Naisen uniorgasmi?

Aamukankea

Mies, ainakin minä saan unissani orgasmin. Oon siksi paljon seksuaalinen. Usein on vehje nukkuessa kuin kiveä. Aamukankeuskin usein vaivaa.
Saako nainen orgasmin unissaan pitelemättä itseään? Onko pillu silloin märkä? Kiihottuuko nainen märäksi pornounistaan? Onko naisella aamumärkyyttä?
Kertokaapa kokemuksista hyvät naiset!

16

2833

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen 87....

      Itse olen saanut 3kertaa orgasmin unissani. Silloin olen nähnyt kunnon seksiunia ja herännyt orgasmiin (pillu märkänä). Aivan mahtavia kokemuksia ollut :D herätessä pitkään ollut vielä"sekaisin" orgasmista ja hymyilyttää kokopäivän ;)
      "aamumärkyyttä" ei oo koskaan ollut.

      • Anonyymi

        Pöperö maijan löpinöitä


    • pipipi

      Olen parikymppinen nainen, ja saan uniorkkuja parhaimmillaan monta kertaa viikossa. Välillä on kausia, etten saa uniorkkua kuukautee, joskus saan joka kerta kun nukun. Oli sitten kyseessä yöunet tai päiväunet =) Näen seksiunia, olen unessa todella kiihottunut ja saan orkun. Pimppani ei kuitenkaan mene märäksi, ja jos satun heräämään ennen orkun tuloa, ei minun tee enää yhtään mieli. Se himo on vaan unessa ;) Olen monta kertaa saanut uniorkkuja nukkuessani jonkun toisen kanssa samassa huoneessa yms, mutta en ilmeisesti pidä mitään voihketta tai muuta mekkalaa kun kukaan ei ole valittanut :D

      • unityttä

        Mäkin olen saanut unessa orgasmin. Tai siis näin ..kivaa... unta ja heräsin orgasmiin. Sitten olo oli ihan sekava mutta kivaa..


      • Anonyymi
        unityttä kirjoitti:

        Mäkin olen saanut unessa orgasmin. Tai siis näin ..kivaa... unta ja heräsin orgasmiin. Sitten olo oli ihan sekava mutta kivaa..

        Buuaahaa mikä hupiukko


    • hungleh

      En itse nainen ole, mutta yksi aamu tyttöystävä herätti hymy naamalla ja kertoi saaneensa orgasmin unissaan joskus aamukolmelta. Oli kuulemma nähnyt unta, jossa tyydytti itseään suihkulla ja herännyt laukeamisestaan. Minä pässi kuorsasin tyytyväisenä vieressä, oikein vitutti etten päässyt todistamaan tapahtumaa (naisen orgasmi on mielestäni ehkä maailman ihanin asia). Tytön mukaan näin ei ollut aikaisemmin käynyt eikä sen koommin. Tästä on nyt pari-kolme viikkoa.

      • Anonyymi

        Puhut siis äidistäsi


    • kirjoitettu unissa

      useita kertoja jopa peräkkäin. Unissani tietenkin. Olen saanut julkkisnaisia useita peräkkäin. Unissani tietenkin. Olen pitänyt maailmanlaajuisia konsertteja oopperalaulajana. Unissani tietenkin.

      • hannaaaaah

        olen nainen ja saanut monesti "uniorkkuja", tai ainakin luulisin niin.. tai sit se on vaan niin toden tuntusta unta. Aamulla muistan kaiken mutta yöllä harvoin täysin herään siihen että paha varmaks sanoo :D kuulostaapa hölmöltä. usein kun "saan" unissani, nään unta jossa harrastan seksiä naisen kanssa! todellisuudessa olen täysin hetero enkä voisi harrastaa seksiä naisen kanssa.. kummallista. mutta hyvä olo on silti, just kun oikeen orkun jälkeen.. muuten saan aika harvoin, mm.suuseksissä.


    • miuk

      Oon monesti jotenki tietoinen yöllä kun nukun että kohta orkku tulossa, en kuitenkaan ole saanut ihan loppuun asti tulemaan mutta juuri se tunne että kohta tulee.

      En mielestäni ole ollut hereillä, mutta muistan sen aamulla, sen ihanan tunteen.. Kunpa vielä joskus saisin sen orgasmin enkä vaan melkein. Ja hyvä tietää että se myös voi olla mahdollista kun muutkin on saaneet

    • hjjjjjj

      Joo, tässä viime aikoina olen kai lauennut unissani, yleensä herännyt siihen. AIVAN varma en tästä voi olla, herätessäni usein mietin laukesinko oikeasti vai vain siinä unessa. Olen kuitenkin aika varma, että oikeasti, koska herään siihen nytkähdykseen. Unessa olen aina masturboinut ennen tätä orgasmiin heräämistäni. Vaikuttaisi siltä, etten koske itseäni kuitenkaan oikeasti vaan laukean ihan sen unen voimasta. Hiukan ehkä ketuttaa, että valvetilassa sitten laukeaminen onkin pirun vaikeaa :P Korvien välissä on ongelma selkeästi... Noh, toivoa sopii että edes osa tuosta orgastisuudesta siirtyisi valve-elämäänkin.

    • Anonyymi

      Aww

    • Anonyymi

      Hei! Ku­­­tsum­­­me sinu­­­t kä­ymään u­­ude­ssa cha­tissa! Mei­­­tä on yl­­­i miljo­­ona! 👉 http://5206699.com/H/2Yrqy 👈

    • Anonyymi

      Mussa on jottain pihtipielessä, en oo vaan koskaan nähnyt seksiunia. Mutta herään monesti yöllä kanki kovana ja vimmattu hoppu veskiin ennenkuin peti sotkeutuu, housut vaihtoon ja suihkun jälkeen takasin sänkyyn. En oikein pidä herätyksistä tällaisista ja kertailen mitä unta olen nähnyt ja ne ei vastaa tapahtunutta. Seisokit ja mällit vaan tulee omia aikojaan niitä toivomatta. Jotenkin vaan ahistaa nukkumaan meno. Näin on ollu koko ikäni. Mutta, jospa ne asettuisi vielä tässä, kun 70v. on mittarissa muutaman vuoden päästä.

      - m66v.

    • Anonyymi

      Hei! Om­­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­­aiki­lle, jotk­­a haluav­­­at pi­­tää ha­uskaa 👉 http://3255222.com/H/8fKZ 👈

    • Anonyymi

      Aivan taivaallinen tunne herätä orgasmiin. En ole koskaan päässyt kenenkään miehen kanssa samaan! Pillun lihakset sykkii ihanasti ja kun venyttää hieman alakroppaa (lantio, sääret) klitta saa osansa ja täysi ilotulitus on saavutettu. Viime aikoina, jostain syystä, nämä ihanat orgasmit ovat palanneet. Onpa kyllä naitattanutkin normi enemmän. T. Nainen

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe