Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tähkä pilaa taas tämänkin ohjelman

Karmeaa

Lauri Tähkä on taas otettu esiintymään kuorosotaan. Miksi tämä epämiellyttävän oloinen epäuskottavasti rakkaudesta huutava juntti on laitettu pilaamaan myös tämä ohjelma ? Eikö Suomessa osata tehdä enää ohjelmia ilman tätä junttia. Taas jäi miljoonilla suomalaisilla tämä ohjelma katsomatta. Laittakaa näille Tähkän sadalletuhannelle fanille oma kanava, jossa he voivat kuunnella ja katsoa tätä junttia vaikka koko päivän, mutta armahtakaa jo suuri enemmistö, joka ei voi enää sietää tätä limanuljaskan oloista virnuilijaa.

4

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hupii

      Voi miten ihana ehdotus! Tähkä & elonkerjuu fanina ottaisin oikein mielelläni vastaan oma Tähkä & elonkerjuu kanavan, kukahan lähtisi ajamaan asiaa eteenpäin? En ole koskaan katsonut kuorosotaa, mutta kerran Tähkä & poppoo on ohjelmassa, on ihan pakko katsoa seuraava jaksoa :)

      • rouva 69

        Joo, jäi multakin kattomatta se osa, jossa herra ,"luulee olevansa jokanaisen unelma",esiintyi. Siis, en voi käsittää naisia, jotka tyyppiä komeaksi sanovat...ihmettelen suuresti, mutta siinä vain palvokoot. Minusta äijä on kertakaikkisen karseaa katsottavaa/ kuunneltavaa...yök.


    • Kouuruu

      Onneks en kato koko kuorosota ohjelmaa varsinka jos se yks helppoheikki t'ähkä' siinnä esiintyy..ei voi sietää kert kaikkiaan

      • höhhh

        Eihän Tähkä ja Elonkerjuu ollut kuin yhdessä jaksossa laulaen yhden kappaleen. Ei kuorosotaa nyt tuon takia kannata jättää katsomatta. Jakso on ollutta ja mennyttä, mutta esiintymisen ajaksi olisi toki voinut vaihtaa kanavaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe