uusimman tutkimuksen mukaan!

gaddafi

Uudessa-seelannissa on saatu päätökseen pitkään kestänyt tutkimus kannabiksen vaikutuksista ihmisen jokapäiväiseen elämään. tutkinnassa käytettiin 973 ihmistä 4 vuoden ajan. 4 vuoden jälkeen työryhmä päätti lopettaa tutkimuksen koehenkilöille kehittyneiden ongelmien takia! tässä lyhykäisyydessään mitä näille onnettomille tieteen uhreille tapahtui:

- 239 ihmistä päätyi mielisairaalaan hallusinaatioiden ja vaikeiden persoonallisuushäiriöiden takia. moni onneton joutui loppuelämäkseen voimakkaaseen lääkitykseen, jotta voimakkaat väkivallan purkaukset, pakkoliikeet ja persoonallisuuden vääristymät eivät haittaisi heidän elämäänsä!

-116 ihmistä menetti hedelmällisyytensä! naisilla alkoi ennenaikaiset vaihdevuodet ja miehillä esiintyi pakko erektiota jota piti hillitä iskemällä siitä verta. odottavilla äideillä havaittiin, että sikiössä alkoi esiintyä vakavia mutaatioita. yksikään syntynyt lapsi ei syntynyt kokeen aikana normaalina ihmisenä.

-34 ihmisellä kehittyi vakava viherkaihi. muillakin koehenkilöillä todettiin näön vakavaa rappeutumista thc:n tuhotessa verkkokalvon herkkiä hermosoluja!

-96 ihmistä kuoli. thc nesteytti sisäelimet ja maksoitti veren. selkärangan hermosto tuhoutui ja valui peräaukosta ulos koehenkilöiden antautuessa pakonomaiseen masturbaatioon. jotkut naishenkilöt saattoivat onanoida kymmenenkin kertaa päivässä!

-102 ihmistä mentti hampaansa ns. "mässyjen" johdosta. suklaan, leivän ja karkin loppuessa koehenkilöt kävivät muihin perheenjäsenten kimppuun. monissa tällaisissa kannibaalitapauksissa kuolemilta ei pystytty välttymään.

-459 ihmistä kuoli, jotka eivät olleet mukana kokeessa. nämä uhrit ovat perheenomaisia jotka syötiin, ohikulkijoita jotka jäivät mielipuolisen väkivallan armoille tai protituoituja joihin koehenkilöt kohdistivat kannabiksen nostattaman epäinhimillisen eläimellisen himonsa.

tämän tutkimuksen varjolla suomen hallitus on päättänyt tiukentaa kannabiksen kasvattajien valvontaa. utsjoen rantaan rakennetaan parhaillaan pakkoparantolaa näille yhteiskunnan vaaroille. parantolassa käytetään kaikkia tiedossa olevia tekniikoita potilaiden parantamiseen kuten shokkihoitoa, kasvisravintoa, chuck norriksen elokuvia ja jalkapohjiin hakkaamista bambukepillä.

7

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko uskovainen

      Joo vaikutti kyllä ihan asialliselta tutkimukselta. Tosin hiukan kritisoisin tuota, että oliko juuri 459 ihmistä kuolleet juuri kannabiksen vuoksi vai oliko mukana esim. harhalaukauksia tai muuten vaan kova nälkä, syönpä kaverin. Tällaisia korjauksia olisin odottanut, muuten ihan asiallinen juttu, uskoin kaiken.

    • åke pakana

      koska ei ole lähteitä, täytyy epäillä humpuukia.

      "parantolassa käytetään kaikkia tiedossa olevia tekniikoita potilaiden parantamiseen kuten shokkihoitoa, kasvisravintoa, chuck norriksen elokuvia ja jalkapohjiin hakkaamista bambukepillä."

      mää olenkin ihmetellyt, mistä irti huumeista ry saa vieroittamismetodinsa

    • eihajuakaan

      About viherkaihiin asti luulin, että olit tosissas. :D

      Hassu kirjotus.

    • gaddafi

      kyllä. tämä oli vitsi. johonkin oli pakko purkaa turhautumiseni niiden ihmisten suhteen, jotka reefer madnessin pauloissa hokevat "psykoosin aiheuttaja"- mantraansa. odotin jo että vierestä seurannut olisi tullut onnittelemaan ja pyytänyt vaikkapa oluelle, josta olisin ystävällisesti kieltäytynyt. olut kun on vaarallista. lisäävät kuulemma ainakin koffin olueeseen jotain millä saavat sakan tehokkaasti poistettua, mutta se aine aiheutti sisäisiä verenvuotoja. ja tämä on nautintojuoma. en kuitenkaan aloita mitään "alkoholi pitää kieltää" saarnaa, mutta sellainen fiilis kyllä on, että jumankega jätkät: meitä on kusetettu!!

    • Yrttimies-

      Olipas taas päräyttävät ja rentouttavat paasit pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta olikin jo pari kuukautta. Tänään oli mukava kävellä ulkona auringonpaisteessa ja olla iloinen siitä, ettei valtion monopolissa oleva liuotin ole päässyt turmelemaan elämääni.

    • Pelastit päivän

      BWAHAHAH :D

    • 12+18

      Niin voinen rinta rottingilla todeta että 13 vuotta kestäneellä aktiivi urallani en kokenut mitään yllä kuvatuista. Allekirjoittaneen täytyy siis olla "poikkeus tapaus" ; )

      PS. Todettakoon vielä että urani vaihtoehto päihteiden saralla on muuttuneen elämän tilanteen johdosta ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe