uusimman tutkimuksen mukaan!

gaddafi

Uudessa-seelannissa on saatu päätökseen pitkään kestänyt tutkimus kannabiksen vaikutuksista ihmisen jokapäiväiseen elämään. tutkinnassa käytettiin 973 ihmistä 4 vuoden ajan. 4 vuoden jälkeen työryhmä päätti lopettaa tutkimuksen koehenkilöille kehittyneiden ongelmien takia! tässä lyhykäisyydessään mitä näille onnettomille tieteen uhreille tapahtui:

- 239 ihmistä päätyi mielisairaalaan hallusinaatioiden ja vaikeiden persoonallisuushäiriöiden takia. moni onneton joutui loppuelämäkseen voimakkaaseen lääkitykseen, jotta voimakkaat väkivallan purkaukset, pakkoliikeet ja persoonallisuuden vääristymät eivät haittaisi heidän elämäänsä!

-116 ihmistä menetti hedelmällisyytensä! naisilla alkoi ennenaikaiset vaihdevuodet ja miehillä esiintyi pakko erektiota jota piti hillitä iskemällä siitä verta. odottavilla äideillä havaittiin, että sikiössä alkoi esiintyä vakavia mutaatioita. yksikään syntynyt lapsi ei syntynyt kokeen aikana normaalina ihmisenä.

-34 ihmisellä kehittyi vakava viherkaihi. muillakin koehenkilöillä todettiin näön vakavaa rappeutumista thc:n tuhotessa verkkokalvon herkkiä hermosoluja!

-96 ihmistä kuoli. thc nesteytti sisäelimet ja maksoitti veren. selkärangan hermosto tuhoutui ja valui peräaukosta ulos koehenkilöiden antautuessa pakonomaiseen masturbaatioon. jotkut naishenkilöt saattoivat onanoida kymmenenkin kertaa päivässä!

-102 ihmistä mentti hampaansa ns. "mässyjen" johdosta. suklaan, leivän ja karkin loppuessa koehenkilöt kävivät muihin perheenjäsenten kimppuun. monissa tällaisissa kannibaalitapauksissa kuolemilta ei pystytty välttymään.

-459 ihmistä kuoli, jotka eivät olleet mukana kokeessa. nämä uhrit ovat perheenomaisia jotka syötiin, ohikulkijoita jotka jäivät mielipuolisen väkivallan armoille tai protituoituja joihin koehenkilöt kohdistivat kannabiksen nostattaman epäinhimillisen eläimellisen himonsa.

tämän tutkimuksen varjolla suomen hallitus on päättänyt tiukentaa kannabiksen kasvattajien valvontaa. utsjoen rantaan rakennetaan parhaillaan pakkoparantolaa näille yhteiskunnan vaaroille. parantolassa käytetään kaikkia tiedossa olevia tekniikoita potilaiden parantamiseen kuten shokkihoitoa, kasvisravintoa, chuck norriksen elokuvia ja jalkapohjiin hakkaamista bambukepillä.

7

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko uskovainen

      Joo vaikutti kyllä ihan asialliselta tutkimukselta. Tosin hiukan kritisoisin tuota, että oliko juuri 459 ihmistä kuolleet juuri kannabiksen vuoksi vai oliko mukana esim. harhalaukauksia tai muuten vaan kova nälkä, syönpä kaverin. Tällaisia korjauksia olisin odottanut, muuten ihan asiallinen juttu, uskoin kaiken.

    • åke pakana

      koska ei ole lähteitä, täytyy epäillä humpuukia.

      "parantolassa käytetään kaikkia tiedossa olevia tekniikoita potilaiden parantamiseen kuten shokkihoitoa, kasvisravintoa, chuck norriksen elokuvia ja jalkapohjiin hakkaamista bambukepillä."

      mää olenkin ihmetellyt, mistä irti huumeista ry saa vieroittamismetodinsa

    • eihajuakaan

      About viherkaihiin asti luulin, että olit tosissas. :D

      Hassu kirjotus.

    • gaddafi

      kyllä. tämä oli vitsi. johonkin oli pakko purkaa turhautumiseni niiden ihmisten suhteen, jotka reefer madnessin pauloissa hokevat "psykoosin aiheuttaja"- mantraansa. odotin jo että vierestä seurannut olisi tullut onnittelemaan ja pyytänyt vaikkapa oluelle, josta olisin ystävällisesti kieltäytynyt. olut kun on vaarallista. lisäävät kuulemma ainakin koffin olueeseen jotain millä saavat sakan tehokkaasti poistettua, mutta se aine aiheutti sisäisiä verenvuotoja. ja tämä on nautintojuoma. en kuitenkaan aloita mitään "alkoholi pitää kieltää" saarnaa, mutta sellainen fiilis kyllä on, että jumankega jätkät: meitä on kusetettu!!

    • Yrttimies-

      Olipas taas päräyttävät ja rentouttavat paasit pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta olikin jo pari kuukautta. Tänään oli mukava kävellä ulkona auringonpaisteessa ja olla iloinen siitä, ettei valtion monopolissa oleva liuotin ole päässyt turmelemaan elämääni.

    • Pelastit päivän

      BWAHAHAH :D

    • 12+18

      Niin voinen rinta rottingilla todeta että 13 vuotta kestäneellä aktiivi urallani en kokenut mitään yllä kuvatuista. Allekirjoittaneen täytyy siis olla "poikkeus tapaus" ; )

      PS. Todettakoon vielä että urani vaihtoehto päihteiden saralla on muuttuneen elämän tilanteen johdosta ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      163
      6863
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4067
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1581
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1555
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe