauttia "julkisuuden lieveilmiöistä" ihan tarpeeksi, rikotun Cherokeen peilin, väännetyn antennin ja jatkuvan jakeluauton toimesta tapahtuneen henkeävaarantavan liikennehäirinnän muodossa.
        Tulipa tässä jokin aika sitten yksi kaupunkimme asukas väkivalloin vääntämään kauppaamaani kiikaria käsistäni. Puhumalla siitä ei selvitty, joten olin pakotettu käyttämään KravMagan ranteenvääntö-otetta, jonka seurauksena hänelle tuli pikainen käynti terveyskeskukseen. Tuskin mikään murtui, jos ei oteta sitä vääränlaista miehistä uhoa, joka varmaankin kärsi. Se, että pidän hassua nahkastetsonia ja hapsunahkatakkia, ei tarvitse merkitä ettenkö riittävän pitkällisen ärsyttämisen vuoksi puolustaisi itseäni ja näkökantaani.
        Toivonki, että Markku ei jättäisi asiaa tähän. Kyse on sentään yksityisyyden loukkaamisesta ja pitkäaikaisen vahingon aiheuttamisesta väärän tiedon antamisen lähimmäisestä-muodossa.
        Itse olen tottunut siihen, että täällä saa lokaa päälleen. Ja välillä myös kaupungilla...


      • Timo Ristimäki
        Lounli-Raideri.. kirjoitti:

        ..mihin oikeudellisiin seuraamuksiin johtaa Timon suorittama Markun leimaaminen alkoholistiksi ja muutoinkin tolkkua vailla olevaksi ihmiseksi. Tässä ollaan nyt vakavan asian äärellä, koska Markun kuva ja kaikki tiedot ovat nyt julkisia. Miltähän Timosta tuntuisi kulkea pienen kaupunkimme kaduilla, asioida marketeissa sun muualla. Ja muistaa pitää, että tämä on varsinainen kesäkaupunki, jonka väkiluku moninkertaistuu kesän aikana. Monella muun paikkakunnan asukilla on kesäpaikka, vene tai sukulaisia täällä. He lukevat sen vuoksi U:gi palstaa aktiivisesti. Eli tieto leviää tehokkaasti ja laajoille alueille.
        Tässä on yksi syy miksi en laita naamatauluani ja henkilötietoprofiilia tänne kaikkien luettavaksi. Olen saanut jo nauttia "julkisuuden lieveilmiöistä" ihan tarpeeksi, rikotun Cherokeen peilin, väännetyn antennin ja jatkuvan jakeluauton toimesta tapahtuneen henkeävaarantavan liikennehäirinnän muodossa.
        Tulipa tässä jokin aika sitten yksi kaupunkimme asukas väkivalloin vääntämään kauppaamaani kiikaria käsistäni. Puhumalla siitä ei selvitty, joten olin pakotettu käyttämään KravMagan ranteenvääntö-otetta, jonka seurauksena hänelle tuli pikainen käynti terveyskeskukseen. Tuskin mikään murtui, jos ei oteta sitä vääränlaista miehistä uhoa, joka varmaankin kärsi. Se, että pidän hassua nahkastetsonia ja hapsunahkatakkia, ei tarvitse merkitä ettenkö riittävän pitkällisen ärsyttämisen vuoksi puolustaisi itseäni ja näkökantaani.
        Toivonki, että Markku ei jättäisi asiaa tähän. Kyse on sentään yksityisyyden loukkaamisesta ja pitkäaikaisen vahingon aiheuttamisesta väärän tiedon antamisen lähimmäisestä-muodossa.
        Itse olen tottunut siihen, että täällä saa lokaa päälleen. Ja välillä myös kaupungilla...

        Jo on aikoihin eletty!

        Kun vastasin nimimerkin "markkos64" avauskirjoitukseen, joka oli otsikoitu "avoinkirje"
        [ markkos64 Käyttäjän viestit 24.2.2010 10:25 / Ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8874691 ]

        ... seuraavanlaisella kirjoituksella...

        "On mielipiteidenvaihtoa ja "mielipiteiden vaihtoa"!
        Timo Ristimäki 24.2.2010 11:21

        Kiitokset nimimerkille "markkos64" kiitoksistaan!

        Hän ansaitsee todellakin tunnustusta siitä, että hänen kirjoituksissaan ja kommenteissaan (ainakin yleensä tai toisinaan) käsitellään muitakin asioita kuin vain Teboilin-munkkeja, dreijausta ja DD-kuppeja ymv. Kammelan-kierroksia, erinäisiä Samsung-kauppoja ja/tai kuolinpesien tyhjentämisiä...

        Kiitos myös tuolla toisaalla minulle osoittamastaan & "julkaisemastaan avoimesta kirjeestä", johon kaikessa kiireessä paiskaan muutaman kommentin ja vastauksentynkää tuolla alempana. - -"

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42759800

        .. samaiset kaverukset "markkos64" (ja alteregonsa) sekä "Lounli-Raideri.." keksivät kehittää kommentistani, että olisin väittänyt nimimerkkiä "markkos64" muka "alkoholin väärinkäyttäjäksi" tai jopa peräti "alkoholistiksi" ynnä muuta vastaavaa.

        Minähän vain ihmettelin sitä, mistä mainitut nimimerkit yhteiskunnallisen ja muunkin tietämyksensä ymv. elämänfilosofiansa oikein näyttävät - omien kirjoittelujensa perusteella - ammentavan ... (Ikiomien kirjoitustensa valossa toinen kaiketi Teboilin-Lännentien-Caribeanin -akselilta ja Samsung- ynv. kaupustelusta ja toinen jostakin WanhanMestarin "pyöreästäpäydästä", tarkasti siteerattuna "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa"!)

        Tutkailtakoon nimimerkin "markkos64" ajankäytöllistä tunnustusta esim. tuosta:

        "oikein
        markkos64 Käyttäjän viestit 6.1.2010 00:14
        hyvä että luettelet nämä lait täällä, siis kunnalla on velvollisuus järjästää perusopetus mutta mikään ei estä vanhempia hakkimasta parempaa jos haluavat.
        nyt en ole ollut pyöreänpöydän mietinnöissä kun kuitenkin olen vaan karvaperseduunari, mukavsti meni pyhälisät tänä vuonna, ja tänäänkin tulee pyhäylkää. saatampa tarjota koko kierroksen pyöreänpöydän ritareille. "

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/41871201

        Tai seuraavasta, jossa siinäkin lienee kai "oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään" :

        "wanhamestari
        markkos 10.2.2010 17:51
        istuskelin tässä taannoin mestarin "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa. meillä oli oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään kun siihen tuli noin plus 60 vuotias naisihminen. jatkettiin juttua ja kohta tuo nainen osoitti minua sormella ja sanoi että olen se ja se ja asun siinä huoneistossa. menin hieman hämilleni kun en ollut koskaan ennen nähnyt kyseistä ihmistä. kysyin miten hän minut tuntee, hän sanoi että käy naapurissani kylässä ja ovat jutellee minusta. minusta aika outoa käytöstä, onko tämä joku ukilainen ilmiö vai aivan tavallista!?"

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8839505

        Kun "Lounli-Raideri..." kirjoittaa, että "En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena", kummankohan mahdollisesta humaltuneena olosta mahtaa olla kysymys... (Joten enpä kyllä jättäisi Resetelin "maineen" säilymistä moisten veijarien varaan!)

        Ks. "Nyt menit, Timo, liian pitkälle..
        Lounli-Raideri.. 25.2.2010 16:06
        ..Markkua ei kannata ruveta nimittelemään alkoholistiksi. Hän on ennemminkin nuorisolle esikuva, pitämällä kunnostaan huolta. Vai jaksaisitko itse polkea Lyökin Luotsiasemalle ja takaisin ihan tosta noin vaan, työpäivän pääätteeksi. En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena, enkä myöskään usko´, että alkoholi on hänelle ongelma millään muotoa. Itse käytän välillä reilumminkin, mutten sitä kielläkään. Pidä, Timo, vaan huoli omasta lasinkallistelustasi. Näin on meille kaikille parasta. Ja Restelin mainekin säilyy... "

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8874691/42782489

        "kyllä
        markkos64 Käyttäjän viestit 25.2.2010 17:56
        näin on! ja yhtään itseäni kehumatta voin mainita että minut valittiin liedon raittiusseuran kesälerillä 1974
        hymypojaksi."

        Tuon siis todistaa kirjoituksellaan nimimerkki alta ilmenevä itse ilmaistu nimimerkki eli "Liedon raittiusseuran kesäleirillä 1974 palkittu hymypoika" ...
        http://galleria.suomi24.fi/profile.do?alias=markkos64

        JK 1. Joten ei tässä ole ihmetelty muuta kuin sitä, että jotkut uskovat kaiketi sitten löytävänsä (paitsi itsensä myös ) "marnnermaisen alkoholikulttuurin" joistakin ukilaisista ravitsemusliikkeistä...

        JK 2. "Hymypojan" kertomista "julkisesti saatavilla olevista tiedoista" en kyllä suosittelisi vetämään juuri muuta kuin ns. käteen...(Siis en ainakaan ns. johtopäätöksiä"!)

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42789250

        Parahin "Lounli-Raideri.."!, Sinähän se sana "alkoholisti" olet käyttänyt - ja käytät! En suinkaan minå...

        Sapienti sat!


      • Timo Ristimäki kirjoitti:

        Jo on aikoihin eletty!

        Kun vastasin nimimerkin "markkos64" avauskirjoitukseen, joka oli otsikoitu "avoinkirje"
        [ markkos64 Käyttäjän viestit 24.2.2010 10:25 / Ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8874691 ]

        ... seuraavanlaisella kirjoituksella...

        "On mielipiteidenvaihtoa ja "mielipiteiden vaihtoa"!
        Timo Ristimäki 24.2.2010 11:21

        Kiitokset nimimerkille "markkos64" kiitoksistaan!

        Hän ansaitsee todellakin tunnustusta siitä, että hänen kirjoituksissaan ja kommenteissaan (ainakin yleensä tai toisinaan) käsitellään muitakin asioita kuin vain Teboilin-munkkeja, dreijausta ja DD-kuppeja ymv. Kammelan-kierroksia, erinäisiä Samsung-kauppoja ja/tai kuolinpesien tyhjentämisiä...

        Kiitos myös tuolla toisaalla minulle osoittamastaan & "julkaisemastaan avoimesta kirjeestä", johon kaikessa kiireessä paiskaan muutaman kommentin ja vastauksentynkää tuolla alempana. - -"

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42759800

        .. samaiset kaverukset "markkos64" (ja alteregonsa) sekä "Lounli-Raideri.." keksivät kehittää kommentistani, että olisin väittänyt nimimerkkiä "markkos64" muka "alkoholin väärinkäyttäjäksi" tai jopa peräti "alkoholistiksi" ynnä muuta vastaavaa.

        Minähän vain ihmettelin sitä, mistä mainitut nimimerkit yhteiskunnallisen ja muunkin tietämyksensä ymv. elämänfilosofiansa oikein näyttävät - omien kirjoittelujensa perusteella - ammentavan ... (Ikiomien kirjoitustensa valossa toinen kaiketi Teboilin-Lännentien-Caribeanin -akselilta ja Samsung- ynv. kaupustelusta ja toinen jostakin WanhanMestarin "pyöreästäpäydästä", tarkasti siteerattuna "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa"!)

        Tutkailtakoon nimimerkin "markkos64" ajankäytöllistä tunnustusta esim. tuosta:

        "oikein
        markkos64 Käyttäjän viestit 6.1.2010 00:14
        hyvä että luettelet nämä lait täällä, siis kunnalla on velvollisuus järjästää perusopetus mutta mikään ei estä vanhempia hakkimasta parempaa jos haluavat.
        nyt en ole ollut pyöreänpöydän mietinnöissä kun kuitenkin olen vaan karvaperseduunari, mukavsti meni pyhälisät tänä vuonna, ja tänäänkin tulee pyhäylkää. saatampa tarjota koko kierroksen pyöreänpöydän ritareille. "

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/41871201

        Tai seuraavasta, jossa siinäkin lienee kai "oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään" :

        "wanhamestari
        markkos 10.2.2010 17:51
        istuskelin tässä taannoin mestarin "pyöreässä" pöydässä vaki jengin kanssa. meillä oli oikein mielenkiintoiset filosofisetkeskustelut meneillään kun siihen tuli noin plus 60 vuotias naisihminen. jatkettiin juttua ja kohta tuo nainen osoitti minua sormella ja sanoi että olen se ja se ja asun siinä huoneistossa. menin hieman hämilleni kun en ollut koskaan ennen nähnyt kyseistä ihmistä. kysyin miten hän minut tuntee, hän sanoi että käy naapurissani kylässä ja ovat jutellee minusta. minusta aika outoa käytöstä, onko tämä joku ukilainen ilmiö vai aivan tavallista!?"

        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8839505

        Kun "Lounli-Raideri..." kirjoittaa, että "En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena", kummankohan mahdollisesta humaltuneena olosta mahtaa olla kysymys... (Joten enpä kyllä jättäisi Resetelin "maineen" säilymistä moisten veijarien varaan!)

        Ks. "Nyt menit, Timo, liian pitkälle..
        Lounli-Raideri.. 25.2.2010 16:06
        ..Markkua ei kannata ruveta nimittelemään alkoholistiksi. Hän on ennemminkin nuorisolle esikuva, pitämällä kunnostaan huolta. Vai jaksaisitko itse polkea Lyökin Luotsiasemalle ja takaisin ihan tosta noin vaan, työpäivän pääätteeksi. En ole tavannut Markkua koskaan näkyvästi humaltuneena, enkä myöskään usko´, että alkoholi on hänelle ongelma millään muotoa. Itse käytän välillä reilumminkin, mutten sitä kielläkään. Pidä, Timo, vaan huoli omasta lasinkallistelustasi. Näin on meille kaikille parasta. Ja Restelin mainekin säilyy... "

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8874691/42782489

        "kyllä
        markkos64 Käyttäjän viestit 25.2.2010 17:56
        näin on! ja yhtään itseäni kehumatta voin mainita että minut valittiin liedon raittiusseuran kesälerillä 1974
        hymypojaksi."

        Tuon siis todistaa kirjoituksellaan nimimerkki alta ilmenevä itse ilmaistu nimimerkki eli "Liedon raittiusseuran kesäleirillä 1974 palkittu hymypoika" ...
        http://galleria.suomi24.fi/profile.do?alias=markkos64

        JK 1. Joten ei tässä ole ihmetelty muuta kuin sitä, että jotkut uskovat kaiketi sitten löytävänsä (paitsi itsensä myös ) "marnnermaisen alkoholikulttuurin" joistakin ukilaisista ravitsemusliikkeistä...

        JK 2. "Hymypojan" kertomista "julkisesti saatavilla olevista tiedoista" en kyllä suosittelisi vetämään juuri muuta kuin ns. käteen...(Siis en ainakaan ns. johtopäätöksiä"!)

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8695460/42789250

        Parahin "Lounli-Raideri.."!, Sinähän se sana "alkoholisti" olet käyttänyt - ja käytät! En suinkaan minå...

        Sapienti sat!

        Timo, mitä kuuluu tuulitukalle? Hyvää kuuluu, tiedän. Otappa yhteyksiä. Olen anteeksipyynnön velkaa Sinulle. Tunnnistin Sinut tuosta fantastisesta kielenkäytöstäsi. Et voi olla kukaan muu kuin ihminen, joka teki minusta ihmisen elämään ja jaksamaan siellä missä elettiin silloin kauan sitten. Isot halit ja voimia. Ps. Nyt elämäni valo on ketteri Pippa. Hän pitää kissoista, mutta... haaveissamme on vielä pieni kisumisu, vaikkapa Santabara. Sen kun pennusta ottaa, niin niistä tulisi hyvät ystävät; niin kuin meistäkin tuli. Sinua ei kertakaikkiaan voi unohtaa! Otellaanko yhteyksiä, heippa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2780
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      211
      1789
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1492
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1241
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      963
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      77
      865
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe