Seksuaalinen Härintä räjähtää !

Lainaaja

Keskustelu prostituution ympärillä on ollut vilkasta jo pitkään. Puolesta ja vastaan väittelyä voi jatkaa hamaan tulevaisuuteen asti ilman järjellistä kompromissia asianosaisten kesken. Tässä yhteydessä on unohdettu tärkeä yksityiskohta, sillä asia koskettaa kaikkia niitä internetin käyttäjiä jotka ovat tekemisissä chattien, keskustelufoorumien, deittipalveluiden ja muiden vastaavien palveluiden kanssa. Voidaan varovastikin arvioida ko. palveluiden tavoittavan noin miljoona suomalaista vuositasolla.


Suomessa on voimassa järjestyslaki joka kieltää seksi myynnin ja oston julkisilla paikoilla. Tämän seurauksena kadut ovat rauhoittuneet ja riski seksuaalisen häirinnän uhriksi joutumisesta on vähentynyt huomattavasti. Toisaalta kaupankäynti on siirtynyt sisätiloihin kuten esimerkiksi ravintoloihin, mutta se ei pääsääntöisesti haittaa arkiaskareissa toimivia suomalaisia. Mutta entä jatkossa?


Tarkastellessa hallituksen esitystä tässä prostituutio asiassa yksi asia herättää kysymyksiä - prostituution markkinointi ja yhteistietojen välittämisen rangaistavaksi tekeminen. Ottamatta kantaa perustuslain suomaan ilmaisu- ja sanavapauteen, esityksessä piilee vakava uhka. Nykyisellään prostituoidut markkinoivat palveluitaan netissä ilmoittamalla suoran preapeid matkapuhelinnumeronsa. Nämä seksipalvelu ilmoitukset on pääsääntöisesti helppo tunnistaa tästä seikasta. Mutta se tärkein asia on, että nämä ilmoitukset ja ilmoittajat toimivat vielä tänään omilla sivuilla ja sivustoillaan.


Mikäli prostituution markkinointi ja yhteistietojen välittäminen tulee rangaistavaksi teoksi tilanne muuttuu ratkasevasti. On selvää, että osa ilmoitussivustoista jatkaa toimintaansa Suomen rajojen ulkopuolelta. Ehkäpä hyvä näin? Mutta mitä tehdään niille seksipalvelu ilmoituksille ja ilmoittajille jotka tulevat pesiytymään näille niin sanotuille tavallisille chat, keskustelufoorumi ja deitti palstoille. Tähän asti näistä ilmoituksista ei ole ollut suurta haittaa ja ennen kaikkea ne on pystytty poistamaan palveluista, kun niitä on sinne ilmaantunut.


Mahdollisen uuden lain voimaantulon jälkeen tilanne chateissa, keskustelufoorumeissa ja deittipalveluissa on todella vaikea. Mistä ja miten tiedostaa mikä on mahdollinen seksipalveluilmoitus tai ilmoittaja. Asia valkenee vasta siinä yhteydessä, kun on jonkin aikaa käyty yhteydenpitoa ja tulee aloitteiden aika. Asian ydin valkenee, kun toinen osapuoli alkaa tehdä osto- tai myyntitiedusteluja mahdollisesta korvausta vastaan suoritettavasta seksipalvelusta.


Mikäli kumpikin yhteydenpitoon osallistuva henkilö on samalla aaltopituudella, niin asia on ilmeisen OK. Keskustelu ja kaupankäynti on käyty muilta piilossa ja kahdenkesken. Niinpä ! Mitä sitten kun aaltopituudet eivät kohtaakaan ja tulee niin sanottuja ei tärppää osto- ja myyntikyselyjä. Voidaan sanoa, että lähes kaikilla palveluiden käyttäjillä on kuitenkin aivan toisenlainen tarkoitus, kuin maksulliset seksipalvelut. Yksikin seksin myyjä tai ostaja voi myrkyttää koko palvelun. Entä jos näitä myyjiä ja ostajia on pesiytynyt kaikkiin valtakunnan kyseisiin palveluihin esim.100 myyjää ja ostajaa jokaisessa palvelussa. Voidaan olla varmoja siitä, että seksuaalinen häirintä räjähtää käsiin netissä. Tähän on helppo sanoa että " tehostetaan valvontaa" Mutta ollaksemme rehellisiä itsellemme, niin tehtävä on mahdoton, sillä jo nykykäytäntö osoittaa sen.


Uuden järjestyslain yhtenä tarkoituksena oli turvata kaikille kansalaisille se vapaus ja oikeus, että ei joudu kohtaamaan kadulla kulkiessaan myynti- tai ostotarjouksia tietyillä "riskialueilla". Tämä on toiminut ilmeisen hyvin. Uskaltaako kukaan arvioida, kuinka moni netinkäyttäjä joutuu tulevaisuudessa tahtomattaan kohtamaan näitä myynti- ja ostotiedusteluja. Tiedusteluja joita syntyy henkilökohtaisissa kahdenkeskeisissä yhteydenpidoissa. Mikäli "aleksiskivenkadun" ongelma kohdistui muutamaan sataan sivulliseen vuositasolla, niin netissä puhutaan kymmenistä tuhansista vihjailevista kyselyistä vuositasolla.


Netissä kommunikointi muiden ihmisten kanssa on arkipäivää. Perusoikeuksiin kuuluu myös se, että kaduilla ja yleisillä paikoilla voi kulkea vapaasti ilman että joutuu seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Samat pelisäännöt pätevät myös verkossa - ainakin vielä.

3

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hertta

      Luonto huolehtii itse tasapainostaan.

      Ihmiskunnassa taas sana "kohtuus" kohtaa raivokkaimmat irvailut.

    • Anonyymi

      Meikkaminen ja pukeutuminen onmyös s-häirintää.
      Palvelualojen erityispiirre on se, että seksuaalista häirintää kohdataan myös erityisesti asiakkaiden taholta,ja kohdistuu pääasiassa naisiin.
      Mikä siinä on niin kuvottavaa ja innoittavaa.
      Naiset näkee valtavasti vaivaa saadakseen osalleen seksuaalista kiinnostusta.
      Sitten kuin joku osoittaa kiinnostusta se tuntuu sikamaiselta, hyvin ristiriitaista.
      Jokainen nainen kauppaa seksiään eri muodoissaan, muutta tämä pitää salata eikä siitä saa puhua.
      Kuin kassajonossa pienessä hönössä oleva risuparta pyytää kassaneidin puhelin numeroa on kysymyksessä äärimmäisen törkeä rikos PAMin mukaan.
      Inhottavaksi tilanteen tekee se että kassaneiti on tehnyt valtavan työn ulkonäkönsä parantelussa hankkiakseen alhaalla olevalla raollaan etuisuuksia tai usein myös rahaa joltakin mieheltä, tosin se ei ole kyseinen risuparta.
      Todellinen perus ongelma onkin naisen huo-ruuden purkautuminen esiin, joka tekee asiasta äärimmäisen inhottavan ja tämä täytyy taas kaikin keinoin kääntää miesten syyksi.
      Meillä on näitä seksuaaliterapeutteja yleensä naisia joilla kuvitellaan olevan asian tuntemusta.
      Mutta toisin on, seksi tärkein tehtävä on ajaa miespuolinen väestö äärimmäiseen seksuaaliseen ahdinkoon jonka jälkeen joku nainen voi ottaa hänet yleensä avioliiton kautta täydelliseen hallintaansa kupattavaksi.
      Valtiovallan laiansäädäntö keskittyy saamaan miehiä entistä enemmän ahdinkoon syyllistämällä ja kieltämällä lailla porttolat joista jotkut saisivat apua hätäänsä.
      Nuoret miehet kun kampailette seksinpuutteensa ja ahdingossa tämän totuuden tietäminen voi helpottaa paljon elämäänne.Pankaa juttu kaverillenne kiertämään.
      Säälittää monet varsinkin nuoret kokemattomat pojat ja heidän äärimmäinen ahdinkonsa joista ei saa puhua.
      Ahdinko ajaa jotkut raiskaamaa toiset sekaantuu lapsiin ja lapsipornoon, useat menettävät järkensä.
      Seksuaalinen ahdinko aihettaan monenlaisia murhetta ja ongelmia ihmisille.
      Naiset kilvan virittää, meikkaa maalaa ja leikkauttaa itseään paremmaksi jotta pääsisi osingon jaolle tässä likaisessa pelissä.
      Mitä siis on naisellisuus.

      • Anonyymi

        20- vuotta vanha aloitus. Mistä helvetistä näitä ikivanhoja ketjuja kaivetaan?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe